4 intervjuer.

Glad söndag! Här kommer lite olika tidningar och sådant jag har varit med i på sistone, om ni kanske vill läsa.

devote

Hos Devote är jag deras söndagsintervju-objekt idag och vi pratar om boken och om kärlek och sånt.

stureplan

På stureplan.se berättar jag om mina favoritställen och annat i Stockholm.

p3

Jag och romance-författaren Simona Ahrnstedt var med i p3 i fredags och pratade om olika sätt att skriva om kärlek på, bland annat. Vi fick dessutom uppdraget att skriva om varandras texter vilket var svååårt, särskilt i live-radio. Lyssna kan man göra här!

tt

Slutligen blev jag intervjuad av TT för någon vecka sedan vilket har inneburit att jag hamnat i ett tiotal olika tidningar runt om i landet, kul! Här exempelvis i VästerviksTidningen.


Och tack alla fina ni som hört av er angående boken och redan har läst ut den! Era galningar vad snabba ni är. Blir så otroligt glad över era ord. Ni anar inte hur mycket det betyder att det finns människor där ute som tycker om den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Alltså Sandra du MÅSTE lyssna på den här låten! Så fin kärlekshistoria och så bra låt! Inte precis den där första kärleken som du gillar så mycket, men ändå det där pirret o.s.v. Det är så det pirrar i mig när jag ser videon! Jag tror att du kommer gilla den. Jag vill i alla fall ge dig chansen att se och lyssna men sen kan en ju ha annat för sig och mycket annat att tänka på men nu har jag i alla fall sagt till. Här är den: http://www.youtube.com/watch?v=qV1SVsPQvsQ

  Elin 2014-04-01 18:27:54 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Ååå nu har jag läst ut den. Det är den första boken på flera år som har fått mig att inte ens vilja öppna datorn på flera dagar. När jag läste de sista orden kände jag mig tom. Det var över. Nu vill jag bara ha mer, mer, mer. Du lyckades få ner så många av mina känslor på papper, sånt som jag aldrig själv har lyckats med. Den kommer alltid att ligga framme på mitt nattduksbord bara för att den är så fin och då och då kommer jag att läsa en eller två sidor. Massor av kramar och tack!

  Alice 2014-03-31 21:48:30
  Svara
 • Jag bor i Finland men reste till Stockholm över helgen. Jag tänkte att jag ju bara måste ha din bok, eftersom jag läst din blogg hur länge som helst. Så jag gick in i varje bokhandel jag såg och hittade den till slut. Det fanns typ fyra stycken kvar i hyllan så fatta hur glad jag var att få ett exemplar i min hand. Omslaget är ju hur fint som helst och jag väntar så på att få tid att läsa den. Kommer bli en helt underbar läsupplevelse!

  Jenny 2014-03-31 16:48:07
  Svara
 • Detta kan nog vara den bästa boken jag någonsin läst.

  Thilde 2014-03-31 14:44:15 http://Www.brommabrudens.devote.se
  Svara
 • Måste bara säga att du är så himla fin på den översta bilden. Färgerna är så fina, dina ögon matchar t-shirten och den är bara helt perfekt. Om jag vore du hade jag använt den som profilbild överallt det är möjligt, och ev. tapetserat en vägg med den.

  Lotta 2014-03-31 12:43:09
  Svara
 • Har hälften kvar.
  Vill inte läsa ut den.
  Eller jo.
  Sen vill jag läsa den igen.
  Du är magisk Sandra, precis som din första roman är.

  Veronica 2014-03-30 23:40:53 http://Tankarochstrunt.tumblr.com
  Svara
 • Läste precis ut din bok; åå vad bra den är! Bästa kärleksboken som jag någonsin läst! Hoppas du ger ut fler fenomenala böcker i framtiden. Ser fram emot det. Kram.

