Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i ett knippe tidningar.

Här kommer lite olika intervjuer och sånt där jag är med förtillfället, om ni kanske vill läsa.

I senaste numret av Elle.

I senaste numret av Plaza Kvinna.

På debutant-uppslaget i tidningen Skriva.

I tidningen Books and Dreams.


Och slutligen har Tidningen Kulturen recenserat min novell Djuret som jag skrev i vintras. Så himla fin recension! KUL!
.

Translation. Interviews in Swedish Magazines about my book.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Magasinet Stella i Norge har også omtalt at du kommer med en bok nå! 🙂

  ellen 2014-03-19 21:49:08
  Svara
 • Hej Sandra, har du läst någon av Bodil Malmstens böcker? Om inte så vill jag tipsa om dom, det är himla fin läsning.

  Isa 2014-03-16 22:11:19
  Svara
 • Jag har en liten fråga. Jag har nog aldrig aldrig sett dig i byxor (förutom skidbyxorna när du skulle till Andorra, vilket såg himla ovant ut), och jag undrar ifall du ens äger ett par byxor, eller om det är kjol/klänning jämt? Och varför du isåfall gillar/använder kjol mer än byxor? Vore intressant att veta vad du tycker, för hade jag kunnat skulle jag ha kjol och klänning varenda dag. Man känner ju sig så fin då!

  Amanda 2014-03-16 20:14:51
  Svara
 • Haha så himla kul att jag kikade runt i dina kategorier och av en total slump råkade läsa ”Jag får helt enkelt ha sjöjungfrulångt (som jag planerade) när jag är typ 30.” (http://rodeo.net/niotillfem/2011/09/klipp-klipp/#comments). Det roliga jag fann i detta var väl att nu när du väl är 30 har kommit fram till att page är din frisyr! Lite kul att se hur man kan ändras med åren 🙂

  Amanda 2014-03-16 20:07:21 http://ttoveamanda.blogg.se/
  Svara
 • Du är så himla himla fantastisk Sandra. Hoppas du vet det!! Grattis till din bok, och till novellen! Du är ämnad för det här (sålänge det känns sådär ivrigt kliande i fingrarna som jag hoppas det gör för dig nu), det märks i varenda bokstav. Tack för en otrolig blogg. En blogg som förenar massa massa ensamma, vilsna, glada, unga, gamla, nostalgiska, romantiska människor.

  Malin 2014-03-16 18:48:03
  Svara
 • Sophie; ”normalt sett” tycker jag att man ska vara lojal mot sin partner. Dvs man ska inte tillåta sig själv att verkligen bli kär i någon annan. Förälskad kan man bli, jag blir det ganska lätt, särskilt på våren, då blir jag kär i allt o alla 😉 Men man ska inte ge sig själv möjlighet att låta känslorna växa till något mer än pirr i magen och flyktiga fantasier. Jag tycker man ska undvika personen i fråga så långt som möjligt, inte klä upp sig för hens skull eller bete sig flirtigt eller förtroligt. Och heller inte fantisera överdrivet mycket för till slut passerar man en gräns. Man bör fråga sig hur mycket det skulle kännas om ens partner gjorde samma sak?
  Istället för att sukta efter andra tycker jag man ska rikta uppmärksamheten mot sin partner och relationen. Vad är det som inte känns bra? Känner man sig t ex inte ”sedd”? (Vanligt när man börjar sukta efter andra enligt egen erfarenhet). Vad är det som stör och vad kan du göra åt det? Om du tror det finns något ni båda kan göra så prata om det men nämn för Guds skull inte att du förälskat dig eller nåt sånt utan ha fokus på er. Men i ert fall är det ju lite speciellt eftersom din kille svikit dig en gång. Och jag är en sån som har svårt att förstå och förlåta otrohet (har aldrig gjort det o kommer nog aldrig göra). Alltså, det är därför jag själv har ovanstående regler för hur jag gör när jag blir förälskad! Alla som är i en långvarig relation blir någon gång förälskad, men är det en signal att hen är bättre och att man ska göra slut m sin partner? Nej, det är bara attraktion och betyder oftast inte nåt sätskilt. Men om förhållandet är dåligt så tycker jag man har ett ansvar att reda ut det innan man inleder något m nån annan. Det gjorde inte din kille och kanske är du fortfarande arg och kanske ville du egentligen inte förlåta honom. Kanske är du jävligt trött på att inte kunna lita på honom o känna dig trygg. Försök red ut vad du känner i din nuvarande relation först. Inled inte något med den nya killen förrän du fattat något beslut. Bara för att din kille var otrogen behöver inte du vara det. Rise above! Och lycka till.

