brevvänner. christmas edition.

tumblr_nczcsvQv7c1tifc2zo1_500

Nu har det gått snart ett halvår sedan förra brevvänsinlägget, så på tiden med ett nytt. Förra gången var temat grupper och jag måste bara säga att jag blir SÅ glad när ni mailar, kommenterar, taggar på insta etc och berättar om att ni har hittat varandra. Har läst om mammagrupper, bokcirklar, syjuntor och flyttat-till-en-ny-stad-gäng och mycket mer. Det är helt fantastiskt tycker jag.

Hur som helst, snart är det julledigt. Kanske är man ensam i en ny stad? Kanske behöver man något att sysselsätta sig med i mellandagarna, som att fika eller helt enkelt bara prata med någon i textform. Eller så kanske man ska plugga på ett nytt ställe i januari och söker nya bästisar? Eller vad som, ni vet bäst!

Skriv en liten ansökan i kommentarerna (eller läs ansökningarna för att hitta någon) och glöm inte att skriva din mailadress i kommentarsfältet. Annars ser bara jag den.
Lycka till! puss.

.

Translation. Time for a pen pal post. If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the posts) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
236kommentarer
  • Hej!
    Jag vill träffa nya intressanta personer som bor i min stad. (Halmstad)
    Jag bor med min sambo och en katt, jag jobbar ofta och tränar oftare. Älskar att röra på min kropp, helst i vatten eller att klättra upp för en vägg.
    I övrigt gillar jag musik, serier och uteliv.
    Om du är en person som också har något intresse som du delar med mig eller som du vill visa mig! HÖR AV DIG! Jag är nyfiken och vill lära mig nya saker och lära känna nya personer. Puss hej!

    Sofia 2016-09-04 19:27:23
    Svara
  • ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    ALICE!!! (Du som är 17 år och hatar alkoholnormen)
    DU GLÖMDE DIN MEJL!!!
    Skriv den för du verkar asintressant<3
    (även om du läser dethär ett halvår senare)
    ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

    Söker Alice 2015-01-27 22:08:50
    Svara
  • Hittade hit alldeles för sent, men ger det ett försök ändå! Jag är 26 år och bor i Uppsala med min kille. Drömmer om en taxvalp och att veta vad jag vill. Jag kommer att sluta på mitt jobb efter dryga sex år under våren och tänker att jag nu ska komma på vad jag vill göra istället. Men hur vet man det? Vill flytta och prova något helt nytt, men vet inte vad eller var. Vill samtidigt bara köpa en lägenhet och vara. Hur vet man vad man egentligen vill? Skriv gärna till mig! Jag gillar böcker, tv-serier, taxar, att träna (i perioder), promenader, feminism och fika.
    [email protected]

    Anna 2015-01-25 11:40:27
    Svara
  • Hej!
    Detta är jättesent ute men jag satt här vid datorn på jobbet en tidig morgon och läste massa inlägg och hittade detta. Och tänkte ja, vi försöker.

    Nybliven 26 åring som bor och jobbar i Stockholm. Bor med sambo och världens gosigaste katt. Är galet kreativ och har alltid flera projekt igång samtidigt. Jag söker någon att skriva med, skriva om allt och inget. Jag är pratglad och tycker det är otroligt kul att lära känna nya människor. Så skicka i väg något till mig så kanske vi kan lösa världsproblem tillsammans eller bara prata om inget alls! =)

    [email protected]

    Sofia 2015-01-22 12:42:10
    Svara
  • Hej! Jag är en 20-årig tjej som nyss har flyttat ett par mil in till Stockholm för att börja plugga, och söker nya människor att umgås eller skriva med! Jag tycker om att skriva, måla och resa, och förra vintern bodde jag i en liten alpby i Schweiz där jag åkte skidor hela dagarna. Jag följer för många tv-serier och är förälskad i söderte och choklad! Om du vill skriva, ses över en fika eller kanske gå och plugga på något mysigt café/bibliotek får du gärna höra av dig till [email protected]!

    Linnéa 2015-01-21 21:07:18
    Svara
  • Hejsan lite så här på slutet.

    Mitt namn är Elin, jag är 25 år och bor i Uppsala. Jag skulle jättegärna hitta en mail- eller irl-kompis då mina tre närmsta vänner här i stan nu tänker dra ut och resa i 4 månader och lämna kvar mig här, själv.

    Lite kort om mig: jag älskar populärkultur, främst musik och tv-serier. Går även på festivaler och reser när tillfälle ges. Har tidigare pluggat genus och foto, men just nu jobbar jag.

    Skriv jättegärna en rad, ett enkelt hej eller vad du känner för. Då skulle jag bli superglad.

    Kram! [email protected]

    Elin 2015-01-13 20:38:37
    Svara
  • Malin, Norrköping.

    Hej! Jag heter Malin och fyllde 25 i förrgår. Jag tycker om tv-serier, filmer, skyrim, anime, emojis, katter och cirka allt som är töntigt. Tog examen i projektledning & kommunikation i somras och arbetar på världens bästa jobb som kommunikatör. Känns så himla konstigt att ”vara vuxen” och ha ett sk vuxenliv med två katter och en sambo. Jag vill hitta någon som jag kan ha knäppa skypesamtal med och skicka alla sorts länkar till. Men det skulle också vara kul med någon att hänga med irl. Har alltid drömt om den där ouppnåeliga(?) vänskapen som alltid gestaltas i tv-serier eller film. Vill du vara min Rachel så är jag din Monica.

    Tycker det är viktigt att du som skriver delar mina åsikter om att alla har lika rättigheter oavsett vad. Om nu någon vill skriva till mig, det känns så pirrigt och skumt att exponera sig själv såhär! Mejladress: [email protected]

    Malin 2015-01-11 17:55:11
    Svara
  • Alice, 17 år. Avskyr alkoholnormen, oartighet, prettohipsters, sexism i skolan och att prata politik.

    Vill du hjälpa mig svara på frågor som:
    Kommer jag någonsin komma över högstadiesexismen?
    Varför åker alla hipsters till Berlin?
    Skulle jag passa i lugg?
    Kommer jag någonsin veta vad jag vill?
    Är jag kär i honom eller kär i kärleken?

    Skriv gärna till mig. Kan prata om annat också, t.ex. hur det känns att vara kär i en kändis eller hur man syr en A-linjeklänning.

    Alice 2015-01-10 21:14:57
    Svara
  • Hej gullisar.

    Jag har efter gymnasiet umgåtts med samma personer (som jag ÄLSKAR) och kretsar, utan att så mycket stött på nya vänner och bekantskaper. Har börjat glömma bort hur man gör, därför tänkte jag att detta är ett gyllene tillfälle att hitta en fin själ att lära känna!

    Jag är 23 år, kommer från Sundsvall och drömmer om att få se nya platser. Vill ni pratas så nås jag hemskt gärna på [email protected]

    hihi, puss.

    Sandra 2015-01-10 06:23:15 http://sandramark.devote.se
    Svara
  • Hej!

    Jag skrev precis ett inlägg men det verkar som att det försvann. Så med risk för att det kommer två kommentarer skriver jag här igen.

    Jag kommenterade på Sandras förra brevvänsinlägg, men pga. av olika omständigheter rann det ut i sanden då.

    Nu är jag dock väldigt pepp på att träffa nya människor! Jag heter Sofie, är 26 år och bor i Malmö. Jag har nyligen pluggat klart och jobbar nu heltid, vilket har medfört livs- och åldersångest och ett stort behov att träffa nya människor.

    Jag gillar allt det där vanliga; musik, böcker, vin och sällskapsspel, film, promenader, träning och feminism.

    Blir jätteglad för ett mail och nås på: sofie.tenggren(at)gmail.com

    Sofie 2015-01-07 23:25:56
    Svara
  • Hej!

    Kanske är för sent ute här, men ger det ett försök!
    Jag skrev här förra gången Sandra skrev ett liknande inlägg, då rann det tyvärr ut i sanden med att träffa någon men jag försöker här igen.

    Jag heter Sofie, är 26 år och bor i Malmö. Har nyligen avslutat min utbildning och börjat heltidsjobba. Med det följer en del livsångest och jag känner ett stort behov av att träffa nya människor och uppleva nya saker. Jag gillar böcker, musik, film, vin, vegetarisk mat, konserter, quiz, feminism och allt annat.

    Träffar gärna någon i närliggande ålder men liknande eller helt andra intressen! Du får dock gärna gilla att dricka vin och prata prata prata! Blir väldigt glad för ett mail!

    Kontakta mig på:
    sofie.tenggren (at) gmail.com

    Sofie 2015-01-07 23:12:27
    Svara
  • Hej! Jag heter Johanna, är 20 år och skulle tycka det vore himla fint med lite nya vänner att maila med eller kanske träffa, eller till och med kanske resa med om vi tycker om varandra! Bor för tillfället utanför Stockholm men vill helst bara packa min väska, köpa en biljett och åka var som helst. Tog studenten i somras, började juristprogrammet vid Uppsala i höstas men tar studieuppehåll nu till våren och har inga planer över huvud taget men jag hoppashoppas på att kunna fylla det nya året med spännande resor.

    Vet inte vad jag ska skriva riktigt för att sticka ut bland alla kommentarer ovanför, men som person är jag för det mesta glad och positiv, skrattar och pratar alltid lite för högt, älskar att lära känna nya människor och är kanske lite knäpp (men vem är inte det liksom). Intressen inkluderar bland annat musik (lyssna/sjunga/spela lite gitarr/piano), fota (är 100% amatör men kul ändå ju), laga (och äta) mat, ibland träna (fast ibland hatar jag det) och massa annat också såklart. Spenderar nog till exemepl lite (väldigt) för mycket tid åt tv-serier och önskar jag läste mer men all kurslitteratur gör det svårt att orka.

    Hur som helst, om du vill maila och prata om precis vad som helst, eller kanske träffas någonstans runt Stockholm, eller till och med kanske känner att ”wow, henne vill jag ut på äventyr och resa med!” så får du gärna skriva till mig på jojo9404 @ hotmail.com 🙂

    Johanna 2015-01-07 23:11:54
    Svara
  • Hej allihopa! Jag är lite sent ute här men hoppas ändå att hitta någon som kanske vill dricka vin med mig eller diskutera existentiell livsångest. Jag heter Lisa och är 26 år, jag har haft åldersnojja sen jag var 19 och pluggar till musikalartist. Jag har en livslång kärleksaffär med USA (framförallt Boston och NYC) och tycker om böcker, serier, vin, picknick, sommar och att analysera. Jag tycker livet är det svåraste och vackraste som finns. Har bott i Sthlm i 1,5 år och jag älskar den här staden, men ibland är den ganska ensam och jag saknar ett gäng, folk att dra ihop middagar med och fuldansa. Maila gärna på [email protected] PUSS!

    Lisa 2015-01-07 21:37:42
    Svara
  • Hej!
    Vi är en bunt tjejer, alla omkring 19 år som startat en bokcirkel såhär till nytt år. Bor du i närheten av Malmö och vill träffa oss någon gång i månaden för vin, boksamtal och annat vettigt så skriv till mig!
    [email protected]

    Joy 2015-01-07 19:32:30
    Svara
  • Hejhej! Jag heter Amanda, är 21 år gammal och bor i solstaden (a.k.a. Karlstad). Pluggar just nu mediekommunikation och längtar efter en eventuell utbytestermin i Storbritannien nästa höst. Tycker himla mycket om hundar, bakar för mycket och hör hemma i Ravenclaw. När jag får tid över dricker jag gärna öl, tittar på visuellt snygga filmer (är svag för Wes Andersons estetik) eller rider islandshäst.
    Kram på er!
    [email protected]

    Amanda 2015-01-07 15:08:39
    Svara
  • Hej! Jag är Daisy och går nu sista året i högstadiet, tänker söka till Estetik Bild & Form. Tycker om att fotografera, lyssna på The Cure, åka buss, måla osv osv. Spelar också innebandy och har tagit några lektioner i gitarr men är mest självlärd. Är ett ganska nyblivet Harry Potter-fan och tillhör Gryffindor om det skulle säga er något.
    Kram, hör gärna av er!
    [email protected]

    Daisy 2015-01-07 11:22:03 http://vinylbrus.blogspot.com/
    Svara
  • Glömde ju såklart att skriva min mail. (Typiskt)
    Här är den i alla fall:
    [email protected]

    Jannica 2015-01-07 08:53:04
    Svara
  • Hej, Jag heter Jannica, jag är 22 år och bor i Göteborg, jag skulle gärna vilja hitta någon att hänga med eller att skriva till. På dagarna jobbar jag på kontor och kvällarna spenderar jag mest med böcker och jag går gärna på bio eller ser på film hemma. Så om det är någon som vill prata om vad som helst, framtidsdrömmar, resor, böcker, film eller kanske politik.
    Vore himla roligt att träffa någon ny och kunna skicka vykort till när man är ute på äventyr 🙂

    Jannica 2015-01-07 08:52:16
    Svara
  • Hej, jag heter Moa, är 17 år och bor utanför Malmö. Jag går i andra ring och efter studenten är drömmen att resa runt i världen. Jag undrar om det finns någon annan resetokig eller kanske någon som bor i ett annat land som vill prata om framtid, drömmar, resor och vackra platser? Om vi är flera hade det varit kul att starta en mejlcirkel eller liknande där vi kan skicka vackra bilder, prata om erfarenheter och drömmar eller skicka en massa fina vykort. Ett litet ps är att jag inte har någon att resa med så om någon är intresserad av att bli resekompisar sommaren 2016 eller året 2016-17 (dvs sommar till sommar) så hör av dig så kan vi mejla eller ses och ta en fika!

    Mejl: moa_raud @ hotmail.com (OBS: ta bort mellanrum!)

    Moa 2015-01-06 16:25:16
    Svara
  • Jeg er en nitten (snart tjue) år gammel jente fra Norge. Studerer sosiologi og synes derfor selvfølgelig samfunn, politikk og mennesker er kjempegøy! Bortsett fra på lesesalen finner du meg på treningssenteret (i styrkerommet fordi girlpower) eller i senga (min favorittplass), gjerne med en tv-serieepisode på dataskjermen (stor fan av Skins, Breaking Bad, Game of Thrones ++) og en tekopp i hånden. Hvis du vil maile om tv, film, hunks & ladies, politikk, samfunn, filosofi og kjærlighet, kan du jo sende en mail: [email protected].
    Wopwop!

    Frøydis 2015-01-06 02:10:22
    Svara
  • Hej!
    Bor i Stockholm, 19 år och är bara allmänt sugen på att hänga med något nytt gäng som har fina åsikter, tycker om att kramas och som gillar annorlunda.
    Kram. <3

    Mail: [email protected]

    Claudia 2015-01-06 01:03:27
    Svara
  • Jag brinner även för politik. Länge leve socialism och feminism!
    Här kommer min e-post förresten: [email protected]

    Vanessa 2015-01-06 00:21:51
    Svara
  • Politik är också ett stort intresse. Länge leve socialism och feminism 🙂
    Glömde även min e-post så här kommer den:
    [email protected]

    Vanessa 2015-01-05 23:40:20
    Svara
  • Hej! 😀

    Jag är Vanessa, 19 år och bor i Göteborg.
    Jag är värsta musiknörden som älskar att rabbla upp fakta om olika indieband och discomusiken ligger mig också väldigt varmt om hjärtat. Sjunger även titt som tätt.
    Förutom musiken så älskar jag film (gå på bio), design/inredning, konst, besöka museum och spela sällskapsspel.
    En annan sak som jag tycker mycket om är min favoritbutik Monki.

    Ciao!

    Vanessa 2015-01-05 22:45:42
    Svara
  • Hej framtida brevvän! Jag heter Angelica. Mina intressen är allt från att skriva romanmanus och dikter till att sjunga och bygga pärlplattor. Är intresserad av egentligen allt estetiskt och kreativt. Tycker även mycket om naturen och katter. Jag har en son och även fast mitt barn är det bästa som hänt mig, så där som det ska vara, så vill jag gärna hitta vänner i sammanhang som inte är föräldrarelaterade, vänner som man kan skriva med om allt – inte bara barnmat. Men såklart får även ni med barn gärna skriva, ville mer förtydliga att det viktiga för mig är att du och jag stämmer med personkemi, inte att våra barn råkar vara jämngamla. Det är ju liksom jag som ska ha brevvänner och inte bebisen. 🙂

    Mailadress: skogsvirvla (@) gmail.com

    Angelica 2015-01-05 22:32:18
    Svara
  • Tjena! Jag heter zelda, är 18 år och bor i stockholm.
    På helgerna är jag nästan alltid full och glad, men dom där dagarna där emellan är jag oftast väldigt tankspridd och grubblig och känner ofta att folk helt enkelt inte fattar nånting. Tänkte att det vore rätt fint att skriva lite med nån man inte känner alls om precis vad som helst. typ reflektera över varför saker blir som de blir, vad som egentligen betyder något, elr bara berätta om en fin bok/text man läst elr bara skriva av sig helt enkelt.

    [email protected]

    Zelda 2015-01-05 20:03:51
    Svara
  • Hejhopp,
    Amanda heter jag, fyller snart 21 jordsnurr och ska om exakt två veckor flytta från Skåne till Uppsala för att börja plugga. Känner inte en prick där förutom min pojkväns familj som jag ska vara inneboende hos till att börja med (hurra…hehe). Är faktiskt ganska livrädd men ändå pepp!
    Tycker om katter, att resa, träna, testa nya saker och dagdrömma. Har bestämt mig för att bli modigare och sluta oroa mig så mycket.
    Hade varit sååå roligt med en ny brev/mejl/chatt/irl-kompis att kunna lätta på trycket, skratta, diskutera, osv med!
    Så hör av dig till mig, [email protected] om du vill 🙂

    Amanda 2015-01-05 20:02:12
    Svara
  • Hej hej,
    jag heter Katja, är 28 och bor i Helsingfors. Håller på bli färdig med min magisters i engelska och försöker hitta jobb. Jag älskar böcker, vegansk mat, engelska kriminalserier, långa promenader, och även att ta en glass vin eller en öl på en pubb.

    Undrar om det är andra i Helsingforsområden som skulle villa mötas upp för det sistnämnda, eller något annat roligt?

    Katja 2015-01-05 16:56:14
    Svara
  • […] Sandra! Kan du inte påminna bloggläsarna att gå tillbaka till penpals-kommentarerna o kika lite! Många skrev ju ganska sent, och det är ju mkt röda, lediga dagar framöver. Man kanske hittar […]

    answers to past weeks comments. part 1. | Niotillfem 2015-01-05 14:56:22 http://rodeo.net/niotillfem/2015/01/answers-to-past-weeks-comments-part-1-8/
    Svara
  • Hej jag heter Louise och är 18 (snart 19) som tar studenten till sommaren. Jag bor för tillfället i en liten håla vid namn Katrineholm och vet inte vad ska göra med mitt liv om ett halvår. Jag drömmer om att åka som au pair till Paris men jag vet inte om jag vågar. På fritiden tycker jag om att filosofera, fotografera, skriva, läsa och fika. Jag skulle vilja ha en kompis att mejla med som tycker om att resa, kanske är au pair, bor utomlands, har tagit sig igenom något tufft i livet eller tycker om att prata om djupa saker. En person att skratta och gråta med helt enkelt! [email protected]

    Louise 2015-01-04 20:31:44 http://fotografensdotter.blogg.se
    Svara
  • Hej!

