sandra och michelle. podd nr 16.

monday.

Torsdag = ny podd med Sandra och Michelle. Idag diskuterar och spelar vi musik! Vi berättar historier kring låtar som betytt mycket för oss på åttiotalet, nittiotalet, 00-talet och tiotalet, vi spelar skämslåtar, bygger vår egen festival och peppar för Popaganda!

Lyssna och prenumerera i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också, för både iphone och android.
För att lyssna direkt i webbläsaren, klicka här:

monday.

Vi finns på twitter och insta under hashtaggen #sandraochmichelle

Vill du lyssna på låtarna som spelas i podden? Här är en spellista med allihopa.

.

Translation. Podcast no. 16 is out today with me and Michelle. It’s in Swedish and today it’s about music that has meant a lot to us.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Så himla kul med Amandas kommentar! Jag tänker exakt likadant. När jag lyssnar på Maggio ser jag liksom musikvideos med dig framför mig. Tänker att ni är varandras alias på någe vis. Väldigt konstigt och kul.

  Lisa 2014-08-30 18:34:50
  Svara
 • Hej! Ska till Stockholm om ett tag med familjen och tänkte kolla ut nåt bra ställe att äta på. Har kollat lite på restauranger du har tipsat om, men har två problem: 1. Tillgänglighet: min mamma sitter i rullstol, så behövs lite utrymme och inte supermycket trappor. 2. Hipp-ratio. Vill ej att det ska vara för trendigt/för mkt 22-åriga hipsters där pga så stelt för alla inblandade… Har du/nån annan något tips? Pussss

  Kajsa 2014-08-30 18:17:33
  Svara
 • haha tänker också Sandra vs Veronica typ

  isabella 2014-08-30 12:44:19 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Åh, hoppas vi ses på Popaganda fina Sandra! Jag kommer vara brunetten i jeansjacka som skriker ”no need to shake my ass for you cus I’ve got a brain” till Lily Allen ikväll!

  Joline 2014-08-29 11:29:09
  Svara
 • Det här har inte med podden att göra, men vill bara säga så mycket tack Sandra för att du skriver så fint och inspirerar mig till att skriva. Har länge haft problem med att få ut mina tankar på papper men nu börjar det äntligen gå, så ja öhm, tack! För du skriver så fint.

  Fanny 2014-08-29 11:27:33 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Sandra har alltid förknippat dig så starkt med Veronica Maggio och har vid några tillfällen glömt att ni är två olika personer utan har istället fått känslan av att Veronica Maggio är ditt artistnamn och Sandra ditt privata (så himla snurrigt) men därför var det så kul att få höra dig prata om Veronica Maggio. Massa massa cred till er superhärliga avslappnade podd!

  Amanda 2014-08-29 11:23:23
  Svara
 • Sandra! Din festival låter som en tog klubben The Boogaloo, i Highgate London, och gjorde den relativt asstor. Om du någon gång är i London, ta dig dit. Det är ett litet ställe där en kan gå och bara dansa loss. Det spelas massa Motown, northen soul, 60-talsrock, och alla dansar! Om en bara vill dansa dansa dansa så finns det inget bättre ställe att gå till. Ett fantastiskt stammisställe. Dessutom rör det sig massa män i 30årsåldern med skäggstubb och trehåls dr Martens där, om en känner för att hångla.

  Med andra ord skulle jag garanterat komma på din festival.

  Sophie 2014-08-29 11:05:38
  Svara
 • Älskade den här podden!!! Så bra avsnitt, ni är bäst!

  camilla 2014-08-29 11:00:42
  Svara
 • Hej Sandra, detta är en fråga till ditt nästa anwars to past weeks comments-inlägg! Det är såhär att jag och min pojkvän har tänkt att flytta ihop till nästa sommar, till Göteborg, eftersom vi båda då ska plugga i samma stad. Har du några tips? Vad ska man tänka på? Tror du det kommer att funka? Vi är 19 och 20 år och varit tillsammans i snart två år. Just nu känns allting underbart, men tänk om vi inte klarar av att bo tillsammans eftersom vi aldrig har testat det- vad händer då? Du bor ju med din pojkvän nu, hur är det egentligen att göra det? Längtar egentligen så himla mycket! Kram (älskar din blogg) <3.

  B 2014-08-29 10:20:31
  Svara
 • Alltsa eran podd ar sa bra! Alskar att den ar lite langre nu ocksa. On another note – har ett tips pa en fransk karleksfilm: ”blue is the warmest color” (samma titel som den tecknade serien). Den handlar om Adele, 15, som blir kar I en tjej med blatt har.

  Emma 2014-08-29 10:00:06
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag tror att jag är lite kär i Michelle. Okej, kär är att ta i men lätt förälskad. Hon är bland det sötaste jag har sett. Jag vill gärna bjuda henne på fika någon dag. Hur kan jag kontakta henne? Jag vet att det låter creepy, men hur ska jag annars nå henne än att skriva här till dig? Chansen att vi ses ute i vida världen är typ en procent av hundra.

  Bangar hon?

