bonjour.

Hej och godkväll!
Nu är jag hemma i Sverige igen. Mitt plan var 18 (arton!!) timmar försenat så jag kom hem inatt klockan halv fem på morgonen. Något trött idag..
Snöstorm och femton minus är det i New York idag så jag är glad att jag är hemma i ett Stockholm med blå himmel och bara några få minusgrader. Idag har jag inte gjort så mycket annat än att spela in en ny podd med Michelle på temat mysterier. Kommer ut nästa torsdag.
Skulle bara säga hej glad onsdag på’t ungefär.
puss.

Translation.
Hello, I’m back in Sweden and Stockholm again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Min man är typ fast på västkusten i Kanada av samma anledning – den himla snöstormen. Hoppas att flygen går som vanligt imorgon.

  Hanna Watson - nygift i Kanada 2014-01-23 05:52:28 http://exiback.blogg.se
  Svara
 • Sandra, kan man tycka om någon jättejättemycket och vilja bli ihop även om man inte riktigt vet om man är KÄR? Jag har nog inga fjärilar i magen men jag vill ju vara med honom typ hela tiden och han är världens finaste (och han tycker om mig). Tror du att jag är kär?

  frida 2014-01-22 23:31:35
  Svara
 • Hej! Ska till Stockholm med en kompis om ett par veckor, skulle inte du kunna uppdatera din Stockholmsguide?? Skulle vara kul att läsa och få ett par tips 🙂 kram!

  Maja 2014-01-22 23:20:57
  Svara
 • Hej!
  Jag antar att du redan gjort massa såna här inlägg förut, men jag har precis blivit singel och bor ensam i Stockholm. Mitt problem är att jag nu inte har någonting att göra på kvällarna. Mina vänner har sällan möjlighet att ses under vardagskvällar och nästan det enda jag har att göra är att kolla på tv, trixa på datorn, läsa, stirra i taket och plugga men det börjar bli lite långtråkigt nu. Så, snälla Sandra, kan du ge mig lite Stockholms-tips eller vad-man-kan-göra-i-sin-ensamhet-tips? Skulle uppskattas!

  clara 2014-01-22 23:10:56
  Svara
 • haha var tog min kommentar vägen?!? väljer du kommentarer…

  ester 2014-01-22 21:49:26
  Svara
 • kanske har att göra med att sandra är snygg och om man är snygg och fåfäng kanske man vill synas med någon snygg? meh! hellre någon lite fulare och snäll och rolig än snygg och svår? grubbla inte över det, känns destruktivt! ok man kan va assnygg och snäll och rolig men alltså snygg tycker jag inte ska vara den mest attraktiva egenskapen!! kan ju va attraktiv ändå.

  elinarre 2014-01-22 21:46:53
  Svara
 • älskar podden!!! 😀
  kan du inte uppdatera ”the blogs I read” tänker att det tillkommit massa nya fina sedan 2011
  kram!

  Sofia 2014-01-22 20:39:48
  Svara
 • Haha era podcasts <3

  Fanny 2014-01-22 20:00:46 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • Älskar eran podd! Hoppas ni har tid att göra den ofta, hihi 🙂 Den förgyller mina tråkiga tågresor

  Martina 2014-01-22 19:52:39
  Svara
 • Är du sådär fräsch och fin efter en sån lång resa??? Avis!

  Maja 2014-01-22 19:41:19 http://Www.Mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Just ja, jag har ju hela er förra blogg kvar att lyssna på! Sällskap på tågresan imorgon, helt lagom 🙂 Är du flygrädd Sandra? Har du några tips för flygrädda, du som flyger så mycket?

  Sandra 2014-01-22 19:14:14 http://lovlilett.com
  Svara
 • Är det lätt för dig att hitta killar? Alltså, du verkar ju, efter vad jag har läst, ha haft en del förhållanden med otroligt snygga killar. Mina erfarenheter är att de brukar vara väldigt fåfänga och svåra även fast de också tycker att jag är snygg. Det är ju det ytliga, men när man lär känna någon kan det vara så himla svårt att få dom att verkligen falla för en. Jag vet ju ingenting om dig riktigt, hur du är, men du verkar ha lätt för det där att ta vackra män med storm. Är det sant eller har du också det lite jobbigt ibland och inte får den du vill ha? Grubblar och jämför..

  NM 2014-01-22 18:55:53
  Svara
 • Hej Sandra!
  Tänkt att fråga dig länge nu men flyttade till Stockholm själv för att börja gymnasiet. Trivs väldigt bra i skolan och med kompisarna MEN ett liitet problem bara, känner nada personer som bor inne i stan och det börjar kännas lite ensamt vissa dagar. SNälla hur hittar en nya människor att bli vän med? Är sjutton så krogen är inget alternativ, snarare fika men alla har ju inte råd med sånt fast jag jobbar så för mig funkar det nästan alltid 😉 och mina kompisar, så fort vi slutar så vill de bara hem hem hem och jag vill inte vara dryg och fråga om vi ska göra något för typ allt kostar pengar och jag gillar museum men inte dem så har du några förslag på lager så tas de tacksamt emot, onsdags pusss till dig <3333

  L 2014-01-22 18:45:03
  Svara
 • Glad onsdag på dig själv! Välkommen hem 😉 Jo, Sverige kan vara ganska bra ibland. Lite som ett irriterande par föräldrar, eller syskon, men har man varit ifrån dem ett tag är de ganska hyfsade ändå. Det brukar i alla fall jag tycka!

  Madde Schwedaan 2014-01-22 18:39:33 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • jag tycker det är jättesvårt att höra vem som är vem i podden, då ingen av dom låter som dig på dina tidigare videos? :c kan inte ni börja med att presentera er så man får veta garanterat vem som är vem?

  caspian 2014-01-22 18:29:25 http://vapenbroder.se
  Svara
 • längtar efter podden! välkommen hem <3

  fanny darling 2014-01-22 18:22:55 http://fannydarling.devote.se
  Svara
 • wohoo, längtar till podden. De har varit så himla bra all tre!

  maja 2014-01-22 18:18:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!