Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sunday in nairobi.

kenya.

Välkommen till min söndag dag i Nairobi! För er som missat bor Michelle här över vintern hos sin bror som i sin tur bott i Kenya i tre år. Så jag hittade en jäkla pangflygbiljett, köpte den och åkte dit en vecka senare. Igår var min första heldag i huvudstaden.

kenya.

Vi började dagen med att åka på en utflykt, men bilturen i sig var ju lika mycket utflykt. Färgerna här är så himla fina överallt.

kenya.

Vi åkte till Giraffe Center för att klappa på giraffer!

kenya.

Giraffer långt bort.

kenya.

Och giraffer väldigt nära.

kenya.

Och stengamla sköldpaddor som man då absolut inte fick lyfta.

kenya.

Ögonfransarnaaaaa <3

kenya.

Efter giraffbesöket sa Michelle att hon och jag skulle sitta på biltaket när vi körde till nästa anhalt. Så det gjorde vi.

kenya.

Vi skulle äta lunch här – Rolfs Place.

kenya.

Rolfs place var mycket drömmigt.

kenya.

Fast först skulle man gå över livsfarlig bro för att få äta där.

kenya.

Men det gick bra.

kenya.

Vi beställde fisksoppa med kokosmjölk mmmm.

kenya.

Sedan åkte vi hem igen.

kenya.

Väl hemma blev vi välkomnade av alla hundarna.

kenya.

Men framförallt: valparna! 8 stycken fyraveckorsgamla såna här. Alltså!

Kenya

Skymningen kom.

Kenya

Och vi tog ett glas rosévin ute på gården.

Kenya

Sedan åkte vi in till stan för att dricka vin med Michelles kompisar Hanna och Alex.

Kenya

Och det var ungefär dag 1 i Kenya!

.
Translation. Hello from Nairobi! Yesterday we visited the Giraffe Center, at coconut soup at Rolf’s Place, snuggled with puppies and had wine with Michelle’s friends.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • hej igen

  jag gjorde något jättedumt för några dagar sen och jag skäms så mycket. jag gick in på hans facebook. skrev in det första jag tänkte på när jag tänkte på honom och helt plötsligt var jag där. det första jag tänkte var att ”jag måste logga ut härifrån, det är inte rätt!”. men det gick inte. jag stirrade på skärmen hur länge som helst och kunde inte logga ut. det slutade med att jag kollade hans chattar med olika tjejer jag vet att han har legat med under tiden vi har träffats. Han har inte sagt att han har legat med dom men jag vet. jag visste att han dejtade någon när han träffade mig och det var henne jag var mest nyfiken på, vem hon var och varför dom inte ses längre. han har spenderat väldigt mycket tid med mig sen juli 2013 så jag antog att det var då dom slutade träffas. jag hittade tjejen efter lite letande. det var då jag såg att jag är nr 2, om ens det. det var hon som inte ville, inte han. han ville ha henne men hon ville inte ha honom. han älskade (älskar?) henne och jag är bara ett tröstpris, säkert inte ens det. jag vet inte vad jag ska göra. jag gillar honom och han gillar mig, det har han sagt. men jag kan inte komma på andra plats, jag vill vara nummer ett. jag älskar honom. jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom. ingen får mig att må så bra som han får mig att må. samtidigt får han mig att må så himla dåligt. hade hon sagt ja, hade han lämnat mig på en gång utan att bry sig om vad jag kände och känner. vad ska jag göra? jag orkar inte ha det så här längre. det enda jag gör är att gråta.

  elisa 2015-02-04 19:25:40
  Svara
 • Hej,

  jag skrev för några veckor sedan om ett par Dolce & Gabbana solglasögon med spets ”I”. Vad heter modellen? och är de stora?

  Tack på förhand/ Amanda

  Amanda 2015-02-03 13:11:45
  Svara
 • Finaste, finaste tröjan har du, var någonstans kan en hitta en sådan? Puss <3

  Hanna 2015-02-03 12:16:30 http://www.blondewave.tumblr.com
  Svara
 • VAD HÄRLIGT!!!!!!!!!

