brevvänsinlägget med en twist.

potatoes

Nu när hösten är bakom knuten och många kanske börjar plugga någon ny stans, flyttar till en annan stad eller på ett annat sätt önskar sig nya vänner, så passar det ju bra med ännu ett brevvänsinlägg. Men den här gången tänkte jag att vi skulle göra det med en liten twist!
Jag fick nämligen denna kommentar i veckan:


Jag kom precis på en idé! Skulle vi inte kunna med din hjälp starta bokcirklar/filmcirklar/skrivcirklar? Du har säkert många läsare som är litteratur- och filmälskare och det vore ett fint sätt att träffa nya människor. Man skulle kunna göra på ungefär samma sätt som när folk sökte brevvänner på din blogg. Man skriver en kontaktannons med vilken sorts cirkel man letar efter och i vilken stad (eller om den ska vara på internetz) osv och sen får intresserade läsare svara. Det vore fint. Till exempel, personligen så skulle vilja träffa människor som vill diskutera klassiker i Malmö. Gärna över en hemlagad soppa/pasta i höstmörkret ungefär en gång i månaden.

Klart vi ska göra det! Har ni idéer på en grupp ni vill starta? Tänk hur vitt och brett ni bara vill, det kan vara sygrupper, feministgrupper, fotbollslag, växt&blom-påtande, kärleksdiskussioner, matlag etc.
Skriv en liten ansökan i kommentarerna och glöm inte att skriva din mailadress i kommentarsfältet. Annars ser bara jag den.
Lycka till! puss.

.

Translation. Time for a pen pal post with a twist. If you are looking for a group in your city or on the internet where you can talk about a specific subject, like a book circle, or politics or sports or whatever you have in mind, write a little something in the comments what you are looking for and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
249kommentarer
 • Hej!

  Jag skriver nog alldeles för sent, men gör ett försök ändå.

  Är era cirklar/klubbar igång?

  Jag är intresserad av att vara med i en bokcirkel och skrivarklubb.
  Jag läser o skriver en del, men det skulle vara roligt att få göra det tillsammans med andra. Skulle ni inte vara igång, så kanske ni har något tips på någon annan cirkel?

  Hälsningar Anna

  Anna Sangwill 2017-03-17 14:45:25
  Svara
 • Hej!

  Jag vet inte hur många som läser det här inlägget längre men jag provar ändå!

  Jag heter Emelie, är 28 år gammal och bor i Stockholm. Är relativt nyinflyttad så jag känner inte så många här. Skulle därför vilja ändra på det!
  Det vore roligt att träffa folk och bara göra det som faller in- gå på bio, prova nya restauranger, träna, utomhusaktiviteter, dricka drinkar, gå på museum, fika (gärna äta hamburgare), ja vad som helst egentligen så länge man bara ses!

  Maila mig på:
  [email protected]

  Emelie 2015-02-02 10:39:26
  Svara
 • Hejsan! Även jag väldigt sent ute med detta men går ju alltid testa.
  Fyller 30 om några månader och har bott i Malmö cirka ett och ett halvt år. Dricker gärna någon öl (eller valfritt dryckesval) med någon, eller kanske lagar mat (vegetariskt/veganskt). Annars gillar jag mycket att se film och serier. Att gå på quiz och konserter är även det roligt!
  Vill helt enkelt lära känna fler människor i denna fina stad. Hör av er på njing_ @ hotmail.com
  Ska såklart sitta ihop.

  Therese 2015-01-20 15:26:46
  Svara
 • Sist på bollen antar jag men WOW vilken bra idé!! Om det finns ett gäng middagssugna KARLSTADinvånare är jag mer än gärna intresserad av att umgås med hjälp av kniv o gaffel. Jag är snart 27 år och bor med sambo och hund i en av Karlstads centrala delar. Min främsta anledning till detta engagemang är väl inte att jag vill skryta med min erfarna kokkonst utan att jag verkligen gillar att träffa nya människor!

  Lotta 2015-01-07 15:48:57
  Svara
 • Hej, jag heter Moa, är 17 år och bor utanför Malmö. Jag går i andra ring och efter studenten är drömmen att resa runt i världen. Jag undrar om det finns någon annan resetokig eller kanske någon som bor i ett annat land som vill prata om framtid, drömmar, resor och vackra platser? Om vi är flera hade det varit kul att starta en mejlcirkel eller liknande där vi kan skicka vackra bilder, prata om erfarenheter och drömmar eller skicka en massa fina vykort. Ett litet ps är att jag inte har någon att resa med så om någon är intresserad av att bli resekompisar sommaren 2016 eller året 2016-17 (dvs sommar till sommar) så hör av dig så kan vi mejla eller ses och ta en fika!

  Mejl: moa_raud @ hotmail.com (OBS: ta bort mellanrum!)

  Moa 2015-01-06 16:24:19
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Angelica och är 20-någonting år. Har gått en del på folkhögskola och är därigenom van vid att umgås med folk mellan 18 till 40 så din ålder är mindre betydelsefull för min del. Är nyinflyttad till en liten ort strax utanför Linköping och mina intressen är allt från att skriva romanmanus och dikter till att sjunga musikalsånger och bygga pärlplattor. Vill bli bättre på att sy, måla och fotografera men är kanske egentligen lite för klantig för att lyckas med det. Pratar dock gärna om alla sorters konstformer och tittar på sådant som andra har skapat. Tycker om skogen, att läsa böcker, djupa diskussioner, filmer som får en att tänka efter, katter (men har tyvärr ingen själv just nu), gammaldags inredning och min son som än så länge är en söt liten bebis. Och även om mitt barn är det bästa som hänt mig, så där som det ska vara, så vill jag gärna också hitta vänner i sammanhang som inte är föräldrarelaterade, vänner som man kan prata med om allt – inte bara barnmat – vara kreativ med, gå vårpromenader och handla på Myrorna, typ. Eller kanske starta en skrivcirkel eller något?

  Mailadress: skogsvirvla (@) gmail.com

  Angelica 2015-01-03 20:26:22
  Svara
 • ÖREBRO

  Vet inte hur pass aktiva folk är i den här tråden längre men jag chansar!

  Joline heter jag, 24 år och bor i Örebro. Jag blir färdig socionom nu i januari och skulle gärna träffa lite nytt folk då de flesta av mina kompisar tyvärr lämnar stan nu när vi tar examen.

  Söker öppna människor för häng, vin eller kanske en cirkel av något slag, typ bokcirkel eller syjunta. Jag gillar Parks and recreation, min killes surdegspizza, hundar, Dumlekakor och att läsa. Bland annat. Släng iväg ett mail till [email protected] om du tror att vi skulle kunna få till nåt. God jul!

  Joline 2014-12-22 17:43:41
  Svara
 • Hallå. Jag heter Jesper och undrar om det finns någon där ute i futurum som vill prata om vad som helst. Jag är intresserad över hur gamla människor fortfarande är kära, vilken musik Håkan inspirerats av och människor som är passionerade om saker

  Jesper 2014-12-08 22:45:53
  Svara
 • Hej!

  Plats: Stockholm

  Läste precis på Flora Wiströms blogg som tipsade om det här inlägget för att hitta nya roliga vänner i sin gamla stad. Jag jobbar på kundtjänst och de flesta av mina vänner har flyttat till en annan stad för att plugga och söker därför nya människor att hänga med!
  Jag gillar att gå ut, barer, second hand shopping, mode, feminism, bio, fika ungefär de vanliga 🙂

  Mejla gärna mig så kan vi säkert hitta på något kul! 🙂
  [email protected]

  Claire 2014-12-08 11:58:16
  Svara
 • […] ett halvår sedan förra brevvänsinlägget, så på tiden med ett nytt. Förra gången var temat grupper och jag måste bara säga att jag blir SÅ glad när ni mailar, kommenterar, taggar på insta etc […]

  brevvänner. christmas edition. | Niotillfem 2014-12-08 11:13:12 http://rodeo.net/niotillfem/2014/12/brevvanner-christmas-edition/
  Svara
 • Hej hej!

  Plats: Stockholm

  Vet att det var rätt länge sedan detta blogginlägg skrevs men provar ändå! 🙂

  Är en tjej på 21 som tog studenten förra året och sedan dess har de flesta vänner bytt stad eller land eller så har man bara glidit ifrån varandra, söker därför nytt folk i STOCKHOLM att hitta på massa olika saker tillsammans med!

  Jag tycker om att gå ut, öl, läsa böcker, second hand och loppisar, film, långa promenader samt diskuterar gärna feminism. Gillar det mesta egentligen, men det är nog mycket lättare att se om man klickar med en person om man ses i verkligheten. 🙂

  Hör gärna av er!

  [email protected]

  Johanna 2014-11-16 21:26:53
  Svara
 • Var: UPPSALA

  Mitt förra inlägg försvann så här har ni ett kort referat:

  Vill gärna skapa en grupp som hittar på lite olika roliga saker tillsammans, då ombyte förnöjer. Exempel på aktiviteter vi kan hitta på tillsammans: Läsa böcker, skriva och läsa varandras texter, gå på bio, dricka vin/öl/läsk/vatten på Katalin och lyssna på livemusik, laga vegetarisk lågkolhydratkost tillsammans, prata om livet efter döden och andra andliga spännande saker, meditera, gå promenader i Håga naturreservat, testa mountainbiking och andra sporter, vara allmänt positiva och kärleksfulla och öppensinnade och ha en grundläggande inställning till att de omklippta Pippifilmerna nuförtiden delar våra värderingar. Det vore skönt att hänga med människor som inte tycker att Fi är extremradikaler utan bara använder vanligt sunt förnuft.

  Är så pepp på att ha kul med intressanta människor! Maila mig på [email protected]

  Ps. jag är student så kan hänga både på nation och icke-nation.

  Anna W 2014-10-28 16:23:47
  Svara
 • Plats: UPPSALA

  Men gud hörni, ÄNTLIGEN ett bra sätt att träffa roligt folk! Jag skulle gärna skapa en grupp som ses då och då och hittar på OLIKA aktiviteter då ombyte förnöjer. Vi kan ha bokcirkel, sen kan vi läsa varandras texter (om ni gillar att skriva), ta långpromenader i Håga naturreservat, dricka vin/saft/öl/vatten på Katalin och surra feminism, antirasism och livet efter döden, meditera tillsammans, hänga i parker (sommartid), gå på teaterföreställningar, äta brunch, medverka i bibblans skrivarverkstad, träna ihop, fika, gå på bio, se nån livespelning, läsa varandras favoritböcker, dela låtlistor på spotify, stjärnskåda i observatorieparken (länk här: http://uaa.saaf.se/aktiviteter.php verkar SJUKT underbart), gå på standup, laga vegetarisk/lågkolhydratkost tillsammans osv, osv. Krökande kan vi dock lämna utanför gruppen. Jag är väldigt andlig (men inte det minsta religiös) men kommer aldrig att forcera min livssyn på andra, tycker dock att det är underbart att diskutera såna ämnen också.

  Behöver intressanta människor i min vardag, ju större grupp vi skapar desto roligare! Gärna väldigt empatiska och kloka antirasistiska feminister så vi slipper lägga tid på meningsskiljaktigheter gällande chokladbollar och (numer) sunda värderingar i Pippifilmer. Vill bara ha glädje och kärlek!

  Är så pepp! Maila mig gärna på [email protected]

  Ps. är student så kan både gå på nation och icke-nation.

  Anna W 2014-10-28 03:54:07
  Svara
 • Hej!
  Vet om att det här inlägget är gammalt som gatan men tänker att någon kanske fortfarande läser, så gör ett försök hur som helst! Jag heter Madeleine, är 22 år och på grund av att många av mina vänner flyttat/åkt iväg på utbytestermin den här terminen så har min umgängeskrets krympt. Skulle därför vilja lära känna nya människor! Jag tycker om avokado, Haruki Murakami, livshistorier och rödvin. Jag tycker inte om antifeminister, rödlök eller långa filmkvällar. Jag bor i Lund, så om du befinner dig i Lund/Malmö och känner för att ta en fika/lunch/vad som helst så blir jag jätteglad om du hör av dig!!

  Madeleine_57(@)msn.com

  Madeleine 2014-10-05 09:24:15
  Svara
 • LINKÖPING
  Är nyinflyttad pga studier och skulle gärna träffa lite grymma brudar/grabbs som är intresserade av feminism på något plan. I övrigt gillar jag serier/film/naturen/dansa/äta/te kna och nästan allt annat också. Hade varit trevligt att träffa lite folk med samma värderingar och bara hänga! Är 21 år och trevlig.

  Vad sägs?
  [email protected]

  Karolin 2014-10-04 13:29:42
  Svara
 • Hej från LONDON!!
  Jag är nitton och ett halvt år. Har bott i London i ca två veckor. Ursprungligen från Sthlm. Flyttade till denna magnifika stad för att börja på universitet. Så här är jag nu, i sydöstra London (Greenwich) och pluggar litteratur och drama. Gillar böcker, film, feminism (duh), mat, vin, kaffe, ljusslingor, stickade tröjor, nagellack, eyeliner, pinterest mm.

  hör av er vetja!! charlotta.engerbillstrom (at) gmail.com

  charlotta 2014-09-25 19:31:09 http://charlottabillstrom.wordpress.com
  Svara
 • Hej från LONDON!!
  Jag är nitton och ett halvt år. Har bott i London i ca två veckor. Ursprungligen från Sthlm. Flyttade till denna magnifika stad för att börja på universitet. Så här är jag nu, i sydöstra London (Greenwich) och pluggar litteratur och drama. Gillar böcker, film, feminism (duh), mat, vin, kaffe, ljusslingor, stickade tröjor, nagellack, eyeliner, pinterest mm.

  Hör av dig vetja!!! [email protected]

  Charlotta 2014-09-25 19:25:59 http://charlottabillstrom.wordpress.com
  Svara
 • Hej fina ni!
  Lyssnar någon här på Thomas Stenström och Markus Krunegård? Jag tycker att de båda är fantastiska och de spelar i Helsingborg tillsammans den 1 november på Tivoli.
  Fattar ni vad fint eller! Vill någon gå med mig??
  Vi kan väl ta en öl och käka lite thaimat innan eller någonting sånt.

  Jag är typ världens gladaste människa, har hjärtat utspritt över jordens alla hörn och älskar livhistorier (och ger upp allt för skäggstubbiga män med lockigt hår (dear lord vilken klyscha men hursmältermanintesöndernärmanserdem))

  skriv till mig på [email protected]

  Olivia 2014-09-17 21:49:26
  Svara
 • Hej Alma!!
  Jag är en 25 årig tjej som heter Nellie och som jätte gärna kan visa dig staden Helsingborg då jag bott här i 24 år. Att fika, gå på bio, sitta hemma hos varandra och bara se på film, spela spel är något som är superkul att göra när det är vinter.
  Har du lust att prata vidare kan du höra av dig på [email protected]

  Nellie 2014-09-10 17:20:20
  Svara
 • Jag är en nittonårig tjej som om ungefär en månad kommer ge upp mitt gamla liv i min fina stad för ett helt nytt i HELSINGBORG. Dock känner jag ingen där, vilket gör att jag letar efter nya härliga människor att umgås med!
  Så har du lust att umgås, promenera, fika, gå på bio, träna, skratta, prata och ha kul tillsammans med lilla mig och rädda mig undan the lonley life så kan du maila mig: [email protected]

  Alma 2014-09-10 12:26:54
  Svara
 • Om nån fin typ i HELSINGFORS/ESBO/VANDA tycker om att pyssla, prata om massa bra, fotografera, skriva, dricka te, sjunga, dansa eller nåt annat fint och vill ses så skriv hit: aidu.blogg(at)live.se

  Ida 2014-09-10 09:41:05 http://idreaido.blogg.se
  Svara
 • Är nog alldeles för sent ute, men äsch..försöka kan man ju 🙂 Jag heter Lisette är en 21 årig norrlänning som har planer på att flytta till LIDKÖPING eller någon stad i närheten så som SKARA,SKÖVDE,TROLLHÄTTAN osv. Flytten kommer mest troligt att ske inom loppet av någon månad, så skulle vara jättekul att hitta några likasinnade att träffa och hitta på alla möjliga saker med när man väl flyttat dit. Jag älskar att se på tvserier, fika, gå runt i affärer, gå på bio, vara kreativ, baka, gosa med katter (crazy catlady over here) och mycket annat 🙂 Skulle vara kul att även hitta någon som man kan gå på promenader med då jag verkligen måste ut och röra på mig mer, är så mycket roligare med en vän. Hör av er om jag låter inressant! Ciiao

  [email protected]

  Lisette 2014-09-09 11:19:41 http://lissielimelight.blogg.se
  Svara
 • Hej Londonbor! Jag är 28 år och helt ny i stan så om nån vill fika/ta en öl/se lite av London – hör av er 🙂 [email protected]

  Sophia 2014-09-06 22:13:40
  Svara
 • Londonbor!!
  20årig en som vill dricka vin/kaffe/öl, hänga, finna nya delar i London och hitta fler folk i den här fantastiska staden. Gillar det här med att läsa, feminism, laga mat, vara ute länge men uppe tidigt, vintage, diskutera och nya människor.
  Så maila gärna, [email protected]

  Hanne Maria 2014-09-04 22:51:02
  Svara
 • Åh! Jenny som skrev om stick/virkgrupp i Uppsala, jag skulle vara intresserad av o vara med! Min mailadress: [email protected]

  Anna 2014-09-04 22:34:34
  Svara
 • Tar en chansning här. Snart 24-åring som ska flytta till WOLVERHAMPTON, England den 1 oktober. Känner ingen och tänker att det vore trevligt med någon att vara tjenis med.
  Dricker blåbärste och tuggar mörk choklad. Intresserad av böcker som romantiserar världen, stickar ibland, läser om feminism, engagerar mig i politiska frågor (såsom hur en gör världen till en bättre plats), sysslar med matlagning varje dag, fotar ibland och tycker dessutom om träning. Reser till Spanien cirka 3 gånger om året.
  Skriv om du också ska hänga i krokarna!

