Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pen pals.

Det har varit många som önskat ett nytt brevvänsinlägg igen. Idag är det dags!

Hur funkar det?
Kommentera här i kommentarsfältet om du vill vara med, med bloggadress och/eller mailadress. Skriv en liten rad vem du är, vad du tycker om, kanske vem du söker. Sedan kan den som vill höra av sig till dig. Vill du inte skriva men kanske vill hitta någon kan du bara läsa kommentarerna och slänga iväg ett mail eller en bloggkommentar till personen du tycker extra mycket om.

Glöm inte att er mailadress inte syns om ni inte skriver den i själva kommentarsfältet. Och skriv den alltid såhär: sandrabeijer (@) gmail.com, för annars kan den hamna i mitt spamfilter. Om den ändå hamnar i mitt spamfilter så godkänner jag den förstås så fort jag bara hinner.
Lycka till!

Translation.
It’s time for this blog to turn in to a pen pal service again! If you want a new bestie, crush or just someone to talk to, write a little something in the comments together with your e-mail address or blog. Don’t forget to write your e-mail address in the comments field as well, because otherwise I am the only one that can see it.
.

pic source.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
261kommentarer
 • I have made it to the bottom and do not fear those who were wondering if their message would be read. I did! Too much time but as a freelance graphic designer and photographer that is the freedom I enjoy.

  Originally from London, England (having lived in Brighton in the UK), I moved to Oslo due to a Norwegian Viking capturing my heart. It seems a common thing for the men of Norway to procure woman through abroad! Luckily enough I have met so many wonderful international woman in Oslo and by reaching out here, I’d love to meet more from abroad!

  As I previously mentioned I work freelance and mainly in the realm of fashion. I am also fascinated by nutrition, food and am an avid plant muncher. I like to spend time reading books, magazines, blogs while drinking endless cups of green tea. I love learning about the world and wondering how people think. I collect scraps from magazines, leaflets and newspapers. I want to travel the world, photographing as I go.

  Lets chat?! here is the info – [email protected]

  Rebecca 2014-04-15 16:29:00 http://www.rebeccahawkes.co.uk
  Svara
 • mitch(@)hotmail.se

  Amanda 2014-04-15 13:14:29
  Svara
 • Hej!
  Amanda heter jag, är 24år, singel och helt ny i Stockholm. Känner inte så många och vill gärna träffa lite roliga människor. Jag gillar matlagning, djur, har en katt 🙂 och diverse tv-serier. Är social och gillar inte för mycket ensamtid. Tycker om att vandra omkring, ta ett glas eller kaffe. På fritiden försöker jag läsa ikapp alla de böcker jag missat under tiden studielitteratur dominerade, hitta nya roliga recept att testa och försöker jobba på att gilla att träna.
  Vill gräna träffa någon både via fint brevpapper och IRL!
  Skriv gärna! [email protected]

  Amanda 2014-04-14 19:56:25
  Svara
 • Jag är 24 år, har två småbarn och klär mig allra helst i vintageklänningar.
  När barnen har lagt sig på kvällarna brukar jag måla, pyssla, pärla eller baka som oftast, men ibland dödar jag min sambos maskar i Worms Armageddon på Playstation 2 också.

  Jag tycker att du ska skriva till mig eftersom jag tror att min brevkompispotential är rymdraketsbra!

  ekorrhjul (@) hushmail.com

  Jenny 2014-04-10 07:45:53
  Svara
 • hej!
  hoppas någon har skrollat ända ner hit och om du har, hej! jag heter Sonia, fyller 18 om två månader minus fyra dagar. Går andra året på estetiska linjen/bild och form i Lund. Jag gillar: måla, träna, rida, äta god mat, läsa och resa. Längtar mest till att ta studenten och resa ut i världen(ser på vlogare hela dagarna som är överallt och blir så avundsjuk). Söker någon som är snäll /social/allmänt bra som kanske vill skicka iväg ett eller två mejl i veckan. Skriv till sonia.tibblin(@)gmail.com eller bara kolla in min blogg genom att klicka på namnet.

  Sonia 2014-04-06 21:28:28 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • hej!
  är väldigt sent ute nu så ingen lär se det här men anyways…
  jag heter Elina och feminism är bäst. jag är femton (nästannästan 16!) och högstadiet kväver mig. jag älskar att skriva men har ofta svårt att faktiskt få fram några ord, musik är superduperjätteviktigt för att jag ska kunna existera, glass är sjukt gott och jag har en allergi mot moderaterna. annars så älskar jag tumblr, one direction, tv-serier, (glee!!) allt som har med enhörningar att göra, engelska och ljuslila.
  skulle hemskt gärna ha någon att diskutera populärkultur eller fangirla eller prata feminism eller skicka spellistor till eller typ bara prata om livet i allmänhet med.
  ♡ elina.nilss (@) hotmail.com ♡

  Svara
 • Hej!
  Heter Karolina är 22 år och ska återvända till sverige från resande i australien. Söker någon att bolla tankar och funderingar med, som gillar kaffe och øl. Gärna någon som vill kaffe eller ølhänga i skåne och tala om livet och dess utmaningar.

  Tycker om att träffa nya människor, snacka skit, musik, konst, filosofera och är väl lite utav en romantiker.

  skriv till karolina.engman (@) gmail.com

  ska bli ljuvligt att byta ut lite ord över cyberspacen

  karolina 2014-04-06 12:40:03
  Svara
 • Nu hamnar min kommentar längst ned i kommentarsfältet, men det kanske inte gör så mycket? Någon snubblar säkert över den ändå.

  Mitt namn är Hanna. Jag är sextonsnartsjutton år, bor på västkusten och har drömmar. Jag går fösta året på gymnasiet och läser natur-estetiska linjen med inriktning musik. När jag inte befinner mig i skolan tycker jag om att spela gitarr, fika, vara kreativ, lyssna på Håkans kloka textrader, fuldansa, sitta i solskenet varma vårdagar, kyssas, spontan-åka till fina ställen, gå på konserter, dricka chai-te (obs är farligt bra på det), resa, ifrågasätta samhällets normer och cirka väldigt mycket mer.

  Det hade varit väldigt fint med en brevvän (har aldrig haft någon!) och prata om allt mellan himmel och jord, viktigt som oviktigt. Jag blir mega-glad om du skriver till mig. Tveka inte!

  hanna_4 (@) live.se

  Hanna 2014-04-03 21:38:03
  Svara
 • Hello 🙂
  I’m Tihana, 21 year old girl from Croatia 🙂 I’m studying psychology and enjoy nice things in life – going to festivals, traveling, food, books, pretty outfits and good friends. I try to see positive side to everything, but I’m still realistic. I’m still in college and adult life kind of scares me. It would be nice to have a penpal from some far away country so we can share our opinions and good and bad stuff in our lives 🙂
  If you’re interested, contact me at tihicaa (@) hotmail.com.

  tihica 2014-04-02 21:30:11
  Svara
 • Hejhejhallå!
  Jag är 21 (22 om några månader) och vill nog allra helst stanna kvar här ett bra tag till. Bor i Frankrike för andra gången (dras hit av nån knäpp anledning). Gillar egentligen inte att jag är en sån som är förälskad i Frankrike, men försöker i allmänhet att sluta bry mig om att vara en ”sån där”. Vad det än handlar om! Älskar att känna människor men ogillar starkt att lära känna dem (superläskigt ju). Hatar förändring och lider av kronisk resfeber samtidigt som jag är fasligt rastlös vilket är en förödande kombination.. Gillar att läsa, alla storlekar av äventyr, upptäcka ny musik och spela den också om jag kan. Förra året pluggade jag fotografi och jag gillar att springa runt med min gamla filmrullskamera (även om jag inte gör det så ofta som jag borde). Är nördig när det gäller kunskap. Älskar att veta saker och mitt drömyrke är ”allmän expert”. Skulle vara det coolaste någonsin!
  Om du fina människa skulle vilja ha någon att prata med om viktiga och oviktiga saker så ska jag göra mitt bästa för att komma ihåg att skriva, jag lovar! Och folk säger att jag är snäll!
  Skriv skriv skriv! till ignell.sanna (@) gmail.com

  Bamsekram eller liknande!

  Sanna 2014-04-02 17:13:22
  Svara
 • Sebastian, 20 år gammal, bosatt i exil i Uppsala, ursprungligen ifrån Värmland (tänk Smala Sussie). Pluggar till lärare i engelska- so I can haz Engrish. Gillar att läsa allt ifrån Haruki Murakami till George R.R Martin, umgås med kompisar, och i allmänhet planera diverse otyg. Kan inte dansa nykter, inte plugga utan någon form av musik, förstår inte hur ett rasistiskt parti kan sitta i riksdagen och gillar katter av alla sorter och raser. Sett dom här brevinläggen tidigare, men inte vågat skriva, så gör de nu. Så är du uttråkad, vill bara snacka med någon, eller vill bara skicka kattbilder så skriv.
  ——————-> lindb[email protected] <———————————–

  Sebastian 2014-04-02 17:02:59
  Svara
 • Sara, 20, Stockholm. Är rätt så förvirrad och disträ men jag tycker om att skriva och träffa nya människor. Älskar musik över väldigt mycket, vill väl kanske egentligen inte bo i Stockholm och är bra på att dricka öl vilket jag gör ofta och gärna mycket. Är jätteglad ibland och jätteledsen ibland. Skriv till mig tycker jag, om du vill ha sällskap över mejl, om du vill hänga, om du vill träffa någon ny för det vill gärna jag. (Gjorde fel första gången med mejladressen så skriver igen nu.) Hoppas det inte är alldeles för sent att skriva.
  sarasara-m-e(@)outlook.com

  Sara 2014-04-02 12:11:59
  Svara
 • Sara, 20, Stockholm. Är rätt så förvirrad och disträ men jag tycker om att skriva och träffa nya människor. Älskar musik över väldigt mycket, vill kanske egentligen inte bo i Stockholm och jag är bra på att dricka öl vilket jag gör ofta och gärna mycket. Är jätteglad ibland och jätteledsen ibland. Skriv till mig tycker jag, vem som helst som vill ha sällskap över mejl, som vill hänga, som vill träffa någon ny för det vill gärna jag. Jag hoppas att det inte är för sent att skriva här.
  [email protected]

  Sara 2014-04-02 12:07:45
  Svara
 • Ciao bellas!
  Mitt namn är Linnea och är snart 17 jordsnurr i ett fullkomligt oblivion. Jag lever och andas i Örebrotrakterna, där jag studerar på gymnasiet. ”Inget är logiskt” som Håkan sa. Nästan lite tragiskt, men det livar jag upp med fika på mysiga caféer, fyllehångel, vackra meningar, sommar, cider mellan ekarna, resor och ren spontanitet. Jag tvekar aldrig på att träffa nytt folk. Vill du skriva, snacka eller snapchata oseriösa bilder? Eller ta en fika i ett vårvarmt Örebro? Vill lära känna andra likasinnade som man kan dela intressanta samtal, brev, äventyr med. Gör vad som känns bäst. Jag är rätt chill.
  Puss/kram/handskakning
  Linnea
  linnea.hson (@) hotmail.com

  Linnea 2014-03-31 22:27:25
  Svara
 • Hello! My name is Lydia and I live in Brighton, UK.
  I immerse myself into stories and writing on my blog – http://belleofthebluegrass.wordpress.com
  Music and Poirot, Gatsby and LaFarge are my loves.
  I am 24 and I do not know what I am doing with my life but I will be happy as long as it is something creative. Unfortunately I do not speak any Swedish but if you want to practice your English or you speak it, please get in touch!
  lydianeedlesandnails (@) hotmail.com

  Lydia 2014-03-31 17:37:24 http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
  Svara
 • Jag är 20 år och har galet mycket energi. Bor i Växjö med min sambo Sofia och studerar byggnadsutformning. Har än så länge hunnit med att bo i 4 städer och hoppas på att jag hinner med några till innan jag slår mig till ro. Jag reser gärna omkring i Sverige men drömmer om resor till London, Berlin osv, men plånboken gynnar inte direkt det om man lever på CSN. Jag gillar dåliga ordvitsar, klassiska göteborgsskämt, arkitektur, fika, våren, bilar, musik, inredning och dans. (+ allt mellan himmel och jord.)

  eveelina-johansson (at) hotmail.com

  Evelina 2014-03-31 02:59:11 http://nilssonjohansson.blogg.se
  Svara
 • Annie, 22 år, bosatt i Umeå där jag studerar och jobbar om vartannat.
  Jag har för några månader sedan flyttat hem till min far igen, så möbler och saker som förut rymdes på ca 40 kvm är nu inklämda i ett litet sovrum, böcker och kläder i högar lite varstans och sådär.
  När jag inte sitter och pluggar eller sitter och dricker selecta-kaffe i fikarummet på jobbet så drömmer jag om att träffa den där perfekta pojken med perfekta smilgropar och glittrande ögon. Annars dricker jag alldeles för mycket kaffe och drunknar nästan i mina egna tankar.

  Verkar jag lite intressant, tveka inte utan maila mig, ensammatankar (@) hotmail.se

  annie 2014-03-30 23:38:04
  Svara
 • hej! mitt namn är signe. jag vill helst bara bara åka utomlands prick nu men tills jag slutat gymnasiet gör jag helst allt som är kul och där jag får ut någonting. jag vill så gärna diskutera allt som är viktigt/roligt och allt som är skit oviktigt/tråkigt med någon ny!
  jag är 17 snart 18 och tycker om att måla med olja, dansa till techno beats och mat OSV osv osv!
  min mail är wwvanja (@) gmail.com

  signe 2014-03-30 21:38:13
  Svara
 • hej! mitt namn är signe. jag vill helst bara bara åka utomlands prick nu men tills jag slutat gymnasiet gör jag helst allt som är kul och där jag får ut någonting. jag vill så gärna diskutera allt som är viktigt/roligt och allt som är skit oviktigt/tråkigt med någon ny!
  jag är 17 snart 18 från stockholm och tycker om att måla med olja, dansa till techno beats och mat OSV osv osv!
  min mail är wwvanja (@) gmail.com

  signe 2014-03-30 21:27:50
  Svara
 • Hejhej fina ni!!
  Jag heter Klara. Jag fyller 18 i sommar och bor Blekinge vilket INTE ligger i Skåne utan är ett eget län. Det förvånar mig varje gång hur många som tror att Blekinge ligger I Skåne.. Här går jag i gymnasiet, umgås med min pojkvän och vänner, blir arg på orättvisor i världen, försöker skriva en roman, fotograferar lite och försöker njuta av livet så mycket det bara går. Jag är kristen och kallar mig definitivt feminist! Ett av de viktigaste val jag gjort! SÅ VIKTIGT! Jag vill i framtiden resa, jobba med människor och försöka göra världen till en bättre plats.
  Jag söker någon trevlig filur som vill prata om allt som dyker upp i livet. Jobbigt som lätt. Någon som man kan prata med om allt liksom! Kille eller tjej spelar ingen som helst roll och det gör inte ålder heller. Jag är öppen både för mejl och brev. Alla som vill får skriva.
  kram! min epost är: klara(@)pramwall.se

  Klara 2014-03-30 15:33:28 http://klarajosefin.devote.se/
  Svara
 • Caroline, 24 år. jag tycker om twin peaks, klänningar, dans, vin och musik (gärna kombinerat), och att diskutera. mitt hjärta bankar för feminism som jag i stort sätt ägnar all min lediga tid åt. vore himla fint att ha en brevvän att byta tankar, pepp eller vad som helst med. 🙂

  emmacarolineolofsson(@)live.com

  caroline 2014-03-30 15:28:59
  Svara
 • Hallihallå!
  Signe, fyllde 18 år i februari och bor mellan åkrarna i Skåne. Peppar feminism, utflykter och häng med braiga människor! Gillar att upptäcka nya platser och dokumentera med analoga kameror.
  Skulle vara sjukt spännande med en brevvän så hälsa gärna på signe.svensen(@)hotmail.com !!
  Puss

  Signe 2014-03-30 13:16:56
  Svara
 • Jenny, 21 år och bor i Göteborg.

  Jag tar en kandidat i Genusvetenskap, och ska sen jobba med media/reklam på något vis och döda sexismen.

  Älskar 30 rock och Parks and recreation. Feminismen är allt.

  Känner för mycket, ibland för lite, blir trött på världen och lägger mig under täcket ibland men kämpar på. Största av allt är kärleken, och fastän extrema högervindar blåser kallt kommer de aldrig krossa en helt.Vaggar mellan hybris och total apati.

  Gillar snus och öl, vin och bar, häng och stök. Gillar att sova.

  Är rätt trevlig, pluggar på så är rätt smart, gillar böcker och skogen, växter och människor.

  Rösta Fi!

  Fred, kärlek och systerskap. jenny.e.lindhagen(a)gmail.com

  Jenny 2014-03-30 03:23:39
  Svara
 • Hej hej!
  Jag är visst lite sent ute men om jag har tur kanske någon ser det här ändå. Jag heter Sofia och jag fyller 16 i augusti , vilket betyder att om några ynka månader slutar jag nian.
  Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv förutom att jag spelar badminton, reser ganska mycket, gillar att skriva och är lite lagom nördig av mig. Åh just det, att spela piano och gitarr är riktigt roligt också!
  Jag söker en snäll mailkompis som vill prata om livet, killar, tjejer, rymden, kompisar, musik, drömmar, kattungar, vad som helst egentligen, tänkte att vi kunde ge varandra tips och råd och så också. Åldrar spelar ingen roll och om du är tjej eller kille är inte heller viktigt.
  Så om du såg det här och blev lite intresserad, skicka ett mail till
  ssooffiiaaaa98 (@) gmail.com

  Sofia 2014-03-29 21:49:48
  Svara
 • Hej alla fina människor!
  Läste det här inlägget först nu men jag gör ett försök ändå. Jag har precis läst igenom kommentarerna och inser att jag verkligen kommer att sticka ut!

  Jag heter Kajsa och är 30(!!!!) år. Bor i Uppsala med min sambo och vårat barn på drygt två månader (!!!!). Jag har pluggat på universitetet, tagit examen, jobbat, haft livskris, sagt upp mig, börjat plugga igen, blivit gravid, fött ett barn, fått förlossningsdepression, försöker ta mig upp igen.

  Jag gillar böcker, musik, skogen, havet, vimplar, kulörta lyktor, vin, mat, människor som är omtänksamma och engagerade, nästan alla djur och våren!!

  Finns det någon annan 30-nåntingmamma/pappa som vill dela tankar så skriv.

  Finns det någon ung själ som vill dela tankar och få råd från en som redan gjort en del av det där du tänkt göra så skriv.

  PUSS.
  kajsaw (@) me.com

  Kajsa 2014-03-29 06:49:16
  Svara
 • Hej.

  Anna Bengtsson heter jag. 20 jordsnurr och bor 5 mil utanför gbg i en håla. Jobbar just nu som receptionist men drömmen är att jobba med festivaler och konserter i gbg, i en sekelskiftslägenhet fylld med teakmöbler och roliga lampor. Hur jag är: osäker, punktlig, snäll, ganska ironisk, anpassar mig till den tillfälliga serie jag kollar på och kär i Adam Lundgren. Så om han läser detta får han gärna skriva till mig.
  Jag stäcklyssnar på en artist tills jag tröttnar. Älskar lakrits. Gillar inte öl, kaffe eller rött vin. Är överdrivet förtjust i drinkar som typ enbart består av citron. Vill så gärna gå på klubb och dansa samba. Ska tågluffa om 2 veckor om någon vill tipsa/utbyta erfarenheter. Bär enbart svarta nederdelar. Har svårt att bestämma mig för en stil. Har nyss upptäckt det fantastiska med lantchips. Behöve lite nya perspektiv i livet.
  Om någon vill spy ut lite skit på mig och om jag får spy lite skit tillbaka är detta perf ju.
  annabengtsson20(@)hotmail.com

  anna 2014-03-29 05:42:37
  Svara
 • Hej.

  Anna Bengtsson heter jag. 20 jordsnurr och bor 5 mil utanför gbg i en håla. Jobbar just nu som receptionist men drömmen är att jobba med festivaler och konserter i gbg, i en sekelskiftslägenhet fylld med teakmöbler och roliga lampor. Hur jag är: osäker, punktlig, snäll, ganska ironisk, anpassar mig till den tillfälliga serie jag kollar på och kär i Adam Lundgren. Så om han läser detta får han gärna kontakta mig.
  Jag stäcklyssnar på en artist tills jag tröttnar. Älskar lakrits. Gillar inte öl, kaffe eller rött vin. Är överdrivet förtjust i drinkar som typ enbart består av citron. Vill så gärna gå på klubb och dansa samba. Ska tågluffa om 2 veckor om någon vill tipsa/utbyta erfarenheter. Bär enbart svarta nederdelar. Har svårt att bestämma mig för en stil. Har nyss upptäckt det fantastiska med lantchips. Behöve lite nya perspektiv i livet.
  Om någon vill spy ut lite skit på mig och om jag får spy lite skit tillbaka är detta perf ju.
  annabengtsson20(@)hotmail.com

  Anna 2014-03-29 05:16:13
  Svara
 • Bor i södra Sverige men är en lugn och ganska tyst norrlänning i hjärtat. Pluggar på universitet och hoppas få jobba med utvecklingsfrågor på global nivå efter examen. Gillar gamla klänningar och att gräva på loppisar. Söker folk att utöka vänskapskretsen med, maila klara.rydstrom (@) live.se.

  Klara 2014-03-29 01:28:04
  Svara
 • Hej blivande brevkompiz. Jag heter Josefin och är arton år. Jag gillar Yeezus, Batman, att resa, äta mat och att dricka te. Bästa tv-serien är enligt mig ”It’s always sunny in Philadelphia”. Jag tycker att sättet man värderar människor är viktigt. Därför skulle det vara bra om du, precis som jag, är feminist och antirasist. Om du vill bli min vän kan du skicka ett mejl till denna adress: antusjosefin (@) gmail.com

  Josefin 2014-03-28 23:01:02
  Svara
 • Ojoj. Undrar om någon kommer se detta längst ner? 26 åring. Högskoleutbildning färdig. Massa andra vuxenpoäng också men känner mig ganska barnslig ibland. Tycker om: politik men har så svårt för argumentation, mat, rött vin, smsa, solen. Tycker inte om: Gnäll, trots att jag är The Master of Gnäll, hälsohets, trots att jag är påverkad av den, elaka människor.

  Skriv till mig 🙂 [email protected]

  Maria Ö 2014-03-28 21:35:58
  Svara
 • Hej all coola underbar kloka ppl. Har läst hälften av alla kommentarer, och kan. inte. bestämma mig, vill ju va vän med er alla! Tänkte därför att jag skriver lite och hoppas att någon väljer mig, så slipper jag *det stora brevvänsvalet*.

  Jag heter Camilla, tills jag bestämmer mig för vad jag ska byta till. Jag är ruskigt ambivalent, alltid, helatiden, det kanske märks redan. Om 75 dagar tar jag studenten och 2 månader senare fyller jag 19. Orginella hårfärger, bebisdjur, dåliga ordvitsar, internet-girlz, demonstrationer och snixiga ord gör mig glad. Är väldigt borttappad och vet inte riktigt vad som händer nu, kämpar med att inte fastna i sängen, behöver leva och se lite, också befrienda färre liberaler och fler socialister. Vill ha brevvän/real vän/ölkompis/VADDUVILL i alla delar av landet. Bor f ö i pyttelilla pittoreska pretentiösa Lund. OCH ALLTSÅ ÄR I DENNA STUND SÅ PEPP PÅ ATT BA LÄRA KÄNNA NYA FRIENDZ, FÖR SÅNT MÅR EN JU BRA AV!!!

  email me plz camilla.greco (@) gmail.com

  Camilla 2014-03-28 20:40:34
  Svara
 • Nitton, snart tjugo. Har någon ständig livskris och får ångest av tanken på att jag i sommar får köpa vin på systemet. I och för sig är det ju ganska fint det med, men åldersnojan är mindre kul!
  Faller för fel killar (när jag väl faller för någon) men vägrar ge upp tanken om att någon gång träffa någon bättre. Jag är nog en ganska kluven, vilsen och svår person men tycker att ”djupa” människor ofta är mer intressanta än ”ytliga”. Gillar att analysera (ofta lite för mycket för mitt eget bästa) och diskutera allt möjligt.

  Så är du liksom jag lite smått livrädd för livet, trött på killar/tjejer och vill skriva till någon så skulle det vara väldigt roligt om du slängde iväg ett mejl till emsters9(@)hotmail.com

  Em 2014-03-28 19:33:29
  Svara
 • Hej!

  Moa heter jag, är snart 24 år och bor i Stockholm. Tycker om arkitektur, mat & prat, Svt Play, motionsformer, barhäng, grönt och överraskningar. Bland annat. Studerar till inredningsarkitekt.
  Söker likasinnade brudar i min ålder eller äldre att maila/dricka öl/träna/hänga med. Och så vidare.
  Hör av dig till ismyheadstillon (@) hotmail.com

  Moa 2014-03-28 18:51:57
  Svara
 • Okej, så nu kom ju jag sjuuukt långt ner, men vafan, någon kanske läser det här iallafall?

