knivar och gafflar och skedar.

cutlery

Jag är så himla kär i mina nya bestick. Man kan ju undra om man ens kan va kär i bestick men det kan man om de är i GULD.

cutlery
Eller guld och guld, de är guldfärgade i alla fall. I och med att de är enkla i designen och guldet är mattat försvinner pråligheten och de blir moderna istället tycker jag. De går dessutom att tvätta i diskmaskin!

cutlery
Jag köpte de på Lagerhaus, ett 16-delarset (4 av allt) kostade femhundra kronor. Jag köpte två set så vi har åtta av allt. Så glad över dom.
.

 

Translation. New gold cutlery from Lagerhaus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej! Kollade på lagerhaus hemsida nyss, men verkar som att dom inte längre säljs 🙁 typiskt då jag har letat i evigheter efter exakt sånna bestick!

  Bella 2014-11-23 20:36:17
  Svara
 • trädlådan med fack som är inuti själva kökslådan, varifrån är den? Skulle passa perfekt i mitt kök, känner jag. Just nu är allt ett enda kaos i lådan.

  Daniela 2014-11-17 07:12:21
  Svara
 • Hej Alice! Jag läste din kommentar om åldern på Berghsstudenter. Jag läser på berghs nu, produktionsledar utb, och är yngst i min klass. Det varierar ganska mycket i ålder beroende på vilken linje en läder men 20 är deff ungt. Utan att ha någon koll på hur du lever ditt liv skulle jag nog ändå rekommendera att du gör något annat ett par år efter gymnasiet. Typ jobbar. Mest för att du sen om du kommer in ska kunna ta åt dig allt vad utbildningen innebär och kunna nyttja alla de kontaktytor som erbjuds. Där emot så är det kanske ändå en idé att söka redan innan du tänkt gå mest för att öva lixom. Åren efter gymnasiet var för mig sjukt omtumlande och händelserika. Jag profiterade och planerade om mitt liv säkert 100 gånger. Vi är alla olika men jag tror att det kan vara en idé att prova massa olika saker att syssla med innan en bestämmer sig för att investera 150 000 och två år av sitt liv i en framtida bransch som är ganska speciell. Hur du en bestämmer dig för att göra så önskar jag dig all lycka till! Det är jävligt kul att gå på berghs. Massa kram!

  Freja 2014-11-17 01:30:46
  Svara
 • Bedticklådor i trä finns på Ikea! Vet inte om de Sandra har är därifrån, men det finns i alla fall. 🙂

  Sandra A 2014-11-16 16:00:05
  Svara
 • Men guuud drömde att du hade fotat espressohouseloggan….???? loool

  Jennifer 2014-11-16 10:08:15
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag går sista året på gymnasiet nu och är himla inne på att söka till Berghs för att läsa till copywriter. Undrar bara lite, hur gammal var du när du läste där? Och hur gamla är eleverna generellt, jag vet inte om det stämmer men har fått för mig att de flesta är snäppet äldre där. Jag hade inte tänkt söka in direkt efter studenten, utan vänta ett år. Om jag då kommer in hade jag varit 20, skulle du säga att jag då skulle passa in åldersmässigt? Kram!

  alice. 2014-11-16 10:07:15
  Svara
 • oh så snygga! Men jag skulle gärna veta varifrån du fått resten av sakerna i lådan också. Träslevarna med grönt skaft var superfina 🙂

  Stina 2014-11-16 08:32:33 http://www.stinafinas.devote.se
  Svara
 • Åh så fina, önskar att jag bodde i Sverige när jag ser alla fina inredningsprylar på nätet. Och snygga besticklådor har du dessutom!

  Linda 2014-11-16 02:32:22 http://www.vavawoom.com/linda
  Svara
 • Lådan i lådan som delar upp lådan så alla bestick har ett eget fack, var är den från då? Himla mycket tjusigare än dom tråkiga i plast som jag hatar och typ alla hushåll i världen har. 🙁

  Felicia 2014-11-16 01:11:14
  Svara
 • Sup!

  Läste ett inlägg där du skrev att du ätit paellan från Picard! Skitkul tycker jag, jag jobbar på Picard Sveavägen och måste bara rekommendera några produkter: kalvsautén, champinjoncrepesen, getostlasagnen, biff lindström och konfiterade anklåret. Bara några jag TROR du skulle gilla i alla fall (samt sjukt många desserter men har för mig att du sagt att du inte är så mycket för efterrätter). Kram!

  Olivia 2014-11-15 21:42:03
  Svara
 • Hej!
  Jag har suttit och letat som en tok efter en låt/video du publicerade för ganska så länge sedan här i bloggen, men utan framgång! Det var en svartvit video med en tjej som sjöng en peppig låt fast med himla sorglig text, vill minnas att hon liksom hoppade runt lite när hon sjöng (typ på ett halvstelt sätt??!). Jättedålig beskrivning jag vet men jag kan inte minnas så mycket mer och jag måstemåstemåste lyssna på den SNÄLLA kommer du (eller någon annan gullig) ihåg vilken låt jag menar? PUSS

  Josefine 2014-11-15 21:41:35
  Svara
 • har också spanat på dem massor! såå fina.

  elise 2014-11-15 21:00:38 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Fint! 🙂 Var hittar jag träbesticken? Jättefina och skulle gärna vilja få bort lite plast ur mitt kök… 🙂

  maria 2014-11-15 20:32:24
  Svara
 • så flott! :))

  jessica sofie 2014-11-15 19:46:45 http://jessicasofiemichelle.blo.gg/
  Svara
 • That’s so cute and original! Must check that place if i go to sweeden

  Barbara 2014-11-15 19:42:45 http://ademasnopuedonadar.com
  Svara
 • Såg dem på deras instagram, tänkte på dig då haha, spot on ju

  Malin 2014-11-15 19:28:35
  Svara
 • Oooh så fina! Typiskt att en bor på internat…

  Fredrikapåvinden 2014-11-15 19:22:25 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Jättesnygga! Din blogg är en stor inspirationskälla. (Men ”köpte dem” menar du väl, inte ”köpte de”.) 😉

  Maria 2014-11-15 18:54:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!