finast hittills 2015.


Okej, nu är det ändå dags för ett potpurri med era bästa historier. Jag älskar att få läsa sådant här och kommer i vanlig ordning göra några inlägg med favoriter.
Skulle därför hemskt gärna vilja höra om ditt bästa ögonblick eller finaste händelse hittills under 2015. Litet eller stort gör detsamma.
Skriv i kommentarerna.
puss <3

.

Translation. What’s your best moment yet in 2015?

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
535kommentarer
  • När hela min Oslo-familj (världens finaste människor som jag lärde känna i ett skitit kollektiv) har bakis-häng en söndag dagen innan två vänner åker till Australien. Alla har tagit med sig frukost, någon har bakat scones, någon mår för illa för att äta och en annan somnar direkt. Men vi ligger där, 12 personer i en dubbelsäng, ben och armar och hår överallt och bara myser i flera timmar. Ibland går vi ut på balkongen över vattnet och matar ankorna. Pratar om allt och inget och bara känner hur mycket vi älskar varandra och hur självklara vi är tillsammans. 12 personer i olika åldrar, från olika ställen med helt olika intressen och framtidsdrömmar, vi passar så bra ihop.

    Diana Antonia 2015-03-17 02:11:26 https://dianaantonia.wordpress.com/
    Svara
  • Jag sitter på en bänk i en stad på andra sidan jordklotet och det gör så ont i mig just nu. Han är i en stad som ligger 1,5h flygresa bort. På onsdag utvidgas avståndet till 30h flygresa. Trots att jag inte skulle falla för någon här, trots att vi inte kommer att ses mera, trots att det gör så ont nu så är minnet av honom ändå det finaste. Han med sina stora blåa ögon som ramas in av långa ögonfransar. Han som alltid stannar till då han hör gatumusiker. Han som jag knappt klarade av att se i ögonen. Dagen då vi skulle säga hejdå gick jag omkring och trodde jag skulle spy hela dagen. Jag sprang det fortaste jag kunde på strandpromenaden i regnet som öste ner men inget kändes bättre. Jag var förbannad över att ha bokat flyget så länge på förhand. Jag vill inte åka till någon idiotisk storstad då jag kan vara där han är, trots att en cyklon är på kommande. Men nu sitter jag här med ont i magen och kan inte göra något. Ändå ler jag då jag tänker på honom. Finaste. Jag ler då jag tänker på att jag aldrig passat så bra in i någons armar som i hans. Mitt huvud mot hans axel med hans skäggstubb mot min kind. Jag ler då jag tänker på att han aldrig vek undan med blicken då jag kom på honom med att se på mig. Trots att det är som det är, så är han det finaste.

    Hanna 2015-03-14 07:17:39
    Svara
  • När jag satt ensam i köket mitt i natten och grät för att livet är så jävla jobbigt och åt helvete. När jag sen insåg hur fint det ändå är att jag kan sitta här och gråta. Jag lever ju.

    Emma 2015-03-13 23:13:32
    Svara
  • När jag och pappa åkte bil i en övergiven stad med glimrande lampor och ett omringande hav. Vi pratade om allt från våra favorit tv-serier, minnen från förr och framtidsdrömmar. Om livet helt enkelt.

    Carro 2015-03-13 22:38:03
    Svara
  • Att jag ska träffa min bästa kompis som har varit bortrest i 3 veckor. Jag kan äntligen dra alla mina nördskämt som ingen har förstått.

    Sandra 2015-03-13 16:09:59
    Svara
  • ”Jag älskar dig. Men jag kan inte ha sex med dig.”

    Jag har försökt. Varje gång, oavsett om det har varit med någon jag älskat, ett ons, eller någon jag kysst i timmar slutar det alltid med att jag sedan ligger där med taket ovanför mig och ogillat hela läget. Varje gång försöker jag övertyga mig själv ”att snart kommer du gilla det. Prova det här/där. Snart kommer du inse varför alla hyllar detta och kommer vilja ha sex hela tiden.” Men jag orkar inte, jag har gjort det 11 jävla gånger på alla möjliga sätt och vis – och sex ÄR inte ett dugg jävla sexigt. Han som skulle ha blivit nummer tolv om jag inte hade yttrat de två ovanstående meningarna blev förstod inte.

    ”Men jag älskar ju dig. Du kysste ju mig, kan vi inte göra mer än så?”
    ”Nej. Det funkar inte”
    ”Då tror jag inte att detta kommer funka.”

    Jag är ensam nu. Men jag är i alla fall ärlig mot mig själv. Och det är det finaste som hänt år 2015.

    s 2015-03-12 17:54:31
    Svara
  • När mamma berättar om hennes och pappas kärlekshistoria och hon vid ett tillfälle hade sagt till pappa när de var unga ”du får lova mig två grejer, att du bär mig över tröskeln och att du aldrig slår mig”. Han har hållt båda.

    anonym 2015-03-09 23:15:08
    Svara
  • Finast nr 1: Jag var på dejt, och plötsligt var vi så nära varandra att båda helt glömde bort vad vi skulle säga. Eftersom man inte kan se varandra i ögonen hur länge som helst frågade jag ”Vi kan ha pinsam tystnad i fem minuter till eller så kan vi hångla nu på en gång. Vad tycker du?” Jag har nog aldrig blivit kysst så snabbt i hela mitt liv.

    Finast nr 2: När min vän S. och jag träffades på en bar i staden som jag flyttat ifrån. Vi pratade tills de stängde, och sen hade vi massor kvar att säga så vi gick 45 minuter till fots och åt nattmat i hennes kök. Och det var vår i luften och allt var så bra.

    M. 2015-03-08 22:28:08
    Svara
  • När min vän kom med vin och glass istället för att säga ”vad var det jag sa” när jag fick mitt hjärta kvaddat av den kille hon två månader tidigare hade sagt att jag inte borde lita på. Jag fann inte kärleken den där vintern i London men jag hittade världens finaste vän.

    Karin 2015-03-05 19:29:40
    Svara
  • idag när det var sånt underbart härligt vårväder och jag och min kompis gick ut på uteplatsen vid skolans bibliotek, satte igång älsklingspeppigaste musiken och dansade loss utan att bry oss det minsta om vilka som såg bara för att livet är så härligt.

    Cornelia 2015-03-05 18:01:26
    Svara
  • När jag träffade en kille kl. väldigt sent på en nattklubb här i Tyskland, och vi hånglade fram tills tidig morgon, och han följde mig hem och det kändes så himla naturligt att ta med honom upp. Vi sov tre timmar och hånglade massor. Vi har hängt konstant sen dess. Men det allra finaste var nästan igår, dagen innan min födelsedag, då han prompt hävdade att vi skulle vara vakna till tolvslaget. Och prick kl.00.00 håvade han upp ett paket ur sin väska, som innehöll choklad, vantar (eftersom jag klagat på att jag tappat bort mina) och ett födelsedagskort där han skrivit på svenska, trots att han egentligen inte kan ett ord svenska.

    Linnea 2015-03-04 18:29:19
    Svara
  • Vi delade en puss för första gången. Våra hjärtan bultade i samma intensiva takt med våra bröstkorgar snuddandes.

    G 2015-03-04 18:17:07
    Svara
  • Jag sa att jag var känslokall och han höll sin hand över mitt hjärta och sa ”nej, det är du inte”

    Louisa 2015-03-04 18:12:07
    Svara
  • Att jag låtsades sova och han då och då gav mig små försiktiga pussar i nacken.

    Louisa 2015-03-04 18:07:39
    Svara
  • Att killen jag hade hemma för två veckor sedan låg och pratade med mig fram till klockan sex på morgonen och när han vid tolv vaknade låg han bara och höll om mig, gav mig små pussar i nacken och kysste mig ända till jag var tvungen att gå upp till jobbet vilket var ungefär 4 timmar senare men istället hade jag det bästa sexet någonsin.
    När jag senare släpper av honom på busstationen kysser han mig mjukt och går iväg i sina blommiga haremsbyxor.

    Ellen 2015-03-04 16:52:37
    Svara
  • När min rumskompis berättar att hon blir så glad när jag har min partner över, för tillsammans med hen så har jag ett särskilt skratt som skiljer sig från mitt vanliga. ”Det är mer barnsligt” säger hon, ”som att du kiknar och är alldeles otvungen och lycklig. Och så är det jättehögt!”. När jag berättar det för min partner blir hen så glad att hen får tårar i ögonen och rodnar på samma gång, och berättar att hen var så orolig när vi först blev ihop för att jag var så deprimerad då och sällan skrattade när vi umgicks. Hen trodde att det var något fel, att jag inte tyckte att hen var rolig eller inte vågade vara så bekväm i hens sällskap. Nu, två år senare, har hen fått ett eget, lite hemligt skratt istället.

    kniven 2015-03-04 12:59:36
    Svara
  • Jag har varit tillsammans med jordens finaste människa i snart två år och jag är så överdrivet jävla lycklig alltså. Han får mig att växa varje dag <3

    Melinda 2015-03-04 11:31:16
    Svara
  • Att jag haft världens bästa telefonsex.

    e. 2015-03-04 09:35:17
    Svara
  • En kille jag knappt känner gjorde en så otroligt fin gest mot mig som jag bli glad av bara jag tänkte på det.

    Jag satt runt middagsbordet på skidsemestern. Jag var iväg tillsammans med min kusins familj och hans kompis familj. Eftersom jag inte kände alla (bara 3 av 10) så väl så var jag inte helt med i samtalen utan satt mer och lyssnade, höll med och skrattade åt det roliga. När det kom ett ämne jag hade koll på så försökte jag komma in i diskussionen genom att ställa en fråga till min kusin (som var lite den som förde samtalsämnet för stunden). Men mesig som jag är så tog jag inte i tillräckligt och då resulterade det i att jag inte hördes och samtalet fortsatte åt något annat håll. Jag gav upp och tänkte ’aja, jag det var inte så viktigt. Jag får fråga något annat senare’ inget mer med det liksom. Då tar killen som sitter bredvid mig (min kusins kompis storebror) och hojtar på min kusin. Jag tänker ju inte mer på det utan antar bara att han har något att tillägga till samtalet och vänder mig mot honom. Till min stora förvåning så, när han har fått min kusins uppmärksamhet, nickar han mot mig (här måste jag antagligen sett otroligt häpen ut). Jag återfår fattningen (ganska snabbt ändå, nu när jag tänker på det) och ställer mina frågor och är möjligheten att vara med och prata lite.

    Den gesten han gjorde mot mig där har imponerat stort på mig. Han märker att jag inte hörs, reflekterar över det och påkallar uppmärksamheten åt mig (!). Han kunde bara låtit det glida vidare (för det är la inte ovanligt att man ”missar tillfället” i ett samtal) och vi känner ju inte varandra så egentligen. Detta gjorde mig så otroligt glad. Tror aldrig någon har gjort en så fin handling för mig på det sättet. Vilken snäll kille!

    Petra 2015-03-03 22:41:34
    Svara
  • När killen jag träffat i två månader, som kunde hångla upp mig i köket, men inte vågade säga hej på stan, hånglade upp mig på en fest och sa ”jag gillar dig, fattar du inte det?” Och då fattade jag. Och sen dess hånglar vi överallt för han är bara min.

    Sofie 2015-03-03 22:25:02
    Svara
  • När jag under en av mina värsta dagar under min depression grät, knuffade iväg min pojkvän och ville att han och allt annat skulle dra åt helvete. Men han höll mig och sa att han bara älskar mig mer och mer

    Emilia 2015-03-03 21:43:53
    Svara
  • det finaste som hänt mig ungefär nånsin var när min bästa vän frågade mig om jag ville vara brudtärna på hennes bröllop. jag grät av lycka trots att jag är emot förlovningar hit och dit och giftermål. blev så himla glad bara och hon är bäst.

    marika 2015-03-03 21:31:28
    Svara
  • Jag står i kaoset en måndagskväll på min favoritartist konsert. Tårarna bara rinner och rinner, men för en gång skull rinner de av lycka

    e 2015-03-03 20:57:15
    Svara
  • Plötsligt ligger jag och min bästa killkompis på marken och gråter av skratt under våran långa mattelektion. Just då var jag lycklig för första gången på länge, och sedan dess gör han mig glad varje dag

    . 2015-03-03 20:55:34
    Svara
  • När jag och några av de finaste vännerna jag har låg vakna mitt i natten och fnissade och diskuterade sex och relationer helt tabufritt och självklart. Och vi slapp skämmas över oexisterande erfarenheter trots vår ålder. För vi var i alla fall där tillsammans, och vi har varandra.

    Johanna 2015-03-03 20:15:21
    Svara
  • Att killen jag träffat konstant i 8 månader på natten till alla hjärtans dag äntligen säger att han vill vara min, och när jag svarar att jag vill vara hans pustar ut högt och säger JAG ÄLSKAR DIG! och vi pussas. vi pussas fortfarande, helst hela tiden. Och han kollar på mig sådär förundrande när han säger att jag är det finaste han haft, som att han inte riktigt fattar att jag är förlorad i honom. Att han även när han sover följer mig när jag rör mig i sängen. Att han vet när jag är ledsen och inte låter mig vara ensam då. Att han är världens finaste människa jag mött och att han aldrig låtsas med mig. Det roliga är att första gången vi sågs, när jag var i någon typ av förhållande, sa till honom att han skulle bli min. Jag känner att jag så förtjänar detta efter allt mitt ex gav mig, och han förtjänar också detta. Vi är jätte kära och det är så vackert. Han är så himla vacker, med hans förälskade blick och älskvärda ord.

    cozma 2015-03-03 20:10:21
    Svara
  • På vår tredje dejt tog han min hand för första gången och vi hånglade hela natten. Jag har inte vågat släppa någon nära på tre år. Han är lång, så snygg att jag blir knäsvag och sjukt knäpp på ett bra sätt. Vi ska ses igen och kanske är det min tur nu.

    Amanda 2015-03-03 17:59:48
    Svara
  • Han la sin mun mot min mage och viskade till pysslingen som växer där inne ”Hej bebis. Det här är din pappa. Jag älskar dig redan.” Dog. <33333333

    Sanna 2015-03-03 17:45:09
    Svara
  • För ett par månader sedan gjorde jag slut med min pojkvän sedan några år tillbaka för att han varit otrogen med en av mina närmsta vänner.
    Kände att jag nu vill ha en ny pojke att se på, och har hittat en som ser så himla bra ut. Har aldrig talat med honom, och var inte ens säker om han visste vem jag var. Fick nyligen höra att han sagt att jag är ”så jävla snygg”, men att han inte skulle våga tala med mig. Jag har inget behov av någon ny pojkvän, men det var fint att inse att livet kanske inte är så hopplöst ändå.

    H 2015-03-03 17:35:42
    Svara
  • Han håller om mig hela nätterna och min bröstkorg brinner av kärlek.

    Johanna 2015-03-03 16:50:05
    Svara
  • Varje gång han säger mitt namn, för att jag vet att han ser det som en tillgivenhetsgrej. Varje gång han säger mitt namn vet jag hur mycket han tycker om mig. Och varje gång han kallar mig knäppis eller ungjävel vet jag hur mycket vår relation väger. Och varje gång han frågar efter mig åsikt om saker (allt ifrån vilken skjorta till vilken bok han ska läsa) förstår jag att mitt omdöme betyder något för honom. Och jag tycker så mycket om den här människan och vill så himlahimla mycket att han ska tycka om mig.

    Anna 2015-03-03 16:16:25
    Svara
  • Jag och två av mina bästa vänner överraskade våran tredje bästis. Vi köpte en klänning åt henne och bad hennes mamma överlämna den åt henne och säga åt henne att befinna sig på en speciell plats en viss tidpunkt. Det var fredag kväll och vi mötte upp henne på en fin restaurang och bjöd henne på middag. Hon fick även en specialbeställd silverring med hennes namn på. Fyller man bara 18 år en gång så måste det verkligen firas!
    Efteråt firade vi ordentligt med att bli fulla och ragga upp finfina killar.
    Gud, vad jag älskar mina tjejer.

    N 2015-03-02 17:53:35
    Svara
  • I slutet av året låg jag o grät o hade ångest över vad jag skulle göra med mitt liv. I fredags tog jag körkort o bokade resa till NZ o australien på obestämd tid med en tjej jag träffat på ett reseforum.

    O så blev asfull o ringde min crush som jag aldrig snackat i telefon med eller träffat. O ba hej ”bara så du vet är du svinsnygg o jag är lite kåt på dig” jag minns inte mycket mer av det samtalet. Men det gör inget, d va kul. Nu vet han o han vill forfarande ses ;););)

    Emma 2015-03-01 09:14:49
    Svara
  • Jag studerar till sjuksköterska och har haft praktik niotillfem i nio veckor. Fem veckor in på praktiken åkte en patient hem från avdelningen och alla stod i en ring runt honom och så sa han ”Hon där, hon kommer bli fantastisk. Hon har verkligen gjort min tid här fantastisk”. Sen rullade han ut i sin rullstol och det var så fint att jag fick tårar i ögonen.

    Emilia 2015-02-26 23:06:52
    Svara
  • Det finaste i år var när jag vågade säga upp mig från ett jobb jag har avskytt. Eftersom det var första anställningen så drog jag ut på det något otroligt. Men det slutade med att jag skällde ut personalchefen, och stolt gick ut från firman med ett stort leende på läpparna. Efteråt gick jag i skogen i två timmar och tänkte, att nu kan det bara bli bättre.

    johanna 2015-02-24 20:11:42
    Svara
  • När jag insåg att jag inte blir förälskad, utan blir besatt, men han är okej med det för han är besatt han också.

    Julia 2015-02-23 21:47:31 http://suncigarette.blogspot.se/
    Svara
  • He broke up with me on Valentine’s day. Well, technically at 00.30. We cried and held each other and I was thinking how the hell I was going to survive now, without anywhere to go or anyone to talk to in this city. He went to a meeting Sunday morning and I cried out to my mum over skype. Two hours later he came running through the door and threw himself in my arms, crying. Apparently he ran all the way from work cause he was terrified I wouldn’t be there when he came home.

    Later that day we gave our notice to our landlord, and booked a one way-ticket to Thailand.

    Lisa 2015-02-23 21:39:21
    Svara
  • När jag berättade om alla mina tonårs mörka monster, livrädd att han skulla lämna mig. Men att han istället höll om mig, pussade mina tårsalta kinder och sa att ”mig skrämmer du inte bort så lätt”. Och han är fortfarande kvar.

    Emelie 2015-02-23 17:36:37
    Svara
  • Jag är snart femton år och fick mitt första sugmärke en fredagsnatt från en asjävlafin pojke!!!!

    t 2015-02-23 17:32:57
    Svara
  • Så här dubbla förhållandelängden efter uppbrottet så är jag klar. K L A R. Livet är inte dekadens längre, det är fantastiskt.

    therese 2015-02-21 23:50:21
    Svara
  • Han sa ”Kan vi inte bara åka till Japan imorgon, du och jag?” Och sen berättade han viskande i mitt öra om världens bästa sushi och hemliga kareokeklubbar som aldrig stänger.

    H 2015-02-21 20:59:21
    Svara
  • Det finns en kille jag tycker om, men vi ligger bara med varandra och det är allt. Så när jag en kväll hade hemmafest och han stannade över natten trots att han visste att inget skulle hända, så somnar jag med honom bakom mig. Tidigt på morgonen vaknar jag av att han, i sömnen, drar mig till sig och håller om mig hårdare än någonsin. Han är min bästa vän, och det var han som fick mig att lämna mitt ex när han förklarade för mig att jag förtjänar det bästa. Han är så jävla fin.

    Mathilda 2015-02-21 15:17:04
    Svara
  • Att det bara känns så jävla rätt att vara för mig själv. Jag flyttade utomlands och fucking KLARADE DET och nu dricker jag billiga drinkar, skaffar nya kompisar, byter nummer utan att säga det till han som dumpde mig förra året, ligger järnet med heta personer och jag är inte ens arg längre, bara glad.

    jag 2015-02-20 15:10:01
    Svara
  • Det bästa som hände mig 2014 var att hon gjorde slut med mig. Att få kasta henne ur mitt liv, gråta och dricka alldeles för stora mängder alkohol. Det bästa i att sakta men säkert få resa sig upp, alldeles själv, utan henne. Att för första gången någonsin i mitt 21-åriga liv leva själv i min alldeles egna lägenhet. Träffa nya kompisar. Att det sedan blev 2015 och jag träffade en ny, en kille. Bli himlastormande kär, bli tillsammans och inleda ett distansförhållande trots att man bara varit ihop i några veckor. Känna att den. här personen. Den här personen gör mig fulländad. Den här personen kväver inte mig, den här personen är inte tråkig. Den här allra finaste ger mig allt, allt hon inte gav mig och allt hon gav mig på en och samma gång.

    Jag tror fanimej inte att det finns något finare eller bättre.

    Josefina 2015-02-20 12:25:25
    Svara
  • Min fina allra underbaraste kollega fick rida stallet och Australiens bästa hopphäst, gick runt med ett leende på läpparna hela dagen. Det förtjänade hon!

    Sofie 2015-02-20 08:03:13
    Svara
  • Vi satte oss i hans enormt smala ligg-fåtölj för att kolla på film, och under hela filmen ligger vi så tätt intill att vi blir helt svettiga för att det knappt finns något syre emellan våra kroppar, och trots det så säger han ändå var tionde minut att ”jag ramlar nästan ut nu igen, vi får nog sätta oss lite tätare”, och så gör vi det. Varje gång. Och tillslut är vi så tätt intill att han inte har nån annanstans att lägga sin hand än på mitt lår. Och när han inser att filmen snart är slut och att jag snart måste hem så lägger han armen runt mig och drar mig hårt intill honom, som om han ville ta vara på minuterna. Och helahela tiden tänker jag att ”jag måste kyssa honom. Jag måste kyssa honom”. Men när han följer mig hem klockan 3 på natten i den bitande kylan och vi kramas hejdå utanför min dörr så har den där känslan försvunnit och jag kysser inte honom och han kysser inte mig. Och sedan var vi över.

    Frida 2015-02-20 05:03:18
    Svara
  • att killen som får mig att gråta av skratt älskar mig lika vansinnigt som jag älskar honom. och att vi i sommar tar till vara på våra icke-distansmånader till fullo genom att både bo & jobba tillsammans. <3

    p 2015-02-19 09:35:47
    Svara
  • Det finaste som hänt mig i år var när jag och två av mina närmaste vänner här i Lund satt kvällen på alla hjärtansdag och pratade om vänner och familj. Jag hade helgen innan varit med i en hemsk trafikolycka och haft väldigt mycket tur, bröt inte ens ett finger. Men en olycka som den sätter sig i tanken, inte bara hos mig utan hos de runtomkring. Och den kvällen, då pratade vi om vänner och familj. Hur de man lever med som student, de blir som ens familj. Och jag är så glad att jag fick fortsätta leva med dem.

    Jonnan 2015-02-18 22:56:40
    Svara
  • Att det finns så förbannat många fina historier där ute att man sitter med tårfyllda ögon och hårt bankande hjärta i bröstet och allt man kan tänka på är hur fantastiskt jävla fint det är att leva.

    Anna Johansson 2015-02-18 22:48:53
    Svara
  • I fredags var nog den finaste stunden i mitt liv, men det var inte när jag sov bredvid han med för långt skärp och för stora byxor som han stoppar skjortan innanför fast han är alldeles liten inuti. Han som drack för mycket kaffe med för mycket mjölk och har så fin röst att jag blir alldeles dallrig. Det var inte när han sov där bredvid ihopkrupen med de finaste ögonfransarna som jag inte kunde sluta titta på. Utan det var lite tidigare av natten, när vi satt i en inspelningsstudio på en efterfest på golvet och delade på en stulen öl. När ljudsystemet helt plötsligt satte igång och en tjej började sjunga så fint och vackert och fantastiskt fast hon var livrädd för att stå på scen och det tog andan ur mig och jag kände att jag aldrig ville att den där stunden skulle ta slut.

    Nils 2015-02-18 22:07:36
    Svara
  • Han spenderade de 10 första månaderna av vårat förhållande på fel sida atlanten. På nyår kom han äntligen hem och sa ”jag älskar dig enligt alla definitioner. helt såld och tänker på dig hela tiden. Och har väntat i över tre månader på att få säga det till dig på riktigt”. Sen spenderade vi resten av året med att dricka champange direkt ur flaskan och hångla medans fyverkerierna målade himmlen.

    Emma 2015-02-18 20:33:31
    Svara
  • att min lillebror idag kom in och satte sig på min säng, klappade mig på ryggen och sa ”det kommer att lösa sig, allt löser sig”

    Det var så himla fint. För i all den skit vi lever i just nu så ser han en ljus framtid. min fina lillebror<3

    My 2015-02-18 20:17:14
    Svara
  • Det finaste som hänt hittills var inte igår när han han sa att han älskar mig för första gången. Stora ord betyder ju så lite när de missbrukats. Det var idag när han som aldrig skulle ändra på sig ens lite för någon annan visade att han försöker för min skull. Då förstod jag att han menar det på riktigt och att jag känner likadant.

    * 2015-02-18 14:28:06
    Svara
  • Att han inte bara blev nyårshånglet, utan numera är varje-dag-hånglet. Så helvetes kär i honom.

    Caroline 2015-02-18 14:20:51
    Svara
  • Att jag har börjat förstå hur min lillasyster verkligen lyssnar på mig, och det känns så himla fint att just mina ord kan hjälpa henne att må lite bättre i stökigheten som är tonåren ibland.

    Alice 2015-02-18 00:41:33
    Svara
  • när min älskade lilla kisse låg och blinkade me sina stooora ögon mot mig hela vägen hem från veterinären för att jag räddat honom, de va ren kärlek! <3

    kim 2015-02-17 23:15:51
    Svara
  • Att jag äntligen hittat en sån där gymnasiekompis som kommer vara med livet ut, det gick ett år utan skrattartillsjaggråter fast nu så sker det mest hela tiden, hon är så himla himla bra, plus att vi jobbar så sjukt bra ihop i skolan. Ett riktigt radarpar helt enkelt <333

    L 2015-02-17 22:03:22
    Svara
  • Att det är snart tre år sedan din sjukdom tog dig ifrån oss. Lämnade ett mellanrum i vårt kompisgäng och vi som var 21 och odödliga. Förr letade jag efter dig i vimlet men jag behöver inte leta, jag ser dig i allt. Alla män med mustasch, stora och bullriga skratt, varje person med basker är du. Alla som dansar fult med händerna på klubb och det faktiska mellanrummet som finns när vi går på rad och det automatisk bildas en lucka där du skulle varit. Mitt finaste minne från i år är att veta att du lever med oss varje dag fortfarande och fast det känns så inihelvete vill jag att alla ska vet att den bästa av oss försvann först. Han kändes som tusen människors skratt.

    Hanna 2015-02-17 20:27:48
    Svara
  • att jag äntligen kommit över honom.

    Amanda 2015-02-17 19:56:04
    Svara
  • Nar jag och min kurskamrat sjong ”var nojd med allt som livet ger” for att lugna våra nerver infor en av våra sista examen.
    Det lugnade inte bara våra nerver, utan gav ett leende på lapparna at oss och alla som passerade forbi.

    Amanda 2015-02-17 19:49:49
    Svara
  • han tilltalade sig själv som min pojkvän när han skulle berätta något.
    när vi ligger i sängen, kollar på varandra, ler, nickar, klär av varandra och har så jäkla mycket sex.
    när jag går hem sent på kvällen från honom (vi bor tre minuter från varandra) ringer han och kollar så att jag kommit hem ordentligt.

    Juana 2015-02-17 19:19:56
    Svara
  • I moved to New York in August last year. And we had only been dating for 2 months by this time. We were in love. I spent a beautiful Christmas Holiday with his American family in Connecticut, but right after that and during New Years Eve he and his family was going on vacation in Florida while I was going back to New York. He was only supposed to be away for one week but we knew it was going to be tough. But the day he got back. I so excited all day. To kiss and hug him, to whisper in his ears how much I loved him. It was the most beautiful day and the best sex made of love that I ever experienced. I love you endlessly, Z.

    Isa 2015-02-17 18:02:58
    Svara
  • när mitt nyårshångel sa att att han varit nyfiken på mig ända sen i höstas när han såg mig skälla ut ett SD-svin inför hela skolan. att han fann min ilska, passion och mod attraherande. mina vänner hörde honom prata om mig hela natten sen när jag drog.

    nathalie 2015-02-17 17:33:13
    Svara
  • Att jag på en och samma kväll fick värsta snälla komplimangerna av två olika personer. Jag blev skitglad och mitt självförtroendet växer. Mer komplimanger åt folket!

    Elin 2015-02-17 17:09:19
    Svara
  • Det var en fest på en klubb som några i min skola anordnade. Alla mina vänner skulle gå, men jag hade inte råd, så de startade en liten insamling där de bad folk swisha över cirka 10 kronor till mig så jag skulle kunna följa med. Det blev en himla fin kväll! <3

    amanda 2015-02-17 16:39:19
    Svara
  • Vi har nu varit ihop i 2 år och han kommer fortfarande på nya smeknamn för mig. Jag är hans minigris, hans pingu och hans pomplenuss.

    afskf 2015-02-17 14:50:51
    Svara
  • Att jag impulsivt och utan eftertanke slängde iväg en bloggkommentar och eftersökte personer som vill starta bokklubb med mig. Nu har jag fått svar från sex okända personer som verkar så fina och kloka och snart ska vi ha vår första träff. Känner mig så himla modig och pepp!

    H 2015-02-17 11:49:33
    Svara
  • Jag träffade en kille som fick mig att glömma honom, Det Stora Exet som jag aldrig lyckats glömma hur många one night stands och flyktiga romanser jag än haft. Vi pratade och flirtade dagligen i ett halvår. Han hade svårt att bestämma sig för vad han ville, han var rädd för allt som var på riktigt och hade aldrig varit kär. Jag tröttnade på hans velande och började träffa andra. Han fick reda på det en natt på fyllan och sa att han samma kväll hade sagt till sina kompisar att han inte ville träffa någon annan för han var kär i mig. Allt gick nästan åt helvete för att jag hade ljugit om att jag inte låg med andra. Han körde 19 mil en onsdagskväll för att äta sushi med mig och prata om vad som skulle hända nu. Trots att jag hade ljugit ville han fortsätta träffa mig och se vad som kunde hända mellan oss, trots att han var livrädd. Nästa gång vi träffades stannade han hos mig en hel helg och vi gick ut och festade. På fredagen hamnade vi nästan i England lite spontant, för jag ville se fotboll, men precis när vi skulle boka biljetten insåg vi att ingen av oss hade våra pass med oss. Vi gick hem till mig istället, och när jag skulle låsa upp min dörr fällde han mig så vi låg på golvet i korridoren tillsammans. Vi låg där i en halvtimme och hånglade och han tog tag i mitt ansikte med båda sina händer och viskade ”jag trodde att jag hade förlorat dig” och ”du är så himla vacker, jag tror inte att du förstår hur vacker du faktiskt är”. Efter det har jag varit förlorad.

