kalaslador, orkaner, en selfie och en intervju.

copenhagen.
Nu är det fredag och jag är tyyyyyyp frisk! Eller jag har cirka 8 timmar på mig att bli det för ikväll spelar jag skivor på:

10724_kalasladan_blir_klubb_pa_co_haringe_slott
Kalasladan! Häringe Slott har en finfin förfest där man för 100 kronor (pengarna går till Sthlms Stadsmission) blir hämtad med buss från Dramaten klockan 18, blir körd till Häringe (tar ca 20 min) och sedan är det fest, food trucks, dans och bubbel för 50 pix glaset tills klockan slår 22 och man blir skjutsad tillbaka till stan igen. Ikväll är sista gången och jag står bakom skivspelarna + tar med mig ett gäng kompisar för dans. Det finns några få platser kvar i en av bussarna, boka vetja om ni vill ha en strålande start på er fredag!


Myndigheten för samhällsskydd och beredskap är den myndighet som hjälper och utbildar oss om vad vi ska göra om det exempelvis blir krig i Sverige. Eller om vi råkar ut för en naturkatastrof. Nu har de startat en podcast och i första avsnittet är jag med och berättar om när orkanen Sandy drog in över New York. Det är många av er som undrat eller vill veta mer om det, så ta en lyssning på podden vetja. En jättemysig podcast i överlag tyckte jag, som barnprogram för vuxna, fast på ett bra sätt alltså. 🙂
Den finns att prenumerera och lyssna på i itunes också. Här är länken.

p4
I måndags var jag med i P4 Extra i egenskap av instagram-expert (älskar att jag fick den titeln…). De har precis skaffat sitt eget instagram-konto och jag berättade för Lasse Bengtsson och resten av gänget vad man kan tänka på när man tar en bild. Läste på Blondinbellas blogg igår att P4 har 1,8 miljoner lyssnare, TUR att jag inte visste det i måndags då hade jag dött av nervositet. Här kan man lyssna på det fem minuter långa klippet.

halebop
Slutligen har jag ju ett samarbete just nu med Halebop och organisationen NoHate mot näthat. Rodeo har gjort en intervju med mig angående mina erfarenheter kring näthat och hur jag handskas med det. Finns att läsa här.

.

Translation. Four things this week. 1. Tonight I’m playing records at a castle outside of Stockholm, 2, a podcast I was a guest in, 3, a radio show I made an appearance in and 3, an interview.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Sandra!
  Jag har en fråga till dig som jag gått och tänkt på sedan en helg i oktober då jag och min väninna var i Danmark och dansade och hånglade. Det var nämligen så att jag träffade en jättetrevlig och drömmig kille där och vi pratade, pratade, hånglade, pratade, hånglade och bytte facebook(om man säger så?). Vi har skrivit lite på fb men allt är lite tveksamt typ.. Nu kanske jag ska till Danmark i helgen och vi har bestämt att jag ska höra av mig när jag är där. Tycker du, eller någon här, att det är en farlig risk att ta? Att följa med hem till honom trots att jag bara tillbringat några timmar med honom? Eller är det värt det? Jag har ju en bra magkänsla angående dethär och det känns bra men allt man hör och så om våldtäkt osv får iaf mig att tveka på om det är farligt eller inte att följa hem en väldigt snygg, trevlig, mystisk, äldre och främmande dansk (som pratar perfekt brittiska) hem. HJÄLP MIG. Vad ska jag göra?

  Förövrigt vill jag bara säga att du inger hopp om ett drömmigare liv. Tack för det.<3

  Carla 2014-11-16 19:00:26
  Svara
 • Hej! Jag ska flytta snart, vilket jag ser framemot. Samtidigt så står jag nu inför packning och resning och allt vad ert innebär. Jag har kollat på din kategori inredning och inspirerats, men också fått några frågor och blivit nyfiken på. Vad har du för förhållande till saker och ägandet? Hur ofta rensar du? Sparar du saker eller slänger du? Hur gör du dig av med saker (slänger, säljer, skänker bort)? Hur tänker du när du flyttar in i något nytt? Hur tänker du kring saker du har fått som du kanske inte längre vill ha kvar? Tacksam för funderingar och tips! Kram

  Therese 2014-11-15 18:11:00
  Svara
 • Lite jobbig existentiell fråga till dig Sandra eller vem som än vill svara: ska man sträva efter att bli den person man skulle vilja vara eller ska man försöka landa i den man tror man är? Det kanske är samma sak men jag har känslan att den jag är bara är summan av vad alla andra tror jag är. Eller kanske vad jag tror att alla andra tror om mig. Sånt här kanske reder ut sig när man fyller vuxen men kanske inte liksom, så ifall inte.

  Cornelia 2014-11-15 15:29:13
  Svara
 • Hej Sandra!
  Kan inte du göra en guide på hur man använder sidan är du gör dina foto böcker.
  Tycker dem är så himla fina och vill göra en egen.

  Tack för att du har Sveriges bäst blogg!

  anna 2014-11-15 00:43:34
  Svara
 • bara hundra spänn! fantastiskt ju. vanligtvis kostar såna spexiga event skjortan ju. dålig grej är ju att man är ett halv st jordklot bort, men skickar lad-pepp härifrån!!

  Vicky 2014-11-14 19:45:55 http://vickys.se/
  Svara
 • Älskar att du engagerar dig i så mycket vettigt! Du är verkligen en förebild för mig och säkert för många andra också! ha en underbar helg <3

  Cornelia 2014-11-14 17:38:12 http://coconelia.webblogg.se
  Svara
 • Var med på P4 extra som deras ”huvudgäst” för några år sedan, när jag vann Lilla augustpriset, och var dum nog att kolla upp innan hur stort programmet egentligen var. Om jag var nervös precis innan sändningen skulle börja? jotack… (men när det väl var igång var det rätt okej 🙂 )

  Ulrika 2014-11-14 16:44:55 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra, jag tror att det var du som tipsade om GFDstores instagram för ett tag sedan? nu är jag helt hooked och bara måste beställa lite grejer därifrån! undrar om du själv köpt något från dem, och i så fall hur storlekarna är, om de är små eller stora och om kjolarna är väldigt korta? Tack för en jättefin blogg! ha en bra helg, kram!

  Katarina 2014-11-14 14:45:42
  Svara
 • Heja dig!

  Bella 2014-11-14 13:24:17
  Svara
 • men Ååå vad kul med slottfesten…
  jag e kär i dig & ditt liv

  maria 2014-11-14 13:03:28 http://www.agloo.blogg.se
  Svara
 • Hörde dig på P4 Extra. Riktigt bra, och tack för alla bra tipsen.
  Trevlig helg

  Cecilia 2014-11-14 12:47:29 http://www.cavegirl.se
  Svara
 • Det festkonseptet på slottet høres superkult ut, og så gøy at du skal spille plater! Håper du blir heeelt frisk og at kvelden blir topp!
  Jeg er også neeeesten frisk i dag, og det er bra, for jeg arrangerer hjemmefest i kveld! Bare fordi at november er så mørk. Skal pynte med banner og pomponger og bake kake og lage drinker og ha på fin kjole, og jeg gleder meg sånn til leiligheten fylles opp med glade venner – det er jo noe av det beste som finnes!
  HURRA for fredag! Klem til deg, Sandra!

  Synne 2014-11-14 11:56:42 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!