your tumblrs. part one.

Tack för alla era fina tumblrs som ni delade med er av förra veckan. Det är så väldigt många och tar så väldigt lång tid att titta igenom dem, men här är en första batch med mina favoriter – tillsammans med ägarnas egna förklaringar.

1

ingridbredelius.
En hel del bilder som varvas med citat, snygga killar, tavlor och helt enkelt de bilder jag tycker är fina. Älskar min tumblr.
.7
truthandotherstories.
jobsafe. allt ger mig någon typ av känsla. jag älskar den.
.3
whiskey-tango.
Är mest fylld av vackra människor, feminism och platser en vill bo på. + ofc selfies
.9
egentligen.
för det mesta naturbilder varvat med någon snygg kille. kan slinka in en text och låtar ibland. den är även lite färgkordinerad
.4
high5thewall.
Jobbsäker proppad med bilder som ger en wanderlust, 1975′s robbers och kärleksfulla vintage-bilder
.5
kisses-sweeter-than-wine
en tumblr med allt som är fint, roligt eller bara bra – jag startade den efter att ha lyssnat sönder låten som den är döpt efter (kan tillägga att versionen med stephen addiss är finast!)
.

6

linnlolomg.
Kanske inte job safe. Dekadens, mycket naket, fina färger och ganska mycket absurt men ändå väldigt fint (i min mening). Samlar allt som inspirerar mig och som jag tycker är snyggt och fint här. Älskar tumblr.
.
.8
downnotdead
typ allt jag gillar, citat, fin inredning och fina bilder i övrigt
.10
stealing-light.
en blandning av allt jag gillar: 60-talet, balett, glitter, filmer, dekadens, tv-serier, katter och glammiga filmstjärnor.
.11
yousaywho.tumblr.com
det här är min och jag älskar den. den är mitt allt.
.12
linneaturner.tumblr.com
glitter o pastell o allt som jag tycker e fint.
.
.16
/ninetyninephotos.
99 bilder från andra gången jag och min kille någonsin träffades. Vi träffades via nätet och när jag för andra gången åkte till Belgien för att hälsa på honom så köpte jag inte någon returbiljett..

.

Translation. Last week asked you to show me your tumblr. Here are the first batch of my favorites.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • super fina! intressant att nästan alla hade samma typ av layout

  h 2015-01-30 04:15:47
  Svara
 • åh jag vill också ge min tumblr en chans.

  thefrightenedones.tumblr.com

  ”allt som får mig att stanna på en bild längre än 5 sekunder, djur, resor, vackra kroppar. sånt som gör en glad. på tumblr får man va sig själv”

  tove 2015-01-28 12:10:52 http://www.thefrightenedones.tumblr.com
  Svara
 • Sophie:
  Ja som någon annan skrev så är egentiden superviktig. För mig är min egentid inte alltid att åka iväg och vara med kompisar heller, det funkar lika bra att få stänga in mig i sovrummet och läsa en bok. Bor ni i en tvåa eller större är ju det en fördel (har varit sambo i en liten etta och det var mindre idealiskt).

  Jobbar ni samma tider? Jag pluggar så mina dagar är ofta typ 8-14 medan killen jobbar fasta tider och går 10-18. Det är väldigt skönt för då har man alltid sin egentid när den andra jobbar och då hinner jag ändå längta tills han slutar så att vi får äta en mysig middag ihop tex. Sedan jobbar han en del helger och då får jag också tid att göra mitt.

  För mig så kändes det nästan lättare när vi flyttade ihop för nu slipper jag planera min tid med honom och då krockar det sällan med kompisar eftersom jag och min kille ju kan hänga när som helst. Men samtidigt, visst är det ju ett ganska intensivt umgänge att bo med någon. Jag antar att man måste hitta sin egen balans 🙂

  Sofia 2015-01-28 12:09:43
  Svara
 • så fina! följde typ alla på stört. Behöver väcka liv i min tumblr, pinterest har liksom tagit över.

  Linda 2015-01-27 23:46:25 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Åh va fina!
  Jag har också en tumblr, vet inte om du skulle gilla den men skulle bli riktigt glad ifall du bara kikade in 🙂
  http://cucumberwithanxiety.tumblr.com

  Alice 2015-01-27 22:55:50 http://alic3.devote.se
  Svara
 • Vad fint!! Blir sugen på att skaffa tumblr, men måste hålla med Julia här ovan att ett pinterest-inlägg också vore kul. Eloge till dig ändå Sandra, förstår verkligen att det ligger mycket jobb bakom dessa inlägg. Kram <3

  Alexandra 2015-01-27 22:28:39 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • Åh wow vilken fin ide så många fina bilder och bra inspiration. <3 <3

  Agnes 2015-01-27 21:12:59 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • tack för att du reagerade ang. tumblr-kommentaren jag skrev tidigare, Sandra!