    Cornelia 2015-02-17 10:49:46
    Svara
  • Att jag och the love of my life började med att flytta till en ny stad tillsammans. En kväll när vi fixar i nya lägenheten kommer han och håller om mig bakifrån och säger ”…… din framtida man”. Jag blev så varm i hela kroppen över att han vill vara min så mycket som jag vill vara hans att det enda jag kommer ihåg i efterhand är orden ”din framtida man.” Har ingen aning om vad han började meningen med.

    Anonym 2015-02-17 10:22:56
    Svara
  • Det finaste är att jag skaffat hund.

    Ida 2015-02-17 08:52:07
    Svara
  • I början av året blev jag dumpad. Från ingenstans. Vi hade bara träffats i två månader men allt kändes så rätt med honom.
    En lördagsnatt stod jag och grät utanför en nattklubb. Jag hade sett honom, med en tjej under armen. Då kom en kille fram och tog tag i min hand. ”Du är med mig nu” sa han. Han hamnade i min säng senare, trots att han inte var min typ. På morgonen sa han att jag hade de häftigaste och sexigaste ögonen han sett och det kändes bara så speciellt för det hade jag aldrig fått höra för en månad sedan och det fick mig att reflektera över allt killen jag blev dumpad av aldrig gjorde.

    J 2015-02-17 00:00:24
    Svara
  • vi sågs i lördags. första gången på två månader.

    och jag inser att han inte varit så snäll mot mig.
    han brukade vara ganska dum.

    han säger:
    can you see that i got a beard now?

    jag lutade mig fram, nära, ser han i ögonen, vänder på hans kind så att jag kan se skägget. stryker fingret under hans käkben, över den stubb han kallar skägg, ser honom i ögonen igen och allt luktar honom och jag är precis så nära som jag velat de senaste två månaderna och jag tänker: fan vad du har varit dum mot mig.

    jag säger:
    you look fucking horrible.

    sen tar jag hans öl, sveper den, vänder mig om till min kompis och pratar med henne istället. kändes vettigare än att spendera tid på honom, speciellt eftersom att han tyckte att jag inte var värd att spendera tid på.

    (jag är värd hela världen, han kan dra åt skogen.)

    Kajsa 2015-02-16 22:50:03 http://tumblr.com/kajsacoolcat
    Svara
  • Hånglade med en snygg kille med vassa mörka ögonbryn och dansade länge länge på nation. Tänkte att såhär borde livet vara hela tiden. Och nu flera veckor efteråt kan jag fortfarande inte sluta tänka på killen. Tur att jag kommer snubbla in i honom snart igen!

    Clara 2015-02-16 21:47:26
    Svara
  • Det finns mycket fint i mitt liv (trots att jag inte alltid ser det) så förutom alla ”Jag älskar dig mest av allt <3'' meddelande jag får från min tvillingsyster som är i Australien just nu, princip varje dag, har jag insett att jag verkligen har de bästa föräldrarna. Jag har precis köpt min första egna lägenhet och bott här i två veckor nu och ögonblicket då jag sa hejdå till mina päron efter en hel helg av flyttande, är oslagbart och verkligen helt fantastiskt! Tänk att jag har haft sådan tur att två av mina bästa vänner är mina föräldrar. Dessutom så har jag så fina vänner, och ganska ofta så känner jag mig harmonisk. En annan av de finaste sakerna som har hänt mig 2015 är att jag inte är kär i någon. Det är SÅ UNDERBART att inte vara kär efter att ha varit det hela mitt liv (i olika personer då) och när jag är redo igen så hittar jag den där personen i mitt liv som älskar mig lika mycket som jag älskar mig själv. LIVET ÄR EN STOR FEST, LEV!

    Louise 2015-02-16 21:12:45
    Svara
  • Blicken min sambo gav mig då vi gjort det på alla möbler i hela lägenheten och får en ny soffa

    Elin 2015-02-16 18:20:50 http://alfonx.blogg.se
    Svara
  • Igår när vi överraskade vår bästa vän med middag och hela gänget var samlat. Hon som håller ihop hela vår grupp. Min bästa vän. Hon ba grät när hon såg oss, och det var så himla fint att ännu en gång få spendera en fin kväll med dessa underbara människor.

    Felicia 2015-02-16 15:31:46
    Svara
  • Det här är iförsig inte bara 2015 utan började förra året när vi blev kära och kände oss som femton år igen. Vi planerar vårt liv och pratar om våra barn som om dom finns på riktigt och han får mig att komma som ingen annan någonsin fått, och jag är så kär i honom att inget kan vara finare detta år än att få ligga på hans bröst och känna att jag har hittat personen som jag vill vara med i resten av mitt liv.

    Naomi 2015-02-16 15:24:21
    Svara
  • Är i indien och reser med min kille vilket bara det är jävligt fint. Vi har sett taj mahal i soluppgången, sovit under stjärnorna i öknen och till och med sett en tiger(!!!!) men det finaste av allt var fanimig när vi satt på tåget mot calcutta och han vände sig mot mig och mimade till justin biebers ”baby”. Blev kär på nytt!

    moa 2015-02-16 11:57:18 http://moa.guru
    Svara
  • när jag kommer hem efter en utekväll och bara ”shit, det här var ju en skitbra kväll trots att jag inte fick nåt hemsläp”, börjar komma till insikten att livet utan att fokusera varenda kväll på att hitta en kille är så himla mycket mer hälsosamt för mig samt att det är så mkt mer värt att hitta bra och nya tjejkompisar istället <3

    Julia 2015-02-16 10:45:16
    Svara
  • När en kille på en nattklubb helt random på dansgolvet sa ”smile instead baby” till mig och jag svarade ”fuck you, I smile whenever I want” och fortsatte dansa med mina kompisar. Victory<333

    Matilda 2015-02-16 09:30:15
    Svara
  • Var på Kooks-konserten och jag och min kille fick hångla till ”Junk of A Heart” och det var liksom speciella kyssar. Jag tänkte att detta är livet och detta är mannen i mitt liv.

    Klara 2015-02-15 17:57:42
    Svara
  • jag köpte en lägenhet(!!!!) häromdagen och ändå är det första jag tänker på pojken som bokade flyg hit bara för att träffa mig trots att han egentligen inte har tid eller råd. det är finast i år.

    illuminati 2015-02-15 17:51:45
    Svara
  • I torsdags följde jag med grabben på jazzklubb. Det var några gamla legendariska snubbar som spelade och han var helt såld efteråt och kunde inte sluta prata om hur tajt trummisen spelade. Själv fick jag inte samma bag, det var varmt och trångt och jag såg ingenting av det som hände på scen. Var faktiskt mest trött och hungrig. Samtidigt så var det en så himla fin konsert då han höll om mig hela tiden och pussade mig i nacken under applåderna. Sen blev det ett spontant Max-besök och en missad buss som resulterade i en trött och flummig promenad hem genom en kall stad. Som frusna fiskpinnar kröp vi ner under täcket och konstaterade att det pirrade i bådas magar. Så himla himla bra torsdag.

    K. 2015-02-15 17:18:42
    Svara
  • Jag höll en pojke i handen för första gången i mitt 16-åriga liv. Det var på gympan i skolan visserligen och alla var tvungna men han höll min hand i sin hela tiden, även när vi egentligen inte behövde. Det var fint.

    Fm 2015-02-15 17:07:43
    Svara
  • Att jag och min Papa har hängt en hel helg tillsammans. Det blir så sällan jag kan umgås med bara en av mina föräldrar nu när jag inte bor där de gör. Och därför umgås jag ofta med dem båda två samtidigt och därför kändes det extra fint att det bara var Papa och jag den här gången <3

    Svara
  • Att efter en vecka som Tokyoit, springa och köpa valentines-chocklad på stationen när man är något sen till sin egna födelsedagsfest. Få födelsedagspresent av japanen man gillar, hänga i en bar där alla sjunger tillsammans i golden gai – för att sen göra om det resten av natten i ett karaokerum.
    Och att sedan våga, när klockan är 05.40, ge chokladen till japanen man gillar innan vi skiljs åt med en kram (som är fett stort här borta alltså shit jag är så lycklig).

    julia 2015-02-15 14:56:08
    Svara
  • Ni vet den där killen man hånglade med på varje fest när man var 15. Som man smsade med på nätterna men aldrig vågade träffa på riktigt. Nu är vi 21 och i julhelgerna sprang vi på varandra på en bar. I fredagsnatt när jag var ute och dansade ringde jag han, och igår kväll kom han hem till mig och sov i min säng. Nu har jag suttit här med pirr i magen ända sen han gick för 4 timmar sedan. Söndagsångesten har nog aldrig varit så långt borta.

    camilla 2015-02-15 14:47:44
    Svara
  • Det finaste som hänt i år var när min nya kollega, 30 år äldre än mig, med 36 års erfarenhet inom vårt yrke, la armen om mig och sa ”Andas ut. Jag är här nu. Nu fixar vi det här- tillsammans.”
    Kan sova om nätterna igen. Är glad. Stressen är borta. Behöver inte dra hela arbetsbördan själv. Älskar henne. <3

    Elina 2015-02-15 13:15:25
    Svara
  • Det finaste hittills detta år och kanske i hela mitt liv är att jag köpt ett hus, ett litet, eller ganska stort jättegammalt torp. Jag känner mig helt kär i det där huset och stark för att jag faktiskt köpte det, istället för typ en lägenhet inne i stan.

    Emma 2015-02-15 11:36:42
    Svara
  • Det ligger nagot mycket sorgligt i att saga hejda, men samtidigt ocksa nagot sa himla fint. I Januari tog jag tag i en utav mina storsta drommar nagonsin, namligen en flytt till ett frammande land. Australien! Jag borjade planera och fixa, berattade inte for sa manga om vad jag hade pa gang. Ville liksom vara saker att allt skulle bli av. Men sa den 26e Januari bokade jag min biljett och allt var klappat och klart! Mina fina vanner fick antligen ta del av detta. Dom tyckte sjalvklart att vi skulle anordna en hejda-fest, vilket dom gjorde! Och nu kommer det finaste som hant mig hela 2015; pa festen kom nagon pa den brilljanta ideen att alla skulle fa saga vad dom hette, hur gamla dom var och hur dom lart kanna mig. Det blev en mycket fin resa bak i tiden och ocksa en paminnelse. Har varit vanner med dessa brudar sa lange att det ar svart att veta vart det borjade. Och nu, nagra veckor senare, i Australien glads jag at mitt liv har, men ocksa at att jag har sa himla fina vanner nar jag kommer tillbaka till Sverige! Puss

    Doris 2015-02-15 04:57:59 http://Dorisftw.blogspot.com
    Svara
  • blev dumpad 2014. 2015 är året jag väcks till liv igen.

    E. 2015-02-15 00:02:22 http://.
    Svara
  • Sedan en tid har jag och min sambo bestämt att dela på oss. Första helgen ute efter beslutet bestämde jag mig att leva som den singel jag var innan honom. Jag hånglade med världens finaste blonda kille. Ett år äldre, psykologistudent, inget skägg och världens finaste käkben. Den kvällen blev ett så himla bra steg till att inte vara ledsen.

    A 2015-02-14 23:19:08
    Svara
  • Förra veckan bestämde jag mig för att inte plugga till hösten heller, utan jag har bestämt mig för att starta en egen skönhetssalong. På kvällen hade min kille köpt 3 röda rosor till mig bara för att jag är så modig och gör på mitt eget vis.

    Stina 2015-02-14 11:40:08
    Svara
  • min bästa vän bor så fasligt långt ifrån mig nu när vi pluggar på olika orter och jag vet att det finns massa saker som händer i hennes liv som jag brukade få höra om men som jag inte gör längre. när jag var hemma under julen var jag smått upptagen med skolarbete och släkten så när jag smsade och frågade om hon ville umgås så skrev hon att hon fått intrycket av att jag inte ville umgås alls. det gjorde så fruktansvärt ont i hjärtat att höra.
    men blev så otroligt glad när jag några veckor senare kunde åka hem till henne i hennes nya lägenhet och få prata om allt det jag inte fick höra innan, höra henne skratta och prata och skämta som om det inte alls var fem månader sedan vi senast faktiskt pratade med varandra.

    Esmeralda 2015-02-14 01:13:04
    Svara
  • Att jag fick ett jättebra jobb. Har precis kommit hem från jobbet 21.30 fredagkväll men känner mig så lyckligt lottad som får jobba och det med något som jag verkligen tror på. Finns knappt ord för det. Gör också att jag tänker allt mindre på han som lämnade mig. Och när han friend-requestade mig igen på Facebook tryckte jag nej.

    Hanna 2015-02-13 23:29:43
    Svara
  • Ett av tusen vackra ögonblick.
    Vi står i köket och på tre skickar vi sms till varandra med vad vi helst vill äta till middag. Jag skriver pasta och han potatis. Vi skrattar och avgör valet med stensaxpåse, också det via sms. Jag skriver sax och han sten. Eftersom han är fantastisk låter han mig välja och utan att tveka väljer jag potatis. Otvingad ömsesidig omtanke, så extremt självklar men inte tagen för givet.

    Malin 2015-02-13 21:44:45
    Svara
  • 95% skriver om pojkar pojkar pojkar. Förstår ju. Men alltså.

    Kanske inte det finaste av mitt 2015, men, har så mycket fel i min kropp som inte tas på allvar. Ringer om bönar om undersökningar men får som svar att det inte är någon mening, gå på UM istället. En vecka senare får jag höra att jag har infekterade och inflammerade delar i mig. Så många mediciner just nu jag behöver. Och allt detta slit för att nån ska lyssna. Och all denna jävla panikångest. Och då idag, när jag för den fjärde gången denna vecka var på ett sjukhus, kollar sjuksköterskan (som bara ska leda mig till ett rum) på mig, och säger ”hur är det?”.
    Att nån äntligen faktiskt bryr sig.
    Och pojkar skiter jag totalt i.

    F 2015-02-13 21:05:48
    Svara
  • En lördagsnatt plingar det till i telefonen: ”Hej! Vad gör du?” och tio minuter senare sitter jag bredvid en av de finaste människorna jag har träffat. Småfulla så spelar vi tv-spel, kollar på youtube-klipp, lyssnar på Håkan på Ullevi på skivspelaren och när klockan slår 7 går vi och lägger oss. Han är en sådan person som jag vill ha i fickan och ta upp för han är helt perfekt rolig, snäll, frågvis och omtänksam. En sån person som man alltid har roligt med och måste vara rädd om.

    Sue 2015-02-13 20:22:10
    Svara
  • När vi tittade på how i met your mother och jag klagade på att jag också vill ha ett fint litet gäng, och han sa ”men det har vi ju”. Så vi samlade ihop gänget och gick ut och drack öl tills klockan slog två fast det bara var en vanlig tisdag, och dagen efter möttes vi efter skolan för bakispizza.

    alice. 2015-02-13 20:03:57 http://www.alice.devote.se
    Svara
  • När vi sågs den andra dagen på det nya året efter att han hade varit borta 1 vecka och jag äntligen fick min nyårskyss. Fast nu har det varit tyst från honom i 2 veckor och jag vet inte längre vad jag vill eller vad som händer. Men då, var vi nog nästan kära, när jag tänker tillbaka på det. Saknar hur bra allt var då innan det gick åt helvete.

    Ina 2015-02-13 19:29:19
    Svara
  • När jag dansade med en alledes för snygg kille och hade min hand om hans midja. Inget mer hände, men efter att varit konstant arg i flera veckor på grund av ett uppbrott kändes det väldigt viktigt och bra.

    Sara 2015-02-13 19:25:26
    Svara
  • När hon sa ”nu kan du inte säga att du är oskuld längre” och hela mitt 24-åriga jag bara skälvde av kärlek, kåthet och lycksalighet. Det hände, Sandra! Det hände! Det trodde jag inte när jag skrev till dig för något år sedan och var en okysst 22-åring. Nu är jag både upphånglad och har haft sex. Och jag vill ha mer! Helst ikväll!

    April 2015-02-13 18:48:00
    Svara
  • Det bästa som hänt i år är att jag har har funnit en ny bästis. Vi gör allt tillsammans. Sitter på superviktiga möten med ledningsgruppen, pimplar vin i hans etta. Han är som rosa champagne i februari, och jag får en sådan tro på livet när en överraskning som denna dyker upp mitt från ingenstans.

    jc 2015-02-13 18:06:31
    Svara
  • När jag får 3 snapchats på rad helt utan anledning av en fin pojke. I dem står det att jag är den mest fantastiska person han vet och när jag frågar varför jag förtjänar de orden svarar han bara: för att du är du.

    Maria 2015-02-13 17:49:22
    Svara
  • När han jag egentligen inte fick vara förälskad i och som inte fick va det i mig, knöt sina fingrar runt mina bakom våra ryggar, iallafall. Och tog tag i min tröja när jag ställde mig upp för att gå, för att sätta mig ner igen, bredvid honom. Allt tyst och mycket diskret utifrån, men som en hjord av elefanter i bröstet. En historia som inte fick börja och som aldrig kommer få ett slut.

    Signe 2015-02-13 16:48:02
    Svara
  • När min treåriga brorson kallar mig ”hanny” och det låter precis som ”honey” och jag älskar honom så väldans mycket och han känns precis som en lillebror.

    Hanna 2015-02-13 16:25:23
    Svara
  • Det finaste som har hänt mig i år är att jag träffade finaste killen som tycker om mig på riktigt, han som sovit mig med i över en månad, som alltid vill hålla mig i handen vart vi än är och som alltid vill pussas vart vi än är.

    farzaneh 2015-02-13 14:10:37
    Svara
  • Det finaste i mitt 2015 är en blandning av 2014 och 2015. Jag vaknade i Costa Rica på nyårsafton, i Sverige var klockan sju timmar före och hela facebook var proppad med hur min bästa vän hade åkt in till BB och fått barn, en litenliten Vincent. Jag grät och jag grät och jag grät, främst av lycka över att den första graviditeten i vårt kompisgäng hade gått bra , men också av ledsamhet över hur jag hoppades så himla mycket när jag lämnade Sverige den 26 december, att hon skulle knipa ihop benen en liten månad till så jag kunde få vara hemma hos henne. Jag var så himlahimla ledsen i nästan en hel månad men allt det bara försvann så fort jag fick hålla i Lilla V första gången. Nästan en månad gammal och oj så fin och så himla overkligt!

    Martina 2015-02-13 14:03:05
    Svara
  • Trots att jag gång på gång går sönder så finns han alltid där, håller ihop alla bitar så gott han kan och gör allt för att jag ska bli hel igen. Som när man bara gråter och gråter för att allt känns så hopplöst och han håller om en som ett litet barn och bara tröstar tills det blir lite klarare. Även fast att det är mitt i natten en vanlig tisdag.

    M 2015-02-13 13:42:25
    Svara
  • Fick hångla för första gången. Väntat på detta sedan 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 års ålder. Om inte det är fint vet jag inte vad som är det.

    Sara 2015-02-13 11:10:32
    Svara
  • När jag närmar mig caféet där vi har bestämt träff ser jag att han vankar av och an utanför. Med händerna nervöst nertryckta i jeansfickorna. Hans blick möter min, han ler blygt och slår ner blicken i asfalten, fortfarande med ett leende på läpparna. Vi har bara träffats som hastigast förut; när jag köpte dillchips några dagar tidigare, och skrivit ett par rader på facebook efter att hans syster gett honom mitt namn. Hans bärnstensfärgade ögon gör mig knäsvag och han har den finaste munnen jag sett, och när vi går bredvid varandra med varsin kaffe i handen under järnvägsbroar och över vattenfall, tänker jag att det här är precis som i en film.

    jennifer 2015-02-13 10:59:58
    Svara
  • När vår tid som utbytesstudenter tog slut och vi kramade om varann på en nattklubb, som bara spelade rockklassiker blandat med säckpipor, och kände att jag verkligen har hittat vänner från överallt i världen och älskar (så tungt ord) dem. Och kände att de också tycker om mig. På riktigt.

    l. 2015-02-13 10:39:25
    Svara
  • vakna med tjock gosig morgonglad bebis, som skrattar bara förr att man finns.

    nina 2015-02-13 10:36:18
    Svara
  • Bästa som hänt hittills i år var igår när jag var ute och promenerade i förorten med dåligt rykte där jag är nyinflyttad. Höga hus överallt och grå snö på marken. Men helt plötsligt hittade jag en gångväg som ledde fram till ett superfint naturområde. Såg flera hagar och små stall. Plötsligt dyker två barn med en get i koppel upp. Geten vill inte alls gå i koppel med barnen utan springer det snabbaste den kan varpå barnen tappar kopplet och den ena ropar högt ”Han hittar hem själv!!” Så fantastiskt att detta kan hända i en förort till Stockholm.

    Hanna 2015-02-13 10:34:28 https://www.pinterest.com/hannapalmqvist/
    Svara
  • Hans snapchats, nyvaken på morgonen. Dör.

    e. 2015-02-13 08:43:43
    Svara
  • Är det bara jag som får intrycket att någon skriver hur många kommentarer som helst… Eller så har fler upplevt snarlika saker massor av gånger :)) Det är väl mer troligt än att någon tjej skulle skriva över hundra kommentarer typ samma saker. Det skulle ju kännas oroväckande, ibland tror jag endel skriver till dig Sandra istället för att skriva dagbok. Att det känns lite bättre att andra kan se deras ord, det kanske någon form av läkande process. Med tanke på att du har 400 kommentarer och detta är min första.

    Jag tycker det finaste är att ha flyttat! Och veta att någon vill ha mig som jag vill ha. Samtidigt som det känns förkrossande att så många runt oss såras och mår dåligt av det som våra ex, gamla vänner och kusiner. Känns som en Romeo & Julia historia. Släkter sätter sig emot, kvinnor och män skapar intriger och trakasserar av svartsjuka. Det fälls floskler. Kräkningar och företag rings och uppmanas att kränka som hämnd åt de sårande exen. De ex:en tar all tid och fokus, av deras egobehov svartsjuka och psykiska tillstånd kräver de krig. Även att de vet tillståndet, det är verkligen sorgligt att andra människor måste förstöra lycka för oss istället för att acceptera och gå vidare med deras nuvarande partners. Känns som somliga har blivit så psykiskt sjuka att de nästan övergått till psykotiskt tillstånd. Då man inte tar hänsyn ens till integritet i andras hem, bryter sig in i maila för att snoka. Smider planer för sabotage. Det är sååååå sorgligt för jag vet att de inte kommer sluta. Hans ex har trakasserat och stalkat mig i tre år, mina ex har gjort dessa ännu längre. Vi går igenom anmälningar, kvinnojoursmöte med åren… Det tar aldrig slut. Även att en tjej idag är mamma, så kan hon inte dra sig ur hatet och gå vidare med sin nya kille. Det är hemskt när människor överreagerar sin smärta på oss, för hämnd….

    Madde 2015-02-13 06:41:04
    Svara
  • Att jag klarade av att säga ”tyvärr, vi funkar inte” när mitt ex ville ha mig tillbaka trots att jag saknar mig sönder och samman efter den där himla personen. Mitt välmående är viktigare än alla gamla kärlekar i världen.

    f 2015-02-13 04:09:24
    Svara
  • att återuppleva allt jag glömt medan vi var isär. hur han börjar vicka lite på rumpan när han är glad, hur okontaktbar han blir när någonting är intressant, hur kittlig han är när man pussar honom på naveln, hur mycket han dreglar ner kudden om nätterna, hur tryggt han luktar och hur han tittar på mig när han är så kär att han skulle kunna explodera.

    Jennifer 2015-02-13 03:41:41
    Svara
  • Det finaste som hänt hittills var när jag åkte till Sälen vecka 2 och hade helt och hållet gett upp detta med kärlek. Sen stod han framför mig en kväll och därefter träffades vi hela veckan. Vi har pratat var dag sen jag kom hem och jag vaknar upp var morgon till ett gulligt god morgon sms.

    Linn 2015-02-13 03:37:01
    Svara
  • Några veckor innan min dåvarande kille och jag gjorde slut, så satt vi på ett café och surade på varandra, det var så dålig stämning och allt vi hade var på väg att rasera fullständigt. Och jag minns hur jag satt och stirrade på den snygga killen i kassan och tänkte att ”haha ja han kanske jag kan ligga med om det här tar slut”, som en kul grej, någonting som mest fladdrade förbi i huvudet på mig. Tre veckor senare var jag singel hemlös och heartbroken. Har ägnat månader åt att hitta mig själv igen, hitta tillbaka till min jävla aptit och allt som en gång var roligt. Men visst hjälpte det då att jag igår vaknade upp bredvid den där snygga killen från cafét som fan visade sig vara ännu hetare utan kläder på!!! Livet tar så HIMLA konstiga vändningar ibland, men nu idag tycker jag ändå att det är fint!

    Emma 2015-02-13 02:42:36
    Svara
  • När det första jag möttes av när jag vaknade var att pojken jag aldrig tycks kunna släppa, hur ledsen han än gjort mig stundtals, hade skrivit för att berätta att det fanns en låt han lyssnade och att den fick honom att tänka på mig och på hur dålig han är.

    J 2015-02-13 00:57:54
    Svara
  • Det bästa som hänt mig var då en kille jag crushat på för 4 år sedan, men som då inte ville ha mig, raggade upp mig i baren på jullovet. Han sade att jag ändrat, betalade min hamburgare medan jag nonchalant talade i telefonen med en kompis, letade efter min hand då vi sov, pussade och bad mej stanna på kaffe nästa dag. Men jag åt, sov och gick sedan hem för jag sa att jag har så mycket annat att göra.

    N 2015-02-13 00:47:20
    Svara
  • När jag och min storasyster gick på promenad till Ica och det var soligt ute och torra fläckar på trottoarerna. Då kändes det som att sommaren kanske inte är så långt borta ändå.

    Anna 2015-02-13 00:24:35
    Svara
  • Näää alla bara skriver om killar, pojknackar, kyssar och hångel. Det finaste hittills är att jag vågar stå upp för mig själv och inte längre tillåta allting som jag ser och hör. Helt plötsligt vågar jag säga åt killen på krogen som frågar vad jag gör utanför köket. Jag vågar släppa ut mitt hår när en kille tyckte jag skulle ha uppsatt och jag vågar säga emot det som är fel. Det tycker jag är fint. Av mig själv.

    Frida 2015-02-13 00:05:08 http://fridasimonsen.devote.se
    Svara
  • Mitt bästa ögonblick:
    Var den stund av klarhet som inträffade då jag stod på toppen av det berg jag ägnat dagen åt att bestiga. Jag insåg att livet är underbart och att det sedan länge ekande tomrummet i min själ äntligen fyllts. Bergen är mitt hem och skidåkningen min kärlek.

    Lovi 2015-02-12 23:28:01
    Svara
  • Flera månader och den mörkaste vintern jag någonsin varit med om har gått sedan han sa att nu ska vi inte vara tillsammans något mer. Sen, en helt vanlig fredag i februari skiner solen igen. Jag går ut och sätter mig på en parkbänk med en kopp kaffe. Solen lyser och fåglarna kvittrar och jag tar ett riktigt djupt andetag för första gången på flera månader. Det är inte bra hela tiden, men just i den stunden är det jättebra för första gången på så länge.

    Linn 2015-02-12 22:54:55 http://linnsvarld.wordpress.com
    Svara
  • när jag träffar killen som nästan blev min, men kan säga hej hur mår du, mår du bra?, krama och verkligen mena det utan att vara ledsen. fantastiskt.

    litet n 2015-02-12 22:34:53
    Svara
  • Att jag bytt läkare tre gånger för att de inte har hittat felet med mig. De tror att jag ”bara” är nedstämd/deprimerad och slutar sedan utreda mig tills vidare. Idag fick jag byta till en kvinna som sa ”jag förstår och ser att det är jobbigt att må som du gör” och jag bara började gråta.

    Så skönt att någon bara bekräftar en. Så himla skönt att någon vill hitta felet och laga mig.

    tove 2015-02-12 22:21:50
    Svara
  • GOTT NYTT ÅÅÅÅR skrek vi till varandra innan vi alla blev genomblöta av dyr champange. Kindpussar och kramar innan jag två minuter senare såg honom komma springandes mot mig. “80 kilometer på 40 minuter, jag är imponerad” sa jag innan våra läppar för första gången vidrörde varandra. Kyssar som blev till hångel som blev till “du är ju dyngsur, vill du följa med hem och värma dig innan du blir sjuk?”. Lättövertalad och överlycklig tar jag hans hand och lämnar mina vänner bakom mig, lika så ett år fyllt av sorg.

    Louise 2015-02-12 22:07:45 http://s-sthlm.tumblr.com
    Svara
  • han frågade om jag ville vara ihop, jag nickade och vågade svara ja för första gången på tjugo år.

    Amanda 2015-02-12 21:47:14
    Svara
  • Min bästa kompis som har varit diagnosticerad med Anorexia sen cirka 1,5 år sedan berättade för sin klass om det. När hon sedan berätta för mig att hon hade gjort det så blev jag så stolt så jag höll på börja gråta och spricka av stolthet.

    Frida 2015-02-12 21:45:39
    Svara
  • Det var i måndags. Då jag stod typ två meter från Annika Norlin, Hello Saferide och bara sjöng ut alla hennes geniala ord om machonormer och vänskap och feminism och att acceptera sin kropp. Jag behövde inte vara i framtidsångesten eller uppväxandet eller stressen, utan bara där, med henne som boj på havet.

    Fredrika 2015-02-12 21:45:28
    Svara
  • Att äta middag med två nyfunna vänner i fem timmar och bara prata för orden tar aldrig slut, att ta sista tåget hem efteråt med hjärtat varmt av glädje över att ha fått lära känna dom.

    Louise 2015-02-12 21:43:54
    Svara
  • En kille kontaktade mig juldagen, vi pratade i cirka en månad. Men en dag i januari sa han: ”Har du hört låten tysta leken med Josef Johansson? Den handlar om dig. För du är det finaste tjejen jag vet i världen”.