    Är en tjej som blir 18 i mars, bor i dalarna och gärna skulle vilja prata med människor om prestationsångest och böcker. Mitt hjärta klappar hårdast fantasy men denna bokslukare slukar det mesta.

    Annars tycker jag mycket om att springa, secondhand-shoppa, dricka te, tänka, skriva och att vara i naturen. Om du skulle vilja prata om dessa ämnen eller något helt annat maila [email protected]

    Amanda 2015-01-04 13:45:01 http://lostinspace.webblogg.se
    Svara
  • Hej du!

    Jag heter Emma, är 15 år och bor i Sthlm. Jag gillar att prata, jag gillar kultur, politik, mode (!!!) och loppisar! Jag letar efter nya vänner som jag kan prata med allt om, kärlek, livet, politik, mode osv osv. I verkligheten eller på internet. Kanske en ny bästavän i min egen ålder eller en storasyster-vän som är närmare 30. Ålder spelar ingen roll! (sålänge du inte är en gammal äckelgubbe haha)

    Låter jag intressant? Mejla [email protected]

    Kraaaam!

    Emma 2015-01-04 11:49:49
    Svara
  • Heter Laura, fyller 17 i maj och är för det mesta världens gladaste. Går natur med musikinriktning på sthlms musikgymnasium men känner ibland att jag borde börjat på södra latin. Gillar feminism, att prata om mens, träning (pga bästa mentala avslappningen ever), måla, fota, sjunga, SKRATTA. Försöker lära mig piano men det går himla segt. Vill gärna skriva med någon och kanske påbörja nya vänskaper. Min äldre bror har precis flyttat hemifrån så känner mig rätt ensam och deppig allt oftare, så det vore fint med en brevvän! Längtar efter folk med samma intressen (eller andra intressen!) som jag kan ventilera livets bättre och sämre stunder med, prata om identitetskriser med, om vem man vill bli och vad man vill göra i livet. Skriv till mig på lauralind98(a)gmail.com! Eller läs min blogg som jag sporadiskt uppdaterar för att få en lite bättre bild av mig: laurasdagar.blogg.se

    Laura 2015-01-04 11:46:48 http://laurasdagar.blogg.se
    Svara
  • Mitt namn är Märta och jag fyller snart tjugo år. Jag gillar sushi, mänskliga rättigheter, svart kaffe, Quentin Tarantinos alla mästerverk, stiliga män, feminism, att gå ut och dansa och att skratta. Jag gillar att skriva, att lyssna, att hjälpa och att roa, så hör av dig till mig om du vill ”prata av dig”, diskutera vilken den bästa låten av the smiths är, få skickade hunkbilder till dig varje fredag, eller bara lära känna en ny ganska snäll människa. Jag tar gärna en kaffe/en öl! Hoppas vi hörs! xoxo

    Märta 2014-12-20 16:14:04 http://anotherteenagerebellion.tumblr.com
    Svara
  • Og mailen min er [email protected]

    Håper å høre fra noen!

    Jenny 2014-12-17 21:12:52
    Svara
  • Hei!

    Jeg er 21-år gammel jente som bor og studerer i København. Jeg er halvt norsk, halvt dansk, og søker egentlig både brevvenner og folk som har lyst til å møtes på kafe, bar, eller konsert her i området (København/Malmö/Lund, I’m not picky). Elsker musikk, teater, pinterest, film, og bøker (som alle andre her virker det som om). Håper på å få jobb innenfor musikkbransjen når jeg blir ferdig med studiene (er fortsatt litt tid igjen), enten i Sverige eller England.

    Jenny

    Jenny 2014-12-17 21:12:14
    Svara
  • Hallå åh, om någon letar än; en mailvän/en brevvän eller, om en har så tur, möjligen någon i umeyo/Berlin som vill hänga drick vin ta en kaffe gå vilse ihop. Flyttad väl äntligen till berra efter nyår och vill ha nya tassar att skaka! Att introducera sig här känns hopplöst och klurigt och exponerande men 19-UÅ-flicka-feminist-förvirrad-filmskapare-febrig-osv!!!

    [email protected]

    Emma 2014-12-16 00:28:48 http://www.flukturans.wordpress.com
    Svara
  • Hallå! Söker någon att maila med, då brev kanske är för långsamt för mig.
    Jag älskar valar, Bruno K Öijer, att kolla på stjärnor, vandra i regn, kläder med krage, facklitteratur om psykiatri, att sy (eller snarare att försöka lära mig att sy), second hand & att lära känna nya människor.
    Jag är oorganiserad, engagerad, empatisk, lojal, ärlig. Noggrann, detaljinriktad och nyfiken. Har alltid nära till humor och skratt. Skriver mycket, läser en del, lär mig ofta nya saker.
    Söker någon vettig & öppen.
    Maila mig på pottefilla(@)hotmail.com, så kan vi ha kul.

    23år, kvinna 2014-12-15 11:34:23
    Svara
  • det här lät alldeles för roligt för att inte testa!

    Jag heter då Tove och är 19 år. bor i vår underbara huvudstad och känner livet efter studenten, som för många andra, lite förvirrande. är du en sådan som känner för att lätta hjärtat lite i skrivform, söker som jag lite nya kompisar eller bara känner för att dela med dig själv till någon annan är jag här!

    jag själv är oblyg, glad, lättsam och älskar barn! jobbar just nu på förskola för att sedan i mars ta mitt pick och pack och dra till Nya Zealand som Au Pair i ett års tid. jag älskar filmer, kaffe, peppande saker i vardagen, fota, dela vardags/livsproblem och mat. låter det någorlunda intressant väntar jag på att du hör av dig! 🙂

    Kram!!

    [email protected]

    Tove 2014-12-14 23:28:27
    Svara
  • Hej!
    Vi letar efter en brevvän åt vår kompis David eftersom han önskar sig det i julklapp och eftersom vi är så snälla vänner så vill vi fixa det åt honom.

    David är en 26-årig liten prick från Karlstad som gillar att kicka fotboll och umgås med sina fina vänner (hoppas vi) samt blir lycklig av att träffa nya människor. Gillar även musik, fuldans och att resa.

    Så är du också en trevlig prick eller känner någon som är det och vill ha David som brevvän så tveka inte, skriv!

    Skriv till mig så vidarebefordrar jag till David: [email protected]

    David 2014-12-14 17:59:32
    Svara
  • hej vänner.
    jag heter norah, fyller 16 år den 16 januari och går i ettan på gymnasiet. bor på en ö som heter åland, en plats som gör en gladare än gladast och ledsnare än ledsnast.
    längtar efter london och vackra män.
    tycker om att skriva och läsa, dansa och sjunga, prata om allt möjligt, människor, fest, promenader och sådant som får en på andra tankar.
    gillar musik som t.ex. kings of convenience, sufjan stevens, david bowie och arcade fire gjort.
    skriv så snabbt du kan, längtar efter att skriva brev och dela gråt, skratt och allt som hör livet till!
    [email protected]

    Norah 2014-12-14 17:46:23
    Svara
  • Ålder: 16 nästa månad
    Mail: [email protected]
    Hej jag heter Sigrid och bor nere i Skåne. Jag är feminist och håkanist, gillar att sjunga, spela teater, skriva om allt som känns och är allmänt kreativ. jag är en person som oftast är glad men också rätt känslig. Fem saker som skulle beskriva mig är: feminism, vintage/second hand, träning, Håkan Hellström, konst/kreativitet.
    Hör gärna av dig om du är suger på att ta en fika/ skriva brev osv

    Sigrid 2014-12-14 14:22:44
    Svara
  • Insåg att jag glömde skriva in min e-postadress, ack så klantigt, här är den och min insändare: [email protected]

    Jag gör ett försök då 🙂
    Jag heter Rebecka, är 20 år gammal, från Stockholm. Vet inte riktigt vem jag är än, eller riktigt vad jag vill, försöker fortfarande klura på det. Skriver för att jag inte hade haft något emot att träffa nya vänner, skulle vara jättekul att lära känna någon ny!
    Jag har börjat få upp ögonen för fotografering (är fortfarande på en amatör nivå, men det är kul!), gillar att läsa och kolla serier och håller för närvarande på att övningsköra (det går framåt!).
    Hör av dig om du vill, det hade varit hur kul som helst!
    Kram.

    Rebecka 2014-12-13 14:25:02
    Svara
  • Hallå där!

    Elin heter jag, är 32 och bor i Malmö. Hade varit kul att träffa lite nya människor och hitta på saker med! Vill du bara skriva går det också bra. Jag lever som kontorsråtta på dagarna och med mycket hemmamys på kvällarna men drömmer mig ofta bort, att bara hoppa på det där planet, satsa på en yogakarriär i Västindien eller träffa den där investmentbankern.

    Gillar: hänga på barer, ta del av kulturliv (film, utställningar, konserter, teater etc. även om det känns som jag missar det mesta där), mode och kläder (nytt och gammalt), kaffe i köket och snacka, inredning och loppisar, hänga i parken, musik framför allt soul, r n b etc. Jag älskar också att pyssla, göra smycken och tycker det är kul med smink och sånt.

    Söker alltså folk som vill hänga och fylla livet med lite extra innehåll eller bara skriva lite!

    elinjewelry(@)gmail.com

    Elin 2014-12-12 23:28:16
    Svara
  • Vill hemskt gärna hitta en ny vän att snacka skit, och viktiga saker, med. Detta är lite av ett spontaninfall, men mejla mig ändå – jag är rätt skön och snäll! ([email protected])

    Vanligt brev är underskattat så det skulle vara roligt, annars fungerar andra metoder också!

    Jag ÄR: volleybollspelare, beteendevetare, tävlingsfreak, envis, skåning, 18.

    Jag GILLAR: ironi, hippies, skratt, promenader, skrivande, snälla vänner, bra böcker, fint hår, listor, spendera håltimmar på café, dansa på klubb.

    jo 2014-12-12 07:10:36
    Svara
  • RESA?!

    Hej!
    Skriver faktiskt inte för att hitta en brevvän utan någon spontan själ som har lust att fly från kallare breddgrader lika mycket som mig.
    Är en glad, lugn och djurälskande tjej på 25 år som är trött på snön innan den ens lagt sig sådär tråkigt fint på alla träd.
    Har siktet inställt på antingen en roadtrip i USA eller lite häng i Indonesien/Australien/Thailand (men är öppen för andra förslag också).
    Vill lära mig surfa, dansa hela nätterna och läsa böcker i solstolen!
    Känns det som det är något du skulle kunna tänka dig släng gärna iväg ett mail på pernilla.larssons @ gmail.com

    Pernilla 2014-12-12 00:34:57
    Svara
  • Hej!
    Marre heter jag, fast egentligen Marianne, men det har ingen kallat mig på hundra år. Är 22-årig norrlänning men har senaste fyra åren bott i Stockholm. Jobbar för mycket (butik), pluggar på universitetet (ekonomi) därtill & är intresserad av psykologi. Trivs för bra på båda platserna för att kunna göra det jag egentligen (?) helst vill, vilket är att RESA. Gillar träning, vin, bio, KAFFE & allt man kan tänkas hitta på utanför lägenhetens fyra väggar. Klättrar nämligen på väggarna om jag råkar vara hemma ensam för många timmar. Så om någon vill mailväxla/hänga är jag up for it! Kram!
    ([email protected])

    Marre 2014-12-11 22:55:15
    Svara
  • Jag märkte precis att man kanske inte ser att det ska vara TVÅ bindestreck i min epost-adress hana–[email protected]! 🙂 🙂

    Hana 2014-12-11 20:45:48
    Svara
  • Hei! Jeg heter Bettina, er 26 år og i januar flytter jeg til Stockholm for å jobbe på PR-byrå. Jeg har ingen sted å bo og kjenner ingen i Stockholm, og det ville være toppen hvis noen ville ta en fika eller glass vin med meg en kveld! Jeg er fra Oslo, men har bodd i Danmark de siste seks årene. Jeg liker islandsk indiemusikk, å ha piknik på gulvet, Håkan og loppiser. Jeg er dårlig til å danse, men gjør det allikevel.

    Bettina 2014-12-11 20:27:58 http://stjernekikkert.blogspot.com
    Svara
  • Hej kära ni!

    Vilken rolig idé! Var ska man börja? Mitt namn är Hana och jag är 19 år. Jag bor i södra Sverige men kommer att förhoppningsvis dra flyttlasset mot Stockholm hösten 2015! Jag är en tjej som älskar att prata om allt mellan himmel o jord, långa fikastunder, lyssna på musik, läsa böcker, träna och umgås med människor!
    Jag befinner mig i en slags dimmig fas efter studenten, och försöker klura ut vad jag vill göra/åstadkomma osv.. Så diskussioner och djupa samtal är något som faller mig i smaken!

    Är det någon känner att den vill slänga iväg ett mail till mig så är hen mer än välkommen att göra det!
    Stora kramar! /Hana (hana–[email protected])

    Hana 2014-12-11 20:24:00
    Svara
  • […] Paradise Hotel samt svara på lite brevvänner som jag fått tack vare fina Sandra Beijers inlägg: brevvänner christmas edition. Hennes blogg och läsare är bland de ljuvligaste av sin sort […]

    Dagens decemberbloggare är jag. 2014-12-11 19:00:47 http://jennifersandstrom.se/2014/12/11/dagens-decemberbloggare-ar-jag/
    Svara
  • Uppsalabor, titta hit!

    Är en student som är trött på en slentrianmässig grå vardag och behöver en kompanjon eller fler som vill göra saker, helst saker utanför det ordinära jantelivet som jag absolut inte vill bli en del av. Är 20 år med en åldersnoja och vill inte slösa bort mitt liv på att vänta på att nåt ska hända, vill uppleva saker och skratta mycket och inte bli en grå själlös svenne. Har väldigt låga krav på vad som kvalificeras som extraordinärt, det kan vara att dansa (obs på riktigt ingen pistpumping eller melankoliskt svajande) hela natten på nån nation och skriksjunga till Håkan eller annan bra musik, cykla runt på sommaren till varenda park och badstrand som en kan hitta, upptäcka nya saker, åka ut till Sunnersta med femhundra filtar och kolla på stjärnorna och tänka på universum, gå på små spelningar, göra spontana saker, känna sig levande, sånt där. Öppen för förslag!

    Är en sån som skrattar mycket, är veg/feminist/antirasist/vänster/antikapitalist/anti hbtq-fobi, älskar second hand och vintage, reser omkring alldeles för mycket, älskar allt från 70-talet särskilt musiken och kläderna, hobbyfilosof, målar och ritar, gillar naturen, pluggar till gymnasielärare pga vill förändra världen på nåt sätt, mer får ni som undrar veta inom en snar framtid.

    mail: [email protected]

    Siri 2014-12-11 17:33:23
    Svara
  • Just ja, adressen är [email protected]

    Morgonpigg 2014-12-11 13:48:18
    Svara
  • Jag skulle vilja ha ett litet gäng att hänga med på helgförmiddagar, gärna på Södermalm där jag bor. Jag har ett barn på drygt 2 år (därav den kanske lite udda umgängestiden). Har du också morgonpigga barn så ta med dem. Jag gillar god frukost och pratar gärna film, böcker, politik, mat eller skit.
    När det inte är min tur att gå upp tidigt tycker jag om att gå ut dricka öl och dansa sent.

    Morgonpigg 2014-12-11 13:47:02
    Svara
  • inatt vaknade jag av regnet. igår natt vaknade jag av att min roomie hade sex i rummet ovanför. i förrgår natt vaknade jag av att jag ramlade ur sängen. ingenting av det här är sant. allt är sant. jag vill aldrig känna några gränser. jag vill aldrig se skillnaden mellan verklighet och fiktion. vill du bli min mailvän? jag längtar efter dig.

    xx,
    [email protected]

    ellen 2014-12-11 12:15:57 http://lillahavet.tumblr.com
    Svara
  • Är 20år och nyinflyttad till centrala Köpenhamn pga kärlek (+tråkigt jobb/ivägflyttade vänner/tråkiga rutiner i föregående stad). Vill ha någon att hänga med nununu.
    [email protected]

    Louise 2014-12-11 11:15:49
    Svara
  • Hej!
    Hoppas det finns någon vän kvar till mig. Jag kallas Mila, är 26 år och kommer från Malmö. Sedan några år tillbaka bor jag dock i Lund. Mina intressen är som många andras här: god mat, vin, fika, bra musik osv.

    Jag söker efter någon att träffa på riktigt. Jag skulle vilja bjuda hem dig på fika (jag är grym på att baka och laga efterrätter!) och vi kanske kan utforska Malmö/Lund/Köpenhamn tillsammans? Gå på after work/school? Snacka om film/bok/feminism?

    Jag önskar också hitta någon som älskar kvinnliga RnB/Pop/Soul artister som jag. Finns ju så många bra! Tinashe, Mapei, Seinabo Sey och Tove Lo är några av dem som kommer till Vega i Köpenham i vår. Vill du följa med?

    Malia mig på mt07jh8 @ gmail.com

    Mila 2014-12-11 11:12:58
    Svara
  • Hej, namnet är Rebecca och avrundar snart mitt 21 år.
    Igår fick jag det underbara och skrämmande beskedet att jag till våren kommer börja plugga i Lund, och söker då lite nya bekanskaper (har du en välkomnande soffa eller rent av rum som behöver boende skulle hjälpen uppskattas, självklart inget måste). Intressen som rör allt från klassisk litteratur till senaste CoD ligger mig varmt om hjärtat. Hör av dig om du känner dig manad, oavsett vart och hur du är bosatt, nytt folk är alltid uppskattat.

    Kontakt: [email protected]

    Rebecca 2014-12-11 10:11:45
    Svara
  • ♀ ♥ ♀ ♥ ♀

    Andrea 2014-12-11 00:43:50
    Svara
  • Åh en kan aldrig få för många brevvänner! ♥Älska handskrivet♥

    Om mig:
    ♀ En duktig flicka som är påväg ut ur det och försöker bli lite mer som rebecca&fiona
    ♀ Arton. Känner mig ibland som åtta, ibland som sextioåtta
    ♀ Feminist som tycker att klimatfrågan får ALLDELES för lite uppmärksamhet
    ♀ Kan lyssna på såväl filosofiska rummet som electro och mainstream housemusik

    Om dig:
    ♥ En person som inte vill hålla upp nån perfekt fasad
    ♥ Vill skriva diskutera och filosofera om politiken/samhället/världen/framtiden!!!
    ♥ Är pepp på att dela tankar om att växa upp, prioritera, carpa, ha konflikter, bli någon, hitta sig själv och hela det kalaset
    ♥ Och som vill skriva om allt annat fint som behövs i livet: loppisar, såpbubblor, läsning/boktips, pyssel, kattvideos, 60-talet, temalåtlistor, museibesök, slösurfning, dagdrömmar, etc etc.

    andreabyding (@) gmail.com

    Andrea 2014-12-11 00:29:29
    Svara
  • Under vårterminen tar studierna mig till Örebro. Det vore så mysigt och fint att ha någon att fika med ibland. Starta bokcirkel kanske? Jag fyller snart 24, om det nu spelar roll. Tycker annars om att hänga på bibliotek och strosa runt på second hand + loppisar. Litteratur är visst också min kopp te, och te förstås. <3 rosannakahelin(at)gmail.com

    Sanna 2014-12-11 00:16:48
    Svara
  • Hej hej!

