tåglista.

tag
Hej, jag sitter på ett tåg påväg till Kalmar. Ska föreläsa på deras stadsbibliotek idag klockan 17.00 om min bok och mitt skrivande. Kom förbi kära kalmarbor!

Tills vidare kommer här en blogglista jag hittade hos hjärtesmil som jag tyckte var rolig. Fritt översatt från nynorsk.

ginger spice.
Vem var din favorit-spicegirl?
Geri. Fast det vet ni ju redan. Hon är liksom på min lista av favoritpersoner i världen. Här är en krönika jag skrev om henne för Sofis Mode en gång.

Vilken vad din bästa tecknade serie som barn?
Älskade Nalle Puh. Mest Ior.

Heja du på ett fotbollslag?
Nej. Mina bröder är inbitna Djurgårdsfan och min pojkvän hejar såklart på Gais. Jag kunde ärligt talat inte bry mig mindre om sport.

Vad har du på dig?
Jeansjacka, en t-shirt med hästar på, en blå plisserad kjol och vita sneakers.


Favoritspel?
Charader och Pictionary tycker jag är väldigt roligt. Pratar vi mobilspel är det Two Dots som gäller. Fast jag har klarat alla banor som finns och väntar på uppdatering :O

Vilken är din värsta ovana?
Har många. Biter på naglarna, röker cigaretter, äter godis VARJE dag, snor täcket om nätterna och skjuter fram saker som borde göras nu och spelar exempelvis Two Dots istället.

new york 2006
Favoritmûsli?
Granola med hasselnötter och honung. Och färska bär till det. Helst i New York.

Vilket är det värsta hotellet du någonsin har bott på.
En december i Paris 2004 när jag och mitt ex Tobias var fattiga studenter och bodde i ett kaklat hotellrum med en filt som luktade som om den tvättats för ungefär 400 år sedan.

Om du skulle förföra en potentiell älskare, vad skulle du spela för musik?
Bästa förförarlåten är såklart Nordpolens När mitt blod pumpar i dig.

marrakech.
När var sista gången du sprang så fort du kunde?
I fredags när jag tränade (springer längs med Årstaviken) och Don’t Leave Me This Way med Harold Melvin & The Blue Notes kom på. Alltså refrängen (1:55 in i låten)! Man måste bara springa så fort man kan direkt för att man blir så lycklig. Tycker jag i alla fall.

Vem är den kändaste personen som du har träffat?
Hmm vet inte. I New York sprang man ju ibland på kändisar på gatan. En gång var Jake Gyllenhaal i samma butik som mig. Då var jag liksom tvungen att gå in lite i honom så man fick chansen att säga ”Excuse me” och han svarade ”No worries”. Gills det som träffat? Annars har jag ju blivit utbjuden på dejt av Jonah Hill en gång, han är väl rätt så jättekänd. Obs sa nej, pga var ihop då.

Kan du tänka dig att ta en öl med Kanye West.
Visst, kör i vind.

Om du fick välja vilka dina morföräldrar skulle vara, vilka skulle det bli?
Dr Snuggles och Bodil Malmsten.

 

.

Translation. A list about a little bit of everything. Read by clicking the Google Translator button in the right frame at the top.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
  • Haha Two dots alltså, hade skaffat det för nån månad sen men inte riktigt kommit in i det förrän nu skrev om det nu och jag testade igen. TUR alltså att man måste vänta på nya liv (om man inte slänger pengar på sånt) så att jag får någoting alls gjort under de där 20 vänt-minuterna…

    Ellinor 2014-09-18 14:49:07
    Svara
  • —– Till nästa ”Answers to past weeks comments” —–

    Hej Sandra! Vad är det för mysig diner du äter granola på i bilden ovan? Ska till New York nästa vecka och vill jätte gärna ha tips på bra frukostställen 🙂 Puss!