    Frida 2015-02-12 21:43:12
    Svara
  • På öppet hus i skolan när jag och kompis ska bära ett bord tvärs genom skolan, och får den briljanta idén att gena över innergården. Ett problem bara: när vi når fram till andra dörren visar den sig vara låst. Vi brister ut i skratt och känner oss som världens klantar, men accepterar det faktum att vi måste bära bordet tillbaka in genom dörren vi kom ut ur. MEN. Även denna har nu låst sig, och vi är u-t-e-l-å-s-t-a med ett jävla bord. Vid det här laget skrattar jag så tårarna sprutar och kroppen viker sig dubbel. Har nog inte skrattat så mycket på minst ett halvår <3 För att toppa det hela upptäcker vi sedan att vi släpat med oss en stor snöhög utifrån som fastnat under bordet och lämnat ett blött snigelliknande spår genom hela skolan.

    Emily 2015-02-12 21:36:11
    Svara
  • när jag och killen jag är himla kär i ligger i vars en soffa i vars en del av staden med dundrande förkyldning, när han smsar ”jag älskar dig”, och både jag och världen är som paralyserad i flera minuter.

    Elin 2015-02-12 20:46:26
    Svara
  • När jag insåg att en ny kompis som jag tycker mycket om nog tycker mycket om mig också. Hon kom hem från en lång resa här i veckan och när jag skrev ”måste träffas å kramas jue!” svarade hon ”Jaaaaaa <3333333"

    a 2015-02-12 20:32:21
    Svara
  • Min finaste stund var när jag låg och klappade min fulla, däckade pojkvän över huvudet på nyårsafton. Vi väntade på en sen taxi och hade knappt varit ihop i två månader. Jag pussade honom lite lätt på kinden och då mumlade han ”jag älskar dig” fastän jag trodde han sov. Jag sa ”va?” för jag trodde jag hört fel, men då mumlade han det igen och jag fick tårar i ögonen. Han är min första pojkvän, det finaste jag vet och jag känner att det var värt att vänta 22 år på honom.

    Elle 2015-02-12 20:29:14
    Svara
  • Jag var ute och gick en halvtimme sedan och stötte på honom och en tjej. Jag brydde mig inte.

    Sandra 2015-02-12 20:07:52
    Svara
  • Jag var på promenad en halvtimme sedan och stötte på honom och en tjej och jag insåg att jag inte brydde mig.

    Sandra 2015-02-12 20:05:49
    Svara
  • Slutet på 2014 och hittills av 2015 har varit riktigt jävla skit kasst egentligen.
    Men en januarikväll, när vi stod på dansgolvet i källaren på en nattklubb, lulliga i fylledimman och dansade, så kom ”Where is the love” med black eyed peas på. Då tittade jag på mina bästa vänner och killen som stulit mitt hjärta med världens största leende, och tänkte bara ”Here is the fucking love”. Åh, bästa momentet.

    Camilla 2015-02-12 19:33:13
    Svara
  • Efter att ha flyttat ifrån min fina fina studentstad har jag känt mig vilsen. Flyttat runt säkert fem gånger i Sverige och världen. I somras när fick jag reda på att jag inte fick bo kvar där jag bodde fick jag ett bryt. Allt jag ville var att dela en lägenhet med några fina människor och att hitta ett hem. Nu är det verklighet. 2015 var året jag fick en lägenhet och fixade mitt egna fina kollektiv. Nu är vi tre personer i en väldigt fin lägenhet i Göteborg – med balkong i närheten av andralånggatan och slottskogen. Språvagnen åker förbi mitt fönster och jag är hemma!

    Anna 2015-02-12 19:26:28
    Svara
  • När jag satt deppig på tåget påväg hem och tänkte att hela 2015 sög. Helt plötsligt hoppar han på samma tåg som mig och övertalar mig att åka med till en annan stad för att gå på fest. Som en liten hjälte kom han farandes in i mitt liv igen fast jag trodde det var kört. Jag kände ingen, egentligen knappt honom. Men det är fortfarande det finaste som hänt hittills. Sitter mest och hoppas på att ödet ska ske igen snart.

    N 2015-02-12 19:20:03
    Svara
  • När jag trodde att det var slutet mellan mig och min pojkvän efter världens deppigaste höst med distansförhållande, men istället firar in det nya året utomlands och är nykära i två veckor och fortfarande har det bra.

    Amanda 2015-02-12 19:10:06
    Svara
  • Att jag under det nya årets första timmar låg klämd i en liten kramhög i en hörnsoffa med 3 absoluta favoritpersoner. Smålulliga fnissattacker, sköra deeptalks & spanska raggningsrepliker medan nyårsfesten tonade ut. Och hur han ibland låtsades sova för att kunna vila mot min bröstkorg & komma lite närmre.

    primavera 2015-02-12 18:54:08
    Svara
  • jag vågade äntligen konfrontera mina killkompisar om hur grabbiga dem kan vara när vi hänger alla i grupp eller hur det är alltid dem som ska höras mest och dem lyssnade faktiskt!!! och respekterade min åsikt och det känns det så himla mycket skönare för nu vet jag att dem värderar vår vänskap högre än deras behov av att synas mest och det var jag liksom inte så säker på innan.

    hilma 2015-02-12 18:38:38
    Svara
  • Jag är för första gången på fyra år inte helt fullkomligt kär i honom. Är inte kär i en enda jävla människa faktiskt. Förutom kanske mig själv då.

    J 2015-02-12 18:27:00
    Svara
  • Igår satt jag på biblioteket på campus och läste massa tråkig kurslitteratur med hörlurar pga bordsgrannarna snackade så pass mycket. Mina kursare började efter ett tag stirra på mig då min telefon vibrerade brutalt mycket (för att vara på bibliotek dvs). Min lillebror ringde. Redan där blev jag glad då han inte är en som ringer särskilt ofta. ”Vill du veta något?” Han hade fått jobbet han sökt för några veckor sen!! Jag blev så glad att jag skrek till, försökte vara tyst och viska, men det misslyckades fatalt då alla började stirra på mig. När han sen sa ”du är den första jag ringer till” började jag gråta för att jag tycker så mycket om honom. Jag berättade för min lillebror hur stolt jag är över honom och att han är så värd detta jobb. Han är det finaste jag har och jag smäller av i stolthet över detta. Var lite svårt att fokusera på kurslitteraturen efter det…
    På torsdag får jag krama honom och gratta honom i verkligheten. Längtar så!

    Amanda 2015-02-12 18:26:39 http://amandael.blogg.se
    Svara
  • Jag var nykommen hem från Thailand. Hade varit ifrån min bästaste vän i 1 hel jäkla månad. Jag och mitt crew hade bestämt myskväll hos en av dom. Jag kom dit sist. Men innan jag hinner nå upp till dörren springer min bästis ut och vi gapar och kramar varandra som på film. Hon fäller några tårar och säger ”gud vad skönt att du är hemma igen” Det lyckoruset, så fint med vänner<3

    Ellen 2015-02-12 18:26:01 http://elaq.webblogg.se
    Svara
  • det bästa 2015. det hände nog bara 2 timmar in på det nya året och har pågått sedan dess. Sandra, tänk dig att jag hittade, eller Han (med stort H) hittade mig på baba sonic av alla ställen och att vi gick hem till mig. Det var tänkt som en engångsgrej men vi har setts ungefär varannan dag sedan dess. Jag är kär på riktigt, och det är inte ens lite destruktivt. det bästa som hänt i år är att vakna av att någon säger. ”åh jag har hittat rätt” och veta att det är sant för att jag är den enda som någonsin räknats för honom.

    Ella 2015-02-12 18:24:24
    Svara
  • När jag insåg att det faktiskt var okej att inte orka stå ut ett halvår till och istället bara flytta hem.

    Lina 2015-02-12 18:23:20
    Svara
  • När jag låg i hans säng, han satt naken på sängkanten med en gitarr i knät, klockan var tre på natten, det hade varit vi i två veckor. Han började spela på en Strokes-demo och sjöng med raspig nattröst:
    ”When I said ’I can see me in your eyes’,
    You said ’I can see you in my bed’,
    That’s not just friendship that’s romance too,
    You like music we can dance to”

    Elvira 2015-02-12 17:41:04
    Svara
  • Det finaste som hänt var att jag hånglade med någon på en fest och när jag vaknade upp dagen efter insåg jag att det gjort att jag till slut kommit över mitt ex, efter sex månader av trasighet. Jag har kysst andra under den perioden också men den här gången var det som att nu äntligen. Äntligen är jag fri. Nu ska resten av året bara handla om mig.

    elsa 2015-02-12 17:40:58
    Svara
  • Min pappa fick reda på att han hade cancer under hösten 2014. Då ringde killen-som-jag-inte-alls-är-kär-i-nä-inte-alls till mig när han fick reda på det. Han frågade inte hur det var med mig. Han sa bara ”Hej, jag tänkte bara att jag skulle spela lite musik för dig”, så spelade på sin gitarr och sjöng han de finaste och mest tröstande låtar han vet. I januari 2015 fick vi reda på att pappas tumör har svarat jättebra på bromsmedicinerna och till och med krympt. Då ringde killen-som-jag-inte-alls-är-kär-i-nä-inte-alls till mig igen när han hörde det bra nyheterna. Han sa ingenting alls då. Han spelade på sin gitarr och sjöng de mest peppiga och vinnande låtar han vet.

    KP 2015-02-12 16:53:08
    Svara
  • This summer I had my second scoliosis surgery and he came in to the intensive care and I was all wires, tubes, machines and bandages but he said: ”you are brave and beautiful, and I love you”.

    Jasmine 2015-02-12 16:52:58
    Svara
  • När vi satt på ett diner igår, redo att åka iväg med ett tåg en timme senare på vår första weekend tillsammans. Han kollar biljetterna och inser att han bokat dem till veckan efter. Blå glansiga ögon och ett ”I’m so sorry baby!” och jag tänkte att varför det? Det här är den finaste stunden sen jag kom hit.

    Molly 2015-02-12 16:20:48
    Svara
  • Att han åkte tåg med mig en hem en Söndag, fastän jag var dödssjuk och träffade min pappa första gången helt på eget bevåg. Jag är livrädd och fascinerad och totalt uppslukad.

    Sara 2015-02-12 16:12:09
    Svara
  • Färsk från universitetet har jag landat drömjobbet där precis allt är larvigt kul – ska det vara såhär att vara ”vuxen”? Jag får göra roliga saker hela dagen och bara vara kreativ hela himla fantastiska tiden. Min nya kreativa partner har Mr. Moustafa från The Grand Budapest OST som ringsignal. Han är från London och vi pratar brittiska festivaler, musik, sneakers och filmaffischer dagarna i ända. När jag inte kommer på engelska uttryck/ords motsvarighet på svenska och blandar in de engelska orden i mitt svenska tal så känner jag mig inte tråkig och pretentiös som jag brukar göra. Vi kör helt på svengelska och understand each other swimmingly. Vi lockar duvor till kontorsfönstret genom att göra korrande ”duvläten” och matar dem med brödsmulor, vi testar en ny lunchrestaurang varje tisdag och fredag, när vi närmar oss deadline så lyssnar vi bara på My Sharona, Come On Eileen och Dream A Little Dream of Me på repeat. Nu vill vi bara ha vår så vi kan ha våra nya vita sneakers som vi beställde under en lunch förra veckan!

    Kajsa 2015-02-12 16:01:17
    Svara
  • Den där fredagskvällen när alla mina kompisar var upptagna och lilla fega jag tog mod till mig att slänga iväg ”hörde att du ska ut ikväll ska vi hänga? :)” till den där killen i det där gänget som jag så gärna vill bli kompis med. Och han som svarade ”Gärna, vad skojj!!” och så har vi världens roligaste kväll.

    Ett steg närmare den där sköna, lyckliga människan jag vill vara

    rebecka 2015-02-12 15:58:59
    Svara
  • Vi träffades när vi var femton bast och i år fyller vi båda tjugo. Det finaste är att jag fått spenderat nästan hela min ungdom med världens finaste kille och efter fyra år är jag fortfarande galet kär i honom.

    L 2015-02-12 15:29:12
    Svara
  • På tårtkalas hos mormor diskuterade jag och mamma barn som ett litet charmtroll rände runt i benhöjd på alla vuxna. 23 år gammal konstaterade jag att jag inte var redo än att bli mamma men att jag hoppades på det i framtiden. Efter att först ha avbrutit sig själv mitt i talet tog mamma till orda efter att jag frågat henne vad hon varit påväg att säga. ”Jo att det får gärna får bli en med mustasch…” Jag: ”Menar du att X vore pappan?” Mamma: ”Ja men så kan jag ju inte säga…”. X är min franska pojkvän som bor kvar i Frankrike efter att jag behövt flytta tillbaka till Sverige för att avsluta mina studier. Det mamma inte vet är att han håller på och lär sig svenska för att snart flytta hit. För att han älskar mig så mycket att han vill vara där jag är. Jag förstår fortfarande inte hur det här gått till eller hur framtiden kommer att bli men jag vet att som jag känner nu så får mina barn gärna ha mustasch…

    X 2015-02-12 15:13:57
    Svara
  • Vi åkte på Finlandskryssning ett litet gäng.
    Han, jag, hans bror och två till.
    När vi kom tillbaka var vi bakis och trötta och griniga och fattiga.

    Väl i min lägenhet upptäckte jag att jag glömt min gosedjursflodhäst ombord på båten. Den som jag haft sen jag var barn och tagit med till alla länder jag har besökt. När jag smsade honom ringde han och sa att vi måste åka tillbaka nunununu innan båten åker till Finland igen skynda skynda vi måste hinna herre gud vi drar NU nU nuuuNUUUU

    men min gosedjursflödhäst var helt borta
    och då sa han
    att det fan gjorde ont i hans hjärta

    Sara 2015-02-12 15:06:21
    Svara
  • När min bästa person kom hem från Thailand och kramade mig så himla länge och grät för att han hade saknat mig. Han släppte mig inte alls på nästan en timme. Sen sa han att han tycker om mig så mycket att det känns i hela kroppen.

    Malin 2015-02-12 14:04:06
    Svara
  • När jag frågade min pojkvän om han fortfarande älskar mej och han svarade: ”Jag älskar dej jag älskar dej jag älskar dej jag älskar dej, jag älskar dej!”

    a 2015-02-12 13:44:18
    Svara
  • Att jag och min bästa vän har hittat tillbaka till varandra. Nu är det förvisso en mindre tragedi att han bor alldeles för långt bort, men han var hemma för någon vecka sedan och det enda vi gjorde var att hänga hos mig i tre dygn och titta på serier och kramas.
    Gråter lite varje dag nu när han åkt tillbaka, men det är ändå ett bra gråt för jag inser att jag älskar honom över allt jävla annat i hela världen, och det är ju fint, att få älska någon mer än vad man tror är möjligt.

    Amanda 2015-02-12 13:34:07
    Svara
  • finast är att min kompis sa åt mig att skaffa snapchat så hen nu kan kärleksbomba mig med bilder och film på sin bebis flera gånger om dagen. <3

    annie 2015-02-12 12:44:28
    Svara
  • När jag såg honom, han som gjort mig så jävla illa att jag trott att jag ska gå i tusen miljoner bitar och dö av hjärtesorg, och inte kände ett jävla dugg. Han bara stod där och såg helt hjälplös ut, och jag var bara så jävla glad att jag kommit över honom, för jag mår så mycket bättre utan honom.

    Ida 2015-02-12 12:24:55
    Svara
  • Min bästa vän och pojkvän flyttade hem efter ett år av distansförhållande och att kunna sitta bredvid varandra på Kungliga Biblioteket i tystnad, för att ta en kaffeochpuss-paus är det bästa jag vet.

    Vilhelmina 2015-02-12 12:14:49
    Svara
  • jag och min lillasyster var i london en vecka och det enda vi gjorde var att kolla på musikaler, två gånger på dagen. alla tyckte vi var dum i huvudet som inte gjorde andra saker medan vi var där, men vi behövde liksom ingenting annat. plus att vi fick träffa aaron tveit från les miserables och höra honom sjunga så jag tror vi gjorde rätt val.

    julia 2015-02-12 12:05:44
    Svara
  • Jag har alltid haft världens största crush på en kändis. Alltså VÄRLDENS STÖRSTA. Lite sådär jagkommersvimmablödadö-känsla över att träffa honom någongång. Jag funderade på riktigt på om jag skulle ramla ihop om jag såg honom på gatan. Men plötsligt så hände det. Eller, halvplötsligt kanske. Vi hade haft lite kontakt, och plötsligt så frågade han mig om jag ville ses. Alltså. Jag är ingen typisk skrikaåtsaker-tjej, men när det hände ekade mitt skrik i antagligen typ hela Sverige.

    Så vi träffades. Åt middag. Och det var så jävla trevligt. Han var inte så bra som han verkar i media, utan tiotusen gånger bättre. Vi pratade om ALLT. Skrattade åt ALLT. Hans uppväxt, min uppväxt, jobbiga saker, hundar, jätteroliga saker, knäppa veganer osv osv. Jag har nog aldrig träffat en människa så lik mig själv, någonsin. Det var som att det var inte kändisen jag crushade sönder som satt där, utan en ny människa. Och jag gillade det ännu mer.

    Och jag vet liksom att detta inte betyder någonting, och vi kommer kanske aldrig ses igen. Men kanske är det det som är finast. Som i How I Met Your Mother med Victoria och Ted (även om det förstördes sen liksom), att de träffades en gång och det var perfekt, och det är så man ska minnas det. Och att nästa gång han syns på TV eller i tidningarna, så vet jag vem han är ändå. På insidan. Och det räcker så för mig.

    J 2015-02-12 11:53:30
    Svara
  • Jag drunknade i världens vackraste ögon och fick omslutas av hans trygga famn, den famn som egentligen tillhör någon annan. Snart går jag sönder, men ändå var det det finaste på länge

    Joanna 2015-02-12 11:33:55
    Svara
  • Det bästa som hänt 2015 är att jag blivit helt övertygad om att det kommer bli han och jag. Inget annat vore möjligt.

    A 2015-02-12 11:32:59
    Svara
  • På nyår när vi hamnade på världens sunkigaste fest för folk var avdäckade eller knarkiga och vi tog över köket bara han och jag och dansade nonstop i timmar tills klockan var fem. Allt blir en hustaks fest i NY med honom.

    Caroline 2015-02-12 11:19:17
    Svara
  • När min pojkvän frågar om jag vet en sak och visst vet jag men svarar ändå ”nä vadå?”, enligt vår oskrivna regel. Så viskar han att han älskar mig för femte gången den dagen och jag svarar genom att trycka läpparna lätt mot hans öra och säga att jag älskar honom också, så otroligt himla mycket.

    E 2015-02-12 11:06:30
    Svara
  • Brazilian Carnival where you can dance until your legs fall off and sing it out loud with your friends in the middle of the streets full of people. And the best: to see everyone with glitter and smiling and listen from the nicest guy that you are beautiful

    Mayumi 2015-02-12 11:02:25
    Svara
  • Att jag fått flytta till en lägenhet i finaste Majorna med finaste vännen. Att vi steker pannkakor i kastrullen för att vi inte äger någon stekpanna och sover skavfötters i soffan för att vi inte fått några sängar än. Vi vaknar av solen som lyser in genom fönstret på morgonen och fyndar glas och tallrikar på loppisar.

    Fredrikapåvinden 2015-02-12 10:40:09 http://fredrikapavinden.com
    Svara
  • det finaste som hänt är efter att slöhängt på tinder och stött på en från andra sidan världen som var på besök i Sverige och sen hörde av sig när han var tillbaka i LA och nu kan vi prata varje, varje dag i massa, massa timmar om allt smått och stort och helt plötsligt har man hittat nån som man har allt gemensamt med men helt olika uppväxter. att få palmbilder skickade till sig en snöslaskig måndag är det bästa som hänt i år, hittills.

    maria 2015-02-12 10:39:41
    Svara
  • Mitt liv har bara varit jobb-sova för lite-jobb-sova för lite ett bra tag nu, så det bästa var nog när jag hade min första lediga dag efter 17 dagars jobb i rad, när jag träffade min pappa och mina systrar för lunch, gick hem och somnade med min kärlek innan klockan 18 och sov till dagen efter. Att sömn gör en så gott alltså!

    Lina 2015-02-12 10:18:36
    Svara
  • När jag och min allra bästigaste vän bokade en resa tillsammans. Det här är nog den knäppaste men samtidigt finaste vänskapen jag har för i vanliga fall bor vi 1525km från varandra…så att veta att vi alldeles snart får ses igen gör mig så otroligt glad. Hon är ju liksom min soulmate i kompis-form <3

    A 2015-02-12 10:14:45
    Svara
  • Så jäkla fint att jag har hälsat på min pojkvän två gånger sedan 2015 började <3 Att ha fått spendera helgen i hans knöggliga 90 säng med storm utanför fönstret tillsammans med den finaste mannen jag vet gör mig så himla lycklig. Långdistans suger, men det är så himla värt det när den vackraste jag vet vill vara ihop med mig.

    S 2015-02-12 09:59:12
    Svara
  • När min kille och jag låg i badkaret och han sa ”Jag älskar dig” för första gången. Jag sa ”va?” ”Vad sa du?” Tre gånger bara för att få höra det igen och igen och igen

    Hanna 2015-02-12 09:57:51
    Svara
  • Det är lördag och temafest. Jag blir full efter förfesten och det är lätt att skriva till dig och fråga vart du är. Du svarar och sen hänger vi hela kvällen. Jag knyter serpentinband runt ditt huvud och vi tar suddiga blixtselfies på mitt initiativ för jag är nog redan lite kär i dig. Efter igår när vi drack öl med klassen och du kom dit och vi gömde oss tillsammans på kurragömma bakom hyresvärdarnas säng och dina ben stack ut för du var för lång. Det var det första vi gjorde tillsammans och jag är nog redan lite jättekär i dig. Och när vi sitter på mitt internatrum visar du mig ”stjärnfallet” av markus krunegård efter att jag visat dig det enda jag vet om stjärhimlen. Vi tatuerar hästgnuggisar på armarna och jag hoppashoppashoppas att vi ska hålla längre än gnuggisarna.
    Och gissa vad.
    På tisdag har vi varit tillsammans i fem månader- Det är mitt finaste hittills.

    M 2015-02-12 09:55:54
    Svara
  • När jag stod på toppen av det berg jag ägnat dagen åt att bestiga och såg ut över never ending bergstoppar och glaciärer. Jag kände mig odödlig och världsbäst. Jag som tidigare mest gått över övergångställen och längs upplysta gator insåg där och då att mitt hjärta enkom är helt när jag får vara ovanför molnen långt in bland bergen. Bästa 2015/livet.

    Lovi 2015-02-12 09:55:18
    Svara
  • Att jag har fått vara med min pojkvänner TVÅ

    S 2015-02-12 09:50:46
    Svara
  • Fyra år i rad har jag fått min nyårskyss av han jag älskar, men detta året skulle det inte bli så då han lämnade mig en månad tidigare. Jag hade sån sjuk ångest för nyåret för hur fan skulle jag klara av att stå där själv för första gången? I vetskapen om att han kysser någon annan.

    På tolvslaget kommer en av mina bästa vänner springandes mot mig, sekunden efter att hon fått sin allra första nyårskyss av sin kärlek, och ger mig en också. SÅ FINT. Sekunden efter det vänder jag mig om och där står en annan av mina bästa vänner på knä med en ring i handen och frågar mig till studentbalen. Inser där och då att har jag dem, har jag allt jag behöver. Älsklingar ni räddar mig varje dag.

    Hej 2015-02-12 09:49:40
    Svara
  • Jag var med min klass på fälstudie resa i Malawi i tre veckor. Det var till en början läskigt och ovant. Men detta var den bästa resa jag gjort i hela mitt liv. Människor tog emot oss med öppna armar. De bästa stunderna var när vi gick förbi människor och de sa, hej vill du prata? Och vi sa visst! Och sen satt vi där i flera timar och lärde känna varandra. Jag lärde känns så många människor och det gjorde ont att lämna dem då ingen hade varken mejl eller facebook. Ett farväl blir så konstigt när en inte kan säga ”vi hörs!”. Men jag ska tänka på dem ibland och jag ska hoppas att alla deras drömmar blir sanna.

    myung 2015-02-12 09:43:43
    Svara
  • hörde hur min pappa hyllade feminism och F!, med argument jag presenterat för honom, på hans gubbmiddag med tjugo (något konservativa) män sittandes runt bordet. blev väldigt stolt

    KLARA 2015-02-12 09:10:17
    Svara
  • Hade året innan impulsbestämt en grå eftermiddag på bussen att jag ska åka till andra sidan världen en kort stund med mina vänner. Så blev det nästa år och en jättesöt kille tog min hand och ledde mig till den bästa utsiktsplatsen på stranden bland all fest, ljus och människor. Och han bad mig blunda och sen kysste han mig så mjukt över nyckelben, hals och mun och vi slutade aldrig hångla.

    Maria 2015-02-12 08:48:26
    Svara
  • Att vi hämtade vår lilla valp i lördags och att han sov i min famn hela vägen hem. Att han leker och busar varje dag och blir så extremt glad när jag kommer hem från skolan. Det allra bästa är att han älskar bita och busa med mitt hår samt att han är så söt så att man inte kan sluta titta på honom.

    Ebba 2015-02-12 08:23:27 http://rawfooodandyoga.devote.se
    Svara
  • 2014 var mitt sämsta år hittills så i slutet på året sa min kompis ”2015 kommer bli ditt år, nytt jobb, ny roomie, nya män” och direkt när klockan slog nytt år kände jag att det kommer bli ett bra år.
    andra dagen på året träffade jag en man som jag sovit med prick varje natt sen dess och femte dagen på året började jag ett nytt jobb som är det finaste jag jobbat med någonsin och jag har en ny roomie som är fantastisk.

    t 2015-02-12 08:16:18
    Svara
  • Jag har en bok från Antropology där en ska svara på en fråga en gång om dagen i fem år. Som en liten dagbok ungefär. Häromdagen kom frågan: ”How sad are you on a scale from 1 to 10?” Och det var helt fantastiskt att kunna skriva en stor etta med massa utropstecken bakom. (!!!!)

    Alexandra 2015-02-12 07:35:05 http://alexandrasidgwick.blogg.se
    Svara
  • Att han från andra sidan världen kom för att se min värld. Att mannen jag varit så kär i i 2 år och lever 10 tidszoner bort flög hela vägen hit för att se min värld och mitt liv. Att han passade så bra in i mitt liv

    Fia 2015-02-12 06:58:34
    Svara
  • När han låg över mig i sängen, och kittlade min kropp. Jag skrattade så mycket att jag tappade andan, och skrek;
    – JAG HATAR DIG!
    … Varpå han svarar;
    – Jaså? Vad tråkigt, för jag är kär i dig.

    Boom. Han som jag har velat ha månad efter månad efter månad, sa meningen jag aldrig trodde att jag skulle få höra. Livet <3

    Heartbeats - en blogg om kärlek 2015-02-12 04:15:42 http://heartbeatsandotherstories.blogg.se
    Svara
  • När problemhästen som har gett mig blåmärken och velat bita mig hela tiden jag känt honom plötsligt nosar mig på kinden och slickar mig så försiktigt att det knappt känns.
    Där och då insåg jag att jag ska göra allt för honom.
    Att jobba med hästar är världens bästa terapi.

    Anna 2015-02-12 02:43:12 http://alltheseareflaws.tumblr.com
    Svara
  • när jag och den fantastiskt söta killen jag träffade i new york kom på att jag har samma födelsedag som beyoncé och han har samma födelsedag som jay z.

    Cecilia 2015-02-12 01:56:23
    Svara
  • Min pojkvän är engelsk, och bor i ja, England.
    Har inte setts på ett jävla tag nu pga pengar och tid och sånt trams.
    Men då ringde han i söndags o sa nu får det vara nog, och på måndag stod han där på flygplatsen med tjockaste jackan och vantar och ropade ”hej hej snygging”
    Fan va allt är värt det när man älskar någon så här mycket och får pussas i två dagar med H O N O M

    Johanna 2015-02-12 01:37:21 http://instagram.com/_spacebitch_
    Svara
  • När jag sover hos honom och vaknar klockan fem av att han kommer hem från jobbet och kryper ner bredvid mig under täcket. Han är kall och ber alltid om ursäkt fast jag tycker ju att det är det bästa som finns.

    Adina 2015-02-12 01:31:29 http://pinterest.com/adinastahl
    Svara
  • Ja, det där var kanske lite pinsamt också. Råkade klistra in en av mina drömmar med tillsammans med en dålig skiss på ett kapitel, hahah. Vet inte om det går att göra ogjort? Aja. Sånt som händer.

    Natalie 2015-02-12 01:27:32 http://nataliegunnarsson.blogg.se
    Svara
  • Min farmor håller på att dö. Hon tynar långsamt bort, och vi alla hoppas att det ska gå snabbt nu, för hennes skull (hon är 91 år och har inte varit utomhus sen i juni eller utanför lägenheten sen i november). Jag och min pappa pratar ofta i telefon, och igår pratade vi om begravningen.
    ”Var ska hon ligga då?” frågade jag.
    ”Jag tänker att hon borde få komma hem till Arbro” sa pappa då. ”Hennes mamma ligger där, och det känns fint att hon skulle få ligga bredvid henne. Hon har alltid velat komma hem till sin mamma”. Det tycker jag var fint sagt av min pappa som fått vara förälder åt sin egen mamma hela livet.

    Agnes 2015-02-12 00:50:52 http://www.astrologen.blogspot.com
    Svara
  • Att efter att ha blivit hjärtekrossad (igen) få sova hemma hos min syster, i hennes mjuka säng med matchande sovtröjor, kolla tumblr hela morgonen och äta rostat bröd. Plus att ha fått ett sms från min bestie under natten där det stod ”Känner så mycket *tusen röda hjärtan* till dig!!!”. För med dem så klarar jag fucking everything. Även töntiga idiotkillar som jag inte borde gilla.