  [email protected]

  Simone 2014-09-04 20:05:09 http://atsimones.blogg.se
  Svara
 • Åh, håller med prick alla att det här nog måste vara den finaste idén någonsin! Tack.

  Jag är 23 år och så himla pepp på att träffa nya människor då ca hela mitt kompisgäng sakta men säkert flyttat härifrån.
  NORRTÄLJE/STOCKHOLM. Jag vill spela spel, leka lekar, titta på film, dricka vin, dansa på nattklubbar, fika etc. Ja lite så där vad som helst. Jag bor i Norrtälje men tar mig enkelt in till Sthlm.
  Om du har human människosyn och ett feministiskt förhållningssätt, hör av dig 🙂

  [email protected]

  Amanda 2014-09-04 18:48:14
  Svara
 • Tjugoårig tjej som bor i Linköping och gillar böcker, katter, feminism och choklad! Skulle vara roligt med bok- eller skrivklubb, eller bara umgås! Fika, länsa myrorna/stadsmissionen på böcker osv.. Bor du i Linköping eller i närheten är det bara att maila [email protected]! 🙂

  Matilda 2014-09-04 16:17:46
  Svara
 • Oj, detta kanske är alldeles försent men jag hoppas att det kanske är någon som fortfarande klickar sig in på detta inlägget och väljer att skriva.

  Jag heter Erika, är 20 år och har precis flyttat till Lund (visserligen bodde jag 20 minuter från Lund innan, men det räknas) Har precis börjat plugga Medie- och kommunikationsvetenskap och tycker det är svårt att stå ut i myllret av människor. Skulle vilja hitta nya vänner helt enkelt. Vet inte vad vi skulle göra, kanske dansa på nation, gå på brunch, ha plugg-ångest tillsammans, laga mat ihop, dricka vin, skratta mycket och cykla på kullersten typ.

  plzzzz om det låter ens lite kul så hör av dig till [email protected]

  Erika 2014-09-04 15:08:33
  Svara
 • Hej!

  Vi är två tjejer på 25 jordsnurr som uppskattar mat. För att överleva hösten har vi som plan att utforska / avnjuta Göteborgs fantastiska restaurangutbud. Nya som gamla pärlor i staden. Tanken är att ses en gång i månaden, dricka lite vin och äta jäkligt god mat. Gillar du tanken på att testa dig igenom matstaden Göteborg? Följ med! Vi vill gärna träffa nya människor. Första stoppet blir nya Folkbaren (http://www.folkbarengbg.se) i slutet av september.

  Hör av er till: [email protected]

  Elin 2014-09-04 13:40:16
  Svara
 • Vilket roligt initiativ! 🙂 Jag är en tjej på 30 år, nyinflyttad i LINKÖPING tillsammans med min man och katt, och gör för tillfället mitt examensarbete på utbildningen jag läser. Jag skulle jättegärna lära känna lite folk här, kanske genom en BOK-/FOTOCIRKEL eller genom att bara ses och fika. Hör av dig till [email protected] om det låter skoj! 🙂

  Karin 2014-09-04 13:12:03
  Svara
 • Hej!

  Jag vill gärna fylla min vardag med intressanta människor. Jag bor i Malmö, och tycker om att prata och att lyssna. Jag är nybliven kaffedrickare som älskar att fantisera; tänker och analyserar gärna lite för mycket. Jag är intresserad av feminism, second hand, konstig och onödig fakta (typ som att det finns 20 gånger så många får som människor på Nya Zeeland), musik, resor och institutet på P3.

  Vill hemskt gärna lära mig mer om vegansk mat och om att sy eller rita.

  Hör av er på: [email protected]

  Kram!

  Lina 2014-09-04 11:31:07
  Svara
 • Grym idé!!

  Plats: UPPSALA
  Jag är en glad människa på nyss fyllda 20 som har pluggat filosofi och pluggar för närvarande till gymnasielärare i historia, samhällskunskap och (förhoppningsvis) filosofi. Jag har lätt för att umgås med andra och därav har jag en del vänner, men majoriteten av mina närmsta flyttar utomlands eller härifrån om nån månad. Jag råkar ofta hamna i kretsar där jag egentligen inte passar in. Jag är vegetarian/vegan, radikalfeminist, antirasist, brinner för miljön och hbtq-personers rättigheter, tänker på livet kontra döden och övriga existentiella frågor väldigt ofta (läser man filosofi blir man skadad för livet), har starka vänster-åsikter och är vad de flesta högermänniskor gillar att kalla för pk-häxa.

  MEN, jag går också ut ett flertal gånger i veckan och dansar (älskar att dansa), konsumerar alkohol, springer runt bland Uppsalas second hand-affärer nästan dagligen, skriver en hel del, organiserar gasquer och sittningar med min damförening, lagar (ÄTER) mycket mat, skrattar och skämtar hur mycket som helst, är allmänt positiv och glad och älskar att träffa och lära känna nya människor.

  Grejen är väl att jag har en del vänner, men de är mest glada och dricker mycket men är utöver det inte särskilt lika mig, så jag känner mig ändå rätt ensam.

  SÅ; finns det någon därute i cyberrymden som både vill gå på snärkes och på Gudruns homeparty (för att sammanfatta allt sådär)? Som vill kolla på dokumentärer och sen kanske gå och länsa Myrornas?
  Hör av er!

  [email protected]

  Siri 2014-09-04 10:11:50 http://www.ordvomera.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag är 26 år, bor i Uppsala och skulle gärna vilja starta en skrivargrupp. Hur den skulle se ut och fungera vet jag inte. Kanske en blandning mellan skrivargrupp och bokcirkel? Kanske vi skriver små noveller och kommenterar varandras texter? Dricker vin till, äter mat och bara pratar? Hör gärna av dig 🙂 / Tove, [email protected]

  Svara
 • Vi söker fler som vill träffa nya människor i ÖSTERSUND!

  Umgås, festa till det lite, kanske prata feminism och peppa varandra! 🙂

  Kom och var med;)
  Maila på: [email protected]
  Puss

  Östersund! :) 2014-09-03 20:07:19
  Svara
 • Vad? Allt ifrån att diskutera fantasyböcker med ett glas vin (eller två eller tre) till att sitta och gunga i en lekpark

  Var? UPPSALA eller GÄVLE allt däremellan

  Jag heter då Emelie, är 21 år gammal (snarare ung) och pluggar i Uppsala. Jag skulle tycka det vore skojsigt att lära känna nya människor, även om jag egentligen är alldeles för feg och livrädd för att göra det. Bland det bästa jag vet är fantasyböcker, att vara barnslig och göra barnsliga prylar (typ gunga), men även diskutera viktiga och bra saker (gärna med ett glas vin). Någon som är intresserad av att träffa en ny kompis så hör gärna av er: [email protected]

  ps. jag är jättesnäll och bits inte ds.

  Emelie 2014-09-03 17:45:58
  Svara
 • Detta är btw en grym idé Sandra!!! Hoppas den återkommer ofta framöver!

  anna 2014-09-03 17:32:31
  Svara
 • Nu är jag förmodligen alldeles för sent ute, men ett försök kan ju vara värt! Jag är 19 år, flyttar till GBG om cirkus en månad, och vill hitta massor av härliga människor att hänga med. Snacka feminism och politik, kaffedejta, spela fotboll, laga göttig vegomat, ta en öl, jag är på vad som!
  [email protected]

  anna 2014-09-03 17:24:01
  Svara
 • inga ölänningar/kalmarbor?

  H 2014-09-03 16:34:32
  Svara
 • Var: Nyköping/Stockholm/Allt däremellan

  Är du som jag och drömmer om en lång resa till Nya Zeeland &/ Australien? Kanske vill du hitta någon att antingen resa med eller bara planera med, och samtidigt dricka kaffe/vin/fika/ prata om allt ifrån senaste skvaller till livets stora mysterier. (Eller se på film om filmintresset är lika stort)
  Skulle vara oerhört kul om det fanns fler därute som känner sig lite ensamma i sitt resdrömmeri när vännerna kanske har helt andra planer, och behöver någon att dela det med.

  Jag är snart tjugo och finns här!
  saraerikaosterholm ( @ ) gmail.com

  Sara 2014-09-03 15:18:07
  Svara
 • Plats: Nyköping/Stockholm/Allt däromkring

  Är du som precis som jag och suktar, kanske till och med drömmer om en långresa till Nya Zeeland &/ Australien? Kanske vill du hitta nån att resa med eller bara planera med, och på samma gång dricka kaffe/fika/dricka vin/skratta och snacka om allt värt att öppna munnen för.

  Jag skulle tycka det vore otroligt kul om det fanns fler som kanske känner sig lite ensamma i sitt resdrömmeri när vännerna kanske har helt andra planer, och känner att de behöver nån att dela det med.
  Här finns jag!
  [email protected]

  Sara 2014-09-03 14:51:58
  Svara
 • LISA! om du vill vara med på hundpromenad i Göteborg så går det såklart bra utan hund! du skrev inte din mail men du kan väl maila om du ser detta! [email protected]

  josefin 2014-09-02 15:17:51
  Svara
 • Jag heter Rebecca, jag är 21 år och bor i Stockholm. Jag studerar yrkesfotografi men har just nu praktik i Stockholm. Jag tycker om böcker men är alldeles för lat för att läsa(men i höst tänker jag försöka), stickade koftor, är alldeles för besatt av tv-serier. Jag tycker att musik är det bästa som finns. Jag äter inget som har haft en mamma. Tycker att utflykter är det bästa som finns. Vill flytta till Köpenhamn och ha en liten hund som följer med mig överallt. Jag samlar på vinyler och drömmer om Paris.

  Vet inte riktigt vad hemma är för mig längre, antar att jag är en wanderer. Har flyttat tre gånger till nya städer på två år så är lite vilsen antar jag. Tycker om att prata om feminism, 90-tal, musik. Tycker om filmer, det finns ju inget bättre när det regnar ute och man ligger under en filt. Tycker det är viktigt att prata om ångest och om man inte mår bra för vem ska annars veta vad som spökar i ens huvud.

  / Rebecca
  [email protected]

  rebecca 2014-09-02 13:01:04 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • whoops, musik-Isabellas mail är:[email protected]

  isabella 2014-09-02 09:48:48 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Var: NORRA BOHUSLÄN
  Vad: bok/serie/filmcirkel, ev. rita, måla, pyssla

  Hej!
  Jag heter Ulrika är 29 och ganska nyinflyttad på landet i norra Bohuslän, bor här med sambo och katter. Jag gillar att läsa men också måla och rita. Skulle vara kul om det fanns nån/några i närheten som vill starta antingen en bokcirkel eller nån form av pysselcirkel där man kan rita/sticka/pyssla dricka kaffe etc!!

  Mail: [email protected]

  Ulle 2014-09-02 08:49:05
  Svara
 • VAR: MALMÖ
  VAD: NÅGONTING SOM HAR MED FILM/BOK/FOTO/FIKA/TA EN ÖL (DRICKER INTE ENS ÖL SÅ VET INTE VARFÖR JAG SKRIVER SÅ) ATT GÖRA. Joinar lika gärna någon slags filmnördscirkel som jag kan ses och snacka över en drink.

  Tänker att jag klistrar in en liten text om mig själv som jag har som presentation på communitys så kan ju den som finner detta någorlunda spännande skriva kanske.

  ”Namngiven Klara. Nyinflyttad i Malmö och träffar gärna nya personer över en fika eller fem. Är löjligt förtjust i sälar. Jobbar på bank. Är feminist och tycker att du är dum i huvudet om du inte är det. Självutnämnd filmnörd. Vill kramas. Orkar inte bry mig om jag har ett matchande par strumpor på mig eller inte. Är fluffig. Försöker pusha mig själv till att ta ogenomtänkta, spontana beslut (detta har bla lett till tre månader i en herrgård med påfåglar på den tyska landsbygden och ovan nämnda Malmöflytten). Är tyvärr inte ett mumintroll. Är istället bitter, cynisk och negativ. Tycker Queen och Bowie är bra bättre bäst. Blivande galen kattdam. White russian-fantast. Blir fullständigt kräkfärdig av särskrivning. Stalkas lättast på robotwithaheart.tumblr.com.”

  [email protected]

  Klara 2014-09-01 19:25:20
  Svara
 • UPPSALA! Går gärna svinlånga promenader med en liten ryggsäck, stannar, dricker te, går vidare. Nån som vill gå med?
  Är 25, både pratig och tyst.
  Maila joannawahlin@hotmail com

  joanna 2014-09-01 19:05:04
  Svara
 • Hej!

  Jag heter Emma och jag bor i GÖTEBORG.

  Jag tycker att det vore kul med en typ halv åtta hos mig-grupp här i stan, dvs. att man träffas hemma hos varandra och bjuder varandra på middar.

  Jag är också nybörjade i fotografering, så om det är någon som också försöker lära sig att fota med systemkamera på egen hand så tänker jag att det kanske är trevligare att öva ihop??

  Annars gillar jag att träna, se filmer, hänga i naturen, fika, prata om livet och kärleken och allt som är jobbigt eller kul eller bara underbart.

  Hör av er!

  //emmalagerbielke(at)gmail.com

  Emma 2014-09-01 18:49:10
  Svara
 • En kreativ själv som pysslat med fotografering, dans och musik samtidigt som jag engagerat mig mycket i mänskliga rättigheter, kvinnofrågor och feminism. Jag älskar festivaler/livekonserter, resa (har som mål att besöka majoriteten av världens länder innan jag dör) bio och att ”dunka box” (sträckkolla serier under en hel dag/helg).

  Jag är helt ny till NORRKÖPING/LINKÖPING. Så pass ny att jag inte ens har ett eget boende utan är inneboende i nkpg medan jag pendlar för jobb i lkpg. Planen är att läsa till de kurser som saknas från gymnasiet och sedan söka till universitetet.

  Ursprungligen ifrån Värmland samt är jag 19 år, (född 95), om sådant spelar roll men kan umgås med människor i ALLA åldrar.

  Hoppas att någon känner sig likasinnad!
  /[email protected]

  Ofelia 2014-09-01 17:43:46 http://ofeliapollyjean.tumblr.com
  Svara
 • Hallå!

  En sån himla fin idé detta är! Blir helt glad i magen av alla texter och sökningar. Själv vill jag gärna hitta fina människor i NORRKÖPING som vill ha en bokcirkel! En där vi tillsammans väljer ut och läser böcker, diskuterar de, fikar, pratar och så ungefär en gång i månaden. Jag är förresten 23 år och har nyss flyttat hit för att plugga, så jag känner inte så jättemånga här än och skulle gärna träffa fler härifrån. Det vore så kul att hitta folk som också vill läsa och prata om böcker, men jag träffas gärna och fikar, pratar om viktigheter, promenerar, dricker vin, dansar, hittar på äventyr eller så också! Så om du bor i Norrköping eller i närheten och är pepp på att ses, så hör av dig! [email protected]

  Siri 2014-09-01 17:26:57
  Svara
 • Åh, raringar. Jag är en fager dam på tjugoett som egentligen är sjutton i sinnet och kommer så att förbli tills den dag jag lämnar detta arma jordeliv.
  Stockholm är den stad jag finner vacker, min stad som för mig är en bit tröst när vardagen tryter. Jag vill finna dig/er som avgudar litteratur i alla dess former(även om ryssar är min drog och har varit sedan jag föddes) och gärna häver i sig ett gäng sexor vodka/redbull på valfritt hak , är du sexton och lever på cider från ICA älskar jag dig likväl, sådana som du var jag en gång. En ilsken punkare, en skör poet, råkar du dessutom finna 1920-talet helt underbart dör jag här och nu. Dystopi, Sisters of Mercy, Lykke Li, The Clash.
  Vad jag vill ha är vänner i alla dess former som vill spankulera omkring, se film och göra ett ställe till vårt, hänga där jämt jämt och gärna klä upp oss och ta fina bilder ihop. Tala om saker som är fint.
  [email protected]
  Hör av er darlings

  Paria 2014-09-01 17:01:03
  Svara
 • Hej!

  Har läst igenom alla kommentarer och jag tycker att detta är en så fin idé. Tycker att det är roligt att flera har nämnt intresse för att skapa någon sorts variant av Rookie mag. Är själv ett fan av Tavi Gevinson och det skulle ju vara kul om man kunde göra något liknande i Sverige dit unga kan skicka in sina texter, bilder osv och få feedback och bli publicerade. Eller finns det redan bara det att jag inte upptäckt det än?

