pastatisdag + en tävling.

pastatisdag

Ni kanske kommer ihåg att jag har ett samarbete med Kungsörnen i samband med deras kampanj Pastatisdag. Som ni kanske förstår är Pastatisdag ett initiativ jag gärna uppmuntrar. 🙂 Tidigare har det varit jag som komponerat ett recept men idag är det dags för er! Jag ligger just nu i en säng med alla fönstren öppna och orkar inte gå upp och ut, så det här kanske blir en uppmaning även för mig själv att gå ut och aktivera mig till något vettigt.

Så. Mot tävlingen:
1. Ladda upp en bild på din bästa pastamiddag på Instagram och tagga bilden med @kungsornen och #pastatisdag.
2. Jag väljer den mest inspirerande pastabilden och kommer sedan laga rätten på bloggen!  Vinnaren får en  leverans skickad till sig med ingredienser till ett pastatisdags-recept.
 3. Tävlingen pågår mellan den 29/7 till och med den 13/8 2014. Vinnaren kontaktas direkt i kommentarsfältet under den vinnande bilden.

p

För lite inspo kommer här fem pastarecept jag lagat det senaste året:


1. Pasta vongole.


2. Kantarellpasta.


3. Tortiglioni with white and green asparagus.


4. Gnocchi med morotsröra.


5. Hemmagjord pesto med papardelle och bruschetta.

Lycka till! <3

.

Translation. In collaboration with a Swedish pasta brand I am having a pasta competition on Instagram for my Swedish readers. The competition is only for Swedes but you can of course still enjoy the five pasta recipes in the post. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej!
  Är gärna med i tävlingen, och har
  lagt upp en bild på IG…
  Spagetti med rödbetspesto!
  Ha det så fint/ Marie

  Marie Lyander 2014-08-05 11:41:38
  Svara
 • Ann-Charlotte: Det låter jobbigt att ha fastnat i destruktiva beteenden. Jag skulle absolut rekommendera dig att söka hjälp via din vårdcentral eller närmsta allmänpsykiatriska mottagning. Jag är själv psykolog och tror att du kan erbjudas både medicinering och samtalskontakt för att komma ur det här.

  H 2014-07-31 18:00:52
  Svara
 • lyssnade förresten på dig i Ikea podden, tummen upp!!
  du får visa ditt rosa badrumstak sen 🙂

  M 2014-07-31 07:41:10
  Svara
 • Kan man delta i tävlingen även om man inte har instagram? 🙂 Kanske via twitter? ÄLSKAR pasta! Hihi
  Kan du inte lägga upp en del av bilderna som ni får in sen, i ett inlägg här, så kan man inspireras av goda pastarätter?

  M 2014-07-31 07:38:08
  Svara
 • Till Anne Charlotte Helgeson: varför kontaktar du inte sjukvården om ditt problem? Låter som du behöver prata med någon. Vårdcentraler kan hjälpa en att få kontakt med kuratorer eller psykologer.

  Hoppas du mår bättre snart.

  B 2014-07-30 17:51:33
  Svara
 • Gnocchi är inte pasta ju 🙂

  M 2014-07-30 13:51:04
  Svara
 • @ ibland är priset inte det viktigaste : )

  Lil 2014-07-29 14:27:21
  Svara
 • Hahahaha so cool Sandra, I think this is a perfect competition for a pasta-lover like you <3

  Libertad 2014-07-29 14:13:23 http://sahakiel.blogspot.com.es
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag skrev till dig för ett tag sedan om min barndomsvän som jag är besatt av. Det har inte alls blivit bättre… Bara ännu värre…

  Jag försöker varje dag komma på saker som ska såra henne… Även fast jag innerst inne förstår att hon inte tror på min påhitt… Utan ser att jag är sjuk, snarare ser igenom mig,.. Vad ska jag göra för att sluta tänka på henne? Det går inte en dag utan att jag granskar hennes Facebook, instagram, ringer vänner hon umgås och tar reda på vad hon gör på jobb eller ute.

  Hur ska jag ta mig ur detta? Jag har lagt mig till en förfärlig attityd. Jag är dryg, missunnsam och vill ingen annan väl….

  Jag vet att hon förstår mitt skådespel ett försök att jävlas för jag mår dåligt. Jag kan ändå inte sluta, vet inte hur det fungerar med vården? Kan man prata med någon om detta KBT? Skulle det vara något för mig tror du? Vad tror du om mediciner?

  Anne Charlotte helgeson 2014-07-29 13:56:46
  Svara
 • vilket tråkigt pris det var.

  josefin 2014-07-29 13:14:39
  Svara
 • Hej! Jag gillar dig och din blogg supermycket och har följt er ganska länge. En sak jag alltid undrat dock: vad hände med din pappa? Varför bröt ni? Förstår såklart om det är för privat, men man kan ju åtminstone fråga.

  Marie 2014-07-29 12:46:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!