Nu är det vår i och med att det är bestämt och så, vilket innebär frukost utomhus! Här kommer ett recept på två mackor vi gjorde igår som blev mega.
Steg 1 är ju att köpa ett bra nybakat bröd. Eller ett baka ett själv, vi köpte surdegsbaguetter. Den första mackan är mycket enkel: skagenröra (en god) och en massa ruccola och salt. Klart! Inga konstigheter.
Macka 2: bred ett tjockt lager Boursin i mackan. Boursin är en fransk fluffig vitlöksmjukost, kan vara min bästa upptäckt när jag hängde i Paris förra våren. Sedan ruccola och tomater.
Pynta med bresaola och chorizo.
Och det bästa – tryffelolja. Bara att ringla över hela mackan.
Slå in i papper och bege dig ut.
Ät upp i solen i valfri park. Glad vår!
.
Translation. Two sandwiches we made yesterday for breakfast. First one: Sourdough baguette, skagen mix, arugula and herb salt. Second one: Sourdough baguette, Boursin cheese, arugula, tomatoes, bresaola, chorizo and truffle oil.