answers to past weeks comments. part 2.


Okej här kommer del 2 av kommentarssvar. Det var så många så det blir en del 3 också, kommer väl imorgon eller så! puss.

Hej Sandra! När kommer nästa podd avsnitt? Älskar eran podd så mycket har lyssnat igenom alla avsnitten flera gånger haha! Förresten, kunde inte ljudspåren av era tvoddar kunna komma upp på iTunes? Vill kunna höra på dem med även utan tillgång till internet!! Kram!
Kommer ut nu på torsdag och sedan varje torsdag resten av hösten. Ljudspåren till tvodden äger SVT så vi får tyvärr inte lägga upp dem på itunes. kram!

Men så nyfiken på hur fotoboken ser ut på baksidan, det har man fått se på de andra, snälla visa! 🙂
Bild 2014-08-19 kl. 15.07

Maneter!

Åhh, blev så inspirerad att göra det, så fint! Undrar också vilken storlek det är på din bok samt vad typsnittet som du använt heter?
Största storleken, landscape. Vet inte exakt mått finns nog på sajten. Typsnittet heter Learning Curve.

Ursäkta frågan som jag egentligen redan vet svaret på. Men jag frågar ändå. Hur är det med svartsjuka i ditt och Magnus förhållande? Jag vet ju att du inte är svartsjuk och jag kan anta att Magnus inte heller är det, men funderar ändå på hur han känner för bilder på ditt ex? Jag vet, past is past osv! Grejen är att jag själv önskar så himla innerligt att jag kunde vara lika cool med sånt! Istället får jag lite magont ibland och fantiserar om hur kul det säkert var på ”deras tid”. Så himla onödig energi som går åt! Tips mottages tack 🙂 puss o kram
Magnus är väldigt o-svartsjuk. Det är skönt tycker jag. Angående bilderna på L från mitt fotoalbum 2011, sa jag bara som det var: – Jag tog med några bilder på honom för att vi var ihop då och jag kommer att uppskatta att jag gjorde det om typ tio år. Och han svarade, – Såklart, det fattar jag.
Vi har ett väldigt ärligt förhållande egentligen, känner jag mig minsta obekväm så säger jag det till honom. Och han är en väldigt trygg människa i grunden och jag tror han bara bestämt sig för att lita på mig helt och hållet. Det är väldigt fint. Angående ex så tror jag att man ska snacka om dem i ett förhållande! Det är ju om något superspännande att höra om vad ens pojkvän haft för sig innan man lärde känna varandra. Tror inte du ska tänka ”vad kul det var på deras tid”. Den tiden finns ju inte längre, och det finns antagligen en rimlig anledning till det.

Maybe it’s just because you don’t write about it, but it doesn’t seem like you care much about the music at this festival Way Out West? It’s strange because normally you seem like someone who cares alot about music? but this festival is more about vip parties? I really don’t mean to come of as judgemental, i’m just curious – because I checked out the lineup for way out west, and it’s so great.
Yeah you are right, I only saw around 7 concerts in total. Actually, I didn’t think the line-up for Way Out West this year was especially great. I am kinda of picky when it comes to concerts. I only really like to go them when I REALLY like the band, or if the music is danceable. Way Out West is a lot about secret parties as well as bands, and I love them secret parties!

snälla, berätta var man kan äta saffransglass! <3
Det ligger en liten glassaffär som har öppet när det är fint väder på Nytorget. På Skånegatan i korsningen Renstiernasgatan. De har MAGISK saffransglass!

Hej Sandra! Läser du några roliga tumblr’s som du kan tipsa oss läsare om?
Njäej jag hänger ju liksom mest på Pinterest. De är ju ganska lika varandra tycker jag. Började med en tumblr en gång men kom inte längre än så här.

Hej! Jag gillar dig och din blogg supermycket och har följt er ganska länge. En sak jag alltid undrat dock: vad hände med din pappa? Varför bröt ni? Förstår såklart om det är för privat, men man kan ju åtminstone fråga.
Vill inte skriva om det här. :/

hej sandra! kom och tänka på de där ekträden du sådde i en flaska? visst var det nåt sånt? hur gick det med dom och hur gjorde du? för övrigt tycker jag du och din blogg är <3 puss!
De dog! Men vi ska prova igen i oktober, då ska det vara bästa chansen att det funkar!

Sandra! Du måste göra en Köpenhamns guide till oss! <3
Okej!

Är ”pussats på konsert” bilden tagen med mobil? I så fall Vilken mobil har du?
Ja den är tagen med Gustavs mobil, en iphone. Tror det blev så bra av en slump! Håller med att det ser ut som system.


Fint läppstift, vart kommer det ifrån (färg osv.)? 🙂
Från Kate Spade och heter Blush. Det är typ nedtonat neonrosa! Tror dock inte Kate Spade-smink säljs i Sverige 🙁

Hej hej! Jag kom att tänka på: hur går det med löpningen? Springer du när du är på semester och ute och reser också, och isånnafall: hur ofta då? Har du sällskap eller vågar du springa själv på nya platser? Jag tycker det är lite läskigt ifall man inte skulle hitta hem igen..? Kram
Jag hade springpaus i sommar när jag var på platser jag inte varit tidigare. Tycker också sånt är superläskigt. Sprang ett par gånger när jag var i mina föräldrars hus vid Cap d’Antibes för där hittar jag, men annars har jag haft tränings-uppehåll. kram

Jag har letat efter ett kjol-top-par som du har i evigheter var har du köpt dem?
De är från Asos men från förra sommaren. Men GFD-store specialiserar sig på kjol-topp-par!

lägger du ut mer bilder på din flickr än här i bloggen?
nä, lägger precis ut så många jag ska blogga.


