new york.

saturday in new york.

new york saturday.
new york saturday.

new york.

friday in new york.

saturday in new york.

Nu var det för länge sedan jag var i New York. Åtta månader för att vara exakt. Varenda del av min kropp liksom kliar sig ur systemet av längt. Så nu åker jag dit. För ett år sedan i september var jag där en månad och då såg det ut som bilderna här över. Nu stannar jag hela oktober istället.
Anledningen är framförallt för att få tid till att skriva. I en annan tidzon slutar mailboxen plinga vid lunch. Jag har ingen 3G och kommer vara ensam en hel del eftersom alla jobbar rätt mycket där borta. Vågar inte jinxa och säga att nu ska det banne mig bli så mycket ord och bokstäver, men hoppas jag kommer en liten bit på vägen i formandet av bok två i alla fall.
Men nu: flygplatsen!

.

Translation. I’m off to New York! Staying for a month this time and I’m so much looking forward to it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • ÅH avis! Och lycka till! ser fram emot bok nr 2 🙂

  Fanny 2014-10-01 11:31:06 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • men gud vad underbart fina bilder! kram

  anna 2014-10-01 09:39:36 http://annawb.devote.se
  Svara
 • JA! Jag som bor här till sista december! ÅH. Hoppas på träffa dig <3

  Isa 2014-10-01 00:34:38
  Svara
 • Jeny: Anna skrev ett väldigt bra och vettigt svar. Du är ung och har en relation du inte trivs med. Det kommer troligtvis inte bli bättre. Bryt upp! Du behöver inte säga något om kyssen, du behöver inte ha en anledning. Fråga dig själv: står jag ut med att vara utan den här personen? Om svaret är ”ja” så kan du få så mycket bättre. När jag var yngre var jag kvar i dåliga relationer alldeles för länge. Det var snälla killar, men efter ett tag var det uppenbart att relationerna gav mig mer dåligt än bra. Så jag bröt upp. Och när nästa relation var lika kass bröt jag upp igen. Det var såklart skitläskigt att vara singel och ensam, men också väldigt lärorikt. Sen hittade jag min nuvarande make. Vi har varit ihop i mer än 10 år. Jag har många bra saker i mitt liv, men han är det bästa. Och när jag ställer mig frågan om jag skulle stå ut utan honom så är svaret nej, fortfarande efter så lång tid. Dumpa tråkiga killen nu och lägg fokus på dig själv och vad du vill med livet. Det kommer att bli helt fantastiskt, jag kan nästan lova dig det.

  H 2014-09-30 22:40:21
  Svara
 • jag måste verkligen åka till new york en vacker dag

  livet med Asperger och kronisk smärta 2014-09-30 20:46:36 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • gu vad KUL med ny!!! allt är fan kul där. du borde åke till sf igen dock, också en jävligt fet stad. GLAD RESA <33

  Vicky 2014-09-30 20:31:01 http://vickys.se/
  Svara
 • Vad kul Sandra! Hoppas du får det jättefint där borta. Kramar!

  Josefin Andersson 2014-09-30 20:29:20 http://www.augustihimmel.devote.se
  Svara
 • Blir så glad av att höra att du ska skriva en till bok! Jag hoppas du aldrig slutar skriva, din första bok är en av mina favoriter:) Hoppas din resa blir toppen, ska bli kul att få följa med. Tisdagspuss!

  Fridah 2014-09-30 19:54:32
  Svara
 • Åh vad fantastiskt kul! Hoppas att vi får följa med på alla härligheter i new york, och att du tipsar om alla nya restauranger och häftiga barer du kommer att besöka! PUSS

  Sara 2014-09-30 19:04:18
  Svara
 • Ha en mysig och kreativ höstmånad i NY, det finns en film ”När Harry mötte Sally” (tror jag) som visar vad hösten kan vara finfin där. Kram Gullvi

  Gullvi 2014-09-30 18:56:37
  Svara
 • Vilket sammanträffande, då är vi i New York samtidigt! Jag åker på lördag men stannar inte lika länge som du. Men självklart ska det samlas tips till min blogg om världens bästa stad.

