Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past week’s comments.

Fantastisk helgfrukost ju! Men vad äter du på vardagarna? Jag är så himla dålig på frukost, och jag gillar all mat du lägger upp, skulle älska tips!
På  vardagar äter jag två knäckemackor, en med ost (just nu Port Salut) och en med kräftost, samt ett löskokt ägg. Till det dricker jag te (förtillfället citronte).

Dum fråga kanske men: vad är en ångkokare?
Det är ganska exakt vad det låter som men här kommer wikipedias svar: Ångkokare är ett köksredskap som används för att tillaga mat genom att värma det i ånga. Ett vanligt utförande på ångkokare är en gryta i botten som är fylld till hälften med kokande vatten.Detta gör att det som ska kokas inte har kontakt med det kokande vattnet utan bara ångan som stiger upp från vattnet.

Jag har en fråga och du känns som rätt person att besvara den. Jag går just nu i trean och tar således studenten nu till sommaren. Efter att ha vinkat hej då till plugget i juni är min dröm att upptäcka världen på hösten. Jag älskar att resa och det är så mycket där ute som drar i mig. Får en kittlande känsla i hela kroppen av att veta att jag har världen framför mina fötter.
Nu till los problemos. Jag har ingen att åka med. Grejen är att jag har ganska många kompisar, men ingen av dom vill göra vad jag vill. De flesta vill plugga vidare direkt men jag är inte redo. Så, hur vågar man? Jag är LIVRÄDD för att kasta mig ut i världen och vara ensam. Det känns mörkt, otryggt och alldeles, alldeles…. Ja jobbigt bara.
Det spelar nästan ingen roll vart jag åker, men jag vill iallafall ha någon att åka med. Det behöver inte ens vara någon jag känner så bra. Hjälp.
Hej! Nu tänker jag såhär, det måste ju finnas massa roliga människor därute som är sugna på att resa. Kan inte ni skriva här i kommentarsfältet tillsammans med er e-mail (skriv e-mailen i kommentaren annars ser bara jag den), så kanske du kan titta efter där och höra av dig till dom? Klart du ska ha någon att resa med!


Do you feel like including a recipe for the pork buns in the future for us, please?
He used the recipe in the momofuko cookbook, maybe it’s out there somewhere on the internet? 🙂 Otherwise you can buy the cookbook here.

Åh Sandra, skulle inte du kunna skriva ett sorts inlägg där du berättar lite hur du hittade och lärde känna dessa fina personer i New York? Ni verkar som ett sådant härligt gäng åhh.
(och du måste ge Christian lite extra cred för den där taklampan från mig, JISSES VAD SNYGG)
Jag har gjort det en gång faktiskt! Kolla in här.

sandra, jag har tänkt så mycket på det här. hur gör man en sån där fotoautomat-strip om man är flera personer?? och så är det en på varje bild?? blir det att man turas om och springer ut och in liksom?? tycker det här är så förvirrande??
Det funkar precis så som du tror. Vi kutade ut från automaten och så hoppade den andra in innan nästa foto togs!

Alltså hans TAKLAMPA??! (Inte för att jag någonsin skulle ha råd) Men vart har han hittat detta magiska ting??
Den kommer från en affär som heter Restoration Hardware. Den ligger vid Union Square i New York.

Sandra hur gör man för att glömma bort killen som var så trasig och lärde känna en och som man tröstade i två månader och sedan helt plötsligt var man kär i honom och det slutade så olyckligt om man är inte ens vänner längre, hur gör man för att glömma honom helt? Hur gör man för att inte tappa den glädje som man kände när man pratade med honom och nu känns livet så jävla piss igen, ingen mening och dystert. Hur gör man för att sluta vara sur på sin omgivningen och längtar efter det där skrattet som var så nära varje dag som man pratade med honom. Han var så jävla trasig, jag hjälpte honom läka och nu är jag den som är trasig. Jag vill bara att allt som har med honom att göra ska vara över.
Jag kan inte mer om hur man kommer över någon än vad jag har skrivit tidigare. Jag har inga fler svar. Men jag lovar. Det kommer gå över. Här kommer jättemånga komma-över-länkar som jag har skrivit:
Att komma över någon.
När det gått tre månader.
Om att vara olyckligt kär.
En dagbok från 2007 som sträcker sig i tio månader.
Att träffa sitt ex efter ett halvår.
Att försöka orka resa på sig igen.
Om allt det som inte blev av.
Att inte kunna rädda varandra.
Om att känna sig ensam.
Att skaffa rebound.
Om hur viktiga vänner blir när något tar slut.
Såhär känns det.
När det tog slut.