  Om någon har tankar, funderingar eller vet något så kan ni maila mig på [email protected]

  Tove 2014-09-01 16:01:03
  Svara
 • Jag heter Lina och är 26 år. Är från en by utanför Östersund och jag skulle vilja hitta människor som delar mitt intresse för mat.
  Ekologiskt, från grunden och utan socker eller spannmål är min filosofi, men vill egentligen bara komma i kontakt med matnördar och dela erfarenheter kring typ buljongkok och surkålsprocesser.
  [email protected]

  Lina 2014-09-01 15:47:49
  Svara
 • Hej hej hej! Jag heter Madeleine, är 20 år gammal och skulle jättegärna vilja starta en liten cirkel med TV-/datorspelsintresserade personer i LUND(/Malmö/var som helst i närheten av Lund).

  Vilket sorts spel du spelar har inte särskilt stor betydelse. Själva spelintresset är det som är det viktiga! Vi skulle kunna ordna olika temakvällar och ha roliga små turneringar. Jag har inte särskilt många spelintresserade IRL-kompisar så att kunna spela, eller bara prata om spel, med ett gäng mysiga människor hade varit sjuukt kul.

  Hoppas någon känner samma sak! Hör av dig på madeleinemsandersson @ gmail.com

  Madeleine 2014-09-01 14:51:16
  Svara
 • En Jenny skrev en kommentar om en syjuntegrupp i Uppsala. Det låter väldigt intressant så om du ser detta så maila gärna mig, [email protected]. Även fler som längtar efter att få handarbeta i grupp bosatta i Uppsala!

  Fanny 2014-09-01 13:53:46
  Svara
 • UMEÅ.
  Kopierar Fridas inlägg för det var så klockrent för min del (minus katten och Göteborg) 🙂

  Är 27 år, läser och tränar en del på min fritid och bor ihop med några kärlekstörstande blommor och ett gäng dammråttor. Hade kunnat tänka mig teman typ som:
  – Böcker (kanske en sporre att läsa mer än vad jag inte gör idag)
  – Träna ihop
  – Dricka vin och prata kärlek. (eller bara prata kärlek. Eller bara dricka vin och prata om annat)
  – Testa att göra nya saker som man egentligen tycker är lite för läskigt för att göra själv. Eller som bara är lite tråkiga att göra ensam. Typ gå på museum, utställningar och sånt.
  – Diskutera jobb och karriär och skapa peppande nätverk

  [email protected]

  Lisa 2014-09-01 12:28:41
  Svara
 • Hej allihop, Jenny heter jag och flyttade till HELSINGBORG i början av sommaren för att börja nytt jobb. Jag känner i stort sätt ingen här och skulle tycka det var superkul med en liten umgängesgrupp i min nya hemstad. Gillar du träning, film, böcker, musik, outdoorsy-grejer, hundar, handboll eller att dricka vin och snacka om allt och ingenting- hör av dig! Skulle vara grymt trevligt med en hundpromenadsgrupp, för har en 12 veckors cane corso valp som också behöver nya kompisar! 🙂

  [email protected]

  Jenny 2014-09-01 11:35:57
  Svara
 • JÄRNA/SÖDERTÄLJE:

  Vill gärna lära känna nya människor och diskutera allt möjligt, mina intressen är: feminism, andlighet, vegetarianism/veganism, personlig utveckling, politik, musik, film, böcker, att vara förälder (har ett barn på 3,5 år )
  Jag är snart 25 och studerar traditionell kinesisk medicin,
  akupunktur och ayurveda.

  /Marie
  [email protected]

  Marie 2014-09-01 10:48:37
  Svara
 • Var? Berlin
  Hej!
  Jag heter Katarina, jag är 20 år.
  Flyttade ner till Berlin för ett par veckor sedan för att plugga mode design här.
  Så förutom mode gillar jag rödvin (gärna kombinerat med vinyler) , fuldansa på indieklubbar, hångla med fina människor samt diskutera feminism, böcker och musik.
  Behöver partners in crime att göra detta med.
  Hör av dig på [email protected]

  Katarina 2014-09-01 10:18:47 http://katsjostrand.wordpress.com
  Svara
 • Moin moin!
  Jag kommer snart att bo i Berlin och vill helt enkelt bara träffa lite gött folk. Jag gillar att dansa och dricka vin, promenera i Tiergarten (helst på hösten), dricka billiga drinkar och käka nachos, prata om världen/feminism/maktstrukturer, tv-serier, tyska, böcker och museum. Typ sånt som folk gillar mest, antar jag. Anywayz, om det är några berlinsvenskar som läser så hör gärna av er!

  [email protected]

  Erika 2014-09-01 09:55:22
  Svara
 • Hej hå!
  Jag kom precis hem från en utbytestermin i Australien och vill ut på äventyr igen! Under slutet av januari (2015) till mars har jag valbara kurser på min utbildning. Jag vill läsa de poängen på distans och gärna bo utanför Sverige någonstans! Allt funkar så länge det finns internetuppkoppling, haha. Jag söker inte direkt någon cirkel, men någon glad prick som antingen vill med ut på äventyr eller kanske hyra ut en sovplats till mig 🙂 Är 23 år, vill att livet ska vara party och älskar att se vida världen! Maila mig på [email protected]

  Sofia 2014-09-01 03:03:30
  Svara
 • Var: INTERNET
  Vad: DESIGN
  Merit: FEMINIST (orkar inte annars)

  Mål i livet, bli så intellektuell en kan bli och dansa jävla mycket till beyonce. Snart 24 år och för tillfället besatt av honungsnötter. Som någon annan skrev ett liv med god mat, fina kläder och bra musik är allt? Vilket i min värld vore enchiladas, styleby/costume, angel haze till ane brun.

  Girl gang-förslag: dokumentärfilmer, historiska kvinnor (som ”glömts” bort i varenda jävla historiebok), fotokonst, resa-till-vackra-platser/roadtrip?

  Någon som vill hänga med till Vivian Maier utställningen på Hasselblads center? [email protected]

  Kim 2014-09-01 00:09:41
  Svara
 • PLATS: GÖTEBORG

  Hejsan, jag heter Camilla (22år) och har precis flyttat till Göteborg för att läsa konst på Domen,(folkhögskola). Känner ingen här och är superensam.
  Jag hittar gärna på typ vad som helst, vill mest träffa och lära känna goa människor! Gillar: böcker, vin, öl, biljard, laga mat, växter, träna m.m.!

  Mejla jättejätte gärna mig på: [email protected]

  Camilla K 2014-08-31 23:17:53 http://kovecses.se/
  Svara
 • Erika, du glömde din mailadress! Vill gärna kontakta dig angående Frankrikediskussioner 🙂

  Madeleine 2014-08-31 21:55:51
  Svara
 • Plats: STOCKHOLM
  Vad: DESIGN

  Hej! Jag älskar allt som är fint att titta på och även att skapa saker själv. Jag tänker att det vore kul att skapa en designgrupp! Kanske en facebookgrupp där vi tipsar och hittar på roliga grejor utifrån vårt brinnande intresse design. Man skulle exempelvis kunna gå på loppis, pyssla tillsammans, hitta på roliga projekt, diskutera mode, inredning och arkitektur, eller bara göra en utflykt till en fin plats. Ålder spelar ingen roll men jag är 23 år om det kanske är av intresse.
  Mejla gärna till [email protected] om du är sugen!

  Matilda 2014-08-31 21:49:36
  Svara
 • Bästa idén! Snälla gör det här igen när jag bestämt vilken stad jag hamnar i!

  Caroline 2014-08-31 21:36:52
  Svara
 • Åh men fantastisk idé! Måste ju såklart slänga in något själv!
  VAR: STOCKHOLM
  Tycker (som så många andra) att det vore makalöst att ha en liten bokklubb i vardagen! Allra helst böcker på engelska i en salig blandning, YA, självbiografier, klassiker, historieskildringar, thrillers, fantasy, romans, A L L T. Kanske också läsa en och samma bok hela gruppen någon gång i månaden, ses på olika cafeér och sen när man kommit varandra lite närmare kanske också hemma hos varandra över middag/kaffe/knytis för att diskutera, debattera och bara prata?
  Vore ett sånt fint sätt att träffa lite nya människor, är själv sjutton år och har inga restriktioner ALLS när det kommer till åldrar! Snälla, hör av er om ni tycker detta skulle vara något värt att ta upp!
  sofiaschalander (@) hotmail.com

  Sofia 2014-08-31 21:25:04
  Svara
 • Plats: KARLSTAD
  Grupp: Spelhäng/fika/sy/feministhäng/mat/nästanvadsomhelst
  Nyinflyttad student i K-town. Jag vill gärna lära känna några nya människor!
  Mail: [email protected]

  Johanna 2014-08-31 21:12:38
  Svara
 • Hej du vänliga person som bor på GOTLAND!
  Mitt namn är Terese, 20 år gammal. Bor tillsammans med min pojkvän och hans dvärg schnauzer. Vill hänga med lättsamma människor som tycker om att gå promenader i skogen, hänga och skratta, jag älskar att skratta och gör det mest hela tiden. Tycker annars om
  Skvaller
  Kärlek
  Söta djur
  Godis
  Och Vänner

  Mejla gärna så hittar vi på någonting!
  [email protected]

  Terese 2014-08-31 21:08:59
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Judith, har precis flyttat till Lund och är mest sugen och pepp på att få lära känna fler som bor här. Spelar egentligen inte någon större roll vad vi ska göra, men jag tycker om att spela instrument och sjunga, pyssla, läsa och skriva. Annars kan vi bara hänga och typ laga mat/fika/göra något annat kul. Någon att gå på konserter med hade också varit superkul! Malmö/Lund och runt här funkar såklart jättebra. Hoppas det låter bra för någon!

  KRAM

  [email protected]

  Judith 2014-08-31 20:12:03
  Svara
 • Hej, mitt namn är Carolina och jag är 24 år. Jag och ett par vänner har en vin och bokcirkel och ses varje månad, nu har vi iofs haft en aslång paus men vi kommer la köra igång igen rätt snart. Vi läser varannan klassiker varannan nyare och dricker vin och äter nått som är relaterat till boken varje gång. Vi letar alltid med lys och lykta efter nya medlemmar i BFF (bara fina frikadeller, alla klubbar måste ju ha ett namn right?). Så bor du i Kalmar och känner att detta är klubben för dig, skicka mig ett mail. Kram Carolina. [email protected]

  Carolina 2014-08-31 19:55:54
  Svara
 • Seriöst det bästa inlägget någonsin! Så himla bra idé :))

  steph 2014-08-31 19:13:14
  Svara
 • Bor du i LINKÖPING eller i närheten och vill vara med och lära dig världens roligaste sport ROLLER DERBY ? + träffa nya trevliga människor? Detta är en redan existerande grupp men jag hoppas att det är ok endå. Vi vill bli fler medlemmar! Vi har prova på dag den 21a september, (se länk) kan du inte då kan du komma och hänga med oss vid ett annat tillfälle, maila mig så ordnar vi det ([email protected])

  Jag kan verkligen rekommendera roller derby, världens roligaste sport som gett mig nya jättefina vänner. Det finns lag på många orter, så kontakta er lokala förening om ni bor någon annan stans. <3

  Svara
 • Anni från Karlstad som skrev lite längre upp, jag vill gärna pyssla med dig! Jag älskar att sticka och hålla på med kreativa grejer med händerna. Jag såg inte din mejl så du får min istället: [email protected]
  🙂

  josephine 2014-08-31 18:56:41
  Svara
 • Jag vill ha en frilanskompis i Stockholm!
  Jag är 24 år och frilansskribent, vilket ju är en ganska soft tillvaro då en får välja helt själv när och var en ska jobba. Brukar förlägga arbetsdagen till kaféer med dugligt wifi runt om på söder och dricka kopiösa mängder kaffe. Dock kan det ju bli lite ensamt att liksom inte ha några kollegor eller annat folk att snacka skit med då och då över datorskärmen. Tänkte därför kolla om det fanns någon annan med liknande arbetsdagar som också skulle vilja ha en frilanskompis att leka kontor med ibland?

  Hojta till i så fall! [email protected]

  Tina 2014-08-31 18:53:57
  Svara
 • Glömde ju skriva min mejladress:
  [email protected]
  Kram!

  Johanna 2014-08-31 18:45:30
  Svara
 • Hej!
  Vilken rolig idé! Är det någon mer som bor i eller i närheten av Karlskrona? Jag är en 23-årig tjej som skulle vilja träffa (eller mejla) och diskutera allt mellan himmel och jord! Några förslag är bokcirklar, läser det mesta men favoriter är deckare och 1800-tals romaner om kärlek. Men även träna ihop! Eller kanske bara ses dricka vin eller öl och bara umgås!

  Kram Johanna

  Johanna 2014-08-31 18:42:48
  Svara
 • är snart 18 år och tycker om att läsa, skriva, lyssna på musik, feminism, kärleksfilmer och sådant som glittrar. skulle vilja ha någon grupp på internet där vi diskuterar saker som böcker/filmer/feminism/whatevs. maila gärna: [email protected]

  idun 2014-08-31 18:30:02
  Svara
 • Hej!
  Heter Josefi, är 19 år gammal och börjar plugga på Malmö Högskola i morgon. Är själv bosatt en liten bit utanför Helsingborg, men letar efter folk runtom i SKÅNE överhuvudtaget som kanske skulle vilja gå på konserter/teater/bio, ha sällskapsspelskvällar, laga mat tillsammans, ha seriekvällar eller gå ut på promenader. Folk att umgås med helt enkelt!

  Hoppas att någon kanske hör av sig!

  [email protected]

  Josefi 2014-08-31 17:52:10
  Svara
 • Hej!

  Jag letar folk i NORRKÖPING! Hade varit kul att ha tex en sy/virk/stick/pysselgrupp här! Men skulle tycka det var kul med nåt annat också.. Laga mat? Spela brädspel?? Jag är tjugosju år och pluggar just nu. Hör av dig om det låter intressant!

  [email protected]

  Clara 2014-08-31 17:40:23
  Svara
 • Oj vad svårt det blev att välja vilka att skriva till, så tänkte att jag testar här själv även om detta nu hamnar rätt långt ner!

  Är 24 år, bor i Malmö sen tre år tillbaka, vill gärna lära känna nya vänner att hänga med här i krokarna! Om så bara för att träffas och dricka öl och socialisera eller kanske ha en bokcirkel eller filmcirkel? Jag är en sucker för Jane Austen-iga klassiker t.ex. Eller varför inte göra saker inom teater/kultur, älskar sånt (och jobbar inom det.) Är väldigt öppen för förslag 🙂 [email protected]

  Jessica 2014-08-31 17:24:46
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Mia, är 25 år och gillar gulliga kattbilder, halloumi, konstiga böcker, indiepojkar med svarta luggar, böcker, feminism och ostbågar.
  För drygt en månad sedan tog jag allt mitt pick och pack och flyttade till LONDON för att jobba. Och ehh.. ibland (ganska ofta to be honest) så känner jag mig så himla, himla liten och vilse och som om jag inte riktigt får grepp om London. Därför tänker jag att det vore trevligt att träffa annat folk som bor i världens typ underbaraste stad och vill lära känna den lite bättre.
  Vi kan hitta på allt möjligt som att fika, dricka öl på sunkiga pubar, dansa oss svettiga på obskyra klubbar, promenera vid southbank, turista på museum, bruncha och gå på marknader.
  Jag inser väl att det låter lite spretigt, men jag är up for anything! Hör av dig på [email protected] om du vill hitta på något!

  Mia 2014-08-31 17:23:04
  Svara
 • Glömde givetvis att skriva min mailadress pga senil 🙂 [email protected]
  /Tanten i London

  Belle 2014-08-31 17:22:46
  Svara
 • Hej! Är en tant fängslad i en 21årig kropp, bosatt i östra London. Gillar till exempel att sticka vantar, koka lingonsylt och plantera blommor!! söker likasinnade själar för diverse tantsysslor som att baka kanelbullar, gå på loppis, tipsa om recept eller ha kafferep på min takterrass! Puss puss x

  Belle 2014-08-31 17:18:46
  Svara
 • Glömde förstår emailadress, den är [email protected]

  Alva 2014-08-31 17:14:16
  Svara
 • Förhoppningsvis inte för sent att skriva här. Väldigt rolig och lite läskig idé, men också passande för dem som har det lite svårt att träffa människor, dessutom människor med liknande intressen. Jag heter Alva och är 19 år, bor i Stockholm och läser väldigt mycket böcker, vare sig skönlitteratur, historieböcker eller tecknade serier, föredrar kvinnliga författare, ser väldigt mycket på filmer och olika tv-serier.(Goodbye Lenin, Amelie från Montmarte, Scott Pilgrim vs The world, Frasier, Miss Marple, rätt skilda saker) Diskuterar gärna genus och politik. Tycker om magin som kommer när man är delaktig i en teateruppsättning, vare sig det är som skådespelare, publik eller annat. Tycker om katter, kaffe och vill bo i Kanada någon gång i mitt liv. Är öppen för promenader, fika med människor som vill må bra eller försöker lära sig att må bra. Lyssnar för tillfället väldigt mycket på God help the girl-soundtracket som är skapat av sångaren i Belle & Sebastian, men också Regina Spektor, Damien Rice, Bright Star och annat. Läser Litteraturvetenskap med dramainriktning på Södertörn och vill mest hitta människor som vill strävar efter ett liv med god mat, fina kläder och bra musik. Vare sig det är hon som vågar ge sig ut i världen eller hon som får tunghäfta i samband med främlingar, är ju lite av båda.