  Så, Wilma 17 år i höst. Läser första året sam/beteende och ja, tycker att livet är både kul och krångligt! Älskar sommarkvällar, kläder, tuggummi, att fuldansa, att göra andra glada, filmkvällar, konserter, att lära känna nya människor och typ tusen andra saker. Är väl ungefär lika förvirrad som alla andra tonåringar med noll koll på vad jag vill göra i framtiden (förutom att resa och så ofc) och försöker ständigt komma på vem jag är/vill vara. Skriv till mig om du bara vill prata om allt och ingenting, dela med dig av historier eller något som är roligt/jobbigt/svårt/vadsomhelst.
  Det här blev väl inte megabra men vill jättegärna ha en penpal så skriiiv plz
  wilma.karin(@)hotmail.com
  Kramar till er alla

  Wilma 2014-03-28 18:32:58 http://wkarins.tumblr.com
  Svara
 • […] på bilden för källa. Sandra har gjort ännu ett inlägg där man kan söka en brevvän! Tycker det är så fint att läsa […]

  Tre bra blogginlägg - Un vélo 2014-03-28 18:02:09 http://unvelo.se/tre-bra-blogginlagg/
  Svara
 • Josephine heter jag och befinner mig just nu i Holland, då jag fått en otrolig möjlighet av skolan att vara här i tre veckor och ha min praktik på en särskola. I sommar tar jag studenten och vill inte riktigt tänka på vad som händer efter det. Men jag vill gärna brevväxla med någon om feminism, bakning, vardags-pepp och sena krognätter eller vad det nu än må vara.

  Skriv gärna.
  jossis21 (@) hotmail.com

  Josephine 2014-03-28 17:19:28
  Svara
 • Hello! My name is Lydia and I live in Brighton, UK.
  I immerse myself in stories and writing on my blog – http://belleofthebluegrass.wordpress.com
  Music and Poirot, Gatsby and LaFarge are my loves.
  I am 24 and I do not know what I am doing with my life but I will be happy as long as it is something creative. Unfortunately I don’t speak any Swedish but if you want to practice your English or you speak it, please get in touch!
  I yearn for a Great Perhaps.
  lydianeedlesandnails (@) hotmail.com

  Lydia 2014-03-28 12:50:13 http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Sofia och är en nittonårig musikälskande, bokslukande, chailattedrickande kristen naturelev som för närvarande går sista året på gymnasiet. Varken herr Hellström eller öldrickande faller mig i smaken. Däremot gillar jag att skriva, gå jättelånga promenader och sitta på mysiga kaféer med kompisar. En brevvän eller två skulle vara roligt, gärna i Uppsala då jag till hösten ska flytta dit och plugga och inte känner en kotte (gaah). Långa diskussioner om mer eller mindre allvarliga saker utlovas, antingen per mail eller via snigelpost.

  Skriv till mig vetja!
  sofiasundin(@)msn.com

  Sofia 2014-03-28 12:24:05
  Svara
 • I find it interesting that we’re searching for the perfect match by telling ~5 positive things about ourselves. Because for me, it always feels like I’m into too much – both good and bad- things at the same time.

  ANYWAY.

  I’m Amanda, I live in Stockholm and I struggle with too many thoughts. In july I’m moving away from this huge town to somewhere I don’t know yet. (It makes it more exciting!) I don’t have any strange or stressful feelings about the future, neither about what I want to do with my life because I love all sorts of creativity and to find new amazing things.

  (To make it simple (and talk against the thing I wrote at first): I am the person who: loves to explore food, to travel, is a sucker for music, perform all kinds of creativity, is interested in reading/literature, watch good old films, loves learning more about arts and fashion, owns a really good discussing -brain and yeah, the list is long.)

  In 2013 something really changed me and somehow I could let go of some shadows of my past. I’d love if you had some sort of the same experience because I’m trying to put words on what happened but I’m afraid I can’t do it alone.

  I’d be really happy if I got some sort of response on this. I’m open for a gluten free beer, fika or just a few good-feeling messages through this wonderful thing called email:

  liarmydear0(@)gmail.com

  (Självklart får du vara svensk (precis som jag) och skriva på svenska också!)

  Amanda 2014-03-28 11:17:03
  Svara
 • Sanna, 23, från en liten ort i Västmanland. Pysslig, introvert, tänkare. Har en partner/själsfrände men tror absolut att det finns fler än en. Både i form av kärlek och vänskap. Skulle vilja komma i kontakt med en smart och omtänksam kvinna. Finns du här?
  Jag tycker precis som er andra här att det är viktigt att diskutera politik och feminism, men när det väl kommer till kritan så pratar jag hellre om en bok eller ett konstverk som har berört mig. Kan snöa in riktigt rejält på konst, det är något jag brinner för. Det ger mig livsmening, att uppleva så mycket vackert jag bara kan. Pluggar annars litteraturvetenskap, så det upptar det mesta av min tankeförmåga för tillfället. Sjunger gospel ibland, men är annars en synth-tjej. Egentligen borde jag skriva på en hemtenta just nu, det säger väl sitt om min självdisciplin… Skriv gärna så får vi se om vi klickar ceith-lynn (@) live.se

  Sanna 2014-03-28 09:21:25
  Svara
 • skepp o´hoy! Jag är en gal på 25 år, pluggar medieproduktion och processdesign. Bor i Malmö men kommer från trollskogen. Film och tv nörd som tycker om att fotografera (och klippa film föståss)

  Satt här och åt ett kinderägg och tänkte att, fler vänner är ju alltid kul! Bor du i malmö är det ett extra plus för då kan vi fika och ha bakisbruschisar. Jag har en halvtaskig blogg som jag inte ger så mycket kärlek, men kolla gärna ändå! (merkurius.blogg.se)

  annars: linneajohanna89 (@) hotmail.com

  linnea 2014-03-27 22:49:53
  Svara
 • Jag är Rebecka 17 år (snart 18 *blink*) älskar håkan hellström, game of thrones , tumblr och självklart mina vänner. Är en allmänt förvirrad tjej som inte riktigt vet vart hon står i livet. Min hemliga dröm är att få en mix cd för de är så gulligt. Vill du berätta om dug själv så maila gärna [email protected]

  rebecka 2014-03-27 21:54:10 http://enkeltskratt.tumblr.com
  Svara
 • Hi,
  My name is Maja, I’m 23 and from Sweden. I currently live in a small town in Sweden and is in need of someone to go on adventures with. We could backpack through Europe, do volunteer work in Bolivia or why not do a road trip through America? (you would have to do the driving though heh) I write in english just in case ”the one” happens to be non-swedish,
  inte för att det vore något problem om du är svensk 🙂
  majamarga(@)gmail.com

  Maja 2014-03-27 21:50:11
  Svara
 • Jag är Amanda, 15 snart 16 år, älskar: Håkan Hellström, katter, böcker, choklad, feminism, pandor, serien Vänner och Tumblr.
  Ber om ursäkt för den långa ‘listan’ av saker jag älskar, är nu intresserad av att få reda på vad du gillar! Har inte riktigt mycket mer att säga om mig, mer än att jag tycker om gosiga människor.
  ebermark.amanda (@) gmail.com

  Amanda 2014-03-27 20:37:41
  Svara
 • Skulle gärna vilja skriva med någon person som känner ungefär: ”är livet inte mer än det här?”. Du kanske inte alltid känner så, men titt som tätt så kommer den känslan fram i dig. Du är väl less på det ytliga. Kanske är du less på fester, less på vin, less på alla dess jargonger, less på kläder, less på konsumtion, less på hur samhället ser ut, less på att allt så lätt blir trender som alla hakar på bara för att det är, just det, en trend. Less på vad som är inne/ute, less på att bara leva på sitt liv och veta om saker man längtar och drömmer efter men som man ändå inte gör, Less på att allt ska visas upp och se snyggt och hippt ut. Less på det som är oäkta. Less på dig själv och att du själv tycker allt detta men ändå trillar dit själv allt som oftast. Less på att vara en hycklare.

  Du behöver så klart inte känna igen dig på allt detta men kanske gör du det på nått. Jag själv kan tendera till att känna igen mig på typ alla av dessa punkter. Fast inte alla, som att festa och dricka vin, för det gör jag inte. Men många andra grejer är direkt från mitt huvud till tangentbordet. Vi kan prata om detta och vi kan surra och skriva av oss. Och jag tror på Gud och det är vad jag bygger hela mitt liv på. Så då vet du det också. Välkommen att skriva till mig om vad helst som dyker upp. Jag skriver gärna med dig. Kram. emhelie (@) hotmail.com

  Emelie 2014-03-27 20:16:37
  Svara
 • hej alla fina!
  Jag är en brud på 20 år som ba längtar efter en fin mail eller brevvän att skriva allt möjligt med.saker vi kan diskutera:
  1. Framtidsångest
  2. Sommarplaner och alla kul festivaler och picknicks med rosé som en vill ha
  3.kärleksproblem
  Eller vad som helst.Annars gillar jag second hand,hemmafester,att köpa små onödiga men otroligt fina grejer (typ hårspännen i form av blåa katter) och musik!
  Hoppas någon schöning nappar och isåfall, skriv på dabergottisabell(@)gmail.com
  Puss och kram,skumbanan!

  Isabell 2014-03-27 19:39:53
  Svara
 • Att hamna längst ner i högen gör ingenting,
  Mitt namn är Malin och jag har en vana att prata alldeles för mycket när jag är nervös och för lite när det verkligen betyder något. Spenderar den mesta av min vakna tid till att drömma om en framtid i egen lägenhet eller i London eller egentligen var som helst och jag vill ha en brevvän för att dela med mig av min syn på världen och ta del av din. Har en förkärlek till det småfula i livet, som stökiga skor i hallen eller skrynkliga lakan.
  Är väldigt bra på att diskutera samhällsproblem men även på att bara gnälla över livet och vardagen.
  Plz, skriv med mig, utan krav och tvång, mest för att det hade varit trevligt,
  malinhansson (@) hotmail.se

  Malin 2014-03-27 18:34:47
  Svara
 • Mitt namn är Elvira och jag går första året på gymnasiet, estetiskt inriktning. Jag tycker om att läsa, filosofera, och upptäcka nya gömda platser att fika på. Mina största passioner är science-fiction i bok- och filmform och att dricka kaffe mitt i natten. Jag är intresserad av att diskutera och fundera. Jag är fruktansvärt duktig på att tycka och prata och gör det gärna och länge med den som vill enrollera sig. Skriv om du är pratsugen! elv.svensson(@) gmail.com

  Elvira 2014-03-27 18:22:06
  Svara
 • Hej!
  Caroline heter jag, 20 år om precis en månad och bosatt i Malmö. Ungefär allt i min lägenhet går i vitt och beige – min katt inräknad – och jag har alldeles för mycket kläder. Har besökt ungefär 35 länder men det finns ingen plats på hela jorden som jag älskar så mycket som London. Lyckas alltid hamna i komplicerade situationer när det kommer till pojkar (även om jag hellre skulle vilja säga att jag dejtar män) så skulle behöva någon som är helt okej bra på att hjälpa till att få ordning på ett virrvarr av tankar och känslor. Är besatt av kriminalserier, typ law and order och criminal minds och juste – jag studerar kriminologi också. Hör jättegärna av er, lovar att vara superdupersnabb på att svara!

  carolinelang(@)live.se

  Caroline 2014-03-27 17:51:04
  Svara
 • Halloj, Hanna på 19 år här!

  Har försökt välja ut någon/några stycken ett tag nu men fan vad svårt det ska vara då! Så därför är det väll lika bra att jag skriver en liten kontaktannons själv istället, eller? Även om man nu råkar hamna längst ner!

  Skriva, kaffe, musik, psykologi, tv-serier, pepsi max, livsfrågor, hundar… kan fortsätta men det är såklart roligare att skriva brev eller mail! Så om du gillar att prata om allt och ingenting, filosofera över meningen med livet eller berätta om din dag så skriv till mig! Blir askul ju!

  h.peura (@) hotmail.com

  Hanna 2014-03-27 16:47:28
  Svara
 • Hej! Jag heter Mimmi, är 22 år gammal och bor i Amsterdam. Jag älskar mitt liv här, men ibland saknar jag Sverige så galet mycket. Självklart händer det hur mycket som helst här men det är inte riktigt samma värld. I Amsterdam cyklar man till exempel överallt, och äter mackor med strössel på till lunch. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men du kanske kan börja? Vem är du? Hör gärna av dig.

  mimmikristina (at) gmail.com

  Mimmi 2014-03-27 15:09:24
  Svara
 • Hejdär!
  Jag är en 22-årig stockholmsbrud som heter Emma. Eller okej, har bara bott här i ett och ett halvt år och kommer ursprungligen från Blekinge. Försöker hitta min plats i den här fina staden, men det går lite knaggligt. Vill hitta de personer som tycker om samma som mig. Så jag hade tyc kt att det skulle varit så himla fint att hitta någon att skriva med eller fika, dricka vin, ut och dansa, lyssna på musik och gå i secondhandbutiker och på loppisar med. Så…vad tycker jag om? Jag har en förkärlek till 40-70-talet, och min klädstil inspireras för det mesta av det. Lyssnar en himla massa på musik, gärna gammal svängig musik, men älskar även det mesta med banjo (läs: Mumford and sons) och dunkadunka musik. Jag har börjat dansa lindy hop, syr (en jäkla massa vippiga 50-tals klänningar har det blivit), tittar ofta på film, läser, skriver och skissar. Är även förtjust i långa tantfikor och att dricka vin.

  Vore kalaskul om någon hörde av sig! KRAM

  emmahakansson1991 (@) gmail.com

  Emma 2014-03-27 13:46:50 http://diaryofmissem.blogg.se
  Svara
 • Hello! My name is Lydia and I live in Brighton, UK.
  I immerse myself in stories and writing on my blog – http://belleofthebluegrass.wordpress.com
  Music and Poirot, Gatsby and LaFarge are my loves.
  I am 24 and I do not know what I am doing with my life but I will be happy as long as it is something creative. Unfortunately I don’t speak any Swedish but if you want to practice your English or you speak it, please get in touch!
  lydianeedlesandnails (@) hotmail.com

  Lydia 2014-03-27 13:16:47 http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
  Svara
 • Hejjjjj! Jag heter Felicia och jag är 16 år och egentligen borde jag verkligen plugga nu. Jag går samhällsprogrammet men drömmer väl mest om vad jag ska göra EFTER gymnasiet. Jag tycker om att diskutera feminism, politik och samhället vi lever i allmänhet. Tycker om tatueringar och sånt trevligt också men är rädd för att jag aldrig någonsin kommer våga tatuera mig. Jag vill ha sommar och konserter och god mat och lycka och resa och sluta fundera på om jag mår bra eller dåligt. Är mest rädd för att jag har en sån dum mejladress så att om nån känner mig kommer de se vem jag är men i och för sig, vem bryr sig??? PLZ, skriv till mig. [email protected]

  Felicia 2014-03-27 12:41:14
  Svara
 • Hejsan! Jag heter Elin, född och uppvuxen i södra Norrland. 20,5 år och ganska vilsen, vill mycket men gör inget. Försöker klura ut vad man ska göra med livet. Vill resa men kan inte spara pengar, vill leva men är för rädd. Så jag lyssnar på musik och läser böcker istället. Älskar sommarnätter, gott dricka och att hänga med vänner tills solen går upp. Vore jättekul med en brevvän eller två! puss elinnorberg (@) live.com

  Elin 2014-03-27 11:31:50 http://elanorberg.blogg.se
  Svara
 • Hejsan! Jag heter Matilda. Ursprungligen från Norrland men bor numera i Linköping där jag pluggar sociologi. Jag gillar mycket, till exempel att fika, baka, kolla film och serier, läsa, gå ut och dansa, resa, smink, vackra kläder, skriva, prata länge om precis vad som helst. Feminism är viktigt och bra. Jag tror på Gud. Bor du i Linköping kan vi förhoppningsvis hänga irl också! Men så länge du är snäll lär jag gärna känna dig vem du än är, var du än bor. Maila mig på: matildawarvidsson (@) gmail.com Puss och Kram!

  Matilda 2014-03-27 11:06:46
  Svara
 • Nu ska vi se här.. En (inom loppet av dagar) 17 åring i Stockholm är jag då. Följer alltid de här brevvänsinläggen slaviskt då jag mött några av mina bästa vänner genom dem, betalat tågbiljetter och susat kors och tvärs över landet för att träffas. Så vansinnigt fint.
  Hur som helst, så är böcker min absolut största passion, min drog och ja, min det-mesta. Ska snart få hem min tredje bokhylla då mina redan existerande börjar välla över golvet och borden.. Därför vore det ju himla kul att skriva med någon som älskar litteratur lika mycket som jag! Annars så pluggar jag journalistik här i storstaden, dricker för mycket kaffe och te, odlar ut håret och fokuserar lite för lite på livet och lite för mycket på tv-serier och dyliknande. Framtidsångesten ligger på en sinnessjuk nivå och jag sparar ihop till utlandsresor och eventuellt – förhoppningsvis – en flytt till London. Drömmen.
  Men iallafall, snälla, var inte rädd att skriva. Om du känner dig lite sådär melankoliskt ensam, eller bara vill prata om absolut allt och ingenting, skicka iväg ett mejl så kanske vi snart kan börja skicka brev? Ålder spelar ingen roll alls! Kramar
  sofiaschalander (@) hotmail.com

  Sofia 2014-03-27 10:47:38
  Svara
 • Holaaaaa!
  Jeg er en jente på 21, har bodd i Oslo de siste to årene (kommer opprinnelig fra toppen av Norge, altså enda lengre nord enn Sverige faktisk REKKER). Planen med livet mitt var egentlig å være verdens beste elev på gymnaset og studere psykologi, men plutselig droppet jeg ut etter ett år og flyttet, ehe. Hverdagen min kombineres altså med å ta opp fag og å jobbe i bokhandel. Bruker ganske mye tid på kjæresten min (typisk romantisk date: være bakfull + spise kebab og se på Game of Thrones i senga…………), være obsessed med Al Pacino som ung ALTSÅ GOOGLE IT, spise mat (men hater å lage den selv), ”ta en øl” dvs ta 7 øl og komme hjem kl 4 om natten. Trives så klart også med å gjøre alt mulig med vennene mine som alle er veldig morsomme og rare. Forrige brevrunde her inne møtte jeg f eks min nye svenske favorittperson som jeg løper rundt i Oslo med nesten hver dag. Liker internett, lange samtaler, katter(!!!), hytteturer, reiser, havet, dårlige realityshow <3, fester, kunst, kaféer, 90-tallet, musikk som Al Green, The Libertines, Kraftwerk, Ice Cube, Broken Bells, Beach House, Mazzy Star, Beyoncé, The Kills, Kanye West, ja.. musikalsk identitetskrise much. Spilte til og med fiolin som barn, men det er en annen sak. Planlegger å backpacke eller flytte til London eller Paris i januar, OSV! Mye om meg nå, jeg synes uansett det er kult å få mail, uansett fra hvem eller hvor!!!! Blir med på både å drikke kaffe eller bare maile om viktige eller uviktige ting. Finner som regel noe interessant å prate om med de fleste siden å blabber on 4 hourz er noe jeg tydeligvis bruker mye av tida mi på. Så woho hit ittttt på emblaeriks(@)gmail.com !!!

  emblaeriks 2014-03-27 08:52:42
  Svara
 • Hallåhallå,
  jag är en äventyrslusten snart 19 årig tjej som tar studenten nu i vår. Älskar havet över allt annat och segling har varit mitt liv de senaste 13 åren, hitta på knäppa saker tsm med mina vänner är en favorit. Skidåkning (gärna offpist), vågsurfing och Kalle Anka samt Modesty Blaise är även det fyra stora favoriter. Gillar allts som finns i den här drömiga och fina bloggen och spenderar gärna en kväll med god mat och rött vin. Naturen och röra på mig är ett måste som man kanske även förstår. Ut på äventyr och se världen är något som står på bucketlistan den närmaste tiden.

  Om du har något av dessa intressen och kanske också skall ut och se världen eller redan gjort det och har massor med magiska tips och platser jag bör besöka får du mer än gärna höra av dig!

  Kram från Linn
  linn_segling ( @ ) live.se

  Linn 2014-03-27 08:19:01
  Svara
 • hej hej! jag heter linda och är snart 24 år och bor i göteborg. pluggar till undersköterska med inriktning akutsjukvård (sista kursen nu!!). älskar fina kläder och mina katter samt bra böcker och blommor. skulle vara kul att prata med någon, jag har inte så många vänner. tycker om att prata om feminism och haes/fa (health at every size och fat acceptance). är också mycket intresserad av medicin och människokroppen, dock ej vad alla skelettdelar heter.

  kram!

  blowin_in_the_wind ( @ ) live.se

  Linda 2014-03-27 08:17:17
  Svara
 • Hej!
  Mitt namn är Jennifer och jag bor på Österlen och tycker att det är kul att lära känna nya likasinnade människor. Jag är väldigt intresserad av formgivning, träning, antirasism och feminism. Jag jobbar i butik och driver även eget företag. Gillar att resa till nya länder. Nästa resa barkar hän mot Italien och där ska jag fira min 25 års dag 🙂 Tipz på italienupplevelser mottages gärna!
  Favoritartist: Devendra Banhart (en stor favorit men jag gillar många artister och lyssnar på många olika genrer)
  Bästa konserten: Kan inte välja mellan Kent och Beyoncé!
  Favoritplagg: En blommig playsuit
  Favoritblogg: Hanapee
  Favoritfärg: Gul

  Skriv gärna till mig på jenniferlempinen (at) hotmail.com

  Jennifer 2014-03-27 08:13:10
  Svara
 • Hej ! Jag heter Sanna och är fjortonsnartfemton, bor i lilla fina sundsvall, men är född i Östersund. Jag älskar att skratta & att resa, skriva tycker jag också om för den delen men är inte särkilt duktig, läser ofta. Brukar oftast trippa runt i magtröja och kjol men älskar stora stickade tröjor och jeans också. På fritiden åker jag konståkning, spelar teater gör jag också, är även ofta med mina underbara vänner. Jag går i åttan och har alldeles för mycket i skolan nu. Jag lyssnar oftast på Håkan Hellström, The kooks, Daughter, The Tallest man on earth, Mumford & sons, Lars Winnerbäck, ja listan kan bli lång men jag slutar där.
  Vill ha någon av skriva av mig med.
  Skriv jättegärna !!
  Sannaboholm ( @ ) gmail.com

  Sanna 2014-03-27 06:39:32
  Svara
 • Hej! Jag gillar Håkan, sena sommarnätter, att dricka vin, feminism, att resa, dricka te på café, att diskutera politik/samhälle/normer/whatevs, fester med fina glada människor (en får vara ledsen och arg också såklart), katter, vackra kläder och så vidare i all evighet. Skriver gärna riktiga brev istället för mail och den jag gör det med får vara i vilken ålder som helst men helst feminist och pepp på nya perspektiv i allmänhet! Vi behöver inte bo nära men vore kul att i framtiden kunna hälsa på varandra så att inte all awesomeness stannar på papper enbart. Maila mig, won’t you? trepunkter(@)gmail.com

  Johanna 2014-03-27 02:54:07
  Svara
 • hej. jag heter sara och jag är 18 år. skriv till mig om du vill skriva av dig eller prata strunt eller prata om vad som helst egentligen. jag vet inte. alla skriver vad dom gillar men det är svårt att komma på såhär sent. men skriv bara ett hej och så lovar jag att skriva tillbaka. när det är som mörkast (eller som ljusast för den delen)(eller kanske någonstans mitt emellan) så kan det vara fint att ha någon att skriva till.
  anna.sara95 ( @ ) outlook.com

  sara 2014-03-27 02:25:17
  Svara
 • Hi! My name is Marcela, I am 24 years old and I live in Belo Horizonte, Brazil. Since I live so far away from everyone (I guess), I would definitely enjoy having a pen pal!

  I study English Linguistics and Literature, and I love studying languages. I also like feminism, photography, 50s and 60s fashion, baking, Scandinavian bands and artists. I have lived in Norway and in Germany as an exchange student and I also enjoy talking about cultural differences and (reverse) culture shock. Reading and watching movies are my favorite activities, so feel free to contact me for book and movie tips.

  I don’t speak Swedish but I understand this beautiful language. 🙂

  loveisnotpop8 (@) gmail.com

  Marcela 2014-03-27 01:39:38 http://www.instagram.com/marcelaspostcards
  Svara
 • är sådär himla olycklig och heartbroken att allt känns svartvitt. röker för många cigaretter och dricker för mycket kaffe. spenderar mest tid med näsan i böcker eller framför film. vill lära känna någon som inte dömmer och som vill prata om allt allt allt.

  navermyr (@) live . se

  alex 2014-03-27 01:30:06
  Svara
 • Heter Tine Katrine, er 23 år og bor i Oslo. Jeg liker å reise og fotografere, elsker natur og dyr, syns wes anderson sine filmer er magisk, ser alt for mye på tv, er veganer, og har alt for mye fritid. Vil veldig gjerne ha en brevvenn som skriver lange brev, og gjerne med samme interesser som meg.

