Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

and tell me what street compares with Mott Street in July?

Har längtat till New York väldigt mycket på sistone. Var ju där i januari men nu är det nästan april och allt New Yorkiskt min kropp fylldes av sista gången har runnit ut och jag måste åka dit och fylla på snart igen. Inte för att jag har någon biljett bokad. Men ändå. Tittade på några filmer jag gjort från tiden jag bodde där och tänkte att jag skulle pynta bloggen med dem idag.


Jag åker till Ikea en januaridag, dricker lingondricka, handlar tallrikar och beger mig sedan mot Brooklyn för råbiffs-middag på Roebling Tea Room.

Jag och Rasmus bakar semlor i amerikanska flaggans färger och bjuder in alla vi känner på öl och lekar.

Ninas hejdåmiddag innan hon flyttade, en BBQ ute i Brooklyn, Sluts-night på ett av våra favorithäng och att rita monster på en bro!

En dag skulle jorden gå under. Vi gick på Doomsday-BBQ med raketer och tårta för att fira av livet och avslutade med en källarklubb i Soho.

ÅH NEW YORK.
.

Translation. I miss New York today. Here are some videos I made back when I lived there.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Jag är så kär i dig och dina vänner så det är inte sant.

  Josephine 2014-03-23 15:40:13
  Svara
 • Dessa videor. Peppen av att se dem!

  Men hallå, ska flytta till New York i juli och ett halvår framöver. Tänkte höra om någon som varit i New York och bott där eller ska dit i höst och ville mail-prata med mig lite och berätta lite om hur det är att bo där, allmänt om staden osv, trevliga ställen osv osv! (Vet att Sandra har fantastiska guider men vore kul att prata med någon fler som kan lite mer om staden). Skriv isåfall här! Kram!

  IMS 2014-03-23 14:22:16
  Svara
 • hej sandra! jag har två frågor. du var i new york på ett H1B visum eller hur? jag gör min OPT i NY nu under mitt student visum och söker ett H1B (super stressigt så jag har varit tvungen att skaffa en advokat och hela rullen för att fixa). mitt största problem är tydligen att jag inte har en bachelor’s degree inom det jag ska jobba med, jag har en bachelor men den är orelaterad till mitt jobb, och en associate’s degree som är inom det jag ska jobba med. men nu måste jag bevisa hur jag har ”rätt” att få jobba med det jag gör och hur jag är kvalificerad trots min utbildning osv osv… jag har för mig att du hade liknande problem för att du inte hade en bachelor eller hur var det igen? har du några tips på saker som hjälpte att skicka in när du sökte ditt visum? jag är rätt säker på att USCSI kommer skicka mig en request for evidence i sommar…
  min andra fråga. efter det här inlägget ser man ju tydligt hur du vill tillbaka till NY! vad skulle du söka för visum då eller på vilket sätt skulle du ta dig dit? jag tror lätt att du skulle kunna få ett O-visa med allt du åstadkommit 🙂
  aja världens tråkigaste frågor jag vet, inget om kärlek eller drömmar denna gång, men vore super tacksam för svar ändå. vill verkligen stanna här i NY nu när jag är här, hoppas det inte skiter sig! >.<
  kram!

  h 2014-03-22 04:36:27
  Svara
 • asså videos = PEPP. har precis börjat filma lite klipp samt lärt mig final cut så då kan man ju bara köra liksom. så fett.

  Vicky 2014-03-21 23:47:39 http://vickys.se/
  Svara
 • Hittade biljetter till new york för 1850sek ena vägen och detsamma hem. Norwigen har rea månaden ut, så himla bra!

  Jenny 2014-03-21 21:02:11 http://Olfa.blogg.se
  Svara
 • Let’s dra imorrn. På riktigt.

  D. 2014-03-21 20:23:55
  Svara
 • Hej! Vad använder du för rouge?

  E 2014-03-21 19:35:18
  Svara
 • SÅ mysiga filmer.

  Maja 2014-03-21 18:23:17 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Sandra! Det här har inget med inlägget att göra, ville bara säga att jag läser till bibliotekarie och har precis inlett min första praktik. Vi började att diskutera hur svårt det är att hitta bra böcker som lockar ungdomar till att läsa. Jag föreslog att de skulle köpa in din bok och vet du, de gjorde det på momangen! Nu är jag visserligen inte ungdom längre, men jag kommer nog stå först i kön ändå 🙂

  sandra 2014-03-21 17:22:09 http://atilio.blogg.se
  Svara
 • ÄLSKAR såna här små vardagsfilmer. <3

  Hannah 2014-03-21 17:07:48 http://riah.blogg.se
  Svara
 • Underbara filmer! 🙂 Vad härligt att läsa om denna kärlek till New York. Den uppfyller mig varje dag, dygnet runt. Dina filmer dövade min längtan litegrann. Eller nej, det gjorde de inte. De gjorde längtan värre! 😉

  Om fyra veckor är jag där igen …

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-03-21 16:16:44 http://newyorkmybite.blogspot.com
  Svara
 • så himla sabla sjukt egentligen. har en lite tuff tid i livet, femtonsnartsexton och det mesta jag tänker på tmynnar i ett niotillfem-besök. jag lyssnar på podden, kikar i ditt arkiv och drömmer om nyc och att någon gång kanskekanske våga flytta utomlands. så nu, efter att ha kikat på dig lite på youtube tänkte jag gå in här och kolla på dina fina videoklipp i arkivet. behövde tydligen inte det. tack bästaste sandra för att du finns!

  hanna 2014-03-21 15:37:41 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Så det va jag som sökte en kaffedejt här igen. Det kan ju vara en poäng att faktiskt skriva sin mejl också…

  Mejla mig på: [email protected]

  Felicia 2014-03-21 14:32:29
  Svara
 • Hejsan!
  JAG SÖKER NÅGON SOM VILL DISKUTERA LIVET ÖVER EN KAFFE TISDAG 25 MARS!!

