brunch, björnbär och klassåterträff.

saturday.

I lördags vid tolv åkte jag och Magnus till Vasastan.

saturday.

Vi mötte upp de här två, Elsa och Pontus på Supper. Det såg ut lite som sommar när man kom in där så vi låtsades att det var det som ni ser.

saturday.

Väl inne blev vi serverade cosmopolitan. Vi var nämligen bjudna på brunch av den franska likören Cointreau.

saturday.

Den var en jäkla pangbrunch med säkert tio rätter. Bäst tyckte jag var de här minismå råbiffarna.

saturday.

Satt mittemot en fin person.

saturday.

Efter brunchen skulle vi göra egna drinkar.

saturday.

Jag älskar björnbär och gjorde en enbart med det. Den blev inte så god, inte ens snygg som ni ser :'(

saturday.

Efter brunchen promenerade vi hemåt medan solen gick ner vid halv fyra.

saturday.

Jag lagade räkpasta med chili och vitlök till Magnus och mig till middag.

saturday.

Sedan var klockan helt plötsligt halv nio på kvällen och jag begav mig till Gamla Stan Polkagriskokeri.

saturday.

Vi skulle nämligen ha Berghs-klassåterträff där! Här är Jonas som gick i min klass, men numera driver han då ett polkagriskokeri.

saturday.

Man gillar ju grejen att festa bland godis.

saturday.

Jag gick ut från Berghs för 8 år sedan och några av dem hade jag inte träffat sedan dess så det var himla fint att säga hej och kramas. Fast tråkigt också att man inte hinner prata med alla. Vi spelade quiz (vårt lag vann yay), kollade på filmer från då det begav sig och catchade upp.

saturday.

Glömde lite bort att fotografera men här är ett minne från halv fyra på natten, de sista gästerna kvar och vi dansade som 17 till Kraftwerk!

.

Translation. My Saturday, brunch with steak tartar and cosmopolitans and then a reunion party with my classmates from advertising school!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • men å! här går man runt och är nervös över sin reklamframtid och så uppenbarar sig den här personen från berghs som äger ett polkagriskokeri. livet kommer lösa sig till slut. <3

  Vicky 2014-11-28 21:26:40 http://vickys.se/
  Svara
 • Alltså ÅH på sista bilden där snubben i bakgrunden bara skymtas för att han är så helt dränkt i ljus <3

  Andrea 2014-11-28 16:00:13
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har en fråga till dig. Undrar vart du har din kamera när du är ute och festar på nattklubbar eller hemma fester. Är du inte rädd för att någon ska sno den? Själv har jag aldrig med min kamera på fester, men hade varit roligt att kunna ta bättre bilder under kvällen.
  Tack för världen bästa blogg! 😀

  Anna 2014-11-28 11:06:16
  Svara
 • Hej! Tänkte svara lite för jag har varit i en liknande situation. Jag och killen har varit ihop i 2,5 år var av bott tillsammans i två. Runt vår tvåårs dag krisade det väll sig lite för mig. Typ jag kände som du, så jag sa det till honom och då sa han att ”så kommer det nog kännas ibland, det kan inte alltid vara perfekt, men det gör inget”. Sen kom vi överens om att göra nya saker ihop när den där ”känslan” kommer och vips så värmer hjärtat igen, kanske inte som i början då det pirrade men det är ju starkare nu.
  Så mitt tips är: gör nya saker nu aldrig gjort förut, åk till nya ställen etc, överraska varandra (ehh jag vet kliche), ev gör något ni brukade göra i början när ni träffades och prata!! När jag ser min kille i ett nytt sammanhang brukar jag bli dökär igen (obs ej som nyär, lixåm man kan aldrig jämför kärlekar).

  Svar till Helen 2014-11-28 08:08:10
  Svara
 • Alltså översta bilden på dig – så gullig! 😀

  Hey Emelie 2014-11-28 00:31:44 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Åh kan du ikke gjøre et innlegg med drinkreceptssss 🙂 Eller bare liste opp de du liker best.. hadde vært nice!

  Heidi 2014-11-27 21:04:25 http://chicshack.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag har en fråga. Hur vet man egentligen om man fortfarande är kär? Jag har varit ihop med min pojkvän i snart tre år och han har blivit en stor del av mig och jag kan inte riktigt tänka mig hur det skulle vara utan honom. Nu är det så att vi har haft ett distansförhållande i lite mer än ett år och ses en gång i månaden om vi har tur. Och det känns inte riktigt som att vi är ihop på riktigt längre, fastän vi skriver med varandra varje dag och skypar då och då och så. En kompis till mig är nykär och berättar om hur hela hennes kropp nästan exploderar när han rör vid henne och hur lycklig hon är och att hon vill se honom varenda minut.
  Jag vet att jag inte känner så längre, eller i alla fall sällan kanske. Men jag kan inte tänka mig att vara utan honom heller, jag vet inte riktigt vad jag känner om du förstår? Om det kanske blir lite såhär efter ett tag, och i så fall – finns det någonting man kan göra för att få tillbaka den här jättefina känslan igen? För den finns kvar någonstans i mig och dyker upp lite då och då, men inte särskilt ofta nu längre. Han är en sådan fin person och jag vill inte vara utan honom men vet inte om jag inte håller på att låtsas som att någonting finns som kanske håller på att blekna bort allt mer?
  Vad ska jag göra?

  Puss H

  Helen 2014-11-27 20:36:40
  Svara
 • Haha trodde först Elsa höll i en tårta av choklad på andra bilden.
  Funderade ”Varför poserar de med en chokladblomtårta och solglas ögon?Intressant levande bild och ovanlig.” Jag vet super konstigt måste nog kolla min syn. Hihi.

  Agnesblixa 2014-11-27 20:15:07 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Hej Sandra! Tack för bästa bloggen! Har en fråga – var har du hittat ramen som du har din ”Peace love and feminism”-affisch i? Vet du vad såna ramar heter? 🙂

  Ina 2014-11-27 20:04:43
  Svara
 • Åh Magnus fick också en tröja! Fint! ♡

  Nadja 2014-11-27 19:47:12
  Svara
 • matching college shirts, how cute is that <3 btw, are Elsa & Pontus maried?

  m. 2014-11-27 19:31:13
  Svara
 • Det där med klassåterträffar är spännande tycker jag. Jag slutade nian förra året och det har inte ens gått ett år, men jag är ganska pepp på att träffa mina gamla klasskompisar när alla bjuds in till återsamling nästa månad… haha ironin i att jag skriver detta när jag är 16.

  Madde Schwedaan 2014-11-27 18:57:18 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Åtta år sedan? Herregud. Hur länge har jag läst din blogg egentligen?!

  Annika 2014-11-27 18:50:31
  Svara
 • Ett inspirerande och härligt inlägg! Vilken dag du hade. 🙂

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-11-27 18:22:14 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • åh contreau! (hehe) vill också ha klassträff, men tror ingen ur klassen är tillräckligt organiserad för att svänga ihop en hah

  chrissy 2014-11-27 17:42:20 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • Haha, så Magnus fick en likadan college-tröja också 🙂 vad fint.

  Rebecka 2014-11-27 17:15:52
  Svara
 • Är det stället som var ”Gränna polkagrisar” förut, eller ett helt nytt ställe? Tycker jag känner igen byrån på bilden 😉

  //Emelie

  Tokyo-Kitsune 2014-11-27 17:10:35 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!