Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. sagostund.

stockholm.

Nu börjar det bli ont om bilder i mitt arkiv på bara mig och Michelle, så denna vecka får även Sebastian pryda podd-inlägget!
I detta avsnitt har vi sagostund för att Michelle låg hemma och var sjuk. Vi läser ur böcker vi tycker om, Michelle berättar fabler för mig och annat mysigt. Ett av mina favoritavsnitt från oss tycker jag. Det borde finnas en sagostunds-podd så man bara kan gå runt på gatan och mysa omkring varenda vecka.
Lyssna och prenumerera på vår podd i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren:

.

Translation. Today you can listen to podcast no. 39 with me and Michelle (in Swedish), where we read stories to each other.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • nu kanske jag tar det här lite för seriöst, men jag kan inte låta bli att irritera mig på michelles tro att människan inte kan förändras, som hon sagt i kanske två poddar nu. skulle hon kunna förklara det lite mer? i mina öron låter det bara som ett billigt sätt att försvara att man gör fel, för att ”man bara är sådan” – inte långt ifrån att säga ”boys will be boys” och liknande alltså. såklart människor kan förändras!

  julia 2015-03-04 10:54:54 http://book.ratata.fi
  Svara
 • Så fint avsnitt! Fällde faktiskt en liten tår, kanske flera, när du läste Knyttet. Kunde den boken nästan utantill när jag var liten, och just den där delen kommer jag ihåg så bra.
  Men till min fasa upptäckte jag att ni glömde tacka Mauro?!?! HJÄLP VAD SKA SKE NU

  Maria 2015-03-02 19:56:36
  Svara
 • Det råkar vara såhär att Jonas Karlsson som ni pratar om är min pappa så jag visade det här för honom och han tyckte att det var väldigt roligt att ni hade med den och att du läste bra 🙂

  Julia 2015-03-01 21:04:03 http://www.nouw.com/ointressantblogg
  Svara
 • Ja Sandra, du är så bra på att läsa! Man går ju nästan vilse…

  saga aurora 2015-02-28 17:46:16 http://weheartit.com/sagaurora
  Svara
 • hahahhaaha alltså gravidfrågan? MÄNNISKOR ändå :’-)

  elsa c.c. 2015-02-27 11:23:51 http://elsacharlottachristina.blogg.se
  Svara
 • bäst podden hittills! jag diskade mig igenom hela avsnittet och var så himla impad över hur fint du läser! waoowoaaow!

  Jenny 2015-02-27 08:31:21
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har precis börjat läsa din blogg och den är så bra !! Iallafall, jag har en fråga. Vilka affärer handlar du dina kläder på mest? Handlar du mycket second hand, vilka vintage/second hand affärer rekomenderar du isf?

  Hedvig 2015-02-26 19:44:50
  Svara
 • Hurra! dette podd-avsnittet var så fint! Synes dere skal gjøre flere podder med litteratur-tematikk 🙂 Dere leser/forteller så bra begge to. Dette gav veldig mersmak altså!!

  Vilde 2015-02-26 19:20:33
  Svara
 • Sandra! Du har svarat på säkert tusen liknande kommentarer någongång, men iallafall: Via bekantas bekantas bekanta har jag hittat en kille på instagram jag tycker är supersnygg. Inte sådär ”gud vad snygg han är” utan sådär ”gud vi skulle passa bra ihop”-snygg. Efter två veckor vågade jag skicka en följförfrågan som han accepterade och dessutom började följa mig tillbaka. Och nu då? Jag går ju bara omkring och tänker på honom. En sådär galen crush du vet. Vi rör oss i halvt samma kretsar, är jämngamla och skall börja studera på samma universitet nästa höst. (Vet alldeles för mycket) Men asså om jag ser honom ute på klubben, ska jag typ bara ”tja det är jag som börja följa dig på instagram men vi känner inte varandra”. Jag är van vid att bli jagad av killar och inte tvärtom. OCH vad gör jag om jag inte träffar honom på klubben? Bara låter det va?

  Chloë 2015-02-26 19:08:19
  Svara
 • tusen tack för detta avsnittet. behövde det verkligen imorse när jag, efter knapp någon sömn alls, gick upp och var så trött att jag bara ville gråta. det gjorde allting mycket finare och min dag blev bra till sist.

  Linda 2015-02-26 18:39:53 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • åh! så himla passande då jag ligger hemma sjuk med feber och förkylning 🙂 nu ska jag göra en kopp te och lyssna på er sagostund!

  martina 2015-02-26 13:42:55
  Svara
 • En liten rysning gick över ryggen när du sa att du skulle läsa ”Vem ska trösta knyttet” och jag kastades tillbaka till mitt internat-rum på gymnasiet där precis just den delen du läste satt uppklistrad på väggen. En liten lapp med min ordentligaste handstil, som jag försökte få lika fin som texten. Superfin podd!

  Julia 2015-02-26 13:15:38
  Svara
 • Fantastisk bra podd! Denne må dere gjerne lage en til av, ja til flere sagor! 🙂

  Cecilie 2015-02-26 12:40:44 http://www.madebycecilie.com
  Svara
 • Kom på en grej. Vore det inte nice om det fanns en funktion på bloggen där man kunde slumpa fram gamla inlägg? 🙂

  kaykaysorbet 2015-02-26 12:28:56
  Svara
 • Bästa poddavsnittet någonsin! <33

  TIDSTJUVEN 2015-02-26 12:17:51 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • Bästa Sandra, alarmerande fråga! Vilket level på twodots är du på? Tänker alltid på dig när jag spelar och undrar om du kommit förbi det fruktansvärt svåra level jag då är på eller om allt hopp är ute. Kram och tack för allt fint!

  Alva 2015-02-26 11:51:43
  Svara
 • Nej gud Sandra, så FRUKTANSVÄRT BRA pod. Er bästa någonsin, lätt. Vill att du ska läsa hela novellen som du började på i avsnittet!

  Clara 2015-02-26 11:17:13
  Svara
 • när får man veta vilka som vann biljtetter till Susanne Sundfor?

  sofia 2015-02-26 11:04:22
  Svara
 • Tror även Lotta Engberg gillade bilden på prinsen med två, känns som hennes mindset… Non stop…

  Gulligt två 2015-02-26 10:28:40
  Svara
 • Hei Sandra! Jeg har sendt mail angående når du kommer til Trondheim neste uke, med spørsmål om du hadde hatt tid til et intervju, vet ikke om du har sett det? Mulig det har havnet som søppelpost? Hadde vært veldig fint med et svar i alle fall 🙂

  Maria 2015-02-26 10:00:01
  Svara
 • Åhh va mysigt! Har precis flyttat hemifrån o ligger däckad i halsfluss o tycker synd om mig själv, äter smoothies o soppor o halstabletter som inte hjälper. Den här podden va de bästa o mysigaste som hänt på flera dar! Tack!

  camilla 2015-02-26 08:34:54
  Svara
 • Vad mysigt, det ska jag lyssna på när jag traskar hem efter jobbet. Sagostund är grejen.

  När sagor ändå är på tapeten kan jag ju vara lite fräck och tipsa om en egen. En kort berättelse på 19 anteckningar (gratis förstås!). Finns på http://www.ensamhjarta.se/

  Sanna 2015-02-26 08:02:50 http://ensamhjarta.se
  Svara
 • Åh. Den podden vill jag göra.

  Hilda 2015-02-26 07:30:24
  Svara
 • Vad gulligt, ni drar en prins Daniel… Den bilden var tydligen uppskattad av farbror Christer…

  Gulligt 2015-02-26 07:09:18
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!