Hej nu har jag letat och letat och hittar inget så frågar: visst har du en liten pastellfärgad klocka? Om du kunde länka något inlägg med den eller berätta vart den är köpt blir jag väldigt glad! Kram
Har två, en rosa och en blå. De är från Swatch! Köpt på flygplatser, men här är ett inlägg.

Men förresten, röker Magnus också?
Nä lite feströkning ibland typ.

Har du någon gång varit i London? Finns det eller kan du göra en London-guide? Jag åker dit om tre veckor.
Det finns en london-guide! Dock inte sådär superstrålande och ganska gammal. Men ändå. Kolla kategorin reseguider.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Pussas-på-konsert-bilden är strålande!

    Linnea 2014-08-21 11:56:24
    Svara
  • Hey Sandra and everyone! Maybe I am just not very lucky with Swatch watches, but both my Swatch watches broke after ca. 6 months. I think it is because my wrists are small and I need the last or second last whole of the armband and that’s where they broke (because I had to bend the armband so much – um, you know what I mean?). Did you experience that, too?

    Sarina 2014-08-20 21:53:01
    Svara
  • Hej Sandra & alla gulliga som funderar på att springa,

    Ang att springa på nya ställen – jag har ett, högst relevant, tips. Högst relevant för att jag har sinnessjukt dåligt lokalsinne, men – på nya platser; spring bara åt ett håll och sen vänd hem. Inga rundor, inget oklart bara bestäm hur länge du vill springa (kanske 30 minuter?), spring sen åt ett håll (en kvart i detta exempel) och hem. Klart. Jag kan. Ni kan. 🙂

    Julia 2014-08-20 10:31:37
    Svara
  • Hej finis! Kan du göra ett nytt inlägg där man kan hitta brevvänner? Det var så himla kul att skriva brev, men vi kom liksom av oss, och jag känner att det skulle vara kul att hitta nya personer. <3

    M 2014-08-20 09:31:12
    Svara
  • Jag har en fråga! du brukar alltid tipsa ensamma tonåringar att gå med i diverse olika föreningar för att hitta vänner, men vad gör man när man precis har flyttat till världens minsta kommun som inte erbjuder nåt sånt? har googlat sönder och kan inte hitta nåt förutom några fågelskådningsklubbar och liknande. jag jobbar just nu så jag träffar liksom bara vuxna personer (som iofs är trevliga men…) och känner verkligen att jag behöver lite nya kompisar som faktiskt bor i närheten. 🙁

    j 2014-08-19 23:02:45
    Svara
  • Hej Sandra eller ni som läser den här kommentaren!
    Jag ska gå på min första sittning på universitet och det är sagotema!!!!!
    Hjälp mig, vad ska jag klä ut mig till?

    Sandra 2014-08-19 20:43:14
    Svara
  • Hur mycket röker du? Alltså hur mycket om dagen ungefär? Kram!!!

    Josefin 2014-08-19 20:32:23
    Svara
  • Hej Sandra! Jag tänkte bara fråga om du möjligtvis kunde tipsa om olika sätt att styla jeansjackan som du designade för JC nu när vädret börjar bli lite kyligare? Jag älskar den så otroligt mycket och vill använda den ända tills det verkligen inte går längre, men har hjärnsläpp på hur den skulle funka till annat än sommarkläder … Har du några förslag? Puss!

    M 2014-08-19 18:58:18
    Svara
  • Undrar vilket av Blurb.com’s program du använder när du gör fotoböckerna? Gick in på sidan, men det finns så många olika program att välja mellan? Tack på förhand!

    Caroline 2014-08-19 18:21:32
    Svara
  • Att bero på absolut ingenting, har du kollat på serien ’please like me’? I så fall vad tyckte du?

    Samt måste jag tipsa om Philadelphia pepparrot.
    Tack för en fin blogg!

    Emme 2014-08-19 16:24:05
    Svara
  • hej! jag har försökt låta bli att fråga men jag har alltid tyckt att dina svar på kärleksfrågor varit så bra och nu har jag nått någon form av gräns.

    jag blev så fruktansvärt hopplöst kär i en kille som jag inte kommer över. han har flyttat och nu hörs vi bara ibland (t ex på min födelsedag) men jag slutar liksom aldrig hoppas och undra och ÖNSKA. han var min drömkille.
    det känns som att jag bygger hela mitt liv kring tanken på att han ska komma på besök någon gång i framtiden och att allt kommer förändras och när jag försöker intala mig själv att det aldrig kommer bli så vill jag bara bryta ihop och lägga mig i en pöl på golvet och aldrig resa mig därifrån.

    linnéa 2014-08-19 15:55:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!