Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

meow.

cat
Igår var jag bjuden på maskerad med sminktema. Jag sminkade mig således som en katt.

cat
Ett par öron åkte på också.

cat
Nina hade köpt klisterpärlor på Buttericks så de fick agera morrhårsprickar. Sedan en nos och lite morrhår med svart eyeliner. Satte två små pärlor vid ögat också.

cat
Öronen är några år gamla, jag minns inte riktigt från var. Men har sett att liknande finns på ebay, asos och glitter.

cat

En ganska enkel sminkning, men gick ju ändå inte att undgå att jag var katt. Ni ska få se vissa av de andras sedan, så himla knäppa. Tröjan är från Monki om någon undrar. Nu måste jag lägga på höll jag på att skriva, men sluta blogga i varje fall. Ska iväg och äta brunch!
puss.
.

Translation. Yesterday I was invited to a make-up costume party and I went as a cat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Svar till E:
  Jag har en liknande situation i mitt förhållande men jag är den som är på andra sidan. Jag älskar min pojkvän som människa men känner mig inte kär längre och är inte särskilt sexuellt attraherad. Jag har försökt att bli det igen på alla möjliga sätt och även försökt att ha ett fungerande sexliv fast jag inte känner mig attraherad, bara för att vara snäll. Kan väl säga att det inte är någon hit att ha sex för att vara snäll. Det gör väl ondare om man är tjej som har sex mot sin vilja men jag har svårt att tro att det är något att hurra för om man är kille heller. Jag tror inte man kan göra så mycket om man inte länge känner attraktion, tyvärr. Antingen är det över (eller på väg ditåt) eller så väljer man att ha en parrelation utan sex (eller med väldigt lite sex).

  Lycka till vad du än väljer. <3

  Elina 2015-03-03 20:30:26
  Svara
 • Har hört att endel kan förväxla svartsjuka och sex med känslor. Därav låta ett destruktivt beteende fortgå. Bara för att hindra en fd-partner att gå vidare. För att personen själv ser sitt egenvärde i sex och bekräftelse. Vad tror du man kan göra för att komma vidare Sandra? Har sett kommentarer här som jag förstått har sådan problematik… Att känslor blir inbillning så fort sex är på tapeten. Jag har själv mött flera sådana män. De agerade just så, man var mest intressant när man hade en ny på gång. Annars blev man behandlad som skit, det skulle gråtas. – Jag är så liten och skör stackars mig!

  Bara som de ville förbjuda en från att gå vidare. Men samtidigt hade de inte äkta känslor. Utan bara egoism, svartsjuka och identitetskris.

  Man blev bara som mest spännande om just en annan visade tycke, känslor och attraktion för en. Man kunde råka ut för allt från förolämpningar till trakasserier för att svartsjukan blev så stor. Även att en är bög idag då yppade sig detta.
  Jag tycker det är sorgligt. Ska man behöva införa lagar när det kommer till respekt ang avslut i relationer. Lag gällande att inte gå vidare efter ett slut: paragraf 1. Det är inte på någotvis godkänt att efter tydlig slut och bestämmelse inte gå ut ur relationen. Det är totalt förbjudet att tvinga sig kvar. Det är förbjudet att utöva trakassering och misshandel i hämndsyfte om uppbrottet inte är önskvärt från båda.

  Ska det behöva vara så? Tänker på de två männen som jag fått stå ut med år efter år som hasat efter och gett en mer och mer ångest. Alla dessa kvinnor som gör samma sak mot en man de vägrar släppa. Skadekontrollen är alltid totalt gränslös.

  Vad ska krävas för att få ett avslut på en destruktiv relation som skadar en. Hur tar man bort ett ex så de accepterar och går vidare? Hur skyddar man sig från svartsjuka? Hur förklara man för ett ex som inte älskar en eller är kär i en att allt hens beteende är består just i inbillning av svartsjuka som handlar om makt och sexuell makt inget mer än makt och KONTROLL.

