Sommar equals de bästa recepten och här kommer några jag drömmer om att laga/äta inom en (förhoppningsvis) snart framtid.
Pavlova with rhubarb and pistachios.
Pineapple and margarita ice pops.
My name is Sandra Beijer and i’m from Stockholm. I like Fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of Sweden’s biggest blogs with over 150 000 visits a week. Besides blogging I work as a writer, you can find my portfolio here. E-mail love letters and other things to [email protected]
Sommar equals de bästa recepten och här kommer några jag drömmer om att laga/äta inom en (förhoppningsvis) snart framtid.
Pavlova with rhubarb and pistachios.
Pineapple and margarita ice pops.
Alltså ja. Ja ja ja.
åh wow, moms!
Sandra, vad ska man egentligen göra när man inte känner sig respekterad på sitt jobb? Ändra på sig själv? Jag känner att jag har så svårt att vara mig själv, att jag blir nervös och alldeles för självmedveten och att jag hela tiden måste ha någonting intressant att säga för att bli omtyckt. (Och att allt jag säger är konstigt/gulligt/dumt. Jag har en tendens att känna mig osäker som person på alla jobb jag haft, men känner mig väldigt sällan blygsam och ”tråkig” privat, då jag är väldigt social. Jag känner att jag blir tagen för givet, att jag inte blir tagen på allvar, någonting jag känner sådan innerlig längtan efter att få göra. Så Sandra, jag vänder mig till dig då du känns så stark och bra på att säga ifrån, komma med goda råd. Jag blir 25 år i sommar och vill inte att det ska förbli såhär.
Hejsan Sandra,
Detta har egentligen inte med ditt inlägg att göra men jag undrar om din bok kommer i engelsk översättning snart? Vi tänkte läsa den med mina elever och köpa in klassuppsättningar. Vet du?
Ha det gott!
Håll utkik på Hornstulls marknad! Så fort majssäsongen drar igång dyker Cotija-vagnen upp igen med sina sinnessjukt goda ”Elotes Callejeros” (alltså, mexican street corn, dvs. grillade majskolvar med majonäs, mexikansk cotijaost, chili och lime).
Pizzan ser jättegod ut 🙂
ganska säker på att du kommer att tycka att detta är fint: http://www.fubiz.net/2014/04/02/tiny-tattoos-with-parallel-backgrounds/
det är små mini-tatueringar på handleden som hör ihop med det som det poseras framför. ta en titt vetja! puss
Kolla här är till dig: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/kjolar/estradeur-1043/sporty-skirt-108533-14/
Gud vad gott, älskar dina recept!
Läste din bok här om dan förresten, väldigt fin och unik! x
Pavlovan såg gudomlig ut! 😀
Åååh, så mye godt! Fikk intenst lyst på pizza og ice pops, og den mousse-kaken nederst er noe av det peneste jeg har sett! Sommermat, altså.
Avokadopasta!
För 4 personer: 1 vitlöksklyfta, ½ chili, 1 lime, 2 mogna avokador, salt och svartpeppar, ½ dl olivolja, en handfull basilika och en handfull bladpersilja, 1 dl riven fårost (pecorino), 1 dl riven parmesanost, 400–500 g spagetti.
Hacka vitlök och chili och lägg i en skål. Pressa limesaft. Öppna avokadorna och ta ut kärnan, gröp ur fruktköttet med en sked och lägg i skålen. Finhacka örterna och riv osten. Krydda med salt och peppar, örter, häll i olivolja samt pecorino- och parmesanosten. Blanda, smaka av. Såsen ska vara tillräckligt salt.
Koka spagetti i saltat vatten, al dente. Ta tillvara kokvattnet och låt pastan rinna av. Blanda lite pastavatten i såsen och vänd ner spagettin i avokadosåsen. Krydda med parmesanost och svartpeppar.
http://hbl.fi/livsstil/2012-10-24/safkaa-ar-vara-viktigaste-recept
Mums rabarbermoussen såg ju hur god som helst! Använder du ansiktsmasker? Har du några tips?
Åh jisses vad gott!