fredagens och lördagens.

popaganda

Såhär såg jag ut när jag festivalade på Popaganda i helgen. Då åkte lösögonfransarna på.

popaganda

Hade en tröja från Asos men i och med regnet åkte en varmare tröja över ganska fort ändå. Här var jag dock fortfarande intet ont anande.

popaganda

Dag två var jag så hiiimla trött efter att ha varit vaken till fem på morgonen på fredagen. Hade liksom svårt att ha ögonen helt öppna på dessa dagens outfit-bilder. Fast det blev bättre sen med lite mat förstås.

popaganda

Hade jacka från Opening Ceremony, Vampire Weekend t-shirt och Dr Martens med platå. Och vädret på lördagen var ju helt strålande vilket jag blev så glad för!

.
Translation. Friday and Saturday outfits at the music festival Popaganda in Stockholm. Grey cropped sweater from Asos, jacket from Opening Ceremony, skirt AA, the t-shirt is a gift and the boots are Dr Martens.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • hej sandra!!

  du är alltid så fin !!

  var köper du dina strumpbyxor :)?

  hanna 2014-09-01 22:56:11
  Svara
 • Till Kajsa som ville ha tips på restaurang: Dim Sum Room är en liten undangömd pärla med fantastisk service och mat – som tapas men asiatiskt! Dumplings, fräscha vegetariska alternativ, makirullar, kött, fisk och mittemellan! Ring och boka och säg att ni kommer med en rullstol så kan de säkert ordna ett bord där ni får plats 🙂 Ligger vid norra bantorget! Hemsida en googling bort. Hoppas ni får det mysigt!

  Camilla 2014-09-01 22:33:45
  Svara
 • Kan vi inte få berätta om det finaste som hänt i sommar? Så som vi gjort här förut 🙂

  Linn 2014-09-01 08:55:37
  Svara
 • Hej fina Sandra. Tack för en inspirerande blogg först och främst. Tänkte höra med dig vad du vet om jobb i Paris. Skulle vilja sommarjobba där nästa sommar och kan ganska bra franska. Var söker man och vad ligger lönstandarden på? Hur ser boende ut? Kramar

  Tara 2014-08-31 22:14:43 http://stylebytara.blogg.se
  Svara
 • Sandra! För läääänge sedan skrev du ett inlägg med knäppa(men fina) kontaktannonser. Minns att jag älskade det inlägget men kan absolut inte hitta det! Kan du posta det igen? Eller samlar du fortfarande på dem så att du har nya? xx

  Fiffi 2014-08-31 20:43:15
  Svara
 • Hej Sandra,
  I always wonder, because you seem to have one big and amazing and fun circle of friends. How did it develop like this? [I am asking, because I have like four tiny groups of friends — and I feel like I always have to pick a group with which I want to do a certain activity].
  Tack, tack!
  Kram!

  Maria 2014-08-31 18:03:33
  Svara
 • Har jag missat eller har du inte haft nåt inlägg om din 30 års dag?? Visst var väl det för några veckor sen efter WOW?

  Emilia 2014-08-31 17:35:57
  Svara
 • hej sandra, hoppas du mår bra.
  angående new york. vad kostar det normalt att hyra ett rum tillsammans med andra och hur brukar det se ut och hur är standarden?

  /c

  c 2014-08-31 14:54:53
  Svara
 • du är alltid så snygg

  livet med Asperger och kronisk smärta 2014-08-31 14:39:46 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Jävligt fin tröja! En annan undran: ska till Stockholm om ett tag med familjen och tänkte kolla ut nåt bra ställe att äta på. Har kollat lite på restauranger du har tipsat om, men har två problem: 1. Tillgänglighet: min mamma sitter i rullstol, så behövs lite utrymme och inte supermycket trappor. 2. Hipp-ratio. Vill ej att det ska vara för trendigt/för mkt 22-åriga hipsters där pga så stelt för alla inblandade… Har du/nån annan något tips? Pussss

  Kajsa 2014-08-31 12:27:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!