Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

moving day.

Jag håller på och flyttar nu så allt i mitt liv är upp&ner igen (alltså bokstavligt). Flyttkartonger i exakt varenda vrå, en ledsen basilikaplanta som inte får följa med, ännu fler böcker som gör flyttlådorna helt orimligt tunga etc. Tänkte därför uppdatera er om min livsstatus just nu, så ni hänger med!

Jag flyttar ut från denna lägenhet tillsammans med Magnus på fredag. Jag kan inte flytta in i min bostadsrätt som jag inhandlat förrän runt 12:e april (förhoppningsvis) så tills dess flyttar jag in hos Michelle och Magnus hos sin bästa kompis. Tur att bästa kompisar finns alltså.

Men under helgen har jag och Magnus bestämt oss för att ha staycation, för att göra något roligt av detta runtflyttande. Så från lördag morgon bor vi på hotell i tre dagar!
Jag är så pepp på detta, har aldrig bott på hotell i Stockholm. Tänker att jag ska göra utomlandsiga saker som att titta på olika kyrkor och gå på museum typ. Eller nej, inte titta på kyrkor men ni fattar.

Knäppt att jag förövrigt har samma flytt-outfit som förra gången, verkar vara undermedvetet tema:

  .

Translation. I’m moving agan. I don’t have access to the apartment that I bought until the middle of April so until then I will live at MIchelle’s place. But this weekend Magnus and I are staying at a hotel in Stockholm. So excited about that, never stayed at a hotel in Stockholm before.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Angie och J. Mitt svar ville Sandra inte ens publicera trots att det inte var otrevligt.

  Jag tycker bara att unga tjejer ska vara lite mer källkritiska, utan att kritisera Sandra, för det är hennes blogg och hon skriver vad hon vill, men när jag läser hyllningskommentar efter hyllningskommentar blir jag mörkrädd. Sandra råkar vara priviligerad men även driven och har kämpat för att komma dit hon vill och jag vet som ung tjej med 3 diagnoser att allt inte är så jävla lätt och tuggummirosa jämt. Detta hade ingenting med just det här blogginlägget att göra men jag läser den här bloggen ofta, och säg inte ”sluta om du inte vill läsa” för vi måste kunna kritisera så väl som hylla. det faktum att en kommentar jag skrev, som inte var spec hemsk öht, inte publicerades bidrar ju också till att unga tjejer tror att det här livet är det perfekta livet och nåde den som inte mår så här eller känner så här. att få som svar ”hitta på roliga saker” när en är deprimerad är ett av de mest hånfulla en kan höra pga en känner sig ännu mer misslyckad när en inte orkar.

  nu svävar jag iväg. som sagt, jag gillar dig Sandra och tycker du är asball för att du lever ditt liv precis som du vill och inte ser några hinder för dina drömmar. och det är inte ditt ansvar att rädda alla unga tjejer som mår dåligt, men jag tycker ändå det är viktigt att belysa problemet att för vissa är din blogg en bibel, och du axlar ett ansvar.
  Kram!

  "Bengt" 2014-04-04 04:39:32
  Svara
 • Åh ditt hår är så fint på sista bilden. Kommer ihåg att jag tänkte ”Hon får inte klippa nu!!!!” och sedan en vecka senare så kom det klassiska jag-har-klippt-mig-inlägget. Men du är fin i kortare hår också, Sandra.

  Elin 2014-03-31 14:15:57 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Åh, jag älskar hemester! Det finns inget bättre än att upptäcka sin stad på nytt. Har ni tur ordnas det Konståkning i tunnelbanan på söndag (googla!) för det kan jag verkligen rekommendera.

  Cecilia 2014-03-28 19:51:28 http://Ceciliastankar.blogspot.com
  Svara
 • Packtips inför flytten: Blanda böcker med lätta kuddar mm så blir det lättare att bära. 🙂

  O. 2014-03-28 11:17:56
  Svara
 • Sandra! Har för mig att du ibland kan gå in på vissa kommentarer och svara dem, OM du kan det och har tid typ imorgon när du hämtar dig efter din superduperreleasefest, kan du inte svara ”sofie” att hon ska titta i kommentarerna så att hon ser att jag har svarat och JÄTTEGÄRNA vill köpa hennes kjol men att det inte går att hitta hennes mail. Jag har en förstor jeanskjol som hon kan få med också om den skulle passa!