Som någon annan sa: underligt att ingen reagerar mer på springtaxin. Kanske världens underligaste grej att be någon göra ett jobb för en och sen låta personen själv betala för jobbet. Nej fy usch. Eller närmare bestämt, det jag stör mig på är kommentaren ”inget särskilt farligt” efteråt, där du förminskar det riktiga illa i exempelvis en springnota eller att sno saker.
Ja alltså, med inget farligt menade jag mer att jag inte mördat någon eller rånat en bank. Och angående springtaxin, jag på något vis antog att ni förstod att jag var ung och dum och en engångshändelse, men det kanske inte var så självklart. Jag får dåligt samvete av minsta lilla sak och skulle aldrig någonsin komma på tanken att ta springtaxi såklart, men vi var 18 år och fulla. Här kommer historien:
Jag hade varit på Trädgården med två kompisar och vi skulle vidare till Spy Bar. Klockan var ungefär tre på natten, det var sommar och vi tog en taxi dit. Min ena kompis sitter i framsätet och börjar plötsligt må illa. Jag måste kräkas, säger hon och taxichauffören säger att det går absolut inte i hans bil så då ber hon honom att stanna vid Humlegården. Vi stannar vi kanten och helt plötsligt ropar hon SPRING till oss i baksätet och min andra kompis bara drar ur mig ur taxin och jag fattar inte vad som händer men vi springer och springer och kastar oss i en buske. Hjärtat klappar hundra slag i sekunden och jag frågar va 17 hände?!? och då hade de tydligen kommit överens om detta, pga var jättefulla och tyckte det var kul. Jag tyckte sådär, men sprang ju ändå liksom, så det var ju lika mycket mitt fel. Har aldrig någonsin gjort det igen. Det var den historien!

Hallå där Sandra. Tänkte bara fråga vilket fransserum du använder? Har alltid varit för feg för att använda något sådant men vore ju trevligt att testa tänkte jag nu för du ser ju döläcker ut!
Hej och tack :D! Jag använder en fransserum som heter Neulash. Men innan du börjar, läs kommentarerna i inlägget för många har ju dåliga experience av fransserum. Man får nog avgöra själv om man tycker det är värt det eller inte.

Lägenheten du hyrde i Paris, kan man hyra den? Såg så fin ut på dina bilder!
Nej den är inte till uthyrning längre, det var min mammas kompis lägenhet.

Hej Sandra! Jag har en fråga som säkert ställts rätt ofta, men hittar inte den någonstans. I alla fall: jag vet att du gjorde en utbildning på Berghs, men vilken? Och hur svårt är det att komma in? Är det svårt att hitta jobb efter det? Skulle vara jättetacksam för svar! Stor kram! E.
Jag gick den tvååriga reklamutbildningen som jag nu tror heter just ”reklam”. Jag utbildade mig till copywriter. Man ansöker på arbetsprover och inte betyg. Och ja, det är rätt svårt att komma in, men man ska alltid prova om man vill. Är man duktig, jobbar hårt och har en fin mapp när man kommer ut är det stor chans att man får ett jobb.

Sandra, kan man tycka om någon jättejättemycket och vilja bli ihop även om man inte riktigt vet om man är KÄR? Jag har nog inga fjärilar i magen men jag vill ju vara med honom typ hela tiden och han är världens finaste (och han tycker om mig). Tror du att jag är kär?
Kör bara kör! Bättre att prova än att ångra sig sedan att man inte gjorde något.