  [email protected]

  tine katrine 2014-03-27 01:18:35 http://blogg.tinekatrine.com
  Svara
 • Nastasja är mitt namn, jag är tjej (har aldrig ens tänkt på om en vet det när man läser namnet?) och fyller 23 i maj. Kom nyligen hem från 6 månader på resande fot med min kille. Står nu mellan jobb, är rädd för att bli galen av noll stimulans hemma och finurlar på en flytt till London i höst. Älskar att skriva med penna och papper, så brev skulle vara så himla roligt, annars är mail fint det med. Är en bokmal, dricker både te och kaffe, är allergisk mot massor av saker, äger sååå många jackor, försöker lära mig fotografera bättre och uppskattar verkligen att konversera med människor.

  nastasjathor( @ ) gmail.com

  Nastasja 2014-03-26 23:47:04 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • En kan ju ge detta ett försök trots att en hamnar längst ner i listan av goa och coola människor som redan skrivit om sig själva. SCROLLA NER HIT!

  Nastasja, 23 år i maj och nyss hemkommen från 6 månaders resande med min kille. Står i mellan jobb och håller på att bli galen av att gå hemma. Finurlar på en flytt till London i höst och om jag någonsin kommer vilja flytta hem om jag väl tagit mig dit. Är en fullständig matfantast, älskar att skriva med papper och penna (går alltid till journal-avdelningen i butiker), pratar gärna feminism, dricker både kaffe och te, lyssnar på musik jämt och har så himla många jackor.

  Skulle bli så glad över att skriva med någon som inte känner mig alls:
  [email protected]

  Nastasja 2014-03-26 23:33:22 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag heter Mia, är 22 år gammal och har fullt upp mest hela tiden. Såpass mycket att jag inte har tid över till annat typ! Förutom på helgerna då jag mest träffar vänner och går på svartfester, vilket inte är helt fel ändå. Jag HATAR att gå och lägga mig och vill aldrig missa någonting.

  Jag är en av dem som har turen att få jobba med något jag älskar (just nu i alla fall), nämligen kultur i alla dess former, och då mest musik. Annars tycker jag väldigt mycket om att rita (!!), resa (!!!) och skriva megalånga mail och brev. Jag är en alldeles utomordentlig brevvän om jag får säga det själv. 🙂 Jag söker först och främst dig som INTE bor i Göteborg, det är typ det enda kriteriet. Du ska helst också vara i min ålder. SKRIV! puss mia.herman (@) live.se

  Mia 2014-03-26 23:27:52
  Svara
 • Men tja tjena hello!
  Sunna heter jag, 20 år. Jag är en så himla tråkig person, har typ inga intressen. Men annars är jag sjuktrolig när man lär känna mig. När jag är ledig festar eller fikar jag helst, ledig från plugget alltså. Gillar att lyssna på vad folk har att säga. Är ursprungligen från Småland men bor nu i UPPSALA. Har tyvärr inte fått så många vänner här. Har en som är bäst, vet inte vad jag skulle göra utan henne. På helgerna när vi ska ut och dansa har vi förfest hemma hos mig. Oftast själva. Vi skrattar åt hur det alltid är bara hon och jag. Så om du bor i UPPSALA tycker jag du borde hänga med oss! Är tyvärr inte så bra med den här brevvänner grejen, försökt flera gånger men det har aldrig hållt länge. Gör mitt bästa!

  Jao låter inte det här superdupermegakul! hehe, känner att jag sålt in mig så himla bra^^ men mejla mig om du vill så kanske det blir kul! bajskorvensunna (@) gmail.com

  Sunna 2014-03-26 23:03:09
  Svara
 • Tjena, snart 21årig tjej som är sämst på att visa känslor och inte ens lite drömmig, så som många andra här verkar vara. Är en sån som gärna vill vara logisk och tänka realistiskt, snarare än att drömma mig bort, ÄVEN om jag såklart har tusentals drömmar som jag för tillfället jobbar på att uppfylla (om de är realistiska, dvs).

  Kommer man in under den ytan är jag dock en rätt trevlig och social person, är bara så dålig på att släppa in nya människor – framförallt irl. Gillar festivaler, samhällsfrågor, feminism, resor (samtidigt som jag faktiskt gillar Sverige, och olikt många andra inte behöver klaga på ”tråkiga” Sverige).

  Har för tillfället all tid i världen till att skriva långa mejl, så släng iväg ett om du vill prata om allt och inget! tjatessan[@]hotmail.se (OBS, .se och inte .com)

  tessan 2014-03-26 22:57:01
  Svara
 • Hej. Jag känner typ att jag vill prata av mig med någon, avslappnat, naturligt och ärligt. Jag har precis tagit mig ur en mild depression, gjort slut med min pojkvän och insett att jag har ett enormt bekräftelsebehov (wey!). Dessutom tar jag snart studenten och vet inte riktigt vad jag ska ta vägen, är så sjukt trött på allt omkring mig. Jag kan få sådan sjuk ångest över vissa grejer (mig själv, alkohol, förhållanden, skola, you name it) och det vore skönt att snacka med någon med ungefär samma värderingar och erfarenheter som jag. Så, här är jag: 18-åring som gillar hiphop på svenska (men känner mig sjuk töntig pga detta), är feminist, rolig (faktiskt!!), har spelat teater hela mitt liv vilket har format mig nåt enormt och dessutom är jag lite av en perfektionist samtidigt som jag vill verka otroligt spontan och cool.

  MEN trots att jag gärna analyserar mig själv och mitt egna liv något enormt jag vill ju självklart inte bara skriva om mig utan höra massa intressanta saker om dig med ;)))))

  ..och till skillnad från majoriteten av kommentarerna tycker jag att Håkan Hellström bara är helt ok. Woops.

  ellen (@) kingfors.se

  Ellen 2014-03-26 22:50:46
  Svara
 • Elin heter jag, Londonbo i sex månader och två dagar. Fyller tjugo i år och kan inte helt bestämma mig för vad jag ska göra i höst. Kanske pluggar jag grafisk design eller foto i Sverige, kanske bor jag kvar i östra London och provar lyckan här lite längre. Vad jag vet är att jag vill dansa, hångla, skratta och hänga med bra människor så mycket som möjligt. Annars gillar jag killar med skägg, katter, film, Dr Martens och sommarnätter. Samt takterasser, takterasser får inte glömmas. Släng iväg ett mejl så kanske vi snart springer runt på Londons gator tillsammans.
  elin94_ ( @ ) hotmail.com

  Elin 2014-03-26 22:44:03 http://precis.webblogg.se
  Svara
 • Hej. Jag känner typ att jag vill prata av mig med någon, avslappnat, naturligt och ärligt. Jag har precis tagit mig ur en mild depression, gjort slut med min pojkvän och insett att jag har ett enormt bekräftelsebehov (wey!). Dessutom tar jag snart studenten och vet inte riktigt vad jag ska ta vägen, är så sjukt trött på allt omkring mig. Jag kan få sådan sjuk ångest över vissa grejer (mig själv, alkohol, förhållanden, skola, you name it) och det vore skönt att snacka med någon med ungefär samma värderingar och erfarenheter som jag. Så, här är jag: 18-åring som gillar hiphop på svenska (men känner mig sjuk töntig pga detta), är feminist, rolig (faktiskt!!), har spelat teater hela mitt liv vilket har format mig nåt enormt och dessutom är jag lite av en perfektionist samtidigt som jag vill verka otroligt spontan och cool.. (liksom va???)

  MEN trots att jag gärna analyserar mig själv och mitt egna liv något enormt jag vill ju självklart inte bara skriva om mig utan höra massa intressanta saker om dig med ;)))))

  ..och till skillnad från majoriteten av kommentarerna tycker jag att Håkan Hellström bara är helt ok. Woops.

  ellen(@)kingfors.se

  Ellen 2014-03-26 22:42:33
  Svara
 • Hej!
  Jag är en skånetös, som ursprungligen kommer ifrån Österlen, jag fyller snart 24 och bor i nuläget i Ystad. Jag älskar vanliga skrivna brev, men känner denna gången att jag vill ha mailkompisar. Gärna i Skåne. För det hade ju varit kul om vi gillar varandra så mycket att vi kanske kan träffas irl också! Alltid kul att skaffa nya vänner. Självklart är det okej att maila mig även om du inte är bosatt i Skåne. 🙂 Just nu försöker jag hinna ikapp livet, och sitter ensam rätt mycket och vill gärna ha folk att snacka med och lära känna (och då kanske träffa). Gillar teater, inredning, skriva, sy, pyssla, maskerad, loppis, baka, dansa, sjunga & sällskapsspel.

  Min mail är: annelindah ( @ ) live.se

  Linda 2014-03-26 22:19:28
  Svara
 • Vendela, sextonsnartsjutton. Går första ring på gymnasiet (estet musik), och på fritiden sysslar jag med teater, musikal, tar sånglektioner och spelar i band. Älskar att umgås med pojkvännen, glo på teveserier och läsa böcker. Tycker väldigt mycket om att skriva, dricka te, resa, tala engelska, lakritsnappar, ananas och att göra spotifylistor för alla tillfällen, känslor och tidpunkter. Älskar att prata, om precis allt. Kärlek, musiksmak, livet, vad vet jag?
  Musik är det bästa jag vet. Lyssnar mycket på The Script, OneRepublic, Håkan och Kent, men också boybands, band i stil med Rise Against och gud vet allt. Min musiksmak är en salig blandning må jag säga.

  Låter jag det minsta intressant så släng iväg ett mejl, darling. Du kan nå mig på [email protected]
  Tycker lika mycket om snigelpost som mejl, så det är helt upp till dig och vad du vill. Kramis!

  Vendela 2014-03-26 22:08:05 http://vendelaastrand.blogg.se
  Svara
 • nu har jag läst igenom alla kommentarer på det här inlägget. det blev så himlans svårt att välja, så jag tänker att någon kanske väljer mig istället? har aldrig haft en okänd brevvän och någon gång kanske ska bli den första?

  kajsa, 21, kommer från södra Sverige men bor i norra några år framöver. här är ganska mycket snö om vintern och mörkt som i graven. nu är våren eventuellt på väg, och kanske blir allt lite lättare igen.

  vad jag pysslar med i livet just nu:
  -pluggar till psykolog
  -gosar med min katt
  -lyssnar på svensk musik
  -skriver gärna på min skrivmaskin
  -tränar för lite för mitt eget bästa
  -läser! just nu inne på religion (biografier, religionspsykologi osv)
  -fotograferar gärna, men det har blivit väldigt lite på senaste tiden
  -läser in mig på F!:s politik, (vad ska man rösta på i år?!)

  hm. alltså. det var så sjukt svårt att beskriva sig såhär. man vill inte verka prettig eller tråkig. gör så att du skriver istället så får vi väl se hur det blir!
  släng iväg ett mail till kajsa.karin.hakansson (@) gmail.com
  vill gärna skriva maskinskrivna brev, så hoppas få tillfälle nu

  kajsa 2014-03-26 21:53:11
  Svara
 • jag är snart 18 och börjar nog bli nöjd med mig själv men vet inte helt.
  jag tycker om det mesta, och behöver någon jag kan diskutera dåligt/bra självförtroende och kärlek med. vi kan ego-boosta varandra och klura ut om man är kär eller inte. lätt som en plätt!
  annat kan även diskuteras och berättas om så önskas <333
  juliaemanuelsson(a)hotmail.se

  julia 2014-03-26 21:33:40
  Svara
 • hej jag fyller snart 15 och då får jag hamna på sluten ungdomsvård och det lär jag behöva för jag är så konstig och har alldeles för dålig humor fast enligt mig är den såklart bäst men frågar man någon annan säger de troligtvist att den är sämst. Ibland undrar jag varför jag ens har vänner och det är inte för att jag är konstig utan för att alla andra är korkade så varför är jag ens vän med dem? Nu tycker du säkert att jag verkar vara en otroligt oskön och dryg person och det stämmer jag tänker inte ens låtsas. Men om du också är jobbig kanske vi kan bli vänner för livet och dansa kycklingdansen till the Smiths låtar i all oändlighet.

  gemigarsenik ( @ ) gmail.com

  stockholmstjej 2014-03-26 21:26:37
  Svara
 • självklart är jag feminist men orka mejla om feminism då?? jag dricker alldeles för mycket öl och är dålig med pengar, har ALLTID söndagsångest men alla andra dagar ÄLSKAR ja livet FÖR mycket. är bra på att dansa hela natten, lyssna & vara en bra vän. vill mejla om roliga saker som hänt, killar, brudar, kärlek, sex, musik jo men allt man tycker om. gillar att skriva och att upptäcka ny musik, lyssnar på pop/electro/reggae och håkan bla bla. jag är förresten 20 år och växte upp i oslo! bor här nu! hör av dig!!!! puss ida

  pilioko 2014-03-26 20:51:28 http://pilioko.blogspot.com
  Svara
 • Jag är snart 15 och bor i Stockholm. Jag gillar att lyssna på the Smiths, Håkan Hellström och Simon & Garfunkel, läsa Harry Potter och jag tycker om Pulp Fiction, Sherlock, the Grand Budapest Hotel, the Perks of Being a Wallflower och alla Woodys filmer.
  Annars gillar jag att resa, lösa suduko, fika i timmar, shoppa och England.
  Gillar roliga och smarta människor som inte tar min sarkasm på allvar.

  Skriv till mig på
  Hejjjellen ( @ ) gmail.com

  Ellen 2014-03-26 20:50:40
  Svara
 • Nu ska vi se här.. En (inom loppet av dagar) 17 åring i Stockholm är jag då. Följer alltid de här brevvänsinläggen slaviskt då jag mött några av mina bästa vänner genom dem, betalat tågbiljetter och susat kors och tvärs över landet för att träffas. Så vansinnigt fint.
  Hur som helst, så är böcker min absolut största passion, min drog och ja, min det-mesta. Ska snart få hem min tredje bokhylla då mina redan existerande börjar välla över golvet och borden.. Därför vore det ju himla kul att skriva med någon som älskar litteratur lika mycket som jag! Annars så pluggar jag journalistik här i storstaden, dricker för mycket kaffe och te, odlar ut håret och fokuserar för lite på livet och för mycket på tv-serier och dyliknande. Framtidsångesten ligger på en sinnessjuk nivå och jag sparar ihop till utlandsresor och eventuellt – förhoppningsvis – en flytt till London. Drömmen.
  Men iallafall, snälla, var inte rädd att skriva. Om du känner dig lite sådär melankoliskt ensam, eller bara vill prata om absolut allt och ingenting, skicka iväg ett mejl så kanske vi snart kan börja skicka brev? Ålder spelar ingen roll alls! Kramar
  sofiaschalander (@) hotmail.com

  Sofia 2014-03-26 20:37:47
  Svara
 • Nu ska vi se här.. En (inom loppet av dagar) 17 åring i Stockholm är jag då. Följer alltid de här brevvänsinläggen slaviskt då jag mött några av mina bästa vänner genom dem, betalat tågbiljetter och susat kors och tvärs över landet för att träffas. Så vansinnigt fint.
  Hur som helst, så är böcker min absolut största passion, min drog och ja, min det-mesta. Ska snart få hem min tredje bokhylla då mina redan existerande börjar välla över golvet och borden.. Därför vore det ju himla kul att skriva med någon som älskar litteratur lika mycket som jag! Annars så pluggar jag journalistik här i storstaden, dricker för mycket kaffe och te, odlar ut håret och fokuserar för lite på livet och för mycket på tv-serier och dyliknande. Framtidsångesten ligger på en sinnessjuk nivå och jag sparar ihop till utlandsresor och eventuellt – förhoppningsvis – en flytt till London. Drömmen.
  Men iallafall, snälla, var inte rädd att skriva. Om du känner dig lite sådär melankoliskt ensam, eller bara vill prata om absolut allt och ingenting, skicka iväg ett mejl så kanske vi snart kan börja skicka brev? Ålder spelar inte så stor roll, men helst jämnårig eller lika gammal som jag. Kramar
  sofiaschalander (@) hotmail.com

  Sofia 2014-03-26 20:28:15
  Svara
 • Hej hej!
  Jag, Josefine, älskar stora och små äventyr! Snart börjar ett nytt äventyr för jag har fått drömjobbet och ska flytta till Örebro.. utan att typ känna en enda människa där (gulp!). Därför hade det varit jättekul om någon gullig örebroare hade velat höra av sig och rädda mig från att vara ensam och övergiven allt för länge 🙂 Självklart får även gulliga icke-örebroare höra av sig.

  Jag har levt i 26 år och tycker att det bästa som finns är att resa (Saigon och NY ligger högst på wow-listan än så länge). Ingenting går upp mot trånga fester fyllda med ljuvliga människor, att vara uppslukad av en bok (favoriterna är ”Mig äger ingen” av Åsa Linderborg och ”Bränt barn” av Stig Dagerman), mat (!), alla dessa fantastiska skäggiga och oskäggiga män som finns, musik och konserter (Håkan, Bon iver, Local natives, Haim.. jag skulle kunna fortsätta i all evighet!) och att fika i evigheter och prata om samhälle/politik eller Real housewives of Beverly Hills. Och ja juste – P3 och speciellt Morgonpasset tycker jag är världsbäst!

  Hör gärna av dig till josse8710 (@) hotmail.com för annars får jag mest feministbrev från Gudrun Schyman (älskar’t) och oändligt mycket reklammejl (älskar’t inte).

  Josefine 2014-03-26 20:20:48
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Jenny och fyller snart 25. Har aldrig haft någon penpal så nu är det väl fan på tiden! Bor i Stockholm. Älskar att gå på spelningar, dricka vin, tvserier och har ganska sjuk humor. Älskar London mer än vad ord kan beskriva. Söker någon som vill maila/skriva av sig lite/ses på ett glas vin/hänga, vad fan som helst helt enkelt. Ursprungligen från en liten stad i norr men har bott i 08land i lite mer än 4 år. Känner dock inte alltför många likasinnade här nere. Skulle va awesome att hitta någon ny bekantskap! Är det kanske du?

  Nås på jennjoha (@) gmail.com

  Jenny 2014-03-26 19:35:23
  Svara
 • Hej! I’m SG, I’m 22 and live in San Francisco with my boyfriend, our roommates and a cat. Things I like:
  1) Sandra’s blog (obviously)
  2) Tumblr! and a million other little blogs
  3) cooking and eating (mostly eating), I don’t eat sugar
  4) reading (finishing the Virgin Suicides now, it’s amazingly good)
  5) languages! I know Spanish and Arabic, very little Swedish, and I am learning German.

  Write to me! [email protected]

  SG 2014-03-26 19:32:00
  Svara
 • Oj hur ska någon få upp ögonen på min lilla text bland alla hundra.. Aja jag gör ett försök!
  Jag heter Emma och är 16år snart 17. Går första året på gymnasiet på estetiska programmet med inriktning dans. Älskar te och böcker och serier (helst gossip girl). Tycker också väldans mycket Markus Krunegård, stickade tröjor, att dansa tills fötterna värker och fika i massor!! Drömmer om att resa väldigt mycket, helst tågluffa. Har aldrig varit kär. Känner ofta stress inför framtiden och känner mig ibland lite ensam. Fast nääää inte ensam utan kanske lite vilsen och inte riktigt rätt, som att jag inte räcker till eller passar in. Men är för det mesta väldigt glad och lite konstig. Om någon tapper själ orkat scrollat igenom alla kommentarer kan ni väl skriva om ni tycker jag verkar vara en härlig prick eller vill ge lite livsråd och pepp. KRAAAAM!!
  e.abrahamsson (@ ) hotmail.se

  Emma 2014-03-26 19:25:46
  Svara
 • Jag heter Cickan (uttalas precis som Sickan) och är snart 22år. Älskar djur, är uppvuxen på en bondgård och bor fortfarande kvar på landet i ett litet hus med min lilla franska bulldogg. Jag älskar film, böcker, serier, politik, att skriva och skor. Är filmvetar- och litteraturstudent och spenderar alltid bidraget på skor. Önskar att jag vågade flytta någonstans eller göra något kul och bara försvinna, skulle behöva massa mod, men åkte på panikångest för 5år sedan under ett hemskt förhållande och har sedan dess inte riktigt orkat med. Drömmer en massa och fantiserar. Är kär i kärlek och är oftast väldigt glad och ungefär alltid ironisk. Känner mig ensam ganska ofta eftersom jag pluggar på distans och jag vill utbyta erfarenheter med nya olika, eller lika, människor. Har alldeles för få som förgyller mina dagar just nu!
  cickancarlsson (@) gmail.com

  Cickan 2014-03-26 19:11:34
  Svara
 • nittonnittisju (@) hotmail.com
  Vem är du? Hör av dig.

  Sofia 2014-03-26 19:09:28
  Svara
 • Hej hej!
  Johanna heter jag och jag är 16 år. Bor utanför Umeå men vill mest åka härifrån, flytta till något bättre ställe. Tycker mycket om Håkan Hellström, skrattanfall, vegetariskt, kramar, hallonsoda, feminism, Broder Daniel och glitter. Min dröm är att få äga ett eget café i framtiden.Harry Potter är lite av det bästa som finns förresten, men tycker också om andra böcker såklart.
  Är nog en rätt konstig filur men det brukar folk vänja sig vid till sist.

  Jag finns på johanna97 (@) spray.se och jag kan skriva om nästan vad som helst mellan chips, drömmar och boktips. Puss

  (Är inte särskilt bra på att presentera mig själv men vi kan bli kompisar, lovar)

  Johanna 2014-03-26 18:53:29
  Svara
 • Hallå,
  Jag heter Siri, är 22 år (fyller 23 på fredag) och skulle hemskt gärna ha en brevvän att skriva med. Jag bor i Stockholm men skulle vilja flytta i höst och plugga i någon mindre stad, pga på tok för lite äventyr i mitt liv just nu! Jag älskar att skratta, böcker med nytt och intressant språk, allt som är prickigt eller schackrutigt, Lindy Hop och den känslan man får när man klarat av något man varit helt rädd för innan. Mitt hjärta klappar lite extra för miljö, feminism och kultur i alla former. Har haft ett så tråkigt år 2013 men känner att det här året ska bli peppigt, glittrigt och bäst!

  Skulle bli så himla glad att hitta någon att maila till och prata om allt och inget med. Gillar pappersbrev väldigt mycket också, så det skickar jag gärna.
  Hur som haver, skrivskrivskriv! <3
  Maila mig på: siri.westerberg(@)hotmail.com

  Siri 2014-03-26 18:52:33
  Svara
 • Jag har velat ha en brevvän sedan jag var åtta men kom aldrig med i kp. Är 16, ska börja gymnasiet i höst och bor i Lund.
  Skriv skriv skriv skriv skriv!!!

  fredrika.pripp.moser (@) bredband.net

  Fredrika 2014-03-26 18:44:56
  Svara
 • Vad kul!!

  Söker: En trevlig/mysig/fin/rolig/bra person som vill brevväxla med papper och penna och som vill känna den där glädjen när man hittar ett brev adresserat till en själv i brevlådan.
  Jag skulle vilja prata om allt möjligt. Om livet, samhället, drömmar, resor, tips och vardag. Du ska därför gärna tycka om att just prata/skriva och kanske gärna också drömma stort och vackert.

  Du får: Brev från mig. Hanna. Jag fyller 20 år på fredag och bor i en liten stad (egentligen: by). Jag tycker om att spela volleyboll, träffa vänner, fixa middagar och att skriva. Jag älskar att prata franska, vandra omkring i storstäder, ta en fika i en mysig källarvåning och knappa på tangenterna när man känner att de avtrycken som lämnas faktiskt är okej. Jag drömmer Paris-drömmen, att prata flytande och korrekt franska och att en dag bli journalist. Plus, jag är nog en rätt så snäll, rolig och glad människa som bryr mig mycket om andra.

  Är du min nya brevvän kanske!?
  Du når mig här: hanna_havrefras (@) hotmail.com

  Hanna 2014-03-26 18:30:55 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Från Stockholm, men bosatt i London.
  Gillar – böcker, kompisar, picnic, vingliga nätter med dans mm.
  Lära känna nya personer!

  katarinawallenborg (@) gmail.com

  Kattis 2014-03-26 18:30:16
  Svara
 • Om man skulle komprimera mig snabbt:
  Fyller 23 i sommar, Växjö/Kristianstad, student (biblioteks- och informationsvetenskap). Föredrar: katter, te, våren, surt blått godis, allitterationer. Lyssnar på: Linnea Henriksson/p3/p1. Läser: John Green/Nicole Krauss/Tove Jansson. Favoritfilmer: Her/Amelie från Montmartre/Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

  Jag blir ständigt fascinerad av hur fantastiskt livet är och tänker ofta på hur skört nuet är. Jag tänker på väldigt mycket, väldigt mycket och försöker komma på vem jag är, var livet börjar och slutar och vad meningen med allt det här är, men kommer sällan någonstans. Det viktigaste av allt är dock kärleken, kärleken till allt som man tycker om och är viktigt för en själv.