    Matilda 2015-02-12 00:43:15
    Svara
  • Det var på Donken efter en kväll på Kåken. Jag fick en hamburgare istället för en cheese ( :'(((((( blev ledsen såklart) så sa han ”här, vi kan byta” så gav han mig sin cheeseburgare och jag dog <3

    Anonym 2015-02-12 00:27:03
    Svara
  • Hon skrev att familj inte enbart är blodsband och att jag för alltid skulle vara hennes egna lillasyster, om jag ville förstås. Så nu har jag en storasyster för första gången någonsin, som är bara min, om jag vill.
    2015 blev visst vårt år och det har bara börjat.

    m 2015-02-12 00:07:51
    Svara
  • Läkare säger att jag är deprimerad, jag har fått antidepressiva och jag har varit tvungen att ta beslutet att ta ett steg nedåt på jobbet för att mitt hjärta gör så otroligt ont att min hjärna och kropp inte orkar som vanligt, för att de försöker skydda mitt hjärta (det går åt helvete för dem, men de försöker. Jag försöker)
    Helt enkelt har 2015 tagit med sig det ondaste från 2014.

    Men de finaste ögonblicken 2015 är då:
    *när en av mina vänner verkligen baywatch-springer mot mig (fast snabbare) och ger mig bästa kramen när vi inte setts på flera dagar och vi börjar gråta lite. Och när hon en vecka senare flyr landet för ett år så försöker vi hela kvällen att låtsas som om alt är som vanligt. När vi säger hejdå i hallen kramar vi varandra för sista gången ungefär sju gånger och vi gråter så mycket. Vi har inte ens känt varandra ett år än, men hon är en av mina finaste och vi hulkar våra hejdå.
    *en av mina vänner får reda på hur jag mår. Hon är med sin kille som hon träffar sällan och är jättejättekär i, och jag säger att såklart kan vi snacka imorgon istället. Hon snappar ett hjärta, och en halv minut senare visar min telefon att det är hon som ringer.
    *jag panikgråter en eftermiddag och får ingen luft först. Så fort jag hämtat andan ringer jag min bror som bor i grannlandet. Han säger ”men gumman, hur går det?” Och två minuter senare är det bestämt att han ska möta mig vid Oslos tågstation senare den kvällen. Vi två och hans tjej ser på säkert mer än tio filmer, äter mat och dricker kaffe nästan en hel helg.
    *min barndomsvän som jag en period glidit ifrån har kommit mig nära igen och hon skickar alltid fina sms och hon ringer oftare än någon annan.
    *när min mamma strök mig över huvudet i början av veckan och sade ”det syns i ögonen att du börjar må bättre, mitt hjärta. Det gör mig så himla glad”
    Och ovan sagda mamma har skjutsat mig till jobbet säkert 30 gånger 2015 bara för att jag försovit mig, och inte en enda gång har hon förebrått mig trots att det är fyra mil enkel väg till mitt jobb. Hon vet att jag inte är vanligt morgontrött och hon ger mig en sådan där medlidande mammablick varje gång jag med söndergråtna ögon sätter mig i passagerarsätet.

    2015 har alltså börjat värre än något tidigare år men jag märker mer än någonsin hur fina människor jag har. Det gör mig tacksam för livet.

    Natalie 2015-02-11 23:59:33
    Svara
  • Att han sa att ”Vi åker. Bara du och jag” och nu är det 46 dagar kvar tills vi reser till nya Zeeland, backpackar igenom Sydostasien och går på dinosauriemuseum i Kina.

    Rebecka L 2015-02-11 23:59:01
    Svara
  • Att jag för första gången har en pojke som jag kan längta efter och dö lite över för han är så snygg.

    Beatrice 2015-02-11 23:57:31
    Svara
  • Den nya tidsåldern

    En bok som handlar om hur den snara framtiden skulle kunna se ut. Inspiration hämtad från trender idag, så som; Fitnessträning, media, global uppvärmning, mat, överkonsumtion.

    Ur min dröm:
    Emmy har gått med i en ny vetenskapsreligion som handlar om att de tror att människan utvecklas åt fel håll. De tror på moder jord, har en ledare och mindre viceledare i alla länder. Denna religion utgår från att man ska vara så hälsosam som möjlig, man får inte bära på sjukdomar, man måste vara smart och se bra ut. Har man inte det här kan man inte gå med i religionen med en hög rang, men man kan fortfarande gå med i den för att hjälpa forskningsteamen eller för att hjälpa vissa individer.
    Hon bjuder in mig, Arpita, Lisa, Wipha och Ells till hennes nya hus. Hon bor numera i ett område i stan där andra personer ur hennes religion bor. Huset har hon fått av ledaren i staden. Hon datear också hans son.
    Vi kommer dit, får drinkar som är vitaminboostar, eftersom allt ska vara nyttigt. Resten av människorna där är bara personer ur hennes religion som alla ser ner på oss eftersom vi inte är lika bra människor som de är. Emmy har sagt till oss att hon har en överraskning.
    Efter en stund tystas alla ner och lampor riktas mot en scen. Emmy kommer ut och hon har plastikopererats. Hon berättar för oss om en ny process deras vetenskapsmän uppfunnit som förändrar även DNAt under operationen. Men det är bara människor i hennes religion som får göra detta. Hon är en av de första testpersonerna.
    Hon ser ut som en insekt. Hennes ansikte är rundat och ögonen sitter närmare sidorna. Hon berättar att enligt matte är våra ansikten felgjorda. Alla hennes kompisar hurrar, men vi är helt förskräckta.
    Vi bestämmer oss ändå för att sova över eftersom det är en bit att ta sig hem. Under hela kvällen håller vi oss till oss och skämtar om personerna med varandra. Strax innan midnatt har alla gått och lagt sig. Vi känner oss lite illa till mods när vi är där och bestämmer oss för att det är nog bäst att gå ändå. Från Emmys sovrum hör vi hennes tv gå på, vilket betyder att hon får ett meddelande från deras världsledare. Vi hör inte meddelandet, utan packar i ordning för att ringa en taxi och åka hem.
    Vi går ner för trapporna och till hallen där vi får se Emmy böjd över någon på golvet. Hon tittar upp och är helt blodig i hela ansiktet. Hon äter personens ansikte. Hon berättar att i meddelandet sa deras ledare att eftersom jorden är överbefolkad och de utvecklats allt mer och mer till rovdjur, är det deras nya väg att gå. De ska vara rovdjur och jaga de människor som är mindre värda än de är. Så med blod i ansiktet, och med hennes nya utseende, attackerar hon mig. Vi faller till golvet med henne över mig, men jag lyckas slå henne i ansiktet och vi alla springer ut därifrån.
    Vi är i det här nya området som vi inte vet något om, där bara människor ur hennes religion bor. Hennes kompisar vet också att vi övernattar hos henne, så vi är i trubbel. Vi springer och vet att vi är jagade. Jag försöker ringa larmcentralen, men de svarar inte och allt känns kaotiskt. Vi vet inte vart vi ska eller något.
    Vi kommer till en återvändsgränd där det är ett stort stängsel. Vi börjar klättra över det och precis när jag ska hoppa ner till andra sidan skriker Arpita mitt namn. En kille som också haft operationen kommer springandes upp i gränden med en kniv. Han ställer sig där jag skulle ha landat och ler mot oss med sylvassa tänder. Så vi kommer snart vara infångade. Vi har valet att antingen hoppa ner där han är, gå tillbaka och försöka hitta en annan väg, eller gå in i ett hus.
    Vi väljer att gå in i det närmaste huset för att ta till oss knivar och vapen. Sen vaknade jag.
    Kapitel 1

    Hon greppar tag hårdare om luvan för att skydda sitt ansikte mot den anfallande snön. Tjejerna sitter säkert redan där, otåligt väntandes på henne. Hon ökar takten.
    Ute är det mörkt. Solen gick ner redan för fem timmar sen. De fåtal butiker i stan och gatlyktorna runt varje hörn lyser upp hennes väg med ett orange sken.
    Över puben finns en stor skylt där det står Briggen med vita bokstäver. Uteserveringen är fortfarande öppen, men istället för människor sitter en stor hög vit snö i varje stol.
    Hon öppnar dörren och ruskar av sig all snö. När hon kommer in tar hon av sig luvan och rättar till sina glasögon. De immar snabbt igen och hon får ta av sig dem för att torka bort de små dropparna av snö som smält på dem.
    Killen i baren nickar ett hej till henne och hon nickar tillbaka. Hon ser sig omkring. Till höger om henne sitter ett par och smuttar på varsin öl. I övrigt är baren tom. Hon har hunnit före sina kompisar på något otroligt sätt.
    Hon går bort och sätter sig i hörnet där de brukar sitta. Bartendern ger henne en meny och undrar om hon vill beställa en drink nu. Hon ber om en cider.
    Det finns två väldigt speciella ögonblick, men båda handlar om samma person.
    Min pojkvän bor på andra sidan jorden och jag åkte för att hälsa på i December-Januari. Vi åkte upp i bergen en dag, till en plats där det är utsikt över hela staden. Solen sken och det var en otroligt vacker dag helt enkelt. Där uppe satt vi, och vi läste upp de där 36 frågorna som ska få en att kunna bli kär i en främling. Vi gjorde det för att se om det möjligtvis går att bli ännu mer kär i någon. Funkade det? Ja, kanske lite. Samtidigt blir jag mer och mer kär i honom för varje dag som går. Efter det bad jag honom att dansa en tryckare med mig, utan musik. Och trots att han inte tycker om att dansa alls, sa han ja. Så där stod vi, två dagar innan jag skulle åka hem igen, mer kära än någonsin, på en otroligt vacker plats, i ett perfekt ögonblick.
    Den åttonde februari firade vi ett år tillsammans. Vår dag fick vi fira genom skype. Vi hittade ett recept på en indisk maträtt som vi lagade tillsammans, på varsitt håll. Därefter satt vi och bara pratade i timmar. Dagen innan fick jag också ett blombud med vackra tulpaner och choklad av honom.
    Han är min favoritperson på hela denna planet. Det har aldrig varit så svårt för mig att skiljas från någon. Jag har heller aldrig varit mer uppspelt över tanken att få träffa någon igen. Han kommer hit i sommar, igen, och jag kan inte sluta räkna ner dagarna.

    Natalie 2015-02-11 23:56:20 http://nataliegunnarsson.blogg.se
    Svara
  • Min syster kom och hälsade på mig i fem dagar efter 4 månader ute på äventyr och vi grät, skrattade, tog igen massa deep talk, åt vegetariskt, shotade och framför allt DANSADE VI I MÅNGA TIMMAR BÅDE FREDAG OCH LÖRDAG!!!

    Isabelle 2015-02-11 23:54:13
    Svara
  • 1 jan. hade ett mål att må så otroligt bra.
    varje dag har vart galet bra.
    så där, hej-jag-är-så-överdrivet-glad.
    och att få fjärilar i magen över detta året,
    är bara bäst. du vet den känslan man har,
    när man inte vet vad som kommer hända,
    men är helt hundra på att vad
    som än händer så blir det bra.
    2015, här kommer jag.
    så där, överdrivet, löjligt glad.

    kallasförsushi. 2015-02-11 23:15:07
    Svara
  • När min brukare berättade för mig att hon frågade om jag ville bli hennes assistent för hon säger att hon tycker att jag är den personen coolaste hon vet. Fatta att vara någons coolaste person?! Växte 1 cm på direkten och började se mig själv en cool person.

    Maja 2015-02-11 23:05:58
    Svara
  • Hade en sån där dag när det kändes som att alla skulle tycka det var jobbigt att vara med mig. Satt längst ut på föreläsningar, åt lunch ensam i ett hörn av engelska parken, ansträngde mig för att inte synas, inte vara ivägen. Sen efter sista föreläsningen ropar en tjej på mig, ger mig en stor kram och säger att hon letat efter mig hela dan. Sen slog vi följe ner mot stan och all min sociala ångest var borta.

    Loveli 2015-02-11 23:03:03
    Svara
  • A terrible breakup last year cost me my home, all my future plans and almost my sanity, so I did the next best thing and went traveling on my own for half a year. But when I came back, the housing market in my city was so bad, that I was homeless for 4 more months. In the beginning of this year, I finally found a place to live again and got back the few things I love – including my two adorable cats that my parents took care of while I was abroad. Finally falling asleep next to these little fur balls again, one on the left and one on the right side of me, is the best thing that happened this year.

    S 2015-02-11 22:57:41
    Svara
  • jag och min pappa har inte så bra kontakt och hörs av väldigt sällan. det är jag väldigt ledsen över. men när låten ”Pappa” spelades under melodifestivalen fick jag ett sms där det bara stod ”puss”. det kändes väldigt fint och som en bekräftelse på att han saknar mig också. jag hoppas att vi får en bättre relation det här året.

    Hanna 2015-02-11 22:44:17
    Svara
  • Efter att vi haft fantastiskt sex under natten och sedan på morgonen när vi vaknar igen, duschar vi av oss. Jag håller om honom och känner hans bröstkorg vibrera eftersom han sjunger. Då frågar han om vi ska bada och så håller han om mig medan det varma vattnet omsluter oss. Bästa är att det inte bara hänt en gång.

    Sara 2015-02-11 22:38:28
    Svara
  • I somras matchade jag med världens kille på tinder, men vågade inte skriva pga dog snyggdöden. Så en kväll nu i januari skrev jag iallafall, och kvällen efter åkte jag dit. Vi smuttade på amaretto  (den enda flaskan som var öppen i hans pärons barskåp), kollade på whale wars och pratade om viktiga saker nästan hela natten. När vi somnade höll vi fot utanför täckena. På morgonen var hans lockiga hår alldeles rufsigt (!!), och innan jag gick sa han att det känns som att vi alltid har känt varandra. Och det gjorde det.

    Samma dag åkte han tillbaka hem till Spanien. Dålig timing osv. Nu gillar vi varandras instagrambilder lite då och då,  och fast det nog är allt som nånsin kommer bli mellan oss är jag glad. Det känns liksom magiskt att han är därute nånstans.

    Nathalie 2015-02-11 22:36:12
    Svara
  • Jag ska bli faster!

    Emma 2015-02-11 22:31:56
    Svara
  • När han som jag är så kär i sa ”Det blir nog du och jag på riktigt till slut”.

    tilda 2015-02-11 22:28:46
    Svara
  • Förra helgen när jag hade varit på en fest med en kompis och han smsade dagen efter och sa ”du var ju faktiskt ganska rolig! Du får följa med nästa gång!”.

    Josefin 2015-02-11 22:28:23
    Svara
  • Jag och min bästis lyckades få biljetter till Kate Bush!(!!!) Det var 35 år sedan Kate turnerade sist, vi hade aldrig ens funderat på hur det skulle vara att se kvinnan med mest girl power i hela världen, för det fanns liksom inte på kartan att hon skulle uppträda igen. Vi var väl förberedda när biljetterna släpptes med fyra datorer framför oss och inställningen att detta var värt att skuldsätta sig livet ut för. Efter mycket skrik och gråt fick vi tag på två av de 80,500 biljetter som sålde slut på en kvart.
    I september drog vi till London och fick se kvinnan som fått oss att våga säga ifrån när snubbar vill styra och ställa. ”Skulle Kate Bush gå med på det här!? NÄ!!” Ingen annan fattar hur fantastiskt det var att se henne. Eller hur det var att få uppleva det med den bästa människan man känner. Det är som en liten hemlighet mellan oss två, bara något vi delar.
    Några månader senare tatuerade jag in symbolen på omslaget till This Woman’s Work. Det blev som en slags kärleksförklaring till både Kate Bush och mig själv.

    K 2015-02-11 22:16:42 http://tokhyllan.blogg.se/
    Svara
  • Igår kom jag och han jag tycker så mycket om överens om att om ingen av oss har barn innan vi är 30 och 32 så får vi fixa det tillsammans istället.

    Nelly 2015-02-11 22:11:24 http://nellyjenbrant.blogg.se
    Svara
  • Att föda mitt andra barn var sjukt fint. Ont, men sjukt fint!

    M 2015-02-11 22:07:21
    Svara
  • en alkoholdimmig januarinatt kastade jag ur mig att jag älskar honom. ”Jag älskar dig också”, svarade han. Snabbt. Sen kändes det som att en sten föll från bröstet för jag har aldrig vågat säga det till någon innan. 1

    SL 2015-02-11 22:07:06
    Svara
  • När min sambo, som aldrig hade tänkt att han skulle ha barn, pussar på och busar med vår son och kärleken mellan dem bara växer <3<3<3
    Att han är så omtänksam och har ett sådant tålamod med vår son, som jag hoppades på när jag för första gången funderade på om han skulle bli en bra baby daddy.
    Dom två killarna är det bästa som hänt mig ever!!!! (Och det tog faktiskt typ 9 babymånader, pga depp, för mig att bli riktigt kär i min son Louie som nu är helt jävla awesome)
    Ser fram emot att spendera resten av 2015 och hela jävla livet med dom två
    <3<3

    J 2015-02-11 22:06:03
    Svara
  • -jag fick en 4a på min tenta
    -jag är så himla jäkla betuttad i honom <3<3<3
    -han hånglar upp mig inne på ica vid kyldiskarna
    -vi har exakt samma godissmak

    hp 2015-02-11 22:06:02
    Svara
  • Mitt finaste i år är när jag ringer till världens buttraste, bittraste lilla tant och hon säger ”Vet du, jag blir alltid så glad när jag pratar med dig”. Jag tycker så oändligt mycket om henne. Hon är alltid arg. Ibland skriver hon insändare till tidningen om sjukvården. Ibland talar hon in meddelanden på min telefonsvarare som börjar ”Här kommer en lista på djur jag inte tycker om. 1. Grävlingar…”.

    M 2015-02-11 22:04:08
    Svara
  • Fick reda på att min pappa har cancer. Det i sig var nog det mest hemska som har hänt mig 2015. Jag grät och grät och sen kom jag på att jag aldrig har sagt till min pappa att jag älskar honom så jag skrev det i ett sms och skickade i väg det trots lite nervositet.
    Han svarade att han älskar mig också och att jag inte ska oroa mig. Att allt kommer gå bra. Då kändes allt så mycket bättre!

    Lisa 2015-02-11 21:59:49
    Svara
  • De var den första riktiga helgen i februari. Klockan var över eftermiddag och jag tog en stor chansning å satte mig på den blåa bussen på väg till honom.

    Vi hade pratat i dagar och det kändes att det var dags, jag ringde honom när jag var på plats på en av busstationen i Uppland. Han lät trygg och man kunde höra hans brytning på göteborgska som jag hade blivit helt besatt över. Kramen fick gå över midjan för jag nådde inte runt hans axlar, vi pratade hela biten tills jag tog första steget in via dörrkarmen. Allt var städat, vi satte oss i soffan. Som jag hade längtat efter att få sitta ner och andas ut. Mina fingrar drog i ditt hår och man kunde höra hur nervös men även exalterad han var.

    Våra blickar hade vi möts flera gånger och våra läppar hade pratat färdigt.

    Jag kysste honom.
    Han var en dålig ide men jag älskar dåliga idéer.

    Därmed spenderade jag två nätter i rad i samma säng som honom. Mina två bästa dagar av detta år.

    Anna 2015-02-11 21:59:08
    Svara
  • Att jag har blivit lite småkär i min fadder och tror att han kanske är det tillbaka (omg, wow!). Med honom kan jag sjunga Krunegård hur fult jag vill, rufsa i hans mysiga hår och dela lovande blickar. Kan inte vänta tills finsittningen då nollefriden äntligen bryts, hehe 😉

    ebba 2015-02-11 21:57:18
    Svara
  • Efter fem långa månader på olika håll kunde han och jag äntligen ta på varandra igen. Vi firade nyår och årets två första veckor tillsammans i New York. Så otroligt fint, lyxigt och efterlängtat..

    Tamara 2015-02-11 21:50:33 http://tamaragabriela.wordpress.com/
    Svara
  • När min pojkvän gjorde slut med mig och jag packade upp mitt pick och pack och jag flyttade tillbaka hem till andra sidan världen, och insåg att jag fått uppleva världens finaste förhållande som tyvärr tog slut. Men hemma fanns mina finaste vänner och familj som välkomnade mig med en vinterjacka på flygfältet efter att ha bott 3 år i en oändlig sommar. Och jag visste, att det kommer aldrig att ta slut med dem. Det var nog det bästa hittills.

    indu 2015-02-11 21:46:13
    Svara
  • Han svarade ”jag kanske spanade in dig också…”, när jag avslöjade att jag kollade in honom en sommarkväll för 1.5 år sen.

    Agnes 2015-02-11 21:45:05 http://kapitulera.blogspot.se
    Svara
  • När min sambo sa ”Jag älskar dig för mycket. Det är inte hälsosamt. Jag kommer alltid att älska dig, även om inte du skulle älska mig”. Det var så himla skönt att höra då jag bär på mycket självförakt och inbillar mig hela tiden att ingen älskar mig egentligen. När jag får för mig att jag är världens tråkigaste människa och flickvän så försöker jag påminna mig om att det bara sitter i huvudet och i min sambos ögon är jag riktigt magisk.

    Jenny 2015-02-11 21:38:29
    Svara
  • När jag en solig dag får pirr i magen över att tänka på mannen jag älskat och bott tillsammans med i snart tre år.

    Kristine 2015-02-11 21:34:33
    Svara
  • Att jag spenderade en hel efterfest med att prata med en kille jag haft en crush på sedan jag lade ögonen på honom första gången, och att han några dagar senare frågade om han får bjuda mig på fika någon dag snart

    F 2015-02-11 21:34:22
    Svara
  • Igår när vi låg i hans säng och jag sov men vaknade av hans pussar på axekln och ryggen och jag sa ”it’s nice that you are back” och han pussar mig och håller om mig hårdare än han någonsin har gjort.

    En annan gång låg vi också i hans säng nyvakna och jag säger något på engelska men det blir fel och han skrattar lite och säger ”you are really cute”.

    När min 5-åriga kusin ligger i mitt knä och säger ”jag älskar dig silvi” och jag kan inget annat göra än att säga ”jag älskar dig med” och le och krama om henne. Hon är min bästa vän.

    silvia 2015-02-11 21:31:26 http://silviagarciaa.blogspot.se
    Svara
  • när vi skulle skriva en text på lektionen och sen läsa upp den högt och både läraren och den andra bästa skrivpersonen i klassen viskade ”wow …” samtidigt när jag läst upp min.

    Vicky 2015-02-11 21:23:44 http://vickys.se/
    Svara
  • Om 2 veckor flyttar jag till en världsfin lägenhet med stora fönster och högt i tak. Och det bästa – tillsammans med han jag gillar mest <3

    Maja 2015-02-11 21:22:59
    Svara
  • Det finaste hittills är att han fortfarande bor med mig. Så mycket saker går åt helvete i världen men detta verkar hålla i alla väder.

    J 2015-02-11 21:14:04
    Svara
  • Jag har insett att det finaste och mest värdefulla jag har är att jag får vara med honom. Skiter i mässingsljusstakar eller ulljackor från Acne. Tack livet för att jag får uppleva honom; denna övermäktiga kärlek. Behöver inget mer.

    C 2015-02-11 21:13:31
    Svara
  • Att han som jag vart upp över öronen förälskad i sen jag var 13 år är min nu. Att han ”skälvde av saknad” och att förspelet klockan 05 en söndagsmorgon när vi kommit hem från fest var att vi fuldansade samtidigt som vi klädde av oss.

    Linnea 2015-02-11 21:10:39
    Svara
  • När jag fick veta att jag fått en plats och ska plugga i Argentina ett år! Det gör mig skräckslagen samtidigt som det gör mig helt överlycklig. Jag har velat åka till Sydamerika så länge jag kan minnas 🙂 Alla brunögda vackra män som finns där, gör det heller inte sämre. Jag tror det här året kommer bli otroligt.

    emy 2015-02-11 21:10:23
    Svara
  • Mitt finaste hittills i år är att jag börjar se ljuset på den här evighetslånga vägen. Om ett halvår ska jag och min psykolog gå skilda vägar och även om det känns jätteläskigt att stå helt på egna ben så vet jag, att jag kommer vara redo när det väl är dags. 2015 är mitt år och jag väljer att må bra och göra sånt som får mig glad.

    R 2015-02-11 21:08:25
    Svara
  • Jag låg på bottenskrapet av livet självt. Kom inte in på högskolan, blivit dumpad av ett års superstormigt passionerat och bråkigt förhållande, hamnade på skit-jobbplats med bitches som gav mig sparken efter 2 veckor (trots att jag skötte jobbet bra, det var personligheten som inte klickade, var för jordnära för dom). Jag bodde inte i samma stad som min familj. Jag bodde i min säng när jag inte tvingade mig tillbaka till mitt gamla jobb. Men så kom min yngsta syster på besök i en vecka och jag tvingades göra saker. Det var bra och härligt men också väldigt utmattande. Så en kväll fick vi för oss att träna lite lätt på långholmen och sedan bada. Det var bara vi där och under träningen får jag det mest brutala och utmattande skrattet jag någonsin haft. Inte ett minsta lilla äkta leende hade jag lyckats klämma fram under en månad, men nu bara sprutade det av skratt och tårarna rann. Varför jag skrattade kommer jag inte ihåg, men jag kom ihåg att jag då mindes meningen med livet.
    Så mitt absoluta bästa under skithelvetes-2015 var den magiska och ljumna sommarkvällen när jag satt på en bänk med min syster och skrattade som om jag aldrig upplevt något bättre i mitt liv.

    Selma 2015-02-11 21:05:14
    Svara
  • När jag tittade på One Direction-dokumentären med min två månader gamla brorsdotter i famnen och sa ”du lill-tjoppan, när du blir stor ska jag följa med dig på alla pojkbands-konserter du vill gå på. Okej?”.

    Kajsa 2015-02-11 20:49:52
    Svara
  • förra repet med kören visade det sig att jag lärt mig nästan hela den japanska låten vi ska sjunga i tokyo i vår och jag är så himla stolt över det! och så började jag året med att proklamera till min mormor/bästis att nu är det bara Radikal Självkärlek som gäller. chockades lite av den meningen, sagd rakt ut och högt ur min egen mun, och det har funkat bra hittills.

    madeleine 2015-02-11 20:46:37
    Svara
  • det var mitt i natten och vi träffades för första gången och hon pussade mig på pannan och frågade om jag ville följa med hem till henne och jag sa ”klart jag vill”.

    E 2015-02-11 20:45:04
    Svara
  • När jag satt i ett helt hav av halm och mina små minigrisar kommer uppkrypandes och somnar i min famn. Dom är mitt bästa köp nånsin!!!

    Hilma 2015-02-11 20:41:19
    Svara
  • När min ettåriga systerdotter pekade på mig när hennes mor frågade vem moster Mira är. Det, och varje gång hon viskar ”lilla pappa” för sig själv.

    Mira 2015-02-11 20:40:40 http://www.miramalvina.wordpress.com
    Svara
  • Den 5 februari slutade jag kolla på min mobil varje minut för att se om han hade skrivit. Efter två års väntan bryr jag mig inte längre för jag klarar mig så jävla bra utan honom. Aldrig känt mig så himla fri.

    Alice 2015-02-11 20:36:09
    Svara
  • Det allra allra finaste som har hänt mig det här året var när jag satt, med bultande hjärta på det vackraste av alla platser jag vet, Uppsalas universitetsaula, och såg hur min bästa vän fick ta emot en ros och ett papper där det stod att hon nu är färdig socionom!!! Sprack av stolthet, tårar som inte ville sluta rinna och glädjepussar efteråt, så många glas vin, snittar, blåbärstårta och bubblande pirrlycka, en ny era i livet, tillsammans och länge framåt, den känslan! <3

    Anna 2015-02-11 20:25:25
    Svara
  • Att jag och mina fyra närmaste vänner skaffade oss en kompistatuering. Nu när vi till hösten börjar gymnasiet och kommer befinna oss på helt olika platser känns det fint att ha något som påminner oss om varandra. Så en mycket liten sol pryder nu allas fötter, som en påminnelse om att vi alltid håller ihop!

    2015-02-11 20:24:11
    Svara
  • När man trott att man aldrig skulle klara sig genom vintern. Att hjärtat skulle sluta slå nångång när man satt där gråtskakande på badrumsgolvet. För hur skulle det någonsin gå att bli lycklig igen? Inte utan honom som nu kört 150 mil bort utan farväl.
    Men 2014 blir till 2015 trots allt och man vaknar i någon annans sömniga armar. De tokbehöver en på jobbet även fast man är ledig, så man stressar iväg till badrummet och antar att han kommer somna om igen. Men när man kommer ut står han i köket och undrar om jag vill ha smör på min macka. Står och gör frukost till MIG. Får mig att inse att jag är glad igen o att detta är den första pojke som enbart gör mig lycklig, utan att samtidigt lämna rivande skavsår på hjärtat. Mitt bästa år 2015 är definitivt när han trycker mackan i min hand, en kexchoklad ner i väskan jag har om axeln o kör mig till jobbet så jag slipper stressa.

    Katarina 2015-02-11 20:23:43
    Svara
  • Absolut sista dagen i skolan som jag gick och bodde på frågar han om vi ska gå till fikat tillsammans. Nu ska jag åka tillbaka och hälsa på. Vet inte alls vad det kommer leda till. Kanske går det åt helvete helt. Jag glädjer mig trots allt åt att jag känner ett pirr i magen jag bara trodde fanns i sagorna.

    H 2015-02-11 20:21:03
    Svara
  • Oj, vad många kommentarer, att du orkar gå igenom!
    Men mitt finaste var att jag för första gången blev pepp på att växa upp och jobba och bli oberoende och fri. Har haft sån otrolig ångest över det förut.

    - 2015-02-11 20:17:56
    Svara
  • när jag kom över honom (fast det har inte hänt än men jag orkar inte vänta längre så nu bestämmer jag mig för att han är överkommen).

    Elsa 2015-02-11 20:16:19
    Svara
  • Att min bror flyttat till andra sidan jorden för att skriva om bortglömda människor som far illa, om korrupta politiker och om barnen i flyktinglägren. Att jag ser honom springa från vapen varje gång jag blundar men han ändå gör det bara för att annars skulle ingen få höra om hur de här människorna har det. Min stora idol.

    Ida 2015-02-11 20:02:01 http://karatefull.tumblr.com
    Svara
  • Jag och min bästa kompis sedan dagis som jag inte umgås med på flera år har äntligen tagit upp kontakten igen. Det bästa som hänt 2015 var när vi satt på en restaurang i göteborg och hon sa ”jag har äntligen insett att jag varit jättesjuk, nu vill jag fan bli frisk”

    Josefin 2015-02-11 20:00:07
    Svara
  • Det här är kanske lite förutsägbart. Men en natt till en söndag var han full och hans såg på mig när vi låg intrasslade i min soffa och så sa han ”Jag blev kär i dig när jag hörde din röst för första gången”.
    Han har så bubbliga ben och strålande skäggväxt.