  Nu är det som så att jag flyttat till Stockholm SJÄLV för att ha praktik under 2 månader. Nästa vecka är min sista vecka och det känns helt sjukt. Det har varit askul och mindre kul. För jag har inga vänner alls i Stockholm så på mina lediga dagar har jag bara suttit hemma och överkonsumerat mörk choklad och Netflix. Men nu på tisdag kommer jag ha min sista lediga dag och jag tänkte ta en chansning här och kolla om det är nån där ute som vill ta en kaffe med en främling som är lite lost och lonley i Stockholm?
  Någon som vill förgylla min SISTA lediga dag i Stockholm med en kaffe på ett mysigt café någonstans (min dejt bestämmer). Jag kan snacka om precis vad som helst, killar, jobb, skola, världsproblem och drömmar. Vad som blir perfekt för mig.

  Så om du vill ses så kasta ett mejl vetja!
  PS: jag är ascool och asskön att hänga med och är inget freak (kanske lite men på ett bra sätt)
  Sandra jag blir helt varm av dina filmer och din blogg överhuvudtaget faktiskt!

  Felicia 2014-03-21 14:31:08
  Svara
 • We’ll turn Manhattan into an isle of joy <3

  Szofia 2014-03-21 13:55:14 http://www.szofia.se
  Svara
 • gah. reagerar också på att sandraspråket överförs till läsarna.

  elise 2014-03-21 13:30:46 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • dör så fint
  gillade specielt första videon

  ingen vet om denne bloggen 2014-03-21 12:45:44 http://ingenvetomdennebloggen.blogspot.com/
  Svara
 • here are some videos*

  ! 2014-03-21 12:36:42
  Svara
 • Your movies always make me so happy! They’re really najz!! But what are the tunes your using? Great music 🙂

  Karen 2014-03-21 12:10:17
  Svara
 • Älskar dina inlägg om New York!!! Men, jag har två frågor ang videorna, vilket program använder du för att klippa ihop dom? Samt kan du (eller någon annan i kommentarsfältet) rekommendera ett bra och enkelt och gratis filmredigeringsprogram?

  Fanny 2014-03-21 11:58:21
  Svara
 • Åh, dina videor är så fina! Känns verkligen som att man får hänga med på ett hörn. Kul!

  En fråga- hur funkar det med musiken i video-klipp? Är de fria att använda eller är det vissa som går att få låna? Är lite feg och vill inte råka sno nåt, men vill ju gärna lägga på musik om jag ska visa Tokyo-video på bloggen. Har du eller nån annan tips?

  Tokyo-Love 2014-03-21 11:31:27 http://sakuradesu.blogg.se
  Svara
 • Iakttagelse: Kul att de som kommenterar ofta skriver på typiskt Sandra-språk (typ, himla, prick…) :).

  Ska till NY i påsk – 8 dagar i denna fantastiska stad!

  Anna 2014-03-21 11:09:14
  Svara
 • hej Sandra denna fråga har inte något med detta inlägg att göra i och för sig men jag var barnvakt igår till två så himla söta 12-åringar. Dessa två flickor var jätte oroliga redan över att börja högstadiet nästa höst och frågade ifall jag hade tips till dom. Jag visste ju inte alls vad jag kunde säga!! Jag tänkte om du eller någon i kommentarsfältet ville tipsa mej om bästa överlevnadstipsen för högstadiet för jag har totalt glömt den tiden! 🙂 PUSSAR

  sara 2014-03-21 10:58:13 http://sarafgiraff.tumblr.com
  Svara
 • ÅH! Jag ska till New York om typ TVÅ (!) himla veckor. Tiden går för sakta. Första gången jag åker, ska vara där prick 17 dagar (!). Helt sjukt ju. Din guide och alla dina gamla inlägg har varit så himla bra hjälp, kan inte längta mer <3 TACK iaf för en fantastisk blogg.

  Karro 2014-03-21 10:50:52
  Svara
 • Tänk vad häftigt att du faktiskt har bott i NY. Det är inte alla som kan säga det. Så coolt ju. Ett av mina mål är att någon gång få bo där, och lära känna staden och bli en ”new yorker”. Du är verkligen en förebild, som har vågat ta stegen och bo utomlands.

  Och jag vill bara säga att jag ser fram emot din JC-kollektion så himla mycket (för det är väl det som är på G? *hoppas*)! Den kommer att vara awesome.

  Ps. Jag saknar dina videoinlägg, när du svarar på frågor! Det är en av de sakerna som var min favvo när du bodde i NY 🙂 Mer såna, röstar jag för! När du har tid förstås. Kram

  Emma 2014-03-21 10:47:37
  Svara
 • Så himla härliga filmer Sandra! Blir alltid lika glad av din blogg. Du gör konst av livet. 🙂
  Blir lite nyfiken på hur du gör dina videos. Filmar du med systemkameran?

  Caroline Forslund 2014-03-21 10:04:29 http://www.carolineforslund.se
  Svara
 • Åh satt nyss och pratade med en vän om hur vi saknar Newyork, och så lägger du ut detta. Får min saknad att växa ännu mer, vill ju dit nu!

  Clara 2014-03-21 10:03:41 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!