    Plats: Stockholm

    Är en tjej på 21 som tog studenten förra året och sedan dess har de flesta vänner bytt stad eller land eller så har man bara glidit ifrån varandra, söker därför nytt folk i STOCKHOLM att hitta på massa olika saker tillsammans med!

    Jag tycker om att gå ut, öl, läsa böcker, second hand och loppisar, film, långa promenader samt diskuterar gärna feminism. Gillar det mesta egentligen, men det är nog mycket lättare att se om man klickar med en person om man ses i verkligheten. 🙂

    Hör gärna av er!

    [email protected]

    Johanna 2014-12-10 23:37:45
    Svara
  • Jag är en 17-årig karolina från Stockholm.
    Jag gillar att hoppa runt till hög musik, fundera på religion och livsfrågor över hundra koppar te och tända ljus. Tycker vintern är fin och sådär men hoppar helst över tröttheten och mörkret för det är jag färdig med känner jag nu. Behöver lite nytt, så inspiration och nya vänner vore fint.

    Tycker framtiden är skitläskig men har kanske lite drömmar ändå, mest olika platser jag vill se.

    Tycker om att känna bankade hjärtslag och varma händer. Tycker inte om rödvin men jag jobbar på det. Längtar mycket, mest bort just nu. Längtar också massor efter något jag inte riktigt kan sätta fingret på och förklarar det med en pojke som var min för en kväll i augusti.

    [email protected]

    karolina 2014-12-10 23:21:18
    Svara
  • Vill du ut och resa – men inte funnit din resekompis än så kanske vi är menade att bli vänner?
    Jag är trött på den slentrianmässiga vardagen. Mina drömmar är större än att leva något studentliv här i Sverige. Mitt inre längtar efter andra äventyr. Kanske en tågluff?
    Jag är 22 år gammal och vars hjärta brinner för musik, litteratur, poesi, kaffedrickande och fotografering.

    Hör av dig! Jag tycker om nya bekantskaper.
    Hanoiirocks @ hotmail.com

    madeleine 2014-12-10 22:17:56
    Svara
  • Jag är 16 år, älskar att umgås med mina vänner, lyssnar på musik och dagdrömma om framtiden. Jag skulle älska om någon ville brevväxla med mig och skriva om ALLT!

    Hör av dig, [email protected]

    Ellen 2014-12-10 21:32:16
    Svara
  • Hej du! Här har du mig, en 25 år ung finlandssvensk poet som nog aldrig kommer att bli vuxen (så känns det just nu i alla fall). Jag klafsar för närvarande omkring i en ganska gråblek vardag (som mest handlar om jobb) och väntar på att Livet ska ta fart, och samtidigt som jag är rädd för att vakna upp när jag är 60 och ångra att jag inte gjorde alla de där galna sakerna jag borde ha gjort, vet jag ju att ingen annan än jag kan sätta fart på det här, Livet… Jag söker dig som längtar efter en ”riktig” brevvän (alltså, en som skriver brev för hand med penna på ett papper). Jag ser så mycket fram emot ditt brev på min dörrmatta! Vi kan skriva om vad som helst. Om både små och stora saker. Har en tendens att svara snabbt och med många ord. Jag tycker om ändlösa kafésittningar, bibliotek och böcker, att skriva, rödvin och ljust öl, att upptäcka nya platser och människor, äventyr… Du kan skriva till min e-post [email protected] först så kan vi byta adresser sen! Kram.

    Josefin 2014-12-10 18:18:49 http://www.ester-lisa.blogspot.fi
    Svara
  • HANNA, 21, UMEÅ.
    I januari flyttar jag till Umeå för att plugga till lärare. Känner egentligen ingen i Umeå förutom min kille och hans kompisar, så hade varit skoj att hitta nån mer att hänga med! Skulle även vara kul att bara maila med någon om allt och inget.
    Fördriver tiden med böcker, filmer och tv-serier. Är nördig i populärkultur och anser att ett liv utan god mat ej är värt att leva. Jag tränar thaiboxning, yoga och rider islandshäst. Gulliga djur är typ det bästa som finns. Intresserad i historia, människor och politik. Skriver och målar. Har för många intressen än jag hinner med!
    Skriv gärna! [email protected]

    Hanna 2014-12-10 17:57:55
    Svara
  • Jag gör ett försök då 🙂
    Jag heter Rebecka, är 20 år gammal, från Stockholm. Vet inte riktigt vem jag är än, eller riktigt vad jag vill, försöker fortfarande klura på det. Skriver för att jag inte hade haft något emot att träffa nya vänner, skulle vara jättekul att lära känna någon ny!
    Jag har börjat få upp ögonen för fotografering (är fortfarande på en amatör nivå, men det är kul!), gillar att läsa och kolla serier och håller för närvarande på att övningsköra (det går framåt!).
    Hör av dig om du vill, det hade varit hur kul som helst!
    Kram.

    Rebecka 2014-12-10 17:55:26
    Svara
  • Hejjjjj (med risk för att inte synas med tanke på alla andra bra kommentarer)

    Jag heter Hannah, är 23 år gammal. Trött på det mesta livet har att erbjuda, har mycket ångestrelaterade problem som jag försöker ta tag i. Har ett jobb, världens mysigaste lägenhet och två perfekta katter. Jag och min första kärlek gjorde slut i våras och sen dess har jag inte riktigt mått hundra.

    I övrigt älskar jag att dricka vin, läsa böcker och röka mycket cigaretter.

    ser nu att texten ser lite deprimerande ut haha, men jag är ofta glad!!! 🙂

    heliosson @ hotmail.com

    Hannah 2014-12-10 15:50:40
    Svara
  • HEJ! är fan helt värdelös på sånt här.. Men det låter så himla kul så gör ett försök.

    24 år bor i Göteborg men är ursprungligen från Örebro, jobbar extra i butik och har även lyckats vända på dygnet!

    Tycker om feminism, djurrätt och chips. Älskar att skratta och prata strunt ( och allvar), saknar en vän att göra det med. Skulle gärna vilja ha någon att mejla med eller kanske träffa här. Kanske någon som inte tvekar på att ta en spontan kväll på stan med fika eller kanske ett glas vin!
    Eller varför inte en bokcirkel, träning eller liknande :)?

    Skriv gärna!!
    [email protected]

    Elin 2014-12-10 13:41:42
    Svara
  • Jag tänkte inte skriva här egentligen denna gång, men så såg jag alldeles nyssnyssnyss att jag kom in på psykologprogrammet! Min drömutbildning som jag aldrig trott att jag skulle komma in på, känns helt overkligt. Men i alla fall! Den är i Örebro, och jag kommer inte känns en endaste en där vilket känns lite läskigt. Så nu hoppas jag att någon som bor där skulle vilja bli min kompis! Typ fika med, prata med och allt annat roligt man kan komma på! Kanske utforska staden tillsammans? Skulle vara jättekul att ha någon att känna där…

    Jag är hur som helst 19 år och är intresserad av litteratur, teater, det mesta som är kulturigt och så psykologi såklart! Hoppas nån vill skriva till mig!

    Kram! ellenfleur(@)hotmail.com

    ellen 2014-12-10 13:07:35
    Svara
  • Jag har bott i ca världens bästa stad i tre månader nu (göteborg så klart) och är ute efter fler kompisar som vill öla och dansa med mig (och snacka om viktiga saker också så klart)

    Lite gölliga saker om mig, jag älskar kaktusar, är besatt av glitter, hatar smör, feminism är livet, pluggar till jurist och ska rädda världen.
    Hojta till om du vill öla och dansa med yours truly pussssss (E-mail me maybe: [email protected])

    Donjeta 2014-12-10 01:01:28
    Svara
  • jag heter isabella, är 20 år och bor i umeå. lever på listor och att laga middagar att bjuda mina kompisar på och sedan höra dom mm:a och åhh:a mellan tuggorna. älskar yoga, den asiatiska mataffären i hötorgets t-baneuppgång och indien. odlar, saftar, syltar, groddar, picklar. och dansar mig svettig till hård jävla techno, en mjuk och psykedelisk john frusciante eller disco.

    jag gillar även att skriva. både mejl och brev. och prata.

    [email protected]

    isabella 2014-12-10 01:00:29
    Svara
  • Tjabba borås och göteborg!!
    Jag är Mikaela, är 21 år och råkar för tillfället ha jävligt otur med jävligt många saker: jag är arbetslös, bor hemma igen och inga vänner vill festa och va med på min verklighetsflykt.
    Men kanske du vill? Eller ja, skulle älska att bara gå och ta en fika med en ny person, det hade gjort mig så himla himla glad! 🙂 Stor kram! [email protected]

    Mikaela 2014-12-10 00:58:48
    Svara
  • jag heter isabella, är 20 år och bor i umeå. jag lever på listor och att laga spektakulära middagar att bjuda mina kompisar på och sedan höra dom mm:a och åhh:a mellan tuggorna. älskar yoga, den asiatiska mataffären i hötorgets t-baneuppgång och indien. odlar, saftar, syltar, groddar, picklar. och dansar mig svettig till hård jävla techno, en mjuk och psykedelisk john frusciante eller disco.

    isabella 2014-12-10 00:55:46
    Svara
  • Hejsan! Jag heter Alice, 18 år, bor i Sthlm och har tyvärr ingen romantiskt text att skriva om mig själv där jag gillar att kedjeröka och dricka rödvin (jag kan uppskatta det men det symboliserar mig inte på något sätt alls). Jag går sista året på gymnasiet inriktning ekonomi – Inget som intresserar mig men som jag enbart valde för att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv men allting kretsar ju ändå runt pengar på ett eller ett annat sätt. Mitt liv består av en stor jävla berg och dalbana där jag har vänner, dock väldigt ytligt då jag kan inte undgå känna att de i min omgivning oftast har en baktanke. Vilket resulterar i att jag känner mig så fruktansvärt ensam. Jag söker därför efter någon som kan prata VILKEN tid på dygnet som helst, är öppen för allt och som kan ställa upp som en sorts dagbok som ger feedback så ska jag göra det samma för dig.

    [email protected]

    Alice 2014-12-09 23:36:39
    Svara
  • Det här är rätt läskigt faktiskt, men ändå en sån himla fin idé. Kan inte motstå. En vet ju aldrig…Jag söker någon att maila eller kanske skriva blyertsbrev med, och kanske efterhand även träffa. Gärna över en kaffe eller promenad.

    Elin heter jag. 22 år och boende i Göteborg tillsammans med pojkvän och två små ludna monster (med morrhår och svans). Läser på universitetet.
    Jag är: tv-serie-fantast, datanörd, feminist, ganska knasig, inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker, och ett major Harry Potter fan.
    Jag älskar: fantasy, choklad, gymmet, skogen, havet, foto, sällskapsspel, musik, promenader, vin, kattgos, bio, te och böcker.
    Jag vet: hur det känns att vara ledsen och allmänt omotiverad till det mesta, fastän man innerligt älskar mångt och mycket. Det skadar inte om du också känt så. Vi kan kanske peppa varandra. Skicka länkar med glada kattklipp och liknande. Jag vet också hur det känns att vara euforiskt lycklig och kär. Så vi kan diskutera bådeock.

    [email protected]

    Elin 2014-12-09 23:30:24
    Svara
  • Hej,
    jag heter Mimounah och är tjugoett år. Just nu bor jag i Göteborg men i januari kommer jag att flytta till Brighton för att plugga engelska. Jag söker brevvänner men också nya vänner i Brighton med omnejd (ja, jag räknar in London i det) som vill springa runt i små affärer i flera timmar, dricka kaffe, diskutera politik och kultur, fotografera vackra platser och lyssna på mig när jag gnäller över att jag aldrig kommer finna en partner som kan mäta sig med Draco Malfoy eller Harry Styles.

    Jag har tusen olika intressen så jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva mig själv. Men jag är ganska rar om jag får säga det själv. Skriv och berätta om dig själv så ska jag göra mitt bästa för att komma med en rättvis beskrivning av mig tillbaka!

    [email protected]

    Mimounah 2014-12-09 22:00:42 http://bonjourmimounah.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 24-årig skåning som i nuläget går på komvux (men är nästan klar! wiho!). Jag drömmer om att studera skrivande, teater och psykologi på högskolan när det bär av dit. Jag har precis börjat ta cellolektioner, efter att ha gått flera år och drömt om detta (kan knappt vänta tills jag kan spela igenkännande saker!). Jag älskar allt med teater; spela, produktionen, att se på osv. Annars så tycker jag om att läsa, skriva, spela sällskapsspel, maskerader, baka, fotografera, sjunga, gå på museum/utställningar, måla och att gå på loppis.

    Min mail är annelindah (@) live.se

    Lindah 2014-12-09 21:27:23
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 24-årig skåning som i nuläget går på komvux (men är nästan klar! wiho!). Jag drömmer om att studera skrivande, teater och psykologi på högskolan när det bär av dit. Jag har precis börjat ta cellolektioner, efter att ha gått flera år och drömt om detta (kan knappt vänta tills jag kan spela igenkännande saker!). Jag älskar allt med teater; spela, produktionen, att se på osv. Annars så tycker jag om att läsa, skriva, spela sällskapsspel, maskerader, baka, fotografera, sjunga, gå på museum/utställningar och måla.

    Min mail är annelindah (@) live.se

    Lindah 2014-12-09 21:26:34
    Svara
  • Hej! Jag är 19 år och pluggar ryska på Stockholms universitetet, är alltså språkintresserad och tycker att ryska är cirka det finaste språket i världen. Vad mer gillar jag? att gå på bio, feminism, politik, att prata, att läsa. Jag älskar att läsa och att analysera böcker, så om det är något du också gillar kan vi ju göra det tillsammans?

    [email protected]

    Klara 2014-12-09 21:07:38
    Svara
  • Åh störigt, tror inte min kommentar kom med. Gör om, gör rätt! Och som jag skrev innan, kan tänka mig hur många svinhärliga tjejer det finns härinne, så måste skriva. Jag är 25 år, bor i Malmö men tänkte vara en del i Gbg och mest i Frankrike under våren. Jag är nog en ensamvarg pga som mest kreativ då men gillar detta: att dricka vin och lyssna på soul, feminism, 2hand (man måste gräva i 10kr-korgarna där finns ju fynden!), att DANSA, spökhistorier, att nörda in mig på arkitektur och övergivna platser, dricka kaffe och babbla, laga mat och BJUDA, resa, äh eg allt det där självklara, eller det som är det för mig iaf. MEN! jag vill göra det mer och hela tiden! Är inte alls redo för vuxenliv, utan vill ist hitta ännu fler grymma personer som också är taggade på typ..spänningen in lajf? Ursäkta klyschan!! Skriv till: [email protected] så snackar vi. Och blir kompisar. Är supersnäll!

    Michaela 2014-12-09 20:58:34
    Svara
  • Hej igen alla fina!
    Via de här inläggen har jag skaffat världens bästa brevvän och en underbar bokcirkel så nu tänkte jag söka ännu mer trevligt folk att skriva med eller helst att umgås med!

    Jag heter Frida, är relativt nyinflyttad i Malmö, 24 år, älskar att åka över till Köpenhamn. Älskar fina meningar, att titta på vackra hus, att dricka öl/bubbel/vin, vandra runt på gator, lyssna på musik (Allt från 1D till Jedi mind tricks till Foy Vance), pyssla, T-rex. osv etc! Gillar att testa nya saker och lära känna snälla människor. Gillar även kaffe och att fika.

    Är du kul och snäll och kanske bor i Malmö? eller inte? fridahorney @ gmail.com

    Frida 2014-12-09 20:40:27 http://typfinasaker.tumblr.com
    Svara
  • Helu! Jag befinner mig just nu i Newcastle där jag bor och gör min studiepraktik på en välgörenhetsorganisation. Som en dröm! Åker (tyvärr) hem till Sverige i januari och fortsätter då att plugga i Umeå, där jag inte känner särskilt många. Fast jag är ändå pepp på framtiden, den är ju rätt spännande när allt kommer omkring. Övrig useful info: brinner för antirasism, feminism, samhällsfrågor och politik, är ca jordens största djur- och naturvän, drömmer om att beröra människor med musik och ser något romantiskt i det mesta. Är även extremt himla rädd för att dö. Usch. Älskar hur som helst tanken på att få nya vänner, tycker det är så spännande att lära känna nya människor! Skriv ba skriv! jossanhallner(@)hotmail.com

    Josefine 2014-12-09 19:58:52
    Svara
  • Men hallå!

    OK, lets try this. Först och främst kan jag nämna att jag är bosatt i Västerås, in case anyone wants to hang. Dock är jag lika intresserad av vinkvällar/fikor på stan som att brevväxla/mailväxla med en fin människa.

    Mitt namn är Denise, 20 år och pluggar helt enkelt Beteendevetenskap i Västerås då. Jag har en katt och hon är min egna lilla bebis, jag köper mer böcker än vad jag hinner läsa, tycker om vin och jag överlever mina föreläsningar genom att dricka en för stor mängd kaffe. Jag tycker om att bara sitta och prata om vad som helst hur länge som helst, allt från pojkproblem till… Ok, jag kommer inte på något vettigt but you get my point.

    Om något av detta känns helt okej så får vem som helst jättegärna höra av sig! Vore superkul.

    Min mail: denisus(@)live.se

    Denise 2014-12-09 19:36:53
    Svara
  • Hej där ute!Efter en termin i Spanien är jag strax tillbaka i lägenheten med min kille i en större svensk stad vilket känns. Jag pluggar beteendevetenskap (och mycket därtill) och jobbar där emellan. Är en allmänt intresserad person, nyfiken på allt och en riktigt klurare dessutom! Söker någon att brevväxla med om allvarliga saker, om politik, om vardag, film och allt det andra i livet.

    amanda.claesson(@)yahoo.se

    Amanda 2014-12-09 18:30:38
    Svara
  • Åh nu riskerar man ju att drunkna i alla andras fina förfrågningar, men jag kör!

    Är 30 år(låter typ som äldst här,men lovar-är inte alls gammal och tråkig:) som bor söder om söder och just nu är föräldraledig med min lilla tremånaders. Det vore så himla fint att hitta någon som också föräldraledig, eller andra som kan träffas dagtid. Kommer inte från Stockholm och har tyvärr inga kompisar här som har barn, så alla andra jobbar/pluggar ju när man själv vill umgås.

    Hör av dig om du vill hänga vettja så ska jag berätta lite mer om mig!
    [email protected]

    Sofi 2014-12-09 18:16:49
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Moa, år 18 år och ålänning. I höst kommer jag att flytta till Stockholm för att plugga juridik. För att göra flytten lite lättare och undvika att bli ensam i en stor stad vore det jättekul att träffa några nya Stockholmskompisar här!
    Jag trivs bäst med en kopp kaffe i ena handen och ett glas vin i den andra, är väldigt pratsam och mina bästa samtalsämnen är politik och snygga killar. Ogillar väl egentligen inget förutom rasism, sexism och andra hemskheter.
    Är i just nu i Stockholm så ofta jag kan, nästan varje veckoslut, så om någon vill ses och ta en fika eller något vore det jätteroligt! (Haha detta känns verkligen som en kontaktannons. Men det är väl det de är, en kompiskontaktannons)
    Skriv till mig på: [email protected]

    Moa 2014-12-09 16:36:35
    Svara
  • Anna, 25 år och allmänt förvirrad och tankfull norrländska som nu bor i Stockholm.
    Livsfrågor, feminism, politik, hundar, fika, öl, vegetariskt, friskluft, tända ljus, samtal. Brevväxla? Maila? Det vore kul med nya tankar, nya idéer och nya infallsvinklar.
    Skriv vet ja! 🙂

    Kärlek
    [email protected]

    Anna 2014-12-09 16:03:36
    Svara
  • Jag heter Elin, bor i Stockholm och blev precis dumpad efter ett två års långt förhållande med den person jag trodde att resten av mitt liv skulle spenderas med. Naivt. Just nu är jag mest förvirrad och rastlös, alla mina vänner är med sina pojkvänner och gör mysiga julsaker medan jag mest känner att julen inte behöver komma iår.

