Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tuesday list.

Hur såg du ut för exakt ett år sen?

Drack vin med Nina i Paris.

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Igår när jag fick känna på min bok! Att den finns på riktigt, var ej en påhittad dröm jag drömt och så vidare.

Har du gjort något på sistone som du inte gjort förr?
I lördags var jag på hemmafest där alla jag någonsin varit ihop med var samtidigt. Alltså Tobias, Ludvig och Magnus. Jorden imploderade inuti min mage och jag rökte minst sextioniotusen cigaretter efter varandra. Men det gick okej, tror jag i alla fall.

Vad stör dig just nu?
För mycket. Det brukar betyda att jag är stressad. Ska bara hänga på café och fixa med egna grejer och inte träffa så många människor nästa vecka tänkte jag. Då brukar det bli bra.

Vad åt du till middag igår.
En av rätterna jag lagade i helgen när vi spelade in webbteve. Pasta med köttbullar, fetaost, ruccola, chili och annat gott i.

Vad köpte du senast?
En kaffe på Seven Eleven. Med mjölk om någon undrar.

Något du bör ta tag i.
Min mailinkorg! Det är för många mail. För mycket spam. För många dagar som jag undvikit den. Min email är mitt svartaste hål i min tillvaro, 1900 olästa för tillfället.

Ett citat som passar dig.

En besatthet.
Körsbärstomater. Äter cirka fyra paket i veckan.
.

Translation. Read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • […] juli, 2014PERSONLIGTAngelica Hellgren Här kommer en liten söndagslista inspirerad av Sandra Beijer  Hur såg du ut för ett år sedan? Tja bara och kolla på bilden nedanför där jag hängde […]

  MY SUNDAY LIST | Angelica Hellgren 2014-10-01 21:36:35 http://blogg.vf.se/angelicahellgren/2014/07/my-sunday-list/
  Svara
 • […] En lista lånad från Niotillfem […]

  En onsdagslista | thesadbox 2014-03-19 14:54:20 http://thesadbox.wordpress.com/2014/03/19/en-onsdagslista/
  Svara
 • Oi, det må ha vært litt av en fest! Så bra at det gikk bra!

  Synne 2014-03-19 14:11:39 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • men åh, alltså… förstår om du inte vill berätta mer offentligt. men hur kom det sig ens att ni hamnade på samma fest? hängde ni hela bunten eller var ni liksom med olika folk på samma plats?

  jag hade aldrig pallat. inte med ludvig i alla fall. tobias och du har ju liksom blivit ”sams” eller liksom såhär, lämnat det gamla bakom er, och ni vill varandra väl.

  men du och ludvig. för det första var det vidrigt hur han behandlade dig, och för det andra så vet jag inte hur fredlig er sista kontakt var?

  hade han sin nya med sig?

  hoppas du kände dig stark under festen i alla fall. som att du kommit vidare. det har du ju på så många sätt, men ibland kan det ju kännas som att man backar något steg. för att sen kliva framåt igen.

  du älskade ju verkligen ludvig. det kändes i allt du skrev. att då se honom igen, alltså… jag får typ ont i magen själv av tanken, fast jag aldrig sett människan irl. men jag vet själv hur det känns att se nån som sårat en så djupt. det liksom bara pang där inne, aj aj aj aj.

  hur reagerar magnus på allt, han vet väl också om din historia med ludvig?

  sorry för nyfikenhet, men det blir väl så när man läser och även sympatiserar med bloggaren så mycket. svårt att se gränserna. men du avgör ju själv allt vad du publicerar så. ingen kan kräva något.

  vera 2014-03-18 23:37:18
  Svara
 • snälla snälla snälla skriv om festen! du behöver inte skriva nu, men kanske sen?
  jag är alltid så nervös för att hamna i just den situationen och det känns så jobbigt att gå med en klump i magen för att jag ska råka på någon som jag en gång i tiden tyckte så mycket om när jag är med den som jag tycker så mycket om nu!