Jag antar att du redan gjort massa såna här inlägg förut, men jag har precis blivit singel och bor ensam i Stockholm. Mitt problem är att jag nu inte har någonting att göra på kvällarna. Mina vänner har sällan möjlighet att ses under vardagskvällar och nästan det enda jag har att göra är att kolla på tv, trixa på datorn, läsa, stirra i taket och plugga men det börjar bli lite långtråkigt nu. Så, snälla Sandra, kan du ge mig lite Stockholms-tips eller vad-man-kan-göra-i-sin-ensamhet-tips? Skulle uppskattas!
Hmm. När jag var själv som singel så brukade jag gå på bio. Det kanske låter läskigt och ensamt men är precis tvärtom! Skönt och trevligt och man kommer ut och får sitta i en mysig biograf och kolla på en film och äta popcorn utan någon som stör. Mitt bästa tips!

Är det lätt för dig att hitta killar? Alltså, du verkar ju, efter vad jag har läst, ha haft en del förhållanden med otroligt snygga killar. Mina erfarenheter är att de brukar vara väldigt fåfänga och svåra även fast de också tycker att jag är snygg. Det är ju det ytliga, men när man lär känna någon kan det vara så himla svårt att få dom att verkligen falla för en. Jag vet ju ingenting om dig riktigt, hur du är, men du verkar ha lätt för det där att ta vackra män med storm. Är det sant eller har du också det lite jobbigt ibland och inte får den du vill ha? Grubblar och jämför..
Haha knäpp fråga 🙂 Ja alltså, jag är ju lite svag för pretty boys.. Grejen med killar är att jag liksom inte riktigt bryr mig. När jag var singel och ute och såg någon som jag tyckte var het gick jag fram. Jag var sällan orolig vad han skulle tycka om mig, för just då kände jag ju inte honom och jag hade inte investerat mina känslor. Hade alltså inget att förlora. Kanske är det så att vackra män inte är vana vid det? Att någon bara raggar upp dom sådär bara. Jag vet inte riktigt. Jag säger bara hej. Men sedan när jag blir förälskad och osäker vad den andre känner blir jag blyg och analyserar varenda handrörelse, men just där i början, när man träffas. Då bara kör jag. Vill du hångla med en babe, bara gör’t. Mycket enklare än vad man tror. Och sedan angående när man lär känna någon, jag tycker att ofta såhär i vuxnare ålder är båda rätt duktiga på att känna av om kemin passar och om man tycker om varandra personlighetsmässigt och så.


Hej! Tänkte fråga hur du tar hand om dina dr martens, de med extra platå, de känns lite mer ”lackiga” än de klassiska. Ska jag använda vanlig impregnering? Puss!
Jag impregnerar de helt vanligt, funkar fint!

Dum fråga om att visa leg på krogar / barer i NY.. När du är i NY Sandra, visar du ditt pass? Eller har du t.ex ett internationellt körkort? Eller ett amerikanskt?
Visar mitt svenska pass. Dumt kanske men så är det. Har inget legg.

.

Translation. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Till den som ville ut och resa,
  det finns hur många söker-resekompis-forum som helst! Det är bara att googla på ”ressällskap” eller dylikt. När du väl hittat ett forum är det bara att formulera vad du har lust att upptäcka/göra när du reser och var du är intresserad att åka i ett inlägg. Eller kolla runt på forumen och se om det är någon som söker någon som du, eller ska till en destination du också är sugen på!

  Jag hittade själv en reskompis för några månader sedan på reseguidens reskompis-forum. Jag såg att hon ville till Italien(precis som jag) och sedan fick jag hennes facebook. Nu är allt bokat och klart och vi åker om lite mer än en månad.

  Hoppas du hittar någon/några roliga att upptäcka nya platser med! Lycka till!

  Tove 2014-02-04 17:49:24
  Svara
 • Jag minns när fransserum blev stort och jag tänkte att det nog var för bra för att vara sant. Är allt glad över att jag inte köpte det och tycker inte andra borde göra det heller.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17961295.ab

  Ezz 2014-02-03 13:52:07 http://www.ezzo-this-time.blogspot.com
  Svara
 • tretusen dollar för EN TAKLAMPA??????????

  juliadesdemona 2014-02-01 00:41:55 http://book.ratata.fi
  Svara
 • Åh vad underbart att flera vill ut och resa! Snälla Sandra gör ett ‘follow up-inlägg’ på detta. Är så sugen på att höra hur det gick! Även på tjejorna som åker till Australien på söndag, kan vi inte få en följetång med små videosar(????) på dem!