    I annat fall är jag en mycket levnadsglad tjej som bryr mig mycket om människor, jag pluggar grafisk design och drömmer om att se hela världen och leva i andra kulturer.

    Behöver lära känna nya personer nu när den viktigaste av alla är borta, och jag lovar att inte bara snacka om min olycka, helt inte alls. Vi kan prata om kreativitet, resor, politik och andra viktiga och bra saker.

    Kram
    [email protected]

    Elin 2014-12-09 14:25:23
    Svara
  • Hejhej!

    Jag är en 23 år gammal norsk-svensk tjej som flyttar til Göteborg i januari! Där skall (…alltså, jag pratar ju normalt norska, så ni får ursäkta om jag skriver konstigt) jag starta mitt nya liv och studera till Art Director!
    Så det här är ju en jättefin möjlighet för mig att få brevvänner/kompisar i staden (eller ja.. i Sverige generelt!)

    Gillar redan alt med Harry Potter, miljövänligt, djurvänligt, te, gå promenader, träffa nya menniskor, katter, ALT som är kreativt (liksom skickar julkort med mig och min katt framför en space-background til alla mina vänner),
    men vill så himla gärna bli en som:
    Hänger med vänner på barer, har picknics, går promenader, spelar spel, second-hand shoppar, har middagar hämma och dricker vin på golvet.

    Maila mig , jeg vil hämskt gärna ha lite kontakt nu när jag flyttar til en helt ny stad: isabellaa91(at)hotmail.com

    Isabella 2014-12-09 14:13:29
    Svara
  • Jag heter Hanna och bor i Stockholm. När jag fyllde 20 i helgen skrev ingen av mina ”närmaste vänner” grattis ens på Facebook så jag insåg att vi inte är vänner längre. Så jag har inga nära vänner. Umgås bara med min kille och hans kompisar. Så jag vill gärna ha nya bra människor att hänga med!! Jag tycker om att gå promenader längs Årstaviken, fika, dricka vin, gå på bio, upptäcka nya restauranger, dansa på klubb (ibland), picknicka om somrarna och eh ja typ allt gillar jag! Jag gillar mest att göra det med någon – så är du i ca min ålder och vill hänga med mig, skriv <3 [email protected]

    Hanna 2014-12-09 12:21:43
    Svara
  • Hej, mitt namn är Elin och jag är nyss fyllda 20 från Stockholm. Eftersom så gott som alla mina vänner flyttat härifrån till andra städer eller länder (förutom en + min pojkvän) skulle jag gärna träffa några nya att hänga med!

    Jag är gillar musik (just nu mycket Björk/Mac Demarco/Dungen/King Krule/Dylan). Har plockat upp gitarren (+pyttelite trummor och piano) också och försöker lära mig spela (inte speciellt imponerande ännu men har kul!). Om du kanske också försöker lära dig spela något instrument skulle det kanske vara kul att lära sig tillsammans? Eller om du redan kan och inte skulle ha något emot att ge lite tips eller så? Annars målar, ritar och fotar jag lite. Intresserad av att ”skapa” och att se vad andra ”skapar”. Tycker om att gå på bra konserter, promenera runt i Stockholm, spela schack kan vara skoj, ta en fika, se på bra film, gå på museer. Snacka om högt och lågt! Pluggar för tillfället genus och samhällsbyggnad/arkitektur (två kurser), nästa termin blir det förhoppningsvis mer arkitektur + grafisk illustration + videoredigering. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv.

    Är som person mycket snäll! Kan ibland vara försiktig innan jag lärt känna folk men ju mer jag lär känna dig desto mer låter jag dig lära känna mig.

    Hör jättegärna av dig! 😀 [email protected]

    Elin 2014-12-09 12:11:06
    Svara
  • Bor eller älskar du Paris? Är en 29 årig tjej som i vår ska flytta till Paris och söker brevvänner som bor här eller ska flytta hit. Kanske vi sen kan mötas upp i staden och fika, undersöka mysiga små butiker, titta på fransk film eller bli mer kulturella av all vacker konst. Mail eller vanligt brev spelar ingen roll för mig, min mail är [email protected]
    au revoir!

    Kajsa 2014-12-09 12:02:15
    Svara
  • Hej alla fina i cybervärlden. Mitt namn är Lisa och detta är min annons för sökandet av brevvänner.

    VEM ÄR JAG?
    Jag heter som sagt Lisa, är 20 år och pluggar på universitet. Jag är en spontan person med kopparrött hår och har väldigt många drömmar. Älskar katter, Harry Potter, Skins, klänningar, té, såpbubblor, godis och lära känna nya människor.

    VAD SÖKER JAG?
    Jag söker brevvänner, vänner att skriva till (via tagenter, knappar eller blyerst), att träffa och helt enkelt prata om allt som känns. Söker någon som precis som jag tycker om att lära känna nya människor och även gärna tipsa om bra musik, hihi. Men framför allt söker jag allt och ingenting, någon som bara vill göra vintermörkret lite ljusare med att säga hej.

    HUR NÅR NI MIG?
    Ja, första steget är att maila min otroligt fina e-postadress [email protected]
    Där kan vi senare gå vidare att utbyta adresser och dylikt för att dela orden i pappersform.

    Ha en bra dag (och förlåt för ett oerhört lång annons…)

    Lisa 2014-12-09 11:53:39
    Svara
  • Är en 21årig kvinna vid namnet Lisa som för tillfället är bosatt i London. Jobbar i en bokaffär som råkar vara den största i Europa med fem våningar av böcker (himlen!). Detta är fjärde landet jag bor i och planen är att listan kommer utökas. Jag älskar lukten av böcker, känslan av gamla byggnader, pepparmintte, omåttliga mängder av rött vin, nybakta bullar och passionerade människor. Vore fantastiskt att få skriva lite med någon som är passionerad, fylld av drömmar, gillar att resa, kan peppa gällande skrivande eller någon som helt enkelt kan bjuda på lite utmanande konversationer.

    Spelar ingen roll var i världen du befinner dig, skriv en rad eller två 🙂

    [email protected]

    Lisa 2014-12-09 11:29:37
    Svara
  • Jag heter Sara (21 år) och flyttade till Uppsala denna september. Jag pluggar inte, utan jobbar intensivt för att ha råd att betala utbildningar jag tänkt söka tills nästa höst! Jag träffar gärna nya människor – men ärligt talat har jag inte mycket tid över till det nu. Därför är brevväxling en himla bra grej. Handskrivna brev är bland det bästa jag vet. Har brevväxlat i många år och tycker personligen att det är bland de mysigaste sätten att lära känna människor på. Jag tecknar/målar intensivt när jag inte arbetar, gillar öl, mat och resor. Om du känner för att bara skicka ett par handskrivna rader eller 20-sidors novelller kan du skicka ett mail till mig så tar vi det därifrån! Mail: [email protected]

    … eller. Skicka en bild! Är helt beroende av Snapchat. Användarnan: mangomartyr

    sara 2014-12-09 11:01:08
    Svara
  • VAR och VAD: Stockholm och en kul kompis att hänga/brevväxla med!

    Hej på er där ute i cyberspace! Jag flyttade precis ner till Stockholm från mitt föräldrahem på landet utanför en liten håla i Ångermanland. Gick ut gymnasiet i våras och lämnade således livet på internat med alla mina favoritpersoner ett stenkast från mitt sovrum för en stad där jag endast känner/hänger med min pojkvän, hans familj och två kompisar (men den ena flyttar till Österrike imorgon). Jag kan både vara väldigt barnslig och dödsseriös. Saknar att bo på landet och gillar djur och natur väldigt mycket, älskar att resa och vara på äventyr. Sen gillar jag nog det folk gillar mest som att äta gott, fika, se bra filmer, läsa bra böcker, ha trevliga och givande samtal osv. Någonting som jag tror skiljer mig från många här är att jag inte är superkreativ, är mer för naturvetenskap än för konst men jag gillar att skriva.

    Nu kommer den svåra frågan, hur är jag? I min förra klass har jag fått höra att jag var den glada tjejen som såg något fint hos alla men som bet ifrån rejält när det kom till feminism eller om någon var äcklig på krogen. Jag är ganska anpassningsbar och kommer bra överens med de flesta, så länge de har en vettig syn på människor. Jag vill gärna ha någon kul att hänga med denna gråa och tråkiga höst/vinter (och ännu längre fram om det vill sig) eller någon att brevväxla med, om man hellre vill det!

    Vem vet vad detta kan bli? Är du nyfiken så maila mig på: [email protected]

    P.S. Jag är också intresserad av en bokklubb, genre spelar ingen roll för min del!

    Ha det gött och fabulöst, mina potentiella kamrater!!

    Moa 2014-12-09 10:20:51
    Svara
  • Hej! Jag är Mira, en 15-årig drömmare som längtar till gymnasiet, huvudstaden och nya vänner. Det bästa jag vet är musik som väcker känslor, helst från 60- och 70-talet eftersom att allt var så extravagant då. Jag tycker även om att dansa hela natten lång, allt som glittrar och stora, främmande städer. Jag vill ha någon att skriva om det fina och fula i livet, det som är glatt och det som sorgligt. Skriv gärna till mig: [email protected] , om du vill ha någon att prata med lika mycket som jag!

    Mira 2014-12-09 10:06:58
    Svara
  • Heeeeej!!! Jag heter Jennika, bor ungefär i Gbg, pluggar hotell men slutar skolan nästa vecka! Då ska jag jobba på fritids och förhoppningsvis kränga timmar på det hotell jag praktiserar på nu. I slutet av januari åker jag till Paris en helg för det är min absoluta favoritstad, och i höst åker jag och min syster till nya zeeland ett år.

    Jag är feminist, älskar glitter, suicide girls, djur, försöker lära mig att åka rullskridskor, har slutat dricka alkohol, har bott i både polen och irland så jag älskar att inte vara i sverige.

    Om du som jag är lite vinterdeppig, hör av dig!!! [email protected]

    Jennika 2014-12-09 10:03:49 http://electrabltch.tumblr.com/
    Svara
  • Hej!
    Jag hetar Amanda, är 25 år och bor i Stockholm. Har tidigare bott i Dublin i 4 år och flyttade tillbaka still Stockholm i våras, skulle vara kul att lära känna nya människor!

    Jag tycker om hundar, fota, ballonger, vin (gärna det som bubblar), läsa och äventyr!
    Så svårt att skriva sådant här tycker jag, men maila gärna och säg hej! Jag är ganska trevlig 😀

    / Amanda, [email protected]

    Amanda 2014-12-09 09:38:44
    Svara
  • Hallå! Är det möjligtvis någon som har lust att hänga med en relativt nyinflyttad nittonåring på Sandras boksamtal här i Stockholm på torsdag klockan sex? Min kompis hade tyvärr dubbelbokat så jag står nu här med en extra plats och ba what to do. Tänkte därför att det skulle vara kul att ta med någon som också gillar Sandra, böcker och gratis mat (lol). Andra saker jag gillar är att promenera, dricka te, bli salongs på vin och se på drömmiga filmer för att nämna några. Kom igen det blir kul!

    lisatornered(@)hotmail.com

    lisa 2014-12-09 09:04:38
    Svara
  • Melbourne! Sofia heter jag, 26 år gammal, är i australien på ett Working holiday just nu men planerar att stanna här för alltid. Älskar att träffa nya människor och vill helst göra roliga saker HELA TIDEN. Dra iväg ett mail så hänger vi 🙂 [email protected]

    Sofia 2014-12-09 09:01:26
    Svara
  • Men åh, vilken kul idé! Tessan heter jag, är 32 år och bor på Söder, min favvoplats på jorden. Jag är en glad tjej som gillar att hitta på spontana grejer och även galna grejer! Alltid kul att hitta på nya saker och träffa nya människor!

    Gillar att hänga på barer för nåt glas vin/öl/cava eller två. Fika i timmar på nyfunna caféer och prata om allt och ingenting. Ibland bara hänga i mitt kök och dricka kaffe eller laga mat med ett glas rödpang. Det sistnämnda älskar mina vänner, dom uppskattar mitt kök lika mycket som jag 🙂 Sommartid är en av favoritsysslorna att picknicka i Vitan bl a.
    I övrigt då? Gillar att gå på bio, se konserter, flanera på Söder, secondhandshoppa, laga mat, hänga med familjen, inredning, lyssna på MUSIK, hemnetknarka m.m

    Vad gillar du? Samma som jag eller raka motsatsen 🙂

    Skriv gärna! [email protected]

    Tessan 2014-12-09 08:50:55
    Svara
  • Long shot, are there any people here who happens to live in Hawaii? // Finns det någon vettig människa som läser niotillfem som bor på Hawaii tro?? [email protected]

    Amanda 2014-12-09 06:49:46
    Svara
  • Sandra every time you’ve done this I have either left a comment or replied to the people that left comments in english. 🙁 and nothings has ever come of it. I don’t know why. I respond to their emails and then a couple of emails later they just stop writing to me. Sooooo, my question is if you don’t mind writing to me a little message here and there I would love if if you were my pen pal?

    Something about me: I am 29 and have clinical depression but still always try to have fun. However, I’m so awkward I have but three friends and my husband to talk to. Luckily i do come from a large family. But I always try hard to make new friends and go to bed crying about how my efforts never seem to pay off. I first found your blog on lifejournal and then you posted a link to niotillfem. Must of been your follower for so long and i felt you were one of my friends since i feel i know so much about you. One day about 4 to 5 years ago i wrote you an email and you so kindly responded and i felt so much courage from your words i have since then upped my efforts to make friends but still only have managed to be less shy. Thanks to you.

    email is [email protected]

    mirna 2014-12-09 05:09:20
    Svara
  • Tjo!
    Jag heter Emilia, är 20 år gammal och bor i Los Angeles. Jag letar efter kompisar här borta! Kan ju bara tänka mig att de flesta som läser Sandras blogg är rätt sköna. Jag flyttade hit i Augusti, innan det bodde jag i Orange County med familjen – de flyttade hem i somras och jag flyttade då hit själv. Jag är som alla er; lite vilsen, väldigt pepp, och super friendly. Om de nu skulle va någon LA-bo som läser detta, vill du bli min partner-in-crime? maila [email protected]

    Emilia 2014-12-09 04:14:13
    Svara
  • Hej! Jag heter Sejla, är 26 år gammal och bor i en liten stad på landet. Jag tycker om att skriva egna texter, men ju äldre jag blir desto mindre skriver jag vilket är cirka supersorgligt. Jag skulle gärna brevväxla med någon som uppskattar feminism, litteratur och musik så att vi kan tipsa varandra och diskutera ikring dessa. Inte så jättenoga att vi gillar samma grejer, mer kul om vi kan inspirera varandra att hitta nya favoriter. Jag hyser en onaturlig kärlek till high school-filmer och kan eventuellt va den i Sverige som sett Scary Movie-filmerna flest gånger och har inget emot dylikt ”fjantigt” men snackar gärna livet och allt det lite djupare också. Äsch, det här var svårt. Hör av er! Jag är snäll och ganska kul 🙂 maila:
    [email protected]

    Sejla 2014-12-09 03:04:41
    Svara
  • Jag äääälskar att; kolla på serier, romantiska filmer, dåliga komedier :/, shoppa allt från kläder till smink till hår- och hudvård, pepsi max, äta god mat (sushi!) och ha kul! och mycket mycket mycket mer.

    Vad älskar du att göra? Skriv till mig!

    Jag behöver all positiv energi jag bara kan få då jag just fattat ett (bra) beslut, pga en tråkig anledning. OCH skulle inte ha något emot att prata med andra kloka människor som kanske kan övertyga en om att man inte är knäpp.i.huvudet.

    Eller har du något du behöver prata ut om? Talk to me. Vi kanske behöver varandra!

    Kram. Joosefinast at hotmail.com

    JOOSEFINAST 2014-12-09 00:40:32
    Svara
  • Isabelle. 26 år. Stockholm. Student – Tv-produktionsspecialist.

    Jag glädjs åt allt (ibland jobbigt entusiastisk och positiv), utom tidiga morgnar. Och tycker osunt mycket synd om alla, även dem det inte är synd om. Har lätt till både skratt och gråt. Annars är jag nog rätt mycket som många andra. Gillar att ligga på soffan och kolla på franska filmer, träffa en vän på en bar, prata feminism, relationer, mat, kläder, film, resor och vackra saker.

    Jag vill hitta någon att skriva med, om allt och inget, vi får se helt enkelt 🙂

    [email protected]

    Bolle 2014-12-09 00:38:20
    Svara
  • Hallå i vintermörkret!

    Sökes: Glada personer att hänga med i staden Stockholm.

    Finnes: En tjej på 27 som gillar spontana utekvällar, gå på museum och bio, äta goda middagar, ta långa fikor och prata om smått och stort. Hänger på söder för jämnan, älskar att åka på utflykt och att vara kreativ. vill gå på fler konserter och resa mycket mer.

    Vintern är mysig så länge en inte fryser men längtar efter våren och sommaren då jag himla gärna besöker nya platser i Europa. jag är lite nyfiken på att flytta och bo i en annan stad.

    Hör av dig så blir vi vänner nu med detsamma tycker jag.
    blir himla glad även om du inte bor i samma stad som jag såklart.

    [email protected]

    fanny 2014-12-09 00:30:22
    Svara
  • Men Johanna!!! En annan Johanna här och du låter som en väldigt potentiell brevkamrat och så glömde du skriva din mejl!! Himla typiskt 🙁 Kan en hoppas på lite hjälp från Sandra med det kanske?? (A)

    Eller annars om du ser detta Johanna så får du väl mejla mig då, haha!!
    [email protected]

    Johanna 2014-12-09 00:12:04
    Svara
  • Hej! Elly heter jag, och jag är en 19årig tjej som bor i mitten av Värmland. Jag är en kreativ och drömmig tjej, lite orealistisk och överentusiastisk då och då men äsch, såna personer ska väl också finnas. Jag vill prata om allt det finns att prata om, fotografi, kläder, julpepp, människor, hundar, allt fint i världen, allt fult i världen, pinterest, resor och mat bland annat! Skriv till mig; [email protected] Kramis

    elly 2014-12-09 00:01:44 http://ellyelske.blogspot.se
    Svara
  • Hej! Jag heter Elin och jag är 23 år! Jag spelar bas i två band, är konstnär, bor ensam och är bästis med en liten katt. Dessutom är jag jävligt arbetslös just nu. Jag har lite tråkigt, alltså! Men jag uppehåller mig bäst jag kan med banden, katten, youtube, Harry Potter, bra musik, vänner och min extremt blonda pojkvän som ser ut som Emil i Lönneberga.
    Skulle vara kul att skicka lite snigelpost med nån! Hör av dig till: evilblender[@]hotmail.com

    Elin 2014-12-09 00:01:13
    Svara
  • Hej hej. Heter Linnéa. Är 21 år och fan i mig jävligt förvirrad tror jag.

