wednesday list.

Hur såg du ut för prick ett år sedan?

Såhär. I en lägenhet i New York, någon vecka innan jag skulle flytta därifrån.

När vaknade du imorse?

Blev väckt 8.30 av en gullig kille som sa att han skulle gå till jobbet. Är utan mobil för tillfället (den har gått sönder) så måste bli väckt av människa. Tur att jag bor med en sådan.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Gud vad onödigt att sova såhär länge. Men det var nog bra ändå, om kroppen ville så.

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

Kan ju inte ringa någon men pratade med mamma lite på facebook. Vi pratade om en resa vi ska göra i påsk.

Vilket humör är du på?

Bra! Har haft sådant skrivflow hela förmiddagen, finns inget som gör mig lyckligare. Igår var jag tusen procent bombsäker på att jag helt tappat skrivlusten och nyckeln hur man ens får till en vettig mening.

Har du ont någonstans?

Näpp!

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

En stor jäkla skål med lösgodis. Helst med tänder.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Köpte en kaffe på Il Caffé där jag suttit och jobbat idag.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

Runt 1996 var jag stammis i chatrummen på torget.se, aftonbladet.se samt passagen.se. Passagen hade pictionary-chat vilket var väldigt roligt.

Vad ska du göra ikväll?

Ikväll har jag varit på promenad med Michelle och klockan nio har jag ett roligt skypemöte angående ett litet skrivjobb som jag är pepp på om allt går bra.

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Sträcklyssnat på det här albumet hela dagen. <– megatips.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Just hemkommen från New York och åt dumplings med min kille.

Vad har du på dig idag?
Bild 2014-01-29 kl. 14.06

Randig klänning gammal som gatan och världens mjukaste flufftröja från Gina Tricot.

Och helgen då, hur blir det med den?
Veronica Maggio på lördag! Hurra!!

.

Translation.
Read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Super bra lista. De första hemsidan, som jag besökte var svt. År 1998 eller 1999 som jag testade internet för första gången, jag kommer inte ihåg. 🙂

  ellenlundis 2014-02-02 18:50:42 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • gud, Torget och Pictionary på Passagen minns jag så himla väl. minns att när jag gick på mellanstadiet gjorde jag en hemsida på Torget om djur. med en massa gifar, information och ett (lite för stort hopp) om att det skulle bli som ett forum för djurälskare. haha. Pictionary’n var jag fan beroende av. och åh, London Grammar. klarar knappt av ’Nightcall’. hört Lorde? fick nämligen tips om London Grammar av en bloggläsare när jag tipsade om Lorde. tips tillbaka bah!

  Madeleine -an uncompromising feministic vegan 2014-02-01 13:04:43 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Åh jag hoppas det är okej att jag snor denna lista och gör samma sak på min blogg !

  Din blogg är bland det bästa ! 🙂
  Kram

  fridan 2014-02-01 10:21:26 http://www.fridafagerstrom.blogspot.com
  Svara
 • Hej! Sorry for the random question, but you upload your photos onto your blog from Flickr, don’t you? If you do, then how do you put them into your blog posts without them linking back to your Flickr page when you click on them? That’s all mine does when I try it. It never used to be like that…! And your photos here don’t have a link back. If you (or anyone reading this) has the answer then I’d be appreciative of it! 🙂

  Coco 2014-01-31 16:48:31
  Svara
 • This wednesday list is one of my favorite corners of this blog <3

  Deniz 2014-01-31 15:22:09 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Så Veronica Maggio i København i går – så bra! <3

  Maria 2014-01-31 11:49:04
  Svara
 • Ååh, har også lyst å se Veronica Maggio. Kos deg!

  Solveig 2014-01-30 20:01:03 http://solveiga.vsco.co
  Svara
 • Hej, undrar bara över en sak. Jag antar att du och din kille inte har gemensam ekonomi, så när ni t.ex är ute och äter, brukar ni turas om att bjussa varandra eller splittar ni notan? 🙂 Vet inte hur det är nowadays, är folk ”moderna” och splittar eller är det fortfarande mycket så att mannen ”känner press” över att vara den som bjuder varje gång.

  Sesan 2014-01-30 14:44:21
  Svara
 • Sandra jag behöver hjälp!
  Jag bor i en helt vanlig stad i Sverige, har inget jobb och bor fortfarande hos föräldrarna. Jag är 22 år!!! Jag orkar inte mer, men det FINNS ju inga jobb, och alltså kan jag inte flytta heller. Jag söker allt som verkar vettigt som jag hittar annonser på, har varit på några intervjuer men inte fått jobbet för att jag inte ”har tillräckligt mycket erfarenhet”. Nej, men ge mig jobbet så att jag FÅR erfarenhet då?
  Drömmen är att fota/skriva och kunna leva på det men jag har förstått att det går inte om man inte har en jävla massa tur eller är 60+ och har hållit på med sånt hela livet. Men lite småjobb inom skriveriet måste väl finnas? Eller vad ska jag göra? Någonting måste hända nu. Och jag vill inte flytta ifrån den här staden… (Eller vill, jo det vill jag, men inte prick nu) Snälla kom med tips!

