Som några av er kanske vet hittar jag en stor del av min matinspiration på pinterest.
Hittills har allt jag provat att laga därifrån blivit lika drömmigt som det sett ut på bilderna!
Här är fem saker jag för tillfället är extra sugen på att testa (blev så hungrig nu)
Walnut, Parsley and Parmesan Linguine
Roasted Cauliflower & Truffle soup
Whole-Grain Toast with Yogurt and Pistachios
Pomegranate, Kale, and Wild Rice Salad with Walnuts and Feta
Kolla in fler av mina favoritrecept här.
Translation
Some recipes I pinned on Pinterest that I really wanna try out.
[…] på valnötspastan hittade jag här, via Sandra. Detta var helt otroligt gott, massor med valnötter, ost, persilja och vitlök<333 Jag provade […]
Hej!
Alltid så inspirerande recept du lägger ut! Vill du ha mer inspiration kan du ju kolla denna länk http://sandraochkarins.blogspot.se/
Oh, wow ser otroligt gott ut! Känner igen några bilder från pinterest-feeden. Men nu blev jag ännu mer sugen på att prova recepten!
Soppan! Mmm!
Åh så gott <3 Jag behöver verkligen såna här matinspirationsgrejer, annars är det lätt att det bara blir nudelsoppa sju dagar i veckan för min del. Tack så mycket för att du hjälper en stackars okreativ matsjäl!
Ser så himla gott ut, jag fastnade på Pinterest och dagdrömde mig bort istället för att sätta ihop en powerpoint presentation som jag måste ha till en konferens nästa vecka. Åååhh
o.m.g
Tack för att du lyfter fram vegorätter! Det betyder mkt för de som är rädda för att testa att dra ner på (eller skippa) kött. <3 <3 <3 Och tack för inspirationen. NOM!
den där tryffeloljan alltså…!
MY GOD, va hungrig jag blev nu! Namnam. Tack för tipsen, älskar att det är mycket vegetariskt, har letat efter goda recept i den genren länge. 🙂
Hej Sandra! Jag har en fråga som säkert ställts rätt ofta, men hittar inte den någonstans. I alla fall: jag vet att du gjorde en utbildning på Berghs, men vilken? Och hur svårt är det att komma in? Är det svårt att hitta jobb efter det? Skulle vara jättetacksam för svar! Stor kram! E.
Du måste pröva den här supergoda avokadopastan!
1 vitlöksklyfta
1/2 chili (skrapa bort fröna)
1 lime
2 mogna avokadon (är dom inte helt mogna så får du vänta till en annan dag)
salt
svartpeppar
1/2 dl olivolja
en näve basilika
en näve bladpersilja
30 g (1 dl) riven pecorino
30 g (1 dl) riven parmesan
400-500 g spagetti
Gör såhär:
Salta pasta vattnet ordentligt (vattnet skall smaka ordentligt av salt)och låt koka upp. Lägg i pastan och koka tills den är al dente. Medan pastan kokar: Du kan göra blandningen direkt i den skålen som du tänker servera pastan ur. Finhacka vitlöken och chilin och lägg i skålen. Pressa lime över ingredienserna. Skär avokadon i små fyrkanter och blanda med de övriga ingredienserna. Tillsätt svartpeppar, salt, finhackad basilika och bladpersilja, riven parmesan och pecorino och olivolja. Rör om och smaka av. Blandningen skall vara väl saltad annars kommer den att vara smaklös då den blandas med pastan. När pastan kokat klart spara lite av kokvattnet (ca.1 dl) och rör ner det i avokadoblandningen. Rör ner avokadoblandningen i den heta pastan. Strö riven parmesan över pastan och avsluta med färsk svartpeppar. Ät& njut!
Men åh, allt ser ju verkligen sjukt gott ut! Speciellt pastan, oh my.
Men åh! Allt ser liksom ut som konst.