    Är väldigt oblyg, pratar mycket och för snabbt och får ofta folk att skratta. Lyckas aldrig få en kille att orka med mig längre än några månader, vet inte om det är fel på mig eller dom men det vill som aldrig hålla och det är ju lite trist.

    Gillar engelsmän, musik, skor och tv-serier. Sjunger och spelar gitarr.

    Jobbar halva dagen som teknisk support och halva dagen som systemtekniker, festar jämt jämt och för länge.

    Aldrig kommenterat ett sånt här inlägg förut. Men finns på [email protected] i alla fall. Om nån vill säga hej!

    Linnéa 2014-12-08 23:49:05
    Svara
  • Hej! mitt namn är Linn och mitt liv är en blandning av kaos, vin och drömmar.
    Jag är hela nittion år och bor i mitten av huvudstaden.
    Vill göra precis allt och inget, ha någon att dricka öl med, någon att skriva fina brev till (obs har en hemsk handstil), någon att krama och någon att ha kul med. Tycker om att skratta, dansa till bowie, skriva och en jäkla massa mer. Älskar förövrigt kaktusar.
    Om du känner för att kanske hitta på något eller skriva mils långa brev så vore det himlans kul om du hör av dig!

    Min mail är liinnliinn(@)hotmail.com

    Linn 2014-12-08 23:44:17
    Svara
  • vill någon starta band med mig?
    Letar efter någon som vill sitta och ”jamma” (hatar det ordet) och spela covers på ett ärligt och opretentiöst sätt. inte vara rädda för att kritisera varandra och inte vara rädda för att peppa varandra. det skulle vara jättefint om du kunde spela andra instrument än akustisk gitarr. jag är hyfsad på gura och jag håller på att lära mig bas, piano osv.
    denna kommentaren är extremt flummig inser jag, men jag söker alltså;
    en hobbymusikant som är mångsidig snäll och taggad på att spela 4 real
    OCH du måste gilla bra musik (typ Beatrice Eli, susanne sundfor, amy winehouse, tame impala, the velvet underground, beach house, florence + the machine, kurt vile, kristian antilla, goat, blackbird blackbird, yo la tengo, FKA twigs)

    jusste jag bor alltså i GÖTEBORG DU MÅSTE BO HÄR jag tänker inte åka till typ linköping

    puss o pepp<3
    clarajosefinziegler (at) gmail.com

    Clara 2014-12-08 23:41:50
    Svara
  • Frida heter jag, är 22 år och det här är så himla nervöst!
    Jag älskar mina katter Minou och Winston Fender, klänningar som glittrar och att fika i timmar! Jag läser till lärare i Luleå och varvar tentaångest med livspepp, kurslitteratur med favoritböcker (Harry Potter exempelvis) och allra helst dansar jag till peppiga låtar en kan sjunga med i!
    Jag tycker också om pastellhår, feminism, poesi och någon gång ska jag ta mitt pick och pack och flytta till Storbritannien!
    Och om det är någon där ute som också krigar mot ehlers danlos. Jag är här, fellow warrior.

    Jag lämnar min mail, men vi kan byta adresser om någon vill, för det är någon visst med handskrivna brev!

    (You can write in English as well, the text above says something like this: )
    My name is Frida, I’m 22 years old. I love my cats Minou and Winston Fender, pastel hair dye, feminism and to take a Swedish fika for hours! When I’m not studying to become a teacher I read Harry Potter.
    When I grow up (ehrm…) I’ll pack my bags and move to Great Britain!
    If someone out there is fighting ehlers danlos, I am here too fellow warrior!

    fridauusitalo (at) live.se

    Frida 2014-12-08 23:28:30
    Svara
  • Frida heter jag, är 22 år och det här är så himla nervöst!
    Jag älskar mina katter Minou och Winston Fender, klänningar som glittrar och att fika i timmar! Jag läser till lärare i Luleå och varvar tentaångest med livspepp, kurslitteratur med favoritböcker (Harry Potter exempelvis) och allra helst dansar jag till peppiga låtar en kan sjunga med i!
    Jag tycker också om pastellhår, feminism, poesi och någon gång ska jag ta mitt pick och pack och flytta till Storbritannien!
    Och om det är någon där ute som också krigar mot ehlers danlos. Jag är här, fellow warrior.

    Jag lämnar min mail, men vi kan byta adresser om någon vill, för det är någon visst med handskrivna brev!

    (You can write in English as well, the text above says something like this: )
    My name is Frida, I’m 22 years old. I love my cats Minou and Winston Fender, pastel hair dye, feminism and to take a Swedish fika for hours! When I’m not studying to become a teacher I read Harry Potter.
    When I grow up (ehrm…) I’ll pack my bags and move to Great Britain!
    If someone out there is fighting ehlers danlos, I am here too fellow warrior!

    fridauusitalo (@) live.se

    Frida 2014-12-08 23:25:57
    Svara
  • Åh, blev så inspirerad av alla ni fina människor som redan skrivit hit så jag vill också prova!

    Jag bor i Åbo, Finland, och lever det typiska studielivet. Jag tycker om ord, jämställdhet, projektarbete, att resa, drömma och dricka vin. Ibland spontanåker jag på resor, ibland promenerar jag genom parker i flera timmar och ibland ligger jag på soffan och lyssnar på musik. Vill du skriva riktiga brev, posta ett kort ibland eller maila så är det bara att höra av sig! Jag är öppen för förslag.

    [email protected]

    Irene 2014-12-08 23:20:52
    Svara
  • sofia (december 8, 2014 kl. 4:51 e m) – jag bor i Örebro och är också föräldraledig (första barnet). Är 29 år. Alla mina vänner har äldre barn eller inga barn och jobb och jag har därför ingen att hänga med nu när jag är hemma på dagarna. Du skrev inte din mailadress, skriv till mig om du ser det här. Annars kan kanske Sandra hjälpa och vidarebefordra sofias mailadress till mig? Övriga Örebroare som vill hänga, hör av er ni med! malin.haggberg[@]outlook.com

    Malin 2014-12-08 23:14:45
    Svara
  • Hej! Någon som vill maila med någon som har ett trasigt hjärta? Skulle vara skönt att få prata om alla nya saker som en måste ta tag med efter ett förhållande på fyra år. Lever studielivet men är aprädd att ens öppna upp mig till nya människor.

    [email protected]

    Kram!

    louise 2014-12-08 23:11:58
    Svara
  • Hej!

    Jag är en glad tjej på 23 år. Något överambitiös och vill hinna med mycket saker i livet. Jag bor just nu med min underbara sambo i Göteborg och jobbar som utbildningskoordinator på Volvo. Jag vill gärna hålla på med musik,och räknar det som mitt största intresse tillsammans med att ha roligt, läsa böcker, diskutera världen, skriva och vara på landet med djur omkring sig.
    Min far är från England och jag har i många år funderat på att flytta dit någon dag.

    Hade tyckt det var väldigt roligt om någon skrev till [email protected]

    Hejdå! 🙂

    Lovisa Taylor 2014-12-08 22:56:02
    Svara
  • Lägger till också: Är ju såklart väldigt pepp på att lära känna London-bor, och gärna London-bor med barn. Min första tid i Stockholm var väldigt isolerande och jag hoppas kunna parera ensamheten bättre inför denna flytt 🙂 Tror jag kommer uppskatta promenader, parkhäng, fikande och pyssel/bakning med vänner under min föräldraledighet. Och vill någon barnfri ta ett glas vin nån kväll, besöka konstgallerier etcetera så är jag givetvis mycket pepp på det med. Kram!

    Skriv gärna ”brevvän” i mail-rubriken!
    sweet_mayzan(at)hotmail.com

    Maja 2014-12-08 22:53:20
    Svara
  • Folk sökes till HALV ÅTTA HOS MIG i Göteborg! Hur ofta har jag inte önskat att jag kunde vara med på det roliga. Finns det folk här som känner likadant? Hela konceptet: fyra främlingar av alla sorter, trerätters, betygsättning (men billigare vinst kanske). Ja och Hurra!
    Personligen är jag en tös på 22 som gillar klappramsor, litteratur, timjan, fjällen, julkalendern och allt som händer på en scen. Maila mig på [email protected]

    Ella 2014-12-08 22:42:04
    Svara
  • Malin, 18, bor alldeles för mycket i mitt eget huvud men annars i Stockholm och längtar mest efter studenten. Älskar saker som musik (att spela och att konsumera), museibesök, böcker, filosofiska diskussioner och annat. Vore fint att skriva med någon om vad som helst så skicka ett mail till [email protected]

    Malin 2014-12-08 22:37:43
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Linnéa och är 27 år och bor i Masthugget i Göteborg med min sambo. Här bjuder jag in på glöggfester, tårtkalas, ölprovningar och har förfester med alla fina jag tycker om. Jag älskar att dricka te ( och givetvis samlar jag på muminmuggar), är väldigt intresserad av inredning och design och tycker att sociala medier är störtkul. Gillar musik och konserter, kläder och sånt där och tar gärna en spontan aw. Pluggade tidigare media och kommunikationsvetenskap på GU men tog uppehåll och supportar nu telekom fram tills jag vet vad jag vill göra _på riktigt_.
    Tänkte att många kanske nyss flyttat hit eller funderar på att göra det eller bara vill träffa en ny kompis, och vill man ta en kopp te eller ett glas bubbel eller kanske en öl så är det bara att säga till!
    Mina kompisar är allt från 21 till 35 så alla är välkomna att höra av sig!
    linnea.lindgren at hotmail.se
    Massor med vinterpepp och kramar.

    Linnéa 2014-12-08 22:36:44
    Svara
  • Goddagens, jag är en 20-årig brud som pluggar i England, men är ifrån Stockholm. Jag söker nya/roliga/utmanande människor att umgås/brevväxla med! Jag gillar böcker, film och att laga mat (det bästa i detta liv). Kan även ha en liten fäbless för sunk tv och att dricka rödvin lite varstans. Vill du eventuellt skriva med en person som är för hetsig för att skölja grönsaker och ser livet som ett stort jäkla fantastiskt äventyr så är det bara att dra iväg en rad till [email protected]! Jag bits inte, lovar.

    Sol 2014-12-08 22:32:46
    Svara
  • Hello, dearest one!
    I am 22 years old, comes from Göteborg and has lived on Södermalm, in Stockholm, the past few years. After christmas I am moving to London! I have studied Classical Singing as well as Media and Communications. Right now I have ”a bun in the oven” (is that a swedish saying?), and by the time I am moving to London I will have a ready baked small baby with me.
    I’d love to get to know people with an interest in music, media, feminism and/or parenting. If you are curious about me then I would be more than happy to hear from you!

    Please write ”pen pal” in the mail title.
    sweet_mayzan(at)hotmail.com

    Maja 2014-12-08 22:29:37
    Svara
  • Malin, 18, bor alldeles för mycket i sitt eget huvud men annars i Stockholm och längtar mest efter studenten. Älskar musik (att spela och att konsumera), museibesök, böcker, filosofiska diskussioner och annat. Vore fint att skriva med någon om vad som helst, så skicka gärna ett mail till:

    [email protected]

    malin 2014-12-08 22:23:57
    Svara
  • Hej!

    Nellie heter jag och är en 21årig tjej. Jag landade i sverige för ungefär två veckor sen, efter ett år i Boston. Där borta lämnade jag kärleken i mitt liv, en helt nyfunnen familj och det mest spännande liv jag någonsin haft. Vardagen här hemma känns lite grå i jämförelse. Tänkte att detta är ett ypperligt tillfälle att ljusa upp den lite.

    Resor, MAT, sena nätter, vackra pojkar (även om jag nu bara håller mig till en), Frozen Margaritas och bra böcker är det bästa jag vet.

    Finns i Vingåker, en liten håla i Södermanland. Jag träffas gärna, mailar gärna, eller skickar brev om det är så. Behöver insperation, nya resedrömar och så behöver jag dricka en Frozen Margarita (eller två.).

    [email protected]

    Nellie 2014-12-08 22:16:29 http://nyfiknanellie.blogg.se
    Svara
  • Hallå! Gabriela heter jag och bor i London, är snart 25 och studerar reklam. Bor i en mysig liten lägenhet tillsammans med min pojkvän som jag är helt supermegakär i. Förutom att hänga med denne spenderar jag mycket tid i köket för jag tycker att det är skitkul att laga mat (gott också såklart). När jag inte är hemma eller på jobbet / i skolan tycker jag om att kika konst, fika, dricka vin och se på film. Egentligen gillar jag om det mesta, tycker liksom inte om att begränsa mig. Hund är favoritdjuret och regn gör mig deprimerad, där har ni lite fakta. Vill prata med alla, men du borde speciellt skriva om du tycker om vykort – för sådana gillar jag nämligen att skicka!

    Höra av sig gör man bäst till johansson.gabriela (@) gmail.com

    gabriela 2014-12-08 22:10:53
    Svara
  • Hej alla fina!

    Jag heter Fridah och är 21 år. Bor i Jönköping sen augusti och flyttade hit för att plugga till journalist. Tycker om mina rosaglittriga mystofflor, att gå barbent en sommarnatt utan att frysa, att läsa, Liseberg, nagellack, citat och meningar som fastnar och julen. Älskar musik mer än livet.

    Tycker det är SÅ HIMLA VIKTIGT att alla förstår att man är bra precis som man är. Att man vågar jobba mot sina drömmar, att man vet att man är värd det bästa och att ingen har rätten att säga till dig att du inte duger. Får panik på de människor som tror att de är bättre än andra.

    Vill maila (eller ses och dricka te om det bor någon i närheten!) med någon som tycker om att prata och skriva om cirka allt som är viktigt och oviktigt i livet.

    Skicka gärna ett mail, kram!
    [email protected]

    Fridah 2014-12-08 22:07:51
    Svara
  • Hej, kära du! Jag är 22 år, kommer från Göteborg och har bott på Södermalm dom senaste åren. Efter jul flyttar jag till London! Jag har studerat Klassisk Sång samt Medie- och Kommunikationsvetenskap. Just nu har jag en bulle i ugnen och inför flytten till London kommer jag ha en färdigbakad liten bebis med mig.
    Jag vill gärna lära känna personer med intresse för musik, medier, feminism och/eller föräldraskap. Om du är nyfiken på mig så hör mer än Gärna av dig! Stor kram.

    Skriv gärna ”brevvän” i mail-rubriken!
    sweet_mayzan(at)hotmail.com

    Maja 2014-12-08 21:59:51
    Svara
  • heter tove, är femton år och rätt så bra på att prata. älskar feminism, politik, att vintermysa, läsa, utbyta fina tankar, promenera, lyssna på musik så som broder daniel, bob hund, kent, Isak strand (FINNS SÅ MKT BRA MUSIK), hångla och dricka tusen koppar kaffe! finns även på instagram : molnkyss, hör av dig på instagram/ [email protected] om du känner att det vore trevligt att byta brev/ träffas/ vet ej. är rätt så upptagen men detta lät allt för bra för att undvika, kram

    Tove 2014-12-08 21:46:34 http://jagetove.blogg.se
    Svara
  • Hej alla!
    Jag heter Josefine och jag är 25 år gammal. Jag är från Göteborg men är mitt uppe i en flytt upp till en liten by i Norrland. Jag älskar att resa och bo på olika ställen i världen men har nu hittat en plats jag vill stanna på, tillsammans med min bästa människa. Jag är fotograf och foto är mitt största intresse. Annars älskar jag i perioder att läsa, börjat intressera mig mycket för magi och tarot, samt träna. High School-filmer är bäst, filosofi är mycket intressant och Pinterest bästa tidsfördrivet som finns. Inredning och mode är också väldigt kul, och växter vill jag lära mig mer om. Jag gillar massa saker helt enkelt, det mesta har en tendens att vara intressant faktiskt så ska bli spännande att få höra vem du är!
    Det skulle vara superkul att skriva vanliga brev men mail funkar också bra.
    [email protected]
    Tack Sandra för roligt initiativ!
    Kram

    Josefine 2014-12-08 21:34:45
    Svara
  • Hej jag heter Madeleine och är inflyttad umeå-bo. Har bott här i ungefär 1.5 år men det är alltid kul att få lära känna fler 🙂 Gör allt och inget, jobbar extra i stan, försöker ta mig till gymet, läser det mesta, går på loppisar, hänger, och äter mycket onyttigt men mest bara vegetariskt. Skulle vara kul att hitta på nåt om det så är skitsnack och vin eller bara en träningskompis till exempel kvittar ! [email protected]

    Madeleine 2014-12-08 21:25:53
    Svara
  • Hej! Amanda heter jag, är 21 år gammal och bor i Köpenhamn. Söker någon att dela eftermiddagar med, som blir ganska långa här utan andra svensktalande vänner. Tycker om mycket, men allra mest rödvin och god mat, musik och politiska diskussioner. Skriv till mig på [email protected]

    Kram!

    amanda 2014-12-08 21:20:22
    Svara
  • Skit också, glömde lämna mailen, skriver igen!
    Hej på er! Jag heter Maja, är en liten irriterande bit ifrån 20 och är precis nyinflyttad till Stockholm (från Gbg). Jag lyssnar alldeles för mycket på musik, älskar att gå på bio och museum, att dricka vin eller fika med trevliga människor, men känner alldeles för få här som jag kan göra dessa saker med! Jag är glad, lite blyg ibland men tycker om livliga diskussioner. Kanske är du också ny och vilsen i Stockholm och letar nytt umgänge? Eller kanske är du en gedigen stockholmare som önskar hänga med en himla trevlig göteborgare? Hör av dig i så fall vetja! Kram på er!
    [email protected]

    Maja 2014-12-08 21:16:48
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Alva och är femton år. Vore så himla fint att skriva med någon för att göra vintermörkret lite glittrigare! Gillar skrivande, gnuggisar, First Aid Kit, böcker och brittiska serier. Känner du för att bara prata av dig med någon (som lyssnar!), för att prata om livsviktiga saker (som feminism t.ex!) eller kanske rent utav utbyta texter, så hör av dig!
    alvafureman(@)gmail.com

    Alva 2014-12-08 21:13:45
    Svara
  • Hejhej! Jag är mamma till en snart åtta månader ”gammal” liten person och ganska nyligen inflyttad till Stockholm från Malmö. Söker någon annan förälder att göra saker som följande med: ta luncher, promenader, turas om att hålla låda, pyssla, gäspa i takt osv. osv. Min mail är [email protected].

    Mamma 2014-12-08 21:11:15
    Svara
  • Hej hörrni! Jag heter Maja, är ca 19,6 år och är preciis nyinflyttad till Stockholm (är uppvuxen i Gbg), som jag älskar. Jag lyssnar alldeles för mycket på musik, älskar att gå på bio och museum, tycker om att dricka vin eller fika med trevliga människor men känner alldels för få personer här som jag kan göra dessa saker tillsammans med! Kanske är det någon annan där ute som också är ny i Stockholm och som också letar nytt trevligt umgänge? Eller kanske någon gedigen stockholmare som kan tänka sig hänga med en himla trevlig göteborgare? Kram på er!