  B 2015-03-02 10:09:46
  Svara
 • Han dumpade mig igår morse, via sms. Mannen som jag har haft en strulig från&till relation med i över 1 år, men det finns ingen annan för mig. Han är inte kär och har aldrig varit säger han. Jag går sönder. Det som hör till saken är att jag är 25 snart och har aldrig ens legat med någon som är kär i mig.. att då få höra ”Jag kan inte tvinga mig att bli kär i dig” känns så vidrigt jävla hårt och jag har en magkänsla som säger att det alltid kommer vara så här. Så här har det varit i 10 år med upprepande/liknande historier. Vet inte ens om jag tror på kärlek längre (eller åtminstone att den finns tillgänglig för mig) Kan jag rädda det här? Jag vill bara ha honom. Dessutom har jag börjat röka igen och ingen vet något om det här än (vill liksom dra ut på det ifall att han ändrar sig, typ.)

  Världens finaste Sandra, jag behöver råd.
  Puss

  frida 2015-03-02 07:48:56
  Svara
 • Vad gör man när ens pojkvään säger att han inte är kär i mig längre, men fortfarande älskar mig över allt annat. Han berättade igår att han inte känner så mycket sexuellt längre och det krossade verkligen mitt hjärta. Har gråtit hela natten och nu känner jag mig så förvirrad. Tror du att han kan bli kär i mig igen?

  E 2015-03-02 06:38:51
  Svara
 • Så fin!
  Förresten Sandra, jag åker snart till Tokyo. Några roliga tips?
  Kram

  Jonna 2015-03-01 22:43:03
  Svara
 • du ser ju ut som prick din vita kattröja! :))

  Vicky 2015-03-01 20:14:54 http://vickys.se/
  Svara
 • Åh vilken tjusig katt 😀

  Maria 2015-03-01 19:24:52 http://dreamsof.se/
  Svara
 • Såå fin! 🙂

  Linda 2015-03-01 19:05:55
  Svara
 • Coolaste katten i stan! mer maskerad åt folket!!

  ISA 2015-03-01 18:38:34 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Superfin färg på läppstiftet. Vad är det för något???

  A. 2015-03-01 18:16:45
  Svara
 • Hej, finaste Sandra och grattis till din pocket!!!
  Du ger mig så mycket inspiration så jag vill ge lite tillbaka <3 <3
  Här är mina bästa instagramkonton:
  sandrabeijer (hehehe)
  arvidabystrom
  hejblekk
  accidentalvagina
  burkmat
  elviramodesty
  megryan4ever
  pronomhen
  ebbasylvan
  jenna_coverly
  tracylewisart

  Blev ganska många men hoppas hoppas att du tycker om dem!
  PS kan inte du göra en instragram-tips-inlägg någon dag?
  puss puss puss

  Emma 2015-03-01 18:13:28
  Svara
 • you look adorable!

  danielle 2015-03-01 17:32:09 http://shadesofdanielle.blogspot.com
  Svara
 • Era fester har alltid de bästa teman 🙂

  Kaneli 2015-03-01 17:23:49 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • I loved the pearl details on your cheeks, how cute!

  Rosa 2015-03-01 16:47:19 http://www.rosemarynotes.com
  Svara
 • You look so very sweet!

  Daisy 2015-03-01 16:43:59 http://www.prettygreentea.com
  Svara
 • åh vad sugen jag blev på att gå på maskerad nu!

  Linda 2015-03-01 15:44:40 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Älskar din minimalistiska version av katt. Superläckert, ju! Det är nästan så att man vill gå runt så till vardags. 🙂

  Carin 2015-03-01 15:43:40 http://www.tantcarinshorna.wordpress.com
  Svara
 • så himlans fina öron!

  Lilla P 2015-03-01 14:20:50 http://lillap.devote.se
  Svara
 • så fint:)

  Joanna- Journalist och föreläsare med Autism 2015-03-01 13:53:50 http://domkallarmighannes.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!