  H 2014-03-18 23:28:30
  Svara
 • gud vad nervigt med den där festen. jag hade fått något slags nervöst sammanbrott, även om jag skulle ha någon ny och vara lycklig, man blir ju så otroligt stressad av vissa ex. min första pojkvän är jag vän med (det behövde liksom gå fyra år), men de andra två har jag enbart negativa associationer till. såg en liten skakigt filmad mobilfilm på mitt ena ex och fick liksom ont i magen av hans röst för jag kom ihåg hur illa han behandlade mig, trots att det gått två år och jag absolut är över den idioten. men, du verkar ju ha överlevt och du klarade dig säkert galant!

  elsa 2014-03-18 23:12:36
  Svara
 • GUD vad spännande/läskigt/jobbigt med festen!!!!

  Alva 2014-03-18 22:05:29
  Svara
 • Ebba: Jag har ett par helvita i storlek 38 som knappt är använda och kan säljas. Modellen har utgått (fanns bara en säsong) så de finns inte att köpa någonstans längre. Skriv din mail här bland kommentarerna om du är intresserad! 🙂

  Moa 2014-03-18 20:31:19
  Svara
 • Jeg forstår egentlig godt om ikke Sandra vil skrive om opplevelsen på festen. Tipper at begge hennes ekser leser bloggen i ny og ne. Hun deler jo så mye, men å utlever hvordan det føltes å være på samme fest som dem, kan vel de fleste tenke seg hvordan det var? Selv driter jeg buksa hver gang jeg er på samme fest som min eks. Prøver å ikke synes det er rart, men det blir rart uansett.

  Hildur 2014-03-18 20:10:59
  Svara
 • Åh fy. Den där festen. Hade du inte kunnat skriva lite om det nån gång? Själv börjar jag gråta och går hem när det händer. Löjligt jag vet, men det går inte.

  Lotta 2014-03-18 19:38:14
  Svara
 • Sandra, vet du vart man kan köpa likadana vita Dr Martens som du har? Har letat överallt med hittar inte! Antingen om du vet en svensk sida, eller en internationell. Tack <3

  Ebba 2014-03-18 17:38:25
  Svara
 • Sandra jag har letat överallt efter ett par helvita Dr Martens som du har men hittar de ingenstans. Vet du om det är någon butik i Sverige som säljer de, eller om du vet någon internationell sida? Tack <3

  Ebba 2014-03-18 17:36:55
  Svara
 • Fast jag tänker har man gått vidare och har sin nuvarande awsome dude som man ÄLSKAR och är JÄTTEKÄR i, så borde de väl inte vara så himla jobbigt. Då har du ju din finatse med och man blir ju lite extra stark då. Värre för de där exen om de betett sig som skit och sitter där och ser dig lycklig med din nya.

  Lilla i 2014-03-18 17:36:41
  Svara
 • Åh fy, magen vände sig när ja läste det med festen och exen. Jag får lust att spy bara jag ser mitt ex på långt avstånd random på stan, men att vara på samma fest… Usch, pratade ni? Med tanke på att er breakup inte var den bästa. Stor kram!

  Pauline 2014-03-18 16:48:28
  Svara
 • aaaaaah, ok, its the translation. thanks hanna!
  guest skriver: theres nothing wrong with it

  Miranda 2014-03-18 16:38:06
  Svara
 • oj. jobbigast att träffa L eller T?

  a 2014-03-18 16:33:29
  Svara
 • Jag tycker så himla synd om killar som bara verkar få vara rebounds..

  Isabella 2014-03-18 16:08:29 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Not the best translation to english I’m afraid, as written above it should be ”been in a relationsship with”, not ”slept with”.

  hanna 2014-03-18 15:22:23
  Svara
 • Miranda: What is wrong with sleeping with three guys if that would be the truth? Why is that little for you? Do you judge people who only sleeps with one guy too?

  Guest 2014-03-18 15:10:49
  Svara
 • Miranda: You don’t need to be together to have sex with someone…

  Linnea 2014-03-18 15:06:11
  Svara
 • Miranda: ”varit ihop med” in Swedish means ”been in a relationship”.

  Lina 2014-03-18 14:43:03
  Svara
 • Miranda: I think she has slept with more guys, but these are the guys she’s been in a relationship with.