  Tilly 2014-02-01 00:23:27
  Svara
 • jag skriver väl som alla andra, att maila mig för jag har samma problem och samma planer!!! ([email protected])

  Liv 2014-01-30 13:37:06
  Svara
 • Till dig som ville ha tips på saker att göra i Stockholm under vardagskvällar, börja en kurs! Det finns så extremt mycket kurser i Stockholm så du borde absolut kunna hitta en du själv gillar. På det sättet får du göra något du tycker är kul, lära dig mer om något du är intresserad av, se fram emot en specifik kväll i veckan och träffa nya människor! Jag har länge velat lära mig dansa salsa ordentligt och nu har jag äntligen tagit tag i det, men det finns ju massor av andra saker man kan göra. Du kanske är fotointresserad och vill gå en fotokurs för att utvecklas mer, eller kanske gå en matlagnings eller bak kurs, lära dig ett helt nytt språk eller nåt annat roligt. Är säker på att du kan hitta något som intresserar dig och som funkar för din plånbok! 🙂

  Malin 2014-01-29 18:55:40
  Svara
 • Du som är singel:
  Man kan såklart tycka olika om att vara singel (och det är väl inte så att man tycker samma jämt), men efter att ha varit singel i flera år kan jag tipsa om flera saker som fungerar bra för mig (och som är positiva jämfört med att vara ihop också):
  – Man kan laga sin favoritmat och äta framför en serie
  – Man kan alltid välja vad man ska äta
  – Man kan skaffa nya intressen (ofta glömmer jag bort en del av mig själv i relationer som går att upptäcka igen), t.ex. löpning, katter eller bokmärken
  – Man kan gå med i en förening, engagera dig t.ex. i politiska frågor, en friluftsklubb, en filmklubb eller ett djurhem
  – Man kan se om alla sina favoritserier
  – Man kan gå på konserter själv (går lika bra som bio, särskilt konserter där man sitter ner)
  – Man kan skaffa en brevvän
  – Man kan umgås mer med andra singlar som också är ensamma på vardagskvällar (och bestämma att man berättar triviala saker för dem som man skulle berättat för en partner, men kanske inte någon annan)
  – Man kan bli väldigt grym på något, t.ex. ägna mer tid åt håruppsättningar, sitt jobb, gitarr eller en specifik maträtt
  – Man kan vara mer spontan och bara ge sig ut
  – Man kan sprida ut sig hur mycket som helst utan att någon stör sig på det (förutom man själv kanske)
  – Man kan ha ta hand-om-sig-själv-kvällar, typ se på bästa serien, meditera, bada, gå till simhallen
  – Man kan ringa sin mamma eller bror <3 eller gamla farmor – häng mer med dem!
  – Man kan lära känna sina grannar
  – Man kan skaffa en hund för kvällspromenader (helst en som rullar sig i snön)
  – Man kan bestämma att göra ett koncept med vänner (typ halv åtta hos mig, brädspelskväll eller måndagskaraoke)
  – Man kan skaffa ett extrajobb (helst ett mysigt som barnvakt)

  Tips för alla som har det lite för tomt och tyst i sina liv. 🙂

  Therese 2014-01-29 17:20:42
  Svara
 • Hej!! Jag är sjukt ressugen jag med. Vill helst av allt åka transsibiriska järnvägen! Om någon känner samma så kan du väl säga Hej eller så till: [email protected]
  🙂

  Saskia 2014-01-29 16:07:13 http://kickassplace.tumblr.com
  Svara
 • till alla som vill ut och resa; jag ska åka som volontär till indien i november. man reser först runt i tre veckor, sedan jobbar man en vecka på ett kvinnocenter och med barn ute i slummen i Goa. hör gärna av er om ni tycker det låter roligt, jag skulle gärna vilja ha någon att åka med!:) [email protected]

  caroline 2014-01-29 14:34:23
  Svara
 • Åh vill ha dina ögonfransar.. Men såg även att den nya varianten av neulash hade fått anmärkning på läkemedelsverket för att den innehöll läkemedelsubstansen prostaglandinanaloger som har läskiga biverkningar.. Hoppas på att hitta någon annan variant