  Alva 2014-08-31 17:12:58
  Svara
 • Hej på dig!
  Du kanske precis som jag längtar till Paris exakt hela tiden. Drömmer om det både på nätterna och dagarna och gör allt för att tiden mellan resorna dit ska bli kortare och kortare. Eller vill du kanske till andra vackra ställen i Frankrike? En roadtrip genom landbyggden och ta in på söta små hotel och gårdar av olika slag? Eller bor du redan där och vill vara med och prata?

  Isåfall kan du väl slänga iväg ett mejl till mig så startar vi någon form av Frankrike-crikel? Diskuterar resor, saker att göra. Finaste hotellen. Byter tips om franska filmer och blogga.
  Vad som helst med franskt tema? Så ser vi vad det blir?

  Erika 2014-08-31 16:06:02
  Svara
 • VAR: Malmö
  VAD: Spel-häng!

  Hej! Jag skulle vilja dra ihop ett gäng som vill spela spel, tänker typ rollspelsbrädspel. Har länge velat nörda ner mig i det här men är ju inte helt lätt att göra själv! Så, finns det någon därute som är sugen och vill lära sig tillsammans? Tänk ba vilken gemytlig sysselsättning att ha under höst/vinter månaderna.

  Kram!
  ([email protected])

  Sarah 2014-08-31 16:00:11
  Svara
 • Ok, jag chansar.

  Var: VÄSTERÅS.

  Anyways, mitt namn är Denise, är 20 och är relativt ny i stan. Påbörjar precis första året på MDH och jobbar även samtidigt. Träffar gärna lite nya människor och diskuterar allt mellan böcker och, jag vet inte vad, vad som helst, över ett glas vin. Lagar lite mat tillsammans med vore ju himla mysigt. Tar promenader, whatever. Är öppen för förslag, om det skulle vara något är det bara att höra av sig på min mail.

  denisus(@)live.se

  Denise 2014-08-31 15:11:52
  Svara
 • Hej!
  Plats: SKÖVDE
  Cirkel: FOTO

  Tänkte att man kanske kunde göra en fotocirkel, då man alltså träffas, går kanske en promenad eller besöker något annat med fotogeniska egenskaper. Kanske övar på att fotografera varandra i gruppen mm. Sedan efteråt gå och ta en fika eller något.

  INTRESSERAD?
  MAIL: [email protected]

  P.S
  Om du bara vill träffas och hänga är det okej lika så, ÄLSKAR katter och superhjältar!

  Nathalie 2014-08-31 14:57:31
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Frida, är 18 år och bor i Schwarzwald i Tyskland (en liten, liten obetydlig stad som heter Reichenbach, brutalt fint men lite öde). Jag jobbar som au-pair här sedan en månad tillbaka. Är det någon, en endaste fin själ därute, som bor i Schwarzwald och vill träffas någon gång med en glad, lite blyg, men väldigt trevlig tjej, maila! Jag är snäll och ger presenter och kramar stup i kvarten. Eller någon som jobbar au-pair i någon annan del av världen kanske? Jag har så mycket jag vill prata om!
  KRAM!
  Min mail: [email protected]

  Frida 2014-08-31 14:24:31
  Svara
 • Åh vad glad jag blir att flera andra också vill hänga i Paris!

  Jag är 19 år och flyttar dit om två veckor för att vara aupair i ett år. Känner absolut ingen så det här inlägget kom så himla lägligt. Jag vill hemskt gärna lära känna lite människor att hänga med. Gillar bland annat vin, böcker, konstmuseer, att skriva, promenader, att laga middag ihop, fika och prata kärlek och politik och allt möjligt egentligen. Vill gärna leva Paris-klyschigt (ni vet, dricka rödvin, ha rött läppstift och träffa snygga fransmän).

  Mejla mig gärna på [email protected] !

  Clara 2014-08-31 14:20:36
  Svara
 • Plats: Malmö

  26 år och boende i Malmö (eller rättare sagt i Bunkeflo) sendan 1 år tillbaka. Letar nu efter nya personer att lära känna. Mina intresse är litteratur, TV-serier/film, friluftsliv, hästar och att hänga i köket. Just nu jobbar jag på en förskola och försöker läsa till mig en Masterexamen på LiU. Skulle gärna vilja starta en bokcirkel men utan fokus på en viss typ av böcker. Tänk att ena gången tala om en komisk bok och andra gången ett riktigt tungt drama.

  Ni når mig på: [email protected]

  Ingrid 2014-08-31 14:15:01 http://ingridgun.blogspot.se
  Svara
 • Vilken bra idé! Precis detta som behövs, ibland är det bara så himla svårt att träffa vänner, speciellt nu när man ”kommit sig upp i åldern”. Ja, jag är 27 år. Kallas för Lili och tycker väldigt mycket om böcker, musik, film, fotografi, vintageshopping, rosetter, söta klänningar, gulliga djur, att diskutera världen över en kopp kaffe eller varför inte ett glas rödvin… Hänger ofta på Söder. Ser mig själv som en relativt öppensinnad och glad person. Älskar att träffa nya människor, även om jag ibland behöver lite lugn och ro också. Jag tänker mig att det skulle vara kul att träffa några goa människor för fika, vinkvällar, bio, shopping, djupa konversationer, eller mindre djupa konversationer… Det spelar egentligen ingen roll. Bara det finns ömsesidig respekt. Jag pluggar digitalt skapande och jobbar i en bokhandel. En stor del av min fritid ägnas åt träning, så det vore kul att träffa andra träningsfreaks! 😉

  Hör gärna av er. Ålder spelar absolut ingen roll!

  [email protected]

  Lili 2014-08-31 13:43:36
  Svara
 • HERREGUD SÅ GLAD JAG BLIR! Man får ju så lycka i hela kroppen av sånhänt. Sjukt kul! Åh, älskar hösten också så himla mycket.

  Karoliina 2014-08-31 13:12:13
  Svara
 • Plats: LONDON. Skrivargrupp/låtskrivargrupp/kreativ grupp. Vore underbart att mötas upp på ett mysigt cafe och träffa andra kreativa och inspirera varandra och ge feedback ! / Johanna [email protected]

  Johanna 2014-08-31 12:36:43
  Svara
 • Jag letar efter ”a bunch of brunch lovers” i London! Jag är 25 år, värmlandstös, men bosatt i London sedan fyra år tillbaka. Jag älskar mat, träning och spelningar. Om ni som jag, vill starta en brunch club, vi möts kanske varannan helg och provar brunch på ett nytt ställe i London, maila mig då på:
  [email protected]

  Nat 2014-08-31 12:23:42 http://instagram.com/makeaflake
  Svara
 • Bra idé!!

  Jag heter Jennifer, är 25år, och bor centralt i Örebro med min sambo. De flesta av mina vänner försvann härifrån när de slutade plugga, men jag blev kvar! Jag skulle gärna träffa någon/några som vill ta hundpromenader och som gärna har småhundar på max 5kg då även min egen lilla hund skulle vilja få kompisar. Självklart skulle det vara roligt med promenader ändå, med eller utan hund, och har man en större hund så är ju det trevligt också! Andra saker jag jättegärna gör är att gymma på friskis, kanske någon som vill bli gym-kompis? Eller går ut o tar en glas vin en fredag eller lördagkväll. Maila! [email protected] 🙂 kram.

  Jennifer 2014-08-31 11:25:12
  Svara
 • Hej!

  Finns det någon som vill ut och cykla landsvägscykel med mig i GÖTEBORG? Har ganska nyligen upptäckt denna fantastiska sysselsättning. Det hade varit toppen med sällskap på mina rundor. Jag älskar hösten och vill spendera den utomhus. Jag är 30 år och bor i Gbg 🙂

  [email protected]

  Sofie 2014-08-31 11:00:20
  Svara
 • Ååååå den som var ung igen…hade älskat en sån här grej men som 35årig tvåbarnsmor i Skellhell har jag nog inte så mycket att komma med varken gällande input eller ork

  Old me 2014-08-31 09:57:58
  Svara
 • Var: Malmö
  Vad: Bröllopsplanering/pyssel

  Jag är 27 år och gifter mig med min fina tjej nästa sommar. Vill hitta lite andra personer som vill planera ihop, pyssla, utbyta idéer och annat i Malmö. Vi kan gärna fika lite också. Jag bakar sjukt goda kakor. Maila mig!
  helena.sundberg (@) hotmail.com

  Helena 2014-08-31 09:49:09
  Svara
 • Hejsan! Jag är nyinflyttad i VÄXJÖ sedan en vecka prick idag! Ska studera här & bor på Campus.
  Jag tycker om att laga mat, läsa böcker, dricka vin, kolla på film/serier, anime & allt som har med Japan att göra typ. & självklart så brinner jag för att SKRIVA.

  Så om någon vill ha en glad 22-åring att dricka vin med eller ha filmkvällar ihop med finns jag här!
  [email protected]

  Julia 2014-08-31 09:43:58 http://suncigarette.blogspot.se/
  Svara
 • Blev sugen på att maila dig Joanna angående en bokcirkel över nätet! Där man läser en och samma bok och så diskuterar man den över fb. Men vad har du för MAIL, för såg den inte i kommentaren. Puss
  ([email protected])

  Nike 2014-08-31 09:17:17
  Svara
 • Men alltså dröminlägget! Sjukt svårt att få nya vänner i en ny stad och som vuxen, det här är ju bara så bra!

  Jag heter Elin och är 22. Gillar att laga mat, dricka vin, resa, musik, promenera, katter, ha djupa diskussioner om vettiga saker, och också mindre vettiga saker, tycker man måste få kunna va feminist och prata om det (t.ex!) men ändå få älska alla senaste skönhetsgrejor och typ paradise hotel :))
  Så länge man har vettiga åsikter om det som egentligen räknas liksom.

  Jag bor i SÖDERTÄLJE, söder om Stockholm, vore ju trevligt om det finns någon här som vill hänga i min cirkel där jag tänker att man kanske mest bara hänger, lagar mat, dricker vin, gosar med söta djur och kanske åker på roliga resor framtiden (?!) men jag åker annars gärna till Stockholm eller platser inom en rimlig radie om man hellre vill hänga där 🙂

  Pace-yourself @ hotmail . com

  Elin 2014-08-31 08:08:35
  Svara
 • (Plats: NEW YORK)
  Hej!
  Kallas för KM och är en nittonårig tjej som bor på manhattan för en stund. Jag stannar bara fram tills slutet på november men om det är någon rolig som vill träffas och hänga så är jag up 4 anything! Gillar film, konst, djur, musik, feminsim, drinkar, dåliga ordvitsar och polkaglass! Hör av dig om jag verkar ok! Jag är snäll, lovar!!!
  Puss

  mailadress: [email protected]

  KM 2014-08-31 02:58:55
  Svara
 • Plats: SUNDSVALL
  Vad: Bokcirkel/skrivcirkel

  Jag är en tjej på 19 år som älskar att läsa och slukar det mesta. Fast favoritgenren är ändå ungdomsfantasy. Det skulle vara väldigt roligt att träffas någon gång då och då och diskutera en bok man läst gemensamt.

  Förutom att läsa så skriver jag också. Så om det finns andra i Sundsvall som gillar att skriva så kanske man kan ha en liten skrivarcirkel som träffas och läser upp egenskrivna alster och diskuterar och inspirerar.

  Om detta låter intressant så hör gärna av er till [email protected]

  Jina 2014-08-31 02:28:31
  Svara
 • Men åh, sjukt bra initiativ ju!

  Jag heter Jessika och är 21. Jag är helt ny i TROLLHÄTTAN (någorlunda nära Göteborg) och känner ingen alls förutom min sambo. Så om någon vill fika, laga mat, hänga, gå på loppis, kanske bara maila eller brevväxla så kan ni väl skicka en rad? Tänk om det finns någon annan här som ska börja plugga på Högskolan Väst, det vore ju fenomenalt! Annars kanske det finns någon annan som ska börja läsa till förskollärare och vill utbyta erfarenheter om programmet eller så? PUSS!
  Maila jessikaludvigsson (at) gmail.com

  Jessika 2014-08-31 02:26:12
  Svara
 • Jag läste om några pendlare som hade en bokcirkel på tåget. Det tyckte jag lät fett. Om du som läser detta också är sugen, och brukar åka söderut från Göteborg 06.40 på måndagmornarna – hör av dig! Jag kliver av i Halmstad, men även om du ska av på någon annan station går det ju bra. [email protected]

  Matilda 2014-08-31 00:14:39
  Svara
 • BÄSTA IDÈN!

  Plats: STOCKHOLM
  Hej alla fina! Vi är två skoltrötta stockholmstjejer på 16 och 17 år som jättegärna vill träffa lite nytt folk att hänga med! Vi gillar: The Kooks, glitter, att fika, feminism, killar, tjejer, konserter, kärleksfilmer, att lära känna nya människor, glass, att resa, Beyoncé m.m.
  Vi tänkte kanske inte någon speciell cirkel men finns det någon/några som känner för att ta en fika/diskutera högt och lågt/kolla på film/whatever så maila oss!!!!!
  [email protected]
  [email protected]

  Wilma och Fredrika 2014-08-30 22:12:22
  Svara
 • Hej! Skulle vilja starta en feminist/politik/diskussions cirkel över nätet. Via en Facebook grupp eller så.
  Är 17 och gillar annat en de ovanstående att läsa och kolla på serier.
  [email protected]

  Nike 2014-08-30 21:42:32
  Svara
 • gud vilken fin idé! jag flyttar till shanghai i höst och det vore så fint att ha en feministkompis att kunna ventilera med där borta! [email protected]

  Lisa 2014-08-30 21:40:36
  Svara
 • Chansar nu för jag bor själv inte i Sverige, men det kanske finns någon därute som också befinner sig i Barcelonatrakten som vill hänga. Vore kul att träffa någon som pratar svenska eller norska då jag aldrig får prata svenska här pga känner ingen som pratar svenska.

  Bor alltså i Barcelona men flyttar snart till Tarragona, kommer dock att vara i Barcelona rätt ofta gissar jag på. Jag är 26 år och älskar mat! Vill hitta frukost, brunch, lunch, fika, picknick och middgskompisar! Eller egentligen vore det bara kul att träffa någon att prata om livet, feminism, kändisskvaller, kärlek och annat flum med. Och någon som gillar att dricka öl på stranden, dansa och hitta på kreativa saker! Råkar en älska mat så är det bara ett plus!

  Kram från Bettina

  [email protected]

  Bettina 2014-08-30 20:14:04
  Svara
 • GOTLAND? Någon annan bloggläsare här som bor på Gotland? Någon som skulle vilja ha valvaka den 14 september? Jag flyttade precis (idag) till Visby, känner inte en kotte på hela ön här och har lite panik över tanken på att spendera höstens alla kvällar ensam. Speciellt valnatten. Inget skulle kännas så tragiskt som att sitta ensam hemma på valnatten och vänta spänt på röstsiffrorna och äta chips och kommentera allt som sker på tvn hela kvällen HELT ENSAM. Det skulle vara så himla trevligt att hitta någon annan som jag kan gasta åt tvn tillsammans med. Hör gärna av dig till mig på guskajsaka (@) student.gu.se om du känner dig pepp på en valvaka. Eller om du har lust att laga mat och dricka vin någon kväll också för den delen – sånt gillar jag också.

  Kajsa 2014-08-30 20:00:14
  Svara
 • Hej!

  Jag har precis flyttat till Uppsala för att läsa Kulturentreprenör inriktning genusvetenskap. Jag känner inte många här, och är lite ensam och vilse… Jag skulle helt enkelt bara behöva en kompis, nån att fika med och nån att lämpa över alla mina bekymmer på. Jag är en pluggis som vill komma långt inom den akademiska världen, jag är intresserad av genusfrågor (obviously) men kan komma igång att diskutera om det mesta egentligen. Det är dock inte en diskussionscirkel jag söker (det kommer nog bli nog med det på skolfronten), utan bara någon att hänga med. Jag gillar second hand- och vintagekläder, bakar en del, gillar musik och att sjunga, älskar att gå ut och dansa men lika mycket att ligga hemma i sängen och kolla på serier. Jag gillar nog dock mest att prata. Vill du ta en fika så hör av dig på [email protected]

  Carin 2014-08-30 19:18:34
  Svara
 • men åh vilken kul idé!!

  så: hej GÖTEBORGare!
  jag heter moa, fyller snart (nåja) 18 år och pluggar i göteborg. jag tycker om feminism, matlagning (veg), kika runt i second hand och andra butiker, dansa och skratta och såntdära. kan tänka mig att hitta på lite vad som helst, men något så enkelt som att träffas och fika några stycken någon gång ibland vore najs! andra förslag är såklart också välkomna, så hör av er om ni vill hitta på något i göteborg!

  här kommer min mail:
  moa.96 (@) live.se

  Moa 2014-08-30 18:42:46
  Svara
 • Hallå, en tjugotreåring som pluggar i Stockholm här som gärna vill se en grupp för äventyrslystna och friluftsintresserade – typ bergsklättring, multisport, vandring och liknande. Och däremellan kan en alltid diskutera konst, kultur och litteratur. 🙂

  Hanna 2014-08-30 18:41:03
  Svara
 • BÄSTA IDÈN!