  Linnea 2014-03-27 22:29:44
  Svara
 • Åh vad mysigt!

  Malin Aurora 2014-03-27 15:20:42 http://vildblommor.blogg.se/
  Svara
 • Underbar outfit, och finaste konceptet med staycation!

  Emma 2014-03-27 12:04:52
  Svara
 • Sofie! JAG VILL KÖPA DIN KJOL, men hittar ingen email? maila mig: [email protected]

  Linnea 2014-03-27 12:01:37
  Svara
 • ”Bengt”
  Va..?
  Du är verkligen en sån som ploppar upp och skapar dålig stämning. I bet you are a partypooper as well!

  Angie 2014-03-27 10:57:42 http://www.kidsvensk.blogg.se
  Svara
 • Kul med staycation! Lycka till med flytten. Jag har precis flyttat och livet är ju helt upp-och-ned under tiden man inte har kommit i ordning.

  Anna María 2014-03-27 09:54:06 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Kul med staycation också – frukostbuffé är ju typ på top 10 bästa grejerna.

  J 2014-03-27 08:57:56
  Svara
 • Packa böckerna i papperskassar! Mycket lättare att bära än tunga flyttlådor.

  Andrea 2014-03-27 08:55:43
  Svara
 • Bengt: hon kanske bara hade festen där och sov hemma sen och räknar det därför inte som att bo på hotell. Du är lite som ett levande exempel på männen som bara kommenterar för att kritisera – underbaraclara skrev om det för några dagar sen.

  J 2014-03-27 08:54:55
  Svara
 • Åh jag vill också flytta!! Gud vad roligt det ska bli sen när ni flyttat in ^^ Ni får ha det så trevligt på hotellet!

  Madde Schwedaan 2014-03-27 07:19:07 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Kul och spännande att flytta till nytt! Speciellt bostadsrätt, som då blir DIN egna så att säga. Och HUR mysigt med hotell-staycation?!

  Tokyo-Love 2014-03-26 23:36:31 http://sakuradesu.blogg.se
  Svara
 • Är nyfiken på din nya lägenhet!

  Btw!!! Filmen ‘Mathilda’ finns ju på Netflix! Ser den nu:) Bästa scenen i början när hon steker pannkakor och sätter blommor i en vas, aaw!

  Martina 2014-03-26 23:27:41
  Svara
 • Jag har en sån helt oanvänd jeans-skater kjol som du har på dig där men jag kan inte ha den för jag är för tjock. Är det någon som vill köpa den (storlek S) för en hundring kan de ju emaila mig!

  Sofie 2014-03-26 23:20:24
  Svara
 • ”Min nyårsafton började så flott som på hotellrum! Mr Jet hade en kampanj där alla som hade över tiotusen följare på instagram fick ett hotellrum gratis. Så himla bra tänkte jag och fick ett hotellrum på fina Hotell Stureplan. Här bestämde jag mig för att bjuda in en massa kompisar på fest!”

  ”aldrig bott på hotell i Stockholm”

  bengt 2014-03-26 23:05:04
  Svara
 • Åh vad kuul, lite avis blir jag! Hotell är ju ubermysiga, speciellt i stocholm.

  Fanny 2014-03-26 21:08:14 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Vilken rolig idé med staycation, tog ett tag innan jag fattade haha.

  Fröken Cocco Sohl 2014-03-26 20:38:23 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Mysigt med hotell 🙂

  julia 2014-03-26 20:34:56
  Svara
 • Åh älskar outfitten!

  clara 2014-03-26 19:33:33 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
 • Står det en läskig svartklädd person utan huvud bakom dig på första bilden? 😮

  Hanna 2014-03-26 19:24:01
  Svara
 • Hallå Sandra!
  Jag undrar om du sett filmen Nick and Norah’s infinitive playlist? Det känns som en film som skulle passa dig, utefter de andra filmerna du skriver om. Lite härlig tonårsångest blandat med awkward kärlek. Dagens tips från en trogen läsare 🙂
  Puss och kram!

  Charlotte 2014-03-26 19:22:39
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!