    S 2015-02-11 19:59:30
    Svara
  • När jag stod med min kärlek uppe på Eiffeltornet och han säger att han har en överraskning och tar fram en smyckesask. I den var det två halsband med ett delat hjärta med våra namn på <3

    Rebecca 2015-02-11 19:58:41
    Svara
  • När jag äntligen tog steget och gick fram till den snyggaste mannen jag Någonsin sett i hela mitt liv (jag hade sett honom i skolan ett fåtal gånger och sen dess hade jag letat efter honom vart jag än gick). Plötsligt var han där, i en bar dit jag och mina vänner brukar gå. Så jag gick fram, pratade med honom en stund (det visade sig att han hade letat efter mig med, precis som jag letat efter honom). Han introducerade mig till sina kompisar och jag introducerade honom till mina kompisar. Han var så himla fin. Till och med finare än jag föreställt mig.
    Sen blev det efterfest hos hans kompis. Han och jag satte igång 60-tals musik och jag lärde honom dansa twist. Plötsligt när vi dansade tog han tag i mig och kysste mig och både jag och han kunde inte sluta prata om hur glada vi var att vi äntligen träffades, efter allt letande.

    Louise 2015-02-11 19:49:40
    Svara
  • att jag igår morse på bussen påväg till skolan fick en impulsidé och skickade iväg ett sms till min mamma som löd följande:
    Mamma får jag till gymnasier i Stockholm snällasnällasnälla?

    Nu är det bestämt. Eller ja, nästan i alla fall. Jag bestämde mig på två dagar och ska flytta hemifrån själv upp till vår huvudstad och ansökningarna ska in på söndag. Såhär impulsiv har jag aldrig varit i hela mitt liv tror jag.

    Sigrid 2015-02-11 19:46:53
    Svara
  • Efter månader av gråtande och ångest sprakade jag ut depressionen och började skratta igen. Allt med hjälp av min familj och vänner. Så det finaste 2015 och alla andra år som varit och som kommer komma är nog dem. Min knasiga, fina familj och mina supervänner som bara alltid finns där.

    Maja 2015-02-11 19:45:40
    Svara
  • Två saker:
    Vi kommer hem från nyårsfesten, klockan är ca 5.
    ”Men alltså..blev vi tillsammans igår? Alla ser ju oss som ett par, även vi.”
    ”Jo fast..nej vi kan inte ha vår månadsdag på nyårsafton. Då tar saker slut!”
    ”Vadå, är idag bättre?”
    ”Ja.”
    ”Okej, får jag chans på dig?”
    ”Ja.”

    Och att jag nu kan springa 8 kilometer i sträck på löpband. Jag som knappt klarade en för några veckor sedan.

    Alexandra 2015-02-11 19:43:43 http://alexbokhylla.blogspot.se
    Svara
  • När jag kom tillbaka till jobbet efter jullovet och en av mina 14-åriga elever ropar ”Jag har saknat dig!”

    sara 2015-02-11 19:39:59
    Svara
  • Jag började dejta en kille i slutet av förra året som jag tyckte var så fin att det svartnade för ögonen varje gång jag såg honom. Sen kom julen och nyår och jag åkte hem till min familj och var borta från honom i två veckor = död av saknad. Det finaste hittills i år var när jag kom tillbaka hem i början av januari och åkte hem till honom det första jag gjorde. Vi hann inte säga mer än ”hej” förrän vi precis som i en film flög på varandra, hamnade i säng och efteråt sa han att han ville vara min <3

    Jess 2015-02-11 19:38:32
    Svara
  • Att min älskade sambo erbjuder skjuts från mitt nattjobb till min VFU på en förskola. Detta klockan sju en morgon då han lika gärna kunnat sova utan väckarklocka. <3

    Michaela Ellestad 2015-02-11 19:33:05
    Svara
  • Stunden då antagningsbeskedet visade att jag var antagen på mitt förstaval: psykologprogrammet. Varenda millimeter av mitt känsloliv vibrerade av brinnande glädje då jag skrek ut ett lyckovrål i kontorslandskap. Efter att ha haft ett avgrundsmörkt 2014 med söndertrampat hjärta och livskris så blev antagningsbeskedet beviset på att min förmåga att nå mina drömmar med egen kraft. Äntligen var jag tillbaka, och dessutom stoltare än någonsin.

    K 2015-02-11 19:32:52
    Svara
  • Att min bästa vän efter missfall, IVF-försök och mycket tårar tillslut har en liten bebis som växer inuti henne och snart äntligen får bli mamma.

    Amanda 2015-02-11 19:32:17
    Svara
  • Vi satt på en middag tillsammans med hans vänner när han lutade sig lite diskret åt sidan och viskade i mitt öra ”you’re so beautiful..”

    Älskar honom.

    Emma 2015-02-11 19:31:56
    Svara
  • När han som aldrig ville bli min på riktigt sms:ade och skrev att det snart var Westlife på tv. Och att jag där och då insåg att ingen känner mig som han gör och att han ändå alltid kommer att vara min bästa vän.

    S 2015-02-11 19:30:29
    Svara
  • Det finaste är nog att jag ens skriver om en pojke igen. Att jag öppnar min lilla dagbok om kvällarna och skriver saker som, ”vad i hela helvete håller jag på med” och ”hans blåa ögon omg.”
    Kommer säkert gå under av den här kärleken också men det är så fint att få känna såhär igen efter att han som jag inte ens vill tänka på förstörde mig helt och hållet förra året.

    Emilia 2015-02-11 19:25:04
    Svara
  • Finaste stunden år 2015 var när jag hade pang! kaboom! sex med min pojkvän för första gången på väääldigt länge. Trots att vi tvivlar på förhållandet på grund av olika framtidsvisioner, trots att jag under en längre tid varit sjuk och deppig och trots att livet är allt annat än perfekt just nu, hade vi bara det helt enkelt jävligt najs i sängen.

    Lärkan 2015-02-11 19:01:32
    Svara
  • Det bästa var att killen från min klass som jag brukade hook up med förra våren kom hem efter att ha varit utomlands ett halvt år. Vi fick sitta bredvid varandra på festen som var min allra sista fest på universitetet vi gått på tillsammans i snart fyra år. Min bästis satt mitt emot oss och hon sa att vi var som i vår egen värld hela middagen och att jag såg lyckligare ut än hon sett mig på hela hösten. Och jag insåg att jag nog inte vill att allt är över mellan oss och jag hoppas han känner likadant. Nu måste jag bara berätta för honom och det känns samtidigt sjukt skrämmande och alldeles awesome.

    L 2015-02-11 18:59:36
    Svara
  • Då min amerikanske pappa, som under mina tonår varit oresonligt hård och orättvis mot mig skickade ett sms till mig mitt under en föreläsning där det stod:
    ”The biggest mistake of my life is not making you feel as special as you are”. Och jag kände hur mitt hjärta lättade och hur jag förlät honom.

    Alice 2015-02-11 18:57:17
    Svara
  • När jag kom hem från flyget mitt i natten och min kille låg och sov och var så trött att han knappt visste vad han hette men ändå drog mig intill sig, gav mig en puss och sa att han var så glad att jag var hemma. Och på morgonen när jag var så trött att jag knappt visste vad jag hette pussade han mig hejdå och sa att jag var fin. Jag frågade varför han hade skjorta en vanlig måndag och han svarade att det var för att fira att jag kommit hem. Och allt det fast jag bara varit borta i knappt fyra dagar och vi har varit ihop i över fem år.

    Hanna 2015-02-11 18:56:55
    Svara
  • Mitt 2015 började för jävligt. Mitt under allt raketsmällande på nyårsafton fick jag veta att min blott 43 år unga pappa, två dagar tidigare, hade dött. Det är ju förstås förfärligt på alla sätt och vis, men det var extra jobbigt på grund av att vårt sista samtal var ett bråk och vi båda var arga och ledsna och sa saker vi inte menade.
    Det har jag så klart tänkt på nästan oavbrutet sen dess och önskat sönder mig efter en chans att få ändra den där sista konversationen. Att bara få säga att jag inte är arg och att jag vet att det inte var han som sa de där sakerna och att jag hoppas att han vet att det inte var jag som sa de där andra sakerna heller och att jag älskar honom så mycket att det inte får plats i kroppen.

    Och så nu häromdagen berättade hans kompis för mig att pappa hade sagt till honom att han visste att det blev fel, det där samtalet, och att det snart skulle fixa sig.

    Det får inte min pappa tillbaka i livet och det gör inte sorgen lättare att bära, men för en liten stund kände jag en lättnad och jag är glad att höra att han visste samma sak som jag.

    Nikki 2015-02-11 18:54:33 http://nikkifager.tumblr.com/
    Svara
  • Att jag blev tillsammans med min kärlek Felix. <3

    Emma 2015-02-11 18:53:29
    Svara
  • Att jag fyllde 20 år, fann mig vara totalt vilsen inne på systemet, men lyckades ändå komma ut med en flaska. Dansade hela natten. Älskade allt och alla. Nu känns det som att världen är min?

    Sofia 2015-02-11 18:43:40
    Svara
  • att jag hörde honom bli intervjuad på radio och han gjorde till rösten så där töntigt plus att dom sa hans namn fel och jag kände bara ”rätt åt dig jävla skitstövel” och är så lycklig över att jag äntligen insett att jag är värd så mycket bättre

    jennie 2015-02-11 18:39:45
    Svara
  • Det var en fredagskväll i San Francisco och vi hängde på beer olympics så som vi alltid gör på fredagar. Jag hade precis ÄGT UT ALLA i flipcup och satt lite för mig själv och reflekterade över livet (så som jag ofta gör i tid och otid) när min kompis sätter sig jämte mig, ger mig en puss på kinden och så säger han: ”You’re my favorite person, really. Just thought you should know.”
    Sen sitter vi och håller om varandra en stund och låtsas inte om att jag flyttar till Atlanta en vecka senare. Och jag tycker det är fantastiskt fint att någon som man bara känt ett litet tag kan få betyda så mycket. Mina vänner gör mig så lycklig.

    Bea 2015-02-11 18:12:49
    Svara
  • var på jobbintervju för min praktik, och arbetsgivarn ägde ett en-mans företag. vi hade just bestämmit att jag skulle få börja jobba hos henne, när hon kom på att hennes budget inte var tillräcklig för den lönen mitt universitet kräver att jag ska få. var så himla deppig när jag gick därifrån, men dagen efter skickade hon ett sms och sa att hon skulle fixa det, för hon ville faktist att det skulle vara just _jag_ som skulle jobba för henne. och det blev så!

    Katja 2015-02-11 18:12:34
    Svara
  • I lördags kände jag en liten spark och sen en till därinne i magen. Jag håller tummar och tår att den lille är lika vild när den kommer ut. En busig liten cirkusunge!

    Fargo 2015-02-11 18:12:25
    Svara
  • Jag har köpt en enkelbiljett till Hong Kong. Den 29 september åker jag och mina två bästa äventyrarvänner och vet inte när vi kommer tillbaka eller vad vi kommer tillbaka ifrån. Det här är det jag drömt om hela mitt liv, jag bara vet det!!

    Maja 2015-02-11 18:10:00
    Svara
  • Det bästa som hänt i år är att PRO kickat igång igen så att min mormor har något att göra varje dag. För jag vet att hon mår väldigt bra av det. Mamma berättade för mig över Skype förra veckan att mormor hade så mycket inplanerat nu att mamma fick följa med på PRO-middag för att få en chans att umgås med henne. Så söta <3

    ElnaBettina 2015-02-11 18:08:42 https://elnabettina.wordpress.com/
    Svara
  • jag missade en kompisdejt med drinkar, de var till och med uppkallade efter mig ”borta bra men emma bäst”. nästa gång vi sågs för att göra en repris vid vilken jag kunde närvara fick jag i straff att bära en tigerdräkt. tror att tigerdräkt är den bästa medicinen för en januarikväll.

    emma 2015-02-11 18:08:24
    Svara
  • Han lajvar, håller för ögonen när monstren kommer på film, talar om den klara nattluften när vi är ute och går och allt jag kan tänka på är att jag vill kyssa honom exakt hela tiden. Han är 13 år äldre än mig och jag är förälskad.

    Amanda 2015-02-11 18:07:47
    Svara
  • Det finaste var att han skrev ”Jag slutar fundera nu. Vi är bara med varandra från och med nu.” en söndagskväll när allt skavde och kliade inuti.

    Aurora 2015-02-11 18:05:22
    Svara
  • Alla dessa små stunder av saker som försvinner när man är inlagd på sjukhus och ens dagar är fyllda av självhat och ångest. Saker som jag saknat så, som att dricka kaffe ur en kopp av porslin, byta snöblöta strumpor mot torra, äta linsgryta på ett studentrumsgolv, dricka rödvin en onsdag, skratta, sjunga högt i duschen och känna lyckan när skittles finns att köpa på pressbyrån. Tackar mig själv vareviga dag för att jag trots allt valde livet. Och att jag anmält mig till tobiasregistret.

    Klara 2015-02-11 18:04:20
    Svara
  • Att min syster och hennes kille berättade att dem ska få en bebis till hösten. Lyckan att det snart kommer existerar en till liten person som en ska få älska och värdera högt.
    Att jag snart kommer ha körkortet i min hand som jag kämpat och gråtit över, att veta att ”snart lämnar jag denna stad som enbart är full av ångest och sånt som gör ont för världen”.
    Att min bästa vän, partner in crime, som just nu lever ¨på andra sidan jorden skrev att hon saknar mig. Det händer inte ofta att hon faktiskt är öppen om sina känslor. Men det fick mig bara att inse att jag verkligen längtar tills vi får återförenas igen. Som dem bästisar vi faktiskt är.
    2015 alltså, året då det blir lätt igen förhoppningsvis.

    Linnéa 2015-02-11 18:02:54
    Svara
  • Hans rakade huvud som jag aldrig kunde sluta titta på under föreläsningarna; han som log så min hjärna slutade fungera för ett tag; han som fick mig att le inombords för första gången på väldigt länge. Han som jag trodde aldrig skulle se åt mitt håll.
    Men nu: nu hänger vi, han och jag. Vi pratar om allt som är svårt och när vi inte hörts på ett tag skriver han att han saknar att prata med mig.
    Det kommer aldrig att bli vi, men det här räcker för mig.

    Tina 2015-02-11 18:01:53
    Svara
  • När jag satte på min absoluta favoritlåt från när jag var jätteliten och min lilla 10 månaders flicka börjar tokdansa på sitt 10-månaders sätt. Och ens ögon tåras för att det är så jäkla gulligt!

    Frida 2015-02-11 18:01:46
    Svara
  • När vi struntade i studerandet en dag, tog bussen in till stan, stod och tjuvlyssnade på några som spelade inifrån en kyrka och stod på gården med bästa utsikten, i snön, och drack miniflaskor med bubbel bara för att det var fredag, och sedan missade sista bussen hem med flit för att få dansa lite till, dricka tusen öl och ockupera en vänlig främlings vardagsrum för en natt.

    M 2015-02-11 17:59:40
    Svara
  • Nyårsafton. Mer specifikt att jag fick tillbringa den med min bästa vän som bor i England, för tredje året i rad, men också för att jag träffade världens finaste bartender. Klubbens utbud av människor var halvtaskigt och sen fick jag syn på honom och det var inte många sekunder under kvällen som de kunde hålla sig borta. Han tycker jag är vacker, charmig som fan som gick upp och frågade om han va singel, och har världens mest intensiva ögon. Vi höll händer i ett par sekunder och jag mötte hans blick så många gånger under kvällen, även när jag står en mil bort på dansgolvet. Efter säkert femte gången jag varit uppe och pratat med honom så ger han mig papper och en penna och ber mig skriva ”vad som helst” och jag skriver mitt namn och nr samt ”om du vill bli fotograferad, eller bara hänga – så ring”. Han tittade på mig med glittriga ögon under hela kvällen och log så fort han såg mig. Han glömde helt bort att han faktiskt jobbade flertal gånger då han pratade med mig, och när kvällen var slut och klockan slått 6 och hans skift tagit slut så ringer han mig.

    Stephanie Cetina 2015-02-11 17:56:57 http://stephaniecetina.com
    Svara
  • Att killen jag varit kär i hur länge som helst en dag var jätterolig och skrev smilisar hela tiden och det verkade verkligen som att han ville prata med mig.

    Matildy 2015-02-11 17:52:50
    Svara
  • När han, helt plötsligt, hånglade upp mig i soffan hemma hos honom för ett par dagar sen. Skitsamma att allt runtomkring är odefinierat och sårbart, den stunden var finast.

    Charlotta 2015-02-11 17:52:34
    Svara
  • Det finaste hittills är att just nu känns hela livstillvaron som versen till en favoritlåt. Jag är så nära att nå refrängen och när jag kommer dit ska jag sjunga med det högsta jag kan, även om jag när den jag är på bussen och klockan är 07.52!!! kram puss och kärlek.

    lifelover415 2015-02-11 17:50:40
    Svara
  • Den 20 januari flyttade jag till Delhi. Sedan dess påminns jag typ femtioelva gånger varje dag om hur jävla lyckligt lottad jag är som är född i Sverige och hur himlahimla få vi är på denna jord som har det så bra som vi har det. När jag ser gatubarn, som målade i ett tjockt lager brunt lort, familjer som bor på trottoaren och ändå försökt göra det trevligt med både TV-apparat och tavlor upphängda på en mur, och män smala som stickor i trasiga sandaler som kör rickshaws med en last som ser ut att väga tio gånger deras vikt, då känner jag sån ödmjukhet inför livet. Att få uppleva hur världen faktiskt ser ut för de flesta i världen och bo mitt i det i Indien. Det är det finaste som har hänt mig i januari 2015.

    Stina 2015-02-11 17:50:19
    Svara
  • Att han helt plötsligt bara dök upp med all sin fantastiskhet, och att jag vill att han ska stanna föralltid, trots att jag inte alls var redo för någon ny. Fint att känna värken i bröstet av längtan igen efter en lång tid av något som inte längre kändes, alls.

    F 2015-02-11 17:42:47
    Svara
  • Jag läser till journalist och just nu har vi praktik. Många kompisar stack iväg för att praktisera på andra platser utom jag och en vän. En tredje vän lämnade sin lägenhetsnyckel till oss så vi kunde titta till hans lägenhet under tiden han var borta. När han kom hem för några helger sedan hade vi fyllt hans lägenhet med över 700 ballonger.
    Vet faktiskt inte om det finaste var när vi skrattandes kikar in genom hans fönster för att se hans min, och han vadar fram genom ballongerna för att öppna balkongdörren och fråga ”Men vad har ni gjort?!” eller om det finaste var när jag och min vän ligger bland alla ballonger i lägenheten efter att vi blåst upp dom, med sår över händerna och kommer överens om att det lätt kommer att vara värt det.

    Olivia 2015-02-11 17:37:44
    Svara
  • Han berättade morgonen efter att han ätit knäckebröd mitt i natten. För att inte väcka mig hade han suttit med mackan i munnen tills mackan/tuggan blötts upp så att han kunde äta den utan att väcka mig.

    Ethel 2015-02-11 17:33:21
    Svara
  • hon gick fram till mig och sade att hon hade gjort slut med sin kille, så hånglade vi. nu hånglar vi varje gång vi ses

    clara 2015-02-11 17:30:21 http://923970.tumblr.com
    Svara
  • fem dagar efter nyår kom han hem till mig och tittade på film. han tryckte sina fingrar hårt mot mig och och drog fingrarna genom mitt hår. han kramade mig hårdare och hårdare. jag kommer ihåg att jag tittade upp i taket och tänkte att allt krig och alla pistoler i filmen inte längre spelar någon roll för här ligger jag i min säng tillsammans med honom och är kär. i just det ögonblicket hade jag ingen aning om att jag skulle ägna dom närmaste veckorna förbaskat olyckligt kär och gråtandes i sängen. men det var fint, för jag var så in i helvetes jävla kär i världens finaste pojke.

    Gabriella 2015-02-11 17:28:05
    Svara
  • När min kompis kommer se detta här på bloggen och tänka ”men tönt, varför har hon skrivit det?!” (hej Rosie!) så kommer hon tänka att jag sitter och vinkar hej hej. Och så kommer hon le för att detta var så unikt.

    Sonja 2015-02-11 17:27:30
    Svara
  • när vi valde ut våra förlovningsringar, och han berättar att han vill gifta sig med mig vid sjön.

    linda 2015-02-11 17:24:49
    Svara
  • efter ett helvetes 2014 ska jag äntligen äntligen äntligen få bo i London! Min dröm sen jag var 16 & bebis, allt blir nog ändå bra till slut.

    N 2015-02-11 17:23:41
    Svara
  • Tänkte skriva något som rör en person jag håller av.
    Men så insåg jag att det allra bästa och finaste i år, är att jag, som i fyra månader har jobbat sju av sju dagar i veckan, jag har jobbat så jävla hårt, är klar med det.
    Jag ska få stanna i mitt älskade London hela våren ut och jag har fixat nytt jobb och nytt boende och allt är tack vare mig själv och jag är ju helt jävla suverän.

    (ps. förlåt för min förkärlek till svordomar)

    M 2015-02-11 17:22:44
    Svara
  • Mitt bästa var lätt när min (väldigt nya) pojkvän som, dagen innan fått höra en lite dänga om att jag liksom inte visste vart jag hade honom och hur fan ska jag orka om han bara säger att jag är fin och lik Ripley i Alien när jag är nyvaken, osminkad och håret står åt alla håll… och så ställde han sig nära-nära mig, log och sa ”Jag är jätteförtjust i dig” och jag liksom plåstrades ihop från alla killar som dumpat mig någonsin på en millisekund. <3

    Caroline 2015-02-11 17:19:00 http://artsy.blo.gg
    Svara
  • två bra saker:
    1. jag har världens bästa kompis som granne, vi ältar dumma dudes, pratar om ALLT, vi har inga begränsningar på vad vi kan prata om. vi kollar på american horror story tillsammans och bjuder varandra på öl när den andra är pank.
    2. efter två år av hundra procent förvirring och smärta över göteborgs töntigaste, mest inkaplabla till att känna känslor, jobbigaste, töntigaste, töntigaste och mansgrisigaste kille så har jag äntligen fått bli ihop med världens syggaste, snällaste och coolaste brud i stället.
    girls e allt dudes e inget<33

    clara 2015-02-11 17:15:59 http://923970.tumblr.com
    Svara
  • Jag började älska mig själv.

    r 2015-02-11 17:13:04
    Svara
  • Det finaste som hänt mig 2015 är att jag vågat flytta från min hemstad i Finland till studiestad i Sverige och att jag efter varje helg innehållande svartklubbar, hångel och falafel kan säga: ”detta var den roligaste, mest unika och bästa helgen hittills”. För att sedan ändra mig en vecka senare igen.

    N 2015-02-11 17:07:05
    Svara
  • Det bästa med 2015 hittills är när jag skulle säga jag älskar dig för första gången till min pojkvän. Det har dykt upp sådär spontant i huvudet som det gör när en är kär, men jag hade inte vågat i de spontana situationerna. Så låg vi i hans säng (som vi brukar göra) och hade precis haft jättebra och fint och allt sex (som vi brukar ha) och han låg och tittade på mig och pussade mig (som han brukar göra). Och jag tänkte att jag måste ju ändå säga det här, livet är för kort! Så jag sa ”Jag vill säga något men jag är rädd att du ska tycka att jag är knäpp då”, och då var det precis som att han fattade vad jag skulle säga, han tog tag i mitt ansikte och kysste mig ännu hårdare och längre. Och till slut tittade jag bort och sa ”Jag tror att jag kanske älskar dig”. Då svarade han ”Jag VET att jag älskar dig”.
    🙂

    E 2015-02-11 17:02:39
    Svara
  • När han efter 10 år av vänskap tog min hand på en bar, tittade med sina tätt sittande bruna ögon, log och sa; jag vill ge det här ett ärligt försök, du & jag. <3

    Jenny 2015-02-11 17:01:20
    Svara
  • När min pojkvän skrev såhär till mig:
    Han: ”Läkerol”
    Jag: ”..?”
    Han: ”Ordet för att beskriva dig”
    Jag: ”Mest söt men gör ändå lite nytta?”
    Han: ”Nä: man vet att det inte gör någon nytta men likförbannat vill man ha mer.”

    Sofia 2015-02-11 16:56:30
    Svara
  • Jag har varit olyckligt kär i över ett år. Han har prioriterats över så många andra utan att förtjäna det. I januari hörde han av sig och jag kände ingenting. Äntligen.

    S 2015-02-11 16:53:41
    Svara
  • Jag spenderade större delen av mitt 2014 med att vara hjärtekrossad, gråta i duschen och känna att jag aldrig skulle kunna resa mig igen. Men nu, helt plötsligt, träffade jag en man för någon vecka sedan som har ett fantastiskt hår och som pussar mig i nacken om morgonen. Han är trygg, luktar gott och kan spela gitarr. Och även om jag inte är kär i honom är det skönt att bara vara med någon och inte behöva sova ensam jämt.

    Em 2015-02-11 16:52:48
    Svara
  • Hånglade nyktert för första gången på ett halvt decennium, och det säger en del när en är tjugotre. Efter alla svängar med lågt självförtroende och starkt kroppshat var det fantastiskt att bara få hångla med kläderna på. Ingen sprit i kroppen, ingen stress, ingen kvart-i-två-ragg. Bara ett kravlöst hångel. Det var fantastiskt.

    M 2015-02-11 16:51:45
    Svara
  • Det finaste som har hänt mig under 2015 är att både mina nära vänner och och folk jag inte känner särskilt bra har sagt till mig hur mycket gladare jag verkar och att jag har förändrats positivt, börjat göra mer roliga saker osv(fått mer livsgnista i allmänhet tror jag) än tidigare, efter mitt och mitt x’s uppbrott. Jag och min fd pojkvän var tillsammans i fem år, mellan 15-20 års ålder så vi växte upp med varandra i princip, och i slutet av november bröt vi upp eftersom båda insett att vi älskar varandra men inte är kära längre. Så det var ett fint uppbrott, men att få höra att jag förändrats positivt till en gladare person efter det gör mig så glad och får det att kännas ännu bättre.

    Cornelia 2015-02-11 16:46:13 http://corneliappelgren.forme.se
    Svara
  • att plötsligt finns det en kille som smsar ”fan att inte du ska med” när sportlovet närmar sig och mina vänner ska på skidresa tillsammans. ”det hade varit bättre då ju” fortsätter han. ”allt blir bättre när du är med”.

    M 2015-02-11 16:46:00
    Svara
  • Har haft flunsan i snart en vecka och häromdagen när jag hade 40 graders feber och trodde jag skulle dö så kom mamma och pappa hem till min lägenhet med chips, glass och annat nödvändigt. Sedan satt jag i mammas knä (jag är 21 år och fick i princip inte plats men det har inget med saken att göra) medan hon baddade mitt ansikte med en kall handduk och vi kollade på Friends.

    Siri 2015-02-11 16:42:24
    Svara
  • När en, som jag inte ens vet första namnet på, sa ”you bring color to this chat”.

    anne 2015-02-11 16:40:24
    Svara
  • Discokulan som hängde i taket snurrade sakta runt och hela rummet var fullt med små små ljusprickar. Jag kollade på dig och ibland nuddade ljusprickarna dina läppar. Har aldrig varit avundsjuk på en ljusprick förens den kvällen.

    Cornelis 2015-02-11 16:37:33 http://www.cornelis.blo.gg
    Svara
  • Jeg bor i et kollektiv i København som har eksistert siden 1967, og i går kveld satt jeg oppe med Douglas som er 75 år og har bodd her siden oppstarten. Han er astrolog, dansk-amerikan, med langt grått skjegg og tykke briller, og han fortalte meg at mitt horoskop tilsier at jeg aldri kan forvente stabilitet i livet, at kjærlighet for meg er det viktigste og vanskeligste, men at jeg ville finne den til sist, mange ganger. Min fremtidige mann er født i Løvens tegn, og jeg kommer til å få to barn, med to menn, begge to Løver. Så kysset han meg på kinnet og sa at jeg skulle ut og finne min Løve. Jeg gleder meg.

    Julie 2015-02-11 16:31:06
    Svara
  • När han pussade hela ansiktet fast jag magsjukekräkts under natten. Det måste ju bara vara höjden av kärlek- att vilja pussa på fast det finns risk för kräkrester och smitta.

    Anna 2015-02-11 16:30:52
    Svara
  • Mitt finaste i år hittills är när tjejen jag råkat bli kär i ritar en clementin i regnbågens färger på andra sidan bordet på 日本絵基礎-lektionen. Jag tappar bort mig och glömmer av mitt egna äpple. Så böjer hon sig fram för att försöka se min bild, kollar på mig med ett busigt leende och mina kinder blir till röda trianglar. Varningstrianglar. Att vara så här kär när man egentligen har en pojkvän hemma i Sverige är farligt, men samtidigt alldeles för fruktansvärt underbart.

    Hedvig 2015-02-11 16:29:00
    Svara
  • Det finaste hittills i år är egentligen bland det läskigaste jag någonsin gjort. För någon vecka sen sade jag upp min lägenhet och berättade för mitt jobb att jag snart sticker. Ska alltså försöka lämna Linköping, flytta till Göteborg och leva livet med min allra bästa vän. Jag är livrädd men samtidigt så jäkla pepp för hallå, har ni sett pojkarna i gbg eller?!?!

    Emma 2015-02-11 16:27:59 http://www.miserymind.tumblr.com
    Svara
  • Efter att ha blivit dumpad och otrogen mot mig för att sedan få en kille som rebound som blev kär i mig insåg jag att jag är viktigast i hela världen. Vem bryr sig om killar, vem bryr sig om att jag inte är i ett förhållande. Jag är viktigast. Och när jag insåg det, och att det bästa för mig just nu är att bara växa och bli ännu mer fantastisk, var då jag också insåg att relationen till dig själv är det viktigaste du har. Låt ingen ta det ifrån dig. Därför behöver jag ingen annan, förutom mig själv. Och mina kramgoa vänner förstås.
    Puss.

    T 2015-02-11 16:27:55
    Svara
  • Min lille 3-åring och de oändliga varförfrågorna;
    ”Varför sitter rumpan fast? Varför är tuttorna på magen? Varför är armarna långa?”