    Maja 2014-12-08 21:09:09
    Svara
  • Nu blir jag rädd att jag kommer vara en i mängden av alla tiotals kommentarer. Men kanske är det just du och jag som är menade att utbyta stora tankar och ord?.
    Jag är 22 år gammal och är nyinflyttad i Norrköping. Och jag önskar bara att någon kunde krossa min ensamhet i tusen bitar. Det känns som om jag står brevid medan alla andra rör sig framåt. Jag är trött på att stå till – känner du igen dig?.
    Utöver den vardagliga tristessen och allt som gör ont så tycker jag om böcker, musik, vin, politik och drömmar.
    Det vore fint att finna någon likasinnad. Kanske en ny resekamrat, fika-kompis, eller en ny vän?.

    [email protected]

    Madeleine 2014-12-08 21:04:28
    Svara
  • HAllå där! Jag är en skitglad tjej som är allmänt peppig på livet! Har pluggat två år i Lund men flyttar nu tillbaka till hemtrakterna i Göteborg. Gillar att fika aslänge, promenera, äta gott, prata om allt mellan himmel och jord. Annat som hamnar på min ”sånt som är gött-lista” är feminism, Harry Potter, bra film, stora gosiga halsdukar och skratt!

    Vill du skriva en rad om något kul (eller tråkigt..) eller kanske ses och ta en fika i Götet så kör på bara! 🙂

    Johanna 2014-12-08 20:48:01
    Svara
  • Hej! Mitt namn är Matilda och jag är 22 år gammal. Just nu är jag utbytesstudent i södra Kanada, men i slutet av januari kommer jag, via en backpacking i Centralamerika, tillbaka till Lund, där jag har bott och pluggat i drygt tre år. Förutom att resa så ofta jag får möjlighet är jag väldigt förtjust i yoga, kaffe, mezemiddagar med vänner och att prova nya saker. Läser lite för mycket bloggar och hänger lite för mycket på pinterest, men tycker det är rätt skön avkoppIing. I framtiden drömmer jag om att jobba inom förlossningsvård eftersom jag tycker det är himla häftigt.
    Jag skriver gärna med personer från hela Sverige, men det vore extra roligt om du kom från södra Sverige/Danmark så att vi kunde ses någon gång!

    Min mail är: [email protected]

    Matilda 2014-12-08 20:46:40
    Svara
  • Hallå!

    Karin Olsson heter jag, 22 år gammal och bosatt i Göteborg.

    Skulle väl säga att jag är reko, lättsam och rätt vrickad på ett positivt sätt. Mina hämningar är noll och jag har energi för ett helt fotbollslag. Folk som känner mig brukar beskriva mig som ganska underhållande och med en släng av damp, jag tar det som en komplimang.

    På gilla-listan finns bland annat att prata, dricka öl, skriva, skratta, questa, humor, göra episka saker, träffa människor och fotografi.

    På ogilla-listan finns bland annat sexism, orättvisor, negativitet och människor med för lite humor.

    Jag söker helst dig som finns i Göteborg eller i närheten där min beskrivning av mig själv även passar in på dig. Ålder spelar ingen roll. Min vision av det här är brev-/mailväxling och sedan att även hänga. Ta en öl, köra intervaller i skogen eller bara vara allmänt fucking awesome tillsammans.

    Vi hörs!
    Puss /Karin.

    Karin Olsson 2014-12-08 20:37:38 http://www.mekanokito.blogg.se
    Svara
  • Hallå!
    Ellen heter jag, är arton år (när hände det egentligen) och går sista året på natur/sam. Sjunger i kör och har i veckan åtta konserter, jultider är bäst! Annars pluggar jag ganska mycket, läser gärna men alldeles för lite, dricker väldigt mycket te och fångar de få soltimmarna som vi får med promenader. Är född i Västerbotten men bor i Halmstad numera.
    Vill prata med dig om allt! Mejl som sms som riktiga rediga brev, I’m up for it! Ha det gott så hörs vi kanske! Kram!
    ellenlundborg96(@)hotmail.com

    Ellen 2014-12-08 20:23:51
    Svara
  • Hej hej och åh åh vad kul! Jag heter Olivia och sa gladeligen hejdå till tonåren för två veckor sen. Jag värdesätter kreativitet svinhögt, älskar att träna, titta på tv-serier plus doften av kaffe. Drömmer lite för mycket om framtiden men har SÅ svårt att ta tag i saker ibland, önskar därför en vän som kanske har förstått hur en gör sådant. Eller någon som är lika dålig som mig och helt enkelt också vill ändra på det!

    Jag har drabbats av wAnDERluSt som det så fin heter och vill så himla gärna tågluffa i Europa i sommar eller flytta till London snart eller vad som helst typ. Någon som vill hänga med?? Skriv till mig då vettja [email protected]

    Olivia 2014-12-08 20:02:28
    Svara
  • Alltså detta funkade så himla bra förra gången så jag testar igen. Fick så himla fina vänner tack vare Sandras brevväns-inlägg för fyra månader sedan.

    Jag heter Matilde, är 20 år och bor i Paris. Jag jobbar som au pair och pluggar franska. Jag letar kompisar som vill upptäcka Paris, museum, fik, marknader och alla fina parker. Mina favoritintressen är politik, surdegsbak, dricka vin, gå på upptäcktsfärder och katter. Vill du ha en kompis i Paris så är jag your person. Hör av dig vetja!

    Matilde 2014-12-08 20:02:20 http://metroparty.tumblr.com
    Svara
  • Hej åh vilken fin ide detta var!
    Jag heter Amanda(17) och är bosatt någon stans i en stad som är för kall/blåsig/ensam och vill mest bara .flytta.flytta.flytta. Jag läser musik på ett kulturgymnasium och tycker väl för det mest om att skriksjunga med till fina melodier, läsa och konserter. Jag tycker om tumblr, allt som har med fin musik, feminism och kaffe att göra och hoppas på att någon gång efter studenten förflytta mig till någon annan stad! Jag tycker att det hade varit fint att brevväxla lite med någon, kanske prata lite om allt möjligt och bara förgylla lite i vinter-mörkret! kram

    [email protected]

    Amanda Roos 2014-12-08 19:58:01 http://ww.amandaroos.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Jag bor i Stockholm och skulle så väldigt gärna vilja ha några pluggkompisar under de närmaste veckorna eller månaderna! Just nu går jag sista året på en civilingenjörsutbildning, och behöver verkligen lite extra pepp att göra klart allt och skriva några omtentor. Om någon vill sätta sig på Stadsbiblioteket eller något café (gillar Coffice!) tillsammans med mig och plugga järnet så hör av er till:
    [email protected]
    Ni som frilansar eller jobbar med helt andra projekt är förstås också välkomna, tänkte att vi sporrar varandra! 🙂 (och så blir det ju svårare att kolla Facebook hela tiden… 😉 ) Kram!

    Kajsa 2014-12-08 19:53:33
    Svara
  • Hej! Jag heter Sandra och jag är 23 år gammal. Jag gillar molijoxer och mojänger samt att vrida på och leka med ord. Jag tycker om vackra saker (och människor), och prick alla växter som finns (förutom de fula) och kan en rad av dem på latin också. Läser trädgårdsinriktad utbildning efter en lång resa genom teatern, litteraturen och konsten. Jag bor med sambo och mycket ullig och gullig katt i Skåne, inte så långt ifrån Lund.
    Jag längtar efter skogen jag växte upp med, och kan sakna att bo på en ö och ha havet på alla sidor.
    Vill skriva med någon, gärna för hand eller på min skrivmaskin, som gärna läser långa brev med mycket tankar. Någon som gärna pratar litteratur, filmer, serier, glitter, katter, folktro, väsen, vin och känslor.
    Träffas gärna och dricker te eller dylikt om du bor i krokarna också, men det spelar förstås ingen roll var du bor om du skulle tycka att det var trevligt att skriva några rader till mig!
    sandra.norrgaard (@) gmail.com

    Sandra 2014-12-08 19:47:40
    Svara
  • Hejsan! Jag är 18 år och går sista året på gymnasiet. På fritiden gillar jag att spela musik, dricka vin och hänga med den där pojken som jag älskar mer än livet. Jag skulle gärna vilja skriva med någon om allt möjligt. Ibland när man vill diskutera livet bara eller spy ut massa ord när någon beter sig som en idiot. Skicka gärna ett mail! Pussar och Kramar. [email protected]

    Sofia Gustafsson 2014-12-08 19:35:27 http://twitter.com/zoofia_
    Svara
  • Hej! Emelie heter jag, är 24 år och bor i Oslo. Jag pluggar, bor med min pojkvän och sidekickar på en fritidsklubb. Tycker det hade varit himla kul med en brevvän. Jag gillar feminism, spontana pubrundor, läsa böcker och att skratta. Men det är också riktigt skönt att bara ligga i sängen en hel dag. Vill också riktigt gärna bli bättre på att skriva svenska – flyttade från Stockholm när jag var 12. Så skicka gärna mail till mig! Vi kan skriva om dom stora och små sakerna i livet. 🙂 emelielund.magnusson (@) hotmail.com

    Emelie 2014-12-08 19:33:09
    Svara
  • Så, då kör vi.

    Elin från Stockholm. 16 snösäsonger gammal och super glad.

    Jag älskar att skriva, jag växlar gärna texter med någon som också gillar att skriv. Verkligen super gärna!

    Gillar materiella ting, du vet, kjolar, skor, fina lampor, shoppa är jag världs bäst på.

    Killar såklart, någon som vill prata om douchbags, om keepers, om allt möligt.

    Uppskatar att ha djupa diskutioner. Men lättare knasiga ämnen är också en favorit.

    Får inte glömma det viktigaste, [email protected]
    Skriv, vem vet vad det kan leda till! Tjing

    Elin 2014-12-08 19:27:42
    Svara
  • Kortvän sökes! Jag kräver inte så mycket. Jag älskar att skriva kort. Jag har bara farfar kvar eftersom mormor och resten förflyttat sig från jorden. Därför önskar jag att skicka mer än ett kort i månaden. Vill gärna ha en kort tillbaka. Inga långa utläggningar behövs (om du inte orkar). Bara livsglädje eller -sorg! Jag flyttade till Köpenhamn med mannen i mitt liv för tre dagar sedan. Tog examen i somras och fick drömjobbet för två månader sedan. Ja ni förstår. Äventyret har precis börjat. Vill så gärna dela med mig och få dela någons äventyr (vardag, helg som semester och lyx)!

    Hör av er med mail så byter vi hemadresser!
    Puss & Kram från Katta

    katarinasnilsson(@)gmail.com
    Ps. Givetvis ta bort paranteser

    Katarina 2014-12-08 19:25:21
    Svara
  • Hej hej hallå Anna heter jag! Jag är 24 år och bor i London, jobbar som copywriter fast inte på ett kontor utan sitter och knappar på datorn på olika caféer. Så kanske är det någon här som också bor i London och pluggar/jobbar på distans eller frilans som vill bli min ses-på-caféer-ibland-kollega? Eller om det bara är någon som är snäll och rolig som vill hänga? Jag gillar mat, nagellack, rödvin och typ tusen saker till! Här är min mejl -> [email protected].

    Anna 2014-12-08 19:23:43
    Svara
  • Och så glömde jag ju skriva min mail-adress! Här kommer den: [email protected]

    moa 2014-12-08 19:21:10
    Svara
  • Hejhej
    Jag heter Moa, är 19 år och bor i Växjö. Har precis tagit studenten från restaurangprogrammet, och jobbar just nu i ett skolkök. Förutom att jobbajobba, tränar jag också ibland. Annars gillar jag allt möjligt, att resa, upptäcka roliga saker, gå ut, kolla på serier m.m. Men något jag saknar är fler kompisar, och att göra spontana saker. Har fastnat i samma tråkiga vardag där allt ser likadant ut. Skriv gärna till mig, jag vill skriva om allt möjligt, men kanske mest känslor, om allt jobbigt som händer i livet osv. Kram!

    Moa 2014-12-08 19:19:12
    Svara
  • Häj

    Jag heter Frida Gullarbergs vilket är ett namn som lär bokstaveras sakta och tydligt varje gång jag uppger det då jag tog mitt pick och pack samt o-internationella namn och flyttade till USA två veckor efter jag tagit studenten. Tycker det är viktigt att våga och utmana sig själv, vilket enligt mig är samma sak som att leva.

    Jag är nitton år och växte upp i Dalarna så efter studenten bytte jag småstadsliv mot New York och blev helt enkelt kvar i landet där de har tjugoelva smaker på coca cola. Gick ut skolan med ambitioner om att bli författare men innan dess vill jag resa och äventyra så mycket som möjligt. Kanske lockar college inne på Manhattan nästa vår och om inte hittas jag förmodligen i London. Eller Australien. Eller i en gullig lägenhet på Södermalm. Vem vet.

    Puss och kram skumbanan, jag älskar att prata känslor och om sådant som till synes inte spelar någon roll men som ändå spelar sådan jävla stor roll. Varje fredag har jag Alex och Sigges podcast i öronen, på helgerna gillar jag att dansa efter någon drink eller tre, älskar Kygo och kan varenda låt med Coldplay, annars varvar jag 70-talsmusik med house.

    [email protected]

    Hiii I’m a 19 y/o girl from Sweden living in the U.S. Would love to write in English as well if you’re not from Sweden. Use google translate on the text above if you want to know a bit more about me. xx

    Frida Gullarbergs 2014-12-08 19:14:50 http://fridagullarbergs.blogg.se
    Svara
  • hey!! ska flytta till brighton den 29 december och har planer på att stanna tills i vår någon gång, snälla häng med mig! gillar one direction, internet, öl och typ allt som är gulligt. är 19 och pratar jättemkt och inte särskilt blyg utan mest snäll. följ mig på instagram vettja heter linne_cool! kramis

    linnea.turner @ hotmail.com är min mail med hehe

    Linnea 2014-12-08 19:13:31 http://lejonlinnea.blogspot.se
    Svara
  • Hejsan! Mitt namn är Lina och jag är 16 år. Jag tycker om att teckna, måla med akvarell och fotografera. Och så gillar jag djur, våren, vit choklad, musik och en hel del annat. Skicka iväg ett mejl om jag låter intressant vetja! woffling(@)gmail.com

    Lina 2014-12-08 19:07:32
    Svara
  • Hej! Jag heter Alicia är 15 snart 16 år. Bor i en liten håla mellan Vänern och Vättern, har två katter, är fruktansvärt blyg och dansar balett. Gillar att kolla på killar, feminisim och titta på tv-serier/ filmer. Drömmer om London och att bli regissör. Vill skriva till alla om allt.

    Alicia 2014-12-08 18:58:39
    Svara
  • Har en lite annorlunda fundering. Är i stort behov av kattvakt till mina busfrökatter då jag och min sambo ska åka bort två veckor över jul och nyår. Vi bor i Uppsala och kan antingen tänka oss att köra katterna till någonstans i närheten, eller att någon kommer och bor i vår lägenhet (bonus för då kan man gärna få vara blomvattnare också). Katterna är aktiva och sociala, ganska keliga, men inte direkt knäkatter. Lägenheten är en mysig trea i utkanten av Uppsala, naturen inpå knuten och 10 min buss till stan.

    Kanske något för en liten familj som vill fira jul någon annanstans och gärna leker med katter mellan glöggen och gröten? Eller någon som funderar på att skaffa katt, men inte är riktigt säker?

    Ser det som ett bra tillfälle att få nya vänner också förstås. Det känns nästan nödvändigt för att vi ska få förtroende för varandra. Lite om mig. Är ingenjör, men ibland fasligt trött på naturvetenskap och teknik. Har på senare år blivit mycket intresserad av filosofi, religion och all humaniora man kan tänka sig. Även politik och då framförallt grön ideologi. Så allt sånt läser jag om och skulle gärna vilja diskutera mera, på någon slags hobbynivå förstås. Och så tycker jag om musik och film också.

    olander.petra(@)gmail.com

    Petra 2014-12-08 18:51:29
    Svara
  • Hej! Jag är en tjej på 18 år som går sista året på gymnasiet. På fritiden gillar jag att spela musik, dricka vin, hänga med den där s

    Sofia Gustafsson 2014-12-08 18:37:02 http://roharig.blo.gg
    Svara
  • Hej. Jag är en tjej på 17 vårar (fast sommrar egentligen) som gärna vill prata med någon om lite vad som helst. Jag obsessar Harry Potter (Drarry någon?), Merlin, BBC’s Sherlock och Supernatural och så pluggar jag. Massor. Jag gillar att skriva och det vore jätteroligt om du ville bolla novellidéer eller så med mig. Jag läser/skriver/tänker mest fantasy men jag gillar såklart annat också. Jag dansar mycket och är just nu med och producerar en musikal!
    Så oavsett ålder, kön, sexuell läggning etc, kom till min blogg och kommentera där så skickar jag ett mail till dig så snabbt jag kan.
    Tjingeling!

    Sofia 2014-12-08 18:32:32 http://littlethought.devote.se
    Svara
  • Hej! Jag heter Emma och jag bor på en ganska liten ö på västkusten. Eller egentligen är den väl inte så liten, faktiskt Sveriges tredje största men när man bor här är det ganska ensamt. Jag gillar musik, människor, länder, böcker, anteckningsböcker och jag gillar inte rasism, sexsism och kött.
    Även om jag är yngre än de flesta här tror jag inte det spelar stor roll för jag gillar att prata med alla och jag tror nog inte jag är speciellt barnslig.
    Skriv gärna!
    [email protected]

    Emma 2014-12-08 18:30:51
    Svara
  • hej,
    jag är 20 år och skulle vilja maila eller skriva brev till någon person som tycker om att skriva. Jag är intresserad av filosofi, böcker och språk och jag gillar äventyr, kläder, dekadenta nätter och konst. För mig spelar det ingen roll om du hatar allt ovanstående, det kan säkert bli intressant ändå.
    skriv gärna någon rad till mig!

    [email protected]

    linn 2014-12-08 18:22:40
    Svara
  • Hi! I’m Linnéa, 23 years old and currently studying strategic communications in the south of Sweden. Apart from reading blogs I enjoy travelling, working out, cooking vegetarian food and planning extravagant parties. Right now I’m longing for next fall when I’m moving to San Francisco to reunite with my boyfriend and study advertising/writing/communication. I’m writing in English since I would love to get to know some English speaking/non-swedish people, doesn’t matter where you’re from. Write to annalinneaberglund (@) gmail.com.