  Sanna 2015-02-03 09:28:33
  Svara
 • wow vilka fantastiskt vackra bilder.
  Så underbara färger och kontraster. <3

  Agnes 2015-02-03 07:56:33 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • ok. härmed kan giraff vara mitt nya favvodjur <3

  isa 2015-02-03 06:54:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Thanks for your share .

  Svara
 • Men alltså, giraffen och hundarna <3

  Ellen 2015-02-02 22:58:52 http://lindbergellen.se
  Svara
 • Åååh, vad underbart det ser ut! Så himla fina bilder som vanligt.

  Ellen - Amsterdamstudent 2015-02-02 22:05:33 http://endastellen.se
  Svara
 • Men åh ser underbart ut! Och så mycket gulliga djur!

  Maria 2015-02-02 20:20:02 http://dreamsof.se/
  Svara
 • Kerstin: vad vet du om det?

  M 2015-02-02 20:14:01
  Svara
 • ALLTSÅ herregud dina bilder är helt fantastiska. Det känns som om man är där!!!

  OJ vad tufft det låter. Ta hand om dig och tänk på att allt ordnar sig. Duktig Hugo är!!!

  Missa inte www.modevarlden.se idag där ni hittar massor av inspiration inom mode och inredning!!!

  Kram Johanna

  Modevärlden 2015-02-02 20:09:46 http://www.modevarlden.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag går ut gymnasiet nu till våren och är as nervös och vet inte vad jag ska göra med någonting här i livet.
  Går just nu en inriktning på gymnasiet som heter grafisk design och skulle kunna tänka mig att fortsätta plugga något liknade i framtiden. Det enda jag är ”rädd” för är att alla som går utbildningar kanske redan kan mycket mer om ämnet än vad jag kan. Töntigt, jag vet. Men Det känns som en så stor och läskig grej att gå en utbildning, som att alla kommer vara mycket äldre och erfarnare än mig.
  Anyways, tänkte bara fråga hur du gjorde när du slutade gymnasiet/började plugga. Kunde du någonting om det du tänkte plugga? Var du nervös? Kände du någon? Hur var liksom nivån på studierna?
  Tack i förhand!!

  Karin 2015-02-02 19:58:46
  Svara
 • HEJ! Tack för världens bästa blogg. Jag har sett en fråga här i kommentarsfältet en gång som jag tycker är så himla bra, men du har nog missat den i havet av alla andra briljanta frågor :* Så nu undrar jag också, varför äter du aldrig spagetti och köttfärssås eller spagetti bolognese whatever? Det är ju min och många andra pastaälskares favoriträtt!

  Kerstin 2015-02-02 18:34:19
  Svara
 • ska jag nöja mig med att vara hans andrahandsval?

  elisa – nej, och det vet du också. aldrig andrahandsval.

  elisa 2015-02-02 18:13:28
  Svara
 • Ser helt magiskt ut!

  Elin 2015-02-02 17:55:31 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara
 • Wow, vilken upplevelse!! Kan meddela att här snöar det och har gjort heeela dagen.

  I mitt huvud 2015-02-02 17:50:44 http://www.imitthuvud.com
  Svara
 • Alltså, jackor? Behövs det där? Det här är en allvarlig fråga, jag har aldrig varit i detta fascinerande land så jag har noll koll. Är där svalare nu vid denna tid på året eller är kvällarna alltid det? Skulle vara himla fint att veta! Tur att ni överlevde bron, hihi, fnissade gott av de korten! 🙂

  nina 2015-02-02 17:25:06
  Svara
 • så fina bilder! Och girafferna <3

  hanna, förbanna 2015-02-02 16:48:06 http://hannaforbanna.blogspot.com/
  Svara
 • Ni måste åka till The Talisman i Karen och äta fetacheese-samosas. Asså ni måste, det är min favoriträtt och bästa tips i världen!

  Tove 2015-02-02 15:22:35
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che