Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

knäckebröd, lyktstolpar och rymden.


Här kommer en dos komprimerad lycka i form av det finaste som hänt er under 2015 del 2.

♡♡♡♡♡♡♡♡

→ Han berättade morgonen efter att han ätit knäckebröd mitt i natten. För att inte väcka mig hade han suttit med mackan i munnen tills mackan/tuggan blötts upp så att han kunde äta den utan att väcka mig.

→ När jag och min äldste son (18 år!) skrattade så mycket att vi fick lägga oss ner på golvet och tårarna bara rann. Och när vi spelade våra favoritlåtar för varandra en hel lväll och insåg hur lika vår musiksmak är – trots åldersskillnaden.

→ När någon frågade: ”Kommer du att orka?”
Och jag sa ”Ja!” Och menade det.

→ Jag och min favorit hade en vecka ensamma i hans hus då hans familj var bortresta och han låg på soffan och tittade på mig som att jag var det bästa som fanns i hela världen o så sa han ”Du är så vacker” och det var så äkta och viktigt + så knullade vi som djur så klagar inte överhuvudtaget

→ Var på efterfest med personen som är så snygg att jag gick in i en lyktstolpe en gång. Somnade på vägen hem och missade min hållplats. Nådde väl en botten men kunde inte sluta skratta, för inte så längesen kunde jag inte sluta gråta. Somnar 7.30 som om det vore juli fast det var januari.

→ När jag var bergsäker på att hånglet tillhörde natten men fick en sån naturlig kyss på morgonen.

→ jag började träffa en kille som var gemensam kompis till mig och mitt ex. Många tyckte såklart att den idén var supersämst.
Så en dag så låg vi i hans soffa och lyssnade på musik, en Håkanlåt kom på och vi började visksjunga i samma sekund:
”Folk viskar om oss
Säger att vi inte hör ihop
Men bry dig inte om dom
Titta rakt fram
Inte runt om
Se in i mina ögon
Vi kan gå vår egen väg”.
Två veckor senare frågade han chans på mig.

→ När ens storebror hämtar upp en på Arlanda efter en lång utlandsvistelse och börjar gråta när han ser en, säger ”Jag har saknat dig så mycket” fast vi aldrig pratar om känslor.

→ Hängde med mina kompisar och vi diskuterade rymden.
”Du är fan smartare än Google” sa en av dem till mig. Ca världens bästa komplimang ju.

→ Min lille 3-åring och de oändliga varförfrågorna;
”Varför sitter rumpan fast? Varför är tuttorna på magen? Varför är armarna långa?”
Och min tröttpedagogik
”Nej hjärtat, man kan inte alltid få det man vill ha. The Rolling Stones har till och med skrivit en låt om det”.

→ När min kompis kommer se detta här på bloggen och tänka ”men tönt, varför har hon skrivit det?!” (hej Rosie!) så kommer hon tänka att jag sitter och vinkar hej hej. Och så kommer hon le för att detta var så unikt.

→ hon gick fram till mig och sade att hon hade gjort slut med sin kille, så hånglade vi.
nu hånglar vi varje gång vi ses

→ ”Ska in till stan. Vill du följa med?”

.

Translation. Read in google translator about the most fantastic things so far this year composed by some of my readers.

photo source: unknown.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • När han sa att han aldrig hade varit kär i mig, trotts att han sagt att han älskat mig och mitt hjärta bara körde över ett litet gupp på en landsväg istället för att kasta sig över ett stup i bröstkorgen. Det var då jag insåg att min första kärlek var död men att jag var levande i allra högsta grad och jag skulle i allra högsta grad överleva det här.

  Nu, lite mindre än en månad senare, haffade jag världens snyggaste kille på krogen och förstår inte för mitt liv hur jag någonsin kunde tråna efter det andra aset.