  Jen 2014-01-29 12:33:43
  Svara
 • jag vill ut och tågluffa i europa i sommar i en månad. någon som kanske är på och vill höras om det?

  doktorvinter snabela live punkt se. puss

  dani 2014-01-29 05:47:51 http://vapenbroder.se
  Svara
 • Hej! Tänker som Josefin över! Använder du den ”nya förbättrade” eller originalet? Och vart fick du tag på den du använder? Så så tacksam för svar! 🙂

  Amanda 2014-01-28 23:01:42
  Svara
 • Hej!
  Du skriver att du använder Neulash. Var köper du det? Jag tycker det alltid är slut överrallt.
  Kram

  Josefin 2014-01-28 22:14:38
  Svara
 • hej!
  jag vill också resa efter studenten men har samma problem som ni andra med kompisar som redan har andra planer! jag tänkte åka iväg till hösten/vintern, skönt att höra att det finns fler som mig hehe. min epost är [email protected], hör gärna av er om ni vill!
  kram!

  Maja 2014-01-28 21:25:10
  Svara
 • Åh hej hej hej alla som vill resa! Vi sitter i samma båt. Jag är helt vansinnigt pepp på att resa men de flesta av mina vänner tänker göra något annat. Jag vill ha äventyr!
  Jag tänker: Backpackerresa/jobba på gård i Australien/hoppa bungyjump/sova i hängmatta/träffa spännande människor

  Släng gärna iväg ett mail till [email protected] om du också vill hänga i hängmattor med backpackerhippies.

  Maja 2014-01-28 20:44:41
  Svara
 • Flera har redan skrivit en massa bra tips på att resa ensam men tänkte lägga till lite. Jag har gjort nästan alla mina resor ensam. Just nu när jag skriver detta sitter jag i Uruguays huvudstad Montevideo! Jag reser nämligen runt Sydamerika – helt själv.
  Men jag hade nog inte inte gjort det för några år sen för jag började resa ensam genom att ta språkkurser. Det tog mig till två olika länder och du lär alltid känna andra. Det allra bästa jag gjort är att åka till Israel och volontärarbeta på en kibbutz, kolla in svekiv.se, där träffade jag massor av fantastiska människor från fem kontinenter. Så sen åkte jag till Sydkorea för att hälsa på en del av dem och medan jag nu reser runt i Sydamerika hälsar jag också på kibbutzniks.
  Om du backpackar kommer du ALDRIG vara ensam på ställena du reser till, du kommer alltid att hitta nån att hänga med som antingen bor i samma rum eller är på samma tour. Däremot kan det vara lite ensamt just när du sitter på bussen till en ny stad/ by.
  Under den här resan har jag upplevt Iguazufallen med fransyskor, klättrat i grottor med en amerikan, firat nyår med en tjeckiska, tre engelsmän, två danskar och ytterligare en svensk och massa massa mer.
  Så jag säger bara VÅGA! Du kommer aldrig ångra dig!

  Sandra 2014-01-28 20:20:47
  Svara
 • hej du som vill resa. jag känner precis som du och är i exakt samma sits. min e-post är [email protected]

  josefine 2014-01-28 19:17:52
  Svara
 • Hej alla!!

  Det är jag som är författaren till reseinlägget! TACK alla fina för jättebra tips. Jag är på klassresa nu haha men ska absolut kolla närmre på allt sen! Ni som kommenterat och lämnat mejl kommer absolut få lite svar också. Glad jag blev på alla nu, fint med hjälpsamma folk.

  Min mejl är asta.s(@)hotmail.com , hör av er om ni är taggade på att resa och sticka ut på äventyr!!!

  Whoho SES

  Asta 2014-01-28 18:26:19
  Svara
 • Vad roligt att åka ut och resa och se världen… jag vill med! Men tydligen så måste man gå klart skolan först, suck… Aja, ha det bäst när folket väl åker 😉

  Madde Schwedaan 2014-01-28 17:41:44 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Ensam i Stockholm – kolla in Skeppsholmsgården och/eller Folkmusikhuset på Skeppsholmen!

