Postcard from Italy.

image

Hej! Jag provar mobilbloggning för första gången någonsin. Vi får se hur det går, om ni läser detta nu har jag tydligen lyckats publicera.  Sitter på en sportbar i Italien och ”tittar på matchen”. Fast äter snarare chips och läser bloggar på ett otippat snabbt wi-fi. Det är himla vackert här i alla fall. Och varmt. Och en temperatur i havet som gör att man kan stanna kvar utan att varken huden knottrar sig eller läpparna blir blå. Äter pasta i alla former och bor i ett pastellrosa hus på en kulle. Tycker mycket om Italien.

vi hörs snart igen. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Möjligtvis på Fast Bar i Monterosso? Hoppas att du käkade burgarna! Borde naturligtvis tipsat i förväg, men Wifit i Portugal är lika kasst som i Frankrike.

  Nina 2014-07-09 08:29:08
  Svara
 • Ååh har blivit lite italien sjuk på sistone och alla fina instagram bilder du lägger upp är så underbara. vill så gärna dit nån gång! också: så fint det var, det sista dagboksinlägg du läste i tvodden. jättebra ju

  Cornelia 2014-07-05 19:53:40 http://cyber-tomatoes.tumblr.com
  Svara
 • L: Jag tycker absolut att du skall sända meddelandet! Vad har du att förlora? Antingen blir han superglad och vill träffa dig eller så vill han inte det men det är ju ingenting att skämmas för om han säger nej eftersom du åtminstone har tagit steget att fråga och det gör dig starkare som person! Go for it!

  Lisa m 2014-07-05 16:45:17
  Svara
 • Hej Sandra och alla andra! Jag hade behövt lite hjälp, eller kanske snarare lite peppning, och det här känns som rätta stället att hämta hjälp från. Det handlar naturligtvis om kärleksbekymmer.
  Det finns en kille som jag inte kan sluta tänka på, och jag har tänkt på honom väldigt länge nu. Och nu börjar jag liksom bli trött på att bara tänka på honom, jag vill se till att nånting faktiskt händer också. Så jag tänker att det smartaste jag kan göra är att fråga honom om han vill ses. Problemet är ju bara att det här är en så sanslöst läskig grej att göra. Jag vågar inte! Jag har skrivit ett meddelande som jag tänkt skicka till honom på fb, men jag bara stirrar och stirrar på skärmen och bara KAN INTE skicka iväg det, blir förlamad av skräck.
  Så snälla snälla snälla alla ni som någon gång har vågat fråga, kan ni inte snälla berätta – hur gjorde ni? Och vad hände sen? Om jag får höra en massa gulliga kärlekshistorier om hur folk blev tokkära och levde lyckliga tillsammans så kanske jag till slut blir så modig och pepp att jag vågar fråga. Jag bara står inte ut med tanken på hur sorgligt det skulle vara om jag aldrig vågade fråga.

  L 2014-07-05 11:08:18
  Svara
 • Låter ganska så underbart!!!

  I mitt huvud 2014-07-05 10:55:35 http://www.imitthuvud.com
  Svara
 • puss puss! Ha det så bra 🙂

  Fröken Cocco Sohl 2014-07-04 21:02:18 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • italien är fint som snus.

  hanna 2014-07-04 20:49:08 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Italien alltså! Så himla vackert och att det går att klämma in så mycket kultur, historia, god mat och fint vin på så liten yta är då helt otroligt 🙂

  K 2014-07-04 20:46:09 http://www.ksdagbok.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!