Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. podcast nr 7.

Nytt avsnitt ute idag på min och Michelles podd, en nedklippt version av vår live-sändning förra veckan! Vi summerar våra 20-någonting-år. Eller det var meningen att vi skulle göra det i alla fall, mest pratar vi om knäppa grejer vi gjort på resor och olika framtidssaker vi ser fram emot.

De första tio minutrarna är Michelles mikrofon lite burkig (så som det kan gå live kan man ju just tänka sig). Men sedan fixade vi problemet och blev dessutom bjudna på cava så då kommer podden igång rejält 🙂
Hoppas ni gillar.

 Lyssna och prenumerera här i itunes (det är länken högst upp som är den nya). Den finns också i appen podcaster.

Här kan ni lyssna om ni vill höra på oss direkt i en webbläsare:
https://soundcloud.com/sandra-michelle-2/sandra-michelle-7-live-fr-n

radio

Translation. Podcast no. 7 is out today with me and Michelle. It’s in Swedish and today it’s about our 20-something years.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • how do you listen in english?!!! dying to hear

  harmony 2014-03-18 23:18:25
  Svara
 • ni låter lite som fjortisar när ni snackar om regler på facebook.. trodde inte ni var så trångsynta, jag fattar att ni menar väl och så men känns så konstigt bara.. det är ju bara knäppa sociala regler att man ska skriva så och så på facebook… sånt man brukade läsa i cosmo, typ 10 regler för hur du ska uppföra dig på internet..
  känns lite som att ni tycker man ska ha något speciellt koolt och medvetet sätt på facebook/internet

  men ja, det är så lätt att missuppfatta såna här saker, speciellt när jag inte känner er
  ville bara ventilera lite

  Kram
  en trogen läsare

  läsare 2014-03-14 20:31:44
  Svara
 • ÄLSKAR MICHELLE! Hon verkar så himla bra och har världens finaste skratt, hälsa henne det!

  l 2014-03-13 21:54:29
  Svara
 • jag blir så SJUKT irriterad och frustrerad och trött varje gång nån himla 20-åring ska krisa över att hen (oftast en tjej, verkar det som :() snart ska fylla 21/22. eller 25. eller nåt sådant. orkar inte liksom, allt upp till 45 är ändå relativt ung i mina ögon! och efter det blir man ju inte direkt gammal heller. gammal = typ 70+. så TACK för denna 😀

  juliadesdemona 2014-03-13 21:13:13 http://book.ratata.fi
  Svara
 • Maddie: Jag förstår vad du menar och jag känner det samma. Jag lever inte på socialbidrag men jag är arbetslös och har varit det i snart tre år och min examen från Universitet verkar inte spela någon roll så det går bara att spola ned i soptunna och jag bor med mina föräldrar för utan jobb går det ju inte att få en lägenhet och jag är över tjugofem. Livet känns rent av förjävligt och jag förstår hur du mår och hur ledsen du är för jag mår precis likadant ~ och det skulle absolut vara bra om en del kunde få ta del av de fattiga människornas sida och sluta romantisera livet och ekonomin.

  L 2014-03-13 17:58:41
  Svara
 • Tack för en fin podd! – men vart fasen är klassanalysen?.
  Jag är medveten om att det inte är ditt & Michelles ansvar att hålla föredrag om arbetarklassen, men när ni ständigt pratar om ett liv där vi fattiga individer inte inkluderas så känns allt jäkligt ledsamt och hopplöst.

  Jag är 21 år och lever på socialbidrag+aktivitetsstöd. Jag har alltså runt tretusen att röra mig med varje månad efter att hyran är betald. Jag har framtidsdrömmar, men kommer antagligen aldrig att tjäna miljoner, eller göra någon som helst klassresa.
  Det vore så himla intressant om du & jag skulle byta roller en dag. Plötsligt skulle jag inte känna mig kränkt och mindre värd när människor pratar om livets maximala lycka, dvs att resa och bo på lyxotell.
  Och plötsligt skulle du känna dig kränkt eftersom du inte ens har råd med en tågbiljett till en större stad i Sverige.
  Sluta normalisera ekonomiska förmögenheter… Det är inte så jäkla kul för oss som ligger och kravlar på samhällets botten att ständigt bli matade med överklassens livssyn. Det finns faktiskt människor som aldrig kommer ha råd att flytta till Paris. Så snälla, sluta få oss att känna oss ännu mer misslyckade.

  Maddie 2014-03-13 16:09:25
  Svara
 • Skrattade så mycket när jag lyssnade på den här! Underbar!

  Malina 2014-03-13 15:38:10
  Svara
 • Åh, vill bara berätta om något jag tyckte var så fint! Jag var inne och läste på http://wilderness.webblogg.se/ och stötte på en lista över saker som är bra i vardagen. Som en av punkterna stod ”när jag är klumpig och har ned och stånkar och gör oljud och du inte blir irriterad bara kallar mig virvelvind”. Mitt hjärta smälte på en sekund – jag är inte ens klumpig, men vill ändå bli kallad för virvelvind.

  Anna 2014-03-13 15:04:04
  Svara
 • Älskar era poddcasts<3 så skrattiga och härliga, man blir så himla glad av dom

  Rebecka 2014-03-13 14:08:46
  Svara
 • Toppen med ny podd när man ligger hemma förkyld och borde plugga ordklasser och satsdelar.

  Kollade precis igenom din lookbook http://lookbook.nu/user/5697-Sandra-B/looks
  Du var mer uppklädd förr, nu är du mer street stylish. Älskar alla dina looks!

  Kajsa 2014-03-13 10:28:50
  Svara
 • Haha, fyllepodd… Det lär bli intressant!

  Singelbloggaren 2014-03-13 09:43:53 http://singelblogg.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!