  Evelina 2014-01-28 17:31:34
  Svara
 • Ville bara berätta lite kort och gott om min historia till tjejen som vill resa. För några veckor sedan då det var ”paypal-inlägg” här på bloggen så var jag i EXAKT samma situation som du, förutom att jag tog studenten förra året. Jag bestämde mig i alla fall att nej nu får det vara nog, så jag lämnade en kommentar här på Sandras blogg då jag skrev något i stil med ”Ingen här som vill följa med mig ut i världen, jag kan åka på en gång, På riktigt!!!”. Tänkte inte så mycket mer kring det då men rätt som det var flög det ner kanske ett tjugotal olika mail ner i min inkorg och det visade sig att flera stycken ville följa med mig. Bland dessa mail fanns det i alla fall en tjej. Vi började genast prata då hon berättade att hon skulle till Australien men ville ha lite resesällskap. Vi sågs sedan över en fika i Göteborg och sedan klickade vi sådär pangbom! ”Klart som tusan att vi ska åka till Australien tillsammans” sa vi, och några dagar senare bokade jag min flygbiljett. På söndag bär det alltså av, då tar jag ett flyg till Australien för att sedan resa runt längs med kusten i cirkus 1,5 månad med den här tjejen. Så mitt tips till dig: Kör bara kör!!! Våga träffa någon ny för det kan verkligen bli hur bra som helst. Kram.

  Moa 2014-01-28 16:40:03 http://www.lioncrime.blogg.se
  Svara
 • Hej du tjejen!
  Jag vill verkligen verkligen ut och resa, men jag har inte heller någon att resa med. Min tanke är iallafall att dra till hösten när det börjar bli mörkt och ruskigt och komma tillbaka till våren när det åter är fint och ljust.
  Vart vill jag resa då? Så länge det är varmt och gött spelar det inte någon roll, men jag hade inte haft något emot att ta dykarcert och hoppa bungy i nz.
  Hör av er om ni tycker det låter intressant!
  Woopwoop

  Pussisar
  Sara

  sara-samuelsson(@)hotmail.com

  Sara 2014-01-28 16:01:15
  Svara
 • Till tjejen som vill resa:!
  Jag vill med!!! Har typ exakt samma problem, haha! O vill inte åka själv, nej. Maila mig vetja? (grabosofie (@) gmail.com) 🙂

  Sofie 2014-01-28 15:02:09
  Svara
 • Jag känner också exakt samma om det för att resa, går runt och har ångest över att ingen i min närhet vill uppleva samma sak som jag.
  Här är min e-mail ifall någon känner samma grej: [email protected] (:

  Kram!

  Emilia 2014-01-28 14:58:01 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej du som vill resa till hösten!
  Förstår precis hur du känner. Jag tar också studenten till sommaren och vill verkligen inte börja plugga direkt. Jag hade tänkt jobba (måste, måste, måste hitta ett jobb nu!) och sedan resa när jag har lite pengar. Flera av mina kompisar tänker plugga direkt och de flesta är personer jag inte vet om jag skulle kunna resa tillsammans med. Eller att vi ändå har helt olika drömmar och planer trots att de inte ska plugga. Så ja, jag har lite samma dilemma som du.

  Jag har sökt runt på en massa saker som man kan göra utan att åka med en kompis, här kommer några: Åka till något awesome ställe med Rosa Bussarna (http://www.rosabussarna.com/publish/softadmin.aspx). Man får nya vänner, får se platser man kanske inte hade sett innan och man får vara med om ett äventyr. Verkar hur häftigt som helst med andra ord! Sedan kan du ju kika runt lite på Kilroys hemsida, där kanske du får några tips på vad du kan göra. Du kan ju alltid kika runt lite på volontärarbete också, det verkar också superroligt och bra.

  Lycka till! Kram!

  Nea 2014-01-28 14:51:29 http://palomitas.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra. Om du vill vara rädd om ditt pass kan du gå ut med en kopia istället. Har för mig att du förlorat det en gång förut? Jag gick ut med passkopia i NYC och det fungerade fint. En vakt tyckte till med att jag var väldigt smart!
  Kram

  Jennifer - med hjärtat i Indien snart i Tyskland 2014-01-28 13:14:48 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • wow den där taklampan är verkligen grymt snygg, förstår varför flera kommenterat angående den 🙂

  ann-sofie 2014-01-28 13:14:15 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
  Svara
 • Tack för alla tips och saker du skrivit om att komma över någon, men nu till min fråga. Hur vet man om man är över någon? jag trodde jag var det, men så såg jag en bild på honom och var tillbaka minus tio steg igen..