  MVH
  Andreas

  Andreas 2014-08-29 02:54:39
  Svara
 • Jag tog bort honom som närmast anhörig-konakt på jobbet och det var ju en supersorglig grej att ba radera så jag var tvungen att gråta lite medans, men sen så hände det! Det gjorde inte ont. Klart förkrossad inuti fortfarande, men det gjorde inte ont på samma sätt längre. Det går att andas. Så åh nu är jag så innerligt himla asatrött på det tunga inuti. Gillar ju dina spotifylistor (särskilt de ledsna arga) men nu behöver jag skynda på den här kommaöverpeppen! Har för mig att du kanske knåpade ihop nåt sånt kaxigt hoppfullt efter att du klättrat lite. Kan inte hitta det i arkivet.. Hjälp? <3

  hannah 2014-08-28 23:13:17
  Svara
 • E: Det viktigaste är att du gör klart för honom att du inte är någon leksak som han kan använda och sedan slänga bort när han har tröttnat och du måste vara stark nog till att konfrontera honom om den här tjejen. Det spelar ingen roll om han är förvirrad eller ger dig undvikande svar – fråga honom tills han säger sanningen och ge dig inte. Om han är intresserad av dig så är det bara dig han ska fokusera på och då får han göra sig av med den här tjejen men om han fortfarande har känslor för henne så låt honom reda ut dem innan ni inleder något och du sedan blir sårad.

  Lisa 2014-08-28 22:53:16
  Svara
 • Richey James i finfina favoritbandet Manic Street Preachers är ju försvunnen sen 90-talet..:'( tror det var honom Michelle menade? de har så många bra låtar med superfina texter <3

  Lotta 2014-08-28 20:19:39
  Svara
 • Sugar Man? Från dokumentären Searching For Sugar Man

  han som försvann 2014-08-28 18:55:03
  Svara
 • Alltså Åh… Jag är helt i extas!
  Jag har länge tänkt att jag ska börja lyssna på er podd och idag hade jag äntligen tid så jag har lyssnat på flera avsnitt i rad och jag är så glad. Ni är bäst! Ni känns som mina bästa vänner, om någon frågar vilka mina bästa vänner är så kommer jag svara Sandra och Michelle… Nej, det kommer jag nog inte, det känns lite creepy! Men ni förstår vad jag menar.
  Men just nu känner jag bara att ni två och några glas vin samt diskutera dessa härliga ämnen och skriva listor skulle vara den ultimata kvällen!
  Hälsa Michelle!

  Andrea 2014-08-28 18:12:54 http://nattstad.se/andiiex
  Svara
 • Åh var på bråvalla i somras och såg veronica maggio, stod med gråten i halsen hela konserten och det var bara för fint!

  clara 2014-08-28 17:23:59 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
 • Asså, enda gången jag inte är nöjd med när jag är född är när vi snackar musik och indiepop. Jag var för liten då för att fatta. Men tack för tipsen i podden i alla fall! Puss

  Ellen 2014-08-28 16:45:09 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Äntligen ett nytt avsnitt! Har längtat SÅ efter att det ska bli podd igen, så att man kan lyssna utan att titta på något samtidigt. Bästa podden som finns är den ni gör!

  Beatrice 2014-08-28 16:37:42 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Har inte twitter så kör här: Angående han som försvann gissar jag att ni menar gitarristen Richey James Edwards i Manic Street Preachers? Försvann -95 och återfanns aldrig.

  seg 2014-08-28 16:33:05
  Svara
 • Snälla Sandra skriv om den här filmen på din blogg: https://www.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU Du har så många följare och många är så unga och det här är så viktigt.

  Lisa 2014-08-28 16:16:11
  Svara
 • Jag är så himla ledsen och vet inte vart jag ska vända mig, och det här är ju som ett litet minikollektiv med bra peepz tänkte jag. Så.
  En lång historia nerkortad, Jag träffade en kille för tre månader sen, fick veta att han hade varit i ett förhållande bara några månader innan han träffade mig. Hon började höra av sig när hon förstod att han träffat någon ny, men han tog inte kontakt med henne och betedde sig som om han verkligen tyckte om mig, jag fick träffa hans föräldrar och bästisar och hela den grejen. Men så åkte han iväg på festival och träffade henne där, och när han kom hem hade hon skrivit ett brev till honom och då ångrade han sig och ville gå tillbaka till henne. Men när vi ses nu och pratar så låter han så sjukt osäker, säger att han vill vara med mig också, att han tänker på mig hela tiden, att det är konstigt nu, att han är förvirrad osv. Men jag är så jävla förvirrad, ledsen och bara lämnad, jag vill ta kontakt med honom hela tiden, han la till mig på snapchat igen efter att jag blockerade han och kollar hela tiden var jag gör. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra jag är så kär i honom och jag förstår att det är förvirrande för honom, men jag vet inte hur jag ska hantera det här på något bra sätt. Vet ingenting. förvirrad. hjälp snälla pusshej.

  E 2014-08-28 15:04:53
  Svara
 • Ni är Så. Bra.

  Stina 2014-08-28 14:39:35 http://www.stinafinas.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!