3 x weekend.

Här kommer helgens outfits i mobilen (pga systemkameraproblem ni vet, har dock fixat nu!).

I fredags hängde jag hela kvällen lång med Magnus och Alexandra. Jag hade på mig tröja från AA och kjol från Forever21. Vi satt på en uteservering (vilket funkade med en miljon värmelampor, men KNAPPT) och sedan åt vi pelle janzon på köttbaren och avslutade alltihop på Riche innan det var dags att ramla hem.

I lördags såg jag ut såhär, i t-shirt från Asos. Då var jag på spelkväll hos Jenny. På dagen skulle vi ut och fika och premiäräta semlor, men sängen var för varm och mjuk.

På söndagen hade jag vintagetröja och kjol från AA. Var på lägenhetsvisningar och bloggfika. Avslutade helgen med att laga det här receptet som blev sinnessjukt gott.

.

Translation. My outfits friday, saturday and sunday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Klädd i AA & du ska vara feminist? Good job girl!

  Linnea 2014-03-05 18:44:49
  Svara
 • Hej!

  Jag har en fråga om lägenhetsköp som jag tänkte att du kanske kan svara på. Jag letar efter en bostadsrätt, eftersom det typ är helt omöjligt att få någon lägenhet i gbg. Men fick höra nu att för att få lånelöfte så måste man ha en fast anställning?! Vilket jag inte har, däremot har jag garanti för en inkomst hur länge jag vill (är säsongsanställd och studerande). Detta låter helt idiotiskt tycker jag. Och hur funkar det för dig, som frilansar? Har du något bra tips på en vettig bank? 🙂 Tack!

  Ebba 2014-01-30 10:24:38
  Svara
 • Hej Sandra! Är det inte den här (http://store.americanapparel.net/women-s-cable-knit-pullover_rsakwcp) tröjan som du har på dig på första bilden? Hur kan den se så perfekt kort ut på dig??

  Madeleine 2014-01-29 23:55:27
  Svara
 • Ditt hår är ju magiskt.

  Justina 2014-01-29 21:52:51 http://justinaveramaria.tumblr.com
  Svara
 • Den där leopardkjolen är oslagbar, rätta längden och fallet, FANTASTISK!

  K A J S A 2014-01-29 19:36:37 http://www.ljudkassett.blogg.se
  Svara
 • Vilka får gå på bloggfika? Slutna inbjudningar eller? :/

  L 2014-01-29 17:44:04
  Svara
 • Finaste Sandra,
  Jag bakade det brödet som du bloggade om för ett tag sen. Trots många moment som kunde gå fel (typ avsaknad av ugnsfast kastrull) så blev det så himla fint och jag kände mig så stolt. Januari verkar inte bli mer spännande än så these days. Skickar en puss från Köpenhamn 🙂

  thesadbox 2014-01-29 11:44:54 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Har frågat förut, provar igen: en liten liten fråga bara: Har du inte tänkt på att laga niotillfem.se / com ? Slog mej häromdagen varför du bloggar via Rodeo.

  S 2014-01-29 10:28:25
  Svara
 • Frida, du som skrev ”Sandra, kan man tycka om någon jättejättemycket och vilja bli ihop även om man inte riktigt vet om man är KÄR? Jag har nog inga fjärilar i magen men jag vill ju vara med honom typ hela tiden och han är världens finaste (och han tycker om mig). Tror du att jag är kär?”

  Jag blev så himla glad när jag såg detta, för jag är i EXAKT samma situation som du. Har träffat världens finaste kille som jag tycker om så himla himla mycket men ibland känner jag inga fjärilar i magen. Trots det vill jag ju bara vara med honom och ingen annan, och han är ju kär i mig. Kändes lite skönt att veta att det fanns någon där ute som var i samma situation som mig. Om du ser detta så tycker jag du ska KÖRA, för det finns inte obegränsat med fina killar där ute. Puss och kram.

  Sandra 2014-01-29 09:21:09 http://sandrailund.blogg.se
  Svara
 • Älskar leopardklänningen! <3

  Linda 2014-01-29 02:02:39 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • <3333

  Isa och Harun 2014-01-29 00:20:38
  Svara
 • <33333333333

  / Isa och Harun

  Isa och Harun 2014-01-29 00:18:56
  Svara
 • M: Jag kan tänka mig att det måste kännas jobbigt för dig i den situation du är i. Hur jag skulle gjort är att säga till min kompis hur jag känner, att det känns fel att bara se på utan att göra något. Försöka få henne att förstå att vore det hennes kille som träffade andra tjejer så skulle jag inte vilja stå brevid och bara låtsas som ingenting, vad det för vän att ha? Verkligen få henne att förstå att hon måste sluta gå bakom ryggen på sin kille, och om hon inte förstår, skulle jag säga att hon måste berätta allt för sin kille, eller så pratar jag med honom. Det låter kanske väldigt hårt, men är hon en någolunda förståndig person borde hon se vilken vettig och bra person jag är.
  Jag tror det är bättre att din tjejkompis får en chans att själv berätta för sin kille, ifall de fortfarande vill vara tillsammans är det störst chans att de kan reda ut det om han får reda på det av henne och inte någon annan.
  Lycka till!