  Jenny 2015-01-27 19:24:58
  Svara
 • http://all-this-way.tumblr.com/

  Missade totalt när man kunde kommentera sin tumblr. Här är i alla fall min, ”en inspirationsfylld tumblr över hur jag vill leva, älskar den så mycket”

  Klara 2015-01-27 18:54:14 http://all-this-way.tumblr.com/
  Svara
 • Sandra kan du inte ha ett ”Your Pinterests” inlägg också. Älskar pinterest och vore så fint om man fick dela med sig av sin här och ta del av andras! kraaam

  Julia 2015-01-27 14:06:23
  Svara
 • Lisa, job safe betyder alltså att du kan kolla tumblr:en på jobbet, dvs att det typ inte är massa naket eller konstiga bilder som man inte vill att kollegorna ska se haha.

  Ia 2015-01-27 13:53:33
  Svara
 • SOPHIE:
  Spontant skulle jag väl säga är att se till att ha egentid. Det beror ju också en hel del på om man är extrovert (får energi av människor) eller introvert (ger energi till människor och laddar den med ensamgrejer så som läsa bok) hur mycket man behöver. Att hitta en balans på hur mycket ni behöver vara med varandra för att båda ska vara nöjda men också att fortfarande behålla intressen och hobbys igång.

  Det som jag tror är viktigast är att du pratar med din pojkvän om hur han känner och gemensamt komma fram till vad ni kan göra för att situationen ska funka och att han inte ska känna sig kvävd. Utifrån vad du skrev så verkade det inte som att ni har snackat igenom det ordentligt utan mest konstaterats lite sent att så var fallet. Så sätt er ner en eftermiddag eller kväll (gärna inte hemma är mitt tips utan på ett fik eller på en bänk ute) och diskutera ärligt hur ni känner.

  Jag och min pojkvän har 1 timme i veckan som vi kallar ”Honesty hour” där vi pratar både om hur livet känns generellt och om något skaver i förhållande, dessutom får vi aldrig använda något någon av oss sagt under den timmen emot den andre om vi blir arga någon gång. Det kan också vara ett tips för att se till att det inte blir en liknande ”överraskning” i framtiden.

  Caja 2015-01-27 13:23:39 http://cajacreations.etsy.com
  Svara
 • Vad betyder ”job safe”??? Kommer bara upp ”is doing a nose job safe?” När jag googlar. ANTAR att det inte har med det att göra heheh

  Lisa 2015-01-27 13:06:54
  Svara
 • Jag har tyvärr ingen egen tumblr, men tycker verkligen att du borde kolla in: http://clanelle.tumblr.com/, den mest inspirerande jag sett på nätet!!

  Evelina 2015-01-27 12:54:29 http://clanelle.tumblr.com/
  Svara
 • Åh gud. Tackar tackar. Ska försöka lägga upp någon struktur över hur man följer tumblr-sidor? Inte via bloglovin? via sin egen tumblr?
  Hmmm..

  Mvh
  Rookie

  Jennifer Sandström - resor, kärlek & drömmar 2015-01-27 11:45:09 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • 99 var ju typ bäst. Så här ska kärlek vara! Just så här.

  Cykelkatten 2015-01-27 09:32:50 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • har en jätteviktig fråga till nästa ’answers to past weeks comments’ !!!

  jag måste fråga dig; hur får du det att fungera med din pojkvän när ni bor ihop? vardag och sånt? jag och min pojkvän har precis flyttat ihop. (kanske inte världens bästa idé eftersom han tydligen kände sig kvävd av oss bara för nån månad sen men sa inget före kontraktet var påskrivet, annars hade vi ju aldrig flyttat ihop = woho). men nu är vi här och såklart är det jobbigt eftersom han tydligen inte var redo. så min fråga är egentligen hur man inte nöter sönder på varandra i vardagen och ändå får sakna varandra lite? (och kanske nån annan här i kommentarerna som vet hur man löser ”kvävd” problemet, när man bor ihop). jag orkar liksom ej flytta isär precis när vi äntligen bor i en stor fin lägenhet, utan vill försöka få de att funka trots att allt är som de är.

  gud jag blir så trött på mitt liv ibland. jaja. hoppas nån kan ge mig nått bra svar….. kram!

  Sophie 2015-01-27 09:19:13
  Svara
 • åh vad fint att veta att du tycker om ens tumblr! ha nu en fantastisk tisdag – whoop whoop

  Svara
 • tycker fan inte det e ok att du tog vesspoidea som har bilder på barnsoldater och pro-ana.

  ånej jag visste inte det. jag gick igenom över hundra tumblrs igår, och kollade i princip bara på vad som syntes i bild när man klickade upp dem. tog bort den nu.

  jenny 2015-01-27 09:11:49
  Svara
 • Okej den 99 bilder-tumblrn är det vackraste jag sett på internet på så länge jag kan minnas.

  A 2015-01-27 09:08:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!