    Emma 2014-09-17 21:25:34
    Svara
  • vad fint att du valde bodil. hon är så känd och så underground samtidigt på nåt sätt. tycker om hennes absolut konstiga hjärna så mycket. <3

    Vicky 2014-09-17 06:30:02 http://vickys.se/
    Svara
  • Ser at du har utelatt et spørsmål! Hmm men håper virkelig ikke at det er fordi ja.. fordi du hadde svart ja. Da er du langt fra min rollemodell lengre.

    Elise – jag fattade inte vad det stod! Mariell hade svarat b-vitamin och först översatte jag det till ”har du någonsin tagit syra?” alltså.. var det verkligen den frågan? jag trodde jag förstått fel! Isåfall, näää jag har INTE tagit syra. Vet ärligt talat knappt vad det ens är för slags knark.

    Elise 2014-09-17 00:44:39
    Svara
  • Hannah: Bitter much?! 😀
    Sandra röstar på Miljöpartiet så det kanske inte är hennes fel att livet inte ser ut som du vill att det ska göra.

    Jennie 2014-09-17 00:08:06
    Svara
  • Till Hannah: tror inte att det finns någon endast väljare som funderade huruvida hen skulle välja att rösta på F! eller SD. Tydlig statistik visar ju dock att SD fick väljare från främst Moderaterna och Socialdemokraterna men även från flera av de andra riksdagspartierna. Så det är ju tydligt att det är deras fel att det gick så bra för SD, inte F!’s.

    linnea 2014-09-16 23:44:04
    Svara
  • Jake är ju någon man inte hör om så mycket. Blev nog smått förtjust i honom när jag såg Donnie Darko (vilket hände bara ett par veckor sedan). Jag visste int att du ”träffat” honom!!

    K 2014-09-16 20:01:15
    Svara
  • så himla duktig/mysig/gullig du va! hejaheja!!

    ebba 2014-09-16 18:41:07
    Svara
  • Just det! Kom på att Filip och Fredrik sa att Jonah Hill är ett asshole in sin podcast. Han får alla kvinnor på sina filminspelningar att må skit osv. Det kan ju givetvis bara vara rykten, men om inte var det ju himla tur att du inte var singel/sa ja.

    Annika 2014-09-16 17:53:51
    Svara
  • Hej! Hoppas det här är okej. Har gjort en liten bloppis då jag är i akutbehov av pengar (tråkiga saker som händer ni vet), och dessutom behövde garderoben ändå rensas.

    Här hittar ni allt, billigt och bra! Mycket tycker jag påminner lite om din stil, Sandra, och säkert dina läsares ännu mer så jag tyckte att detta var ett bra forum att nå ut till många.
    Snälla kika in och se om ni hittar något fint till er själva eller kompisen!

    http://helpmehelpyou.blogg.se/

    Linda 2014-09-16 17:28:14 http://helpmehelpyou.blogg.se/
    Svara
  • Synd att jag inte bor i Kalmar längre…

    Svara
  • Hey Sandra
    I was just wondering, you’re a feminist and you really like beyonce right? Or see her as a feminist at least, and I was just wondering, how do you feel about her lyrics? I mean, i know that in some of her songs she has a strong feminist agenda (for instance in Flawless on her latest album) but isn’t it quite weird to have that song, and in the same album, in the song Drunk In Love accept domestic violence via the reference to ike and tina turner in the lyrics? It confuses me alot, because so many of her songs are really degrading to women. ”If you liked it then you should have put a ring on it”, ”you need a real woman in your life (that’s a good look) taking care of home and still fly”, ”Ohh Boy you looking like you like what you see, won’t you come over and check up on it, I’m gone let you work up on it
    Ladies let em check up on it, watch it while he check up on it
    Dip it, pop it, twork it, stop it, check on me tonight”. and so on

    how do you feel about this? I’m very confused myself of what to think, and you always have so great answers to everything
    (you can answer in swedish if you prefer to do so)

    Sofia 2014-09-16 15:05:31
    Svara
  • @Hanna
    Världen skulle vara en skönare plats om du inte bad folk att typ gå och dö bara för att de röstar på det de tror på..

    simone 2014-09-16 14:47:46
    Svara
  • Alltså Hannah! Sitter här och har febergråtit hela dagen men nu började jag nästan skratta rätt ut. Så arg! Förstår det förvisso, men skyll inte på Sandra, hipsters eller fi. Skyll SDs framgångar på folk som röstar på SD, det är liksom bara deras fel. Puss

    Ella 2014-09-16 14:20:28
    Svara
  • Wow Hannah, ta inte i så du spricker.