  Jag är en sådan som skriver långa e-brev om allt som får hjärtat att slå extra hårt och lite till.

  quietheartlands (@) gmail.com

  Jessica 2014-03-26 18:18:56
  Svara
 • Hej hej!
  27-årig livnjutare bosatt i Stockholm.
  Jag mår riktigt bra; med en mojito i handen på den där strandbaren utan namn i Barcelona; när middag med vänner övergår till dansfest i mitt och min mans trånga vardagsrum; under sill-och snapslunchen på midsommar tillsammans med vänner; när jag kliver in i bastun precis efter den där sill-och snapslunchen; av att second hand-fynda; att bädda ner sig i soffan, ligga en hel söndag och klämma en säsong av en bra serie (endast paus för pizza-köp); av en kall dusch-öl innan utgång och en kall festival-öl i sommar-Sverige.
  Annars: Youtubar ofta haj/val-filmer, är beroende av popcorn, jobbar som visual merchandiser, har precis lärt mig att älska kaffe och lyssnar helst på Franz Ferdinand.
  Älskar som sagt livet, skratt och mina vänner.
  Söker likasinnad!
  johannalinneaborg (@) gmail.com

  Johanna 2014-03-26 17:51:28
  Svara
 • Heeej, Lisa här!
  17år, fyller 18 5 dagar innan 2015(men jag är inte bitter!) Befinner mig på västkusten och läser där 2:a året på Teknikprogrammet med inriktning design och produktutveckling. Jag har en längtan till något större och något mer EXCITING! Drömmer och England och allt därtill. Älskar musik(men vem gör inte det nu för tiden?) Segling, long boarding och träning är saker som är nice. Fika är gudsgåva och läser gör jag gärna.
  Hope to hear from you, cheers!
  gustafssonlisa (@) hotmail.se

  Lisa 2014-03-26 17:24:15 http://[email protected]
  Svara
 • Hallå, jag är född och uppvuxen i Malmö som sitt rykte till trots faktiskt är hur mysigt och fantastiskt som helst, stundom lite litet men Köpenhamn och resten av Skåne i allmänhet råder bot på det problemet. Jag går andra året på gymnasiet, det naturvetenskapliga programmet men tenderar att titta på House of Cards eller Suits med svarta frukttéer i knappa halvliterskoppar lite mer än jag borde. Tycker om att höra på människor som är passionerade för något, vare sig det är broderi eller cancerforskning (håller någon på med det förresten får ni snälla höra av er). Riktiga brev som kommer i brevlådan är det finaste någonsin men välskrivna mejl är fina de också.

  Nu ska jag ta tag i mitt pluggande inför ett prov i organisk kemi. Ketoner och dubbelbindingar, någon?

  sinal-1 (@) hotmail.com

  Sina 2014-03-26 17:09:20
  Svara
 • Hej!

  Jag söker någon att skriva tillsammans med. Kanske något som ska bli något, kanske något som bara stannar mellan oss. Tänk de här skrivstafetterna en hade i skolan, där jag skulle skriva en mening och sedan skicka vidare så att grannen kunde fortsätta på historien. Som det, fast på mejl. Det hade varit fantastiskt.

  Jag skulle också vilja ha någon att tipsa och bli tipsad om feministisk och vacker litteratur. Eller som inte kan sluta prata om sina katter. Överraska mig!

  [email protected]

  Camilla 2014-03-26 17:08:33
  Svara
 • Hej, jag heter Matilda och är 16 år men fyller 17 i vår. Jag är superduper feminist och en kaffeentusiast, jag pratar mycket och högt och jag tycker om allt såsom glitter, att skriva, instagram och radiohead. Skriv till mig på matilda.lundberg(@)live.se om du tror att vi har något gemensamt eller bara vill ha en kompis!

  Matilda 2014-03-26 16:53:08
  Svara
 • Jag har ätit tio toffifees sen jag kom hem och jag gillar allt som är spännande och nytt, typ ditt namn, dina tankar och din mailadress i min inkorg.

  Skriv till mig! [email protected]

  (tog en elfte nu)

  Silje 2014-03-26 16:52:05
  Svara
 • Hej hej!
  Får väl ta och testa att skriva ett inlägg jag med då:)
  Bor utanför Göteborg, i en liten by där jag är uppväxt. En vacker dag ska jag bo i Göteborg.
  Jag är lycklig över att vara tillbaka på västkusten efter mycket kringflyttande, nu senast Stockholm.
  Jag har precis börjat plugga (igen.. beslutsångest japp), är 26 år, fyller år på sommaren, tycker om film och tvserier, musik, fika, promenader, att läsa, skattjakter, upptäcka nya platser, att gå genom städer en tidig sommarmorgon när man varit uppe hela natten för man haft för trevligt för att sova och mycket annat.

  Har insett att jag inte känner så många här i Göteborg ändå, många har flyttat iväg och det vore trevligt att lära känna några fler, eller bara få en fin brevvän. Var sjukt längesen man hade det!
  Nu måste jag ta tag i plugget för dagen, men maila gärna:)

  tove.nilsson (@) hotmail.com

  Tove 2014-03-26 16:34:10
  Svara
 • Hej ! Jag heter Sanna och är 14 (snart 15) är från Sundsvall. Jag älskar att skratta, skriva, läsa, magtröjor, fina kjolar, åka konståkning, spela teater. Jag lyssnar oftast på Håkan Hellström, Och massor med annat.
  Skriv !!
  Sannaboholm ( @ ) gmail.com

  Sanna 2014-03-26 16:06:42
  Svara
 • Tjenare!
  Mitt namn är Sofia. 18 år, bor i mellanstor stad men vill inte va kvar här. Drömmer om att resa till jordens alla världsdelar och att bo utomlands. Tycker väldigt mycket om mina martens, choklad och att resa. Det är ett stort plus om du lyssnar på Veronica eller Oskar Linnros.
  Jag letar efter någon som verkligen brinner för något, vad som helst. Det kan va allt från smådjur, till feminism, till böcker. Jag behöver någon att inspireras av!
  Själv är jag intresserad av frågor som rör mänskliga rättigheter och rasism!!!

  Bor förresten mitt mellan Vänern och Vättern om ni kanske skulle vilja ses någon gång.

  so-wa (@) hotmail.com

  Sofia 2014-03-26 15:24:24
  Svara
 • oj så många kommentarer det var här!! frågan är om någon ens kommer orka scrolla så här långt och att hitta mig, men det är väl värt ett försök.

  mitt namn är linnea och jag är 17 år, snart 18 (mycket viktigt att nämna). just nu består mitt liv mest av att plugga, drömma mig bort och räkna ner dagarna till studenten i juni. vill bara att den ska komma nu, men samtidigt inte. otroligt läskigt det där med framtiden asså..
  det jag tycker om mest är nog musik, mina vänner, hångla, mat och äventyra.
  så om någon där ute skulle vilja prata allmänt om livet, berätta historier och dela med sig av sina egna liv och äventyr så får ni jättejättejättegärna höra av er till mig!
  min mail är linnea19_96 (@) hotmail.com
  kram på er alla

  Linnea 2014-03-26 15:18:17
  Svara
 • Hallå! Mitt namn är Ellen, är 17(18 i september!! Körkort!!). Kommer från norr men bor i söder. Pluggar andra året på natur/sam och vill efter studenten antingen till England eller till Uppsala för ingenjörs-eller advokatstudier. Men det där ändrar ju sig, de där yrkena. Gillar te och kaffe, feminism och liberalism, sneakers!!, långa samtal om småsaker, körsjungande och filmkvällar. Och choklad, älskar choklad. Är lite trött på min stad och människor omkring mig, så vill så gärna hitta någon ny att prata med. Hoppas att vi hörs! krammmmmmmmm
  ellenlundborg96 (@) hotmail.com

  ellen 2014-03-26 14:58:56
  Svara
 • Hej! Jag vill jättegärna skriva brev!
  Är 22 år, bor i Uppsala och pluggar. Har precis kommit tillbaka till det vanliga livet efter ett studieuppehåll utomlands, och är så pepp på att få nya människor att prata med! Älskar att läsa (och prata om) böcker, har precis börjat spela squash och vill lära mig laga ordentlig mat. Egentligen nya grejer generellt, och gärna sånt man lär sig genom prat!
  Så alla ni som har superbra såsrecept eller bra boktips, eller ni som vill vidga mina vyer och smitta mig med er passion, eller ni som vill vara en vän att dela sånt som är lättare att skriva än att säga, eller vem som helst som är en härlig person som gillar att skriva brev – jag vill skriva med dig!

  /Johanna
  jojonsson (@) hotmail.com,

  Johanna 2014-03-26 14:31:13
  Svara
 • Nu kommer ju detta hamna hur långt ner som helst och oddsen att någon orkar läsa såhär långt ner är ju rätt så låga… Men vi gör ett försök!

  Jag heter My och jag är 18, snart 19 år gammal. Bor i Malmö och tar studenten i år (om 71 dagar, herreguuuud vad jag längtar). Efter studenten ska jag till Sydafrika i tre månader och volontärarbeta på en skola där. (är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen). På fritiden så gillar jag att läsa, skriva, hänga med mina vänner, ta en öl eller två eller bara ta det lugnt.
  Jag är feminist, instagram-beroende, kaffehatare och rätt så snäll. Det spelar ingen roll var du bor, men det hade såklart varit fruktansvärt kul om vi kunde träffas på riktigt också!
  Skrivskrivskriv, är så pepp på detta! myyottosson (@) hotmail.com (yess det ska vara två y i mejladressen)

  My 2014-03-26 14:16:22
  Svara
 • Åh, why not?! I wanna do this.

  Iallafall, hej!
  Jag heter Denise, 19, (20 om mindre än två månader och har peppat sedan nyår) och jag dricker minst tre koppar té om dagen. Det jag menar är, att jag har ett té problem. (eller jag skulle inte kalla det det, men min far skulle nog). Med mitt té tycker jag om att läsa en bok, vad som helst egentligen men just nu helst klassiker. Sådant fint som musik i bakgrunden är helt okej också. Sådana där små fina saker är sådant jag uppskattar något oerhört! Jag tittar även på för mycket tv-serier, jag menar verkligen för mycket, samlar även på mina favorit filmer. Väldigt mycket Leonardo DiCaprio, den mannen alltså. Gorgeous! Vad mer? Okej, tycker ju om sådant som inte är så lugnt också som hemmafester med spel såsom galen panna (eller vad man nu ska kalla det), eller att fyllekäka pommes mitt i natten utan någon egentligen vettig anledning. Träna är också fint, och en fika på stan, och sommar! Åhgud, sommarpromenader. Okej, det får räcka!

  Det vore iallafall toppen att höra från någon, minst sagt!
  Epost: denisus(@)live.se

  Denise 2014-03-26 14:01:11
  Svara
 • Hey! My name is Natalie. Im 19 and currently living in Dublin. I would love to have someone to write to in English!!! So if you’re interested in feminism, food, fashion, boyzzz or whatever just write me! I could really use an inspiring and smart person in my life right now! [email protected]

  Nathalie 2014-03-26 13:51:38
  Svara
 • Hejsan!

  Jag heter Nathalie. Jag fyller 20 i år och bor för tillfället i Dublin. Jag känner mig lite rastlös och trött i dessa dagar och behöver någon som är skoj och inspirerande att prata med! Jag älskar musik, folk och indirock/-pop är det jag lyssnar på nu, kläääder, maaat, Konst i alla dess former, feminism och andra viktiga grejer. Jag hatar dåligt väder och konservativa människor (verkar som jag flyttat till rätt land he he). Om du har framtidsångest, skrivkramp eller hjärtesorg SKRIV BA! Till nathabackstrom (@) hotmail.com

  Hey! My name is Natalie. Im 19 and currently living in Dublin. I would love to have someone to write to in English!!! So if you’re interested in feminism, food, fashion, boyzzz or whatever just write me! I could really use an inspiring and smart person in my life right now! nathabackstrom (@) hotmail.com

  Nathalie 2014-03-26 13:47:49
  Svara
 • Hej fina där ute. Jag heter Kajsa, 16 och är egentligen ganska dålig på att skriva brev, men hur ska man bättra sig om man inte har någon att skriva till? Iallafall, bor i Uppsala men drömmer mig bort utomlands, till Paris London, Barcelona! Jag är beroende av te och choklad, lyssnar mycket på musik (håkan, bastille, mumford, lana, veronica ALLT!) och drunknar nästan i plugg sisådär varannan vecka. Tycker om att fotografera och vara med fina vänner, äta jordgubbar och klappa djur. Är pescatarian/stockholmsvegetarian (dvs äter fisk) och feminist! Jag ser på så mycket tvserier jag hinner, favoriter är Freaks and geeks, Game of Thrones och Vänner <3
  Epost är kajsa.tauvon(@)hotmail.com

  kajsa 2014-03-26 13:39:42
  Svara
 • Hej alla fina människor!
  Jag är 23 år och har mitt past and present i Halmstad. Ständigt drömmande om andra destinationer, senaste i raden är USA.
  Älskar att göra listor, om allt. Och att skriva; allt från kom ihåg-lappar, andra lappar, brev, böcker (det sista är en endast en dröm).
  Jag varvar jobb med plugg i statsvetenskap, håller just nu på och skriver min kandidatuppsats.
  Jag är en högst social människa och är enormt bra på att lyssna (läs läsa), om jag får säga det själv.
  Att ha höga krav och sen till sin besvikelse inse att något visst inte var så enkelt att genomföra, tillhör min vardag. Gäller allt från att ta mig i kragen och hitta min drömutbildning eller drömstad till att ooooorka ta tag i tvätten eller sätta upp lampan i köket. Jag tänker mycket, filosoferar, om allt från politik till goda maträtter.

  Det vore så härligt och jätteroligt att hitta någon här. Att bara skriva lite och snacka av sig, dela fina stunder med, diskutera högt och lågt eller bara rensa skallen, få tips och råd eller bara veta hur vädret är där just du befinner dig.

  /Emma
  [email protected]

  Emma J 2014-03-26 13:36:09
  Svara
 • Nä nu vill jag också vara med! Brukar bara titta igenom dessa inlägg och aldrig skriva, men nu så är det dags.

  Här kommer en liten lista ”Mina Vänner”-bokstyle:
  Namn: Hanna
  Ålder: Precis just fyllt 22 (skulle dock tippa att min mentala ålder snarare är ca 12)
  Yrke: Florist
  Bästa sport: Ingen, men är det OS-tider så tittar jag bara på bedömningssporter (+ curling). Älskar sånt som andra zappar förbi, typ simhopp, konståkning och gymnastik! Så läckert.
  Sämsta sport: Valfri sport som puttar iväg viktiga (för mig) program ur tablån vissa veckor, tänker typ ishockey.
  Favoritbok: Kämpar på med att bli bättre på bokläsandet, har bara lite klent tålamod för att palla med just ligga-still-i-timmar-och-bara-läsa-biten, även om jag gillar böckerna i sig. Harry Potter-böckerna är dock mina aspelut bästa!
  Favoritfilm: Alla filmer man kan se 23845 gånger utan att lessna är mina favoriter. Så t ex Notting Hill.
  Bästa serien: a.k.a. Den Omöjliga Frågan. Har cirka tusen. Brukar dock säga att Psych, Parks & Recreation och The Office US är min topp 3 (utan inbördes ordning).
  Sämsta serien: Litar inte på människor som finner humor i Two and a half men.
  Bästa låten: Varierar efter humör, men just idag skulle jag nog säga Mads Langer – Fact-fiction, Erik Hassle – Taken (still in my blood) eller Gavin DeGraw – Where you are pga ger ett sånt bra pirr i magen!
  Sämsta låten: Bette Middler – The Rose. Kräks.
  Guilty pleasure: Melodifestivalen, pojkband och dagispop
  Äter: Fett och socker
  Dricker: Det mesta förutom alkohol och kaffe (med undantag för svag Latte med lots of socker)
  Fest eller mys: Mys alla dagar i veckan. Är ett sånt mysproffs.
  Övrigt: Pysslig, drömmare, blyg, nyfiken i en strut

  Skulle vara så skoj med lite pen pals! Om jag lyckas rota rätt på mina gamla brevpapper från 90-talet så är jag helt på att att skicka fysiska brev också!
  penpalhanna (@) hotmail.com

  Hanna 2014-03-26 13:25:25
  Svara
 • Hej! 17 år Göteborg. Går samhälle beteendevetenskaps linjen och sitter ute och fikar typ 1 gång om dagen. Gillar håkan,bd,hästpojken,makthaverskan och allt annat bra haha. Femenism är nice. Hatar att plugga och att ha ångest. Fastän jag inte gillar Göteborg så mycket så kan staden vara fin ibland med rätt människor. Pojkar är det bästa som finns, och att pussas klockan 5 på morgonen efter en hemmafest är typ as bra. Alkohol e också trevligt, speciellt på en altan i sommarkvällen. Maila mig om du vill prata strunt eller träffas och röka på en gata någonstans
  Puss Julia
  Juliasantana_96 (@) hotmail.com

  julia 2014-03-26 13:05:39
  Svara
 • Jag heter Anna och jag fyller 18 i juli. Jag gillar böcker, att ligga, politik, sprit, cigg (fast jag försöker sluta), skolan, hiphop och att fixa med mitt utseende typ smink och kläder och annat ytligt. Jag ska bli diplomat hade jag tänkt så är självklart väldigt into sammhället och dess problem också. Fast mest så gillar jag guld. Gudliga tights, skor, naglar, örhängen, halsband, armband, ringar, tröjor, kjolar, jackor (med gulddetaljer åtminstonde). Älskar även pengar (vem gör inte)
  Feminist såklart!!
  Bor i sthlm och vill därför ha en mailvän/brevvän SOM INTE ÄR HÄRIRÅN OBS stelt och träffas på tuben typ. Nä men bra med kontakter i andra städer, helst andra länder. eller det är väl okej från sthlm också är du skön så vet jag inte SKRIV HUR SOM.
  Mailen är anna.jsonason(@)gmail.com

  Svara
 • HEJSAN!
  Älskar färsk pasta med pesto, tycker väldigt mycket om politik och feminism, försöker äta mer vegetariskt men svårt, älskar ju kött och bor i en väldigt köttätande kultur och familj. Är väldigt kär, flyttar i augusti för att studera kommunikation i fyra år i Holland, tycker om att skriva, har en hemlig blogg fylld med texter om brustna hjärtan och svek och hångel och sånt. Tycker inte om för fulla människor, har lärt mig dricka öl det senaste året, ÄLSKAR att resa men får ångest pga dåligt för miljön. Tycker mycket om många saker, jobbar med att hjälpa gamla människor, försöker komma över min kroppsångest och förtillfället kretsar mitt liv kring en slags väntan på att det riktiga livet ska börja. Jag delar alltid min apelsin i klyftor, samlar på vackra temuggar och köper för dyrt TE, men inget för fruktigt, smakar bara som varm saft!
  I detta nu ska jag ta min fina pojk labbe och vandra till affären för att köpa ingredienser till våfflor. OJ glömde nästan. Älskar ju musik också och bloggar! Och gulliga djur.

  amandalundberg93 (@) gmail.com

  Amanda 2014-03-26 12:10:55
  Svara
 • Hej!
  Louise heter jag och är nyss fyllda 22 år. Bor nu i Oslo med min sambo och hund Amy, men till hösten vi flyttar till Lund där jag hoppas börja plugga till jurist. Kommer ursprungligen från Karlskrona och har även under en period bott i Frankrike.
  Jag älskar att drömma om resor och att ha långa konversationer om allt möjligt, gärna lite tyngre seriösa ämnen som politik, psykologi, kärlek, språk allt!
  Jag älskar också hundar, havet, sjömanklänningar, godis, vin och böcker som man gärna gråter till.
  Jag har försökt hålla mig kortfattad då jag alltid skriver för mycket. Så om du vill ha långa brev eller mail går också bra, men jag älskar riktiga brev, är det bara att höra av dig till [email protected]

  Louise 2014-03-26 12:04:40
  Svara
 • Åh precis igår tänkte jag på hur kul det skulle vara med en brevvän!
  Jag heter Annie och är halvryss, 20 år, 21 i slutet av sommaren. Jag bor i Göteborg och läser till undersköterska. Är en drömmare med förkärlek till surrealism, lever i mitt eget huvud och just nu är jag lycklig för första gången någonsin. Är ofattbart kär i min pojkvän och tycker om mode, böcker (husgudar är murakami, burroughs och philip k. dick), att rita, nattliv, festivaler, rave och musik. Helst 60/70talsrock och allt som har ett psykedeliskt sound. Har precis börjat lära mig fotografera analogt och skriver eventuella brev på skrivmaskin. Lever nog i fel tid och kräver liv och nya upptäckter.
  Jag bryr mig inte om hur gammal du är, kön eller var du bor men det är ju bra om vi har lite gemensamma referenspunkter.

  Maila mig snälla! annie.maaria at gmail punkt von

  Annie 2014-03-26 11:58:44 http://peachmelodie.tumblr.com
  Svara
 • 24 år. Göteborg. Söker en glädjespridare av något slag som vill diskutera livet rent allmänt, eller väldigt djupt. Jag har på tok för många bollar i luften och jag tror jag behöver rensa ut dessa bollar med någon klok människa.
  Fast egentligen är det bara kul att få skriva med någon annan. Jag jobbar inom IT. Vill ha en hund. Gillar att laga mat. Drömmer om att få flytta utomlands!

  emelie.richter (@) gmail.com

  Emelie Richter 2014-03-26 11:46:45 http://emelierichter.se
  Svara
 • Kära hela gänget!

  Kort om mig:
  – Svensk 80-talist
  – Hopplös drömmare
  – Leva i nuet.. Hur j*vla svårt kan det vara?!
  – Exil i 10 år, men är på väg hem (Sthlm fr.o.m juni).
  – Blir hög på det visuellt tilltalande, men känner mig kvävd av alla mina saker.. Alltså, något ambivalent förhållande till konsumtion.
  – Gillar inte polyester
  – Dricker gärna: Öl, torr skumpa, bubbelvatten, snabbkaffe
  – Äter gärna: Ostron, chokladbollar, råbiff
  – Senast i spellistan: Mother Love Bone
  – Jobbar på sjukhus

  Skriv. Bums!

  /Anna
  brevkompisjakt(@)gmail.com

  Anna 2014-03-26 11:23:44
  Svara
 • Jag heter Erika, är snart tjugo (livskrisen på det asså) och b0r utanför Lund. Vill du bli kompis med mig? Jag håller på med studentradio (fast jag inte studerar), drömmer om att tågluffa i sommar (kanske östeuropa, kanske Paris?), är arbetslös (och borde göra något åt det), ska snart söka till universitet (och är lite rädd för det) och framförallt vill jag verkligen prata med nya människor. Spelar ingen roll vem du är eller var du bor (det är bara ett litet plus om vi kanske kan bli IRL kömpizar) SKRIV; SKRIV; SKRIV till erikapetronella (@)gmail.com (gör det och gör det nu, jag kanske är din framtida bästa vän)

  Erika 2014-03-26 11:16:35 http://precis.webblogg.se
  Svara
 • Jag heter Amanda är 22 år gammal och pluggar illustration.
  Jag saknar tiderna som liten där man fick ett brev på posten, och vill gärna uppleva dessa tiden igen, haha! Är öppen för det mesta, gillar såklart att teckna! Men älskar även musik, film, serier och att bara umgås och träffa nya människor, uppleva nya saker!
  Känner du som jag, har liknande intressen eller varför inte något HELT annat så skriv! 🙂
  aabrostrom (@) hotmail.com, puss&kram

  amanda 2014-03-26 11:14:04
  Svara
 • Gud vad jag saknat att ha en brevvän! Kan inte tänka mig ett bättre ställa än denna blogg när de gäller att finna nya.

  Är tjugotre, vegetarian, halv indisk, stockholmsboende. Älskar disneyfilmer, böcker, resor, dansa på gator och choklad. Och Håkan Hellström såklart. Ser fram emot sommaren mer än något annat, vill till Bråvalla mer än något annat också men saknar fortfarande sällskap!

  Men allra helst, ett mail eller två i inkorgen vore kul <3

  j.stengard @ hotmail.com

  Jackie 2014-03-26 11:07:59
  Svara
 • Hej, hallå! Jag är en finlandssvensk kvinna på drygt 24 år som tycker att livet är helt fantastiskt, men har tröttnat på att det endast dimper ner räkningar och Ellos-reklam på min dörrmatta. Således söker jag nu efter en (eller flera) brevvän som kunde sätta guldkant på min och min dörrmattas vardag och vars dag jag skulle få äran att sätta glans på. Låt mig presentera mig själv:

  Jag bor i Finlands soligaste stad, jobbar i ett litet, litet café och är nu inne på slutrakan av mina högskolestudier (!). Samtidigt som jag längtar till livet efter skolbänken är jag livrädd och kluven inför allt vad det innebär…

  Mina intressen är (främst) litteratur (både att läsa och att skriva), att teckna, att spela gitarr, att dricka cappuccino med en fin vän och föra ändlösa diskussioner om Livet, att promenera, att dricka ett gott vin (rött!) och drömma mig bort för en liten stund.

  Jag funderar ganska mycket på livet och min omvärld, ibland är det svårt att dra en gräns för hur mycket funderande som egentligen är hälsosamt. Men jag gillar att betrakta detaljer och jag skulle gärna åka ut i världen på äventyr. Jag vet bara inte när, hur, vart eller ens med vem…

  Om du som läser detta är min soulmate, min raka motsats eller något där emellan så tycker jag absolut att du ska skriva till mig. Jag har en tendens att skriva ganska långa brev om allt mellan himmel och jord, både små och stora saker – vad helst du vill prata om.