  Ida 2015-02-26 22:21:47
  Svara
 • Jag ligger i min säng och han ligger bredvid och jag kan inte sova. Han, som är göteborgare, och jag, som älskar Göteborg fastän jag är stockholmare, ligger bredvid varandra i min säng i Stockholm en natt i februari, fastän vi sågs första gången på en pub i Göteborg redan i augusti och fastän han hade tjej då. Han stryker med fingrarna längs min arm och jag kan inte sova och kommer på mig själv med att upprepa ett citat av Dr Seuss i huvudet: ”You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams.” Och jag inser att jag faktiskt, äntligen upplever den känslan. Efter så många ÅR av längtan. Och jag dör mysdöden, om och om igen. Jag dör mysdöden, som i en fontänorgasm av känslor. Och jag vill aldrig, aldrig somna.

  E 2015-02-26 10:53:56
  Svara
 • I somras när klockan var fem på morgonen och vi var helt ensama i vitabergsparken och hade efterfest med folköl på en filt. Du var den första jag hånglade med efter mitt ex dumpat mig. Vi hånglade till en remix av Markus Krunegårds ”jag är en vampyr” och allt var så jävla fint. Du va så jävla snygg och hade perfekta nyckelben. Vi gick hem till mig och hade sjukt bra sex, efteråt när vi satt på balkongen nakna inlindande i täcken och tog en cigg kom jag på att jag inte tänkt på pojken som krossat mitt hjärta, en enda gång under hela kvällen eller morgonen. Jag hade kommit över dig och hade en pojke som var världsfin inlindad i samma täcke som mig.

  Klara 2015-02-25 13:41:06
  Svara
 • Att hon och jag bara haft ett enda helvetesutbrottsbråk sen hon kom hem i september. Ett enda. Ett enda! Och att jag knappt ens själv fattar vad det betyder med världens vackraste person, när vi brukade ha två om dagen när vi gick i skolan.

  lilla S 2015-02-25 10:15:43 http://fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • Åh massa älsk på de här inläggen!

  Fredrikapåvinden 2015-02-24 20:10:21 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Bölar så fruktansvärt mycket till dessa inlägg. Världens bästa grej, ska spara alla i en liten mapp.

  Rebecka 2015-02-24 17:42:32
  Svara
 • Svar till Dåliga datearen: Egentligen väl inget svar, men var ändå tvungen att kommentera (för jag kommenterar aldrig) och säga att jag vet precis känslan!! Är precis mitt uppe i ett sådant dilemma just nu, med en kille som jag känner mig lite halvt ointresserad av men som är dökär (ahmentyp iaf) i mig. Och de är så jobbigt att såra någon…

  Ah, detta hjälpte väl inte mycket men du är iaf inte ensam och jag väntar spänt på svar från världensbästaSandra! <3

  Agnes 2015-02-24 08:58:16
  Svara
 • Så mycket fint <3333

  ISA 2015-02-24 07:33:37 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • När jag med bortvänt ansikte, lätt svamlande får ur mig ”I like you” och han kramar mig lite hårdare och säger ”I like you too”

  Hanna 2015-02-23 23:21:53
  Svara
 • Åh, vad kul att mitt inlägg kom med. Jag är mamman med 18-årige sonen. Tack för fina kommentarer, Sofia och Matilda. Ja, det är en häftig grej detta att vi verkligen är kompisar. Mamma och son men ändå vanliga vänner, helt tidlöst. <3 Så overkligt att han en gång faktiskt bara var en halvmeter lång. 😉 (Slant visst på tangentbordet i inlägget. Det skulle stå "kväll" förstås.)

  Anna 2015-02-23 22:35:24
  Svara
 • Storebroren som hämtade på arlanda och grät <3 Så vackert.

  Cilla 2015-02-23 22:28:44
  Svara
 • Jag har det rätt så kämpigt just nu. Mycket stress, kaos och annat som gör att jag inte riktigt känner att livet är så pepp just nu. Så fick jag ett sms från min syster där hon skrev ”ville skicka lite kärlek, hur har din dag varit?”
  Det gjorde liksom hela den dagen värd något helt plötsligt.