  Sofia 2014-03-16 18:12:39
  Svara
 • Åååhå längtar så!! Kommer du signera boken någonstans utanför stockholm?

  Cornelia 2014-03-16 14:19:17 http://cyber-tomatoes.tumblr.com
  Svara
 • http://www.vulture.com/2014/03/life-in-pictures-jemima-kirke.html#photo=1×00019

  Kolla! Jemima Kirkes från GIRLS variant av ”en bild i timmen”! Så himla fin

  Sophie 2014-03-16 13:03:58 http://sophiewhiskeytango.tumblr.com
  Svara
 • Grattis till boken! Vad roligt att den, och du som författare, får mycket uppmärksamhet.

  Anna 2014-03-16 11:56:05 http://www.drommenomenbok.wordpress.com
  Svara
 • Alltså åh, kan inte ens tänka mig hur det känns att se sig själv och sin egenskrivna text i tryck. Shit vilken överväldigande känsla det måste vara.

  Daria 2014-03-15 21:36:40 http://dariaspitza.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag undrar hur du gick till väga för att få din bok publicerad?

  Tiffany 2014-03-15 18:01:14 http://www.tiffanyswider.se
  Svara
 • Sandra du e bäst 🙂

  Michan 2014-03-15 17:09:38
  Svara
 • Supersnygga författarfoton!!

  linnea 2014-03-15 14:34:35
  Svara
 • Känns så himla fint att ha följt dig sen sockerdricka (!) och nu få vara med om din bokdebut, har beställt hem en signerad bok!

  Jessica 2014-03-15 11:56:52
  Svara
 • Kära Sandra,

  För det första: Stort grattis till din bok. Jag har precis förbokat den och är mycket pepp!

  För det andra: Jag förstår om du börjar tröttna på att svara på folks frågor om kärleksdilemman, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra och bara måste få detta ur mig…. Jag är tillsammans med en kille, och vi bor ihop sedan ca ett halvår tillbaka. Jag älskar honom och så, men det finns ett stort problem… för ca 1,5 år sedan var han otrogen mot mig med en gemensam vän till oss. Jag bestämde mig för att försöka förlåta honom och jobba på att laga det han förstört i vårt förhållande och inom mig. Det har varit väldigt jobbigt, men jag älskar honom som sagt och VILL verkligen att det ska gå. Nu har jag emellertid träffat en annan kille (på jobbet, så kan inte undvika honom), som får mitt hjärta att slå volter och gör så att jag rodnar så fort han ser på mig. Jag är förälskad i en annan helt enkelt. Jag trodde det skulle gå över (är en sån som lätt förälskar mig), men nu har det gått över tre månader och jag tänker på honom när min sambo håller om mig på kvällen. Det är så frustrerande, för allt det som jag känner för denna nya kille vill jag ju känna för min sambo men jag bara… vet inte om jag gör det längre. Kan man välja att inte lyssna på sitt hjärtas alla infall och ignorera en förälskelse för att stanna med den man älskar, eller hur ska man göra? Jag känner mig helt vilse och vill inte såra min sambo på samma sätt som han sårade mig, så har inte pratat med denna andra kille om detta alls… Hjälp?

  Sophie 2014-03-15 10:35:06
  Svara
 • Your book is already on Goodreads too!

  https://www.goodreads.com/book/show/18799114-det-handlar-om-dig

  Mary 2014-03-15 10:29:20
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!