  Maja 2014-01-30 10:20:53 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • lourdes – klart du ska hälsa, bara roligt ju!

  mia – haha jaaha 😀

  sandra 2014-01-30 09:30:37
  Svara
 • Gillar dina onsdagslistor 🙂 och hela din blogg i övrigt också för den delen kram

  LiveHealthyBeHappy :) 2014-01-30 05:25:37 http://livehealthybehappy.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en fråga som egentligen är alldeles för sent påtänkt, men jag ställer den i alla fall: hur fasen packar man inför en utlandsflytt??? Det går ju bara inte! Att försöka pressa ner hela sitt liv på 23 kg är ju jättesvårt?
  En annan sak jag funderar på är, hur överlever man sin första vecka i en helt ny stad, i ett helt nytt land med okända människor? I morgon bitti flyttar jag till Bryssel och jag är så nervös att jag sitter och pimplar vin mitt i natten för att jag tänker att det kanske blir lite, lite bättre då. Jag känner ingen och vet inte var jag ska bo. Det enda jag vet är att jag ska sova de första veckorna hos en kvinna som har katt och röker cigarr. Vilket i och för sig låter ganska härligt.
  Det ska förstås bli superkul. Men läskigt. Men så tänker jag att om du vågade flytta över Atlanten, ja då ska väl jag klara att flytta 145 mil. Så ja, hur gör man för att stay strong så att säga?
  STOR KRAM TILL DIG!

  Rebecka 2014-01-30 02:13:57 http://beletbon.blogspot.com
  Svara
 • Hehe. Måste bara säga en grej. Det spelar ju egentligen ingen roll, men jag tror att du misstolkade en av frågorna. Hela temat på listan verkar ju vara vad vill du äta NU, vad har du på dig IDAG, vilken var den första låten du lyssnade på IDAG. Så när det står ”Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?” – syftar det väl på vilken hemsida du gick in på först IDAG, inte första gången du var online?

  Men det är ju faktiskt mycket roligare att höra vad du sökte på 1996 än 2014 ändå.

  Mia 2014-01-30 02:05:55
  Svara
 • Åh, Maggio!! Heja 😀
  Och den där skrivkrampen alltså, den kan verkligen skrämmas.
  Jag har också haft lite skrivflyt idag! Hjälpt min bästa vän att ordna CV. Så himla många grejer hon gjort och så himla stolt man blir. Tips till er som gillar att skriva! Man blir glad. Men nu har min förmåga att skriva sammanhängande rubbats totalt. Kanske i och med att ett nytt dygn nyss invigdes. Kram Sandra<3

  Jenny 2014-01-30 00:04:10 http://www.cestjenny.blogg.se/blogg
  Svara
 • Åh jag ska också på maggio på lördag!! Vad ska jag göra om jag ser dig?? Blir du sur om jag frågar om autograf eller tar ett kort med dig? Läser din blogg varenda dag, du är bäst Sandra!!

  Lourdes 2014-01-29 23:14:11
  Svara
 • Åh! Tändertändertänder! Min fina mataffär som jag bor så nära har inte tänder. Det jobbiga är att jag glömmer bort det varje gång och går hem lite ledset med godis som jag inte ens vill ha

  Elin 2014-01-29 22:47:38 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Åh lösgodis <3

  Moa i Vancouver 2014-01-29 22:29:02 http://theunknownregions.wordpress.com
  Svara
 • nämen, exakt samma inlägg hos mig idag ju. FAN vad kul med maggio!! hade velat vara där. axel boman kommer dock hit till sf nästa vecka, får nöja mig med det.

  Vicky 2014-01-29 21:53:10 http://vickys.se/
  Svara
 • Du skriver de bästa onsdagslistorna Sandra!!

  Frida 2014-01-29 21:14:58 http://fridagodling.blogg.se
  Svara
 • Men assa vanta, kommer jag ihag helt fel nu eller har du blivit utbjuden pa DEJT av JONAH HILL? Varfor sa du inte ja, jag hade typ sagt ja bara for att det hade varit kul!! Hur kanns det nu nar han ar oscarnominerad och allt? BERATTA VAD SOM HANDA JAG KOMMER INTE IHAG!!!

  Anna 2014-01-29 20:22:28
  Svara
 • ÅÅH Veronica Maggio är så braaa <3

  Madde Schwedaan 2014-01-29 19:46:32 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Skissa & gissa! Superkul. Spelar du inte Draw Something på telefonen nåt då? När du har nån, dvs. Beroendeframkallande, eftersom det inte går på tid brukar jag sitta läänge och göra detaljerade bilder 🙂

  Linnea 2014-01-29 19:18:51 http://linneah.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!