  T 2014-01-28 13:10:07
  Svara
 • Lisas tips är super! Jag satt i samma situation efter student, alla mina vänner ville plugga vidare eller flyttade ihop med pojkvänner och jag ville bara iväg. Så jag anmälde mig till en tre månaders språkkurs i Spanien. Där hittade jag massa fina människor som var i exakt samma sits som mig, vi klickade och sedan dess har jag rest till de flesta platser jag hade på min bucket list ( och andras drömplatser med!) Så att hitta en plats och en språkskola, eller kanske ett säsongsarbete, är en bra start 🙂

  Johanna 2014-01-28 13:01:27
  Svara
 • Hej sandra, jag har ett problem som angår dig… Nämligen så drömde jag om dig inatt, jag skulle vara med dig och dina vänner och spela tärningsleken men du var så jäkla otrevlig mot mig! Ville inte hjälpa med reglerna och typ suckade åt allt jag sa. Nu idag när jag öppnade din blogg kände jag att den känslan satt kvar lite i kroppen, jag känner lite motstånd till dig eftersom jag plötsligt har fått uppfattningen av att du är sjukt taskig… Snälla säg att det inte är så, att du är precis så trevlig som det framstår i bloggen? Eller är det bara fejkat för att ingen ska veta hur otrevlig du är egentligen? 🙁

  anna 2014-01-28 12:58:28
  Svara
 • Till tjejen som sökte reskompis: åk iväg själv, du vågar! och kommer få en massa nya kompisar på köpet. Jag skulle rekommendera dig att åka som au pair, det är tryggt på så vis att du har någonstans att bo, ett jobb och mat, och får pengar varje vecka i handen som du kan göra vad du vill med. Du kommer garanterat träffa andra au pairer, klicka med någon eller några, och tillsammans kan ni göra roliga grejer och genom det träffa andra roliga personer. Man kan ju tex åka till klassiska au pair-destinationer som London och USA, men man kan hitta au pair jobb i hela världen, t ex Australien, Hong Kong, Paris, österrikiska alperna, Whistler i Canada… om jag ska ta några exempel ur min bekantskapskrets. Annars kan du åka på resa med exempelvis Rosa Bussarna. De flesta som åker med dem åker själva, och det är blandade åldrar. Man lär känna nya människor snabbt och kan ha turen att få en vän för livet som man kanske aldrig hade hamnat i samma situation med hemma i det ”vanliga livet”. Kram!

  Camilla 2014-01-28 12:26:14
  Svara
 • Hej!
  Jag kom att tänka på något man kan göra om man inte vill resa ensam, men inte har någon att åka med. Har aldrig provat det själv, men verkar så himla roligt!
  http://www.studin.se/allt-du-vill-veta/10-om-vara-aventyrs-resor/
  eller kan man WWOOF:a
  http://wwoofinternational.org/
  då kan man också välja ställen där man bor kollektivt, alltså tillsammans med andra människor. Detta har jag inte heller gjort, men vill jättegärna göra det någon gång. Har också många vänner som gjort det och tyckt det var helt underbart och fått massor av nya vänner!
  Lycka till, kram!

  Pia 2014-01-28 11:56:39
  Svara
 • Okej, jag har också en fråga! Såg en tjej som hade fått amerikanskt visum och någon frågade vad hon skulle göra där. Hennes svar var ”Festa och ha kul bara”. Är det ens möjligt att få ett visum i USA för att man vill ”festa och ha kul”? Så som jag har fattat det på dig måste man jobba eller plugga för att få visum.

  Maja 2014-01-28 11:55:28 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Jag har precis samma problem. Om det där med att resa. Who wanna join??

  E 2014-01-28 11:52:53
  Svara
 • ett annat tips till du som ville ut och resa, anmäl dig till en kortare språkkurs eller liknande! så kan du träffa människor där som säkerligen vill resa efter att ni avklarat kursen. puss!

  Lisa 2014-01-28 11:47:05 http://prickigaparaplyer.blogspot.se/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!