  Plats: STOCKHOLM
  Hej alla fina! Vi är två skoltrötta stockholmstjejer på 16 och 17 år som jättegärna vill träffa lite nytt folk att hänga med! Vi gillar: The Kooks, glitter, att fika, feminism, killar, tjejer, konserter, kärleksfilmer, att lära känna nya människor, glass, att resa, Beyoncé m.m.
  Vi tänkte kanske inte någon speciell cirkel men finns det någon/några som känner för att ta en fika/diskutera högt och lågt/kolla på film/whatever så maila oss!!!!!
  [email protected] [email protected]

  Wilma och Fredrika 2014-08-30 18:10:30
  Svara
 • Hejsan alla fina! Mitt namn är Idha och jag är en 20-årig malmöbo som ska börja plugga på Lunds Universitet nu på måndag, vilket självfallet ska bli himla spännande! Jag hade tyckt det varit väldigt kul att dra ihop filmkväll, promenader, matlagning, spelkvällar. Ja, you name it. Finns massa kul saker att hitta på nu när hösten är på väg och att träffa nya människor kan ju aldrig bli tråkigt! Så hör bara av er så ser vi om vi kan få ihop något kul! 🙂
  [email protected]

  Idha 2014-08-30 18:08:49
  Svara
 • UMEÅ. Så roligt med nya vänner!
  Söndagshäng, frukost på kulturbageriet,fredagsmys, utekväll, kaffe, långpromenad, cykeltur, vinkvällar, hemmakvällar

  [email protected] 2014-08-30 18:03:40
  Svara
 • Jag bor i Uppsala och vill ha en bokcirkel! Jag läser allt möjligt, Murakami, Jane Austen och John Green. Jag tänker mig att vi kan äta ost, dricka vin och prata om det bästa med böcker. Tipsa varandra. Typ så. Maila mig på [email protected].

  Alexandra 2014-08-30 17:49:04 http://www.signalfelet.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Jag är en 24-årig student i Uppsala som görna skulle vilja vara med i en bokcirkel! Varför inte kombinera med fika eller middag. Maila mig på [email protected] om du är på!

  Sara 2014-08-30 17:44:12
  Svara
 • hej hej!
  jag har en enkelbiljett till paris nu på måndag. säger oftast att jag ska dit för att plugga franska men egentligen är nog hösta prio att dricka rödvin och hångla med fransmän om jag ska va helt ärlig. om du vill bli min partner in crime på diverse äventyr, let me know: [email protected]
  annars gillar jag day drinking, smutsiga klubbar, loppisar och pizza.

  emma 2014-08-30 17:32:00
  Svara
 • Hej!

  Jag heter Sofie, är 21 och bor i Malmö med min kille och våra tre marsvin. Älskar böcker, djur, feminism, klättring, kaffe, falafel.. Bland annat. 🙂 Jobbar i bokhandel, läser mycket och vill jättegärna vara med i någon bokcirkel. Är öppen för det mesta, och tycker om att baka och laga vegetariskt så i min mening gärna en bokcirkel med något att mumsa på. 🙂

  skriv!! [email protected]

  (Finns det någon här som klättrar söker jag även en repkamrat då hon jag klättrat mest med just flyttat till NY)

  Sofie 2014-08-30 17:29:57
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Michaela, är 21 år och bor och pluggar i Lund sedan ett år tillbaka. Jag tycker om att spela sällskapsspel och skulle gärna ha ett litet spelgäng här som kan träffas ibland och prata, mysa, skratta, dricka te och spela alla möjliga typer av spel. Något annat jag tycker är roligt är att sjunga och spela basklarinett/klarinett/gitarr/piano och musik är ju roligast tillsammans med andra så ett spelgäng av det slaget skulle vara väldigt kul det med!

  Jag tycker också om att lära känna nya människor och sitta och prata på caféer i timmar så jag skulle tycka det var jättekul att lära känna just dig (oavsett om du gillar att spela eller inte) över en kopp te på någon av lunds alla mysiga fik!

  Kram Michaela
  minoapril @ hotmail.com

  Michaela 2014-08-30 17:27:27
  Svara
 • Hej! Jag är en glad 22-åring i Malmö som jättelänge har velat starta ett ascoolt PUNKBAND (!!) med andra coola tjejer. Jag sjunger och skriver mycket, spelar bara lite piano och plinkar lite på en xylofon jag har men vill lära mig spela trummor. Tänker att bandet gärna får vara lite DIY så att en inte nödvändigtvis måste vara bra på instrument, budskapet och känslan är det viktigaste liksom. Startar också gärna skrivarcirkel! Hör av er så hittar vi på något! [email protected]

  Nina 2014-08-30 17:12:33
  Svara
 • BÄSTA IDÈN!

  Plats: STOCKHOLM
  Hej alla fina! Vi är två skoltrötta stockholmstjejer på 16 och 17 år som jättegärna vill träffa lite nytt folk att hänga med! Vi gillar: The Kooks, glitter, att fika, feminism, killar, tjejer, konserter, kärleksfilmer, att lära känna nya människor, glass, att resa, Beyoncé m.m.
  Vi tänkte kanske inte någon speciell cirkel men finns det någon/några som känner för att ta en fika/diskutera högt och lågt/kolla på film/whatever så maila oss!!!!!
  [email protected]
  [email protected]

  Wilma och Fredrika 2014-08-30 17:03:05
  Svara
 • Hej alla fina!

  Önskar att jag bodde i Malmö nu som jag gör i vanliga fall så att jag kunde träffa alla ni fina som bor där och vill hänga, men, just nu bor jag i WIEN och undrar om det finns någon annan som gör det så att vi kan göra alla dessa ovanstående fantastiska saker tillsammans?! : )

  Hör i så fall av dig till [email protected] så ses hörs vi och ses vi så snart det bara går!

  Izabelle 2014-08-30 17:03:03
  Svara
 • BÄSTA IDÈN!

  Plats: STOCKHOLM

  Hej alla fina! Vi är två skoltrötta stockholmstjejer på 16 och 17 år som jättegärna vill träffa lite nytt folk att hänga med! Vi gillar: The Kooks, glitter, att fika, feminism, killar, tjejer, konserter, kärleksfilmer, att lära känna nya människor, glass, att resa, Beyoncé m.m.
  Vi tänkte kanske inte någon speciell cirkel men finns det någon/några som känner för att ta en fika/diskutera högt och lågt/kolla på film/whatever så maila oss!!!!!
  [email protected]
  [email protected]

  Wilma och Fredrika 2014-08-30 15:48:32
  Svara
 • Oj, jag glömde ju min mailadress tidigare. Men jag är som sagt 31 år, bor i Stockholm och ses gärna för gemensamt intresse av typ allt. 🙂 Gillar film, böcker, MAT 😛 osv osv.

  Signe 2014-08-30 15:45:26 http://svettigmenstolt.shapemeup.se
  Svara
 • (Misstänker att kommentaren jag skrev nyss försvann, så skriver igen med risk för dubbelpubliceringen)

  Varför: För att detta lät som den trevligaste idén jag hört om på länge och för att det ALDRIG är fel att lära känna fler människor.
  Vem: Malin, 23 år, som börjar sista terminen på sjuksköterskeprogrammet. Är intresserad av djur (har för tillfället en skäggagam, en sköldpadda och en kameleont i hushållet och har som mål att skaffa en fransk bulldog), att laga och äta vegetarisk mat, att träna på IKSU, film och loppisar.
  Vart: UMEÅ
  Vad: Folk som vill träffas och utbyta recept på/laga vegetarisk mat, utbyta filmtips, gå på loppis, träna på IKSU och egentligen lite allt möjligt.
  Hur: Skicka iväg ett mail till [email protected] så styr vi upp någonting! 🙂

  Malin 2014-08-30 15:36:02 http://hallonte.blogg.se
  Svara
 • Tänk vad fint det hade varit att hänga med andra föräldralediga och deras kids i Malmö/Lund. Finns tusen föräldragrupper här i Malmö men jag blir så deppig av att det enda som diskuteras i deras facebookgrupper är 1) hur avis de som fått söner är på alla som fått döttrar och ”får klä sina små prinsessor i rosa, spetsar och rosetter!”, 2) hur man så snabbt som möjligt ska bli ”fit” igen efter förlossningen, 3) hur hemskt det är med ordet ”hen” (”mina barn är inga höns!” *kräks*). Blir jäkligt osugen på att behöva sitta och lyssna på sådant så har aldrig gått med på någon av deras träffar.

  Jag är 30, uppvuxen i Stockholm men bor i Malmö med min man, min bebis på fem månader och två knäppa katter. När jag inte är hemma med ungen pluggar jag till psykolog i Lund. Jag tycker om att prata om viktiga saker (hur krossar vi patriarkatet?), prata om oviktiga saker (vad tycker vi egentligen om hur Gossip Girl slutade?), se på film och asgrymma och jättedåliga serier på Netflix, LÄSA – men det hinner jag aldrig just nu pga bebis, slösa pengar på Monki, promenera i Slottsparken och att vara mamma åt mitt absurt efterlängtade barn.

  Nu när mina bästa vänner börjar skolan igen vore det härligt att promenera i duggregnet med andra föräldrar som vill prata om barnrelaterade grejer – annat också förstås, men jag har så få vänner med kids och känner en viss längtan efter att få babbla om barnuppfostran, utvecklingspsykologi och smakportioner utan att mina väluppfostrade samtalspartners gäspar i smyg…

  Jag finns på sandahl punkt annika at gmail punkt com.

  Annika 2014-08-30 15:32:59
  Svara
 • Varför: För att detta lät som det finaste idén jag läst om på länge, och för att det aldrig är fel att lära känna nya människor.
  Var: UMEÅ
  Vem: Malin, 23 år, som börjar sista terminen på sjuksköterskeprogrammet och som är intresserad av filmer, träning på IKSU, loppisar, djur (har för tillfället en sköldpadda, en skäggagam och en kameleont i hushållet) och psykisk ohälsa.
  Vad: Folk som vill träffas och utbyta recept på/laga vegetarisk mat, prata om allt mellan himmel och jord, utbyta filmtips, gå på loppisar, prata franska (läs; fräscha upp), träna på IKSU och egentligen lite vad som helst.
  Hur: Släng iväg ett mail till [email protected] så hittar vi på nåt! 🙂

  Malin 2014-08-30 15:23:08 http://hallonte.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag heter Karin, är 21 år och har precis flyttat till Köpenhamn för att plugga på CBS. Jag letar efter härliga människor att upptäcka den här finfina staden tillsammans med! Vi kan ta en kaffe, bruncha, gå på museum, gå ut och äta, dricka öl, cykla runt i stan eller gå ut och dricka drinkar. Hör gärna av dig om du också bor här och är sugen att hänga! [email protected] KRAM!

  Karin 2014-08-30 15:05:50
  Svara
 • hejhej! jag heter petronella och är sexton år och bor utanför VÄSTERÅS. söker några/någon fina/fin person som skulle vilja göra sig bekant med mig, jag är öppen för allt, så som studiegrupp, diskutera livet (saker som politik, feminism osv ligger mig varmt om hjärtat) och bara ha rolig med t ex. Det enda kravet är att du ska ha en bra människosyn!!! [email protected]

  petronella 2014-08-30 14:49:44
  Svara
 • (Vet inte vad som hände med kommentaren jag postade för en stund sen, nytt försök med risk för dubbelpostning)
  Kul initiativ! Jag är 28 år, bor med sambo i Malmö. Är intresserad av böcker, maltlagning, vin, teater, film, HBO-serier 🙂 Skulle vara grymt kul att dra igång en bokcirkel i Malmö/Lund! Kanske ses en gång i månaden och diskutera boken över en god middag och vin? Ibland kanske alla läst samma bok, ibland olika men kanske inom samma genre? Finns tid och intresse skulle man såklart också kunna göra andra saker typ teater/film etc. Maila [email protected]

  Amanda 2014-08-30 14:42:37
  Svara
 • Nu kommer min mailadress också: [email protected]

  Julia 2014-08-30 14:39:06
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Kelly 22år och bor i Lidköping. Gillar
  second hand butiker,fika,film/serier ,Träna och gå ut och dansa.
  Söker nån fin att umgås med

  Hör av dig till
  [email protected]

  Kelly 2014-08-30 14:31:29
  Svara
 • Kul initiativ! Jag heter Amanda, är 28 år och bor med min sambo i Malmö. Är intresserad av böcker, teater, matlagning, vin, film och HBO-serier 🙂 Det skulle vara grymt kul att dra igång en bokcirkel i Malmö/Lund! Kanske ses en kväll i månaden och diskutera boken över en god middag och vin? Ibland kan ju alla läsa samma och ibland olika men inom samma genre eller liknande? Finns tid och intresse skulle man ju såklart kunna göra andra saker också, typ teater/bio etc. Hör av er! [email protected]

  Amanda 2014-08-30 14:26:43
  Svara
 • Assså jag har precis flyttat till Göteborg för att studera till yrkesfotograf efter ett år på fotoskolan i Gamleby.
  Känner alltså inte en käft förutom min fina pojkvän som är tvättäkta göteborgare. Men jag är en liten förvirrad gräns-norrlänning som pratar konstigt och har mycket tatueringar.
  Jag älskar konst, feminism och vill gärna prata om allt.
  Bäst är Tarantino och Tim Burton så dom kan man ju prata om längre.
  Jag läser ganska mycket också så sånt kan man ju också diskutera en stund.
  Så dras något fint ihop i göteborg så är jag så jävla game.
  PUSS BRA IDE!
  jennika.ojala (at) gmail.com

  Jennika 2014-08-30 14:18:00 http://jennikaojala.se
  Svara
 • Hej! Vore så himla fint med en grupp tjejer i Stockholm som vill ses på vad som helst. Gärna vinkvällar, böcker, fika eller vad som. Har kommit på att det är cirka omöjligt att hitta nya vänner i vuxen ålder! Tänker mig folk som är avslappnade, öppna och som vill träffa nytt folk helt enkelt. Folk med sunda värderingar (krav) och ölälskare är ett plus! Är själv 24 årig tjej som bor en himla bra bit söder om Sthlm (nynäshamn) men ses gärna inne i stan! Tycker om böcker, potatis, öl och sådant som får en att må bra!

  [email protected]

  Lyn 2014-08-30 14:12:13
  Svara
 • Jag är 18 år, och bor i Uppsala.
  jag skulle vilja ha en cirkel med människor som vill diskutera feminism och kultur av olika slag!

  Julia 2014-08-30 13:43:28
  Svara
 • Alltså, så bra idé!! Jag heter Hanna, är 21 år, bor i Stockholm och skulle vilja skaffa mig en liten träningsgrupp. Tänker mig typ kickboxning, springa tillsammans, hinderbanor, utomhusgym osv osv. Roligare att peppa tillsammans än att göra allt själv. Funderar på typ feministiskt självförsvar också. Någon som är på? (:
  [email protected]

  Hanna 2014-08-30 13:34:39 https://hannabrager.wordpress.com/
  Svara
 • Någon som vill laga mat och kolla på Doctor Who i Lund/Malmö? Jag är 24, gillar matlagning, djur, spela spel, dricka vin, resa och sånt vanligt.

  ELLER någon som vill peppa nyttigare livsstil och träning? Letar efter någon som också legat på latsidan i sommar eller bara vill börja träna och äta hälsosamt!
  [email protected]

  Sofi 2014-08-30 13:17:10
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Frida, är 22 år och flyttar till Berlin 19:e september med planen att leva så mycket att jag får träningsvärk i själen. Har en himla universitetsexamen inom media, gillar att åka longboard, brutalplöja dansgolv i fuldansigt maner, dricka rödvin saaaamt grafisk form. Bodde i Hongkong förra hösten och nu när min universitetsexamen är klappad och klar känner jag att jag bara måste ivägivägiväg från Sverige igen innan jag blir tokig.

  Så, bor du i Berlin och har rastlöst blod i ådrorna och känner att du vill ha en partner in crime och wine och allt det där så kan du ju höra av dig till: [email protected]

  TSCHÜSS!

  Frida 2014-08-30 13:07:57
  Svara
 • Bra idé!
  Jag heter Niva och är 17 och skulle tycka det var kul med en typ Halv åtta hos mig förening med andra i typ samma ålder och som är vettiga (feminister,antirasister osv) Bor själv på söder så nån stans nära där vore utmärkt!