    Ps. of course you’re welcome to write even if you’re swedish!

    linnéa 2014-12-08 18:09:21 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara
  • hejhallå
    alva heter jag, är 17 och bor i umeå.
    tycker mest om: lakrits, hänga i folks hus, skriva och prata känslor!!! fan vad jag älskar att prata känslor.
    gillar också mycket att bli skrattig av folköl, måla och springa fort.
    har åsikter som överensstämmer väldigt bra med vänsterpartiet och brinner för feminism.
    lyssnar mest på bright eyes, vit päls och annat fantastiskt

    älskar människor och att maila
    skriv till mig om ni tycker jag verkar lovande
    [email protected]
    puss

    Alva 2014-12-08 18:04:28
    Svara
  • hej! jag 16 år ska snart flytta till stockholm för att läsa resten av min gymnasieutbildning där. Är supernervös o rädd för att bli ensam med bara mitt lilla inackorderingsrum att kalla ”hemma”, men ändå så glad för at få lämna min hemstad o skolan jag går på nu 🙂 Tycker om feminism, att skriva och läsa, och älskar musik på ett ganska nördigt sätt 🙂 skriv till mig! skulle bli jätteglad, kram! [email protected]

    Misan 2014-12-08 17:58:46
    Svara
  • Glömde såklart skriva min mail. Korplag i innebandy i göteborg eller bara en ny kompis.

    hälsningar josefin nintendokatt @ hotmail.com

    josefin 2014-12-08 17:35:24
    Svara
  • Hej! vill himla gärna starta ett korplag i innebandy i göteborg! hade varit himla skoj om någon ville vara med! bor i centrala göteborg men kan ta mig var som helst. Annars är det ju alltid skoj med nya kompisar. Är feminist, vegan, djurbesatt, tvspelsnörd, älskar vin, dansar fult och älskar popmusik.
    skriv en liten rad eller två.

    josefin 2014-12-08 17:34:31
    Svara
  • Hej! Jag går i nian, är alltså något yngre än de allra flesta som skrivit här! Älskar att lära känna nya människor, och min bästa vän beskrev mig en gång som ’stressad men söt och jävligt pretto’ vilket nog stämmer ganska väldigt bra. Jag tycker bäst om att skriva, sjunga, lyssna på musik och bara umgås. Är ganska kär i kärleken och väntar mest hela tiden på att livet faktiskt ska komma igång på riktigt. Maila mig gärna, vem du än e och hur gammal du e, om du tycker jag låter intressant antar jag?? puss!!

    [email protected]

    Elsa 2014-12-08 17:30:33
    Svara
  • Hej alla fina!

    Emmie heter jag och är 25år bosatt i Göteborg. I höstas började jag på universitetet här och fick även min pojkvän från England att flytta med mig till Sverige. Därför vore det så himla fantastiskt om jag och han kunde skaffa lite vänner som inte är studenter, och gärna par så att han kan få lite manliga vänner som inte är mina sen gammalt. Tänker mig ölkvällar, halv 8 hos mig stuk, träningskompisar eller helt enkelt bara glada som vill hitta på nåt. Hojta om ni känner för det!

    emmie.roos(@)gmail.com

    Emmie 2014-12-08 17:27:15
    Svara
  • Hej hej. Jag heter Pauline och är 31 år och bor i Stockholm. Jag skulle jättegärna starta en bokcirkel med fokus på ungdomsböcker. Finns det någon som är sugen på det? Annars älskar jag poesi, romantiska filmer, dricka öl och att skriva. maila mig [email protected]

    Pauline 2014-12-08 17:13:35
    Svara
  • Hej hallå! Jag är Rebecka, 18 år och bor i Uppsala där jag pluggar på IB. För det mesta skriver jag, läser jag, yogar och andra typer av träning, lagar mat och sånt. Men att snacka skit om partriarkatet och diskutera privilegier samt skratta åt kränkisar är rätt bra det med. Det skulle vara så himla kul om några personer vill ha en bokgrupp med mig, hemma hos varandra här i Uppsala. Vi skulle också kunna laga vegetarisk mat, diskutera feminism och dricka te. Hör av er Uppsalabor oavsett ålder på rebeckatomasson@gmail(.)com så kan jag ordna något för oss (obs! var inte rädda å blyga om ni gärna vill, jag är jättetrevlig najs å ej fördomsfull lovar! Är så pepp på detta

    Rebecka 2014-12-08 17:10:35
    Svara
  • Hej! Jag är en 20-årig tjej som heter Emily och bor i Helsingborg där jag har bott hela mitt liv och kommer även och plugga här till nästa höst. Jag pluggar nu en kurs i kriminologi, har ett roligt extrajobb och är ledare i en gymnastikförening. När jag inte gör nåt av det försöker jag att stressa av genom att gå och träna eller se på tv-serier. Jag älskar pyssel, London, loppisar, feminism, fika, att resa och drömmer om en egen lägenhet att inreda. Det hade varit kul att skriva med någon som vill skriva av sig om allt möjligt precis som jag! skriv till mig på hesselmarkemily (@) hotmail.com 🙂

    emily 2014-12-08 17:06:40
    Svara
  • Hej på er!
    Lisen heter jag, är 18 år och går tredje året på samhällsprogrammet. Tycker väldigt mycket om att resa, gå på konserter och att åka tåg. Musik, träning och kaféhäng med vänner är en ganska stor del av mitt liv. Är ganska nöjd med min tillvaro, men känner att det är dags för något att hända. Vill känna mig levande igen. Bli kär, hoppa bungyjump eller boka en enkelbiljett någonstans.

    Söker någon att prata med om både små och stora saker. Mejl eller kanske sms. Om någon råkar bo i Göteborgstrakten skulle jag gärna mötas upp för en kaffe eller liknande. Skriv gärna! Blir glad för allt. Puss!
    [email protected]

    Lisen 2014-12-08 17:06:01
    Svara
  • 17 snart 18, bor i Stockholm hos min pappa & går teater-linje på gymnasiet. Jag gillar att bada skumbad & vara uppe sent & kompisar. Det har ingen betydelse för mig om du är 12 eller 52, jag vill skriva med olika människor och lära känna nya personer som är olika mig.
    <3
    [email protected]

    Olga 2014-12-08 17:02:25
    Svara
  • Hejhej Ebba heter jag, är 18 år och pluggar i Uppsala. Tycker om allt som är roligt och det är allt ifrån att spela tv-spel mitt i natten till att baka cupcakes och lyssna på Simon & Garfunkel. Älskar att resa och upptäcka saker dessutom! Skriv bara skriv! [email protected]

    Ebba 2014-12-08 16:53:48
    Svara
  • Sofia heter jag, bor i Växjö ochfyller 23 i januari. Bor med hund, kanin och pojkvän i en söt liten etta. Jag pluggar till lärare och är lite skoltrött så jag vill gärna skriva om känslor och livet liksom. Antingen på papper eller via email. Jag saknar att skriva och älskar att lyssna på andra människors livshistorier. Snälla dela med er med mig!

    Och jag vet att jag har fått svar tidigare men de försvann någonstans i cyberrymden och jag skäms så. Maila igen… nya personer också!

    Sofia.sjoelund(@)gmail.com

    Sofia 2014-12-08 16:52:59 http://fiantastic.tumblr.com
    Svara
  • Hej!! Jag heter Olivia, 19 år, Stockholm, och är mitt inne i något slags livet efter studenten-mode. Helt plötsligt kan jag göra allt (typ) och det kan ju vara lite förvirrande. Jag älskar musik a la hiphop, rödvinskvällar och vodkanätter, bra människor som är både snälla och tokiga på samma gång. Alltså egentligen gillar jag typ allt så man kan prata med mig om allt (om man inte har en taskig människosyn för då kan du shut up). Både mail och verklighetskontakt är of interest. Puss och kram
    [email protected]
    ps. jag vill inte ha några kommentarer om valet av mailadress, tack och hej

    Olivia 2014-12-08 16:52:43
    Svara
  • hej!
    är föräldraledig med mitt andra barn i en alldeles ny stad – Örebro! känner inga som jag kan hänga med under ledigheten och det vore ju hemskt roligt att hitta någon som bor här! är 30 år gammal!

    sofia 2014-12-08 16:51:20
    Svara
  • Hej!
    Det känns som en för rolig idé att skriva här för att jag ska kunna låta bli.
    Jag älskar tillfälligheter och små impulser som visar sig få fantastiska följder.
    Mitt livsmotto är FRAMÅT I ALLA RIKTNINGAR. Jag håller på att göra alla bokstäver i pärlplattebokstäver men hittills har jag bara till FMT I LL RIKTNG, vilket inte säger så mycket. Det är ett lite uttöttande motto att leva efter men går helt i linje med min allmänna idé om att säga ja till livet i så stor utsträckning det bara går.
    Jag finns i Skurup, på en folkhögskola, och här går jag en makalös skrivarlinje. Skurup ligger en halvtimme med tåg för den som undrar och har en otroligt missvisande slogan som lyder ”When in Europe, don’t miss Skurup”.
    Om dagarna diskuterar jag huruvida det är bra att börja en mening med ”att”, vad ett semikolon egentligen betyder, och parallellt med detta jobbar jag stötvis med en roman. På samma sätt som Amelie inte kan låta bli att stoppa händerna i säckar med bönor eller plocka lena stenar att kasta smörgås med – kan jag inte låta bli att smasha en pingisboll med ordentlig överskruv om tillfälle bjuds.
    Maila mig!
    [email protected]

    Klara 2014-12-08 16:47:33
    Svara
  • Tjej på 21 år, bosatt i Norrköping. Skulle gärna hitta någon som förstår hur det känns att växa upp med en psykiskt sjuk förälder och nu i vuxen ålder kämpar för att inte gå sönder av allt som gror inuti. Kanske sitter du i samma situation eller kanske är du lycklig nu, men skulle vara fint om du skrev ändå. Gillar annars att läsa, kolla på alla sorters filmer som finns förutom actionkomedier och lyssna på all sorters musik utom jazz. Fint om det finns någon här i närheten, men mail eller brev funkar lika bra. Ha det!
    claah504 @ student.liu.se

    c 2014-12-08 16:41:01
    Svara
  • Hej på er! Aurora heter jag, är 16 år och går första året på ett gymnasium i en liten liten stad i Finland. Där trivs jag inget vidare alls och hoppas på att snart få flytta till Stockholm och studera istället. Jag tycker att det bästa i livet är att fika, fotografera, läsa, fina kjolar, Dr Martens, peppiga konserter och vackra män. Är dessutom ohälsosamt förälskad i Stockholm. Gillar inte kyla, regn eller att tvingas va kvar i den här staden. Tycker det vore himla fint med någon att få växla snigelpost med! Maila mig på aurora.holm (@) hotmail.com tycker jag! Kramar!

    Aurora 2014-12-08 16:39:06
    Svara
  • hei, er en jente på 18 fra Norge som for tilfellet går siste året på videregående. jeg liker kunst, ta bilder, lære språk, snakke om bøker, drikke rødvin, oppleve ting og bli kjent med nye mennesker.
    Neste år planlegger jeg å flytte/studere i paris, men er himla redd for å bli helt ensom ettersom jeg ikke kjenner en sjel der.
    så om du bor/skal flytte til paris er det bare å ta kontakt:)
    [email protected]

    susannah 2014-12-08 16:32:04
    Svara
  • skriver igen pga glömde mejladressen tror jag. alltså: mamma med ny liten bebis, 20-30 år i stockholm city SÖKES för lite snack om blöjor, smakportioner och sånt. är ganska rolig att hänga med också.

    [email protected]

    Alice 2014-12-08 16:23:42
    Svara
  • Jag är en ganska nybliven mamma på lidingö. Det vore kul om någon mamma med liiten bebis i 20-30 års åldern i stockholm city ville höra av sig/hänga med mig.
    Kan inte beskriva mig själv för allt låter så fånigt men jag är faktiskt ganska rolig att vara med tror jag.
    Puss

    [email protected]

    Alice 2014-12-08 16:20:44
    Svara
  • Hej!! Jag heter Olivia, 19 år, Stockholm, och är just nu inne i något slags yr i huvudet efter studenten-mode. Allting blev liksom möjligt helt plötsligt och det kan ju vara minst sagt förvirrande. Jag älskar bra musik a la hiphop, rödvinskvällar och vodkanätter, bra människor som både är snälla och tokiga på samma gång. Jag vill prata om allt och ingenting, kuligheter och tråkigheter, bara få lite ny input av någon sköning därute. Puss och kram
    [email protected] (lol vet att jag borde ha en mognare mailadress vid detta laget, men men what to do)

    Olivia 2014-12-08 16:19:23
    Svara
  • Hej! jag heter Gabriella och är 17. jag hatar sport, politik och kyla. jag älskar Gud, att lyssna på mainstream-musik och att gå promenader. jag går andra året på gymnasiet på en samhäll-media linje. skriv till mig om du är nyfiken! vi hörs! [email protected]

    Gabriella 2014-12-08 16:09:02
    Svara
  • Hej!
    Mitt namn är Fanny och jag är 20 år. Bor för tillfället i Aix-en-Provence men kommer flytta tillbaka till Landskrona till jul. Jag älskar att prata med nya människor, speciellt om random fakta eller småsaker som man tänker inte har så stor betydelse. Annars gillar jag att resa & uppleva nya saker, läsa och laga mat. Är feminist, vegetarian och snäll.

    Fanny 2014-12-08 16:06:43
    Svara
  • Hej! Jag heter Emma. Jag bor med min man och min lilla son i en liten stad i Sverige.
    Jag älskar inredning, konst och är för det mesta rastlös och vill alltid hitta på saker!
    Jag skulle väldigt gärna vilja mejla med dig och när vi känner varandra väl så kan vi gå och dricka kaffe och prata om snygga kläder, bra böcker och feminism. Efter kaffet kan vi besöka ett museum. Eller ta en loppisrunda! Jag älskar nämligen porslin!! Tycker du att det låter som en bra idé?
    Mejla mig
    Norberg_sol ( @ ) hotmail.com

    Emma 2014-12-08 15:56:37
    Svara
  • Hej alla! Är 14 snart 15 (alltså massor yngre än majoriteten av er) men tänkte att nån kanske vill maila för det. För tillfället längtar jag nog mest efter kärleken som inte verkar finnas och ser på fina High School filmer från innan jag fanns.
    Jag älskar böcker, mest Harry Potter, jag bloggar om böcker på bloggen ni kommer till om ni klickar på mitt namn. ^^ Jag skriver för att jag älskar orden, jag är på gränsen till för duktig i skolan och drömmer om Paris modeveckor.
    Jag längtar efter vänner men har svårt att få nya.
    Jag vill mejla med DIG. Nån som skriver när den känner för, vill dela med sig av allt och inget, är precis som jag, nästan eller raka motsatsen. Någon, som inte slutar efter några delade rader. Som älskar livet lika mycket som jag och vill upptäcka det med mig.

    Mejla till niemi.elvira(a)gmail.com JAG LOVAR ATT SVARA!!

    Elvira 2014-12-08 15:50:16 http://mylifestylebyelvira.blogspot.com
    Svara
  • Hej! Jag är en snart 23-årig barnskötare som bor i Dalarna med min katt. Jag gillar att resa, se på film och dricka vin, bl.a. Älskar cirka allt som har med Storbritannien att göra men mest drömmer jag om att få bo på Nya Zeeland. Skulle vara kul att hitta någon att maila eller brevväxla med, puss och kram!
    [email protected]

    Heidi 2014-12-08 15:45:45
    Svara
  • Och jo, har flyttat runt så mycket de senaste åren att det börjar tära lite på en. Dessutom inte upplevt en svensk vinter på riktigt sen 2010…. Pluggade Jönköping-Kanada-Nya Zeeland, jobbade sen Indien-Tyskland och nu Finland…. 🙂

    Jennifer Sandström 2014-12-08 15:45:08 http://jennifersandstrom.se
    Svara
  • (Stockholm/Hälsingland/varstans)

    ¡Hola amigos!
    Jag heter Fanny och är 20.
    Jag är en person som älskar new york lika mycket som jag älskar ödsliga platser och naturen, vill nog jobba inom film, gillar att gå ut och dansa på klubbar, kolla på fina kläder, älskar tv-serier och böcker, att träna och vill bli starkare, och tycker mycket om att spontanresa bort nånstans.

    I höst flyttade jag till Stockholm för att läsa en ett-årig kurs, men hoppade av för inget kändes rätt. Så nu är jag mest tillbaks i en liten stad i Hälsingland, för jag mår bättre här än i Stockholm. Men ibland är jag där också. Och just nu befinner jag mig i en fas där jag bara har oro över vad jag borde göra med mitt liv för ingenting känns konkret eller konstant nu. Känner nån igen sig? Jag funderar ibland på att köpa en enkel-biljett till kanske Paris eller London eller någonstans och bara se vad som händer. Nån som vill med?
    Jag vill gärna få kontakt med folk både för att träffa och skriva med! Och ärligt så träffar/skriver jag gärna med någon för att snacka vad man mår bra eller dåligt av, om drömmar och om att våga göra lite kanske läskiga saker, eller bara om vem den där killen/tjejen är som man kanske är olyckligt kär i. Ganska mycket vad som helst. Jag tycker jag är en väldigt öppen person och därmed öppen för typ any ideas. Kanske lite flummigt, men hör gärna av dig : ) fannylingmanuf(@)live.se
    Puss och kram.

    Fanny 2014-12-08 15:44:33
    Svara
  • Hej,
    Älskar det här initiativet!
    Jag heter Louise, är 26 år och bor i Göteborg tillsammans med min katt Luna. Förra veckan bodde jag även med min sambo sen 4 år tillbaka men inte nu längre. Livet föll isär och nu behöver jag skapa ett nytt. Mina intressen är att läsa, fynda second hand, dricka te, baka, träna, promenera, skratta. En önskan jag har är att hitta någon att träna med, jag tränar på Sats (alla i Göteborg), men även nya bekantskaper antingen via mail eller som kan tänka sig att ta en fika och dela tankar om livet.
    Hör av dig om det låter intressant: [email protected]

    Louise 2014-12-08 15:43:53
    Svara
  • 22 år, gillar att skriva, serier som parks&recreation, att resa, popcorn, läsa bloggar och att klä mig i sandra-kjolar (fast inte nu på vintern). Jag bor i Åbo just nu, flyttade hit från Sverige i höst och här ekar det tomt när det kommer till vänner, litegrann. Har min fantastiska pojkvän men har liksom inget att göra om dagarna. Jobbar och pluggar hemifrån, vet inte vad jag ska göra i slutet av januari. Ångesten är ett faktum. Om någon känner för att pigga upp min trötta själ med ett par ord eller vad som helst: [email protected]

    Jennifer Sandström 2014-12-08 15:42:51 http://jennifersandstrom.se
    Svara
  • Hej! Jag heter Wilma, är 17 år och är just nu i mitten i mitten av gymnasiet, går alltså tvåan. Vet inte riktig vad jag ska skriva om mig själv.. jag älskar the kooks, glitter, fester och skräckfilmer, ja ni kan ju kolla min tumblr —> http://wkarins.tumblr.com/. Jag vill ha någon att skriva med om både högt och lågt, om knasigt, jobbigt, roligt – ja, allt! Så skriv till mig, det blir grymt!!
    [email protected]

    Wilma 2014-12-08 15:35:06 http://wkarins.tumblr.com/
    Svara
  • (Stockholm/Hälsingland/varstans)

    ¡Hola amigos!
    Jag heter Fanny och är 20.
    Jag är en person som älskar new york lika mycket som jag älskar ödsliga platser och naturen, vill nog jobba inom film, gillar att gå ut och dansa på klubbar, kolla på fina kläder, älskar tv-serier och böcker, att träna och vill bli starkare, och tycker mycket om att spontanresa bort nånstans.