  S 2014-01-28 23:04:10
  Svara
 • Fina Sandra, mitt problem kanske inte är så stort egentligen och det känns så dumt att skriva det när andra har mer seriösa problem… Men enda sedan min bror flyttade hemifrån, för tre år sedan har killkompisar varit väldigt viktiga för mig. Det har varit en kille som varit som en bror för mig. Han har hjälpt mig med killproblem och jag honom med tjejproblem, vi har samma umgänge och hänger ofta. Nu har han berättat för mig att han har känslor för mig och tyvärr känner jag inte alls detsamma för har en annan kille som får mitt hjärta att bulta lite extra, och det vet han om. Hur ska jag göra nu? För för kanske två år sedan hände samma sak och den killen och jag tappade en hel vänskap på grund av känslor som inte vill matcha. Jag vill inte att det ska hända samma sak nu… Hur fan gör man Sandra? Vet du det?

  Alice 2014-01-28 22:07:41
  Svara
 • Alltså Sandra du är min hjälte. Har läst din blogg så många år och tycker att bland det viktigaste du gör är att viss att du tar hjärtesorg på allvar. Vet inte vart man skulle vända sig annars med allt trasigt, om inte hit, för att läsa och känna att man inte är ensam.

  Lisa 2014-01-28 21:31:54 http://litemeralisa.blogg.se
  Svara
 • Waaa. Sandra. Hur uttalar man Riche? Har bara sett det i skrift och har fått för mig att man uttalar e:et men det verkar ju dumt egentligen. Har funderat på detta i flera år men känner ingen som hänger där. Haha!

  Petronella 2014-01-28 21:29:09
  Svara
 • har haft en diskussion med mina vänner om att vara kompis med någon man varit kär i.
  är så himla nyfiken på hur många av dina kompisar som är dina ex eller som du haft en crush på förr?

  em 2014-01-28 21:12:06
  Svara
 • Här kommer en fråga som inte hör till inlägget. Det är så att min kompis är tillsammans med en kille. På den senaste tiden har vi varit ute och festat ganska mycket= träffar många killar. Och förra veckan träffade hon en kille ute som hon pussades med, och som hon senare i veckan träffades för att fika med, helt utan dåligt samvete och utan att hennes kille visste något om det. Nu börjar JAG må lite dåligt över det här, vill säga att hon inte ska göra som hon gör men vågar/ vet verkligen inte hur..

  M 2014-01-28 20:51:17
  Svara
 • Hej Sandra! Jag vet att du får hundra sådana här frågor men du ger alltid så kloka svar! Jag har kollat efter en pojke i korridorerna ända sen jag började gymnasiet (vilket är ungefär 1 och ett halvt år nu). Jag är relativt blyg, och han väldigt blyg men på nyår var vi på samma fest och jag tänkte att jag ska börja det här året starkt med en nyårskyss från honom. Och det fick jag, och sen dess har vi hamnat på samma fester och hånglat ungefär på alla av dem. Men nu till problemet, när jag träffar honom i skolan har jag ingen aning om vad jag ska säga. Vi går i helt olika delar av skolan, så vi springer inte på varandra så ofta, men när vi gör det blir det mest bara ett litet hej, hur är det? och sen skynda vidare. Och jag känner att jag vill att det ska vara mer än så, men det är fortfarande inte på en nivå där jag kan fråga om vi ska ses över en fika eller liknande. Så jag undrar om du har några bra tips?

  Lisa 2014-01-28 20:36:30
  Svara
 • Lika fin som alltid!

  Ellen Lindberg 2014-01-28 20:22:56 http://blogg.ostran.se/ellenlindberg/
  Svara
 • alltså Åh, du och dina klädval är OPTIMALA!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-01-28 20:09:04 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Fin! Åh, måste prova den pastasåsen!! Såklart till glutenfri pasta, men ändå.

  Tokyo-Love 2014-01-28 19:35:24 http://sakuradesu.blogg.se
  Svara
 • Yay ^^ Jag älskar att du har kjol på dig fast det är kallt som satan. Strumpbyxor i lager men ändå, jag pallar inte med det när det är snö och skit också. Härligt att se en som gör det 🙂

  Madde Schwedaan 2014-01-28 18:48:49 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Alltså hallå Sandra jag ÄLSKAR alla dina klädval! Vill klä mig exakt som dig! (Kanske inte precis exakt för man vill ju vara egen) men ville iallafall bara säga att du inspirerar mig mycket i klädväg 🙂 Har nog skrivit detta tidigare, men struntsamma! Är väl alltid kul att höra att någon gillar ens kläder tänker jag.
  Framförallt gillar jag jeanskjolen och den turkosa tröjan! Kram!

  Martina 2014-01-28 18:45:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!