  Det låter härligt med en skrivarresa också. Lycka till med bok nummer två!

  Till Elise som frågade om vädret i New York: Jag har just bloggat om att planera en höstresa till New York. http://www.newyorkmybite.com/2014/09/planera-for-hostresa-till-new-york.html

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-09-30 18:55:43 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Åh jag som kom hem därifrån igår efter nästan en månad! Typiskt att jag missar dig. Har haft sjukt mycket nytta av din New York guide, men också upptäck mycket på egen hand utifrån den – tack!! 🙂
  Ha en fin månad nu, ser fram emot inläggen därifrån! <3

  Magdalena 2014-09-30 17:38:15
  Svara
 • Awesome! Jag åker själv til New York i slutet av Oktober – första gångan! Can’t wait!

  Alexia 2014-09-30 17:29:26 http://www.alexiadahl.com
  Svara
 • Åh vad fantastiskt med New York, Sandra! Jag bor för tillfället i Washington DC där jag jobbar som AuPair och har redan hunnit vara i NYC tre gånger under mina sju månader i landet. Åker faktiskt tillbaka den 21 oktober för att visa staden för min familj som då besöker mig från Sverige.
  Jag har faktiskt en blogg där jag skriver om mitt liv här borta: http://countbysmiles.wordpress.com/. Under kategorin ”Resor” kan man hitta flera inlägg från mina tidigare besök i New York samt andra delar av USA jag har besökt. Kika gärna in!

  Daniela 2014-09-30 17:28:31 http://countbysmiles.wordpress.com
  Svara
 • Heja dig. På riktigt. Hoppas bokstäverna blir till ord, och orden till meningar, och meningarna ill stycken, och styckena till kapitel, och kapitlen till en bok. Saknar nämligen att umgås med dina formuleringar. Du är så bra! Skickar skrivpepp!

  Linnéa 2014-09-30 16:09:42
  Svara
 • Till Jeny:
  Jag var i din sits för ungefär fem år sedan. Jag var 22, hade varit tillsammans med min kille i fyra år och visste liksom inte vem jag var om jag inte var med honom. Han var fin och tryggheten jag kände med honom var enorm. Vi var en enhet, jag behövde aldrig vara ensam i något, vi fixade allting tillsammans. MEN (och det är ett stort men) jag var inte lycklig. Jag fick ta allt ansvar för hemmet, försörjde honom till och med i perioder och han brydde sig inte ett dugg om saker jag ville, som att hitta på saker på helgerna (kan fortfarande höra hans släpgia ”nääeee…” när jag är ledsen för nåt) eller att vi skulle jobba på att få tillbaka passionen i förhållandet. Han ville inte helt enkelt. Det var bra som det var, han var nöjd. Hallå! När man är 22 ska man inte vara nöjd, det är typ lag på det! I alla fall, en vacker dag fick jag bara total härdsmälta. Jag kände att om jag måste vakna upp bredvid honom en. enda. gång. till. så ville jag inte vakna alls. Så då gjorde jag slut. Pang boom, slut för alltid, hejdå, har inte sett honom sedan vi delade upp våra grejer som vi hade i hans mammas förråd. Och det var jobbigt. Jag träffade andra pojkar, de var elaka, jag hade typ inga egna vänner kvar, inga möbler, inga egna minnen, ingenting. Kändes det som. Jag hade förlitat mig så mycket på en annan person att jag glömde bort vem JAG var. Vad JAG ville, vilken musiksmak JAG hade etc. Men, och nu kommer poängen i hela den här sorgliga historien, det var det bästa jag någonsin gjort. Jag lärde känna mig själv igen, jag träffade en kille som fullständigt vände upp och ner på min värld, allt blev ut och in, färgerna skruvades runt tio varv och jag föll handlöst rätt ner i stenhård asfalt för han ville inte ha mig. Jag tog mig upp, borstade av knäna och kastade mig in igen. Gick på konserter själv, ringde upp gamla vänner, gick på fester som jag knappt var bjuden till och där jag kände 2 av 45 gäster, tviiiingade mig själv att vara social, rolig, häftig, bäst. Och det funkade! Det var jobbigt som fan att vara ensam efter fyra års total tvåsamhet, men det var precis vad jag behövde. De året efter att jag dumpde min kille var nog det bästa i mitt liv so far. Jag började gilla mig själv igen, respektera mig själv. Och jag lärde mig hur viktigt det är att man alltid, alltid bbehandlar varandra som människor, man ska inte behanlda en främling på en fest bättre än man behandlar sin livpartner liksom.
  Gör slut eller stanna, men bara för att du VILL, inte för att alternativet känns för skrämmande. Är du inte lycklig, vill ni inte samma saker, lämna det. Ska det vara ni så blir det det, ni kanske bara behöver en paus, eller så träffar du någon som är hundra gånger bättre, snyggare och roligare och som respekterar vad du vill och tycker.
  Det gjorde jag nämligen. Nu är vi inne på vårt fjärde år och det blir bara bättre och bättre för varje dag. Puss och styrka till dig, jag lovar att du fixar det. Man gör det liksom, för att man måste.