  Mejla till josefin.nylund (@) gmail.com så kan vi byta adresser. Ser mycket fram emot att höra av dig (:

  Josefin 2014-03-26 11:05:17 http://www.ester-lisa.blogspot.fi
  Svara
 • Nu ska vi se här.. En (inom loppet av dagar) 17 åring i Stockholm är jag då. Följer alltid de här brevvänsinläggen slaviskt då jag mött några av mina bästa vänner genom dem, betalat tågbiljetter och susat kors och tvärs över landet för att träffas. Så vansinnigt fint.
  Hur som helst, så är böcker min absolut största passion, min drog och ja, min det-mesta. Ska snart få hem min tredje bokhylla då mina redan existerande börjar välla över golvet och borden.. Därför vore det ju himla kul att skriva med någon som älskar litteratur lika mycket som jag! Annars så pluggar jag journalistik här i storstaden, dricker för mycket kaffe och te, odlar ut håret och fokuserar för lite på livet och för mycket på tv-serier och dyliknande. Framtidsångesten ligger på en sinnessjuk nivå och jag sparar ihop till utlandsresor och eventuellt – förhoppningsvis – en flytt till London. Drömmen.
  Men iallafall, snälla, var inte rädd att skriva. Om du känner dig lite sådär melankoliskt ensam, eller bara vill prata om absolut allt och ingenting, skicka iväg ett mejl så kanske vi snart kan börja skicka brev? Ålder spelar inte så stor roll, men helst jämnårig eller lika gammal som jag. Kramar
  sofiaschalander (@) hotmail.com

  Sofia Schalander 2014-03-26 10:58:22
  Svara
 • Hej!!!

  Hade ju verkligen inte tänkt att skriva här först, men så slog det mig plötsligt: förutom att finna någon ny att skriva med så kanskekanskekanske det finns en liten chans att någon skulle bo i samma stad och har lust att dricka öl/kaffe vid Breievattnet/hitta på annat spännande fuffens! Har flyttat från Linköping till Stavanger och har bara lite mer fritid än vad jag kan hantera på egen hand. Är född -94, gillar kläder, katter och är en inbiten musikmänniska. Råkar du bo här i närheten vill jag träffa DIG!

  Epost: elsa.bihl(@)hotmail.com

  Elsa 2014-03-26 10:51:29
  Svara
 • Jag heter Hanna, är 24 år och bor just nu i Umeå och läser till socionom. (Snart klar så befinner mig TYP i en livskris) Jag gillar musik, kreativitet, roliga människor, spännande tv-serier (homeland, twin peaks osv) feminism, rödvin och massa mer Skojjigt. Ok, nu till min ”ansökan”: Vill så gärna starta en klubb i Umeå med några sköna brudar!! Så om det finns nån här som bor i Umeå, kan dja och gillar musik som TYP hiphop, trap, electro eller något annat bra. Skriv till mig: [email protected] (Vet att det är ganska osannolikt men tänker typ: ödet!?!)

  Hanna 2014-03-26 10:26:23
  Svara
 • Hej! Är en 23-årig bibliotekarie, bokälskare och bor i mitt kattkollektiv med mina tre katter där jag odlar på min lilla gräsplätt utanför fönstret i Dalarna. Älskar också att dricka öl på torsdagskvällar. Jag skriver gärna brev på snigelpost, för det är det bästa som finns – brev som bara är till mig.

  Är nybliven Dalarnabo och är du bosatt här omkring så är det ett SUPERPLUS för dör lite pga ensamheten ibland.

  candyshots_ (@) hotmail.com

  Ninni 2014-03-26 10:20:47 https://smiths.blogg.se/
  Svara
 • Hej!

  Jag heter Emma och är 22 år gammal. Jag kommer från Stockholm men bor just nu i Sydney i Australien fram till maj där jag haft praktik sedan januari! Jag skrev mycket brev när jag var yngre och skulle gärna vilja ha mejl- eller brevvänner igen som man kan prata om det mesta med. Eller bara dela bilder på söta djur, platser eller andra fina foton man tycker om. (Ja som ni märker är bilder min stora passion!).

  Jag jobbar som frilansfotograf och är en grafisk design-student. Jag drömmer om att bli art director eller creative director och om det aldrig skulle gå vill jag jobba heltid som fotograf. Jag älskar att vara kreativ, resa och träffa mina vänner eller bara umgås med familjen. Träffar gärna någon på kaffe också då jag ääääälskar att lära känna nya människor. Jag är så nyfiken jämt.

  Känner du att jag verkar vara en intressant person med liknande intressen? Skicka ett litet mejl till:

  emmahagelstorm @ gmail.com

  emma 2014-03-26 10:17:43 http://blog.emmaeriksson.me
  Svara
 • Det här låter sköj. Jag heter Amanda Bränström och bor just nu i Sundsvall. Spenderade min höst i Nu Jork och längter tbx lite varje gång jag ser fina bilder/inlägg/ord om det här. Jag går en filmmanuskurs och börjar nytt jobb nästa vecka. Igår åt jag våfflor ute i solen och förra veckan klippte jag av mig allt hår. Jag gillar resor, vänner, bra sommarkvällar och nya äventyr! Har som mål att göra något nytt varje dag, stort som litet. Detta skriver jag ner i min dagbok (röd). Vill starta eget företag i framtiden 🙂 Har behållt min e-mail sedan femman: queeny_1994 (@)hotmail.com. Kram i förväg!

  Amanda 2014-03-26 10:13:43 http://bubbelglass.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Elin och är 24 år gammal/ung (osäker på vilket ibland). Jag gillar att prata livet, politik och feminism, strunt och hittepå, tycker om fina serier som Twin Peaks, bra musik som Cults, M Ward och Jesus and Mary Chain, bra böcker, fina saker och sci-fi. När jag inte jobbar måste jag skapa med händerna, annars börjar det klia! Kommer från Närke från början och har flyttat runt lite i riket innan jag i december flyttade till Lund, mest för kärlekens skull. Känner inte så mycket folk här nere, och de fina men få nära vännerna bor långt bort. Är du som jag, eller inte alls, eller mittemellan, så vill jag gärna lära känna dig, i brev och kanske ses för en fika eller picknick.
  eilo(@)hotmail.se

  Elin 2014-03-26 10:12:34
  Svara
 • Nu ska vi se här.. En (inom loppet av dagar) 17 åring i Stockholm är jag då. Följer alltid de här brevvänsinläggen slaviskt då jag mött några av mina bästa vänner genom dem, betalat tågbiljetter och susat kors och tvärs över landet för att träffas. Så vansinnigt fint.
  Hur som helst, så är böcker min absolut största passion, min drog och ja, min det-mesta. Ska snart få hem min tredje bokhylla då mina redan existerande börjar välla över golvet och borden.. Därför vore det ju himla kul att skriva med någon som älskar litteratur lika mycket som jag! Annars så pluggar jag journalistik här i storstaden, dricker för mycket kaffe och te, odlar ut håret och fokuserar för lite på livet och för mycket på tv-serier och dyliknande. Framtidsångesten ligger på en sinnessjuk nivå och jag sparar ihop till utlandsresor och eventuellt – förhoppningsvis – en flytt till London. Drömmen.
  Men iallafall, snälla, var inte rädd att skriva. Om du känner dig lite sådär melankoliskt ensam, eller bara vill prata om absolut allt och ingenting, skicka iväg ett mejl så kanske vi snart kan börja skicka brev? Kramar
  sofiaschalander (@) hotmail.com

  Sofia 2014-03-26 10:06:49
  Svara
 • Hej! Jag heter Amanda, är 24 år och kommer från Malmö. Jag älskar Paris och Frankrike (har nyss satt upp en tavla på Paris metrokarta ovanför min säng…) Är smått beroende av kaffe (och rödvin), bästa maten är kronärtskockor, buffelmozzarella och glass (inte tvunget samtidigt), jag är väldigt intresserad av kultur i allmänhet men möbel/arkitektur/konsthistoria i synnerhet. Jag gillar att diskutera och argumentera, politik har blivit en alltmer central roll i mina tankar. Jag har en tendens att drömma mig bort till Jane Austen-inspirerade fantasier och tror att den stora kärleken finns där ute någonstans (obotlig romantiker). Har även en förkärlek till katter och blommor. Vem är du? Skriv så blir jag himla glad!
  manda_mandel (@) hotmail.com
  Kram!

  Amanda 2014-03-26 10:06:48
  Svara
 • Hallå! Nu hamnar detta huuur långt ner som helst men jag hoppas någon orkar läsa hela vägen hit iaf. Jag är en 20-årig student bosatt i Umeå, vars stora intresse är träffa nya människor, umgås med kompisar, festa och allmänt bara snacka om allt möjligt. Gillar typ det mesta som böcker, mat, sport, feminism, killar, resor osvosv. Dock blir jag himla rastlös av att t.ex. se tv-serier, då är jag hellre ute med mina kompisar och gör massa spontana grejer eller går på olika events som ordnas.

  Jag söker främst roliga och påhittiga personer i stan som gärna tar en fika eller hänkar på någon fest eller så. Kul att möta nytt folk liksom! Annars får någon från andra sidan Sverige eller kanske andra sidan jorden eller så, gärna skriva till mig. Älskar långa svar och konstiga diskussioner, haha. Om jag låter intressant snör iväg ett mail till oliviawik @ hotmail.com

  Olivia 2014-03-26 09:47:39
  Svara
 • Hej!
  Erika var namnet. 19-årig student som funderar mycket på livet. Jag gillar hårband, kaffe, vackra citat, franska och Bamse. Jag drömmer om att resa, om att få ha en riktigt fin och romantisk sommar och om att kunna få en vardag som både känns trygg och fylld med en massa vackra och intensiva känslor. Jag hoppas att det är möjligt.
  Jag vill gärna ha någon att diskutera livet med. Och att vi kan utbyta tankar och åsikter utan en massa press på att man själv och livet ska vara så perfekt hela tiden.
  Hoppas att du skickar iväg ett mejl till mig. Det skulle göra mig så glad! Kramar!
  erika.anderskar (@) hotmail.com

  Erika 2014-03-26 09:29:12
  Svara
 • Sofia heter jag, är 22 år gammal och pluggar till lärare i Växjö och kommer ursprungligen från Luleå. Jag har precis återfunnit glädjen i att läsa skönlitteratur och skriva, vilket är helt fantastiskt.

  På fritiden umgås jag med min sambo och jobbar inom personlig assistans. Vi ska snart skaffa hund och jag kan för första gången i mitt liv säga att jag är så himla kär och trivs i mitt förhållande. Mitt liv är dock inte rosa rakt igenom utan något mer nyanserat, men det är svårt att beskriva sådant i en ‘säljande’ text om sig själv.

  I musikväg gillar jag allt från metal och punk till jazz.

  Jag saknar att ha en brevvän att byta kloka råd och idéer eller bara prata om livet med, så oavsett om du är likasinnad eller inte är du välkommen att skriva till mig.

  Du är välkommen att skriva till sofia.sjoelund (@) gmail.com för jag är väldigt nyfiken på att höra mer om vem du är. Skriver gärna vidare med papper och penna sen, för brev är det roligaste som finns!

  Sofia 2014-03-26 09:27:15
  Svara
 • Hej! Amanda heter jag är 16 år och bor i Stockholm. Jag går ettan på gymnasiet och skulle jättegärna ha någon att prata med. Om vad som helst egentligen. Jag lägger ner mycket av min tid till fotboll, fotografering, vänner, familj, bloggning, shopping, böcker och resor. Sånt som jag tycker är roligt helt enkelt. Och så en massa plugg förstås.. Har tyvärr aldrig varit kär eller så, men skulle väldigt gärna lära mig av någon som vill dela med sig.
  Hör gärna av dig!

  [email protected]

  Amanda 2014-03-26 08:25:08 http://amandavalfridsson.se
  Svara
 • Det verkar vara många tjugoåringar som skriver in här, men jag tror jag tar och skriver jag med ändå.

  Jag heter Alva och är född 1998, blir alltså 16 snart. Bor i Stockholm, där många fikastunder har ägt rum. Jag älskar att dansa, sjunga, illustrera och pyssla med collage och scrapbooking. Och såklart, älskar att shoppa. Jag ska välja samsam på gymnasiet, vilket jag tror passar mig för jag är ganska engagerad i omvärldsdiskussioner och politik, är feminist och med i grön ungdom. Skriver gärna långa brev med rådutbyten och en vän att öppna sig till eller lyssna på när någon av oss har det jobbigt, eller alldeles fantastiskt bra. Eller bara något helt knäppt.
  Kan förresten nämna att musiken jag lyssnar på stavas Håkan Helmströn men att jag i mina alla listor även lyssnar på till exempel kent, BD, imagine dragons och annat fint.
  Kramar!
  alvamartensson (@) hotmail.com

  Alva 2014-03-26 08:13:18
  Svara
 • Nu hamnar jag ju lååångt ner i den här listan men om du liksom jag scrollat dig igenom alla presentationer och inte riktigt kunnat välja så får du en valmöjlighet till nu, haha. Jag heter Hedvig, fyller 23 till hösten och pluggar i Lund. Är färdig beteendevetare till sommaren (vad det nu innebär…?) men känner mig inte riktigt redo att ta steget in i den vuxna jobbvärlden fullt ut än så jag tänker stanna här en termin till. Vardagarna består av en hel del plugg och jobb men uppskattar också de små sakerna som att laga mat, träna, läsa mina favvo-bloggar, äta lösgodis (min stora last!) framför en bra serie eller film, hänga med kompisar och gå långa promenader med Värvet i lurarna. Försöker gå på så mycket spelningar jag bara kan (lyssnar på väldigt många band och artister men de två spelningarna som står näst på tur är i alla fall Anders Wendin och Kent) och tycker som de flesta andra mycket om att resa. Vet inte så mycket om framtiden men drömmen är såklart att hitta ett jobb som känns lagom utmanande och roligt och att bli kär i någon som är kär i mig. En hund vore också fint! Brev låter så himla fint i teorin men jag vet tyvärr med mig att jag skulle ha svårt att få iväg dem… söker därför mail- kompisar! Är öppen för att prata om det mesta, smått (typ: kolla vad jag har köpt idag!) och stort (till exempel tankar inför höstens val). Om du tycker att jag låter det minsta intressant, snälla släng iväg ett litet mail till hedvig.kjulin (@) hotmail.com, hade varit så fint att få riktig post bland alla påminnelser från biblioteket och ICA student-utskick!

  Hedvig 2014-03-26 08:07:16
  Svara
 • Wow. Så exalterad och förväntansfull att jag nästan blir rädd.

  Är lite bitter att jag är född i november för att just i år får jag inte får rösta i stora valet. Fast egentligen är jag inte så bitter och egentligen älskar jag november lika mycket som mitt genuina intresse för sport och att skriva. Jag skulle önska någon vänlig själ att fundera och dela tankar med som inte vuxit upp i kvarteret intill. Tonårskaoset, känslor, ovisshet, synonymer, fina nagellack, fiktiva karaktärer – vad som än kommer upp på tapeten. Tack, det var allt för nu: [email protected]

  Amanda 2014-03-26 08:03:47 http://amaana.blo.gg
  Svara
 • Wow. Jag blir så exalterad och förväntansfull av detta att jag blir rädd.

  Är lite bitter för att jag fyller år i november vilket betyder att just i år får jag inte rösta i stora valet. Fast egentligen är jag ingen bitter person och älskar november lika mycket som mitt genuina intresse för sport och att skriva. Jag skulle önska att fundera och dela tankar om tonårskaoset, känslor, gymnasiet och sånt, ovisshet, fina nagellack, fiktiva karaktärer – vad som än kommer upp på tapeten, med någon vänlig själ som inte vuxit upp i kvarteret intill. Tack, det var nog allt för nu: [email protected]

  Amanda 2014-03-26 07:48:10 http://amaana.blo.gg
  Svara
 • Hejsan! Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, vem är jag liksom? Jag heter iallafall Anna och bor i en liten etta utanför stan. Jobbar på en grundskola men ska börja plugga (igen) till hösten och längtar så mycket så det känns som om jag ska dö. 22 år gammal är jag och lägger den mesta fritiden jag har på tjejjouren, träning och mina vänner! Skulle vara så himla fint att ha någon liten brevvän att skriva med, spelar egentligen ingen roll vem du är och vad du tycker. Vi ska nog komma överens, och om inte så kanske vi kommer fram till något annat!

  Skriv till mig på: annaovsiannikov(@)hotmail.com

  Anna Ovsiannikov 2014-03-26 07:33:41
  Svara
 • Hallå! Linn heter jag, en 22-årig finlandssvensk tjej som för tillfället lever ett rätt trist liv pga en utbildning jag inte alltid kommer överens med(studerar till lokalvårdare, men ska efter det försöka komma in på en vuxenutbildning till undersköterska). Kanske du vill skicka ett mail och göra mitt liv mer intressant? 🙂 Jag gillar: läsa böcker, rockabilly, burlesque, pinup, resa då jag har tid och råd(Tyskland några dagar i juni, WOHOO!!), umgås med människor jag tycker om, vackra män, sommar, saker som doftar gott, historia, filmer, tv-serier och musik. Bland annat. Jag vill hitta någon jag kan diskutera om allt möjligt med, allt från hur söt Sandras kompis Joakim är, till varför en del människor fortfarande kan ha en så negativ syn på homosexualitet och mörkhyade. Känner du att jag är en tjej du vill lära känna, skriv till mig på l.forsbacka(@)gmail.com

  Bis dann!

  Linn 2014-03-26 06:29:40
  Svara
 • Hejsan. Hur börjar man en sån här grej? Caroline heter jag i alla fall. Snart 25. Bor för tillfället i Shanghai, då hela min familj bestämde sig för att ta sitt pick och pack och flytta hit (läs: pappa fick jobb och jag ville inte bli seriös vuxen riktigt än så jag följde med). Pluggar för tillfället lite kinesiska och det är hur intressant och svårt som helst! Så någon som kan lite kanske vill komma med bra tips på hur man lär sig dessa alla tusentals tecken?
  I övrigt då? Tog min socionomexamen för ett år sen. Vet ej vad jag ska göra med den? Älskar att resa! Språk och nya människor är det som är bäst med att resa. Och maten så klart! Kommer från början från Göteborg och det är dit jag planerar att flytta tillbaka till nu till sommaren. Men många av mina vänner har flyttat därifrån… så frågan är vad man kommer hem till. Så ja. Det är väl jag det. Nå mig kan man göra på anncarcor (a) hotmail.com

  Caroline 2014-03-26 05:29:10
  Svara
 • Hej.

  Jag är en 23-årig tjej som mestadels bor i Stockholm. Jag är feminist och vegetarian. Jag älskar indiepop och elektronisk musik. Gärna på konsert och tillsammans med någon likasinnad. Annars gillar jag att lyssna och dela med om allt och inget med människor som vill detsamma. Gärna över en kopp kaffe eller tillsammans med ett glas rött i på en mysig klubb. Gillar också att dansa! Och att kuta av all energi utomhus. Jag brukar ofta romantisera saker och ting och är en sådan person som kan skriva ner känslor och tankar i långa texter men som sen hamnar i en mapp oberörda.

  Det vore så fint att ha en brevvän att dela allt detta med. Någon som tycker detsamma?

  Skriv! haepennavin(@)gmail.com

  Flisa 2014-03-26 04:49:27
  Svara
 • ÅH så bra grej! HEJ!! jag heter Denise, fyller 25 i år och är en snart färdigpluggad socionom från Stockholm /men som tagit uppehåll för flytt till London med planen dricka öl samt stanna i växten ett tag. Jag har en slags rädsla för att växa upp och för att bli *seriös* och har därför skapat en idealbild om att vara 25-ish forever. Bott i London i ett halvår nu och mina vardagar fylls mesta dels av att vara milkshakebartender, vilket faktiskt är precis så glassigt som det låter. Utöver glassigt jobb hänger jag gärna på pubar, i parker, på gator, på klubbar, osv, gärna med en öl i handen. Men jag fungerar ju såklart även i nyktert tillstånd och dricker gärna litervis med te, äter glass i stora lass samt ser på serier/ film helst alltsammans i pyjamas.
  Flyttar tillbaka till Stockholm i början av juni och har redan megaångest och är innerligt beslutsam om att leva London fullt ut de sista två månaderna. Finner därför hemskt gärna peppa personer bosatta här att hitta på galna saker tillsammans med. Vore dock även döfint att ha en mail-vän att lära känna/ diskutera vardagliga och knäppa saker med samt kanske hänga IRL med i den svenska huvudstaden i sommar, ju!

  Jag älskar att lyssna på musik och lägger gärna mina pengar på konserter (gillar det mesta som går att dansa till, men föredrar indiepop/ folkrock/ gitarr-spelande män). Är alltid pepp på äventyr, skulle gärna dricka vin dagligen, ser solen som min största humörhöjare, dagdrömmer ständigt, promenerar gärna på nya platser, älskar att titta på fina hus, och lägger gärna energi i att tillaga stora frukostar.

  Ehm ja skulle ju kunna skriva en bok om mig själv känns det som (ny känsla?) men slutar väl här. Är du som jag allmänt pepp på livet och öppen som person, skriv till mig ! (extra plus för du Londonbosatta person men inget krav obs)

  denise.johnsson(@)hotmail.com

  Denise 2014-03-26 04:19:39
  Svara
 • Jag är en småstadstjej som tog flyget över till USA och jobbar nu som Au pair utanför Boston ( I en annan småstad såklart, så kan det gå) . Jag är 20 år gammal och tycker det är allt för lång tid kvar tills jag är 21, då jag älskar att dansa och dricka goda drinkar.

  Sommar, live musik och sena lördagsnätter är vad jag gillar bäst här i livet.

  Jag vill prata om allt mellan himmel och jord. Så släng iväg ett mail till halvan (@) hotmail.se och underhåll mig nu!

  Nellie 2014-03-26 04:16:01 http://nyfiknanellie.blogg.se
  Svara
 • Hej.
  Jag heter Elin och är 20 år. Jag har en pappa som är ganska mycket äldre än vad mina kompisars pappor är. Det är inget jag tänkt så mycket på fram tills det senaste året ungefär, men nu finns det alltid där och gnager lite i mig. Jag tycker det känns så otroligt jobbigt att vi kommer ha kortare tid tillsammans än andra med sina pappor, att han bara blir äldre och äldre och att det inte finns någonting jag kan göra åt det. Vissa dagar kan jag vara helt nedtyngd av ångest över detta, och det hade varit så skönt att prata med någon som är i lite samma situation.
  Mejla till: [email protected]

  Elin 2014-03-26 04:05:31
  Svara
 • Åh Hej!
  Jag heter Emma och är 21 år.
  Jag har så svårt att sammanfatta en presentation här… men ska försöka.
  Jag är en bubblig tidsoptimist som alltid springer till bussen. Jag kan sväva iväg i tankar om konstruerade normer men likväl fastna i att måla naglarna i glada färger, prata om mat, dansa, drömma så stort att jag inte vågar säga det högt m.m. Ibland krockar min drömmiga/optimistiska och glada del med min rätt känsliga personlighet och då vill jag helst under en dag eller mer stänga hela världen ute för att komma ikapp mig själv. Samtidigt som att det här är den roligaste perioden i mitt liv hittills så är den också svår och krävande. Jag vill hitta någon som vill skriva om roliga vardagsbetraktelser, tankar, enkla saker och ibland viktiga grejer som politik/feminism osv.
  Finns så klart massor mer att skriva men håller det såhär, Nu är jag PEPP och håller tummarna för att någon vill skriva till mig på enlitenmailadress (@) gmail.com

  Emma 2014-03-26 03:25:42
  Svara
 • Hej där!

  Jag är Katarina, en gift trettio-någonting i Austin, TX. Jag brukade vara en lärare tills ungefär en månad sedan – nu arbetar jag ett kontorsjobb och även arbetar mot forskarskolan! Jag inte får resa mycket, så jag hoppades att träffa en brevvän som bor utanför Amerikas 🙂

  Om du vill se vilken typ av äventyr jag få upp till, är min Instagram grrlinthewrrld.

  Om du vill maila mig, är min e-postadress catherine.helms (@ ) gmail.com.

  Skål för nya vänner!

  (En sak till … Jag talar inte svenska, jag var tvungen att använda Google Translate T_T)

  Catherine 2014-03-26 02:44:46
  Svara
 • Hi there!

  I’m Catherine, a married thirty-something in Austin, TX. I used to be a teacher until about a month ago – now I am working an office job and also working toward graduate school! I don’t get to travel much, so I was hoping to meet a pen pal that lives outside of America 🙂

  If you would like to see what kind of adventures I get up to, my Instagram is grrlinthewrrld .

  If you want to email me, my email address is [email protected] .

  Here’s to new friends! 🙂

  Hej där!

  Jag är Katarina, en gift trettio-någonting i Austin, TX. Jag brukade vara en lärare tills ungefär en månad sedan – nu arbetar jag ett kontorsjobb och även arbetar mot forskarskolan! Jag inte får resa mycket, så jag hoppades att träffa en brevvän som bor utanför Amerikas 🙂

  Om du vill se vilken typ av äventyr jag få upp till, är min Instagram grrlinthewrrld.