    I höst flyttade jag till Stockholm för att läsa en ett-årig kurs, men efter bara ett par månader hoppade jag av för inget kändes rätt. Vad som var hårt också var att jag knappt kände/känner någon i sthlm och tycker det är svårt med kompisar där. Så nu är jag mest tillbaks i en liten stad i Hälsingland, för jag mår bättre här än i stosckholm. Men ibland är jag där också. Och just nu befinner jag mig i en fas där jag bara har oro över vad jag borde göra med mitt liv för ingenting känns konkret eller konstant nu. Har aldrig riktigt känt mig så här vilsen. Är det någon annan som kanske känner så också? Jag funderar ibland på att köpa en enkel-biljett till kanske Paris eller London eller någonstans och bara se vad som händer. Nån som vill med?
    Jag vill gärna få kontakt med folk både för att träffa och skriva med! Och ärligt talat så träffar/skriver jag gärna med någon för att snacka vad man mår bra eller dåligt av, om drömmar och om att våga göra lite kanske läskiga saker, eller bara om vem den där killen/tjejen är som man kanske är olyckligt kär i. Ganska mycket vad som helst. Jag tycker jag är en väldigt öppen person som gärna gör saker vissa kanske förvånas över. Detta kanske är lite flummigt.. men hör gärna av dig : ) fannylingmanuf(@)live.se
    Puss och kram.

    Fanny 2014-12-08 15:34:41
    Svara
  • Hej!
    Kajsa heter jag och frilansar som copywriter. Kommer från början från Karlstad men bor sedan fyra(?) år tillbaka i Göteborg och har precis skaffat en en hundvalp <3. Vore kul att komma i kontakt med personer i stan eller närliggande städer som också har små hundar (jag har en russkiy toy-kille på 12 veckor).
    Vill gå promenader, dricka öl och prata om feminism, musik och allt som är bra och svårt i livet.

    Hundlösa personer är också välkomna!

    Maila till: [email protected]

    puss

    kajsa 2014-12-08 15:25:29
    Svara
  • Hej! Eftersom jag bor i den lilla lilla staden Vänersborg är nog chansen liten att hitta någon blivande vän här men jag försöker! Jag är 31 och mammaledig med min son Manfred som nyss blev nio månader. Skulle så gärna vilja hitta lite snällt folk att umgås med! Fotograferande nyhetsjunkie som gillar film, fika och promenader 🙂 Puss!
    [email protected]

    Kajsa 2014-12-08 15:18:30
    Svara
  • Hej! Jag är 16 år och går på gymnasiet i Karlstad. Jag har lite svårt att hitta kompisar som jag har saker gemensamt med, eftersom att jag känner mig mycket mognare än andra i min ålder. Jag älskar böcker, Håkan Hellström, feminism, fåglar och fika. Maila om du tycker att jag låter intressant! [email protected]

    Wilma 2014-12-08 15:07:33
    Svara
  • Hej! Jag heter nita och ja kommer från Tyskland. Jag har lärt svensk på universitetet och jag vill gärna har brevvänner så att jag kan förbättra mina språkkunskap! Jag är 25 år, älskar musik (ledsamma indie, 80s Synth-Pop & Prince), tycker om konst (jag studerar konsthistoria) och matlagning är min största hobby. Men man kan skriva med mig om allt- världen, människor, konst, musik eller kulturskillnader. Skriv till [email protected]. Kram! 🙂

    Nita 2014-12-08 14:52:38
    Svara
  • Jag heter Lisa och är 17 snart 18 år. Tycker om böcker, feminism, klänningar och en fin pojke som inte tycker om mig tillbaka. Vill skriva snigelbrev med någon om det som skaver och det som får en att le. Skriv till [email protected] om du är intresserad. Puss.

    lisa 2014-12-08 14:40:56
    Svara
  • Hej! Jag heter Jessica och är 21 år. Här sitter jag med en nästan läkt hand och är taggad till tänderna på att återuppta livet igen! Det lutar åt en flytt till Berlin eller någonstans i Australien så fort handen är redo. Så om någon har liknande drömmar eller bara vill prata om vad som helst så tycker jag att vi ska göra det tillsammans! Jag tycker om saker som feminism, äventyr, musik och att läsa böcker men även tusen andra saker. Vi hörs! [email protected]

    Jessica 2014-12-08 14:29:29
    Svara
  • Hej alla jag är Isa, 17 år gammal. Jag bor i en håla men vill helst av allt ta studenten och skriva böcker i London. Min favoritstad alla kategorier. Jag gillar tumblr, the 1975, måla och designa, Harry Potter, och vill gärna utbilda mig till copywriter i framtiden. Jag går samhällslinjen med inriktning media. Skriv till mig <3<3
    [email protected]

    Isa 2014-12-08 14:29:15 http://isae.for.me
    Svara
  • Hej hej! Mimmi här, 29år i Köpenhamn. Jag söker glada nya vänner att upptäcka den här stan med alternativt glada nya vänner att upptäcka andra ställen, tid å rum med. Med andra ord: låt oss skriva å dela våra världar! Om du bor i närheten hade det ju även passat fint få då hade jag föreslagit att vi gör den danska huvudstaden för att äta all den underbara mat som finns, gå på utställningar, upptäcka boutiquer och sköna små vrår, spatsera på kvarterskrog samt cocktailbar och köra allmänt tugg. Jag är IT-nörd till yrket med vittring för gadgets men går nästan lika mycket upp i tjusiga tyger å snitt. Skriv till mig vetja msjoklint [at] gmail.com. Vi hörs!

    Mimmi 2014-12-08 14:08:25
    Svara
  • Hej! My name is Lauren and I am 27 years old. I just moved to Copenhagen 4 months ago with my husband. We are both born and raised in the U.S. (Southern California). I love to cook, bake, sing, play the ukulele, craft, play board games, and travel. I will be starting Danish lessons soon and would love a new friend to practice with/get coffee/learn how to live the Danish way of life! 🙂 LaurenNCombs (@) gmail.com

    Lauren 2014-12-08 14:04:53 http://ourhygge.wordpress.com
    Svara
  • Hej! Jag heter Lisa och är 18 år. Jag längtar och kämpar tills jag tar studenten om ett halvår och ska sedan ut i världen. Jag tycker mest om att fota, fynda second hand-prylar, dricka öl och gå på festivaler.
    Jag vill ha någon att prata med om exakt allting, jobbiga saker, roliga saker, coola saker, sorgsna saker. Så ja, allt! Själv är jag väldigt öppen och oftast förstående.
    En kompis beskrev mig som spontan, naiv och mystisk en gång och det är nog en ganska bra beskrivning av mig. Skriv till mig. det blir kul!!
    [email protected]

    Lisa 2014-12-08 14:00:16
    Svara
  • Hej! Är en 25-åring boende i Lund med mer eller mindre konstant hemlängtan till skogen i Närke. Jobbar i Malmö med att knappa på datamaskin.
    Gillar att prata om politik och feminism, samt söta katter och bra böcker eller serier. Skulle också gilla att lära känna någon ny att prata strunt och allvarligt med. Kanske även hänga irl om det passar, men det kvittar såklart egentligen var du bor! 🙂 Maila mig, det kommer bli finfint! (jag är ganska trevlig :))
    eilo(@)hotmail.se

    Elin 2014-12-08 13:47:41
    Svara
  • Hejsan! Jag är en tjej på 19 år som gillar att vara kreativ på typ alla tänkbara sätt. Skriva, rita, måla, pyssla, fota, slå in paket, ordna fester – you name it! Hade varit såååå kul att hitta någon att snacka med om allt som är fint och fult, typ hylla fluffiga katter, kramar, att dansa och bra musik och spy på rasism, sexism och allmänt sunkiga personligheter. Och att snacka om kärlekens bergochdalbana och skämta om knasigheter och såntdäääär.
    Hör av dig, kraaaam! [email protected] (obs!! .se!!)

    Frida 2014-12-08 13:46:39
    Svara
  • Hej! Jag heter Frankie och går på kulturama grundskola! Är så otroligt kär i pojken med det svarta lockiga håret men han vet ju inte mer om mig än att jag är ett år yngre och pratar alldeles för högt när han går förbi. Jag gillar teater, lösögonfransar, vaniljmunkar och gulliga mini grisar! Skulle vara fint att prata med ngn om allt! mejl: [email protected]

    Frankie 2014-12-08 13:19:33
    Svara
  • hej alla! heter linda och är 24 år. är född och uppvuxen i göteborg men hjärtat bankar ofta för östersund där halva min släkt bor. älskar allt med den staden. naturen, fjällen och framför allt mitt favoritmuseum jamtli. brinner för fettaktivism och feminism! jobbar då och då som undersköterska och pluggar företagsekonomi. gillar även mina katter, att laga mat, netflix och blommor. läsa böcker och spela yatzy är inte heller fel! 🙂
    skriv till mig, vart du än bor. vi hörs!
    blowin_in_the_wind(@)live.se

    Linda 2014-12-08 13:12:34
    Svara
  • Lisa (aka kyntii) 20 år och bosatt i Växjö söker härliga personer att skapa fina relationer med. Hon tycker alla människor är vackra på sitt egna lilla vis och är en crazy young cat lady. 90talet, London, te, äventyr, mumin, sailor moon och harry potter är saker som hon har kärt. Låter hon som en person du vill lära känna? För hon vill lära känna dig 🙂

    [email protected]

    Lisa 2014-12-08 13:11:34
    Svara
  • Någon som vill skicka handskrivna brev och utbyta tankar om det mesta? Är snart 23 år, pluggar genusvetenskap B på universitet. Gillar att resa, film, hundkärlek, dricka öl, har en förkärlek för ett visst pojkband och drömmer om att flytta till Storbritannien (men är såklart en fegis och tycker att det känns läskigt att ens tänka på det).
    Skicka ett mail till [email protected] om du känner för det! 🙂

    Maja 2014-12-08 13:07:27
    Svara
  • Hej! Jag heter emma & är 24 år. Älskar djur, att se mysiga filmer, dricka kaffe och té, 70-talsmusik, prata om allt möjligt, gå i secondhandbutiker – och framförallt att resa! Vill åka till NY, San Fransisco, London, Nya Zeeland osv osv… Vill du bli min kompis? Maila vetja, det blir roligt 🙂 kram! emmablandat (at) gmail.com

    emma i sthlm 2014-12-08 13:00:44
    Svara
  • Hej! Jag heter Hanna och är en norrländska som hamnade i Göteborg. Har bott här i snart fyra år och är våldsamt förälskad i stan, men längtar hela tiden hem ändå. Jag är 23 år gamma och läser på universitetet och bor med sambo i centrala Göteborg. Vill hemskt gärna bo på landet när jag är färdig i stan. Jag gillar att omge mig med fina saker, är rätt pysslig av mig, hänger alldeles för mycket på Pinterest och dricker gärna rödvin i gott sällskap. Läser mycket, spenderar många timmar framför TV-serier men är inte så duktig på film. Vill gärna brevväxla med någon trevlig människa som gärna pratar högt och lågt, kanske någon som också hamnat långt hemifrån eller varför inte en Göteborgare som kanske vill ses och dricka te någon gång. Är världens snällaste, jag lovar! [email protected].

    Hanna 2014-12-08 13:00:40 http://daysofhanna.blogg.se
    Svara
  • Är en 18-årig Elsa som SÅ gärna vill ha någon att skriva brev till och med. Någon som (kravlöst!) vill prata om idéer och tankar och kanske böcker, och inte så mycket om vad de ”drack i helgen”. Tycker om Bright Eyes, naturdokumentärer, och kläder som glittrar.

    Skriv till elsafureman(@) gmail.com om du har lust och tid. Kram!

    Elsa 2014-12-08 12:54:35
    Svara
  • Hej! 25år, Stockholm. Vill gärna hitta en mailvän att prata serier och filmer med. Gillar Harry Potter, zombies och att rita. Gillar du samma saker eller för all del helt andra saker så maila till [email protected]. Tjo!

    D 2014-12-08 12:49:39
    Svara
  • Hejsan svejsan jag heter Sabine och jag bor i Stockis. Är vinterdeppig och sommar_lycklig_, gillar att springa snabbt, dricka för mycket vin (på ställen som jag inte är tillräckligt gammal för att komma in på), och att hångla med vackra personer förstås. Något annat jag ä l s k a r är att provocera trångsynta människor som inte fattar att feminismen är ca det viktigaste i världen. T.ex gamla gubbar som tittar på en med stora ögon för att en har kortkort kjol på sig och då kan man bara bresa lite extra med benen tycker jag. Jag vill träffa nya sorters människor, alla alla människor! Gillar att prata om feminism, kärlek, hundvalpar, idiotiska människor, festivaler och livet i allmänhet. Har precis stängt ner min blogg men för mig är att skriva lika viktigt som att andas så jag behöver få skriva av mig. Puss puss puss kram hoppas ni lever på bra i kylan och var försiktiga <3

    [email protected]

    Sabine 2014-12-08 12:49:21
    Svara
  • Tack Sandra!! Exakt vad jag behövde nu!
    Jag är en skånsk flicka som är bosatt i med sambo Malmö och är 27 år. Är seglingsintresserad och är sjöscout. Har nyligen påbörjat nytt arbete och söker nu vänner att prata om allt mellan himmel och jord. Är hundintresserad men har just nu ingen egen. Älskar träning och att laga mat. Är öppen i sinnet och vill lära känna just dig! Skriv till sophieolsson87 (@) Gmail.com och ta givetvis bort både parentes och mellanrum så hittar det tätt.

    Sophie 2014-12-08 12:46:48
    Svara
  • Hej jag heter Nathalie, ar 26 ar gammal, bor i Warszawa sedan mars 2012 (men kmr egentligen ifran Stockholm) och soker en person att dela boktips, filmtips och annat skoj med! Gillar aven fotboll, dricka vin med fina manniskor och resa, saklart.
    Soker egentligen ingen speciell person att brev-/mailvaxla med – sa lange du tycker om att lasa och kolla pa film och sa ar det bara att skriva till mig pa [email protected]

    (PS. I vanligt fall har jag svenska bokstaver men ar pa jobbet just nu och har finns dom inte! Hoppas det inte ar ett problem, for det ar bara ett tillfalligt sadant :])

    Nathalie 2014-12-08 12:43:37
    Svara
  • Jag är 22 år, bor och pluggar i Göteborg. Jag har flera spretande intressen och jag tänker att det hade varit roligt med någon som i alla fall matchar någon av dessa eftersom jag verkligen saknar det!

    Dels cyklar jag mountainbike, vandrar och klättrar. Tycker om att resa för att kunna cykla och vandra. Så någon som kanske vill dela coola videos och prata feminism, världen och annat med mig tänker jag.

    Och så efter andra kristna (under en ålder av 75 år) att dela tankar om tro, kyrka och livet med. Och kanske någon som kan få mig att börja läsa annat än kurslitteratur igen! Himla tråkigt men det är så svårt att läsa skönlitterära böcker när hela dagarna är fyllda av facklitteratur.

    [email protected]

    Hanna 2014-12-08 12:43:11
    Svara
  • Jag heter Sofia, är 20år och flyttar några månader till Kyoto, Japan i April. Vore jättekul om nån som bor där eller har varit där en längre tid vill prata med mig! [email protected]

    Sofia 2014-12-08 12:33:53
    Svara
  • Så svårt med såna här annonser men here goes! Jag heter Malin och är 23 år. För ganska precis 1 år sedan lämnade jag min dåvarande sambo efter 5 år tillsammans och flyttade hem till mina hemtrakter igen. Här bor jag nu i min första alldeles egna lägenhet med mina 2 katter, och bara ett stenkast härifrån bor en fin person som jag hoppas på att få kalla min i många år framöver, aka min nya partner. Utöver allt detta så är jag vegan och har en förkärlek till data- och tv-spel. Har planer på att utbilda mig till förskollärare. Drömmer om en gård med en massa djur någonstans. Tack för mig! [email protected]

    Malin 2014-12-08 12:26:18
    Svara
  • hej alla! heter linda och är 24 år gammal. är född och uppvuxen i göteborg men hjärtat bankar många slag för östersund där halva släkten bor. älskar verkligen allt där, luften, fjällen och framför allt muséet jamtli. brinner för fettaktivism och feminism. jobbar då och då som undersköterska och pluggar företagsekonomi. tycker mycket om mina katter, kläder, att laga mat och netflix. simning är också kul, likaså att läsa romaner. hör gärna av dig vart du än bor om du vill mejlväxla!
    blowin_in_the_wind (@) live.se

    Linda 2014-12-08 12:23:34
    Svara
  • Jag heter Frida och är 28 år. Jag arbetar på en advokatbyrå i Lund och är specialiserad på familjevåld och sexualbrott. Jag är feminist, folkpartist och om 15 veckor även en förstföderska. Jag bor i Malmö, lever med min karl som är fotograf. Jag älskar internet, böcker, matlagning, middagar och kultur. Går ofta på teater, utställningar och annat spännande. Jag samlar på vackra brevpapper men har ingen att skriva till och det bara måste bli ändring på det nu.

    Jag längtar efter att du och jag ska bli brevvänner och skriva till varandra ofta, länge och innerligt!
    Kram!
    [email protected]

    frida svensson 2014-12-08 12:20:46 http://www.cuntless-lux.blogspot.se
    Svara
  • Älskar detta. Själv är jag en tös på nyss fyllda 20år, för tillfället bosatt i Melbourne. Är i Australien sedan en månad tillbaka på ett arbetsvisum. Drog av skälen att jag 1. helt enkelt inte ville riskera att stampa (eller stämpla) arbetslös i hemlandet ett år till. 2. något behövde hända. 3. andra sidan jorden kändes (och känns) bra.

    Vore kul att skriva folk i liknande situation eller som känner igen sig på något sätt. Min blogg kan kanske vara något för den som vill få en klarare bild av mig: cestjenny.blogg.se/blogg eller pinterest såklart finns länkat på bloggen (annars tror jag att ja har Jennyn94 som användarnamn) och mailen att höra av sig till om de känns rätt är jennysnilsson94 at gmail.com //Kramerz!!

    jenny 2014-12-08 12:10:28 http://cestjenny.blogg.se
    Svara
  • Finns det några mammor i Malmö? Jag har en liten treveckors bebi och känner att jag behöver en grupp kloka, roliga, ibland kanske lika ledsna som jag, mammor att träffa lite då och då för att inte gå under i amningsdimman hemma. Blir extra glad om du gillar eko och jämställdhet och inte kallar din bebi prins eller prinsessa. Skicka gärna ett hej till [email protected]. Puss

    Sonja 2014-12-08 12:05:16
    Svara
  • Agnes heter jag. Sa precis upp mig från mitt jobb som copywriter i London och befinner mig för tillfället på en njutarsemesterturné där planen är att bara göra roliga saker. Typ baka massa hemma hos mamma i Kalmar och senare ta dykarcertifikat i Indonesien.

    Jag har träffat så mycket fint folk på denna väg så tänkte att det vore dumt att låta bli att lämna en rad. Skriv till mig på agnestenlund (@) gmail.com om du vill. Kramar!

    Agnes 2014-12-08 11:47:17 http://nordnoll.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag heter Matilda Elise Lundberg, jag är 17 år gammal och bor i Stockholm. Jag fotar, spelar bas och skriver helst. Jag söker någon pratvänlig helt enkelt! Någon att föra både smarta och osmarta konversationer med. Kanske någon med samma estetik som jag och som tycker om pinterest lika mycket.

    Matilda 2014-12-08 11:39:26 http://www.hitten.blogg.se
    Svara
  • Har fördelat de senaste åren mellan Stockholm och Kalifornien. Nu är jag redo att stadga mig med min pojkvän här i Stockholm, och börja studera till våren. Tycker om att skriva med skrivstil, se på 40-talsfilm och förlora mig i litterära världar. Kanske vill någon dela tankar och känslor om ett nytt livsskede genom riktig snigelpost? Handskrivna brev och vykort är ju bland det finaste som finns. Maila [email protected].

    Laura 2014-12-08 11:30:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!