    Och min tröttpedagogik ”Nej hjärtat, man kan inte alltid få det man vill ha. The Rolling Stones har till och med skrivit en låt om det”.

    😉

    Lola 2015-02-11 16:27:44 http://lolasix.se
    Svara
  • Det bästa ögonblicket var när du en ovanligt blöt februarimorgon, efter ett år av tärande kärlek, skrikande hjärtan och ömsesidigt begär, sa att jag inte borde slösa tid på dig, att du inte var värd det och att jag förtjänar så mycket mer. Och jag svarade, ”du har rätt, jag skulle aldrig ha slösat min tid” och lämnade dig där i snökaoset så som jag skulle ha gjort flera gånger om de senaste månaderna.

    Missförsta mig rätt, det är aldrig en fin händelse att lämna den man så gärna vill vara nära, men ibland är de bästa ögonblicken att vakna ur dimman och efter månader (kanske år) inse att man försummat det viktigaste här i livet, sig själv. Fast han fattas mig så det ibland skär i bröstet är ibland beslutet att lämna den man älskar allra mest det viktigaste man kan göra. Jag saknar honom varje dag och tänker på honom ofta, men inte för en sekund har jag önskat honom tillbaka.

    M 2015-02-11 16:25:49
    Svara
  • Att bara fullkomligt försvinna bland hud mot hud och kyssar i nacken. Han har bruna lockar och är den mest intelligenta människan jag träffat. För två veckor sen frågade han om jag ville följa med och resa om ett år, till Indien i två veckor. Behöver jag ens nämna att han är det finaste någonsin?

    Ellen 2015-02-11 16:19:11 http://lindbergellen.se
    Svara
  • Hängde med mina kompisar och vi diskuterade rymden. ”Du är fan smartare än Google” sa en av dem till mig. Ca världens bästa komplimang ju.

    Matilda 2015-02-11 16:15:48
    Svara
  • När jag var klar med cellgiftsbehandlingen och han, som alla på jobbet tycker är finast, och som verkligen är finast, sa att han tycker om mig. Och sen en kväll i sängen bara kollade på mig, som inte har några hår och fem ärr över hela överkroppen, så sa han: ”Du är så vacker. Du är helt perfekt.” Och jag kände mig för första gången sedan jätte länge vacker och perfekt.

    julia 2015-02-11 16:12:46
    Svara
  • När jag mått och känt mig som en liten bajs för att det kändes som att ingenting någonsin gick min väg , som att livet och jag själv motarbetar mig. och när jag varit på verkliga bristningsgränsen i en vecka fångar mina människor upp mig. Då var det finaste en vän som hör av sig VARJE dag. VARENDA dag. och bara visar att hon finns och bryr sig. <3 det var himla fint

    Astrid 2015-02-11 16:11:43
    Svara
  • Idag faktiskt. När jag på något sätt lyckas välta med min cykel mitt i centrala Göteborg framför en spårvagn som är på väg. En gammal dam och en ung kille tar direkt tag i både mig och cykeln. Drar upp mig, frågar om jag är okej och plockar upp baklampa, lås och annat som flugit iväg. Främmand medmänniskor <3

    Emmie 2015-02-11 16:11:11
    Svara
  • att han som jag haft världens största crush på men inte vågat göra något med hånglade upp mig på en fest och våran gemensamma kompis utbrast; det där borde du gjort för länge sen. Och han kollade mig i ögonen, log och viskade -jag vet.

    Hanna 2015-02-11 16:10:20
    Svara
  • när mina föräldrar hittade gamla vinylplattor i förrådet till vinylspelaren de gav mig i födelsedagspresent, och jag ser hur de med kärlek dansar och ler åt det förflutna fina 80-talet

    alva 2015-02-11 16:08:23
    Svara
  • Jag flyttade precis till Danmark för att plugga i 6 månader och dagen innan avfärd till skolan fyllde jag 21 år. Av min 16 åriga syster fick jag fyra små paket som jag skulle öppna vid olika tillfällen. Ett för när jag längtade hem, ett för när det var party osvosv. I de här små paketen låg det diverse gulliga lappar, chokladgodisar och bakispiller. Det är det absolut finaste som hänt mig 2015.

    Inez 2015-02-11 16:06:47
    Svara
  • Jag åkte till Gran Canaria i januari med min bästa kompis, två av mina bröder och min brors flickvän, dvs några av världens bästa personer. Vi vandrade genom en mini-öken, drack bananlikör och min storebror vågade inte titta ut när vi åkte buss uppe bland höga berg. Jag träffade en spanjor med så mörka ögon som man bara kan ha. Och när vi flög hem tänkte jag att en liten bit av mig nog dör tills nästa gång jag får åka utomlands, för jag känner mig aldrig så hel i Sverige som jag gör när jag är långtlångt borta, i en annan verklighet.

    Franny 2015-02-11 16:06:34
    Svara
  • flyttade till Paris i september och har varit lite ledsen fram och tillbaka för en pojke i stockholm. men sen första veckan, första helgen i 2015 blir jag upphånglad av den vackraste franska pojken som pratar med den finaste franska brytningen. tänker att det måste betyda att 2015 kommer bli ett bra år

    S 2015-02-11 16:04:05
    Svara
  • Egentligen kanske det började 2014. Eller flera år innan dess, om man vill. Jag började plugga i en annan stad och det fanns en i min närhet som alltid väckte så mycket känslor som jag inte förstod. Men jag var i ett förhållande, han var i ett förhållande och dessutom mycket äldre än mig. Det var helt enkelt inte rimligt att känna som jag gjorde. Jag försökte och försökte glömma, gömma undan, avfärda det som ingenting. Men det kom alltid tillbaka.

    I höstas tog mitt femåriga förhållande slut. Hans fyraåriga förhållande också. Och helt plötsligt var det så tydligt vad som hade funnits där hela tiden egentligen. Att allt som jag gått runt och tänkt, känt hade han också tänkt och känt lika länge. Och det var fortfarande inte rimligt, men det var ömsesidigt.

    Det finaste som hänt hittills 2015 är att alla äntligen vet att det är officiellt och på riktigt med oss, för vi har blivit sambos. Det gick fort, men när man väntat så länge kan man helt enkelt inte vänta mer.

    Och jag hoppas att vi ska höra ihop jämt.

    M 2015-02-11 15:59:56
    Svara
  • När ens storebror hämtar upp en på Arlanda efter en lång utlandsvistelse och börjar gråta när han ser en, säger ”Jag har saknat dig så mycket” fast vi aldrig pratar om känslor.

    Maria 2015-02-11 15:59:09
    Svara
  • När jag och min äldste son (18 år!) skrattade så mycket att vi fick lägga oss ner på golvet och tårarna bara rann. Och när vi spelade våra favoritlåtar för varandra en hel lväll och insåg hur lika vår musiksmak är – trots åldersskillnaden.

    Anna 2015-02-11 15:56:39
    Svara
  • jag började träffa en kille som var gemensam kompis till mig och mitt ex. Många tyckte såklart att den idén var supersämst.
    Så en dag så låg vi i hans soffa och lyssnade på musik, en Håkanlåt kom på och vi började visksjunga i samma sekund:
    ”Folk viskar om oss
    Säger att vi inte hör ihop
    Men bry dig inte om dom
    Titta rakt fram
    Inte runt om
    Se in i mina ögon
    Vi kan gå vår egen väg”.

    Två veckor senare frågade han chans på mig.

    elin 2015-02-11 15:53:45
    Svara
  • Mina nära och kära <3

    m 2015-02-11 15:52:03
    Svara
  • Att jag insåg hur mycket jag vuxit som person sen förra januari. Nu vågar säga sådant jag alltid höll tyst om och bära plaggen jag aldrig vågat. Jag är bättre nu.

    Fanny 2015-02-11 15:50:15
    Svara
  • Jag vill att du går nu, jag vill att du ger dig av.

    Det tog mig 3,5 år, eller faktiskt 19,5 år att uttrycka orden jag gillar dig till någon som fångat mitt intresse. Inga mellanhänder, ingenting, face 2 face.

    Det tog mig även en vinflaska, en halvliter champagne och ett uns av den värdighet som fanns kvar för att förstöra min vänskap med någon som gjort mina gymnasieår till lite mindre av ett grått moln.

    Du måste ju ha märkt att jag gillade dig, sa jag i mörkret av ett pojkrum på nyårsafton medan jag stirrade på mina händer och undvek all form av ögonkontakt.

    Nej sa han, inte alls.

    Men jag förstår inte. Hur kan han inte se att jag ler tretton gånger större när han ser på mig. Att bara han kunde göra mig nervös när jag skulle redovisa, fick mitt hjärta att slå ojämna slag. Hur kunde han inte fatta att när han tittade på andra tjejer med den där blicken jag aldrig fick, att det krossade mig och lockade fram krokodiltårar som jag inte visste fanns eller fick plats i min kropp. Att det till och med fick mig att sudda ut hans namn från skoltoans snygglista. Jag hade inte nått dig, fått dig, så det skulle ingen annan heller då.

    Han försökte krama mig när han gick ut (flydde från något som uppenbarligen kom som en chock) men jag lät honom inte. Det var som att hans kram skulle betyda en tröst. Typ som ett förlåt för att jag inte var tillräckligt fin för att älska tillbaka. Jag brister om du kramar mig nu tänkte jag. Jag går sönder.

    Sluta sa jag, det är lugnt, go out and live your life.

    Det var inte lugnt. Alls.

    Jag grät i flera timmar och sa inte hejdå till någon.

    Vad händer om några veckor. När tystnaden är för svår. När jag är ensam igen. Kommer jag att tänka på dig då?

    Det enda jag vill är att du ska vara lycklig, och det sa jag också.

    Men jag menade ju inte lycklig med någon annan.

    Michelle 2015-02-11 15:49:15
    Svara
  • När mamma firade sina femtio år var min syster och jag toastmasters. Tillsammans med vår bror skrev vi ihop ett tal till mamma. Utgångspunkten kan tyckas udda – våra föräldrar har aldrig sagt ”jag älskar dig” till oss. Men genom allt stöd, all värme och trygghet vi fått i vår uppväxt har vi aldrig tvekat på att vi är älskade. Vi fick gästerna att skratta, oss själva att gråta och mamma att krama oss – och säga ”jag älskar er”.
    Vår punshline? ”Mamma vi älskar dig!”

    Helén 2015-02-11 15:43:48 http://easyblue.blogg.se
    Svara
  • Jag hade en riktigt dålig höst med olycklig kärlek och massa annat jobbigt som ”vad ska jag göra med mitt liv?!”. Så jag följde spontant med en av mina allra bästa vänner till Asien, och nu sitter jag här i hostelsängen och äter pringles och känner att livet är rätt fint ändå!

    Sofia 2015-02-11 15:43:16
    Svara
  • Det finaste som hänt mig någonsin är att min mormor (snart 82 år) alldeles nyss träffades sin livs kärlek. Dom pussas hela tiden och han tittar på mormor med dom mest kärleksfullaste ögonen som finns. Och mormor hon bara fnittrar mest hela tiden.

    Gunda 2015-02-11 15:41:09
    Svara
  • En av mina vänner sa att hon skulle göra en liten överraskning till mig på min artonårsdag. Så jag var vid rätt plats på utsatt tid då några andra kompisar kom och satte på mig ögonbindel och hörlurar med musik. Sedan körde de iväg mig i bil. Vi kom fram till en stuga och när jag kom in var alla mina närmsta vänner samt min pojkvän där. De skrek och tutade och smällde och sjöng för mig. De hade alltså fixat en överraskningsfest för mig med trerätters, godaste drickorna, dans, lekar, banderoller, ballonger, girlanger och guldstjärnor. Allt blev så jävla lyckat och jag kan inte ens fatta hur bra vänner jag har! Det var en dröm som gick i uppfyllelse. Till och med min pojkvän som annars inte kan ljuga för mig hade lyckats hålla det hemligt! Kände mig då som den lyckligaste på jorden <3<3

    Henni 2015-02-11 15:40:03
    Svara
  • när
    – jag åkte upp till norge och fick leva med min bästa kompis i 4 dagar
    – jag hånglade med en svinsnygg tjej FLERA GGR på OLIKA FESTER
    – en annan crush sa att han gillade mig o även att han ville ligga med mig och även fast vi båda var fulla som kastruller så tänker jag på det hela tiden

    EH 2015-02-11 15:39:20
    Svara
  • den 11 januari så kom vår son till världen och så blev vi helt plötsligt världens finaste familj trots våra 22 år och inget har någonsin känts mer rätt <3

    Miranda 2015-02-11 15:38:54
    Svara
  • När han jag är kär i sa att mig vill han vara med livet ut.

    Caroline 2015-02-11 15:34:41
    Svara
  • När han för en vecka sedan låg bredvid mig i sängen och berättade hur mycket jag betyder för honom och han torkade bort mina lyckotårar och pussade mig på pannan och var så fin som bara han kan vara. Efter alla år av ensamhet och flyktiga relationer med män som inte betytt något egentligen så känns det som att jag har hittat rätt. Han är rätt. Plötsligt förstår jag alla texter jag läst om kärlek som jag avfärdat som fåniga. Det är såhär det känns.

    Karin 2015-02-11 15:27:22
    Svara
  • Mitt finaste hände i december 2014 – och inget har slått det än. När min mamma och jag skulle fira en jul ensamma efter att hennes man lämnat henne för en tredje – och sista gång. Dessutom efter att han blivit friskförklarad från sin cancer. Det var en hemsk känsla att inte få fira jul med sina styvsyskon och deras söta ungar, utan att istället sitta ensamma på julafton (oavsett hur underbar min mamma är). Och dessutom ha ett ton av besvikelse begravt i hjärtat. Då bjöd min killkompis fru hem oss till hennes föräldrar på julafton för att fira med dem. Det var så fruktansvärt fint och varmt gjort. Julen var fortfarande sorglig och tung men det gick mycket lättare att ta sig igenom med hjälp av snälla och fina människor omkring sig. <3

    Metti 2015-02-11 15:21:09
    Svara
  • ”Jag ville gå för att det känns så himla nära men sen blir mamma så orolig”
    ”Varför?”
    ”För att jag går hem själv i mörkret”
    ”Men jag går ju här bredvid dig”

    Hilma 2015-02-11 15:13:51
    Svara
  • Jag fick ett jobb, och när min man kom hem på kvällen hade han köpt en grattis-till-ditt-nya-jobb-present åt mig. Det var en pastellrosa matlåda.<3

    Josefin 2015-02-11 15:11:34
    Svara
  • Är egentligen massa fint som hänt i år redan. Som att jag fortfarande är tillsammans med världens bästa finaste och att jag tycker så himlans mycket om honom. Men det finaste som hänt mig är nog ändå att jag fått kompisar i Stockholm och börjat på världens bästa utbildning (sjuksköterska!). Hursomhelst har hela hösten sen jag flyttat till Stockholm mest varit ångest och tvivel, men nu när jag äntligen fått kompisar (i klassen) så börjar grejer falla på plats. Och imorgon fyller jag 20! Också fint!

    Mirjam 2015-02-11 15:06:41
    Svara
  • Det här hände egentligen i December, men det är ju inte så länge sen, så jag tycker det gills ändå:

    Jag och en kille jag hade hittat på nätet skulle träffas för första gången. Jag har extremt dåligt självförtroende, och har blivit sviken och lurad väldigt många gånger, så jag trodde verkligen inte att han skulle dyka upp, även om han sa så. Så ringde han mig och sa att jag skulle komma ut på gatan utanför mitt hyreshus. Jag gick dit, men han var inte där. Jag började gå åt ett håll, men såg honom inte. Då fick jag panik. Jag ringde honom och grät, sade ”Du är inte här, jag visste hela tiden att du lurat mig, jag visste det!” Då sade han att jag skulle vända mig om. Han kom gående från andra hållet, ditåt jag glömt att titta. Så kom han fram till mig, sade hej och vi kysstes. Nu är vi ihop <3

    Hon från Finland 2015-02-11 15:06:41
    Svara
  • Åkte till Dublin för att träffa min pojkvän för… första gången.
    Träffade han i oktober på internet och vi bestämde att jag skulle hälsa på honom den 27 januari. Aldrig varit så nervös i hela mitt liv men det visade sig bli den bästa veckan någonsin 🙂

    Hanna 2015-02-11 15:05:46
    Svara
  • Idag fick jag reda på att en av mina bästa kompisar är helt cancerfri! Det känns som det absolut bästa som hänt i hela mitt liv tror jag. Vi ska fira med middag och champagne ikväll!

    Mathilda 2015-02-11 15:01:09
    Svara
  • Jag sökte till sjuksköterskeprogrammet 2 gånger och jag kom inte in. Jag var helt förstörd. På tredje försöket kom jag in och nu tre år senare i januari månad kan jag kalla mig legitimerad sjuksköterska. Det kan låta töntigt, men jag är så himla stolt över mig själv att jag nu jobbar med mitt drömyrke. De här tre åren har bestått av mysdress och coca cola för att klara mig igenom alla högskolepoäng. Nu börjar livet och alla mina pengar ska jag spara till resor, speciellt till Japan. Men först ska jag till Rom under påskhelgen <3.

    Emma 2015-02-11 14:57:50
    Svara
  • När min pojkvän kom och hälsade på i min nya universitetsstad för första gången och sexet var – wow.

    Sophie 2015-02-11 14:57:31
    Svara
  • Det bästa som har hänt mig år 2015 är att jag flyttade till Göteborg för att bo med min pojkvän sedan två år tillbaka (lycka x 50000000). Och det som gör det ännu bättre är att min bästa kompis i hela världen också bor här.

    Julia 2015-02-11 14:57:26
    Svara
  • När jag var bergsäker på att hånglet tillhörde natten men fick en sån naturlig kyss på morgonen.

    Astrid 2015-02-11 14:56:07
    Svara
  • När det igår knackar på dörren hemma och där står ett blomsterbud med röda rosor i handen. Att inte få träffa min fina kille på vår 3-årsdag då vi för tillfället bor 72mil ifrån varandra men att istället få detta var nästintill underbart!

    Julia 2015-02-11 14:56:06
    Svara
  • Var på efterfest med personen som är så snygg att jag gick in i en lyktstolpe en gång. Somnade på vägen hem och missade min hållplats. Nådde väl en botten men kunde inte sluta skratta, för inte så längesen kunde jag inte sluta gråta. Somnar 7.30 som om det vore juli fast det var januari.

    hannah 2015-02-11 14:52:06
    Svara
  • Det var min födelsedag i början av januari och hela hösten hade varit en grå evighet som aldrig tog slut. Men nu var det min födelsedag i alla fall och jag hade fest på kvällen. Mina finaste personer var där och de gav mig en heliumtub och såpbubblor för de vet hur mycket jag älskar sånt som är lite magiskt. Och de gjorde om mitt tak till ett ballonghav och hösten fanns inte längre. Och jag tror att det är mina kompisar som är det mest magiska ändå.

    L 2015-02-11 14:49:45
    Svara
  • At min kjæreste gjennom 5 år i går kveld indirekte ga uttrykk for at han vil ha barn med meg en gang i fremtiden 🙂

    Hildur 2015-02-11 14:48:36
    Svara
  • När min pojkvän och jag bokade våran första resa tillsammans till Cypern. Nervöst och pirrigt på samma gång!

    Linnéa 2015-02-11 14:45:32
    Svara
  • Mitt bästa ögonblick hittills detta året var i Måndags. Jag stod i skidbacken, försökte ta mig upp för den. Jag vände mig om och såg min flickvän bakom mig. Hon stod där och log. Log mot mig med sitt fantastiska leende och jag kunde inte slita blicken från henne. Tankarna for med obegripliga kärleksförklaringar. ”Gud så fin hon är”. ”Jag älskar henne” ”JAG är den lyckligaste tjejen”. Sedan skymtar jag solen bakom henne. Solen gav ett orange,rött och varmt ljus bland de kala vårträden. Denna fantastiska vy slår allt. Just precis då inser jag att jag alltid tänker minnas detta ögonblick. Jag säger till min flickvän att jag måste få ta en bild av allt det vackra framför mig. Så jag tar en bild med ögonen och sparar den i minnet. Nu ligger denna bild i högen av favoritminnen som jag aldrig vill glömma. Dock var detta endast ett ögonblick, ingen bild på riktigt. Men jag tänker minnas detta, eftersom allting var så perfekt, vackert och fantastiskt just precis då. I skidbacken med en vacker vy som få.

    Sofie 2015-02-11 14:44:53
    Svara
  • det finaste som har hänt 2015 hände igår. Jag såg min första livekonsert för 2015, med mitt första riktiga favoritband och jag blev 15 år igen. Det var även min första konsert som jag gick på utan vänner, endast med mig själv och musiken. Och som jag njöt och grät, av lycka.

    Josefine 2015-02-11 14:42:04
    Svara
  • ÅH jag måste bara svara signaturen J som träffat killen med prickig keps och fantatröjan i Malmö, jag känner honom sedan barnsben och han är verkligen den FINASTE människan! Hoppas verkligen allt går bra med er två för bättre kille går inte att hitta!!!

    Men gud va gulligt detta <33333

    L 2015-02-11 14:39:53
    Svara
  • har i vanlig ordning en crush på en popmusiker
    men det är för ovanlighetens skull inte en orealistisk dröm. har sovit med honom. två gånger. knasig känsla att ligga i någons säng och prata om grammis-outfits.

    fattig student 2015-02-11 14:38:45
    Svara
  • *triggervarning självskadebeteende*
    Finast hittills är alla de gånger jag går in på min days until-app och ser att det är allt fler dagar som jag har varit självskadefri. Den 19 mars har jag inte gjort det på ett år. Då ska jag fira med tårta.

    Hanna 2015-02-11 14:36:05
    Svara
  • Min favoritperson var här i Mexiko och hängde med mig i januari. Det var så fint att ha honom med mig på alla de här gatorna där jag gått själv hela hösten och saknat honom. Obs. detta är alltså personen som jag inte kan säga ”jag älskar dig” till utan att gråta lite, ehe. Varje gång.

    Anonym 2015-02-11 14:34:56
    Svara
  • Hon var ny på skolan och vi pratade för första gången på festen där alla var lite för fulla. Sen dansade vi till Markoolio och hon fångade mig i sin famn och kysste mig, flera gånger.
    Nu byter vi bara blickar i matsalen men det gör egentligen inget.

    Josefin 2015-02-11 14:34:47
    Svara
  • När HAN sa ”du är så fantastisk”

    Agnes 2015-02-11 14:34:10
    Svara
  • Det bästa som hänt är att jag har börjat i thaiboxning. Jag har i flera år velat börja i boxning men varit lite rädd för att skämma ut mig, samt haft dåligt självförtroende om vad min kropp klarar. Har slitit med inre demoner hela mitt liv. Vilka blev till sanningar av en relation med en människa som bekräftade allt jag varit rädd för – att jag var helt värdelös. På allt. Det har tagit 4 år att bli helt(nästan) fri från honom och vad han utsatte mig för.
    Men nu står jag där två gånger i veckan i en svettig lokal utan fönster och lär min kropp att bli hård och precis. Det är det roligaste jag vet och jag längtar alltid tills nästa gång även om det är svårt och det känns som jag aldrig vet vad jag gör.
    Det här livet är så värt att leva.

    Anonym 2015-02-11 14:32:20
    Svara
  • Jag och min favorit hade en vecka ensamma i hans hus då hans familj var bortresta och han låg på soffan och tittade på mig som att jag var det bästa som fanns i hela världen o så sa han ”Du är så vacker” och det var så äkta och viktigt + så knullade vi som djur så klagar inte överhuvudtaget

    Saga 2015-02-11 14:31:57
    Svara
  • När någon frågade: ”Kommer du att orka?”
    Och jag sa ”Ja!” Och menade det.

    Elin 2015-02-11 14:28:25
    Svara
  • ”Ska in till stan. Vill du följa med?”

    Brita 2015-02-11 14:25:37
    Svara
  • Det bäst är att 2014 tog slut. Att det blev lugnare hemma och att de närmsta vännerna finns kvar.

    Johanna 2015-02-11 14:20:36
    Svara
  • Fastän jag just nu har noll pengar, noll jobb och 100 procent framtidsångest är jag egentligen aslycklig för jag blev ihop med världens SNÄLLASTE GULLIGASTE SNYGGASTE kille den 2:e januari i år.

    E 2015-02-11 14:19:00
    Svara
  • Det finaste för mig är att vakna på måndag morgon och veta att jag har ett nytt kärlekskort att läsa. Jag fick en gigantisk kortlek av min pojkvän i julklapp med en liten kärleksförklaring på varje kort. Att vakna upp på måndagar är aldrig jobbigt lägre. Är så tacksam över min fina <3
    Länk på ett kort finns på min instagram. @elinvonlilja

    Elin 2015-02-11 14:13:08
    Svara
  • Att jag, som antingen blir totalt ointresserad av en kille så fort han visar intresse för mig alternativt blir helt nerkärad i varenda kille som rör vid mig, just nu har två casual relationer med två asbra killar. Att jag kan ligga med dem, sova med dem, skratta med dem och göra allt det där och samtidigt känna att nä. jag vill inte vara ihop med någon utav er. Och jag älskar att ingen av er vill vara det med mig heller.

    Ronja Ottosson 2015-02-11 14:09:53
    Svara
  • Det finaste som hände mig 2014 var att bli sedd av två underbara personer. Jag hade nyligen kommit ut ur ett långt förhållande och mitt självförtroende var lågt. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att de skulle kunna bry sig om mig. Men det gjorde de. Nu pratar inte en av dem med mig längre… jag har flyttat till en ny stad och han har träffat någon annan. Det gör så fruktansvärt ont men det fanns en tid då han gjorde mig oerhört lycklig.

    Katarina 2015-02-11 14:09:20
    Svara
  • Det är han som jag av en slump hittade, som älskar musiken jag älskar, och är som mig på pricken! som tillochmed kysser fantastiskt

    och dessutom min bästa vän som är den finaste jag vet som säger ”om jag trodde på monogama förhållanden hade jag gift mig med dig, typ igår”

    Elsa-felicia 2015-02-11 13:55:23
    Svara
  • En januarinatt efter för många glas vin åkte jag hem till en främling, livsfarligt och allt det där men han var så fin. Vi satt på hans säng och pratade tills natten inte längre var natt och jag fick lyssna på hur mycket Lars Winnerbäck jag ville. Han var så fin och bra. Dagen efter smsade jag min kompis och skrev att jag var kär. Lite på skoj men jag hade nog kunnat bli kär i honom. Nu är han borta men jag har insett att jag ändå inte har tid för killar så det var lika bra. Han var fin men jag ska fokusera på mig och nå dit jag vill. Även fast jag skulle kunna välja att sörja att han försvann lika fort som han dök upp gör jag inte det, och det är nog det finaste som hänt mig i år. Jag har insett att jag klarar mig bra själv.

    B 2015-02-11 13:53:11
    Svara
  • Har en till – vi har en hund hemma som har blöt varm nos och som äter upp hälften av mina mackor och som jag låter sova i min säng när jag är ledsen och om några månader kommer det flytta in små lurviga och jättebusiga miniversioner utav henne hos oss. Den lyxen alltså. Ska döpa en till Mauro.

    Sabine 2015-02-11 13:52:57
    Svara
  • Absolut häftigaste händelsen so far hände faktiskt i helgen & igår. I helgen träffade jag en väns jobbarkompis som hade det absolut vackraste leendet jag sett. Jag smälte som smör & hade svårt att säga nej när han ett par timmar senare frågade om jag ville följa med honom hem. ”Jag känner inte dig” var mitt svar. ”Lär känna mig” sa han tillbaka & gav mig sitt nummer & följde mig hem klockan ett genom en mörk stad. Igår sågs vi igen och jag kände så många miljoner fjärilar i magen som jag nog nästan aldrig känt. 26 år gammal & kände mig som 14. Han var så fin. Och vi ska ses igen i helgen. Oavsett hur det kommer gå så ska jag njuta av dom här mysiga fjärilarna som virvlar omkring & gör mitt huvud & kropp alldeles vimmelkantigt.

    Mathilda 2015-02-11 13:52:21
    Svara
  • Jag har i flera år koncentrerat mig på kärleken. Jag har hittat en person och bestämt mig för att det är min person och sen har jag koncentrerat mig på honom. Liksom tänkt att det är på sin plats att vända sig ut och in för ett förhållande. Mest för att jag undermedvetet velat slippa fokusera på mig själv. Vi pratar om 5 år om inte mer än så. Och nu – hjärtat har åkt på kärleksinfektion smittad utav en lång pojke med breda axlar och tjock svart hår och efter att jag har anpassat mig bitit ihop och varit modig i 7 månader, i relation till honom, så kapitulerar jag. Det är ju mig själv jag ska älska. Det är ju under min egen hud jag ska bo. Min egen tid, energi, kärlek och omtanke. Att jag kämpar för min skull och inte hänger upp mig i trådar kring någon annan. Det är det finaste jag har givit mig själv.

    Sabine 2015-02-11 13:51:04
    Svara
  • vi flyttade in i vår första lägenhet och han svor på att aldrig någonsin kalla mig för sambo, det är det vidrigaste ordet jag vet.

    V 2015-02-11 13:49:44
    Svara
  • Att dricka öl med bästa vänner en helt vanlig måndag och se the Kooks efteråt.

    Catarina 2015-02-11 13:48:42
    Svara
  • min bästis och jag har ett distansförhållande då vi bor i två olika städer så vi får mest umgås via skype. för nån dag berättade hon att hon inte känt sig deprimerad sen hon träffade mig. det var det finaste jag hört nånsin

    k 2015-02-11 13:46:07
    Svara
  • Förra veckan då min mamma var och hälsade på mig, min man och våra tvillingar på dryga året. Hon var här hela veckan och det var så himla mysigt. Hon mådde så bra av det.

    Min väldigt sjuka pappa, som mamma tar hand om, fick vara på sjukhus så länge. Helst hade vi ju velat att han var med. Och frisk. Men han sa åt mamma att åka och var glad för hennes skull.

    Elin 2015-02-11 13:45:25 http://elinlowstedt.blogg.se
    Svara
  • Jag ska bli moster i maj och det kommer att bli en av mina livs viktiga dagar, jag är så, så glad! Jag tänker redan på vad vi ska göra tillsammans, vilka platser jag vill visa, hur jag ska finnas där. Ibland får jag för mig att andra tycker det är konstigt att jag som storasyster, som flängt runt sedan studenten och aldrig haft en pojkvän inte tycker det är jobbigt att min lillasyster har ett ”stabilt” liv innan mig men jag bryr mig inte om det, jag bryr mig bara om att jag ska älska den här lilla personen villkorslöst.