  Om du vill maila mig, är min e-postadress catherine.helms @ gmail.com.

  Skål för nya vänner!

  Catherine 2014-03-26 02:39:19
  Svara
 • LONDON-BOR, SE HIT! Heter Josefine, är 20 år och jobbar i London som au pair sen början av januari. Har lärt känna en liten skara människor hittills men då jag är extremt sällskapssjuk av mig vill jag gärna träffa så många så möjligt ca nu nu nu.

  Är väldigt öppen, social och pratig som person. Skrattar högt och mycket, bjuder gärna på mig själv, älskar att dansa till peppig jazz och indierock (fast egentligen dansar jag till det mesta om jag är på bra humör), dricker kopiösa mängder med te, brinner för feminism och hbtq-rättigheter och tenderar att kära ner mig i vackra unga män alldeles för lätt.

  Vill hitta en Londonbaserad tjej eller kille i tjugoårsåldern att skriva till och sen ses IRL för häng om det klickar. Vill strosa runt och handla vintage i Brick Lane, dricka gott vin och picknicka i parker, prata om allt mellan himmel och gjord, spana på snygga britter, dansadansadansa på indieklubbar och öla på min favoritpub i Camden (naturligtvis får du visa mig dina bästa ställen också), frossa i svenskt godis framför New Girl eller Game of Thrones halva natten etc. Du måste vara lättpratad, äventyrlig och ha stort sinne för humor. Gillar du ovanstående aktiviteter är det också himla bra, såklart!

  Så, känner du att jag är någon du skulle kunna tänka dig att lära känna och bli poolers med? 🙂 Hör då av dig till [email protected]! Ser fram emot ditt svar <3

  Josefine 2014-03-26 02:01:50
  Svara
 • Hej hej jag heter Mikaela och är nitton snart tjugo (ganska blandade känslor om min ålder, vet ej vad jag tycker riktigt?). Är bosatt i Stockholm men vill så himla gärna packa ner mitt liv i kartonger och flytta till gbg pga har en känsla av att jag skulle kära ner mig förbaskat snabbt i den staden. Tycker om kramar, att skriva, dricka öl, dansa, dricka vin någonstans på en balkong och prata prata prata, läsa böcker och kolla på tv-serier (tokigt mycket), kjolar, strumpbyxor, glitter, te, fotografi, långa timmar på olika caféer, sena nätter och för lite sömn. Älskar musik och lyssnar mest på Håkan och sånt och ska se honom på Ullevi i sommar så vi kanske ses där? Tycker om att prata feminism, kärlekstrubbel, livsfunderingar, framtid och mindre komplicerade grejer som katter, musik, konserter och fina pojkar.
  Är en person som troligtvis tänker på tok för mycket och känner mig glad på livet men är rätt vilsen just nu. så skulle bli megaglad om någon ville skriva till mig.
  mikaelajantunen(@)hotmail.com

  Ps. Vill hemskt gärna skriva och skicka handskrivna brev för råkar vara en person som tycker sånt är så himla fint. Men mail går såklart också bra.
  Kram!

  Mikaela 2014-03-26 01:49:57
  Svara
 • Heter Mika eller egentligen Marica men ingen kallar mig det om jag inte retat upp den. Jag är 24år och är born and breed i en pytteliten stad som jag säkert kommer flytta tillbaka till när jag är gammal, men just nu bor jag i Jkpg med min karl. Jobbar som Make up artist och gillar allt nästan allt kreativt.
  Får även lite prestationsångest över att dels försöka beskriva mig själv fyndigt men även för att alla skriver så fint och jag bara knappar ner något.
  Jag gillar att prata in på småtimmarna, (det är ju då man är som vettigast) att komma på nya hemmabyggen, gå på second hand, sörpla kaffe och självfallet att skratta tills man inte kan andas!
  Jag skulle gärna vilja hitta någon avslappnad rolig person som gärna bor i trakterna! Du får gärna vara spontan, även om det bara gäller något litet som att ta en nödfika på stan eller att dra en sväng på bio!
  Var icke blyga, de är bara att höra av sig! [email protected]

  Marica 2014-03-26 01:02:19
  Svara
 • Hej!
  Vad spännande det här är 🙂
  Hanna heter jag, en 24-årig levnadsglad och sprallig tjej med fötterna på jorden och huvudet uppe bland molnen. Jag älskar djur, resor, mat, dans, rött vin, sovmorgon, böcker och att fotografera!

  Hade såklart varit supertrevligt att skriva handskrivna brev, men mail går självklart också bra. I sommar kommer jag att hålla till i Göteborg och till hösten är det Uppsala som gäller. Så om ni bor i Uppsala eller Göteborg kan ni gärna hojta till 🙂 dock vore det väldigt trevligt att bekanta mig med folk i andra delar av landet med!
  Hör av er till: hanna_karlsson (@) hotmail.com

  Hanna 2014-03-26 00:56:09
  Svara
 • Hej!
  Mia här, lagom gammal (29) och ska börja träna konståkning till hösten. Någon som har något tips eller bara vill avråda mig, som de på mitt försäkringsbolag försökte, får gärna maila mig. Jag är dock mer pepp på att skriva riktiga brev och vem vet jag kanske även slänger med ett bokmärke eller ett klistermärke. Jag kan skriva för hand och medan man fortfarande gör sånt, använder penna, så vill jag göra det. Jag har fina papper också.
  För övrigt läser jag lite böcker och skriver lite texter som ingen får läsa. Jag älskar min mormor, hon är bäst, och jag pratar typ fyra språk. Och jag lyssnar ut en låt ca 1000 gånger sen tröttnar jag. Jo jag är feminist också. Jag har dessutom parat ihop fem par och alla är lyckliga ihop, fortfarande. Jag skulle gissa på att jag är lite synsk också och jag läser text-tv. Någon som inte är rädd, än, får gärna höra av sig. Jag är arbetssökande (de sa att jag skulle undvika att säga arbetslös) och jag lovar att jag inte alls är lite konstig i verkligheten, jag är konstigare.
  Jag finns på mia_mujic(@)live.com jag har en tumblr som reflekterar en av mina personligheter (länk under mitt namn)

  Mia 2014-03-26 00:44:02 http://hepek.tumblr.com
  Svara
 • Tjena alla monsterdiggare!

  Jag är en tjej på 21, snart 22 majmånader och är inneboende hos en spansk dam någonstans på gröna linjen. Pluggar tekniskt basår på KTH sen i höstas eftersom min kropp och själ tillslut samsades och lät mig veta att jag ska bli civilingenjör, och efter två år av resande + jobb så var hjärncellerna inte speciellt aktiverade. Himla fint med basår, KTH campus är så vackert!

  Är logisk och jordnära med ett stort kunskapssug (hur fungerar saker EGENTLIGEN?), även om jag ibland skippar skolan för att dra runt hemma i mjukisar, ligga i sängen och drömma mig bort, eller för att ta en riktig härlig utedag runtom i fina Sthlm. Flikarna på datorn är shoppingsidor + länkar till vackra bilder blandat med youtubeklipp på olika moment i fysik B eller matte E. Det är lite sån jag är, lite av mycket på en och samma gång, och vissa dagar mycket av väldigt lite. Är ju alltid mig själv, men vem sa att man bara har ett sätt att vara det?

  Älskar att fundera, olika perspektiv och problemlösning. Vilda utekvällar och äventyr, läppstift och bara känslan av att älska livet. Eller egentligen bara känslan av att känna att man lever, på gott och ont. Gamla disneyfilmer är bland det bästa som finns, och djur.

  Söker fikavänner! Eller äventyrsvänner, promenadvänner, dansasomattingensermig-vänner eller varför inte halvåttahosmigvänner?

  Det bästa jag vet är livshistorier och meningsfulla minnen, jag samlar på dem.
  ekbystrom (@) hotmail.com!

  Emma 2014-03-26 00:30:29
  Svara
 • Hej! Jag heter Linn, är nyss fyllda 22 och bor för tillfället på gran canaria. Har hängt här hela vintern men om fem veckor lämnar jag detta ställe och drar cirka direkt till USA (Kalifornien) och ska hänga med min flickvän som pluggar där. Vi ska semestra och ha det fett i fem veckor för att spendera sommaren i Stockholm. Från början kommer jag från Hälsingland och äskar att hänga i skogen, dricka te, läsa, vara ute på havet, lyssna på musik (älskar mest bright eyes, neutral milk hotel, the shins, the antlers och massamassa mer). Jag äskakd att resa och har spenderat cirka 30 månader utav mitt liv utomlands. Skulle vara så sjukt trevligt att börja snacka med lite nytt folk då jag ändå känner mig rätt ensam ofta. Särskilt i Sverige.
  Mig når man på linnhedstrom (@) live.se

  Linn 2014-03-26 00:20:01
  Svara
 • Åh, gud vad livet har förändrats sedan jag skrev i förra inlägget, är ju nästan två år sedan nu.
  What has changed sedan sluttampen av gymnasiet som nästan tog livet ur mig? I korthet:
  Jag har pluggat konst, flyttat till Brighton, blivit vegetarian, börjat leva för min egen skull, enbart umgåtts med positiva och bra människor, ändrat min person, kanske helt på djupet, flyttat hem igen (Stockholm) och efter ett år av massvis med distans, flyttat ihop med min kärlek. (Han BCN jag STHLM).

  Jag skriver. Det är liksom det som är jag. Just nu skriver jag på ett längre prosapoetiskt projekt om ung kärlek och sökandet efter sig själv i gymnasieåldern och går en skrivarlinje i Stockholm med en bunt fantastiska människor. Jag vill leva med mitt skrivande, oavsett om jag kommer leva AV det eller inte. Jag drömmer om att resa jorden runt och en dag studera i UK, och helst kanske i Edinburgh. (bor du där nu eller pluggar, HEJ!) Alla saker har sin tid tänker jag ofta, men känner mig rätt stressad över vad livet ska bli. Försöker ta det lugnt och vara positiv för det mesta. Jag är rätt kontrollig och vill alltid organisera massa saker omkring mig och planera, vilket både är bra och väldigt dåligt och jobbigt ibland. Det bästa jag vet är min Bettie, som skallskriker av glädje varje gång vi ses, systraskap, formuleringar som träffar i magtrakten, ärlighet, varm hud under tjocka täcken när vintern vrålar utanför fönstret, när verkligheten överträffar romantiseringen, tatueringar (fast jag bara har en själv), ligga på brygga och bara lyssna på kluckandet av vattnet i flera veckor under sommaren och så frukten ananas, mot vilken jag hyser sådan kärlek att jag överväger det får bli mitt nästa tatueringsmotiv.
  Tjingeling!
  julialvina (@) hotmail.se

  Julia Alvina 2014-03-26 00:13:27 http://julialvina.blogg.se
  Svara
 • Tja! Elin heter jag. Jag är 21 år från norrland, bor nu i Skåne och går musikal utbildning men siktar götet till hösten. Musik är mitt liv, sjunger dansar och spelar teater så mycket jag kan och orkar! Är mer för film än serier, läser för lite böcker och har sett för lite av världen men jag jobbar på det! Skriv till mig och filosofera framtidsångest och allt annat som hör livet till! Mail: [email protected]

  elin 2014-03-26 00:06:00
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Lisa och är 18 år om exakt två veckor. Jag är pepp på livet och spänd inför allt som kommer omtumla mig den närmsta tiden.
  Jag älskar smoothie, att lyssna, festivaler, att hångla, öl, sweatshirts och jag blir kär i människor och inte i deras kön.
  Jag är otroligt social, älskar att träffa nya människor och att resa men gillar inte inställda planer och lakrits.
  En vän beskrev mig som naiv, spontan och mystisk en gång och jag tror att jag håller med hen.
  Skicka iväg ett mail ifall jag låter spännande: Lisa.freij (@) hotmail.com
  Kärlek!!

  Lisa 2014-03-25 23:58:42
  Svara
 • Hej! Mitt namn är Veronica, jag är 20 och bor sedan September i London! Jag gillar att rödvin, pubar, vänner och att ha picknicks i Londons alla parker. Min största bedrift i livet är att ha druckit öl tillsammans med Rupert Grint. Skulle vara roligt med en brevvän hemma i Sverige men ger dig två tummar upp om du bor i London eller i närheten. Om du är ute efter en tjej som ger bra råd och älskar att gå på äventyr then hit me up.

  veronica-persson(@)hotmail.SE

  Veronica 2014-03-25 23:56:06
  Svara
 • hej

  karl 2014-03-25 23:45:40
  Svara
 • Wazzap! Från lund och fyller 24 i år.
  Jag älskar film, skräck men allmänt kvalitetsfilmer av alla möjliga genrer! (favoritfilmerna är nog Donnie Darko och Taking Woodstock). Målar och tecknar gärna, läser böcker, men slösurfar tyvärr för mycket ibland. Älskar hippies, 60-70-tal. Både musiken och livsstilen. Tycker om psytrance, svartklubbar, skogsrave. Har aldrig brytt mig om aktuella modet, älskar flummiga kläder överlag, stilen kan variera! Intresserar mig för meditation och lucid dreaming, och crystal healing är ganska kul men tar det med en nypa salt. Fakta och vetenskap får ej glömmas bort! Reser en del och har mycket kvar att upptäcka än så länge!
  Berlin är mitt andra hem, underbaraste stad!

  Livet är ett underbart äventyr!
  Peace out/ silbermondberlin90 (@) hotmail .com

  Annika 2014-03-25 23:44:06
  Svara
 • Hallå! Jag brukar knappt ens läsa dessa brevväns-texterna och än mindre kommentera dem, men just ikväll kände jag ba: bra grej, jag gör det! Så, jag fyller tjugi i år och jag är just nu bosatt i Umeå. Jag tycker om att dricka vin och öl och drinkar med roliga namn. Jag tycker också om att bjuda alla mina kompisar på kaffe, sitta invirad i filtar på min balkong och prata om viktiga, intressanta och roliga grejer i flera timmar samt att hångla med coola och snälla män. Jag är en drömmare och tycker att livet e till för att romantiseras, så att säga. Jag är nog ganska mycket, på flera olika sätt. Jag skulle vilja prata med någon spontan, rolig och snäll som gärna får bo någon annanstans än just Umeå. Fan vad kul om vi skulle komma bra överens och liksom kunna åka och hälsa på varandra! OBS, du måste vara livsnjutare och liksom tycka att livet är en fest, sen får du gärna ha söndagsångest och livskriser nu och då som allt vettigt folk. Och juste, döm mig snälla inte efter denna text, ni kan väl liksom plocka ut innehållet och strunta i sammansättningen för jag är så så trött just nu och orkar inte marknadsföra mig själv sådär snyggt. Skriv nu gärna exakt vad som helst till mig (på denna adress: [email protected]), puss till dig som gör det!

  Josefin 2014-03-25 23:41:40 http://foregotheparables.tumblr.com
  Svara
 • jag är sia, fyller 27 i april och bor i stockholm. just nu är jag hemma och hälsar på i värmland, ligger nerbäddad i vardagsrummssoffan och kliar mig på händerna då jag än en gång inte lyckats hålla mig borta ifrån katten. jag är dålig på att vara allergisk.

  jag skulle gärna vilja ha lite fler vänner i stockholm. någon att flanera runt med, spela yatzy med, dricka rödvin med, luta sig emot en vägg i solen med, ha picknick och sms,a om onödiga saker. ni vet.

  jag pysslar mycket, färgar utväxten var tredje vecka, har en pojkvän som heter svante, är utbildad stylist och jobbar i en inredningsbutik, älskar pastell, persiska mattor och vill ha en häst. [email protected]

  Sia 2014-03-25 23:25:03
  Svara
 • Malin, snart 25 och bor i Lund. Påstår att jag inte har någon åldersnoja, men är inte riktigt säker på om det stämmer. Skrattar mycket, både i tid och i otid. Studerar, men ägnar mig nog mest åt att tänka på roller derby och på hur föränderligt livet är. Släng iväg ett mejl till [email protected] om du vill och hojta till om du bor i Skåne och vill lära känna en ny person.

  Malin 2014-03-25 23:22:38
  Svara
 • Hallå hej! 19-årig tjej här som drömmer om att någon gång i livet få arbeta med radio. Gillar att titta på serier (följer så många att jag tappat räkningen), sötsaker, det mesta som är pastellfärgat, att gå på fotbollsmatcher, indie, konserter, söta pojkar, klänningar och så himla mycket mer. Jag tycker om att diskutera allt mellan himmel och jord, så tveka inte att höra av er om ni vill hitta någon riktigt pratglad!

  Skriv till mig på josefi (@) hotmail.se

  Ps. Jag kan även tänka mig att skicka riktiga brev om ni skulle vilja det!

  Josefi 2014-03-25 23:18:20
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Linn, är 21, bor utanför Göteborg med min nyblivna sambo. Jobbar med Lax, ÄLSKAR Grey’s Anatomy (och tusen andra serier), resor, vin, mat, fotografera, skriva, skratta, lära mig nya saker och sådär. Har velat ha en brevvän att dela tankar med läääänge men inte vetat hur man ska hitta en (läser liksom inte KP längre). Handskrivna brev går minst lika bra som mail. Blir så himla glad om någon faktiskt vill skriva till lilla mig. Hejdå!

  linnljungblad93 (@) hotmail.com

  Linn 2014-03-25 23:12:04 http://linnljungblad.blogg.se
  Svara
 • Hejj! Anneli heter jag och är 21 jävla år och bor i det norra landet. Hade varit roligt att skriva med någon som älskar musik (gillar allt möjligt men mest pop), tv-serier (skins <3) och färgglada saker. Gillar även att kolla roliga videoklipp och gifs så mycket sånt blir i mejlen.
  Hade varit roligt om du skulle vara på att gå på konserter eller resa någonstans!!!
  Puss och kram

  Sleepforever (@) live.se

  Anneli 2014-03-25 23:08:12
  Svara
 • Jennifer, 21 år+ några månader.
  Funderar mycket på vem jag är och vad jag vill här i livet men det enda jag vet är vad jag inte vill (vara arbetslös och ensam som nu). Tycker det är himla svårt att försöka beskriva mig själv men lite såhär kanske: Jag gillar att kolla på serier, läsa böcker, mysa med min hund och dricka te och väljer en myskväll framför fest typ alla dagar i veckan. Jag tycker om att träffa nya folk fast det kanske inte verkar så ibland pga rätt så blyg. Är nog bättre på att lyssna än på att prata men om någon vill skriva med mig så lovar jag att jag ska göra mitt bästa för att få ihop ett eller annat ord.

  jenmolander (@) hotmail.com

  Jennifer 2014-03-25 23:05:29
  Svara
 • Har precis fyllt 23 år, men presenterar mig alltid som 22. Bor i en mysig lägenhet med min sambo. Skriver på examensarbete för tillfället, men skulle gärna skriva till någon annan emellanåt:)
  När jag har fritid tycker jag om att försöka spela gitarr, sjunga och bevandra mig i feminismen.
  Längtar just nu efter vårsol kombinerat med vitt vin på en uteservering. Vad längtar du efter?

  Although I did not write the text below in english it would also be nice to find someone who speaks english, because I really need to improve my english.

  Ha det fint!
  veronica.froberg (@) hotmail.com

  Veronica 2014-03-25 22:51:30 http://smaord.devote.se
  Svara
 • Tjenixen! Pamela heter jag, 88:a, född och uppvuxen i Småland men bor numera i den härliga staden Umeå. Läser andra året på sjuksköterskeprogrammet. När jag inte pluggar så dansar jag lite (balett, jazz och lyrisk jazz), hänger med min pojkvän, fikar med vänner och slötittar på teve. Big bang theory är mitt favoritprogram på teve. Jag har en liten katt på tre år som betyder oerhört mycket för mig. Gillar frågesportsprogram på teve, stickar sockar när jag hinner och orkar, älskar humor och att diskutera allt mellan himmel och jord. (Ja, utom möjligtvis viss typ av sport och aktier)
  Hur som helst det skulle vara jättetrevligt med en pen pal. Min mail är pamela.sjostedt ( @ ) gmail.com

  Pamela 2014-03-25 22:46:43
  Svara
 • Nämen hejsan. Är en 27 åring från Göteborg som älskar havet och hundar. Alla sorter så länge jag får gosa och krama dem! Är beroende av The Sims 3 och thrillerserier såsom Criminal Minds och Grym Attraktion. Är fascinerad av dokumentärer om seriemördare och hajar och om de egentligen vill äta människor och jag älskar mode – särskilt Marc Jacobs och Marlene Birger. Jag älskar att prata och sitta på ett café och skratta och förtälja historier! Finns du där ute någonstans? I Göteborg kanske? Mejla vettja! Kram! pinguin_rule (@) hotmail.com

  Lisa m 2014-03-25 22:41:34
  Svara
 • Hi, jag heter Linn!

  Jag bor i Helsingfors och är 21 år gammal. Jag ska sommarjobba i Stockholm mellan maj och juli och känner nästan ingen där. Så om någon vill guida en finlandssvensk flicka med uselt lokalsinne till något av sina bästa sommarställen och dricka en kaffe eller ett glas vin skulle det vara alldeles awesome. Jag älskar film (jobbar som filmkritiker), kläder, Australien (var där på utbyte förra hösten), mat, Game of Thrones, mopsar och pastellfärger. Jag pratar högt och mycket och när jag var liten drömde jag om att bli dinosaurieskötare i Jurassic Park.

  xx Linn

  Maila mig på linn.hielm (@) hotmail.com (om du inte bor i Stockholmstrakten men ändå tycker jag verkar intressant blir jag gärna brevvän med dig!)

  Linn 2014-03-25 22:39:39 http://linnaustralia.wordpress.com
  Svara
 • jag har läst igenom alla men är så dålig på att välja och det känns opersonligt att skicka ett massutskick till 50+ personer…
  jag är 19 år, soon to be 20. inte i närheten av att vara ”fullständigt” vuxen (fri tolkning, vi kan ta det om du nu vill mejla mig). älskar att skriva och läsa, älskar tv-serier och film och musik. behöver verkligen nya vänner eller bara en vän. tycker om att diskutera mängder av saker, däribland sakerna jag nämnde innan, och politik och annat sånt där. jag är superdålig på att beskriva mig själv, men om NÅGOT tilltalade dig så mejla gärna mig. havre @ outlook . com och prata lite om dig själv istället, haha.. 🙁

  c 2014-03-25 22:39:11
  Svara
 • Jenny heter jag. 19 år gammal. Älskar att spela skön musik (foster the people, krunegård m. fl) på alldeles för hög volym och dansa runt i disco pants, vippiga kjolar och docs.
  Är glad i livet och skulle gärna diskutera allt mellan himmel och jord med dig.
  Mail: jenny.e.molin (@) gmail.com
  Pussokram

  Jempa 2014-03-25 22:39:08
  Svara
 • Detta är ju den bästa idén jag sett.
  Är en glad, knäpp och skrattig tjej som är bosatt i Göteborg. Det jag gillar mest är mat, helg, smarta människor, snälla människor, rött vin, matte, paris, böcker, att prata tills långt in på natten, pojkar, fota och humor. vill jättegärna ha en brevkompis att prata med om allt i *liveT*.
  carolinadahlgren (@) live.se är mailadressen. Puss!

  carolina 2014-03-25 22:38:28
  Svara
 • TJENARE
  Jag gillar:
  att skratta
  att skapa (t.ex. kläder, film, teckning)
  ord
  musik (t.ex. Kent och Alt-J)
  prata i timmar
  prova nya grejer (resultat av detta är att jag t.ex. nästan har provat allt på Espresso House!)
  Sen är jag nästan helt 100 på att jag hade störtgillat att mailväxla med någon av er!
  Kan ej vara helt 100 för har inte varit med på det här förut. Men cirkus 99,99999999999

  Skriv till kontakt.madeleine (@) hotmail.com!!
  KRAM

  Madeleine 2014-03-25 22:34:57
  Svara
 • Livia, 15 år (framstår som liten bland alla stora här jaa), gillar väl Håkan och lana del rey och katter och internet och fina skor och serier (sailor moon, skins, doctor who, gossip girl osv) är bra på att trösta folk som är ledsna och på att bara lyssna. Om någon vill diskutera fabulösa saker med mig eller bara prata så go for it!!!!! [email protected]

  Livia 2014-03-25 22:32:51
  Svara
 • Sandra heter jag, är 24 år och både jobbar och pluggar till lärare (bästabästa yrket!). Har två hundar, älskar att se tv-serier (GoT, Walking dead, Skins, Grey’s anatomy, HIMYM osv), är boknörd och tränar några gånger i veckan då det hinns med. Längtar till sommaren. Vill ut och resa. Gå på konserter. Lära känna mer folk trots lite blyg. Om någon lärare (eller blivande) vill så skriv gärna! Vill gärna utbyta tankar, idéer och ha någon som FÖRSTÅR. Mail: sandrapalo90 ( @ ) gmail.com (fast ihopskrivet och utan paranteser såklart.

  sandra 2014-03-25 22:32:18
  Svara
 • kul idé 🙂

  nina 2014-03-25 22:28:24
  Svara
 • hej! jag är en tjej på 19 år som söker någon att prata med om framtiden, om att våga följa sina drömmar och om hur mycket man ska göra för att passa in och vara så som alla tycker man ska vara. om det limbo som jag hoppas att fler än jag upplever just nu, där man står med ena foten i sin gamla värld och den andra i den nya. om hur gamla vänner verkar förakta den man har blivit och föräldrar har slutat älska varandra och allt är ganska tufft, men man håller hoppet uppe för allt kommer ju snart att bli bättre. och så står man där mittemellan verklighet och drömmar och inser att den enda i världen som man verkligen har, det är en själv. och man avskyr den tanken, eftersom man vet att det finns fler som känner som en själv där ute, fler som vill berätta och lyssna. finns det någon som känner igen sig? snälla skriv till elvira-he (@) hotmail.com

  elvira 2014-03-25 22:27:26
  Svara
 • HEJ PÅ ER
  Jag vill skicka brev. Riktiga brev. Min enda brevvän (som är i USA på utbytesår) är så vansinnigt långsam på att svara, och nu håller det inte längre!
  Jag är 18 år och 4 månader och går natur-musik en sista långsam termin. Gillar språk, fjällvandring, hästar, ost, och äventyr. Till exempel. Jag kommer skriva långa brev med fin handstil (om än svårläst), långa ord och svara snabbt som attan. Vill prata om allt. Politik, kärlek, komplicerade relationer till mat, klimat, framtiden, äventyr, minnen, tramsiga grejer på internet. Allt du kommer på.
  Jag har fina kuvert och knäpp humor.
  Släng iväg ett mail till maja (@) majodang.se så får du snart ett brev i brevlådan. Alternativt min adress, så att du kan skicka ett brev till mig! Väntar med spänning.

  ajam 2014-03-25 22:23:40
  Svara
 • Hej! Ida heter jag. Jag ska flytta till Åre om 3 månader! Där ska jag bo med min sambo och jobba som florist! Är 22 år gammal, älskar natur och friluftsliv, men även fart och fläng och kroghäng ibland, god mat, målar/ritar/fotograferar massvis och tycker om att prata om allt ifrån parallella universum till vilken mat man ska laga till middagen.

