save the date.

Glad söndag! Här kan vi ju inte sitta framför våra datorer och falla ihop när det är nästan femton grader utanför dörren (i alla fall i Stockholm). Jag tänkte gå ut och fika och promenera sönder det här vårvädret i gympadojor och solglasögon. Pyntar i alla fall bloggen med två save-the-date-datum.

punktmedis

Den första april är det författarträff med mig på Punkt Medis vid Medborgarplatsen. Det är en timme och det kommer pratas lite och så kan ni hänga med mig, köpa boken och få den signerad och sådant! Det är mellan 18.00 och 19.00 och mer info finns här.

 

7

Den fjärde maj gör jag något roligt och spännande med massor av mina favoritbloggar så skriv upp i kalendern tills vidare så kommer mer information när det närmar sig.

puss och glad vår. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hur många ord har din roman? Skriver själv en nu och har, av outgrundlig anledning blivit helt fixerad.

    Ella 2014-03-11 19:52:41
    Svara
  • okej du blev nu fjärde bloggen i rad på mitt bloglovin’-feed som lägger upp det där om 4e maj… synd att jag inte bor i stockholm då.

    Julia 2014-03-09 22:56:04
    Svara
  • takk for at du finns!
    og for jaha.idiot- spotify listan.
    for dine fine ord.
    og innlegget ditt om hur man kommer över någon.

    takk! :’—)

    kjersti 2014-03-09 22:40:47 http://www.kjerstihegna.tumblr.com
    Svara
  • promenerade extra långsamt hem. låste upp dörren och du var inte hemma, öppnade en flaska amarone som jag fått av dina föräldrar i födelsedagspresent förra veckan. tänkte några ljus och satte mig vid datorn. satte på min bästa håkanlista för att fira att våren kommit idag.. och kanske för att jag visste att det skulle komma några rader som skulle ruska om mitt brustna hjärta. och mitt i
    ”Jag vet att du är ledsen
    Jag är ledsen med
    För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va
    Jag läser aldrig Proust igen
    För slutet gör för ont i mig
    Slutet har just börjat mellan dig och mig”

    kommer du hem och så gråter vi, inte tillsammans, ensamma. jag vid bordet, du i soffan. slutet har just börjat mellan dig och mig och det är för jobbigt

    tj 2014-03-09 22:09:09
    Svara
  • Åh så spännande! Här är det också himla fint väder, jag ska gå ut och sätta mig på en filt på gräsmattan och läsa <3 Våååååååååren är häär.

    Madde Schwedaan 2014-03-09 17:39:58 http://www.MadsonArt.wordpress.com
    Svara
  • femton grader? rena vårvädret! Här får vi nöja oss med ynka fem…

    ann-sofie 2014-03-09 16:43:07 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
    Svara
  • Plötsligt exploderade min Bloglovin av dessa ”save the date”s. Spännande!! Hoppas det är något vi kan ta del av online också? Vi som befinner oss långt långt bort.

    Jennifer i München med hjärtat i Indien 2014-03-09 16:39:07 http://jennifersandstrom.se
    Svara
  • Ser så himla mycket framemot att läsa din bok! De första fem sidorna träffade rakt i hjärtat typ. Förhandsbeställde samtidigt som jag köpte egenmäktigt förfarande som du tipsade om och jag älskar den! Vill ju tipsa tillbaks… Filmen the spectacular now, skådisarna är så verkliga och storyn med (tro inte på den småtöntiga trailern) en sån film man önskar man kunde se för första gången flera gånger! Kram

    Julle 2014-03-09 16:06:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!