och alla frågar ifall jag känner nåt för dig och jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig

Såhär såg jag ut i fredags när jag och Michelle var och kollade på Linnea Henriksson. Hon var superbra, så besatt av den här låten från hennes nya album. T-shirten har jag fått av Michelle, den är från T-shirt Store tror jag, scarfen har jag fått av Magnus och kjolen med fuskskinndetaljer på fickorna är från Asos.

Jag har nya skor också som fick invigas! 349 pix på H&M, i tyg med traktorsula. Har hittills klarat två utekvällar utan ont i fötterna, mycket bra betyg.
.

Translation. Friday outfit. T-shirt and scarf are gifts, the skirt with faux leather details is from Asos and the shoes are H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Lika fin som alltid! Älskar tröjan dessutom.

  Ellen Lindberg 2014-02-22 22:31:29 http://lindbergellen.se
  Svara
 • Tilde: låten heter ”någonting? nej” och det är fantastiska Alice b som sjunger.

  Jenny 2014-02-18 19:48:05
  Svara
 • Vad har du för storlek i kjolar du beställer från ASOS? Tycker att deras storlekar verkar vara jättekonstiga.

  Therese 2014-02-17 22:29:25
  Svara
 • Åh, Alice b! bästa raderna <3

  Ingrid 2014-02-17 19:24:20
  Svara
 • Jättesnyggt 🙂

  LORISSA LOVEBOMB 2014-02-17 19:16:03 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • Vart kommer rubriken ifrån? Älskar´t! 🙂

  Tilde 2014-02-17 15:11:26
  Svara
 • fan vad snygga skor! tråkigt att jag redan köpt nya…

  xyz 2014-02-17 14:44:51
  Svara
 • Det fina runda bordet, är det något utomordentligt second hand-fynd eller var kommer det ifrån? Så himla fint hur som helst!

  Kaisa 2014-02-17 14:05:09 http://cetaceans.tumblr.com
  Svara
 • Hej Sandra! Det här har inte så mycket med det här inlägget att göra men jag repostar min kommentar iallafall angående nyår och det inlägget..
  Om tre nyår och allt (eller snarare inget) där emellan.
  Lite ihoppusslade bokstäver och frågetecken kring pojkar helt enkelt.
  Skulle bli så glad och tacksam om du svarade!

  Det är något speciellt med nyår för min del. Ditt verkade helt ljuvligt!! Och jag tänkte skriva av mig lite här i kommentarsfältet i hopp om lite hjälp och kärlek, för du har blivit någon slags superhjälte förebild som lyckas göra livet (för att citera eran podcast) så sjukt jäkla roligt hela tiden!

  Jag är 19 år och har liksom aldrig varit tillsammans med någon på riktigt. Men det finns en kille och jag tror att både han och jag vet, egentligen. Och efter de tre senaste nyåren tillsammans anar kanske några i våran umgängeskrets, egentligen.
  Eller så är ögonblicken snarare ”idealbilden” i mitt huvud av honom? Jag vet inte..

  Första nyåret lärde vi känna varandra på riktigt i en skidstuga i Sälen och jag ville bara ha någon att luta mig mot i hörnsoffan där. Förra nyåret följdes vi alla hemåt men plötsligt var det bara han och jag – och alkoholens superkrafter. En hejdåkram blev till en hejdåkyss, men inte så mycket mer. För sittandes i en soffa några månader senare med en hel jävla meter ifrån varandra var det endast en stel hej och hejdå kram, inget mer. Sen dess har vi bara träffats några fåtal gånger i vårt gäng, för den där metern mellan varandra blev till kilometer då vi numera bor i olika städer. Och jag hoppades väl på att historien skulle upprepa sig själv detta nyåret (speciellt med tanke på den bestämda bordsplaceringen, vi två såklart (?) bredvid varandra) men besviken gick jag sista biten hem själv. Gång på gång förväntningar som byggs upp för att raseras.
  Jag vet att jag har väldigt svårt att öppna mig och prata känslor men jag vill bara så himla gärna bli sådär jävla film-förälskad. Han är någon jag litar på och just därför tror jag att jag skulle våga med honom, för innerst inne vill jag nog att just HAN ska bli min första kärlek..

  Men hur gör man när båda är så pass fega och handlingsförlamade?
  Speciellt han, som inte direkt är typen som skulle gå jorden runt för att bevisa sin kärlek etc. etc. Han försöker inte ens skapa moments, typ som att bli ensamma på balkongen eller i en tom korridor..
  Ändå är han så himla himla fin. Och ger ibland små glimtar som ändå bevisar allt som motbevisats. Tillslut blir det bara ingenting av ingenting..
  Hur visar man att man gillar någon bland folk, utan att det blir för uppenbart och att det förändrar gruppdynamiken, där verkligen alla känner alla? Vore det konstigt att fråga hans kompis om knep eller få honom att våga agera mer?
  Och hur vet man om det är på riktigt och det inte bara pågår i ens huvud? Asså vad är kärlek egentligen?

  Känns som jag skrivit mycket utav ingenting.. Tacksam om du läste hela vägen hit! För jag är så himla trött på tre hela år av ”INGENTING”..

  K 2014-02-17 13:32:05
  Svara
 • åh ja, den är så bra! Linnea Henriksson är riktigt bra.

  Madde Schwedaan 2014-02-17 11:16:18 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • SANDRA! Jag ska styra en tärningskväll på fredag. Skulle behöva tips på bra ställen samt aktiviteter. Jag tänkte köra en söderdel och en citydel, typ häktet på söder samt kåken i city. Så gärna bra söderbarer och cityställen. Vi vill hålla det rätt mycket budet så ingenstans det kostar pengar att komma in. Stort jävla as tack för din awesome blogg samt din och michelles podcast! PUSS!

  Elin.S 2014-02-17 11:03:06
  Svara
 • Åh jösses, skorna och tishan <3

  Annelie 2014-02-17 11:02:44 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • mycket bra t-shirt.

  elise 2014-02-17 09:24:20 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Grattis på namnsdagen Sandra!

  Maja 2014-02-17 08:54:59 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • snygg!!!

  elin 2014-02-17 08:24:40
  Svara
 • Älskar rubriken! 🙂
  Och skorna var jättefina, påminner lite om några jag hade när jag var jätteliten men ville vara stor, nostalgikänsla <3

  LiveHealthyBeHappy :) 2014-02-17 08:24:16 http://livehealthybehappy.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!