  Vore ju superkul om man kunde hitta någon som bor uppe i Åre? Annars tycker jag även att det är kul att skaffa internetvänner/pen pals! 🙂

  Mail: ida_olsson5 (@) yahoo.se

  Ida 2014-03-25 22:22:27
  Svara
 • Hej! Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv, men jag kan ju börja med det enkla. Är en 22årig (23 snart) tjej (eller kvinna kanske, vid vilken ålder slutar man säga tjej egentligen? Det ser ju så sorgligt ut med de som beskriver sig som en ”49årig tjej” men vart går gränsen liksom?).
  Just nu pluggar jag till lärare, och längtar tills jag är klar 🙂 På fritiden knarkar jag doctor who och torchwood 😀

  Just nu går jag igenom en liten identitetskris. Jag har varit ganska säker på att jag är straight (utom den där förvirrade tiden när jag var 14) men.. nu vet jag inte. Blev kär i en tjej för ett och ett halvt år sedan (olyckligt), och började väl inse att jag nog kanske var bi. Nu funderar jag på om jag kanske är lesbisk. Skulle gärna få kontakt med någon jag kan prata med om såna här saker 🙂

  Alla sorters brevvänner vore dock kul! Så maila på, moaix (@) outlook.com

  moa 2014-03-25 22:22:11
  Svara
 • Hej alla. Mitt namn är Emma och jag är snart arton år. Älskar att skriva och berätta, samt få höra, om allt ifrån vardagshändelser till lite mer allvarliga saker. Jag gillar att läsa massa trevliga böcker, spela alltifrån wii till datorspel, träna och ja en massa andra underbara saker. Som t.ex. dexter och true blood. <3 Spelar ingen roll hur gammal du är, var du bor eller vilket kön du har. Uppskattar alla pratglada själar. Bor i närheten av Göteborg i fall det skulle vara någon som vill ta en fika nån gång.
  Kramar till er, owlcity35 (@) gmail.com

  emma 2014-03-25 22:18:06
  Svara
 • Jag heter Olivia, och just nu bor jag i Värmland. Men i Juni tar jag studenten och då åker jag härifrån. Vart vet jag inte, men det är ju det som är spännande! Annars älskar jag matlagningsprogram, katter, musik med själ och att bli tatuerad. Jag är ganska rastlös och på jakt efter äventyr. Min tumblr (speedingheartbeats.tumblr.com) beskriver mig annars på ett bra sätt.
  Om du vill prata om vad som helst med mig så skriv till olivia.samuelsson ( @) hotmail.com
  puss!

  Olivia 2014-03-25 22:12:50 http://speedingheartbeats.tumblr.com/
  Svara
 • Hallå!
  Heter Amanda, är sjutton (arton i maj woo) från Uppsala. Tycker om att resa (ska till Berlin nu i april, detta måste vara något av det bästa som hänt mig), feminism, kultur, konst… dricker en hel del kaffe också, läser böcker… hm, och jag älskar konserter, kreativitet och spontanitet! Mer kommer jag inte på nu, och jag måste verkligen sova. Men enklast kan man nog beskriva mig som Lilla My, dvs: kort, rödhårig och lite arg.

  Maila mig på amanda.wikstrom813(@)gmail.com

  Amanda 2014-03-25 22:11:22 http://www.juvenil.devote.se
  Svara
 • Hej på er! Jag är en 22-årig tjej som gärna vill ha någon att skriva med. Vem du är spelar ingen roll. Jag vill bara ha någon att prata med om allt mellan himmel och jord. Det kan vara om favorit böcker, resemål, framtidsdrömmar och allt som hör livet till. Släng iväg ett mail till therese.olofsson91 (@) hotmail.com

  Therése 2014-03-25 22:09:06
  Svara
 • Hej! Mitt namn rimmar på ”hjärta”, jag är 159 cm LÅNG (!), jag dricker alldeles för mycket kaffe och jag skrattar alldeles för högt. Jag tycker om att spana på stiliga män, att träna boxning, att pussas, att diskutera och att peppa. I juni springer jag ut ur skolan efter 3 otroliga år på estetprogrammet med inriktning media. Tycker du om att prata om film, vill du ha lite peppord om du råkar ha skrubbsår på hjärtat, vill du prata om dina framtidsdrömmar eller om tjusiga flickor/pojkar, ELLER NÅGOT HELT ANNAT, så får du mer än gärna höra av dig till mig! Jag skulle gilla det. [email protected], jag hoppas att vi hörs!

  Märta 2014-03-25 22:05:33
  Svara
 • Hey, I’m Caroline. I’m 23 years old and live in the US. I like graphic design, reading, painting, history, (especially WWII history or art history), fashion, and wearing dresses all the time. : )

  cms5914 (@) gmail.com

  Carey 2014-03-25 22:04:02
  Svara
 • Hej!
  Ida, 27 år, bor i London och pluggar journalistik. Jag gillar att resa, springa, dricka öl på pubar, snacka skit över ett glas vin, skriva och följa tv-serier slaviskt. Jag har än så länge inte hittat någon svensk kompis i London så om du också bor här vill jag gärna höra ifrån dig! Men du får förstås bo nån annanstans också, jag är inte den som är den. Släng iväg ett mail på idaaxling(@)gmail.com 🙂

  Ida 2014-03-25 22:03:56
  Svara
 • Hej heter Ylva och är arton, ganska snart nitton från Uppsala. kommer ju inte alls kunna skriva något vettigt här känns det som nuju men ah. Gillar att dansa poledance och spela dataspel + läsa/ musik/serier ja sånt nivet. Skriver helst om det mesta tror jag nog eh och lovar att försöka att inte vara världssämst på att svara och sådär!! mejl: ylva.anderson_ (@) hotmail.com

  Ylva 2014-03-25 22:02:09
  Svara
 • jag skulle vilja anmäla mitt intresse för att hitta någon som kanske hellre kan tänka sig att kommunicera via bild snarare än text. det spelar inte så stor roll om det är teckning, foto, grafisk design, filmklipp, animation, eller bara valfri bildmanipulering av något slag. jag vill experimentera och blanda.
  om jag ska vara ärlig kan jag inte riktigt relatera till de flestas intresse för t ex feminism, jag förstår det viktiga med ämnet, men det når sällan in i bubblan jag lever i just nu.

  låt höra! ainoola(@)gmail.com

  jonna 2014-03-25 21:59:17
  Svara
 • Jag heter Olivia. Jag bor för tillfället i Värmland men i Juni tar jag studenten och då åker jag härifrån. Vet inte vart än men det är ju det som är spännande. Jag älskar matlagningsprogram, åka longboard och att bli tatuerad. Helst av allt vill jag ha någon att prata framtidsdrömmar, vardagsbetraktelser och vadfansomhelst med. Min tumblr (http://speedingheartbeats.tumblr.com/) beskriver mig väldigt bra. Puss!
  olivia.samuelsson(@)hotmail.com

  Olivia 2014-03-25 21:51:30 http://speedingheartbeats.tumblr.com/
  Svara
 • Annika, 19 (snart 20 eller ah om ett halvår men vi säger snart för 19 är en så mesig ålder ok?), Varberg för tillfället men Brighton till hösten. Gillar att tömma hjärnan på tankar i anteckningsböcker, popsångscitat, vara full, festival (wow bokat för i år, förhoppningsvis emmaboda med!), tv-serier, London, våren, twitter, Joseph Gordon Levitt.

  Skriv till mig om du exempelvis vill prata om: att vara olyckligt kär (NÄR GÅR DET ÖVER), hur en vågar vara modig, ögongodis, vad en ska bli när en blir stor, festligheter, att vara ung&dum, drömmar och hur fan en gör när ingen av ens vänner kanske riktigt fattar en sådär på riktigt.

  annika.k.anderson (@) gmail.com

  Annika 2014-03-25 21:48:34
  Svara
 • Hej!
  Olivia heter jag och fyller 20 i april. Jag jobbar som timvikarie på ett äldreboende och på olika förskolor men längtar efter att göra något annat. Jag vill ha lite äventyr och spänning i mitt liv. När jag inte jobbar eller har framtidsångest så hänger jag i kyrkan med mina vänner och gör gärna spontan saker.
  Känner du att du är i samma situation som mig eller bara tycker att jag verkar trevlig så får du gärna skicka i väg ett mail till [email protected]

  Olivia 2014-03-25 21:47:52
  Svara
 • Åh, så kul! Har skaffat brevvänner här förut, men är så svårt att välja bland alla, så nu får väl jag göra ett försök att skriva själv!

  Jag heter i alla fall Alice och är 17 år och är just nu inne i en fas där jag blir alldeles snurrig av att försöka definiera mig själv, tycker att allt skulle vara 1000x bättre om alla bara kunde vara MÄNNISKOR. (Dvs. inne i någon typisk tonårsfas.) Annars så drömmer jag att få någonting publicerat på rookiemag.com (samt att kunna bli lika ball som alla som publicerar där är) och kan spendera timmar letandes efter musik. Istället för mattetermer så är det helt värdelösa låttexter som sparas i minnet. Och så älskar jag att fuldansa. Och att kolla på människor, även fast jag trivs bra ensam också. Går just nu ettan på en internationell samlinje med ett mål: vill fly till Storbritannien. Åh just det; min största svaghet är att jag alltid, alltid, skriver för mycket.
  Fast jag älskar också att läsa mycket.
  Så skriv gärna om du har lust! alice.harse (@) hotmail.com

  Alice 2014-03-25 21:47:42
  Svara
 • Väldigt väldigt trött idag, stått och skrikit hela dagen för att hindra SDU från att komma in i vår skola: och vi lyckades! Vill ha någon att snacka med när kampen blir för överväldigande (varje dag är en kamp för vissa). Vill dela min dåliga humor med någon som uppskattar den. Vad jag helst av allt hade gjort just nu: sitta i min brorsas dubbelsäng i Kanada, sippa på iskall ingefärsläsk, knapra wasabinötter och lyssna på konstig musik medan han springer runt i kallingar och erbjuder proteinpulver i äppeljuice.

  Pls do mail: thasfinx (@) gmail.com jag väntar där!!! holla

  Nioosha 2014-03-25 21:46:54 http://www.tmrw.blogg.se
  Svara
 • Hallå där, alla fina människor jag ännu inte känner.
  Mitt namn är Kajsa, 20 år, studerar etik i Lund och drömmer mest hela tiden. Sprallig och snäll, samlar på fluffiga djurbilder (speciellt lyckliga kaniner), dricker te i för stora koppar bara för att jag gillar värmen, gillar pubhäng, skriver på en roman och illustrerar barnsagor. Trots allt drömmande är jag ju förstås orolig över vad det ska bli av en, var jag kommer hamna och om jag någonsin kommer passa in någonstans.

  Skriv jättegärna, extra roligt om någon har lust att skriva brev (garanterar tjusiga klistermärken)
  ulfsdotterk (@) hotmail.se

  K A J S A 2014-03-25 21:46:10 http://www.ljudkassett.blogg.se
  Svara
 • God kväll! Jag är 23 år, dagdrömmer och romantiserar om allt och ingenting alldeles för mycket. Drömmer om ett hus på landet, att cykla på grusvägar, plocka ved i stövlar och klänning, vin och musik i ett kök med öppna fönster om sommarkvällar. Jag gillar katter, att skriva, lyssna på musik och ja, dagdrömma. Studerar just nu till förskollärare och är inne på mitt första år.
  Skriv till mig vettja, om vad som helst! Jag är öppensinnad och är glad, förutom när jag är hungrig..
  rosenbuskar (@) live.se

  Angelica 2014-03-25 21:44:28
  Svara
 • Hej!

  Malin heter jag, fyllde hela 23 år igår, vegan och tvspels-fanatiker. Jag skulle vilja ha någon som jag kan prata om precis allt med, allt från att få livet att gå ihop till kärleksbekymmer till i-landproblem till vad man åt till middag. Det hade varit himla fint att få handskrivna brev i brevinkastet snart så tveka inte att skriva till mig! malinlundin91(@)outlook.com

  Malin 2014-03-25 21:42:14
  Svara
 • Hej, jag heter sofia är 23 år och bor i skåne. Jag vill så gärna åka till Sydamerika till hösten och gå inka leden och åka till påskön och bara se massa fint och se om jag också blir förälskad i rio, precis som håkan. Som jag också är helt total såld på. Hade varit så himla kul om någon hade samma planer och bara vill chansa och åka på semester ett tag. Jag lovar och svär på hedersord att jag inte är en läskig Lennart på 54 bast. Jag älskar äventyr, avskyr att sitta still och vill bara se allt och träffa massa människor. Så är någon intresserad, eller bara vill snacka så hör av er! Sofiaep (@) live.se

  Sofia 2014-03-25 21:39:21
  Svara
 • mjahaja, har läst igenom allt och HUR ska man sticka ut här då? alla verkar så sköna ju. hur som helst, julia, 20 år, bor i lund och vore JÄTTEfint om någon i lund/malmö/skåne vill utforska caféer här och diskutera intellektuella saker. eller bara diskutera mindre intellektuella saker över mejl på julia.tibblin ( @ ) hotmail.se ps. jag är: hästnörd, språknörd och matfantast <3 puss puss

  julia 2014-03-25 21:31:43
  Svara
 • Hej hej, Elin heter jag, snart 16 år, uppvuxen och pluggar i Stockholm. Jag älskar musik (indie, håkan, Maggio), serier, resa och upptäcka nya platser, läsa och citera favorit stycken på Twitter, jag gillar även mode och människor som är annorlunda är det bästa jag vet. Är galet förtjust i 20-talet, kjolar och vackra ord. Jag vill gärna brevväxla med någon som har lust att byta några roliga historier, diskutera livet, politik, tonåren, KÄRLEK, feminism och alla frågor som hör till.
  Hör gärna av er, skulle blir jätte glad.
  Mail: Elin.berglund (@) live.se
  OBS. Glöm inte punkten (Elin.berglund)
  Kram!

  Elin 2014-03-25 21:26:29
  Svara
 • Jag är 20 år och bor på en pytteliten ö mellan England och Frankrike med min pojkvän. Är fruktansvärt ensam för tillfället så det skulle vara så fint ifall jag hade någon att utbyta tankar/idéer/vardagsfunderingar/whatever med. Jag älskar att läsa och läser just nu Eleanor & Park av Rainbow Rowell som är himla fin(megatips!) Annars gillar jag att titta på serier, dricka white russians, gå ut och dansa, att prata engelska, ha långa middagar, åka ut på roadtrips och att sjunga. Drömmer om att flytta till Portland någon gång i livet och vill helst av allt bli radiopratare men ska utbilda mig till lärare då jag anser att en utbildning är det bästa man kan ge en annan människa. Maila mig på jennie.skynas (@) hotmail.com om du är intresserad, skulle bli sååå glad!

  Jennie 2014-03-25 21:25:39
  Svara
 • Hej!

  Jag heter Emelie och 27 år gammal. Har precis flyttat från Uppsala till Trondheim, Norge och känner att jag skulle behöva lite sällskap!

  Mig når ni på emelie_petersson86(@)hotmail.com

  Skriv, bara skriv!

  Emelie 2014-03-25 21:19:01
  Svara
 • Hejsan Svejsan!
  Jag är en 17 årig tjej från Stockholm som älskar gamla världskartor, mysiga fik i gamla stan, skriva dagbok och långa diskussioner om allt möjligt. Jag drömmer och tänker mycket på framtiden, det är något jag ser fram emot men som samtidigt skrämmer mig mest av allt. Jag gillar långa promenader, att resa, nya språk, kladdkaka och att vara kär.
  Jag söker någon (ålder och kön spelar ingen roll) som vill diskutera livet, jag älskar att prata, drömma och fundera. Mail eller riktiga brev spelar ingen roll, men om det finns någon där ute som skulle vilja dela lite tankar med mig eller någon lite äldre som vill agera mentor till en vilsen tonåring så skriv till mig!
  Puss och kram!
  ffiikkaa (@) hotmail.com

  fika 2014-03-25 21:15:06
  Svara
 • Hej!
  Rebecka heter jag och är född och uppvuxen på en ö i Östersjön. Jag är 21 snart 22 år och älskar att hålla mig aktiv. Jag är social och mitt favoritämne att diskutera är relationer. Det kan aldrig bli för mycket kärleksprat! Min stora passion i livet är hästar och ord. Eftersom jag tycker om att skriva och studerar jag nu PR och kommunikation på ett universitet. För det mesta åker jag runt fram och tillbaka från staden jag bor i nu, min älskade ö och Stockholm där jag har min pojkvän. Jag saknar Stockholm för det mesta. Tycker mycket om att resa och om ett år börjar nästa stora äventyr. Vill du veta mer om mig eller för all del diskutera kärlek eller något annat roligt, skriv!!
  [email protected]

  Rebecka 2014-03-25 21:13:36
  Svara
 • Hejhej.
  Jag heter Linnéa, är 20 vårar och bor i Borlänge, där jag studerar grafisk design. Jag gillar öl, varma sommarnätter, galna äventyr, kreativitet, att resa, feminism och en massa annat fint. (kanske vi kan bli äventyrskompisar?) Skriv gääärna till mig på: linneaappelgrens(@)gmail.com

  Adios och ha det fint

  Linnéa 2014-03-25 21:05:04
  Svara
 • Jag är en norrlänning som hamnade i Göteborg och är fortfarande efter tre år pirrigt nyförälskad i staden. Jag gillar TV-serier, rödvin, böcker, träning, loppisfynd och att fylla år. Är väldigt entusiastisk till saker överlag och tackar sällan nej till någonting. Studerar på universitet och älskar att få utbyta tankar, idéer och inspiration med kloka människor. Älskar livet för det mesta men uppskattar bitter humor och sarkasm mer än jag kanske borde. Skriver väldigt gärna riktiga brev (har fin handstil också). Hör gärna av dig, jag finns på hannalindroth (@) hotmail.com!

  Hanna 2014-03-25 20:55:04
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Sophia, jag är 25 år gammal och kommer ursprungligen från norra Sverige.
  För en vecka sedan så tog jag allt jag äger och har och flyttade till Skottland (Edinburgh). Här bor jag vackert, men rätt ensamt än så länge. Jag skulle tycka att det var hemskt trevligt om någon ville hålla mig lite sällskap.
  Musik, konst, böcker, natur, öl, sport, nytt, spännande, havet osv osv. En miljon intressen och jag är säker på att vi kan hitta något vi älskar precis lika mycket!
  Skriv jättegärna till mig! sophia.axelsson (@) hotmail.com

  Sophia 2014-03-25 20:54:44
  Svara
 • hej.
  varför är det alltid så svårt att skriva om sig själv 😀
  jag är en finländsk 20-årig tjej och bor i helsingfors. jag har en hemsk ålderkris och är rädd av framtid, pratar inte svenska perfekt, skulle vilja studera nån konst-sak, har en pojkvän som just har flyttat till en annan stan , tycker om att fotografera och sova. och festa förstås. liksom alla andra.
  okej. skriv till mig till min jättefina mailadress: lalalalalaa555 (@) hotmail.com

  riikka 2014-03-25 20:51:18
  Svara
 • HEJ! Letar efter någon som gillar att skriva långa yviga brev och har mycket humor. Jag gillar katter, pluggar religionsvetenskap, tycker om att färga håret i knäppa färger och tycker livet är lagom svårt. Mitt namn är Lisa, jag är 21 och här är min mejladress: lisa.nerhagen (@) gmail.com

  Lisa 2014-03-25 20:50:49
  Svara
 • Lina heter jag. 25-årig animeälskare, spelnörd, träningsnarkoman, feminist, fotoamatör, bokslukare och mysperson. Gillar tatueringar, skäggiga karlar, fluffiga djur, grafisk design, inredning och att pimpla vin. Vi kanske är lika? Eller så vill vi bara prata om precis allt och ingenting. Skriv till mig för bövelen: [email protected]

  Lina 2014-03-25 20:50:20
  Svara
 • hej! Heter Maiken och startade nyss en egen bloggportal (<333) med 19 av mina vänner (och nya vänner). Kan bli enormt pretentiös ibland och citerar Proust varje timme på dygnet men är otroligt rolig trots det!… tror jag. Lyssnar på St. Vincent och electro. Ska börja läsa modevetenskap till hösten. Skriv!!!! [email protected]

  Maiken 2014-03-25 20:44:47 http://celestacollective.com/maiken
  Svara
 • elsa, 18, göteborg, feminist, brinner för att skriva, konståkning, musik i alla former, vill resa ca. överallt en dag, pluggar media på gymnasiet, har studerat ett år som utbytesstudent i USA.
  dricka drinkar och prata om livet är bäst och drömmer för mycket för mitt eget bästa, mest om kärlek. är glad och positiv och hoppfull.
  –> [email protected]

  elsa 2014-03-25 20:44:34
  Svara
 • Åh, så fint! Hittade en ny kär vän i min nya stad pga. förra inlägget! Tack Sandra för det! 🙂

  Tokyo-Love 2014-03-25 20:33:03 http://sakuradesu.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Linus är en välbehållen 25+are, vegan, vaktmästare, vänster, väderbiten, välmående.
  Skriv till mig om du gillar att vitsa med ord, måla tavlor, musik och fotboll.

  spela shoreline! linus.bylin(@)gmail.com

  Linus 2014-03-25 20:27:35
  Svara
 • Hej alla fina bloggläsare!!

  Hilda heter jag, är 22 år gammal och pluggar för tillfället i Uppsala. Så bor du också här och vill ha en brevvän eller nån att fika och gå promenader med, tveka inte att skriva till mig. tycker om att träffa nya människor och diskutera allt mellan himmel och jord! 🙂
  och min mail är hilda.gullberg (@) hotmail.com
  Vi hörs!

  Hilda Gullberg 2014-03-25 20:25:16
  Svara
 • Hej alla!
  Jag heter Marielle, är 22 år och har nyss flyttat till Göteborg för att plugga journalistik. Trivs superbra här men känner inte så mycket folk än, så det vore trevligt om någon som bor häromkring ville skriva! Är en glad tjej som ibland funderar alldeles för mycket på livet. Tycker om att resa, fika länge, ta ett glas vin och promenera i vårsolen. Älskar pasta, choklad, fluffiga katter och allt som har med Frankrike att göra, så om du delar någon av dessa passioner är det såklart ett plus! Gör du inte det, hör av dig i alla fall!
  Min mail: [email protected]
  Hoppas vi hörs!