    Julia 2015-02-11 13:44:24
    Svara
  • Sista kvällen i Thailand.
    Då tilltuffsade gatuhunden Lion (som alltid kom förbi baren och stod på dansgolvet ensam och inte ville bli klappad men bara sedd) liksom förstod även fast han sov att vi sagt hejdå för sista gången. Min pojkvän fick, ett tag efter hejdåandet, en impuls att se Lion igen så vi gick tillbaka för att få se Lion kolla mot oss och vifta på svansen två gånger. Aldrig gjort det tidigare. Tror han sa hejdå vilket värmde mitt hjärta enormt.

    Belle 2015-02-11 13:39:39
    Svara
  • Jag och en kompis körde en road trip genom Kalifornien under januari och började i San Francisco. Näst sista kvällen träffade jag en jättesöt kille med långt, brunt, lockigt hår. Han bodde i Oakland (på andra sidan bukten) så jag följde med honom dit. Dagen efter skulle han egentligen jobba men sjukskrev sig. Han bjöd mig på frukost ute i solskenet och sedan gick vi runt den stora sjön i Oakland och kollade på fåglar och bonsaiträd. 3 veckor senare skriver vi fortfarande långa textstycken till varandra varje dag.

    Fanny 2015-02-11 13:37:41
    Svara
  • Jag är så kär, jag älskar honom så, trots åldersskillnaden på 26 år. Men det förstod jag inte fullt ut förrän i förgår, när det var försent. För då lämnade han mig, för att han inte trodde att jag kände tillräckligt för att det skulle funka. Fint? Nja, inte händelsen i sig. Men att inse hur starka känslor man kan känna är ändå vackert, om än sorgligt. Och fan vad sorgligt allt blev utan hans varma röst varje kväll i telefon innan läggdags </3

    Liselotte 2015-02-11 13:36:42
    Svara
  • När jag under första steget i utbildningen för att bli skidinstruktör blev tillsagd att åka rakt utför i en svart backe med armarna rakt ut och sen krypa ihop utan att bromsa. Jag som förövrigt hatar fart och höjder. Men jag tänkte antingen så dör jag, eller så klarar jag det och så tog jag sats och åkte. Och jag dog inte, men jag fick ett av de största lyckorusen någonsin. Så det, att jag gjorde något jag aldrig gjort och aldrig skulle gjort om ingen sagt åt mig och att det gick jävligt bra på köpet.

    Elin 2015-02-11 13:34:42
    Svara
  • När jag fick inbjudan till vernissage på Liljevalchs unga vårsalong med vetskapen om att något som JAG hade gjort prydde en av väggarna där. Då kände en att kanske, bara kanske hade allt varit värt det ändå. Lycklig var jag i alla fall.

    Matilda 2015-02-11 13:34:08
    Svara
  • Precis efter nyår åkte jag till Barcelona med min pojkvän. Det var första utlandsresan med honom och jag var dödsrädd att han skulle tycka min engelska var dålig. Men istället hade vi de finaste dagarna tillsammans. Jag minns att vi gick längs hamnen i vårväder och jag tänkte att jag önskar att jag fick se hela världen med honom.

    Ebba 2015-02-11 13:33:21
    Svara
  • Finast hittills måste ändå varit när jag fick min bekräftelse av stället jag ska åka och volontärarbeta på efter studenten, att jag är varmt välkommen och får åka. Så peppad på 4 månader i Indien där jag får ta hand och omges av barn i fyra månader.

    Nathalie 2015-02-11 13:32:36 http://nathalielundquist.blogg.se
    Svara
  • Klockan slog 15.00 och jag tittade på mobilen hela tiden. Jag svettades så himla mycket om händerna och i det ganska tysta väntrummet viskade jag till min kille hur jag inte skulle kunna hälsa på läkaren eftersom mina handflator var så blöta att de bara skulle glida ur greppet. Och han, världens tryggaste, la sin arm runt mina axlar och drog mig närmre medan mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen av nervositet. Klockan blev fem över tre och jag darrade med rösten när jag undrade var fan de där jävla läkarfolket är och fattar de inte att folk sitter här och är nervösa medan de sitter på sitt fika och snackar skit. Sen ropade de mitt namn och vi fick följa med in på ett rum och jag la mig på en brits och efter någon minut fick vi se vårt barns hjärta slå, den där lilla människan som helt utan planering plötsligt valde att flytta in och bygga bo i mig. Min kille höll krampaktigt i min hand och när de sa att vi kommer att få en dotter så bara skrattade vi rakt ut. Hela tanken är bara så himla absurd, fin, konstig, galen och självklar. Vi ska bli föräldrar och killen jag älskar allra mest kommer bli den person jag älskar näst mest.

    Johanna 2015-02-11 13:32:27
    Svara
  • Att min kompis och jag inledde året i Berlin med tyskar på livets klubb lever jag fortfarande på dessa dagar då jag helst vill dö av allt plugg

    Ellinor 2015-02-11 13:27:30
    Svara
  • Att jag till sist fick hångla upp han med det fina håret som jag tänkt på hela sommaren. Var så full att jag knappt minns hur det skedde och det var nog han med, dessutom insåg jag att han inte var värd ett skit efter det. Men det känns så fantastiskt att kunna säga ”Yeah I did that” till mig själv för även om han är en jävla fuckboy är han så himla söt.

    Anonym 2015-02-11 13:26:25
    Svara
  • Når jeg var det første familiemedlemmet til å hilse på nyfødte baby som var ca. 15 timer gammelt og hun var det søteste og mest dyrebare jeg noen gang har sett og jeg har så så så lyst på egen baby jeg kan stirre på i flere timer.

    Og selvfølgelig da kjæresten holdt samme baby og var så forsiktig og søt og hjertet mitt smeltet litt.

    Sandra 2015-02-11 13:20:10
    Svara
  • Det finaste som hänt mig hittills år 2015 är när jag fick det roliga beskedet att jag ska få vara med i Rio de Janeiros karnivalparad. Imorgon går flyget till Brasilien och jag är så förväntansfull samtidigt som nervositeten håller på att äta upp mig. Det ska bli så härligt med sommarvärme, palmkantade stränder och färgsprakande samba långt in på småtimmarna.

    Niki 2015-02-11 13:18:26
    Svara
  • Åhh, läste ju precis om inlägget och insåg att det står 2015, så skrev jag en berättelse om 2014! Så dumt! 🙂

    Charlotte 2015-02-11 13:08:23 http://cizzim.blogg.se
    Svara
  • Jag och min pojkvän hade ett par veckor ledigt från jobbet, och några dagar innan sista helgen i Augusti (som var min födelsedag och vår 4årsdag) kollade jag brevlådan och där låg ett litet kuvert som stod ”open me” på (vi bor i England). Inuti var ett litet kort och jag läste: ”Dear Charlotte, Please get ready for an adventure! This is a list of what you need, it will be easiest if you pack it in one piece of hand luggage. Please be ready to leave at 8am tomorrow”.
    Så packade jag en liten väska och vi tog ett tåg till London, och sedan ledde han mig till ett Eurostar tåg. Han tog mig till Disneyland för helgen, jag hade aldrig varit innan. Jag kände mig som ett barn hela helgen, det var helt underbart och en helt fantastisk överraskning.

    Charlotte 2015-02-11 13:07:28 http://cizzim.blogg.se
    Svara
  • När jag åkte helt ensam till London utan någon anledning, bara för att testa om jag kunde. Och visst kunde jag! Åt själv på restauranger och tjuvlyssnade på folk som var på första dejten, tappade bort mig på lyxiga gator i Chelsea, fikade på ett mysigt litet café med en bulldogvalp när det spöregnade utanför, såg Tom Felton genom ett Starbucksfönster, gick på museum och kollade på porträtt av Jane Austen och Virginia Woolf och tänkte att jag vill vara lika cool som dom! Kände mig stark och självständig, vill aldrig tvingas avstå någonting bara på grund av att jag är själv – jag klarar mig alltid på egen hand! 🙂

    Emma 2015-02-11 13:04:23
    Svara
  • Vi har varit kära i varandra i två år, men har av en massa anledningar inte kunnat vara tillsammans. Det senaste året har vi mest gråtit när vi setts. Men så hör han av sig direkt efter nyår och säger att ”nu fixar vi det här så att vi kan vara tillsammans. Det är bara du och jag vill leva med dig”. Och senaste gången när vi träffades tog vi bilen till ett bageri och köpte kanelbullar till frukost. Ingen av oss grät och jag fick äntligen se den person som jag blev kär i från början. 2015 är vårt år.

    S 2015-02-11 13:03:50
    Svara
  • när min lillasyster säger att ett av hennes lyckligaste barndomsminnen är att jag brukade läsa harry potter för henne och hon låg i sängen och skrattade så hon fick ont i magen för jag gjorde röster och pratade alltid i falsett när jag var harry.

    sisådär 14-15 år senare älskar vi fortfarande harry, och varandra.

    lisa 2015-02-11 13:01:18
    Svara
  • när han helt plötsligt skriver i chatten ”det jag älskar mest med dig av alla saker är ditt temperament.”

    Jenny 2015-02-11 13:00:44
    Svara
  • Kanske när det var snö ute och vi gick till vår gamla lågstadieskola där vi gick för femton år sen eller mer. Åkte på våra hala skor ner för backar, sprang upp för dem igen. Pulsade omkring i snön, hittade sparkcyklar som vi sparkade oss fram på några varv. Det var dimma och månljus på samma gång och jag kände mig varm och trygg och fri och glad. Dagen efter var trycket över bröstet tillbaka och jag frös hela dagen i mina blöta skor, men det fick det väl vara värt.

    Sara 2015-02-11 12:58:43
    Svara
  • För några veckor sedan öppnade jag dörren till den lokala puben här i den lilla Alpbyn i Italien, och där stod han. Han tittade rakt på mig och jag rakt på honom. Vi spenderade hela veckan i pisten och under nätterna värmde han mig i sin småländska famn.

    Elise 2015-02-11 12:53:36
    Svara
  • årets bästa dag var när jag och min pojkvän flydde vardagen och åkte upp till mora. Han lärde mig åka längdskidor en jättesnöig dag och jag hade massa lånade kläder och såg tokig och orutti ut. Jag ramlade på rumpan konstigt ofta och folk glodde och skrattade lite men han hjälpte mig upp och pussade på mig. Sen när vi kom hem var jag så trött och somnade vid brasan och då fixade han semlor. Sen spelade vi alfabet halvnakna för brasan var så varm, och för att det är roligare så förstås.

    Agnes 2015-02-11 12:50:37
    Svara
  • Det finaste minnet från 2015 hittills var också det jobbigaste.
    Killen jag hade gett mitt hjärta till, han med mörkt hår och kloka tankar, ville inte ha mig. På ett café på Sveavägen tog det slut en onsdag för några veckor sedan. Som tur var bor min bästa vän bor bara ett kvarter bort. Jag lyckades hålla inne gråten hela vägen till Odenplan, men sen låg jag i hennes säng, grät, åt glass och såg Sex and The City och även fast det gjorde så himla ont så kändes det okej. För jag har ju henne och andra fina vänner, och när man har det, vem behöver en man egentligen?

    Maria 2015-02-11 12:47:04
    Svara
  • jag jobbar som konsult på ett bemanningsföretag vilket innebär att man kan hamna på världens tråkigaste kontor eller på ett lite mindre tråkigt kontor. MEN de här sista tre veckorna så har jag jobbat med en super-helt-jävla-uber-snygg man.
    Det är fortfarande ett tråkigt kontor men fan vad mycket roligare det blir när man får bli lite kåt på jobbet.

    Benetta 2015-02-11 12:44:43
    Svara
  • Att vi har fått tre helt underbara kattungar som ramlar omkring hela dagarna. Och att vi har köpt en lägenhet i bästa Majorna i Göteborg. 2015 verkar vara året allt händer och det gör mig så jävla glad.

    Lina 2015-02-11 12:44:38
    Svara
  • Sökte tröst hos en av mina killkompisar då en annan kille varit en skitstövel. ”Remember that the squad can ”fix” douchebags, aint no one messing with you girl” sa han. Precis den typen av pepp man vill höra från sina vänner <3

    Evelina 2015-02-11 12:44:32
    Svara
  • Att jag och den där gulliga killen från min spanska alltid kollar lite extra på varandra. Och om en månad ska vi på skidresa tillsammans, och då planerar jag att vara full och hångla upp honom.

    Alva Palmgren 2015-02-11 12:44:27 http://hipstalips.tumblr.com
    Svara
  • När jag följde med en fin pojke hem en natt och jag tror aldrig närhet har känts så bra som just då. Dagen efter var det vårkänslor och jag var alldeles upprymd trots att jag lämnar landet om bara några dagar och inte kommer kunna träffa honom igen på månader.

    T 2015-02-11 12:40:46
    Svara
  • När jag en morgon loggade in på antagningssidan helt spontant och insåg att jag kommit in på drömutbildningen jag inte längre vågade drömma om <3

    Cecilia 2015-02-11 12:36:31
    Svara
  • Den som jag var svag för i september kysste mig till slut. Plötsligt höll han om mig i mörkret, bad mig att stanna i Portugal, höll mina händer och min blick, följde mig till tunnelbanan klockan sex på morgonen, när staden luktade av nybakt bröd, ända ner till perrongen, kramade mig länge och hårt tills tågdörrarna nästan stängde mellan oss. Nu sitter jag med hans förkylning och ett hjärta som inte dunkat så här fort på fem månader. Efter att ha varit över honom i flera månader är jag nu tillbaka på ruta ett, och om två dagar åker jag hem till Sverige. Det är nästan skönt, för han gör mig så nervös. Men mest är jag så glad att han erkände, om än fem månader för sent, nu när det inte finns något på jorden att förlora, att han minsann är lite svag för mig också.

    Lovisa 2015-02-11 12:31:16
    Svara
  • det finaste som hänt i år är att jag äntligen bestämt mig för att börja prata med någon som kanske kan hjälpa mig att bli av med alla trassliga knutar inuti. efter nästan tio års skav och en stor portion ensamhet till följd av detta, det här är mitt år. jag är så jävla stolt över mig själv.

    kim 2015-02-11 12:27:12
    Svara
  • I augusti förra året tog han steget och gjorde slut på ett förhållande som dragit ner oss båda. Under hösten kämpade jag in i helvete för att få upp alla betygen jag sumpat under våren då vi två, hemma hos honom, hade skolkat och kollat Netflix istället för att vara i skolan och plugga (kär och dum)

    Och nu efter hösten, efter all gråt, allt tvivel, alla försök att liksom skapa struktur i allt känslokaos, ser jag vad jag har kämpat för. Betygen är tillbaka som innan, vissa högre, och jag dras inte längre ner av honom, vägrar låta honom ta mer energi av mig. Jag själv är gladare, starkare i mig själv, känner mig som min egen person istället för ”Rebecca och X” som det brukade vara.

    2015 ska bli mitt första år utan honom sen vi träffades hösten 2012.

    Och det känns så bra.

    Rebecca 2015-02-11 12:26:51
    Svara
  • Best moment would of been my birthday. I’ve had one of the roughest years of my life though things are a lot better now. I’m originally from Australia living in London, I had a birthday brunch with some closest people in my regular favourite cafe in January, a place called Lantana. Half way through the guy comes up to me as asks if I am Jessica’s twin sister, Emily? I am beyond shocked I have no idea who this guy is! He tells me him name is Sean and that he has been sent here to give me a birthday hug! She’d spent weeks emailing everyone she knows in London to do this and to send them to the place I would be as a surprise. He was her teacher at Uni years ago. I laughed, I went red, and felt all teary. It was probably the nicest moment of my life.. she later txt me and said she didn’t want me to be sad around my birthday and wanted it to be special instead.
    You can see the instagram post I did about it with a picture of Sean! >>

    There is a crazy amount of such genuine happiness going on in this photo!! Basically while having my birthday brunch with all my lovely friends at Lantana this fine fellow comes up to me and ask if I'm Jessica's sister @misscherrybutton and I'm like ? who are you!! And he says that he use to teach my sister back in Australia at uni and that he's been sent there by her to come give me a birthday hug!!! ?? I felt like crying it's one of the most randomly crazy wonderful things that happened amongst an already fabulous day! We had lots of hugs so a big thank you to my beautiful sister whom I love with all my melon heart!! ?? and to Sean who did this special thing! #sisterlylove #twin #twins #birthday #birthdayhug #lantana #lantanacafe #brunch #family #love #happiness #melonheart

    A photo posted by Emily (@emilyonfilm) on

    Emily Marthick 2015-02-11 12:26:24
    Svara
  • När jag på nyårsdagen vaknar jag upp i hans armar med söndergråtna lösögonfransar, spritandedräkt och minimal röst. Trots hans första möte med min ångest kvällen innan, som jag ofta får vid högtider, var han kvar. Lika trygg, vacker, varm, snygg, rolig och härlig. Det verkade tydligen okej att jag ibland är komplicerad och dramatisk. Jag sa förvånat och försiktig till honom – ”Du är kvar?”, han log och la en hårslinga bakom mitt öra. Då visste jag att jag älskar honom.

    Alexandra 2015-02-11 12:23:17 http://alexandrahvalgren.tumblr.com
    Svara
  • När jag får ett meddelande från min pojkvän ”idag <3" för idag ses vi igen efter sju veckors distans.

    Madeleine 2015-02-11 12:22:52
    Svara
  • (Det är jättejättefint att läsa alla kommentarer till det här inlägget också. Vi är alla så värda vår lycka! <3)

    Andrea 2015-02-11 12:20:02
    Svara
  • detta året har än så länge varit ganska skitdåligt. rent ut sagt. Men för några veckor sen pallade jag inte mer och hörde av mig till min ena bea och sa; nu kommer jag och hälsar på! och fick leva en hel helg i en vagga av kramar, mat, tv-spel och fina ord med några av de bästa människor jag vet i en liten småstad i blekinge. Det gjorde att mitt stockholmshjärta klarar av betongen lite längre.

    pamela 2015-02-11 12:17:41 http://www.pamcakes.blogg.se
    Svara
  • När jag vaknade upp i hans armar på nyårsdagen med söndergråtna lösögonfransar, spritandedräkt och minimal röst. Trots hans första möte med min ångest kvällen innan, som oftast uppstår kring högtider, var han fortfarande där. Lika varm, trygg, snygg och härlig. Jag kunde tydligen få vara ledsen och komplicerad och det gjorde ingenting. Jag sa förvånat – ”Du är fortfarande kvar”, han log och la en hårslinga bakom mitt öra . Då visste jag att jag älskar honom.

    Alexandra Hvalgren 2015-02-11 12:16:21 http://alexandrahvalgren.tumblr.com
    Svara
  • 2014 var det värsta året jag haft i mitt liv. Året satte punkt för det som man innan sett som ett självständigt vuxet liv, och tvingade mig gå den hårda vägen för att slutligen börja förstå mig själv och de käppar jag ständigt sätter i hjulen.
    Ångest och depression sköljde dominerade hela mitt år, och då för en annan människas skull; min pojkvän. Ett helt år. Känslorna av att det inte kändes rätt längre låste jag in i de mörkaste vrårna i bröstet, och det tog ett helt år för mig att erkänna det, trots kärleken jag känner för den människan. Fick praktiskt taget spy ut det, för att de fysiska smärtorna gjorde för ont. Dagen kom, och floder av tårar likaså. Hur man man någonsin få till ett bra avslut med någon man tycker om så mycket? Det finns inte och nu har jag fucking hamnat där också, tänkte jag.
    Men i samband med en månad kvar på ett kontrakt i början av jan, ville han att vi skulle vända något så förgiftat av ångest till något hållbart. Att vi skulle bo ihop resten av tiden. För att prata och skapa något nytt av det. Han blev så ledsen när jag först tvekade, då alla jag kände menade att det inte skulle bli bra. Att vi bara försöker linda in detta i socker och tro att det kan bli så bra som det kan bli.
    ”Men, varför kan vi inte göra det då? Linda in det i socker? ”, sa han då..
    Vi bodde ihop i en månad, och då inte längre som ett par. Och det är fanimej det vackraste jag varit med om, för det gick verkligen. Det värsta året i mitt liv övergick till det mest lärorika, och då också tillsammans med honom. Alla tror sig förstå hur ett avslut ska gå till eller inte, och tror sig kunna ta sig in i den otroligt personliga relation man har med personen man varit med, men vi bröt de där himla skitdramatiska normerna! För att vi faktiskt älskar varandra och förstod bättre än vad någon annan kunde göra. Det kommer jag aldrig glömma och kommer för evigt markera mitt 2015.

    Hjärtat. 2015-02-11 12:15:51
    Svara
  • Jag fick ligga med den snyggaste mannen jag vet! Han är så snygg att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera det. Jag är inte förälskad eller så, han är bara så HET. Dagen efter att det hände kunde jag inte sluta le och skratta när jag skulle sminka mig, gå till tunnelbanan, jobba. Jag tänkte bara ”SCORE!” om och om igen och fnittrade för mig själv trots att jag är 23 år gammal. Det är fanimej fantastiskt att bara få uppslukas av en annan persons utseende och slippa tänka så mycket för en stund.

    Sofia 2015-02-11 12:15:38
    Svara
  • Att 2014 som var helt sämst är slut, och för att det kanske vänder nu. Och för att jag är stolt över att jag tog mod till mig och flyttade till Valencia fast jag knappt vågade och inte pratar spanska (än) för att vara med min favoritperson som luktar så.jävla.gott. Den här staden är fantastisk och snart ska jag lära mig hitta här och hitta en favoritcafe och försöka chilla lite mer. Och lära mig allt om plankton och mikroskop. Om nån är här och vill ses så vore det bäst!

    Littlemermelade 2015-02-11 12:14:59
    Svara
  • Förra månaden när jag stod där allra allra högst upp på berget några ynka centimeter från stupet och blickade ut över det torra disiga landskapet under mig, kände hur det pirrade och vibrerade i kroppen och hur berget under mig värmde mina bara fötter, med honom någon meter bakom mig och även fast vi inte var tillsammans längre och har hatat, krossat och förstört så mycket mellan oss så kände jag mig så himla tacksam över att få dela det där ögonblicket med bara honom.

    Johanna 2015-02-11 12:13:25
    Svara
  • Varje gång min sambo tittar på vår 2 månader gamla baby och kallar henne för älskling och hon tittar på honom och ler stort. Och att han ofta säger att han är stolt över mig. Och när mina kollegor säger att de saknar mig på jobbet och att jag hade behövts där för att ”någon som förstår behövs” <3.

    Maria 2015-02-11 12:13:23
    Svara
  • När jag pratade med min mamma idag och hon sa att mitt ex hört av sig till henne för att han var orolig för mig efter att vi gjort slut och jag nyss fått reda på att han träffat en annan. Han bryr sig tydligen fortfarande fast jag inte trodde det och nu känns allt mer uthärdligt.

    L 2015-02-11 12:11:55
    Svara
  • I januari flyttade jag till England. Dagen innan jag flyttade överraskade min mamma mig med födelsedagsfirande bara för oss två eftersom jag skulle vara i England då jag egentligen fyller år. Pizza, öl, tårta i miniformat och flera paket. En av de bästa födelsedagarna någonsin just för att det bara var jag och min fina fina mamma.

    Jullan 2015-02-11 12:11:43
    Svara
  • Jag har insett att han jag är tillsammans med är Kärleken i mitt liv. Kärleken med stort K. Jag måste prata ett annat språk med honom, men det gör inget. Ingenting gör något, så länge vi är tillsammans.

    Mymlan 2015-02-11 12:10:41
    Svara
  • När han säger ”jag tror att vi börjar bli kära i varandra.”

    Amanda 2015-02-11 12:08:01
    Svara
  • När vi låg i min säng, jag och den finaste mannen på jorden, och han sade att han är så otroligt lycklig över att jag är hans. Att jag får honom att må bra. Att han älskar mig.

    Linn 2015-02-11 12:06:43
    Svara
  • Finast var på nyårsnatten när jag och mitt livs kärlek gått hem från festen och vi klättrade ut genom fönstret, ut på byggnadsställningingarna på mitt lägenhetshus, ingen granne var hemma och vi såg på fyrverkerierna därifrån och fulla och galna hade vi sex där uppe och allt var som en film

    Annie 2015-02-11 12:03:00
    Svara
  • Efter en hel jäkla höst av att inte kunna rita/hata allt jag gör så släppte det ÄNTLIGEN vid årsskiftet och nu blir allt jag ritar svinbra!!

    Nova 2015-02-11 11:58:36
    Svara
  • ATT VI GJORDE SLUT MED VARANDRA OCH JAG ÄR FUCKING QUEEN.
    2015 <33333333

    - 2015-02-11 11:54:00
    Svara
  • Att se Superbowl i New York och sedan råka träffa några på en bar och åka till Korea Town och inse att man inte kan sjunga kareoke klockan 4 på natten en söndag ens i New York, och då istället få höra att en av dem har kontor på 59e våningen i Empire State Building. Visst, man såg ingenting från fönstret pga dimman, MEN ÄNDÅ! Inte många som befunnit sig på femtionionde våningen i Empire State Building klockan 04:30 på en söndagsnatt/måndagsmorgon. 🙂

    K 2015-02-11 11:46:20
    Svara
  • Efter att ha varit på en klubb i malmös utkant hela natten så satt jag på trottoaren med en halv öl och grät.
    då kom en pojke fram och frågade om jag ville dela en cigg. Då gjorde vi det och pratade inte. Han är min eviga räddare och brydde sig inte ens om att hans vänner hade gått och att solen gick upp. Han fick mitt hjärta den morgonen

    Li 2015-02-11 11:43:34
    Svara
  • I ett hörn av Istedgade stannade han mig i natten och sa med läpparna mot min panna: ”jag älskar dig”.

    hanna 2015-02-11 11:42:08
    Svara
  • när våran nya hund, en gatuhund adopterad från Rumänien, hoppade upp i min säng och la en stor blöt tass på min kind och ville bli kliad på magen. Hon är min nya bästis <3

    amanda 2015-02-11 11:42:03
    Svara
  • När jag och min bästa vän var små, kunde hon ibland ringa mig sent på kvällarna när hon var gömd på toaletten med sina småsyskon för att pappa var arg igen. Då grät vi tillsammans. Idag har hon det lyckligtvis bättre, men en sen natt för några veckor sedan ringde hon mig och var ledsen över en grej. Då grät vi tillsammans.

    Det fina är såklart inte att hon var ledsen, utan att vi fortfarande kan ringa varandra närsomhelst och gråta tillsammans. Hennes smärta har alltid varit min smärta och vice versa. Och det känns lite bättre att vi vet att vi alltid kan dela den med varandra.

    anonym 2015-02-11 11:41:39
    Svara
  • I söndags hade jag den bästa (BÄSTA!) bakisdagen. Sover efter en jäkla massa dans hos en kille som hånglar upp mig mot alla väggar han har i sin lägenhet och vaknar av att han kliar mig på ryggen. Jag plockar ihop mig och cyklar hem till två kompisars lägenhet där vi alla elva kompisar samlats för att vänta på den tolfte som fyller 21. När hon stiger in genom dörren sjunger vi och sen äter vi födelsedagsbrunch och tårta tills matkoman är total. Vi vägrar gå hem, halvsover i en hög i soffan, tittar på gamla ’Vänner’-avsnitt och solen lyser in genom persiennerna hela eftermiddagen.
    ”Nu mår vi”, som min kompis sa.
    På kvällen bytte vi till två andra kompisars lägenhet, exakt 41 sekunder bort, köpte tre sorters chips och såg sista Harry Potter-filmen medan snön föll ner utanför. Vi ses inte längre varje dag eftersom jag bytt utbildning för ett tag men dem är bland de bästa jag vet.

    K 2015-02-11 11:40:37 http://kaaaarin.tumblr.com/
    Svara
  • När jag och min pojkvän var på en rave fest i Amsterdam på nyårsnatten och dansade i tolv timmar tills fötterna värkte men ändå bara inte kunde sluta för att det var en så jävla magisk natt

    Jessica 2015-02-11 11:36:26 http://jessicarex.blogg.se/
    Svara
  • Det var översvämning i Lund häromveckan så jag fick gå värsta omvägen till Centralen i mörkret och snackade om allt och inget med min kompis när jag tittade upp och passerade en kille som gick i motsatt riktning. Har ingen aning om vem han var, men han tittade rakt på mig log det finaste leendet och bara den lilla grejen gjorde hela min dag.

    Jennie 2015-02-11 11:35:42
    Svara
  • Efter julledigheten berättade jag för mina kollegor att jag är gravid. Hade varit så himla orolig och haft så mycket ångest över det innan, att ställa till med besvär och stöka till planeringen för projektet jag jobbar med. Men såklart blev ingen arg eller besviken, de bara så himla glada för min skull, började gråta båda två och var aspepp. Ingen mer ångest, så bra med gulliga kollegor.

    Josefina 2015-02-11 11:35:03
    Svara
  • När han jag tycker väldigt mycket om skickar melankoliska spellistor om olycklig kärlek till mig på spotify. Sen sitter jag där och lyssnar, längtar, känner och drömmer och det känns som om varenda låt handlar om oss.

    Mathilda 2015-02-11 11:34:57
    Svara
  • Det har gått fyra månader sen jag gjorde slut.
    En onsdag skriver han ”Det är lättare att andas nu, jag kommer klara det här”

    E 2015-02-11 11:33:19
    Svara
  • För att vi trotsar stormen och går upp på Älvsborgsbron. För att det blåser jävel och för att jag inte önskar någon annan stans än just där med min hand i hans, hans hand i min – det enda jag egentligen önskar och kräver och vill. För att vi ligger under täcket när han viskar ‘jag tror jag är lite kär i dig’. För att han kysser mig i nacken när jag diskar och för att jag måste dra efter andan när han lämnar köket – ljudligt, och skrattskrika – fast tyst. För att det känns som att jag ska explodera.

    Amanda 2015-02-11 11:32:04 http://www.amandafalkman.se
    Svara
  • När han som jag tycker väldigt mycket om skickar melankoliska spellistor om olycklig kärlek till mig på spotify. Sen sitter jag där och lyssnar, känner, längtar, drömmer och det känns som om varenda låt handlar om oss.

