Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett slags magiskt ludd.

Fick en mascara hemskickad förra veckan som bara blew my mind. Sånt händer typ aldrig så därför måste jag bara tipsa vidare om ni möjligtvis är på perfekta-mascaran-jakt (vilket jag är cirka jämt). Obs obs ej sponsrat inlägg, är inte köpt bara in love.

Mascaran kommer med två förpackningar. Först smetar man på den vanliga mascaran och sedan tar man den här grejen. Det är liksom som ett ludd som fastnar på fransarna och gör de mycket längre och tjockare än vad de egentligen är.

På den vänstra sidan bara mascara och på den högra sidan mascaran + luddet. Asså det är så knäppt ju!

Dagens sminktips från mig till er. Magnetic Lash heter den! Finns på Kicks bland annat.
.

Translation. Tried the new mascara Magnetic Lash that builds and thickens your lashes with some kind of fluffy brush. I was amazed of the result and felt I had to share it with you.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Det är ju sponsrat om du har fått mascaran av ett företag som säljer den. Då har du blivit sponsrad med mascaran.

  AnnaClara 2014-03-15 04:21:59
  Svara
 • @Astrid. Tror att Sandra har sagt att hennes vita strumpisar är från ASOS.

  Jenny 2014-03-11 07:55:08
  Svara
 • En sådan har jag haft i flera år. Klarar inte av att ha den varje dag dock, tycker det luddar lätt på linserna. Men det blir snyggt! Ju fler lager desto längre fransar 🙂

  Julia Uppviglerskan 2014-03-10 22:14:02
  Svara
 • Sandra!! Varifrån brukar du köpa dina släta vita strumpbyxor? Jag brukar köpa från åhlens men tycker att de är lite för genomskinliga ibland! Tack å hej /Astrid

  Astrid 2014-03-10 20:45:46
  Svara
 • Åh, skulle vara perfekt för mig med ögonfransar som knappt existerar, haha!

  Natalie 2014-03-10 19:58:23 http://thaothi.blogspot.se
  Svara
 • Kvinna, vilken penna använder du till ögonbrynen? Perfekt röda! Jag använder Une’s ekologiska maskara, lätt den bästa någonsin!

  lina 2014-03-10 17:43:34
  Svara
 • zara: ofta får nog stora bloggar paket från olika företag, med förhoppningen om att de kommer gilla vad de får och kanske blogga om det. inga pengar är alltså inblandade (bloggarna kanske blir får paketet som överraskning till och med) utan företagen får hoppas på att de får nån reklam om bloggarna gillar men det är ju inte ens säkert. sandra får såklart rätta mig om jag har fel!

  lovisa – alldeles korrekt svarat!

  lovisa 2014-03-10 15:52:28 http://polichinelle.se
  Svara
 • Utan att ha läst ingredienslistan annar jag en uppsjö av ämnen som varken naturen eller människokroppen mår bra av. Tur att det finns ekologiska mascaror!

  Pernilla 2014-03-10 15:47:12
  Svara
 • Ser för onaturligt ut för min del. För ihopklibbat.

  Jenny 2014-03-10 14:46:18
  Svara
 • Vadå fick du betalt när milda när de gav dig mat men inte när du fick mascaran? Vem gav dig den?:)

  zara 2014-03-10 14:32:22
  Svara
 • men åh, det verkar ju vara himla bra!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-03-10 14:20:14 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Tack, det tipset ska spanas in!

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-03-10 12:25:27 http://newyorkmybite.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra!

  Det är så att jag och min karl planerar att åka till New York tillsammans över jul & nyår (ja hej, jag är så exalterad att jag sitter och hetsar om detta 9 månader i förväg). Det är hans femtioelfte resa till NY men allra första gången för mig så jag är väldigt nyfiken på do’s and don’ts och tänkte att du borde veta något om det. Har ju följt din fina blogg i hundra år och läst reseguiden osv men tänkte ändå fråga om du har lite spännande tips på vad vi absolut borde göra kring juletiden där borta?

  T 2014-03-10 11:40:49 http://tamaragabriela.wordpress.com
  Svara
 • Allt jag vill testa just nu är Too Faceds mascara som heter… Better than sex!? Bästa namnet, särskilt om den ”lever upp” till det??? Jättefin förpackning med!

  Džana 2014-03-10 10:29:00 http://Www.dzanadoo.tumblr.com
  Svara
 • It’s very helpful and economical since it comes packaged with Windows Vista,
  and you don’t have to pay the extra cost just to have that tool.
  I like to compare myself to her good traits because
  I am definitely not a materia thief. Perspective insurance policy will help you afford to pay for your yearly eye examination as well as your eye glasses or disposable lenses.

  Svara
 • Hej Sandra!!!

  Jag skulle bara vilja fråga lite, om jag får.
  Hur vet man vad som är på riktigt? För jag känner så mycket hela tiden. Är så jävla gladspralligöverlycklig, vill göra alltalltallt med allaallaalla fina vänner och med min bästabästabästa familj. Är 18 så sitter i någon form av väntesal känns det som. Snart är det min tur att bli inkallad till f-rummet. Rummet där mötet med framtiden, friheten, festen? fiaskot? kommer att ske.
  Jag velar mellan att bli låtskrivare, psykolog, starta barnhem med Julia i Nepal, plugga journalistik i USA och nu senast skall jag plötsligt bli helikopterpilot och filma naturdokumentärer i oåtkomliga miljöer.
  Jag skall börja på klättring och vill gå tillbaka till fotbollen och försöker skriva så mycket i dagboken som möjligt och har slutat dansa, funderar på om jag skall fortsätta med gitarrlektioner eller kanske följa med Stina på kickboxningen för det har jag väl alltid velat testa?

  Jag vill så mycket, fattar du!!! På samma gång. Hur vet jag om hela röran är mina egna tankar eller om de liksom smygit sig på mig från alla håll och kanter och kanske egentligen är mammas, pappas, Felicias, Kalles och Pelles viljor och idéer om vad jag bordeskamåste göra?

  MvH exploderad ungvuxen tjej som överälskar livet och inte vill tappa bort sig själv på vägen

  ps 1 Såhär snygg borde man alltid va. Kan seriöst typ inte tänka mig coolare
  http://rodeo.net/just-nu/files/2013/06/Sandra-Beijer.jpg
  ps 2 Överpepp och längtar längtar så efter ”Det handlar om dig”

  Olivia 2014-03-10 10:11:32
  Svara
 • Jag brukar använda Fiberwig som fungerar på ungefär samma sätt att den bygger upp fibrer för att skapa längd – fast då är det bara en mascara istället för två, lite mindre jobb. Svinbra hur som helst!

  Linnea 2014-03-10 09:52:16 http://linneah.se
  Svara
 • Åh, blev sugen på den där nu.

  Fanny Lingman 2014-03-10 09:50:35 http://thewildheart.blogg.se/
  Svara
 • är det bara jag som ser NOLL skillnad? haha. men jag är ju också så oerhört ointresserad av smink…

  elise 2014-03-10 09:11:07 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Magnetic? Är det små magnetspån som är luddet då måntro? Låter lite läskigt att ha nära ögat… Men dom vet nog vad dom sysslar med.

  Hanna 2014-03-10 08:32:36
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!