du kanske inte vet vem morrissey är men du hånglar i alla fall som om jorden ska exploderna imorgon.

Kom ni ihåg att jag hade en tävling med LdB där man kunde vinna en poster med ett citat ur min bok?
Nu är vinnarna klara!

Grattis till:
Linn Mosten
Sofia Capel
Julia Gunnarsson
Lovisa Andersson
Agnes Edlund
Josefin Lundvall
Erica Välimaa
Cornelia Andersson
Ottilia Westerlund
Mia Jansson

LdB kommer maila er om adress.

LdB’s vinnare i deras tävling där man skulle designa en poster och vinna en resa till Paris är Frida Nilsson från Dalby. Grattis! Motiveringen löd: ”Med lekfull design och ett härligt citat föll den juryn i smaken. Vinnaren har på ett finurligt sätt lekt med typsnitt och form – och skapat en poster som verkligen inspirerar! Grattis Frida Nilsson – du vinner en resa till Paris!” Spana in vinnaren och hennes bidrag här vetja.

Nu ska jag ta ett tåg till Italien och bara äta pasta i tre dagar, så vi hörs efter det. puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tja, kärleksproblem som behövs skrivas ner anropar typ, tänt vare här. Jag HATAR honom för att han var den som tog initiativ att kyssas första gången fast JAG sa nej men vi jobbar ju ihop, det är en dålig idé, trots att jag bara ville äta honom till frukost, lunch och middag. Men kysste honom ändå såklart, pga noll självdisciplin. Detta var i januari och fram tills juni i år har vi varit hyschhysch hela tiden och pusspuss vad jag gillar dig, jag gillar dig mer, nej men jag gillar dig mest, dvs skitjobbiga och äckligt kära. MEN, tre veckor sedan, dagen innan jag tar semester och några timmar efter vi knullat och några veckor av att han känts avlägsen men jag fortfarande patetiskt kär så spyr han ut ba BAM ”baby, vi kanske inte borde göra det här, vi kan bli avslöjade, jag är lite dålig på att höra av mig till folk just nu, vi ses ju hela tiden på jobbet, det är nog bäst att sluta”. Jag hävde ur mig innan att jag gillar honom och inte vill sluta, men vill han så vill såklart jag också sluta och jajajaja, det är en bra idé, javisst, vi är vänner, okej, kram och ses imorgon. Paff och krossad när jag kom hem och förbannad dagen efter på jobbet för hur han hanterat allt. Drar därifrån med ett ”ha en trevlig semester” och inte hörts sedan dess. Jag vågade aldrig säga att jag älskar honom fast han sa det redan i januari, men jag VISSTEVISSTEVISSTE inombords egentligen att han bara var kär i tanken på att jag var kär i honom pga att han varit olyckligt kär två gånger. Jag visste att han skulle tröttna och allt känns bara som fucking jävla fittbullshit nu, jag vågade aldrig ge allt hela vägen för jag visste att det skulle bli såhär och ändå lät jag mig själv bli kär i honom och fast jag spelar tuff utan att det märks att jag är en toffel för honom egentligen så vill han ändå bara ha mig som en vän, men jag tror fan inte på den skiten heller längre, han var bara glad att knulla någon som bekräftade honom. Jag har festat och fyllt de här tre veckorna med svinroliga saker och känt fuck honom men i natt drömde jag att han hade en ny tjej med mer gemensamma intressen som honom och jag vaknade gråtandes 06.30 och vill inte äta, jag vill bara röka. All den där kärleken under vintern kom tillbaka efter drömmen och jag vill bara skära ut den och hata honom men ändå att han kan vara lycklig ibland, men jag vill inte att han ska veta hur ledsen jag är, jag hatar att vara i underläge. Men nu ska jag på Way out west i augusti och kyssa killar som är längre än 1.95 och som har mörkare ögon och mörkare hår och som är äldre än mig, typ 30 med bra karriär, och inte är en jävla självisk nolla. Klart slut.

  Olivia 2014-07-07 15:51:21
  Svara
 • yaay!

  Sofia - Londonbloggen 2014-07-07 03:15:05 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • Emilia: Jag ser fram emot den dagen då du behöver hjälp men alla nekar dig.

  Lisa 2014-07-04 18:26:45
  Svara
 • Emilia: Gå du och dra nåt gammalt över dig eller ta en god titt i spegeln, så jävla trist att skriva så till någon som bara vill höra om andras erfarenheter. ”Lycka till” själv.

  Kajsa: Det var inget fel på din fråga tycker jag, snarare ett bra initiativ men tråkiga människor finns ju överallt.

  L 2014-07-04 13:03:47
  Svara
 • Kajsa: Skämtar du? Skämtar alla lata människor här inne som inte kan/vill/orkar ta reda på någonting själva? Lycka till med frilansandet.

  Emilia 2014-07-04 01:54:43
  Svara
 • Kan du inte göra ett frilans-inlägg? Hur man gör när man startar företag och sådär? Har precis skattat f-skattsedel för att bli frilanscopy och allt är så krångligt.

  Kajsa 2014-07-03 16:25:30
  Svara
 • Lyckostar.. Ha det fint i italien!

  hanna 2014-07-03 13:26:40 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Hej!
  Jag satt och kikade igenom dina reseguider och kom på en sak.
  Du hänger väl en del nere i Göteborg, eller i alla fall så är ju din pojkvän därifrån..?
  Kan inte du göra en Göteborgsguide? 🙂

  Emmie 2014-07-03 10:58:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!