  Marielle 2014-03-25 20:24:28
  Svara
 • Hej!
  Jag är full av tankar/idéer/drömmar om
  1. vad man ska (eller vill) göra i livet såhär ca 1 år efter studenten, resa/plugga/var (?)
  2. arkitektur/design/inredning/kläder (allt som känns och ser fint ut), arbetsprover och att flytta hemifrån nån himla gång
  3. resor, knallröda höstträd i japan, risodlingar i vietnam, berg i nya zeeland osv, köpte en världskarta att ha på väggen idag för att drömma och planera mig bort från sthlm
  4. musik/spelningar/konserter/festivaler, ska till göteborg och se håkan i juni, kentfest låter också kul! på min lista med konserter att gå på nu nu nu är håkan, kent och thåström i topp
  5. feminism, antirasism, politik osv (skevt att den hamna på pkt 5, superviktigt ju)
  Maila gärna och berätta om dig! Så får vi se vad det blir, fysiska brev vore kul!
  Ps. Det här känns som 2000 när man chattade med randoms :))
  jokin5 (@) hotmail.com

  Johanna 2014-03-25 20:24:16
  Svara
 • Halloj! Är en 20årig tjej från Malmö som bott i London i snart 7 månader. Jobbar en hel del men älskar att läsa och skriva, har dock kommit av mig lite i den banan och skulle gärna vilja skriva med/träffa någon utan samma intresse. Älskar att träffa nya människor, diskutera världsproblem och dricka en flaska vin eller två. Så om du bor i London är det ju ett plus. Hade varit himla kul om någon hörde av sig 🙂
  Min mail är [email protected]

  Li 2014-03-25 20:20:36
  Svara
 • Hej! Tjej, 20, Stockholm. Gillar killarkillarkillar, teater, feminism, kläder, skolan, att drömma och glitter. Skriv till trazzlan_ (@) hotmail.com om du vill prata om någon av dessa eller vad som helst annat. Tack och kram!

  Malin 2014-03-25 20:14:02 http://www.pinterest.com/purdyness/
  Svara
 • Hej hej! Annelie heter jag, är 21 (snart 22) jordsnurr gammal, halvpolsk/halvsvensk, och bor sisådär en timma utanför Stockholm. Ägnar en stor del av min fritid åt att fotografera (mest analogt), klippa ihop filmsnuttar, släktforska och att samla på kameror. Vill så jättegärna komma i kontakt med någon som också har ett stort analogt fotointresse, och som kanske vill byta rullar med mig för att göra dubbelexponeringar/andra experiment! Annars gillar jag att blogga, hänga med vänner, följa YouTubers (typ sprinkleofglitter och det gänget), se på serier och att läsa böcker.

  Här når ni mig: annelie.j.mattsson ( @ ) gmail.com

  Puss!

  Annelie 2014-03-25 20:10:54 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Hej hej!

  Jag söker gärna en brevvän eller någon att fika med i Sthlm. Är 24 år och nyinflyttad i Sthlm efter att ha bott i Göteborg och London ett tag. Jag gillar böcker med fina meningar, att gå runt och titta på vackra hus eller dricka kaffe. Jag är rätt drömmig och gillar att titta på fina saker men annars rätt vanlig och enkel. Är intresserad av feminism och lyssnar mycket på musik. Älskar att kolla på film.
  Mejla mig på fridahorney (@) gmail.com

  Frida 2014-03-25 20:10:21
  Svara
 • Är en 17 årig tjej från Finland som är lite för blyg för sitt eget välmående. Och därför är ju detta en himla fin grej eftersom jag får tänka efter vad jag säger. Jag tycker om serier, kläder, djur, historia och att fundera på frågor om samhället osv. Jag vill ha någon som jag berätta saker åt, någon utanför mitt egna kompisgäng. Jag vill resa världen runt och drömmer helt för mycket. Nä dethär blev ju bara dåligt men allt kan inte bli perfekt. Aja hör av dig om du bara känner för att diskutera; peggysan96 (@) hotmail.com

  Peggy 2014-03-25 20:06:54
  Svara
 • Hej hej.
  Hannah heter jag. Är nästan nästan 19. Slutar skolan om prick 77 dagar och är i super starkt behov av någon som vill prata. Helst om hur jobbigt det är med kompisar som inte förstår att alla är lika värda och om fotografi eller egentligen om kanske någonting helt annat. Allt jag behöver är någon ny.
  Förutom allt det där så bor jag på söder, pluggar foto, handlar massa mat som jag aldrig hinner äta upp och försöker komma på vad tusan man ska göra med livet när man har så mycket att välja på. Lyssnar massa på keaton Henson, Bon iver och Lana del rey. Du behöver inte gilla en endaste sak jag gillar. Du behöver bara vara snäll. Kram
  Hannahwaller @ hotmail.se

  Hannah 2014-03-25 20:04:38 http://hannahwallerphotography.com
  Svara
 • En kulturnördig 87:a med förkärlek till musik, ord & festivaler. Du får gärna digga märklig konst, äventyr och annat som gör livet lite, lite bättre. En perfekt sommardag är lika med parkhäng, bra musik och fina diskussioner. T.ex. i Berlin. Du kanske hänger på? Bring.em.in(@)gmail.com

  Lovisa 2014-03-25 20:02:31
  Svara
 • Hej!
  Jag är en tjej med lagom gula tänder, många tankar om feminism och annat viktigt, stort intresse för film, foto, musik, bra böcker och bloggar. Imorgon fyller jag 18 år. Jag längtar mest av allt till att ta studenten, flytta utomlands och jobba.

  Finns det något bättre än att få brev? Nej! Håller du med kan du slänga iväg ett mail till stina.holmgren (@) gmail.com så lovar jag att jag ska svara så snart som möjligt!

  Puss och kram, skumbanan!

  Stina 2014-03-25 20:01:06 http://stinafinas.devote.se
  Svara
 • Mitt namn är Tamara och jag fyller 27 i år. Jag studerar arkitektur och idéhistoria på universitetet. Det är svårt att beskriva sig själv, men jag gör ett försök. Jag tycker mycket om musik, möbler, att samla på mig souvenirer, sena nätter, bland annat. Jag drömmer om att leva ett fritt liv där jag kan resa mycket och träffa mina vänner runt hela världen, men också om att ha en tax eller att skriva någonting som många läser. Jag har relativt få vuxenpoäng och älskar äpplen så mycket att det knappt är något skrutt kvar när jag är klar med dem.

  Du behöver inte vara som mig! Bara du vill ha någon att prata med om allt mellan himmel och jord.
  rosenmalva (a) gmail.com

  Tamara 2014-03-25 19:52:19
  Svara
 • Hej!

  Jag är en glad snart (imorgon) 18-åring med lagom gula tänder. Jag älskar musik, film, kultur, bra böcker och foto. Längtar mest av allt till att gå ut gymnasiet och flytta utomlands.

  Finns det något bättre än att få post? Nej! Därför tycker jag att du ska slänga iväg ett mail till mig på stina.holmgren (@) gmail.com så lovar jag att svara så snart jag hinner!
  Puss och kram, skumbanan <3

  Stina 2014-03-25 19:45:26 http://www.stinafinas.devote.se
  Svara
 • Det vore så himla fint att få kontakt med en likasinnad individ här.
  En individ som kan få min ändlösa ensamhet att explodera i små bitar för ett slag / en individ vars hjärta skriker efter nya platser lika mycket som mitt gör.

  Mitt namn är Madeleine. Jag är en vilsen 21 åring som den mesta av vardagen förbannar den rådande högervridna arbetsmarknaden. Jag lever alltså livet som fattig arbetslös ungdom – men drömmer ständigt om andra platser och människor som känns mer levande än den här vardagen, staden och situationen.
  Annars tycker jag om att läsa romaner och poesi, skriva, köpa klänningar, dricka vin, lyssna på musik och fotografera. Jag är även engagerad i samhällsfrågor där feminism och radikal vänsterpolitik är mina hjärteämnen (ett hjärta är alltid rött. ALLTID).

  Om du som jag längtar efter en vän att dela tankar med, en vän att ta i hand ut på livets äventyr, en vän med liknande tankar och värderingar som en själv – Snälla, skriv till mig.
  Du får gärna vara i min ålder, och helst inte tröttna på att maila/brevväxla efter en vecka som dom flesta andra gjort tidigare i.o.m pen pals.
  Maila mig på: hanoiirocks (@) hotmail.com

  Madeleine 2014-03-25 19:44:18
  Svara
 • oj jag minns verkligen hur roligt det var att ha brevvänner när man var yngre. Har dessvärre inga nu, men vem vet, kanske i framtiden?

  ann-sofie 2014-03-25 19:42:56 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
  Svara
 • Hej

  Jag är en filmnörd på (redan!!) 28 år. Nagellack, feminism, Antikrundan, Satan i gatan, familj, sjunga i duschen, grilla, basta i solnedgång på stugan, pioner, hallondöskallar, Disney, surfar in för mycket på Hanapee och är dålig på att krydda. Älskar att se världen men vill alltid hem till mina stuvade makaroner och korv efter några veckor. Jag kan lätt titta bort en halvdag på skräp-reality som the Real Housewives of (take your pic) och Kardashians.. utan att skämmas (!)
  Mina mål i år är att illustrera en barnbok och se en isbjörn. Älskar att läsa och helst Andrew Kaufman eller Carlos Ruiz Zafon. Jobbar i Sthlm inom TV och Musik. Helst vill jag vara en Wes Anderson-karaktär och ha pastellfärgat hår (men nu råkar det sig så att det är för mycket jobb att upprätthålla). Hör gärna av er om ni vill ha old school papperspost. drkprtt (at) hotmail.com

  sara 2014-03-25 19:41:11
  Svara
 • Hej och hå, jag heter Amanda, är 20 år och kommer från Värmlandsskogarna. Pluggar mediekommunikation, drömmer om att besöka Kanada och tycker hundar är bästa djuret. Är rätt blyg, men skrattar högt och tycker om att dansa (dock främst under alkoholpåverkan). Spenderar helst min fria tid med att dricka öl, titta på film (Wes Andersons estetik <3) och att kramas. Har du inget emot att lyssna på historier om olycklig kärlek och feministiska funderingar är jag rätt person att skriva till på:
  amanda.heter.jag (@) hotmail.com

  Amanda 2014-03-25 19:35:30
  Svara
 • Heeeej skriv gärna till mig om du
  1 . Vill resa överallt och vill ha någon att resa med (jag är en bra resekompis t.ex.)
  2. Gillar att diskutera filmer, feminism och musik och är besatt av cirka alla tvserier.
  3. Ska ta studenten (som jag) och är livrädd och allmänt förvirrad för nu måste du göra något av ditt liv.
  4. Om du är en rolig människa som vill ha någon att prata med och åka på konserter med.

  Min mail är holmgrenagnes (@) gmail.com, skriv gärna nu vill inte plugga xoxo

  Agnes 2014-03-25 19:31:44
  Svara
 • Hi everyone! My name is Riikka, I’m a 23-year-old girl from Finland. I’m looking for a new friend from Sweden or anywhere else in the world (jag förstår svenska ganska bra men skriver det inte so säkert själv, tyvärr.) I love literature and so I read a lot… In the library, at my kitchen table, on the bus, before bed, during lectures – everywhere and all the time! Other than that, I love good food (who doesn’t?) and white wine. I like a lot of random things – right now I’m relly into crochet! My favourite things to do are going to live concerts and playing board games with friends. I would like a friend who’s passionate about things and would discuss about books, music, tv-shows etc with me. When we get to know each other I’d love to have deeper conversations and you know – those things that friends do, hah! I’m very open-minded and would love to get to know you, hear about your life and your dreams. You can share my enthusiasms or have completely different interests. I hope you too love writing long letters, though.

  I would like to exchange real letters via mail, but email first and tell me a little bit about yourself and we can see if we click!

  riikkamkk (@) gmail.com

  Riikka 2014-03-25 19:29:50
  Svara
 • Åh, så himla fint! Jag har funnit några himla fina mejlvänner här, så det är så himla prima detta!

  Nu söker jag mest någon bra person att hänga och umgås med här i södra Finland, bor själv i Helsingfors. Känns ofta lite sådär smått ensamt och tomt när nästan alla vännerna bor kvar i Sverige.
  Vill ni skriva ändå så får ni självklart göra det! Mejl gör mig glad i hjärtat.

  Jag jobbar som eftisledare för några riktigt härliga barn och annars dansar jag balett, skriver, syr, bakar, sjunger, ritar och pysslar med andra små projekt (just nu lite inne på mitt dockhus). Återvinning och ett enklare och hållbarare liv är något som jag strävar efter och tillsammans med pojkvännen drömmer vi om ett litet hus med egen skog nånstans, nån gång.
  Mumin, såpbubblor, mintchoklad, parkdagar, norrland och festivalen Urkult är några av de finare sakerna i livet tycker jag.

  Mig når ni på: aidu.blogg (@) live.se

  Ida 2014-03-25 19:24:08 http://aidu.blogg.se
  Svara
 • Den som vill får gärna skriva till 25-årig stockholmstjej med förmåga att romantisera det mesta men ändå ha gubb-bitterheten kvar nånstans. Drömmer för tillfället om sommar öl och äventyr. Skriver gärna pappersbrev men lämnar anonym hotmail tills vidare. Nås på aandywoods(at)outlook.com Puss!

  A 2014-03-25 19:16:53
  Svara
 • Hej!

  Detta lät riktigt roligt 🙂 Jag heter Henna och fyller snart 21 år, jag bor i en liten by i Norrbotten. Till sommaren ska jag och min sambo flytta till Stockholm, äntligen ska vi få testa på storstadslivet! Behöver en paus från allt här uppe i norr och vill börja om på nytt när det gäller boende, vänner osv.

  Jag är en tjej som nästan alltid har ett leende på läpparna, har dålig humor och skulle även säga jag är en bra lyssnare. Drömmer om att resa jorden runt men tyvärr gillar jag kläder/väskor/inredning lite för mycket så oftast går lönen till det haha. Annars så är matlagning något jag gärna lägger ner tid på om jag inte umgås med vännerna, festar eller tränar. Läser bara självbiografier, vill plugga vidare på universitet men det blir aldrig av och värsta jag vet falska människor som inte kan stå för det dom sagt eller gjort!

  Vill gärna ha någon att dela tankar med i allt vad livet innebär 🙂

  Skriv gärna: Henna_lampinen(@)hotmail.com

  Massa kramar

  Henna 2014-03-25 19:16:44
  Svara
 • Hejhej! Jag är en 23-årig tjej som bor i stockholm, är ganska så nyinflyttad. Jag tycker väldigt mycket om inredning, träffa nytt folk, dricka öl och gå på massa spelningar & konserter. Är också väldigt intresserad av feminism! Jag har börjat gilla att göra saker jag egentligen tycker är läskigt och det tänker jag nog fortsätta med i livet! Hade varit hemskt trevligt med penpals och kanske någon fikakompis, vem vet? 🙂

  Maila mig på karlasjoberg (@) gmail.com

  Karla 2014-03-25 19:06:40
  Svara
 • Sara heter jag och är en tös på 23 år. Är uppvuxen och bor i de Värmländska skogarna, har dock bott i både Gävle och Stockholm en sväng. Jobbar som undersköterska på hemvården. Umgås gärna med vänner, shoppar, bakar, planerar inredning och plantering för vad som ska finnas på min underbara balkong i vår/sommar. Är väldigt intresserad av rockabilly, pinup, burlesk, retro/vintage. Och söker penpals med lite samma intressen. Var inte rädda att höra av er! 🙂 Kram Sara.
  musiikarknaark (a) live.se

  Sara 2014-03-25 19:04:16 http://itsjustmylife.bloggplatsen.se
  Svara
 • Hej! Jag heter Moa och är en glad och social tjej som fyller 18 år i år. Jag går tvåan på gymnasiet och när jag blir stor vill jag hemskt gärna bli socionom. Jag tycker om feminism, att träna, gå på fest och fredagsmys. Jag tycker inte om orättvisor, rasism, sexism eller annan skit.
  Just nu känns livet lite ensamt så det hade varit roligt med en ny kompis. Känner du också så och tycker att det är hemskt svårt att skriva om sig själv så här (det tycker jag hehe) så skriv till mig på moaclemess (@) hotmail.se!
  Hoppas det blev nånting bra av det här och att det inte blev en allt för tråkig och virrig text, för tråkig är jag verkligen inte! Kanske bara lite virrig.

  Moa 2014-03-25 19:01:38
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Helena och är 22 år ung. Jag är hälften norrlänning men bor nu längre söderut. Älskar att skriva, läsa, titta på film, fotografera, dr martens, nagellack i starka färger, kjolar, att känna mig oövervinnerlig, musik på högsta volym, London, Harry Potter, att resa, feminism och en hel massa andra grejer. Skulle tycka det var himla trevligt att ha några brevvänner att skriva om allt möjligt med.

  Bor för övrigt i Göteborg och skulle gärna lära känna lite mer folk här, så hör av er alla Göteborgare! Men det är absolut inget krav på att bo i Göteborg, så skriv bara skriv 🙂

  Min mail är: heljo92 (@) hotmail.com
  Hoppas vi hörs! 🙂

  Helena 2014-03-25 19:00:34
  Svara
 • Hello, I’m Beverly, 2o years old, born in Malaysia, moved to Singapore and Australia and I’m currently a university student in England. I adore fashion, travelling and cooking and definitely enjoy documenting my lifestyle by taking photos. I have a little pocketbook that contains my friends’ address and I usually write postcards whenever I travel or simply write letters (I love snail mails). I love meeting new people and sharing stories to strangers. Also, I’ve been an avid reader of Sandra’s blog since back in the days when she was in Livejournal.

  It would be lovely to hear from any of you – I have no preference as long as you’re one kind soul xx

  Check out my blog at www.theavidtraveller.blogspot.co.uk or simply drop me an email beverlykok (@) gmail.com

  Beverly 2014-03-25 18:54:43 http://www.theavidtraveller.blogspot.co.uk
  Svara
 • Skitkul! Jag heter Emma, är 21. Pluggar journalistik och sociologi vid Helsingfors universitet, och älskar det, i synnerhet sociologin. Älskar också andra bra saker som fest och feminism, böcker och diskussioner som hålls i gång till sena natten. Ska nångång skriva en bok, den ska handla om konsten att bli mänska i det här jävla samhället. Så ska jag också doktorera och resa världen runt, typ.

  Om nån vill skriva till mig kan ni göra det på emma.nippala (@) gmail.com!
  Kram!

  Emma Nippala 2014-03-25 18:50:33
  Svara
 • Hei!
  Mari, 19 år gammel norsk tjej. Liker hunder, beatles, sitrondrops, vin med bobler og å prate hele natten. håper noen vil bli kjent med meg! (og det er ikke særlig vanskelig å forstå norsk)
  mari.forberg (@) gmail.com

  Mari Forberg 2014-03-25 18:42:46
  Svara
 • Jag är en 16 år gammal tjej som gärna skulle vilja ha en mailvän/brevvän. Jag är engagerad i politiken, är medlem i SSU och sitter i den lokala styrelsen i min kommun. Oj så viktig jag lät där! Vi äter mest fika på mötena så är ej farlig. Haha.
  I alla fall så hatar jag rasism, skoskav, korv, manssvin och Takida. Jag älskar kjolar, böcker, filmer, vintage, feminism och katter.
  Min favoritsysselsättning är att åka in till den närmsta staden (Linköping) och spana på snygga killar med mina vänner. Så ja.. det spelar inte så stor roll vem du är. Jag vill ha någon att dela roliga som sorgliga stunder tillsammans med. En vän helt enkelt. Tycker du att jag verkar intressant så hör av dig till erikanilsson450 (@) hotmail.com. Hoppas vi hörs, puss!

  Erika Nilsson 2014-03-25 18:40:23
  Svara
 • Hej alla där ute! Johanna heter jag. Jag är 18 minus 5 dagar. Mitt hjärta slår tappert för äventyr även om det periodvis är väldig svält på den fronten. Jag läser natur på gymnasiet. Har absolut valt rätt linje men min kreativitet kvävs av att aldrig bli uttryckt. Tycker att det är så svårt att ge en bild av sig själv så här. Men jag är en glad tjej som gråter väldigt ofta. Jag gillar att läsa, dricka te, matte, musik (festivaler <333), känslan av alkohol i magen och att sittar på fik och prata i timmar. Annars känner jag mig ofta väldigt vilsen, drömmer mycket och längtar bort mycket. Skicka ett mail om vet du är vad du har för tankar! 😀 johanna (@) vista.se

  Johanna 2014-03-25 18:39:53 http://engmanjohanna.blogg.se
  Svara
 • Lydia, 16, Stockholm. Tycker om Twin Peaks, mörk choklad, matte, te och sextiotalsmusik. I höst åker jag till USA på utbytesår, vilket känns både läskigt och väldigt kul. Diskuterar gärna rymden, filmer, politik eller bara livet i allmänhet. Skriv till lydia (@) stenflo.se.

  Lydia 2014-03-25 18:38:40 http://www.lydiajohanna.blogg.se
  Svara
 • Åh vad roligt. Detta är nog tredje gången som jag skriver här . Jag har alltid hittat så fina penpals men jag har varit så slarvig med att skriva tillbaka. Jag vill bara skriva till er att ni får gärna maila mig igen!

  Men det sagt vill jag även söka nya penpals och nya kompisar. Jag är en glad tjej som fyller 25 i år, älskar mode, fika, pubhäng och att prata. Jag vill även testa på mer nya saker i livet. Som att ta en målarkurs eller lära mig något språk. Jag älskar även min lilla hipsterblogg.
  Ni kan skriva till mig på angela.bard89(a)live.se
  Och som sagt ni som skrivit till mig innan. Kör igen! Kanske era mail kom bort eller så är jag fruktansvärt sinnesförvirrad. Pöss och kram!

  Angie 2014-03-25 18:34:30 http://www.kidsvensk.blogg.se
  Svara
 • Hej, mitt namn är Linnea.

  I juni springer jag ut i världen med studentmössa och vit klänning på. Även fast jag räknar ned dagarna tills jag är ute ur dessa gymnasiekorridorer så är livet ganska fint just nu. För jag smyger in på studentnationer, dansar för mycket, köper öl för 20 kronor och somnar hellre i pojkrum än hemma. Dessutom är våren en dag närmare idag än vad den var igår.

  Jag tycker om att fotografera och längtar till Emmaboda i sommar. Så om du känner dig lika rastlös som jag, inte heller har bytt mailadress sedan 2005 och vill diskutera prick allt, så skriv en rad till coola10an (@) hotmail.com

  Linnea 2014-03-25 18:33:46
  Svara
 • Behöver någon som är i samma situation som mig. Som inte kommer över sitt ex. Som fortfarande är obegripligt kär och gråter utav förtvivlan för allt det som varit. Som gråter av saknad. Som gråter för att man skulle göra allt för att få sitta bredvid hen igen, gå den där promenaden eller ta den där ciggen när vi gick runt kvarteret.
  Jag behöver någon som vet hur det känns att bli lämnad av den man tror man ska hålla med hela livet.

  skriv till mig på mailen: melitta93(@)hotmail.com

  Vill även diskutera fina saker. Sånt som man faktiskt uppskattar.
  Kille eller tjej spelar absolut ingen roll!

  Melle 2014-03-25 18:23:02
  Svara
 • Hejhej, jag heter Sofia!
  Går på gymnasiet, natur, men vill allra helst regissera film typ/spela i band/whatever. Alltså jag vill brevväxla med dig som gillar att diskutera livet typ, och viktiga grejer som feminism. MEN du för gärna vara lite nördig och ha asrolig humor, haha lite svårdefinierat men jaja! har en fäbless för pojkband också, kan ju behöva nämnas! Hänger mycket på tumblr, hade ju varit fett om du gör det med!! 😀 Det jag absolut hoppas på är att få hitta ngn som man bara kan snacka med jättelänge, hade ju varit episkt. Ber om ursäkt ifall allt detta lät fett pretto. puss och kram, är säker på att jag kmr älska vem som än skriver till mig!
  sofia.ekre (@) home.se

  sofia 2014-03-25 18:20:09
  Svara
 • Agnes, uppvuxen i Skellefteå och bosatt i London. Copy writar måndag till fredag och minglar helst resten av min vakna tid. Läser böcker, knarkar kaffe och allt det där ni vet. Lever för frukostpicknickar i Southwark Park, rappar bra salongsberusad, äter godis till middag emellanåt, citerar Astrid Lindgren och Tove Jansson och skriver sagor dagar och nätter. Vill gärna ha en brevis och nästan ännu mer en kompis att hänga längs Themsen, klättra över stängsel och rumla runt stans gator med. Så extra mycket hej om du bor i London.

  Om du vill skriva till mig så gör det på agnes.stenlund(@)hotmail.se <- OBS! .SE och ingenting annat.

  agnes 2014-03-25 18:17:56 http://nordnoll.blogg.se/
  Svara
 • Hej. Heter Josefin och är 25 år. Bor i Göteborg och pluggar till djurvårdare. Älskar djur och har två katter. Vill ha lite nya roliga mailkompisar. Är ej så snygg och inte så bra på mode, men är snäll, rolig, bra på att lyssna och älskar tv-spel. Gillar även serier, vänner, att dricka vin, vegetarisk mat, feminism osv. Hade gärna velat lära mig spela fiol och att rida. Älskar popmusik typ Kent, håkan osv. Nu ska jag plugga till djursjukvårdsprov imorgon, hoppas det ligger några roliga mail i inkorgen senare.
  Maila på nintendokatt (@) hotmail.com

  Josefin 2014-03-25 18:16:03 http://Vinfylla.blogspot.se
  Svara
 • Ta chansen! Jag fick en brevvän förra gången! 🙂

  Hanna 2014-03-25 18:14:01 http://hannaalmgren.blogspot.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!