  Niva 2014-08-30 12:55:43
  Svara
 • Vilken fantastiskt bra idé!
  Jag är en 22-årig tjej som bor i centrala Karlshamn (i Blekinge) och typ alla kompisar har flyttat härifrån nu efter studenten för att jobba och läsa på andra håll runtom i Sverige, så det är lite ensamt här. Det hade därför varit hur kul som helst att lära känna lite nya människor och hitta på lite spännande och mysiga äventyr nu när höstmörkret börjar komma och man kan känna sig lite sådär halvpepp till det mesta. Jag är en tjej som gillar lite av varje, det mesta egentligen; vinkvällar, roadtrips (har körkort men för tillfället ingen bil tyvärr), bokläsande och filmtittande, bak-/matlagning (hur kul hade det inte varit att ha ett eget ”Halv 8 hos mig” någon gång i månaden?!), utekvällar, promenader med eller utan vovve (gärna med för dom är ju så mysiga!), djupa diskussioner om allt mellan himmel och jord, blommor och bröllop (är florist och ääälskar bröllop!)… Jag älskar att träffa nya roliga och lättsamma människor så om du känner igen dig i något av det här så är det bara att höra av dig! 🙂

  [email protected]

  Lotta 2014-08-30 11:40:58
  Svara
 • Hej! Jag heter Ida, är 25 år och bor på Kungsholmen i Stockholm. Jag skulle tycka att det vore superkul med en bokcirkel där man väljer en bok att läsa och träffas kanske en gång i månaden, gärna en vardagskväll för att förgylla veckan lite. Tänker att det vore trevligt att turas om att vara hemma hos varandra och bjuda på något enkelt tilltugg-aktigt, kanske dricka lite vin eller kaffe, och prata om boken men också om allt möjligt annat. Ett kul sätt att träffa nya människor helt enkelt! Mejla på [email protected]

  Ida 2014-08-30 11:37:39
  Svara
 • Hej! Jag heter Märta, jag är nitton år och är bosatt i en liten stad vid namn Lidköping. Jag gillar livemusik, fin öl, stockholm, stiliga män, svart kaffe, mänskliga rättigheter, smarta och roliga människor, feminism, att gå ut och dansa i dödligt höga heels och att skratta.
  Jag vet egentligen inte vad jag vill, jag kan tänka mig att brevväxla/maila/snacka/umgås/lära känna och annars är jag oerhört öppen för förslag. Hör gärna av dig till mig ifall du har en idé eller liknande, tusen puss!

  Märta 2014-08-30 11:21:48
  Svara
 • Hej igen, jag skrev en annons innan men vänder mig nu mot ALLA. Jag letar någon som vill ha någon att lära sig franska med! Jag tänker mig att man mailar varandra på franska och lär sig genom att läsa vad den andra skriver och svara på frågor. Nåt sånt! Kanske kan starta en grupp på facebook där man bara skriver franska.

  Jag har själv gått en kurs i nybörjarfranska men minns inte alls mycket. Det bästa vore ju att prata muntligt, kanske skype? Eller någon från SKELLEFTEÅ som är sugen?

  [email protected]

  Ethel 2014-08-30 11:19:26
  Svara
 • Hej! Vilken himla fantastiskt idé. Jag är 20 år, ska börja studera globala utvecklingsstudier på Göteborgs universitet på måndag och känner ännu ingen. Bor för tillfället i Uddevalla men vill hänga mycket i Göteborg. Kan tänka mig att göra det mesta så som dricka vin och prata, gå på promenad, lyssna på musik, dansa på trånga dansgolv, laga mat ihop, skriva ihop med och läsa böcker. Jag söker helt enkelt sköna, öppna och fantastiska människor att hänga med.
  Jag älskar pasta, rödvin, drömmer om att skriva, lyssnar på Den svenska björnstammen, Håkan och allt däremellan, intresserad av politik, läser gärna klassiska böcker men är öppen för allt, pratar gärna om kärlek och dansar gärna bort alla bekymmer en fredagskväll.
  Så hör av er! [email protected]

  Amanda 2014-08-30 11:16:00
  Svara
 • Hej, jag är en glad tjej på 26 år som söker folk i UMEÅ som vill fika, dricka öl, gå på någon konsert eller hitta på andra trevliga saker. Jag flyttade till stan för ungefär ett år sedan och känner alldeles för få personer här. Vill du hitta på någonting, släng iväg ett mail till tora.dunas @gmail.com.

  Tora 2014-08-30 11:11:50
  Svara
 • Vilken fantastiskt bra idé!
  Jag är en 22-årig tjej som ska börja plugga till undersköterska här i Karlshamn (i Blekinge) nu i höst och som tyvärr inte känner så värst många. Jag bor med min pojkvän och våra två små pälsbollar till katter mitt i Karlshamn. Jag hade tyckt att det vore superkul att träffas och hitta på i princip vad som helst spännande och mysiga äventyr nu när höstmörkret börjar komma och man lätt kan känna sig lite sådär halvpepp till allting. Jag tycker att det mesta är roligt, så som vinkvällar, roadtrips (har körkort men tyvärr ingen bil för tillfället), bokläsande, filmtittande, promenader med eller utan vovve (gärna med för dom är ju så mysiga!), bakning/matlagning (hur kul hade det inte varit att typ starta ett eget ”Halv 8 hos mig” någon gång i månaden?!), utekvällar, djupa diskutioner om allt mellan himmel och jord, blommor och bröllop (är florist och ääälskar bröllop!)… Jag gillar som sagt det mesta och älskar att träffa nya roliga och lättsamma människor, så bara hör av er om ni känner att ni känner igen er i något! 🙂

  [email protected]

  Lotta 2014-08-30 11:04:29
  Svara
 • Hej! Jag kommer från SKELLEFTEÅ, är 24 år och gillar en hel del! Alla kompisar har dragit tillbaka till sina studentstäder så det skulle vara kul att träffa lite nytt folk. Bok- eller filmcirkel skulle vara kul! Jag håller även på med stickning, virkning, har börjat sy, fotar (rätt mycket amatör där), ritar och pysslar gärna. Matlagning och bakning är kul också, och gör båda mer än gärna.

  Kort om mig: jag jobbar som frontendare sen två år tillbaka (bygger hemsidor), är sambo, älskar katter och fikar mer än gärna.

  Så finns det någon här som också kommer från Skellefteå, maila! [email protected].

  Ethel 2014-08-30 10:56:58
  Svara
 • alltså fyfan vad fint att läsa alla dessa ”kontaktannonser”, blir helt pirrig! Så himla fint att du för ihop folk Sandra!

  isabella 2014-08-30 10:38:08 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • jag vill träffa folk som vill göra musik, som börjar lite från början och är superpirriga och rädda men extatiska inombords av att det äntligen händer!

  isabella 2014-08-30 10:32:38 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Glömde såklart skriva e-postadressen. Men den kommer här iallafall: [email protected]
  (Detta är alltså jag med skrivgruppen i Stockholm på 16 år)

  Klara 2014-08-30 09:40:34
  Svara
 • Hej! Jag är 23 år, tycker om böcker, matlagning och annat fint. Söker nya vänner i KARLSTAD. skulle tycka om en bokcirkel eller bara några trevliga att sitta på café och prata med om böcker, filmer, serier och allt som är bra.
  [email protected]

  linda 2014-08-30 09:39:33
  Svara
 • Åå, vilken underbart underbar idé! Jag skulle så gärna vilja vara med i en skrivklubb i Stockholm. Så man kanske har ett tema att skriva på och sen kan mötena ha något med temat att göra. Exempelvis, om temat är Frankrike kan man äta fantastiska croissanter medan man sitter på något mysigt litet café någonstans och prata om livet (och skrivandet så klart).
  Jag är 16 år förresten. :—-)

  Klara 2014-08-30 09:22:14
  Svara
 • Hej!

  Underbar idé. Jag har precis flyttat till Göteborg för att plugga till arkivarie, är hjärtekrossad för tillfället och känner inte många själar här. Behöver ett litet gäng att hänga med och bli tight med! Jag är en väldigt okomplicerad person som gillar musik (åt det lite hårdare hållet), dricka öl och bara snacka och ha det gött! Gillar också att läsa (biografier är nice), laga mat (tex mex är grymt), baka etc! Bor bra till också, två min från Slottsskogen och nära till andra lång! (Bästa hänget)

  Hör av er om ni kan tänka er att bli kompis med mig! [email protected]

  Hanna 2014-08-30 09:13:20
  Svara
 • Vilken toppidé!
  Jag bor i GÖTEBORG och är 25 år.
  Gillar att snacka om allt mellan himmel och jord, intresserar mig för bland annat inredning, feminism, mat, bakning, naturlig hudvård (dock på hobbynivå!), att fika, ekologiskt, loppis, poddar, bloggar och böcker… Hade tyckt det vore supermysigt med ett gäng att hänga med och kunna tala högt som lågt tillsammans. 🙂

  Min mejl: Josefine.dahlstrom @ gmail.com

  Josefine 2014-08-30 09:09:48
  Svara
 • I’m a Swedish girl of 26 living in STOCKHOLM and I’d love love love to start or join an BOOK CLUB where we read books in English. I’ve been reading almost exclusively in English for over ten years (it all started with the Harry Potter books being released in English about six months before being released in Swedish, who could wait that long?). I’d love to meet other people who also read or would like to read more in this lovely language. I love authors such as Neil Gaiman, J.K Rowling, Jane Austen, Lucy Dillon and I’d love to get to know many more.

  Jag vill alltså starta eller gå med i en bokcirkel som läser på engelska. Har du en sådan eller vill du vara med i en? Maila mig

  [email protected]

  Jenny 2014-08-30 08:29:58
  Svara
 • (Plats: NEW YORK)
  Hej!
  Kallas för KM och är en nittonårig tjej som bor på manhattan för en stund. Jag stannar bara fram tills slutet på november men om det är någon rolig som vill träffas och hänga så är jag up 4 anything! Gillar film, konst, djur, musik, feminsim, drinkar, dåliga ordvitsar och polkaglass! Hör av dig om jag verkar ok! Jag är snäll, lovar!!!
  Puss

  KM 2014-08-30 05:43:54
  Svara
 • Hello Toronto,
  Maple leaf forever.
  Rubyclicks(@)hotmail.com

  Ruby 2014-08-30 03:02:17
  Svara
 • Hej!

  Sedan två år tillbaka bor jag i Karlskrona och pluggar, sedan jag flyttade hit har jag i princip bara umgåtts med folk i min klass och jag skulle tycka det var så himla kul att träffa några andra människor härifrån. Jag kan tänka mig att hitta på lite vad som helst, typ läsa böcker, spela sällskapsspel, se på film eller laga mat? Exempel på saker jag gillar är Hjalmar Söderberg, romantiska komedier från nittiotalet och kantareller.

  Om det nu råkar finnas någon som bor här nere kan ni väl höra av er? Ja! Mail: [email protected]

  Sofia 2014-08-30 01:24:14
  Svara
 • Finns det verkligen ingen från LULEÅ här?!

  Hur som, om någon liten Lulebo ser detta: jag heter Sanne, är 20 år, bor tillsammans med min hockeyspelande pojkvän och min australian shepherdvalp Iwa. Jag har inte bott så länge i Luleå så mitt hjärta och sinne är öppet för nya bekantskaper!

  Jag gillar:

  – Fantasy, sagor om mytomspunna riken, alver och lite sådant. Är världens största Sagan om ringen-nörd.
  – Friluftsliv, om det så handlar om en promenad runt sjön eller fjällvandring spelar ingen roll.
  – Feminism. ofc.
  – Twin Peaks.
  – Sushi.
  – Bruce Springsteen, Led Zeppelin, Bob Dylan, Pink Floyd, The Tallest Man On Earth. Eller tja, musik helt enkelt.

  Jag är glad, kreativ, drömmande, konstnärlig, trevlig och en hejare på att äta mat. Hör av er till mig om jag låter som en trevlig liten prick, vill ni veta mer så kan ni kika in min blogg! <3

  [email protected]
  http://sanne.forme.se

  Sanne 2014-08-30 00:36:27 http://sanne.forme.se
  Svara
 • Vilken kul idé! Jag bor i Västerås och skulle tycka det vore superkul att träffa någon antingen för att prata om politik, böcker eller bara hänga och prata om livet över ett glas vin. Laga mat hemma hos varandra en gång i månaden skulle också vara kul.
  Så om någon bor i Västmanland, Uppsala, Örebro eller Stockholm (någonstans som skulle kunna räknas som någorlunda i närheten) och har lust att ses- hör gärna av er!
  amandagrevesmuhl(@)hotmail.com

  Amanda 2014-08-30 00:30:26
  Svara
 • Det vore ju helt magiskt om det fanns någon mer i Uppsala med rookiemag-fantasier. Ser framför mig en grupp bra människor som skapar ett litet magasin tillsammans, bara för att de tycker att det är kul. Om allt och ingenting, tänker mig typ life/mat/kläder/politik/strunt.

  Hör av dig till mig om du gillar att skriva/ illustrera/ fota/ dricka vin. Jag är 21 och pluggar. Är till och med lite trevlig ibland, om andan faller på liksom.

  [email protected]

  Agnes 2014-08-30 00:15:16
  Svara
 • Hej!

  Jag bor i GBG men känner inte så många utan vill verkligen, verkligen hitta ett litet gäng att hänga med. Gillar film, litteratur, konst, vin, kaffe, mat, skog!

  Hör av er!

  [email protected]

  Johanna 2014-08-30 00:08:06
  Svara
 • haha jag skrev fel mejladress. Om någon vill fixa en cirkel i Paris så hör gärna av er till mig på den här rätta mejladressen:

  hanna_havrefras (@) hotmail.com

  Hanna 2014-08-29 23:57:58 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Hej Allihopa 🙂 Är det någon som bor i AMSTERDAM? Det är min hemstad sedan ett år tillbaka och jag vill så gärna träffa några svenskar. Jag gillar barhäng, kaffe,skratt och mat. mest mat. jag ÄLSKAR mat!
  Och att träffa nya människor! Hör av er om ni bor här eller har vägarna förbi. [email protected]

  Anna 2014-08-29 23:55:53
  Svara
 • Hej Hej
  Jeg er dansk (ja, vi læser også svenske blogs!), men bor i Basel i Schweiz. Jeg bor sammen med min kæreste. Jeg har tidligere været musiker, men skal i gang med noget helt andet nu. Det kunne være fantastisk, hvis der var nogle i Schweiz (eller Vest-frankrig eller syd-vest Tyskland, der ville lave en skandinavisk fika-klub. Måske snakke om skandinavisk litteratur eller mad? Min mailadresse er: [email protected]

  Anna Petra Thorsen 2014-08-29 23:52:45
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Sofia, är 30 år och bor i Stockholm. Jag är gärna med i en natur/friluftsgrupp. En grupp där vi vandrar, åker långfärdsskridskor, paddlar kajak etc och upptäcker Stockholm och dess omgivningar. Och kanske ses över ett glas vin då och då och planerar kommande äventyr och pratar om allt möjligt. Ingen tidigare friluftsvana eller speciell utrustning behövs.
  Sofia.jaremo(@)gmail.com

  Sofia 2014-08-29 23:48:47
  Svara
 • hey! 🙂
  i’m located in munich and i’m curious if anyone from there is also lurking around here. which would be kind of surprising/amazing, and reasons enough to get to know each other. bold people rule!

  sie.rockt(@)gmx.de

  Sophia 2014-08-29 23:38:24
  Svara
 • Å vilken rolig idé!
  Jag har nyligen flyttat hem från London och försöker bygga upp en tillvaro i lilla Lund där jag kommer plugga sociologi på universitet. Jag jobbar i Malmö och är bra på att åka buss därimellan så ni får gärna höra av er oavsett var ni finns. Jag gillar att prata om feminism (såklart!), andra superviktiga frågor, böcker, åsikter, bra människor, knäppa människor, och så är jag även ett stark supporter av öl.
  Hör gärna av er! Många kramar
  [email protected]

  Astrid 2014-08-29 23:35:50
  Svara
 • Hej! Skriver HELSINGBORG så här stort så det syns 🙂 är en 20-årig tjej som hade tyckt det vart superkul att ha ngn slags cirkel i helsingborg! tycker om feminism, att träna, dricka alkohol (a vet att det inte går superbra ihop men ändå!) och att skaffa nya kompisar! vi kan laga mat eller kolla på filmer eller ngt! (ps som många andra här uppe^ har jag ingen hund men följer såå gärna med på promenader med hundar oavsett för älskar hundar) mejla <3 🙂 [email protected]

  Gabby 2014-08-29 23:18:31
  Svara
 • Hej, är en finlandssvensk tjej som bosatt i Köpenhamn som läser antropologi på andra året. Jag skulle gärna träffa folk som är intresserade av att skriva och läsa, poesi, noveller eller vad som helst. Några glas vin och märkliga diskussioner skadar inte heller. Hör av er! lovis.hakala@ yahoo.fi

  Lovis 2014-08-29 23:12:53 http://greenburlesqueshark.wordpress.com
  Svara
 • Hejhej! Är sååå sugen på vilken form av cirkel som helst i Paris och om någon dessutom skulle vilja ta en fika här eller liknande kan ni mejla till [email protected]. Kram!

  Eva 2014-08-29 23:12:49
  Svara
 • Var: Stockholm!

  Jag har just (idag) flyttat till en ubermysig etta på söder, jag fyller 20 och en timme och jag känner typ ingen i stockholm. Jag älskar stockholm och ska börja plugga modevetenskap. Är intresserad av film, böcker, inredning, träning och mode och sånt, älskar att gå ut, hänga med roligt och spontant folk, gillar vodka ibland och faller allt för lätt för fina killar. Gillar som sagt att umgås med folk men jag gillar också ibland att vara själv. Jag vet inte exakt vad vi skulle göra, jag gillar fika, diskutera böcker, och vill allmänt gärna lära känna några finingar i stockholm.
  Min mail: fannylingmanuf(@)live.se

  Fanny 2014-08-29 23:08:02
  Svara
 • Hej!

  Sökes: bokcirkel via internet!

