Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

one photo every hour. tuesday.

9.00
Vaknar – > Frukost – > påklädning & sminkning.

10.00
Tar bussen till SVT. Jag är gäst i programmet En bok en författare som går på UR. Ett helt himla program om mig och min bok kommer det bli, gudars skymning.

11.00
Lite puder och rouge i sminket och sedan spelar vi in.

12.00
Jag går hemåt till Söder igen. Passerar Östermalmshallen på vägen, älskar deras fina luftballonger.

13.00
Äter lunch hemma. Avokado med citron och balsamvinäger, tomatsallad med mozzarella och salladslök samt två knäckebröd med kräftost som var för fula för fotografi.

14.00
Bloggar bland annat den fina kaninboken som jag skrev om igår, skriver, samt går igenom mail. Om du har mailat mig och inte fått svar, förlåt i sådant fall. Hinner inte svara på alla bloggläsarmail men önskar såklart att jag hann det. Här kommer i alla fall en stilla ursäkt om du inte fått svar. Men en grej som verkligen skulle underlätta är korta mail! Så mycket enklare att hinna läsa igenom och svara på. <3

15.00
Går ut i det vackra vårvädret igen.

16.00.
Sitter på Mellqvist och jobbar i solen med Elsa. I solen utan jacka obs obs! Vi gör en rolig liten skrivgrej ihop.

17.00.
Går till gymmet och springer fort som sjutton på ett band. Jag är inte så stark men rätt så snabb.

19.00
Oj glömde visst fota vid klockan 18, men gjorde inget speciellt då ändå, gick hem från Sats typ. Nu är klockan sju i alla fall och jag äter middag. Lagar champinjonsoppa med en massa vitlök och fetaost.

20.00
Avslutar kvällen med en gulli film och godis. Och det var min tisdag.
.

Translation. My Tuesday, one photo every hour. In the morning I was the guest in a Swedish show about authors and their books. After that I went home, answered e-mails and ate lunch. In the afternoon I had a meeting with Elsa and then I went to the gym to work out. Finished my Tuesday with mushroom soup and a movie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Åh vad nice med eget TV-program, längtar ^^

  Madde Schwedaan 2014-03-14 20:48:20 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Vilken mysig dag! Gillar att den började med att du var huvudpersonen i ett tv-program till att du gick till gymmet och åt godis framför en film 🙂 Du kommer väl förresten berätta när man kan se programmet?

  Evelina 2014-03-13 13:07:53
  Svara
 • Hej Sandra!
  Detta hör inte alls till inlägget direkt, men tänkte fråga ändå.
  Det är så att just nu håller vi på med ett skolarbete där jag ska skriva någon form utav text/uppsats/PM om kulturella möten, etnicitet, integration eller liknande. Jag tänkte bara att eftersom du rest så mycket och har huvudet på skaft kanske du (eller någon annan här) har ett bra tips på vad man kan skriva om? Jag går trean på gymnasiet och är inte extremt insatt i såna ämnen så har svårt att hitta något jag kan göra något vettigt av..

  Hoppas du eller någon annan har något svar, puss.

  Linn 2014-03-13 11:30:41
  Svara
 • Ååh! Jag tar gärna receptet på champinjonsoppan tack! ^^

  Edie 2014-03-12 23:23:01 http://edie.for.me
  Svara
 • F: Alltså förlåt om jag lägger mig i men tänkte om jag kanske kunde hjälpa dig litegrann. Jag är uppvuxen med en mamma som är sjuk. Hon har varit sjuk enda sedan jag var två år och jag har aldrig någonsin sett henne frisk och jag känner ingenting annat än maktlöshet. Jag vill så gärna göra allt jag kan för att få min mamma frisk igen men det går ju inte men det är så svårt att inse att den som är ens bästa vän bara går sönder mer och mer. Och på grund av att min mamma är sjuk och har varit det under hela min uppväxt (jag är tjugosju år nu) så har jag en annan syn på livet. Jag kan inte riktigt leva livet fullt ut för jag vet hur snabbt det vänder och jag är en stor realist som ser livets faror överallt men det har räddat mig i många situationer ändå så det är ju positivt ~ men den där rädslan kan förstås vara besvärlig ibland.

  Jag kan inte säga att det är enkelt att hantera en näras sjukdom men det råd jag kan ge dig är att du ska finnas till. Det kommer vara jättejobbigt och du kommer vara jätteledsen men ju mer du är med din vän desto starkare blir du inuti. Det kanske inte känns så men du kommer märka det efter ett tag och du kommer också märka att du kommer förändras för du kommer få en annan världsbild. Du kommer inte ta livet lika lätt men det formar dig till någon annan som du blir tacksam över så småningom. Däremot kommer du känna en enorm maktlöshet och det jag kan säga är att du absolut INTE få ta på dig din väns sjukdom men det är svårt att undvika. Glöm bara inte att det som räknas är all kärlek du ger och hur mycket du bryr dig om henne ~ inte om du kan göra henne frisk eller inte. Det viktigaste för henne i sin sjukdom är att ha dig som fyller henne full med kärlek för det gör livet värt att leva för henne. <3

  Var stark så gott du kan och det vet jag att du kan. Finn din inre styrka. Stor kram

  Lisa 2014-03-12 19:45:23
  Svara
 • Recept på champinjonsoppan! I would be like, superhappy<3

  Sofia 2014-03-12 19:16:45
  Svara
 • Oj oj oj, nu slog jag huvudet i taket här. Vad är det för spännande skrivgrej vi kommer få se från dig och Elsa tro…

  Singelbloggaren 2014-03-12 17:58:17 http://singelblogg.com
  Svara
 • omg ÄLSKADE den där filmen när jag var liten! dejour <3

  josefie 2014-03-12 15:25:49
  Svara
 • I always love your ”one photo, every hour series”. Brilliant!

  Christine 2014-03-12 15:22:42 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag undrar över det där med sjukdom och sorg. Min vän blivit svårt sjuk och det är asjobbigt. Jag undrar, egentligen inte för att få råd utan mest av nyfikenhet, ifall du har någon erfarenhet av sjukdom. Om en nära vän eller familjemedlem varit/är sjuk? Hur har det känts? Hur har du hanterat det?

  PUSS

  f 2014-03-12 14:52:15
  Svara
 • Så fine luftballonger, og så fin trapp med vindu og plante!
  Jeg vil forresten la meg inspirere av deg og andre flinke bloggere og prøve dette et-bilde-i-timen-konseptet snart, hoho.

  Synne 2014-03-12 13:23:14 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Smygäter du aldrig godis? Haha känner mig så dålig nu..

  Karin 2014-03-12 12:04:57
  Svara
 • ahhh! har du kopt ny vaska? den dar sammets(?)historien pa uteserveringsbilden, var ifran pls??

  ktje 2014-03-12 11:00:15
  Svara
 • Har du recept på den där champinjonsoppan?

  Maja 2014-03-12 10:29:17 http://Www.Mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Josie and the pussycats!! <3<3<3

  Katrine 2014-03-12 08:46:32
  Svara
 • åh Melkan! Just utanför moi.Mitt absoluta häng.<3Tänk att våren e här!!

  oroshjärta 2014-03-12 08:43:53 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!