Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fav music february 2015.

 

Kommer ni ihåg att jag börjat med en ny bloggtradition detta året? Om inte här är påminnelsen:
Jag kommer varje månad göra en spellista med låtarna jag lyssnat mest på under den månaden.  Idag slår vi på stort och publicerar februari. Mycket svenskt blev, och ganska mycket nytt också.
Varsågod:

niotillfem. feb. 2015.

play

Min lista för januari hittar du här.

 .
Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in February.

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] I’ve been enjoying Sandra’s Fav Music February 2015 playlist on […]

  Bifrost Photography | Link Round-Up 2015-03-01 20:47:29 http://bifrostphotography.com/links-01032015/
  Svara
 • Åh!!! Älskar Höjdrädd! Trodde jag nästan var den enda som visste om den

  Mono 2015-02-26 20:50:11
  Svara
 • Ååh, vilket bra tips 😀 Hur gör du för att lägga till spotifylistan så? 🙂

  Sara 2015-02-26 18:46:17 http://sarisvonawesome.wordpress.com
  Svara
 • Finfin lista! Här är min februari-lista om du / någon annan vill ha mer musiktips!

  🙂

  Linnea 2015-02-26 13:00:19
  Svara
 • Sandra, du må sjekka ut Susanne Sundfør sitt siste album! Synes å huska at du har likt henne før. Mine favoritter (så langt) er fade away og delirious 🙂

  Jeanett 2015-02-25 21:14:25
  Svara
 • Hallå Sandra!! Man kan göra undermappar i Spotify! Har för mig du skrev i ditt spotify-inlägg att du önskade att man kunde göra det. Kan inte riktigt förklara hur, men jag var inne i en mapp och skulle göra en ny vanlig mapp via arkiv-fliken, men så råkade det bli en undermapp! Nu vet du det, om du inte visste det innan

  Rebecca 2015-02-25 20:15:46
  Svara
 • Jag funderar lite på en grej som tynger mig, du brukar ge så fina och bra råd så jag försöker väl här. Jag känner nämligen så sjukt mycket prestationsångest inför mitt eget liv. Egentligen är jag nöjd med livet; jag pluggar till mitt drömyrke, bor med min kille i en förstahandslägenhet, har fina vänner, en bra familj, allmänt liksom… har det bra. Men så ser jag kompisar som är ute i världen och reser, eller bloggare som går på massa events etc hela tiden. Jag är 21 och har liksom gjort ganska mycket festande, har rest så lagom mycket som jag vill och haft råd med (jag VILL inte ens backpacka i Asien, ändå får jag ångest över att jag inte gör det bara för att alla andra gör det) och just nu känner jag mig bara… nöjd, med livet som det är. Ändå har jag liksom konstant små-ångest för att jag känner att min definition av ett bra liv är så jävla tråkig jämfört med andras. Som att jag är en världstråkig människa. Vad ska jag göra liksom? Kan ju inte göra saker jag inte vill bara för att, jag vill ju hitta lugnet och glädjen i MITT liv här och nu. Så knäppt och så jobbigt på samma gång, hoppas du har något bra råd att komma med. Kram och tack för finaste bloggen

  Sofia 2015-02-25 19:30:46
  Svara
 • Du kan då!

  Kram
  /Nico

  Den döda källaren 2015-02-25 17:44:04
  Svara
 • åh älskar den här idén!! så himla bra att få massa nya låttips!

  hedvig 2015-02-25 16:30:59 http://hedvighedvig.devote.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!