  Jag är en snart 25-årig skånsk tjej bosatt i Sthlm, jobbar som hårstylist och mitt bland allt annat kul som vänner jobb fest och film och allt glittrigt och så skulle jag gärna vara med i en bokcirkel över nätet, mest då mitt schema är extremt varierande. Typ läsa en gemensam bok i månaden och ha någon diskussions-tråd eller mail eller dylikt alt fb-chatt typ! Vore så himla mysigt att pyssla med och se fram emot mail-dates under hösten som kommer! Maila om ni e pepp! 🙂

  Joanna 2014-08-29 23:05:17
  Svara
 • Är 31 år, bor i Göteborg. Vore kul med en grupp som träffas och går ut och äter middagar alternativt fikar tillsammans och diskuterar böcker, film eller bara om livet i allmänhet.

  Emma 2014-08-29 22:57:31
  Svara
 • Super super bra idé!

  Jag heter Rosanna och är 19 år, är bosatt i Stockholm och älskar film och musik. Kan prata om allt från himmel och jord, sålänge du är snäll och trevlig. Jag vill träffa nytt folk att hänga med, gärna omkring på söder hihi. Tveka ej att höra av dig!!

  [email protected]

  Rosanna 2014-08-29 22:51:24
  Svara
 • Hejsan!
  Jag bor sedan ett år tillbaka i Östersund och vill gärna träffa nya människor att umgås med:)
  Barhäng, filmkvällar eller kanske en pepp och feministgrupp! 😀

  [email protected]

  Elin 2014-08-29 22:50:49
  Svara
 • Hej! Det lär väl finnas någon annan från DALARNA här? Jag har flyttat hem till Mora efter några år på vift och upptäckt att de flesta av mina gamla kompisar pluggar/jobbar långt härifrån. Det är lite ensamt, med andra ord. Så du som bor här i krokarna (allt inom tio-femton mil räknas väl som relativt närbeläget) får gärna skicka iväg ett mail! Jag gillar att läsa, dricka vin, gå på bio, klappa djur, åka skridskor, shoppa begagnade grejer, fika…
  katarina-christina(@)hotmail.com

  Katarina 2014-08-29 22:03:51
  Svara
 • Några som är sugna på en bokträff 1-2 gångeri månaden i Stockholm, alla läser samma bok, kanske ses på ett mysigt fik och prata om reflektioner och tankar. camillablocket( @)hotmail.com

  Camilla 2014-08-29 21:57:46
  Svara
 • En hundgrupp i Växjö vore uppskattat. Jag har en supergo whippetbebis som gärna socialiserar och busar med anda fyrbenta.

  Annars sätter jag mig gärna med en grupp fina personer på valfritt fik/grönyta och skriver lite. Skulle vara så uppskattat och motiverande då jag saknar umgänge med liknande intresse.

  Växjö som sagt.

  sofia.sjoelund (@) gmail.com

  Sofia 2014-08-29 21:53:53 http://fiantastic.tumblr.com
  Svara
 • Skulle älska att vara med i en pysselcirkel på nätet, där man inspirerar och peppar varandra! Kanske ha träffar en gång i halvåret när man träffas över en helg och skapar tillsammans.
  Jag är 30 och bor söder om Stockholm, älskar att virka, sy och brodera.
  Är det någon som är sugen?
  [email protected]

  Ellinor 2014-08-29 21:46:35
  Svara
 • Hej, började gymnasiet nyss, bor i Stockholm, älskar att läsa, skriva, baka och shoppa kläder. Vill träffa några härliga typer som vill diskutera livet och dricka varm choklad eller ha filmmaraton.

  Låter det kul? Maila mig!!

  [email protected]

  Elin 2014-08-29 21:34:08
  Svara
 • Åh världens bästa idé nästan!
  Jag heter Ebba, är 17 år och bosatt i VÄXJÖ, älskar att träna, att dansa (OBS! dansar jazz, burlesque jazz, lyrical jazz och ragga) läsa böcker, skriva, dricka te och shoppa. Jag har ett krav och det är att du är öppen för människor i alla åldrar, av alla etniciteter och sexualiteter. Finns det någon i närheten som skulle vara intresserad av att starta någon form av klubb, typ träningsgäng/bokcirkel eller ett dancecrew (åh så kul) så hör bara av er till [email protected]
  Kram!

  Ebba 2014-08-29 21:27:09
  Svara
 • hej!!!
  Heter Elina, är 16 och har precis börjat gymnasiet i Uppsala. Skulle vara grymt med en grupp att diskutera feminism/politik i allmänhet i, eller en liten skrivgrupp kanske? Är inte så kräsen men vill lära känna ännu mer nytt folk och sluta vara en så blyg människa. Det enda kravet är att du har en schysst människosyn obs obs x

  elina.nilss(@)hotmail.com

  elina 2014-08-29 21:08:00
  Svara
 • HEJ EVA! Jag känner lika dant, men du glömde skriva din mejl-adress!
  I alla fall söker jag också en cirkel i Paris! Kanske en fika-cirkel. Eller en diskutera böcker-film cirkel? Eller en cirkel som sitter och skriver tillsammans? Och som Eva sa: en svensk cirkel!
  Skriv gärna till mig ifall du känner detsamma! : hanna (@) hotmail.com

  Hanna 2014-08-29 20:48:05 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Åh så smart!
  Jag är Anni, 23 år, bor i Karlstad och söker folk att pyssla med.
  Allt från broderi till scrap booking. Jag har en liten lägenhet att träffas i (iaf första gången, sen kan det ju gå runt bland de som vill vara med) för att dricka te, skratta och vara kreativ i. Det enda kravet jag har är att du är öppen för människor i alla åldrar, av alla sexualiteter och etniciteter!

  Anni 2014-08-29 20:28:44
  Svara
 • Jag tycker alla från Finland ska starta en grupp 🙂 Alltså vi finlandssvenska tjejer(eller finska som kan svenska för den delen) som läser den här bloggen. Vi kan maila med varann, eller starta en facebook-grupp och diskutera allt möjligt! Allt från kärleksproblem till hur nervös man är inför kommande tentan i skolan. Vem vet, kanske vi till och med kan träffas nångång, om vi bor tillräckligt nära? Känner du dig träffad, tveka inte att maila mig så fortsätter vi sen därifrån.

  Min email: [email protected]

  Linn 2014-08-29 20:02:51
  Svara
 • Hej alla! Jag heter Amanda, är 17 år och bor i Stockholm! Jag älskar att laga mat, baka, fika, gå promenader, kolla på film och lära känna nya människor! Skulle jättegärna vilja träffas varannan vecka eller en gång i månaden med trevliga människor i min egna ålder. Vill du träffa mig? Mejla [email protected] . Hoppas vi hörs! <3

  Amanda 2014-08-29 19:58:16
  Svara
 • Hej hallå!
  Vilken lysande idé! Jag heter Caroline, börjar fjärde terminen på sjuksköterskeprogrammet i UMEÅ!
  Gillar du att träna, pyssla, virka, fika, loppis eller något annat trevligt? Hör av dig! 🙂

  Caroline 2014-08-29 19:57:05
  Svara
 • Hej! Jag heter sofie, 24 år från Sthlm. Jag vill strata en festlig FEMINISTGRUPP. Vi träffas, pratar om små och stora frågor, kanske dricker vi vin, lagar mat, spelar brädspel, eller andra roliga saker. Allt är möjligt! Mitt enda krav är att feminism är något som intresserar dig :).
  [email protected]

  Sofie 2014-08-29 19:40:28
  Svara
 • Hej! Jag bor i Göteborg och skulle gärna träffa nya personer som vill vara med i en antirasistisk grupp. Till en början främst dricka vin, nätverka och vara inkluderande. Ps älskar all dans <3 [email protected]

  Cilla 2014-08-29 19:09:34
  Svara
 • Hej, jag heter Katarina,21 år och jag skulle jätte gärna vilja träffa folk som illustrerar och / eller hålla på med grafiskt design / branding! i Malmö/Lund.
  [email protected]

  Katarina 2014-08-29 19:07:00
  Svara
 • Jag heter Karolina, är 24 år och precis flyttat till Linköping för att plugga medie- och kommunikationsvetenskap. Känner inte till så många än i den här staden och vill så himla gärna träffa nya människor! Gillar att göra nästan allt men allra mest sådant som är mysigt skulle jag tro. Typ fika, baka, se på film, dricka te och göra utflykter. Gillar även gulliga hundar, saker som luktar gott och att dricka vin och gå ut och dansa. Mejla mig om ni vill umgås!
  [email protected]

  Karolina 2014-08-29 18:55:07
  Svara
 • Så himla bra idé! Jag heter Sofie, är 26 år, och bor i Malmö. Jag gillar det mesta; film, böcker, att sy och sticka, träning, mat och vin. Skulle gärna träffa nya människor i min egen ålder. Är öppen för (nästan) allt! Någon slags grupp som diskuterar film/böcker/går på bio och teater/lagar mat och dricker vin vore ju fantastiskt!

  Nås på: [email protected]

  sofie 2014-08-29 18:52:54
  Svara
 • Tycker det skulle vara kul att träffas för vinkväll, promenader, middagar eller kanske bakning! Typ vadsomhelst! Är 22 år och bor i Stockholm! Ska börja andra terminen på läkarlinjen och är intresserad av hälsa, mat och skönhet (smink och sånt kul) , blandannat!

  [email protected]

  Elina 2014-08-29 18:35:41
  Svara
 • Finns det någon i NYKÖPING som vill läsa kanske en bok i månaden eller så tillsammans och sen träffas och fika och diskutera? Så bra sak att få tips och ha ett gemensamt intresse tycker jag! Ingen av mina vänner är direkt intresserade av böcker tyvärr… Jag bor inte riktigt i Nyköping men min pappa bor där på halvtid så man kan säga att jag också gör det. Kanske någon som också bor i de trakterna som tycker att det låter som en bra idé? Kram!
  [email protected]

  Ellen 2014-08-29 18:31:25
  Svara
 • Bra idé! Hundpromenader låter hur mysigt som helst, jag har själv en snäll Goldentik. Bor i Gävle. Kollar gärna annars på serier/film tillsammans med någon! [email protected]

  Helena Nordlander 2014-08-29 18:22:34
  Svara
 • Var: GBG
  Vem: Matnördar!

  Koncept: Ett gäng inbitna matnördar ses en gång i månaden ca och lagar/äter middag ihop, diskuterar vad den perfekta soppan innehåller, hur man får falafeln frasig eller tipsa om bullrecept. Antingen kan man turas om att bjuda varandra på middag eller så lagar man tillsammans! Fokus på lagat från grunden (konstiga tillsatser nej tack), bra och snälla råvaror, så köttet ska va eko och fisken msc. Men allra helst massor vegetariskt! Vill man kan man ha olika teman för varje träff som vietnamesiskt, jul, blått eller kanske en råvara. Kul med blandade bakgrunder. Viktigast: Matintresse!

  E-post: [email protected]

  Maja 2014-08-29 18:15:04
  Svara
 • Hejhej!
  Alltså ja! Laga mat, bokcirkel, filmcirkel, dricka vin, sticka virka mm. I Karlshamn eller annanstans i Blekinge! Alternativt att alla härliga malmöiter sätter sig på tåget. Är 26 år, bor med min man och 10 mån son. Älskar Wes Anderson, Haruki Murakami, Anna Gavalda, second hand och loppis.
  Hör av er vettja! ([email protected])

  Emilia 2014-08-29 18:03:49 http://frokenleide.wordpress.com
  Svara
 • […] Åh, nu är det fredag och jag är så pepp på att tipsa er om ett så bra och roligt initiativ. Ni kanske minns att jag skrivit om Niotillfems brevvänsinlägg tidigare? Nu har hon gjort det igen, fast med en twist! Twisten är att man denna gång söker folk att starta olika grupper med, exempelvis en bokcirkel, träningsgrupp, samtalsgrupp, studiecirkel om feminism/miljö/djur/film – ja helt enkelt grupper som baseras på ens intressen. Låter inte detta helt fantastiskt? Som introvert och högkänslig kan det vara ett givande sätt att lära känna andra på eftersom man samlas kring ett ämne man är intresserad av, småpratet minskas och man fokuserar mest på ”the deep stuff” som vi ofta attraheras av. Så in och skriv en annons eller sök eftersom människor i ert närområde. Här hittar ni inlägget.  […]

  Hjärteintresse + Vänner = Fredagstipset! | Blyg, introvert & högkänslig 2014-08-29 17:50:33 http://blygamyran.wordpress.com/2014/08/29/hjarteintresse-vanner-fredagstipset/
  Svara
 • Jag, Alma är 15 år och bosatt söder om söder i Stockholm. Jag och mina fikaälskade vänner som gillar att spela teater och är stammisar på string och blå lotus söker efter andra tonårssjälar i Stockholm att hänga med. Diskutera Högt och lågt om allt från skavande känslor, politik och universum. Jag tänker att det inte spelar så stor roll vad vi gör utan mer att jag skulle bli glad att hitta några nya, roliga, intressanta och sociala vänner. Är du nånstans i tonåren och har humana värderingar så kan väl du maila mig så kan vi styra upp nån cirkel, fikagrupp, filmkväll, fest whateverrr
  [email protected]
  Kram!

  Alma 2014-08-29 17:35:31
  Svara
 • Hej! Underbar idé såhär en fredag när jag är helt ensam och ska laga tacos till mig själv enbart.
  Jag har precis flyttat till lilla Åre för att börja plugga, skolan har inte börjat ännu så känner ingen och jag älskar att ut och gå! Men tycker det är lite tråkigt ensam.
  Så finns det någon mer söt Årebo härinne som skulle vilja gå promenader upp på berget med mig, prata om skit och ingenting. Har du hund så ta gärna med den.
  Jag heter i alla fall Julia och är 20år. Ska plugga till Eventproducent och är helt ny på det där med distansförhållande. Babblar på om det mesta. Men är fantasygalen när det gäller böcker, är feminist men tyvärr inte så insatt som jag vill ibland och prata om kärlek har jag inte heller några problem med.
  STORA KRAMAR
  [email protected]

  Julia 2014-08-29 17:29:58
  Svara
 • Kommen från Brooklyn, NY, sedan ett decennium till el Raval, Barcelona; finns det något skönt folk som vill hänga?
  Hojta på [email protected]

  alex 2014-08-29 17:26:39
  Svara
 • Åh! Har aldrig gjort något sånt här innan, men har precis flyttat till Lund för att plugga litteratur och jag känner ingen alls här så det vore kul att lära känna lite folk. Är 20 och tycker att det mesta är asroligt! Hade jättegärna varit med i någon slags grupp eller bara träffats för att hänga i Lund eller typ Malmö (Har egentligen ingen aning om Malmö ligger nära Lund, det kanske bara är något jag har fått för mig?)
  [email protected]

  Karin 2014-08-29 17:24:44
  Svara
 • Hejhopp!
  Jag heter Matilde och är 20 år. Flyttade till Paris den 26/08 för att plugga franska och jobba som au pair. För tillfället känner jag ingen.
  Som i I-N-G-E-N förutom min au pair familj och hur söta barnen än är så är de inte så pigga på att diskutera Sveriges riksdag, prata kärlek eller dricka öl. Därför vill jag gärna starta en fika-cirkel i Paris med förort! Är du i Paris så hör av dig: [email protected]

  Matilde 2014-08-29 16:46:59 http://metroparty.tumblr.com
  Svara
 • Jag är 23 år, pluggar snart till lärare och bor i Göteborg. Gillar Arcade Fire, parmesan och är vegetarian. Jag har jättelänge velat ha ett gäng att middagsdejta med en gång i veckan typ. Alltså, att man är 2 st eller flera och att man lagar middag tillsammans en dag i veckan hos varandra. Sedan tycker jag mycket om att gå ut på klubb och pub så vill ha fler roliga kompisar i allmänhet :))

  [email protected]

  Felicia 2014-08-29 16:39:09
  Svara
 • Hejhej! Jag har precis flyttat till Malmö för att plugga på serieskolan och tycker det vore svinkul att träffa folk och prata med om olika viktiga saker! Det jag är mest intresserad av är:
  – Serietidningar
  – Tv-serier
  – Filmer
  – Böcker
  – Gulliga hundar
  – Feminism
  Älskar också att gå på bio!

  Mejla om det låter kul! 🙂
  [email protected]

  Matilda 2014-08-29 16:29:06
  Svara
 • Vilken härlig idé! Jag heter Wictoria, är 31 år och bor i Malmö. Jag och min pojkvän har långdistansförhållande och han bor i Uganda. Jag letar jobb så jag har ganska mycket tid.
  Jag skulle tycka det var roligt med;
  – Bokcirkel
  – Laga vegetarisk mat ihop
  – Diskutera politik
  – Vara kreativa ihop som teckna, rita, måla, sticka eller någonting liknande.
  Finns det någon i Malmö-trakten som vill ses så skicka ett mail till mig!
  [email protected]

  Wictoria 2014-08-29 16:25:56
  Svara
 • Hej hej! Mitt namn är Tina, jag är 20 år och nyinflyttad i centrala Jönköping! Jag pluggar Medie och kommunikationsvetenskap med inriktning på Meideproduktion. Jag gillar feminism, att titta på serier i mängder, dricka vin och prata länge. För min del behöver jag inte vara med i en cirkel av något slag men det skulle vara så himla kul att ha någon/några att hänga med här i Jönköping. Så om du gillar vegomiddagar och dans i kök får du hemskt gärna höra av dig till mig!:) [email protected]

  Tina 2014-08-29 16:21:57
  Svara
 • Hej! Ett avslappnat matlag i Uppsala vore grymt, ses och äta pasta och dricka vin, prata om allt mellan himmel och jord med andra vettiga och roliga människor. Inga höga krav, bara för att det är kul! Bara du är lättsam och har en human människosyn så passar vi nog! Jag är 22 och student.

