last days of summer.

a

Ja härinne var det ju tyst men det är för att jag maxar ut den här sommaren. På måndag går nästan alla jag känner tillbaka till jobbet från semestern och därför tillbringar jag varenda minut utomhus med dom.
De enda saker som finns i mitt huvud nu:
– saffransglass
– rosévin
– sova länge
– färskpotatis
.
Ja, den här veckan struntar jag i internet helt enkelt.
Men vi hörs säkert snart ändå. Ut och häng nu!
.

Translation. I seem to be not blogging this week. The weather is to lovely to stay inside in front of a computer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Ja snälla, berätta var man kan äta saffransglass! <3

  Hanna 2014-08-05 12:36:55
  Svara
 • Hej!
  Jag grunnade på om du kunde skriva en gång om vilka podder du själv tycker om? Lyssnar självklart på din och Michelle sin men är alltid på jakt efter flera! Tack för en jättefin blogg.
  Kram

  Krissy 2014-08-02 12:31:18
  Svara
 • Enjoy the summer days <3

  cherrylou 2014-08-02 11:41:58 http://cherrylouise.blogspot.com
  Svara
 • Ska du till Way Out West? 🙂

  Cornelis 2014-08-01 23:18:14 http://www.kaffesmak.blogg.se
  Svara
 • Ja! Saffransglass! Här om dagen såg jag en bild på nåt jag inte såg vad det var för bilden var så liten, men den påminde mig iaf om saffransglass! Måste göra! Eller köper du? I så fall var!?

  Karin - halvskarpt foto 2014-08-01 21:48:28 http://halvskarp.tumblr.com
  Svara
 • Till Malin: Ja! Du får ha med dig godis på planet! 🙂

  Jennie 2014-08-01 18:05:35
  Svara
 • Jag har en fråga till dig Sandra eftersom du reser så mycket. När jag var yngre och bodde hemma reste vi ofta och jag kan inte minnas att jag innan varit speciellt flygrädd. Men sen jag flyttade hemifrån för fyra år sedan har flygresorna inte blivit lika täta och sen kanske ett år tillbaka har jag plötsligt blivit väldigt nervös inför att flyga och väldigt orolig vid start och typ turbulens och sånt ombord på flyget. Det brukar släppa efter någon timme i luften (läs: något glas vin) men all ångest före resan är ju så onödig eftersom man verkligen vill iväg och jag gillar att åka iväg.

  Så min fråga: Du reser mycket och verkar inte alls vara flygrädd eller så. Hur är dina tankar och känslor inför att resa/flyga? Behöver egentligen inga tips på att bli av med rädslan, vill hellre höra hur någon som är så van vid att resa liksom ”är” inför och under en flygning så att jag liksom kan fokusera på hur mer ”erfarna” resenärer tänker/känner sig. Alla är ju så tysta i gaten. Ingen vill prata om att man snart ska flera tusentals meter upp i luften liksom. Är uppvuxen med en vansinnigt flygrädd mamma och bästa vän. Min sambo som jag oftast flyger med idag är inte speciellt flygrädd men är å andra sidan inte förtjust i tanken på att dö så kan inte riktigt prata med honom om det heller. Men men. Tar emot alla tips och tankar jag kan få om någon annan också vill inflika något 🙂 puss puss

  Fröken Cocco Sohl 2014-08-01 17:09:05 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Saffransglass?! Jag har inte hittat det sen jag var i Visby förra sommaren, vart vart vart finns denna fanastiska glassmak??

  Mikaela 2014-08-01 16:48:38
  Svara
 • Alltså detta kanske är en megaredum fråga haha, men har googlat ihjäl mig och hittar inget bra svar och mailat flygbolaget som inte heller svarar. Och du har ju varit I New York så jag undrar, om man köper lösgodis här hemma i Sverige som man tänkt äta på flyget ner till New York, är det ok? Eller är det något de tar och slänger? Jag bara måste få ha med mig svenskt lösgodis på planet ner liksom ^^ 😀

  Malin 2014-08-01 14:05:21
  Svara
 • Saffransglass låter underbart

  Svara
 • Fyra bra saker! 🙂

  Käthes Mode 2014-08-01 00:50:37 http://www.kathe.nu
  Svara
 • åh herregud saffransglass. var finns sthlms bästa (om den finns)???

  Vicky 2014-07-31 19:50:59 http://vickys.se/
  Svara
 • alltså saffransglass… DÖR SÅ GOTT <3

  hanna 2014-07-31 18:37:36 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Men om man sitter och har tråkigt på sitt jobb så är ju det här bästa platsen att hänga! 🙂

  Ellen 2014-07-31 18:17:04
  Svara
 • BRA! Njut av sommaren och dear to be on vacation.

  erika 2014-07-31 17:43:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!