pastell och reese witherspoon.

thursday

Jag har varit sjuk i dagarna tre. Så som det kan bli när man dansar utomhus på midsommarafton utan halsduk och har en förkyld pojkvän som man ändå känner att man behöver pussa på. Min vecka har alltså mestadels bestått av att ligga i sängen och äta nektariner och sträckkolla på film. Igår mådde jag bättre så jag, Michelle och Nina gick på stan och spanade in rean.

thursday

Kom därför hem med den här rosa mjuka saken från Monki för 150 pix! Magkort, långärmat och varmt är mina favoritegenskaper i kläder just nu. Särskilt om de är i pastell.

Angående mitt film-maraton har det mest varit värdelösa amerikanska romantiska komedier (guilty pleasure) men kan i alla fall rekommendera en himla bra film!

1

Election är en svart komedi från 1999 med Reese Witherspoon och Matthew Broderick i huvudrollerna. Matthew Broderick spelar en oskön lärare som vill lägga hinder i vägen för präktiga Tracy Flick (Reese) som vill vinna skolans elevordförande-val. Vilket leder till rätt bisarra följder. Lättsmält, knäppt och niottiotaligt. Trailer här:

 

.

Translation. A new pink sweater from Monki and a movie recommendation: Election with Reese Witherspoon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!