    PH 2014-09-16 14:15:47
    Svara
  • Förvånad över att du inte nämnde att du träffat MEL B hallå coolaste någonsin!!!

    Džana 2014-09-16 14:08:26 http://www.dzanadoo.tumblr.com
    Svara
  • @F Antagligen för att hon röstade på FI som är ett låtsasparti för patetiska hipsters som i sig bidrog till att SD blev så himla stort. Att rösta på FI var som att kasta sin röst i sanden eller ge den till SD…Jag tycker man kan skicka tillbaka Sandra och hennes gelikar på Södermalm till ”90-talet” dit dom så gärna vill tillbaka eller varför inte typ till en lejongrop med 0 procents chans att överleva? Då skulle världen vara en liten skönare plats att leva på. Patetiska helvete ..

    Hannah 2014-09-16 13:28:36
    Svara
  • Blev tårögd av att din kille hejar på Gais. Själv bryr jag mig extremt lite om fotboll, men min döda morfar – finaste i världen – hejade på Gais. Klädde mig ofta i grönt och svart när jag skulle träffa honom, ofta på ett lite diskret sätt – alltså inte randig tröja. Han la alltid märke till det, och blev alltid glad (=extra kram) – prova det du också!

    M 2014-09-16 12:10:31
    Svara
  • kaffeet i new york på bilden med dig som rödhårig? Vad heter detta kafe? Ser alla kafeer i new york ut så? Det var jättefint.

    läsare 2014-09-16 11:50:35
    Svara
  • Finns det nån anledning till att du väljer att inte kommentera valresultatet?

    F 2014-09-16 11:32:18
    Svara
  • Fett (höhö) på Jonah Hill! 😀

    Katja 2014-09-16 11:24:19 http://cykelkatten.se/
    Svara
  • Wie! Jag tar med mig en kompis och kommer och lyssnar på dig. Säljer du boken på plats? 🙂

    Elin 2014-09-16 11:19:36
    Svara
  • Ser verkligen fram emot föreläsningen ikväll! Klart jag passar på när du är i Kalmar 😀

    Jenny 2014-09-16 11:07:35
    Svara
  • Helt rätt att äta godis varje dag, och HELT rätt att gå in i Jake Jyllenhaal <3

    Chips&Choklad 2014-09-16 11:01:14 http://chipsochchokladbloggen.blogg.se/
    Svara
  • Rolig lista. Gillar sista frågan mest. 🙂

    Jämtlandshanna 2014-09-16 10:24:27 http://jamtlandshanna.wordpress.com
    Svara
  • Hej fina Sandra! Jag stod på perrongen mitt emot dig imorse i svart hatt. Hoppas jag inte skrämde dig när jag glodde, men det var så ballt att se dig. Vågade flytta till Sthlm tack vare dig! Tack för en underbart inspirerande blogg och urgullig bok 🙂 Puss & Kram

    Julia 2014-09-16 10:14:19
    Svara
  • aaahhhh jonah hill <333333 hade fan gått på date även om jag var ihop då, älskar honom så himla mycket! han är ju så cool och så söööööt!

    Linnea 2014-09-16 10:05:08 http://ericssonlinnea.blogg.se
    Svara
  • Åh, du länkade hela albumet till springlåten, vilken låt exakt var det du menade? Vill ha ny springmusik!

    Mimmie 2014-09-16 09:57:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!