  Sarah 2014-03-30 23:03:54
  Svara
 • Sandra!!!! Jag och min kompis träffade dig ute i torsdags, vi på väg till studentskiva och du till din bokfest gissar jag! Så himla himla roligt att träffa dig, det gjorde verkligen hela min kväll, och dagen efter och denna dag också! har läst din blogg i 2 år och har ju liksom följt dig länge, tycker dina texter är helt fantastiska och du verkar vara en så himla bra människa. ville bara säga att det var så himla kul att träffa dig och du var så himla snäll och glad och bra! och som jag sa så ska jag köpa din bok så fooooort jag kan!! Puss och kram hoppas att vi ses någon gång igen 😀 😀 😀 <333333

  Sara 2014-03-30 22:41:10
  Svara
 • vill fråga en grej om kärlek. Hur känns den andra, eller tredje kärleken? Jag kan liksom inte fatta att jag kommer älska någon ny senare. Jag är inte kär i han den första längre. Men känner något gör jag ju. Kommer det försvinna? Och, alltså, kommer man känna en massa för någon ny sedan? Blir det en annan typ av kärlek eller samma igen fast bara en annan person? Jag fattar det som sagt verkligen inte. Kärlek är så himla konstigt. Och kommer någon annan kunna bli kär i mig igen? overkligt.

  Lisa 2014-03-30 21:00:50
  Svara
 • Har också läst ut! Och sen kände jag såhär: Är den sluuuut?

  Har tänkt otroligt mycket på mina egna tonårsförälskelser sedan jag läste ut den för ett dygn sedan. Tack för att du påminde mig om dem!

  Sofie 2014-03-30 20:05:31
  Svara
 • Beställde just boken och är så himla, himla längtig efter att få läsa ! Tack för att du skriver så att det känns.
  Och Julia, KLART du ska höra av dig! Det där är mer potentiell magi än stalker och SÅDANT ska man vara rädd om!

  Sofia 2014-03-30 16:26:39 http://www.senkanske.com
  Svara
 • Kul att läsa! Har inte köpt din bok än men måste säga att jag är riktigt nyfiken på den.

  Matilda 2014-03-30 15:59:10 http://matildakllman.blogg.se
  Svara
 • Sitter på bussen mellan Göteborg och Oslo och läste precis ut din bok. Den var så himla fin och bra och jag känner mig gråtig och känslosam för att tonårskärlek är så himla hemskt men också så oerhört fint och det är så lätt att tänka tillbaka och känna igen sig. Så tack för en extremt bra bok. Jag hoppas du skriver många fler.

  Cornelia 2014-03-30 14:54:21
  Svara
 • till julia här ovan: JA du kan höra av dig! fick själv en pojkvän en gång efter att jag såg en söt kille på en fest och sen hörde av mig till honom. gööör det bara, få som tycker det är creepy numera.

  julia 2014-03-30 14:37:10 http://book.ratata.fi
  Svara
 • Julia: Jag har dansat bredvid ett x-antal snygga killar under mina år på dansgolvet och aldrig mer träffat dem (och det är försmädligt), därför tycker jag att du borde köra!! Det blir bara creepy om du gör det creepy, och om du blir nekad så är det inte hela världen och du kommer antagligen inte träffa honom igen. Kör hårt!

  Hedvig 2014-03-30 14:33:52
  Svara
 • Herre asså, såg dig idag i Kungsträdgården! Ville så gärna gå fram men blev så tagen att jag bara kunde stirra, hade seriöst tårar i ögonen. Så nu ville jag bara säga det jag hade tänkt; Du är bäst. Och tack för att din blogg finns. <3

  Klara 2014-03-30 14:08:08
  Svara
 • Såå snygg på första två bilderna/intervjuerna! ska läsa nu.^^

  Fanny 2014-03-30 14:05:04 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • alltså sandra (och alla läsare!) – var på konsert/klubb igår och föll för en kille som dansade bredvid mig och nu har jag hittat honom på fb och är SÅHÄR nära på att skicka ett meddelande och fråga om han vill ses… är det supercreepy att jag stalkat mig igenom listan på attendees på evenemanget? eller ska jag yolo-a och mejla honom? han va så söt alltså.

  Julia 2014-03-30 13:53:31
  Svara
 • Inte bara runtom i Sverige, också i några tidningar i Finland! Läste om din bok i lokaltidningen idag, och gissar att samma intervju också finns i några andra finlandssvenska tidningar 🙂

  Mymlan 2014-03-30 13:21:01 http://litenmymla.papper.fi
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!