  anna 2014-09-30 15:53:00
  Svara
 • åh vad fint med new york igen! och annars så behöver jag såklart lite råd. klippte page (ca tre decimeter rök) i fredags och var så sjukt nöjd, kände mig som världens snyggaste. tyckte bara att det var yttepyttelite för långt på vissa ställen, och gick tillbaka för att få det yttepyttelite uppklippt. resultatet: tre centimeter kortare (!!!! väldigt mkt när pagen redan är superkort) och så himla uppklippt att det liksom blivit en tantig boll. samt jag ser så himla NÄPEN ut nu??? har alltid fått höra att jag sett så liten och barnslig ut, men med page no 1 såg jag äntligen ut som min ålder. och nu är jag tillbaka på ruta ett. jag vet att det bara är hår och det växer ut osv, men har på riktigt en klump i magen 🙁 tips på hur en kan vända på tankarna? puss & kram!

  elsa c.c. 2014-09-30 15:33:05 http://elsacharlottachristina.blogg.se
  Svara
 • Ha så kul och lycka till med skrivandet! Har precis kommit till NY och stannar här ett par månader så jag ser fram emot bra tips 🙂

  Hanna 2014-09-30 15:11:42
  Svara
 • ÅH älskar new york!!! vet ju att du ska skriva (vilket i sig är så underbart eftersom din första bok var briljant) men hoppas på lite new-york-feeling på bloggen med! njut där borta :))))

  henrietta 2014-09-30 15:08:42 http://henriettaochjohanna.blogspot.no/
  Svara
 • Hej! Betalar du hyra för din lägenhet i new york under tiden du inte är där med?

  Sara 2014-09-30 14:30:13
  Svara
 • sandra! i söndags när jag var ute och gick i paris 19:e arrondissement gick din franska vän chris förbi mig! fattade först inte att det var han, utan tänkte ”jag känner igen honom, vart har jag sett honom förrut?” och den ba: ”ja, juste ja, sandras blogg!” Välden är rätt liten ändå. Och ha det så bra i new york och lycka till med skrivandet!

  Hanna 2014-09-30 13:05:57 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Lycka till <3

  Fina Frun.se 2014-09-30 12:59:52 http://finafrun.se
  Svara
 • Ha det så kul! <3

  Towe 2014-09-30 12:21:37
  Svara
 • hej sandra!! gud va roligt med new york och lycka till med skrivandet! förresten, kan du inte göra ett sådant där inlägg ”det finaste som hänt er i sommar” typ av inlägg, blir alltid så pirrig av dem 🙂 ha det fint