  Hildur 2014-03-18 14:26:46
  Svara
 • […] Lånat från niotillfem. […]

  Tisdagslista | 2014-03-18 13:13:32 http://www.saroow.se/?p=8471
  Svara
 • förra våren var jag också på fest med min kille och så var mitt ex där, det var svinjobbigt. det var första gången jag pratade med mitt ex sen vi gjorde slut och jag ville säga så mycket men sa i princip ingenting. han sa att han hade tänkt att han borde ringa, jag ville skrika JA JA JA men skojade nog bara bort det. när jag kom hem låg jag och grinade och kände mig helt utmattad. fast bortsett från det var festen ändå rolig.

  xyz 2014-03-18 12:47:20
  Svara
 • Have you only slept with 3 people in your whole life? How is that possible? (Sorry, if that sounds rude. It just seems so little.)

  Miranda 2014-03-18 12:09:26
  Svara
 • alltsa kan du inte beratta lite om festen?? pratade ni? hur kandes det? osvosvosv

  e 2014-03-18 12:01:06
  Svara
 • Åh, vet inte om jag ska avundas dig eller tänka att du är en galning som går på en sådan fest. Modigt. Jag hade nog på förhand sett till att inte hamna där och sedan grämt mig över att ex fick styra mitt liv, men jag är ju väldigt rädd för/ser upp till mitt ex också.
  <3 heja dig

  Andy 2014-03-18 11:52:40
  Svara
 • Hej finaste Sandra! Vi är tre tjejer som umgås med varandra och när vi såg att du skulle ha en boksignering i början på april så blev vi jätteglada för två av oss läser din blogg varje dag och skulle tycka att det var jättekul att åka ner till Stockholm över dagen och få träffa dig och köpa boken (Vi bor i sundsvall). Men nu blev det så att en av oss tre inte fick följa med för sina föräldrar pga att det är en skoldag. Vi vill så gärna ha med henne men såklart går det inte att ändra föräldrars val. Nu vet vi inte hur vi ska göra för vi som får åka ner vill gärna åka men vi vill inte att hon ska bli ledsen på oss. Du som är så klok, hur ska vi göra och om vi ska åka hur ska man säga det till henne? <3

  men gulliga ni! Ni är ärliga mot henne förstås. Köp ett ex till henne så skriver jag något fint till henne i den! <333

  Anonym 2014-03-18 11:24:56 http://www.popolga.devote.se
  Svara
 • Oh my, that party was a very strange situation; I’ve been in a very similar situation too sometime ago but it also went good… it means that we’re growing up in a good way, I guess 😉

  Libertad 2014-03-18 10:54:56 http://sahakiel.blogspot.com.es
  Svara
 • SANDRA, denna kan göra din dag lite roligare/gladare:
  http://kissingryan.com

  Haha, man får sig iallafall ett gott skratt. Kram på dig!

  A 2014-03-18 10:44:03
  Svara
 • Åh..Uh, vilken situation att utsättas för. Så himla märkligt. Jag undviker mina ex, särskild den som tog mig sönder år 2012 och som fortfarande har lämnat några spår efter sig för jag har så svårt att bli kär och våga lita på killar igen. Hans kollega från Singapore är här denna veckan (vi jobbar för samma företag fast jag i danmark och han i singapore) och jag blir påmind om honom varje gång.

  Får man låna din lista? <3

  thesadbox 2014-03-18 10:43:09 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Wow fyra paket i veckan :’) Bra jobbat där!

  Madde Schwedaan 2014-03-18 10:32:50 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Bwaaaahahaha det här med att vara på samma ställe som för många ligg/ex/nuvarande alltså SÅ mycket (onödig ångest). Slår vad om att du skötte dig perfekt!

  Frida 2014-03-18 10:22:41 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • Men usch, det låter ju hemskt att vara på en sån fest.

  Sofia 2014-03-18 10:08:16
  Svara
 • wäääh! gud vad läskig upplevelse med den där festen! att du vågar berätta sånt <3

  Yrsa 2014-03-18 09:59:52
  Svara
 • Även om man gått vidare så känns det konstigt att träffa ens ex pga den smärtan som man förkopplar personen med. Pratade ni något med varann?

  Sarah 2014-03-18 09:51:55
  Svara
 • kan relatera till citatet! <3 hoppas stressen släpper snart!

  fanny darling 2014-03-18 09:33:37 http://fannydarling.devote.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!