jul jul jul snart snart snart.

tumblr_my18b7MR3o1sohz2fo1_500

Imorgon är det första advent och här kommer därför min spellista för julen! Som vanligt är den påfylld med lite nytt jul, men mer kommer ju närmare vi närmar oss 24:e december. En massa julig soul, sextiotal och lite mariah carey såklart. Puss kram enjoy.

jul jul jul snart snart snart.


Translation. My christmas playlist.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Eira: kul!! Jag spanar in! Hade väldigt svårt för henne(pga förutfattade meningar och hennes ofeministiska uttalanden) men efter jag lyssnat på värvet-podden med henne blev jag helt såld. Så cool hon är!!

  Ida 2014-11-30 01:53:18
  Svara
 • Ida: Hejhej jag vet ej om du sett detta, men Blondinbella har faktiskt gjort en podd om exakt det som var väldigt bra :))) (reppar ej bb i de flesta fall, men oavsett vad man tycker om henne så måste man ju säga att hon är supercool angående eget företagande osv.) kramskrams

  Eira 2014-11-30 00:41:57
  Svara
 • Bästa jullistan, lyssnar mer på denna än mina egna!

  Fröken Cocco Sohl 2014-11-30 00:26:20 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Hej internet storasyster, jag efterlyser en person som kommenterade det här inlägget: http://rodeo.net/niotillfem/2014/11/answers-to-past-weeks-comments-24/#comments
  Som hette Rebecka, och som ville kunna få tag på mig pga vi är tydligen trasiga på samma sätt. Men jag kan ju inte nå henne va! Om du vill vara världsfin och kanske skicka nåt mejl med adress till henne eller så? Vore fint att ej känna sig ledsen mer än nödvändigt känner jag. Pussssss

  E 2014-11-29 21:27:59
  Svara
 • lyssna på winter wonderland med darlene love. bästa jag vet.

  Emilia 2014-11-29 19:17:34
  Svara
 • Asså den här listan är den bästa i UNIVERSUM! Andra året nu <3

  Emma 2014-11-29 17:25:44
  Svara
 • Juljuljul <3 Liker lista di!

  Kristine 2014-11-29 17:14:01 http://www.hermig.com
  Svara
 • Hej Sandra! Jag såg verkligen fram emot er starta-eget podd då jag just nu själv håller på att starta eget företag. Tyvärr måste jag säga att jag blev lite besviken 🙁 Känns som att du och Michelle mest pratade om när man svarade på mail och om det var rätt eller fel samt pratade om massa coola företagsidéer. Jag hade sett fram emot handfasta tips, vad ska man tänka på. Var börjar man? Hur gör man med kapital, kalkylerna, budget, vilka fel gjorde ni och vad skulle ni rekommendera att göra/inte göra? Hur mycket måste man omsätta för att kunna ta ut lön? Vad önskar ni att någon sagt till er? osv. Du och/eller Michelle kanske kan svara på de frågorna någon annan gång. Både du och Michelle ser jag som förebilder när det kommer till eget företagande och jag skulle också gärna kunna leva som ni (arbetsmässigt). Annars tycker jag ni är bäst och er podd är grym!
  kram från Ida

  ida 2014-11-29 16:15:42
  Svara
 • Åh är så pepp på att julmånaden börjar snart!

  Maria 2014-11-29 12:06:58 http://dreamsof.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!