  anna 2014-09-30 10:57:38 http://smilignstone.devote.se:
  Svara
 • Hej och tack för en fantastisk blogg.
  Du ger ju alltid väldigt bra råd i fråga om allt så därför ger jag detta en chans eftersom jag känner mig helt galet vilsen. Du brukar ofta ge råd till folk som lider kärlekskval och som är olyckligt kära, men vad gör man när man själv är den som längtar ut? Jag älskar verkligen min pojkvän, men jag står snart inte ut. Vi bor ihop och jag har nästan förvandlats till hans mamma. Han kräver ständigt uppmärksamhet och helt oförmögen att sköta några som helst hushållssysslor om inte jag ständigt påminner honom och jag känner att jag inte orkar längre. Jag pluggar mer än 150% och jobbar samtidigt så jag har bett honom flytta ut, men detta vill han bara inte acceptera. Jag tänkte att det skulle vara skönt att få lite space ifrån varandra, men han vill verkligen inte. Han trivs väldigt bra med det vi har och inte undra på när vi lever precis så som han vill. Han vill mest sitta hemma vid datorn medan jag vill ut och hitta på saker, vad som helst egentligen, bara nåt!
  Nu kanske det låter som han är den tråkigaste, men han är otroligt kärleksfull och jag har aldrig känt mig så trygg med någon någonsin tidigare och vi har ett otroligt ärligt förhållande vilket är så skönt! Men det finns ett problem till. Jag gjorde fel och kysste en annan. Inget jag nånsin gjort förut men längtan bort var typ för stor, men jag älskar ju fortfarande honom och mitt fel har ju liksom suddat ut alla hans! Så nu undrar jag om du har något bra tips på hur jag ska lösa detta. Mitt felsteg kanske är ett tecken på att det inte är värt att fortsätta, men känslorna finns ju där och att bli singel efter ganska lång tid känns omöjligt! Va inte du i samma sits en gång? med Tobias? Eller minns jag fel? Skulle i vilket fall verkligen uppskatta din hjälp och dina råd.
  Tack på förhand.

  Jeny 2014-09-30 10:34:07
  Svara
 • Hurra, så flott! God tur, kos deg og lykke til med skrivingen!

  Synne 2014-09-30 09:54:06 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Åhh va härligt, lyckans ost!

  Lycka till med skrivandet och njut av världens bästa stad!

  Helene - Helenes underbara jul 2014-09-30 09:49:47 http://helenesjul.blogspot.com/
  Svara
 • <3<3

  Hanna-ackribi 2014-09-30 09:41:50 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • blir så jäkla sugen på att åka till new york i höst! hur är det där i november? fint höstväder eller ruggigt som i sverige?

  ELISE 2014-09-30 09:37:26 http://instagram.com/edawareness
  Svara
 • Ja!! Din blogg är alltid bra men den lyfter sig till en annan nivå när du är i NY.

  E 2014-09-30 09:33:48
  Svara
 • Vad bäst Sandra!! 🙂 Jag har kommenterat tidigare och frågat om dina möbler och grejer i lägenheten där men jag fick aldrig nåt svar! Snällla säg att du hämtar hem saker (caféstolarna, den blå fåtöljen och printar) nu? 🙂 Ha en fin månad <3

  M 2014-09-30 09:33:33
  Svara
 • Så pepp! Lycka till med skrivandet och ha så kul!

  Anna María 2014-09-30 09:32:00 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Horaaaayyyy!!! Äntligen New York

  Lisa 2014-09-30 09:09:53
  Svara
 • Å, va kul! Hoppas du får en underbar och kreativ tid! 🙂

  Jämtlandshanna 2014-09-30 08:47:54 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara
 • Åh, vågar man säga lycka till? I så fall, lycka till!

  Maja 2014-09-30 08:47:13 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Kos deg skikkelig! <3

  Malene 2014-09-30 08:44:56
  Svara
 • Åh, vad glad jag blir av att du ska börja på en ny bok! Tack vare din första har jag faktiskt börjat läsa böcker igen, efter ett uppehåll på ca tio år. Ha det bäst i NY och lycka till 🙂

  Ellinor 2014-09-30 08:40:55
  Svara
 • Åh Shit vad Nice! Jag önskar dig all lycka till och hoppas det blir trevligt för dig ^^

  Madde Schwedaan 2014-09-30 07:33:58 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!