Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. podcast nr 9.

IMG_9856

Torsdag = nytt poddavsitt. Jag publicerade denna bild på min insta och undrade om någon kunde gissa temat. Ingen lyckades men svaret är alltså GÅTOR (gåtan från batman på bilden ju!).
Vi berättar gåtor för varandra och så får den andre gissa. Jag tyckte det blev ett jätteroligt och knäppt avsnitt.
Om ni tycker att vi berättar gåtorna för fort och vill höra dem noggrannare för att vara med och gissa har vi publicerat alla gåtor utan svar på vår facebook sida.

Lyssna och prenumerera här i itunes (det är länken högst upp som är den nya). Den finns också i appen podcaster.

Och här kan du lyssna direkt i webbläsaren:
https://soundcloud.com/sandra-michelle-2/sandra-michelle-9-v-ra-b-sta-g

.

Translation. Podcast no. 9 is out today with me and Michelle. It’s in Swedish and today it’s about riddles.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • men alltså om man går fram till ängeln och frågar ”vad skulle den andra säga att är rätt dörr” och den säger ”hen skulle säga att ta den andra dörren”, då måste man ju ta den dörren man står framför? tar man den andra dörren blir det ju helvetet! eller menar ni andra dörren än det som vakten säger? hehe

  julia 2014-03-27 23:51:52
  Svara
 • michelle har världens bästa skratt. sån himla underskattad egenskap??
  men ni två alltså… vill ba vara er bästis!

  fredrika 2014-03-27 22:36:04
  Svara
 • Så mysigt att lyssna på eran podcast !! <3<3 Jag har lite svårt att urskilja vem som pratar ibland, men det kanske blir så då man är bästisar att man blir lite lika varandra på något märkligt vis.

  Tiffany 2014-03-27 21:32:18 http://www.tiffanyswider.se
  Svara
 • Alltså, jag har helt missat att lyssna på er fina podcast typ varje vecka & nu idag tog jag mig i kragen & började lyssna på den.
  Så blir jag så otroligt glad när ni säger att det är okej att inte veta vad man ska göra med sitt liv till & med när man är trettio.
  För jag är 22 & går igenom någon slags livskris. Tvivlar på alla val man gör och känner att man borde fixat sitt liv tidigare & är bara allmänt besviken på sig själv.
  Känns lite lättare att vara 22 & inte veta vad man ska göra med sitt liv nu.
  Tack <3

  Julia 2014-03-27 16:34:11
  Svara
 • SANDRA! Din bok. Din bok din bok din bok. Jag hade fem sidor kvar. Sen började jag om ifrån början igen. För jag vill inte att den ska ta slut. Fantastiskt.

  Vilma 2014-03-27 15:54:53
  Svara
 • Johanna: Klart du ska vara med killen du är kär i, och det låter ju underbart att det är besvarat också – då är det ju meant to be! Men att han gör dig ledsen är ju inte alls bra, speciellt inte om det är något som sker ofta. Det måste du säga till honom. Du är värd mer än så. Vet inte hur situationen ser ut för er, men om ni är kära i varandra så ska ni vara tillsammans ju, såklart. Fast som sagt, han måste vara schysst mot dig också. Kämpa. Kram <3

  Emma 2014-03-27 15:45:30
  Svara
 • Hallå! På dörren-djävulen-ängeln-frågan så kan en väl bara fråga ”ställer jag en fråga nu?”. Om personen svarar nej så vet en ju att den ljuger.

  hanna 2014-03-27 15:39:53
  Svara
 • Omnom nom gör en pod om mat ❤️

  Lina 2014-03-27 15:36:04
  Svara
 • Fick din bok idag!!! Åh, den är SÅ fin. Och att den var signerad gjorde att mitt hjärta tog några extra skutt <3

  Emma 2014-03-27 15:03:57
  Svara
 • Jag tycker du är så bra på allt och kommer med goda råd! Vill du hjälpa mig med mitt akuta bekymmer? Jag måste ha råd innan jag sprängs, kanske har du svarat på nått liknande tidigare, länka isåfall. Är så upp över öronen kär i en kille men av vissa bekymmer runt omkring är det omöjligt att han ska bli min på riktigt. Jag vet att han vill ha mig mest av allt, men allt går emot oss! Jag älskar honom men han gör mig gång på gång ledsen men när vi har det bra då är det bäst. Vad gör man? Jag vill inte glömma allt och honom. Jag vill inte bli tillsammans med någon annan. Jag kan inte släppa taget för jag vill inte att han ska börja älska nån annan…

  Johanna 2014-03-27 14:30:01
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!