  Jasmine 2015-02-23 21:57:23
  Svara
 • Åhh Sandra de här inläggen är finast! <3

  Tara 2015-02-23 20:56:44
  Svara
 • så fint att du inkluderar dina läsare så ofta!! med svar på frågor, inlägg som de här, brevvänner osv! heja 🙂

  henrietta 2015-02-23 20:20:20 http://henriettaochjohanna.blogspot.no
  Svara
 • Här är en fundering som du Sandra, eller någon annan, gärna får reflektera kring:
  Under de senaste två åren har jag träffat ett par killar (ej samtidigt) under några månaders tid. Det var de som tog initiativet till att börja träffas och jag var aldrig särskilt intresserad från början men tänkte att ”man vet ju aldrig, jag kanske blir kär?”. Men nej, båda gångerna slutade med att jag förblev ointresserad medan killarna kände mer och tyckte det var tråkigt när jag inte ville ses mer. Den ena blev nästintill arg för att jag inte ”gav oss en chans” enligt honom (fast jo, det gjorde jag). Nu till funderingen: nu är det en annan kille som vill börja träffa mig, men jag känner precis som förut, dvs att jag inte är särskilt intresserad. Och tanken på att ge honom ”förhoppningar” när jag säger att vi kan träffas gör mig besvärad för jag ORKAR INTE såra ännu en kille ifall jag förblir ointresserad även här. Hur mycket ska en lita på magkänslan i dessa fall egentligen?

  Dåliga datearen 2015-02-23 18:44:16
  Svara
 • Jag älskar de här inläggen! De är underbara. Mamman som gråtskrattat med sin son, liksom <3
  Jag slås varje dag över hur proffsig du är, Sandra! Du är Sveriges (och kanske världens) bästa bloggare. Tack för att du väljer att dela med dig av ditt liv. KRAM!!!

  Matilda 2015-02-23 18:33:32
  Svara
 • det är inte bara Rosie som ler 🙂

  ella 2015-02-23 18:07:00
  Svara
 • En timme efter jag äntligen hade vågat gå ner på knä och fria till killen som får hela min värld att vibrera så började jag gråta då min bästa vän första reaktion var, hur kunde du fria där???
  Killen torkade mina tårar och tittade mig in i ögonen och sa ” det var det finaste någon har gjort för mig. Jag är så lycklig”. Då förstod jag att ett perfekt frieri spelar ingen roll, bara jag får vara med honom till mitt sista andetag.

  Johanna 2015-02-23 18:03:34
  Svara
 • Alltså de här inläggen är så fantastiska!! verkligen totalt underbara.

  Kaneli 2015-02-23 18:01:27 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • När vi var ute en lördag på krogen här i småstaden och vi öste på dansgolvet hela kvällen att jag fick 7, 8 eller kanske 9 komplimanger att vi ägde dansgolvet.

  Alicia 2015-02-23 17:55:35 http://tjaalicia.blogspot.se
  Svara
 • Älskar den här stilen av inlägg! Får den gråa vardagen att lysa upp av all fint som finns i världen som man borde ta till vara lite mer.

  Viktoria 2015-02-23 17:21:16
  Svara
 • När jag får smset från min lillasyster ”Jag älskar dig <3 <3 Din lillasyster finns alltid här" samma dag som killen jag älskar lämnat mig

  Julia 2015-02-23 17:19:34
  Svara
 • Mitt finaste på senaste tiden: i morse sjukanmälde jag mig från jobbet, sedan köpte jag frukost på bageriet där jag bor och maratontittade ikapp Downton Abbey. Lämnade inte soffan på hela dan. Har aldrig mått så bra.

  lisa 2015-02-23 16:49:15
  Svara
 • Alltså relaterar så till den sista. Bara två meningar från vem som helst (eller någon Speciell) kan verkligen göra ens dag.

  Madson 2015-02-23 16:48:19 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Åå, att få dödsskratta med sin 18-åring tyckte jag lät så gulligt<3 Jag har inte barn själv, men jag har en lillebror som just fyllt 18 och det är något fint med tonårspojkar som går från att vara lite grumpy och egna till att plötsligt vilja hänga med en igen. Fint.

  Sofia 2015-02-23 16:38:10
  Svara
 • När jag skrev till min lillasyster som är i Åre i 10 veckor och sa att jag älskar henne och hon sedan twittrare om det och sa att jag var bäst i världen. Blev så himla glad!

  Terese 2015-02-23 16:35:43
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!