    Mathilda 2015-02-11 11:31:58
    Svara
  • Jag har slutat att drömma mardrömmar och tappar inte längre sjukliga mängder hår varje gång jag drar fingrarna genom håret. Så fint med två tecken på att en börjar må bra igen. Och idag luktar det förresten vår. Bara det liksom.

    L 2015-02-11 11:28:27
    Svara
  • När min pojkvän drömde en mardröm och febrilt letade efter min hand att hålla för ”annars kanske jag flyger iväg”. En sån simpel men fin liten grej.

    linnea 2015-02-11 11:27:58
    Svara
  • I 2014 var jeg så heartbroken at jeg trodde jeg aldri kunne bli glad igjen. Nå er jeg på vei til å falle for en fantastisk fyr som jeg vet liker meg og.

    Silje 2015-02-11 11:27:31
    Svara
  • Att han är där när jag vaknar och där när jag somnar. Att han alltid väcker mig om jag somnar innan honom fast jag blir sur för att det är så viktigt för honom att säga ”godnatt”. Att vi överlevde ett distansår och mitt skitjobb, och nu är resten av våren ett äventyr.

    Isola 2015-02-11 11:26:27
    Svara
  • När jag och mina bästisar svartklubbade i Malmö till åtta på morgonen i lördags. För att sedan efterfesta till lunch och sitta på en solig balkong och tänka att snart kommer våren.

    lisa 2015-02-11 11:24:34
    Svara
  • Vi var ifrån varandra tre hela dygn för första gången på säker ett halvår. När han kom hem igen var det som att tiden stod still. Vi låg i vår säng och bara höll om varandra, sådär krampaktigt som man gör när man är rädd att förlora det viktigaste man har. Han kysste min panna och viskade att det aldrig känts så rätt som nu. Han gör mig till den lyckligaste i världen.

    Elin 2015-02-11 11:22:29
    Svara
  • Jag gjorde mitt livs största misstag i början på förra året och var så nära på att förlora min pojkvän för alltid. Men vi har kämpat och gråtit och skrikit och hånglat.
    I år, ett år senare, sa han till mig en dag att han får inte lika ont när han tänker på det som hände och att han vill att det ska vara vi för alltid. Att vi börjar om och startar en ny historia.
    Som jag har kämpat för att få höra de orden.
    Äkta kärlek existerar nog.

    Karin 2015-02-11 11:19:54
    Svara
  • Noe av det fineste så langt: Å få tilbakemelding fra redaktøren i magasinet, en epost som jeg måtte vente litt med å åpne fordi jeg var så nervøs, hvor det sto at hun ELSKET teksten min. Varm, stolt glede i magen!

    Synne 2015-02-11 11:18:33 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
    Svara
  • Det är en söndag då jag går till kyrkan, för själen är hårt ansatt av stormande känslor och jag letar förtvivlat efter någon slags frid. Under predikan talas om kärlek. Om den underbara kärleken, om hur den inte är abstrakt utan påtaglig i våra handlingar, men jag kan för mitt liv inte förnimma den kärleken.

    Efter att ha tagit emot nattvarden, med den sista klunken vin ännu på tungan, ser jag en ung man, en pojke i ljusblå collagetröja. Han har stannat till på vägen från nattvarden till sin plats i kyrkbänken. Pojken står snett bakom en sittande jämnårig, lutar sig fram mot sin vän och viskar något. Båda ler. Pojken har lagt den ena handen på sin väns axel. Med den andra handen stryker han över vännens kind, en gång, långsamt –

    och i hans rörelser ser jag kärleken.

    Siiri 2015-02-11 11:14:44
    Svara
  • När vi ligger i sängen innan vi ska sova & han håller om mig, viskar o säger att allt han vill uppleva i livet vill han uppleva med mig

    S 2015-02-11 11:10:09
    Svara
  • När jag ringde min styvmamma söndag morgon för att säga att jag hånglade med killen jag bara skulle vara vän med men hon listade ut det samma sekund jag ringde. ”Det visste jag första gången jag såg er tillsammans”. Mammor alltså. <3

    A 2015-02-11 11:09:48
    Svara
  • det finaste jag har varit med om detta året var när jag satt på en strand i thailand bredvid min mammas man och tittade på solnedgången och var så kär i hela livet. fatta lyxen att jag fick en ny vuxen människa som jag älskar så mycket att jag vill ligga mellan honom och min mamma i sängen. det finns ju ett liv efter sorgen, och nu är jag här.

    agnes 2015-02-11 11:09:45
    Svara
  • Vi har träffats i tio månader på dagen och ligger febriga och förkylda i min säng. Han håller om mig hårt och så ligger vi vakna halva natten och pratar om vår drömframtid. Att dela en lägenhet, grilla halloumi på balkongen i vårsolen och köpa en katt som vi döper till Kusken. Är så jävla kär i honom!

    Olga 2015-02-11 11:08:33
    Svara
  • När han med vinterkall näsan mot min hals sa ”Du doftar Berlin” och fick mig att inse att han hade noterat min parfym redan på sommarens resa.

    Ida 2015-02-11 11:02:49
    Svara
  • När jag ständigt blir av med sin vanliga arbetsplats pga knäpp anställning men varje gång jag får komma tillbaka slår hjärtat trippelvolter av att mina gamla kollegor blir glada av att se mig där.

    Nastasja 2015-02-11 11:01:28 http://nastasja.blogg.se
    Svara
  • Att jag och min pojkvän började året med att flytta till hus ihop.

    Carro 2015-02-11 11:01:03
    Svara
  • När vi för första gången fick se vår bebis i min mage. Jag vågade inte titta för jag var så säker på att det inte skulle vara någonting där. Men min man höll mig i handen hela tiden och när den lilla, lilla hoppande bönan visade sig på skärmen viskade han: där är den, där är den person vi kommer älska mest. Resten såg jag genom tårar. Och nu bara vi väntar och väntar tills sommaren ska vara här och vi får pussa på den vi kommer att älska mest.

    Elin 2015-02-11 11:00:26
    Svara
  • att hon låg i min säng i mitt rum i min korridor på min sida av stan. att hon tog av mig mina kläder och jag hennes. att hon naken förmodligen är det finaste jag sett.

    k 2015-02-11 10:58:25
    Svara
  • Han som köper muffins åt mig. Som ger mig sin tjocktröja när han ser att jag fryser. Som håller min hand i baksätet på den där nedsläckta bilen. Som kysser mig fast han haft tandoperation dagen innan och smakar blod. Som viskar att jag är vacker innan han somnar bredvid mig. Som försöker prata svenska fastän det inte är hans modersmål. Som driver mig till vansinne med sitt leende.
    Han, han är det bästa med 2015.

    Matilda 2015-02-11 10:55:48 http://matildasblog.se
    Svara
  • Jag är sällan ledig men på nyårsdagen hade jag och min fästman bokat in soffhäng hela dagen. Det var förbjudet att göra något vettigt eller ens klä på sig riktiga kläder. Och när vi vaknade kl 15 (!) insåg vi att det på klockslaget var exakt 7 månader tills vi ska stå på en brygga och säga ja till varandra. Och sen åt vi pizza och klämde 3 filmer på rad under täcket.

    Lisa 2015-02-11 10:54:37
    Svara
  • Jag har två händelser: en för i år och en från igår.

    #1 Var på besök hemma i Sverige och mötte upp en gammal klasskamrat för första gången på ett år. Pratar plötsligt om allt och det finns inga hemligheter. Hade nästan glömt vår vänskap och så upptäcker jag att jag sitter och berättar saker som jag har svurit att aldrig berätta för fler personer. Tar sista tåget hem och ler av stolthet pga någon annans personliga utveckling, bevis på hur nya miljöer, nya möten kan ge så synliga resultat. Att se hur någon kan bryta sig ut ur en tidigare umgängesroll och göra det så jävla galant. Tack för att detta händer och för att folk hjälper varandra såhär varje dag utan att ens tänka på det.

    #2 Igår gick jag upp en open stage och sjöng. Fick rundgång och kom av mig två gånger, men kan släppa alla prestationskrav där och då. När jag är färdig kommer en pojke fram, helt chockad, och frågar v-a-d jag gör på det där lilla, lilla caféet när jag borde vara ute i världen. Att någon måste upptäcka mig.

    e 2015-02-11 10:53:33
    Svara
  • hade egentligen tänkt hänga kvar i helsingfors och leva storstadsliv ett litet tag till, men så krasch boom bang hade jag och min pojkvän händerna på ett hyreskontrakt på en lägenhet i världens drömmigaste gamla 1800-tals hus på landsbygden. cirka hela studielånet går till att få hyresgarantier och möbler betalda, men det känns det värt då en utan problem ser stjärnorna på himmelen bara man kikar ut från fönstret under molnfria kvällar.

    jag menar, kolla bara detta var mina hoods igår –> https://www.flickr.com/photos/emilianyberg/16308231000

    miilo 2015-02-11 10:51:49 http://miilo.ratata.fi
    Svara
  • När han frågade hur jag verkligen mådde, killade mig på ryggen och höll om mig i en timma. Han visade roliga klipp på youtube och följde mig hem. Jag insåg att han är värd mig.

    Lisa 2015-02-11 10:51:42
    Svara
  • Att min bästabästa kompis har kommit hem från en utbytestermin på andra sidan jordklotet så nu kan vi äntligen dansa, fnittra, dricka vin och spontanringa varandra för att prata om ingenting i flera timmar igen.

    Elin 2015-02-11 10:50:28
    Svara
  • 2015 började praktiskt sett med heartbreak, så det var då ganska fint när man några veckor senare hånglar och kramas med en relativt attraktiv pojke och hade en allmänt bra festlördag med snöbollskrig kl. 2 på natten med ens närmsta vänner här i stan och även bästa vännen från en annan stad som var på besök.

    Denise 2015-02-11 10:42:27
    Svara
  • När han öppnade dörren för drygt en vecka sen och jag kände att jag kommit hem innan vi ens sagt hej för första gången irl. Hade liksom hittat hem till exakt den jag alltid letat efter men aldrig trodde fanns på riktigt.

    Sara 2015-02-11 10:42:10
    Svara
  • Han sa att han älskade mig

    Emma 2015-02-11 10:39:39 http://emma.ell.tumblr.com
    Svara
  • Det finaste i år var att vi fick höra hjärtljuden från vår lilla bebis i magen för första gången. Har ju fortfarande svårt att förstå att det ligger en liten människa där inne. Tänk att våran kärlek har skapat en liten människa!

    Klara 2015-02-11 10:36:46
    Svara
  • att jag och min pojkvän bestämt oss för att skaffa hund.

    Josefin 2015-02-11 10:35:34 http://jsfnklvs.blogspot.com
    Svara
  • Finaste vet jag inte men det som känts mest hittills iallafall: jag var tvungen att säga hejdå till en fin kille som jag har varit förtjust i på ett odefinierbart sätt de senaste månaderna, då han skulle flytta långt bort. När vi stod ute på gatan mitt i natten och skulle säga vårt slutgiltiga hejdå så hade jag gråtit den senaste timmen pga hatar slut. Så jag stod och glodde ner i marken och hulkade. Då sa han ”kolla mig i ögonen”, så jag kollade upp och så höll han mitt huvud mellan sina händer och pussade mig tre gånger på kinderna. Sen gick han och jag stod kvar och grät. Får fortfarande ont i bröstet av att tänka på det. </3

    Ulrika 2015-02-11 10:28:20
    Svara
  • Grejen att veta att skolan ska bjuda oss på valfri resa, till valfritt land på valfri tid. Har då 8000:- som man får prioritera hur man vill. Funderar på drömlandet Japan.

    Emma 2015-02-11 10:27:07
    Svara
  • Att jag äntligen börjat ta tag i mitt liv och gjort de saker jag länge drömt om.

    Ellen 2015-02-11 10:27:06
    Svara
  • Killen jag älskade lämnade mig och jag trodde först att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte. Spenderade en helg vid havet och grät glädjetårar för att jag mår så bra. Det tycker jag är ganska fint.

    Frida 2015-02-11 10:27:05
    Svara
  • Årets finaste ögonblick var när jag var på Stockholms centrum för ätstörningar och blev friskförklarad från min ätstörning efter intensiv behandling på 6 månader. Äntligen frisk, äntligen fri <3

    Jasmine 2015-02-11 10:26:44
    Svara
  • Vi skulle säga hejdå utan att veta när vi skulle ses igen och vi kramades jättehårt och jag mumlade motvilligt att ”nu får du släppa mig” men då kramade han bara ännu hårdare.

    Maria 2015-02-11 10:24:09
    Svara
  • Vi visste redan att vi vill ha varandra och har pratat från och till om att gifta oss så en sen kväll i början av januari bestämde vi oss för att köpa ringar dagen efter. Nu är vi förlovade och i höst ska vi gifta oss.

    Camilla 2015-02-11 10:22:59
    Svara
  • Det finaste som hänt mig hittills i år hände under årets första timmar, när 2015 var alldeles nytt. Jag hade ordnat nyårsfest och i princip alla jag tycker om var där. Det har aldrig hänt förut och kommer nog inte hända igen på länge, speciellt inte nu när vi är utspridda i Örebro, Skåne, Ecuador, San Francisco. Att få dansa mellan min kille och mina två äldsta barndomsvänner och bara ha älskade människor runt sig var man än tittar var så fint att det pirrar i magen bara av minnet.

    Linnéa 2015-02-11 10:21:22 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara
  • 2015 har fått lite av en skitbörjan för min del med brustet hjärta, stress och sjuka. Men en söndag för ett tag sen hängde jag med mitt klassgäng hemma hos en kompis som hade fyllt år, och det var så bara så harmoniskt och avslappnat som jag aldrig trodde det skulle bli med det gänget och vi firade att vi har varit en liten familj i ett år redan. Dessutom låg jag en stund i en fin pojkes knä och han pillade mig i håret.

    Alva 2015-02-11 10:20:17
    Svara
  • När min pappa var ute en kväll och det bara var jag och mamma hemma, och vi för en gångs skull inte knäppte på tv:n utan satt uppkrupna i soffan och pratade om vår knäppa och kloka släkt, och roliga saker som hände när jag var liten men som jag inte minns. Jag tror att jag blev lite ”nykär” i min lilla kloka, hysteriskt roliga och smarta mamma. Jag är så glad att hon finns i mitt liv.

    L 2015-02-11 10:20:04
    Svara
  • Jag pluggar till lärare och gör praktik i en femma. Det roligaste hittills var när eleverna utvärderade min insats och en elev skrev: ”bra jobbat men du kan =) lite mer”. Så nu går jag omkring med ett leende hela dagarna och bara känner att jag har valt världens viktigaste och bästa yrke. Det är glädje.

    Rebecka 2015-02-11 10:18:29
    Svara
  • Jag har mått ganska dåligt i flera år nu, haft depressioner och pratat med flertal olika psykologer osv men av någon anledning så har jag svårt att prata om hur jag mår med folk i min närhet. Den enda jag berättar allt för är min syster. Men när jag träffar min vänner som jag annars berättar allt för, har just depressionerna blivit något jag inte pratar om, kanske för att jag skäms eller för att jag är rädd att dem skulle tycka annorlunda om mig. Vilket såklart känns jobbigt för mig och för dem vill ju veta när jag inte mår bra och finnas där för en.

    Och därför var det så himla fint förra veckan när jag träffade en av mina bästa vänner och vi pratade ut om allt och berättade för varandra om all ångest vi har, ätstörningar, ticks, familjerelationer osv och det kändes så himlahimla fint att få ha ett litet tårkalas med en fin vän.

    J 2015-02-11 10:17:56
    Svara
  • Jag sa till honom att på nyår så kan vi väl vara offentliga, på tolvslaget kan vi väl kyssa varandra inför våra vänner. Från och med då kan det väl vara vi på riktigt.
    Vi hade varit med varandra några månader innan, men då var det mest hemligt och inte så många visste om oss. Jag lämnade ett dåligt förhållande i slutet på sommaren 2014. På tolvslaget lämnade jag det bakom mig och sade till den finare, bättre killen att 2015 så är det bara han och jag som gäller. Nu har jag till och med instagrammat en bild på oss två för att jag är så himla kär fastän jag inte ”är sån” som instagrammar parbilder egentligen.

    Vendy 2015-02-11 10:17:37
    Svara
  • det var några dagar efter jul och vi hade inte setts på två veckor då jag åkte och hälsade på honom i Danmark! Vi låg i hans säng och pussades och höll om varandra så hårt då han jättnervöst viskade ”jag älskar dig” för första gången, och bådas hjärtan dunkade Så himla hårt..

    e 2015-02-11 10:16:40
    Svara
  • Att jag en kväll för tre månader sen skulle på dejt, han var försenad så jag ringde min kompis och sa att det här är minsann den sista dejten jag går på. Tre månader senare sitter jag just nu i hans badkar och igår frågade han om han får kalla mig hans flickvän.

    Sofia 2015-02-11 10:14:39
    Svara
  • Det finaste sker vareviga dag när jag får somna på min sambos pälsiga bröstkorg om kvällarna. Han stryker mig över ryggen och det sista jag hör är ”jag älskar dig”. <3

    Men gällande en specifik händelse: jag tog socionomexamen i januari!!! Yaaay för mig! Inte nog med det så var jag även examenstalare. På 7 minuter max skulle jag sammanfatta min upplevelse och känsla efter 3,5 års studier och kämpande, inför typ 300 pers! Det gick bra, mer än bra. Prefekten grät, applåderna rungade, jag fick pussar, kramar och blommor, och under 2 dygn fick jag sedan så mycket beröm och feedback att jag var gråtfärdig av glädje. 🙂 Det blir helt klart svårt att toppa det!

    Katta 2015-02-11 10:13:32
    Svara
  • Att vakna av att solen skiner in genom fönstret och ta mängder av soliga promenader genom ett vårfint Malmö. <3

    Beatrice 2015-02-11 10:12:35 http://herbariumet.blogg.se
    Svara
  • Ja, alltså. Detta är ju inte riktigt en specifik händelse så, på det sättet att en viss stund eller så skedde. Men något hände lika väl. Förra året i september så tog det slut mellan mig och min pojkvän. Och det gjorde mig lika ledsen som alla blogginlägg och alla låtar och alla böcker säger att man ska bli, i alla fall för ett tag. Någon månad eller två.
    Men redan i oktober påbörjades förbättringen, och det är väl det här som är så underbart att jag nu, 2015, kan se allt så tydligt. Att han inte var den för mig, att allt det han gjort mot mig var fucking bullshit, och att de sakerna han sa, de sakerna han försökte övertyga mig om, de var bara lögner. Under de ca. två åren vi var ihop, så hade jag sådan otrolig dödsångest. Den var värre än någonsin. Något kändes fel, jag fick ingen ordning, ingen plats, inget sammanhang. Och nu, när jag är singel, så märker jag att jag är en helt annan person. Jag svävar igen, slår tillbaka om det gör ont, säger till och kan stå på mina egna ben. Mamma och pappa säger att det är som att prata med en helt annan person, och jag känner det. Jag är en helt ny person. Och att jag, älskade lilla jag, vaknar varje morgon och känner mig lättare och gladare än vad jag någonsin gjorde med honom, det gör att jag blir säkrare på mig själv och ser fram emot 2015 med rosor på kinderna och ett leende på läpparna.

    Sigrid 2015-02-11 10:11:00 http://sigridmariaa.blogg.se
    Svara
  • Jag fick VG på mitt livs första uppsats på universitetet. Så stolt över mig själv.

    emily 2015-02-11 10:09:23 http://hejemily.blogg.se
    Svara
  • Mitt finaste hittills var nog när jag den elfte januari fick flytta till en väns lägenhet efter att ha haft det trassligt. Min vän hittade jag genom denna blogg 2012( tack). Nu börjar livet trassla upp sig till något bättre igen. Allra redan har en lockig person börjat skriva charmiga meddelanden och jag har bokat en resa till Afrika vilket är längre bort än jag någonsin rest förut. Denna vinter( och hela f*king året) ska överlevas och jag ska våga som aldrig förr.

    Hilly 2015-02-11 10:06:20
    Svara
  • Vi låg på hans säng och hade ganska tråkigt. Han kollade på youtube-videos och jag på instagram. Plötsligt, utan någon egentlig anledning, bubblade allt jag tänkt på under en tid över. Jag var så arg och så ledsen och tänkte att okej, nu är det slut. Då lutade han sig fram och placerade sitt ansikte bara millimeter från mitt och tittade med sina blågröna ögon rakt in i mina och sa så genuint en människa bara kan: ”Jag vill inte vara med någon annan person i hela världen än med dig. På riktigt. Jag älskar dig.”

    Hanna 2015-02-11 10:06:04 http://www.fikapauser.blogg.se
    Svara
  • Jag gillar en kille med de finaste ögonen och jag tror han gillar mig tillbaka

    L 2015-02-11 10:05:44
    Svara
  • När jag i fredags hälsade på en vän i Malmö, drack vin i hennes kök snubblade hand i hand till en klubb. Trodde att kvällen skulle bli skit eftersom att jag först blev förföljd av en sliskig snubbe som inte ville ta händerna ifrån mina höfter trots att jag skakat på huvudet och försökt vrida bort kroppen x antal gånger. Tillslut lyckades jag och krockade med skäggprydd kille bakom mig. Jag bad om ursäkt och han frågade om jag var okej varav jag kollade bakom mig, och såg att snubben försvunnit, vände mig om och nickade. Och han frågade om jag ville dansa. Jag minns tydligt (trots dimman som infunnit sig i mitt huvud) att jag tyckte att han var alldeles underbart vacker med sitt rufsiga hår intryckt under en prickig keps, sitt skägg och skjortan med Fanta-motiv. Efter ett tags dansande till Krunegård så tog vi en nypa luft och insåg att vi båda köade till Hellströms Ullevi-konsert i juni, att vi hade samma musiksmak och jag insåg att han inte bara är en del av den fantastiska Vänstern, utan även att han röstade på F! i senaste valet. Kvällen avslutades med en hej då-puss, hans nummer i min telefon och ett löfte om att höras snart igen.
    Vi har sms’at och snapchatat sen dess och jag längtar halvt ihjäl mig tills vi ses nästa gång. <3

    J 2015-02-11 10:05:14
    Svara
  • Att få dela nyårsdagen med min partner, i sängen, med pizza och hångel. Det har jag aldrig varit med om förut!

    Andrea 2015-02-11 10:03:29 http://lowhighlife.blogg.se
    Svara
  • Han sa att jag är den finaste han någonsin har sett. Han frågade om han fick hålla min hand. Han sa att jag är så söt när jag ger honom den där speciella blicken. Han drog mig tätt intill sig och kysste mig. Han är så himla fin och det enda jag kan tänka på är att jag lämnar landet om 3 månader.

    M 2015-02-11 10:03:19
    Svara
  • Mitt finaste hittills i år var i lördags kväll när jag klagade för min partner som bor fem timmar bort om min dödsförkylning. ”Jag kommer upp med glass då”, sa han. ”Haha, right”, sa jag.
    På söndagsmorgonen stod han utanför dörren med 2 paket av min bästaste B&J-sort :3

    Elin 2015-02-11 10:03:18
    Svara
  • När min lillebror som har haft det väldigt tufft efter vår mammas bortgång fick en intervju på Volvo. Jag grät en skvätt och sa ”fattar du att du är värd det!” och han svarade med tillförsikt ”..ja jag kanske är det”

    Viktoria 2015-02-11 10:01:47
    Svara
  • första natten i min pojkväns nya lägenhet. varken el eller internet funkade, men vad gör det när man kan hålla om varandra?

    martina 2015-02-11 10:01:39
    Svara
  • Klockan närmar sig två och det är söndag, en ganska grå typisk januari söndag. Vi ligger kvar i sängen medan det grå ljuset utanför blir allt mörkare.
    Egentligen så känner vi inte alls varandra, inte innan igår. Men nu har mina läppar mött dina så många gånger som det bara kan på mindre än 24 timmar. Vi ligger sådär nära när du säger lite eftertänksamt, ”Du känns som en som man borde vara rädd om.” Och jag inser att det nog är det finaste någon kan säga.

    Jennelie 2015-02-11 09:59:56 http://jenneliebystrom.com
    Svara
  • Jag och mannen jag haft ett icke-förhållande med sedan i höstas låg i min säng och bestämde oss för att vi inte orkade fortsätta mer. Vår bristande kommunikation dödade allt engagemang från min sida och all glädje från hans. Jag vände honom ryggen och lät tårarna rinna utan att ens försöka hejda dem. Han höll om mig och grät halvkvävt ner i min kudde. När den värsta känslostormen lagt sig vände han försiktigt på mig och smekte varsamt mina kinder torra. Resten av natten präglades av en stillhet.

    Morgonen efter agerade vi precis som vanligt. Enda skillnaden var att jag började gråta igen när vi låg med varandra. Än en gång strök han försiktigt bort mina tårar. När vi en knapp timme senare skiljdes åt vid tvärbanan skrattade vi båda åt situationens löje. ”Så då hörs vi inte mer nu?” sa han. ”Nej, vi gör väl inte det”, sa jag. ”Vi får väl se hur det blir med den saken”, flinade han innan han pussade mig hejdå.

    Jag har tänkt oupphörligt på honom ända sedan dess. Jag vet inte om jag vågar ringa. <3

    Andrea 2015-02-11 09:57:15
    Svara
  • När min 5-åriga syster från ingenstans säger att hon älskar mig och skriver mitt namn med bokstäver bak och fram och ett hjärta bredvid. Hon är mitt lilla hjärta.

    Julia 2015-02-11 09:55:30
    Svara
  • När vi klättrade upp på ett tak, såg solen gå upp och delade vår första kyss <3

    Linnea 2015-02-11 09:54:34
    Svara
  • När jag, innan jag ens är färdigutbildad, fick ett måndag-till-fredag-jobb över hela sommaren.

    Elin 2015-02-11 09:53:05
    Svara
  • Min blindtarm opererades bort! Den har varit kroniskt inflammerad och ingen läkare har liksom förstått varför jag blivit sjuk prick varje gång jag skulle gjort något kul. Så nu känner jag en sådan frihetskänsla och tänker att jag kommer att bli en ännu gladare och roligare Matilda. Dessutom var det så fint att få känna all omtanke ifrån familj och vänner när jag blev kvar på sjukhuset med komplikationer, tänk att ha så fina personer i sitt liv.

    Matilda Bredberg 2015-02-11 09:53:03 http://www.tildataddeck.blogg.se
    Svara
  • Finaste som hänt hittills i år var på kursens sittning, som jag anordnat på kursens sista dag. Hela grejen i sig var fin, för det var både tentafirande och hejdå till dem som inte fortsatte. Men finast av allt är när en kursare, framför alla i salen, håller ett tacktal dedikerat till mig. Det kan vara bland det vackraste som hänt mig.

    Charlotte 2015-02-11 09:52:47
    Svara
  • Det finaste som hänt mig under 2015 var när jag och min pojkvän firade att vi hade varit tillsammans i två år och han gav mig ett två sidor långt brev han hade skrivit till mig om saker han tycker om, om mig. Gråter varje gång jag läser det för att det är så fint.

    Bea 2015-02-11 09:52:18
    Svara
  • När min pojkväns lillasyster skrev till mig och sa att det var så fint att ha fått en storasyster när man nyss fyllt sexton år

    Josefine 2015-02-11 09:51:34
    Svara
  • När han i en snapchat skrev ”you’re the prettiest girl I know”. Mina finaste 5 sekunder hittills.

    Elin 2015-02-11 09:49:43
    Svara
  • Åh det måste ju ändå vara när han sa att han inte tycker om att röra människor, men ändå alltid rör min axeln när han vill få min uppmärksamhet.

    greta 2015-02-11 09:48:22
    Svara
  • När jag i måndags vaknade på Sveriges hittills i år varmaste plats med solen i ögonen och sjöng och dansade med mina fina vänner precis hela dagen.

    Elvira 2015-02-11 09:46:10
    Svara
  • när han, efter nästan 6 år utan varandra, (vi var tillsammans i 5 år före det) en kväll i slutet av januari höll mig i sin famn och viskade i mitt öra att han hade saknat mig. sedan höll han om mig hela natten och kysste mig precis där nacken blir till hals.
    vi två.. <3

    vinterfrusen 2015-02-11 09:39:45
    Svara
  • varje gång min pojkvän kysser mig i nacken. det är de finaste stunderna i livet. kram!

    moa 2015-02-11 09:36:41
    Svara
  • varje gång min pojkvän kysser mig i nacken. det är de finaste ögonblicken i livet.
    kram!

    moa 2015-02-11 09:35:12
    Svara
  • Han hade inte pratat med mig på ett halvår. Helt och hållet ignorerat. Men så fick jag världens längsta kram när han var lite full och dagen efter var jag hemma hos honom och nu har jag fått sova hos honom flera gånger sedan dess. Fått höra hans andetag och fått vila min näsa i den där lilla platsen mellan axel och hals. Tänk va, ett halvår utan varandra, men nu vill jag aldrig vara utan honom igen. Och jag tror att han känner samma.

    Julia 2015-02-11 09:33:19 http://julesbjork.blogg.se
    Svara
  • Det finaste som har hänt detta år är du som läser samma kurs som jag på universitetet, du som har ett brustet hjärta och pratar öppet om ditt gamla förhållande med mig. Allt jag vill är att spola tillbaka tiden en tjugo timmar sådär och sitta i ditt knä i den stora lägenheten på hattfesten igen och ha min näsa tre millimeter från din. Jag vill gå ut i natten med dig och hålla i din arm, vill att du ska lägga din arm om mig och prata med mig som att jag var hon.

    Ebba 2015-02-11 09:31:10
    Svara
  • Igår när jag gick ut och bort från människor och hus och kände att nu värmer solen faktiskt på riktigt och se nsatt jag och drack kaffe från min termos och hade utsikt över vattnet.

    Hanna 2015-02-11 09:29:29
    Svara
  • Åh favvoinläggen, älskar att läsa allas kommentarer <3

    Mitt finaste är när jag pratat med min bästis som precis flyttat till usa och genomgår en känslomässig berochdalbana och sen när vi lagt på får ett sms där det står "tack, nu känns det så himla bra igen"

    Li 2015-02-11 09:23:51
    Svara
  • Att killen jag gick hem med för natten försvann på morgonkvisten och kom tillbaka med frukost medans jag låg kvar i sängen och läste tidningen. Som ett litet gift par men bara för 12 timmar.

    Linnéa 2015-02-11 09:16:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!