  [email protected]

  Johanna 2014-08-29 16:10:37
  Svara
 • HEJ! åh bästa grejen!!! jag är 21 år. Ny i malmö, pluggar glokala medier på en folkhögskola (dvs försöker lära mig att filma). jag gillar allt som innebär film, böcker, öl, feminism, dansa, matlag osvosv. mejla mig så styr vi upp något!! kram! henriettakohler @ gmail.com

  Henrietta 2014-08-29 16:08:20 http://henriettaochjohanna.blogspot.no
  Svara
 • Hej!
  Jag bor i Ystad, men kan tänka mig att träffas i Malmö/Lund, Tomelilla, ja ställen i närheten av Ystad helt enkelt och i Ystad också såklart, man kan ju variera stället man träffas på om man bor i dessa områden såklart! 🙂

  Vet inte riktigt vad för cirkel jag vill vara med i, kan tänka mig det mesta i stort sett skulle jag tro. Jag vet att jag tycker detta är en riktigt bra idé iaf. Böcker, film (kanske filmkvällar?), skrivcirkel, syjunta, teater (se, prata om, kanske spela tilsammans), spelkvällar, bak, matlagning. You name it. Vi skulle kunna starta en blandad grupp där vi gör allt, eller utvalda grejer också. 🙂 Jag är öppen för förslag!

  Min mail är: [email protected]

  Lindah 2014-08-29 16:02:00
  Svara
 • Hej! Nu chansar jag lite här eftersom jag inte vet hur många som bor i Edinburgh/Glasgow och läser Sandras blogg. MEN, om det finns någon där ute i Skottland som skulle vilja träffas och typ bara dricka öl/filmkväll/prata svenska för en gångs skull, skicka ett litet mail vettja!
  (Själv är jag 21 år och bor i Edinburgh.)
  sandahlmatilda @ gmail.com

  Matilda 2014-08-29 15:55:46
  Svara
 • Hej! Nu chansar jag lite här eftersom jag inte vet hur många som bor i Edinburgh/Glasgow och läser Sandras blogg. MEN, om det nu finns någon mer därute i Skottland som känner för att liksom bara dricka öl/filmkväll/prata svenska för en gångs skull, skicka ett litet mail vettja!
  (Själv bor jag i Edinburgh och är 21 år)
  [email protected]

  Matilda 2014-08-29 15:52:25
  Svara
 • Hej! Jag säger som någon tidigare, kan tänka mig flera olika teman men i Göteborgstrakten. Är 27 år, läser och tränar en del på min fritid och bor ihop med katt och ett gäng dammråttor. Hade kunnat tänka mig teman typ som:
  – Böcker
  – Träna ihop
  – Dricka vin och prata kärlek. (eller bara prata kärlek. Eller bara dricka vin och prata om anant)
  – Testa att göra nya saker som man egentligen tycker är lite för läskigt för att göra själv. Eller som bara är lite tråkiga att göra ensam. Typ gå på museum, utställningar och sånt.
  – Diskutera jobb och karriär och skapa peppande nätverk.

  ([email protected])

  Frida 2014-08-29 15:47:22
  Svara
 • Himla bra idé!! För jag har precis flyttat till Örebro för att jobba så jag träffar inte många andra än de på jobbet. Jag skulle kunna tänka mig typ vad som helst för grupp, eller promenad/öl/vin/mat, lite vad som helst helt enkelt.
  [email protected]

  Matilda 2014-08-29 15:47:18
  Svara
 • Åh så fin idé. Jag har bott i Sydney de tre senaste åren och hade jättegärna träffat någon att hänga med! De flesta man lär känna här reser runt och lämnar stan efter några veckor… Jag är 21 år och hade tyckt det var kul med en allt-möjligt-cirkel ungefär, prata om böcker, filmer, musik, resor, drömmar, livet. Gärna över en kaffe eller annat drickbart. Eller ätbart så klart. Och kanske visa varandra delar av stan man inte har upptäckt ännu 🙂

  [email protected]

  emma 2014-08-29 15:46:43
  Svara
 • Hej, är en sjuttonårig tredjeklassare på naturprogrammet från Malmö med alldeles för lite tid för att läsa ut en bok i månaden eller se flera filmer i veckan men vill gärna träffat lite folk i trakten. Om så bara några stycken för att ta en paus från allt det hektiska på något café eller så.

  Mejla i sådana fall [email protected]

  Sina 2014-08-29 15:42:37
  Svara
 • Jag flyttar till London från Edinburgh i mitten av september med min pojkvän och känner absolut INGEN där så är öppen för lite vadsomhelst (erm.. inom rimliga gränser). Kanske film- eller bokcirkel eller bara träffas och ta en öl. Har också en liten dröm att starta någon slags Rookie-liknande (rookiemag.com) hemsida eller blogg med likasinnade människor där man kan skriva artiklar om lite vad som helst eller göra roliga fashion shoots tillsammans.

  Jag gillar bland annat:
  – Fåniga, otroligt okreddiga romantiska böcker
  – Kläder
  – 1920-talet
  – Feminism
  – Djur
  – Politik

  Min mail är: [email protected]

  Matilda 2014-08-29 15:22:02 http://www.matildabatilda.wordpress.com
  Svara
 • Det där med hundpromenaderna låter ju helt fantastiskt, kanske något sådant skulle vara trevligt för oss malmöbor med?
  Det skulle ju även vara helt underbart med en grupp personer som är sugna på agility/lydnad/freestyle/annat hundkul.

  Malin 2014-08-29 15:19:05
  Svara
 • Hej! jag heter Josefine och fyller 19 i november. Jag älskar mat/bakning/film/böcker/promenader. Alltså ett promenadgäng eller en filmklubb vore ju toppen. Det är inte superviktigt vad vi gör, utan jag vill mest hitta vänner som bor relativt nära. Jag bor mitt i mellan ödeshög och väderstad i östergötland – ganska off alltså. Jag känner tyvärr inte jättemånga här ute då jag är uppväxt i Linköping. Bor du i hästholmen, mjölby, väderstad, motala eller någonstans i närheten får du mer än gärna höra av dig.

  [email protected]

  josefine 2014-08-29 15:06:11
  Svara
 • Hej jag heter Cornelia. Jag vill starta en bokcirkel i UMEÅ. Alltså en grym en, högt och lågt. Finkultur kontra Martina Haag. Typ sörpla Kaffe och diskutera Kafka.

  Mejla mig så styr vi upp något, [email protected]

  cornelia 2014-08-29 15:04:38
  Svara
 • Tusan! glömde mailen.
  Här är den: [email protected]

  // hon som skrev om teater

  Hilds 2014-08-29 14:59:48
  Svara
 • Toppenidé! Jag vill gärna starta en syjuntegrupp i Uppsala, jag var med i en sådan för ett par år sedan men nu har alla flyttat från stan. Behöver nya sy, stick, virk och broderiintresserade polare (m.m)! Vill helst inte skriva ut min mail, så om någon är intresserad kan du väl svara i en kommentar här?

  Jenny 2014-08-29 14:47:10
  Svara
 • hej! bor i sthlm och skulle tycka det vore asfett att dra ihop ett litet gäng som vill laga+käka vegomat, diskutera samhällsfrågor, konst osv & peppa varandra inom diverse kreativa discipliner – kanske slå ihop oss och skapa något fantastiskt? håller själv på med foto, design, skriver samt vill hemskt gärna lära mig sy. är snäll, feminist, gillar öl & lagar asgod pasta.
  [email protected]

  felizia 2014-08-29 14:46:05
  Svara
 • Shit vilken bra idé!

  En bokcirkel vore ju perf! I Stockholm! Man kanske kan ta samma fik som man är på varje gång, varannan söndag eller något, eller hemma hos någon och så får folk baka lite fika och turas om med det. Sedan kan man ha en månad där man läser alla samma bok och en månad där alla läser olika böcker. Jag tycker det låter jättemys i alla fall! Olika genres, teman och så kan man ta book-to-movie jämförelser också och titta på de ihop med en god pasta! En facebook-grupp där man kan fråga saker, publicera coola quotes från böcker och bara allmänt sätta färg på gruppen. Om folk tycker det här låter som en bra grej så föreslår jag att vi kör! Tummen upp!

  Hälsningar Claudia
  [email protected]

  Claudia 2014-08-29 14:41:39
  Svara
 • Hej! Jag är en 20-åring som precis flyttat hemifrån för första gången, långt bort från mitt hem Norrbotten till en studentlägenhet i Skövde. Även om skolan inte har börjat och jag inte haft någon chans att känna av klassen än, så känner jag redan saknad på likasinnade, speciellt eftersom jag kommer läsa en mansdominerad utbildning som förberedelse för en mansdominerad bransch.

  Jag är intresserad av lite allt möjligt, så vilken sorts grupp som helst som berör till exempel musik, böcker, konst, spel, feminism, eller matlagning är av intresse ifall de sker i närområdet. Jag har också lust att börja träna igen efter ett långt uppehåll pga motivationsbrist, så om någon i Skövde behöver en träningskompis så finns jag tillgänglig.

  Lite mer info om mig; jag är 20 år, bor tillsammans med min pojkvän, älskar djur men har lite svårt för ansvaret som kommer med att ha ett eget, äter halvvegetariskt, och hade gärna kunnat åka longboard men vet inte hur en lär sig det.

  ([email protected])

  Agnes 2014-08-29 14:37:18
  Svara
 • Är den mest avundsjuka människan i hela världen på eventuella människor som kommer ha en gå ut med hunden-klubb. SPECIELLT om det involverar en golden, mitt hjärta går sönder. Vill så himla gärna köpa en luddtufs men min jobb och boendesituation gör det omöjligt då jag inte kan lämna stackaren ensam typ 9-10h om dagen. Hade gärna gått med er, utan hund!

  lisa 2014-08-29 14:36:42
  Svara
 • Underbar idé! Jag skulle vilja ha en bokcirkel och diskutera böcker man mår bra av och inspireras av, inte alltför tunga depphistorier liksom. Om kärlek, vänskap, livet och annat fint. Gärna via internet för jag bor i London tills nästa sommar, annars Stockholm. Vore så himla kul! Skriv till [email protected] om du är på!

  Malin 2014-08-29 14:36:20
  Svara
 • Åå underbart! Jag skulle så gärna ha någon sorts bokcirkel. Tycker om böcker man mår bra av och inspireras av, inget alltför deppigt, kanske om kärlek eller vänskap eller annat härligt. På svenska eller engelska. Bor normalt i Stockholm men detta året i London, så kanske via internet?? Himla rolig idé!

  Malin 2014-08-29 14:31:01
  Svara
 • Hej! Jag vill JÄTTE GÄRNA ha någon grupp i Paris, egentligen med lite alla möjliga teman. Här är några jag är pepp på, sen får vi se ifall fler vill ha liknande:
  – Böcker
  – Svenska saker (typ träffas och äta köttbullar, åka till IKEA, osv)
  – springa ihop
  – göra yoga ihop
  – diskutera film
  – diskutera konst
  FINNS DET NÅGON SOM KÄNNER LIKNANDE I PARIS? 😀

  Eva 2014-08-29 14:27:42
  Svara
 • ^^ Whoops forgot my email for above comment
  [email protected]

  Caroline 2014-08-29 14:24:15
  Svara
 • Åh vad bra idé! Jag är 31år, inga barn, bara sambo och katter. Jag bor i sthlm och skulle hemskt gärna vara med i en filmcirkel. Jag älskar film och bio men har inte särskilt många som vill följa med på bio. Jag är lite nördig och favoritregissörer jag gärna går och ser filmer av är Luc Besson, Tarantino och liknande. Annars gillar jag det mesta, men gärna Sci-Fi och Marvelfilmer. (Lite nörd som sagt.)

  signe 2014-08-29 14:23:45 http://svettigmenstolt.shapemeup.se
  Svara
 • I am new to Manhattan and I’d love to get to know more people in the city. I am 23, graphic designer in the fashion industry. I like art history, museums, reading, webcomics, fashion, drinking all the coffee, etc… if there are some people who are similar in NY, we could meet up for some coffee or start a book club or something!

  Caroline 2014-08-29 14:23:27
  Svara
 • Hej! Isabell heter jag, 23 år och pluggar i Kalmar. Jag är väldigt intresserad av personlig utveckling och livsinsikter. Exempel på sådana är att jag själv insåg att jag hittar en liten bit av mig själv för varje ny person jag möter och att jag helt enkelt älskar att träffa nya människor av just den anledningen. Hade hemskt gärna fått lite mer insikt i mig själv och mina ”kärleksvanor”, så sådant hade jag velat diskutera för att få lite mer förståelse i, varför gör man som man gör, varför vågar jag inte flirta på krogen etc etc. Egentligen väldigt öppen för alla möjliga vinklar inom kommunikation och livet, så skriv jättegärna om du känner lite likadant!

  [email protected]

  Isabell 2014-08-29 14:18:01 http://isabellicious.blogg.se
  Svara
 • Så bra idé! Vill gärna dricka bärs i Malmö och vidga vänskapskretsar! Enda kravet är att man måste ha humana åsikter. Maila sabinawarngard @ hotmail.com vid intresse! KRAM

  Sabina 2014-08-29 14:17:42 http://1990something.wordpress.com
  Svara
 • hej! så bra ide alltså. jag är 21 och bor i göteborg där jag pluggar på komvux. det verkar inte som om jag har så mycket gemensamt med klassen och jag är så trött på att bara umgås med min killes vänner. jag vill träffa sköna feministiska tjejer att hänga med! jag gillar att läsa böcker (gärna om kärlek och surrealism), egentligen allt som är kreativt, gå omkring i staden och gå ut och dansa ibland. helst på svartklubbar.

  min mail är annie.maaria(@)gmail.com

  annie 2014-08-29 14:11:30
  Svara
 • Hej. Jag vill göra massor av saker! bland annat vill jag se teater. Och egentligen spela teater, också. Jag har liksom ramlat in lite i operavärlden på chans, ska vara statist men har aldrig gått någon kurs eller så.. så det känns som en ny värld att upptäcka. Det skulle vara fint att se pjäser ibland, prata, drömma iväg, våga göra… kanske någon mer som är nyfiken på det här? Kram

  Hilds 2014-08-29 14:10:36
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om någon känner till något bra stickcafe eller känner för att starta igång i Gbg? Är 18 och går sista året på gymnasiet och vill bara träffa andra stickerskor!

  Julia 2014-08-29 14:00:27 http://knitwithjulia.tumblr.com
  Svara
 • Jag skulle vilja skriva. Skriva ihop. Skriva skönlitterärt. Så man inte låter orden bara fly iväg. Skriva i projekt. Skriva och visa för andra. Skriva och få läsa upp. Skriva för att det finns så många ord som aldrig behandlas väl. En skrivarcirkel för alla, där någons teman och idéer får bygga historier hos de andra. Vad som helst. Det vore fint. <3

  ([email protected])

  Amanda 2014-08-29 13:51:37
  Svara
 • Hej! Vill gärna starta en hundpromenadcirkel i gbg! Har en liten goldenvalp på 13 veckor som behöver hänga med vettiga hundar. Vi bor i centrala Göteborg men kan ta oss var som helst.

  Maila [email protected] om ni är intresserade.

  Hälsningar Josefin.

  Josefin 2014-08-29 13:45:53
  Svara
 • Hej! Jag skulle tycka det va jätteroligt med en bokklubb! Läsa samma böcker i några veckor och sedan träffas och diskutera dessa. I Malmö eller i Lund!
  Jag pluggar skrivande och läser det mesta. Jättepepp!
  lisagustavsson93(@)hotmail.com

  Lisa 2014-08-29 13:41:18
  Svara
 • Alltså BÄSTA idéen ever, dör. Är för närvarande en 20årig student som är bosatt i Lund och vill mer än gärna träffas för att diskutera feminism, rasism, normer och hur vi ska motverka dessa förtryckande strukturer! MEN hade även älskat att starta en filmcirkel. Exempel på min filmsmak: Wes Anderson, Blue Valentine, Candy, 500 Days of Summer och Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

  Låter det bra? Kontakta mig på [email protected]

  PUSS!

  jenny 2014-08-29 13:38:19 https://jennynguyen.blo.gg
  Svara
 • Åh, bästa idén!

  Hej, jag heter Beatrice och är 20 år. Flyttade till Malmö för snart ett år sen, men har inte direkt lärt känna någon eftersom jag inte vågar prata med folk sådär random på stan, och inte heller har känt att någon i klassen har varit en potentiellt fantastisk vän.
  Letar efter någon/några att umgås med, kanske fika, prata, diskutera feminism, böcker och kanske även foto med.
  Bra att veta kan vara att jag bor ihop med min pojkvän, att jag kommer vara otroligt ledig i början av hösten pga att jag hoppar av min utbildning och ska söka jobb istället, och att jag därmed kommer vara mycket ensam och mycket hemma.
  Ni kan nå mig på: [email protected]
  Kram alla fina där ute!

  Beatrice 2014-08-29 13:38:02 http://herbariumet.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!