Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. när man blir ett gammalt skrutt.

sailor party

Idag vare ny podd med mig och Michelle igen! Här står vi som 23-åriga matroser, men det gör vi inte längre. Åren går och det är vad just denna podd handlar om. Eller kanske framförallt handlar den om vad som ska hända sen, när man blir ett gammalt skrutt. Vi gör upp planer och förutspår framtiden och lite annat.
Lyssna och prenumerera på vår podd i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren:

Translation. Today you can listen to podcast no. 40 with me and Michelle (in Swedish). About all the things we wanna do when we get old.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Till fröken coco sohl: Tea tree face mask från The Body Shop!!!!!! Alla som inte har den springer och köper den ögonaböj tycker jag! Kostar bara 100 kr för en stor burk. (Finns i miniförpackning om man vill testa innan man slår till, 25 spänn tror jag den lilla kostar). Och behöver man en återfuktande efter den så är Thirstymud från GlamGlow bra, finns just nu i ministorlekar för 150 kronor på kicks ifall man inte vill lägga 400 spänn på en ansiktsmask.

  H. 2015-03-07 11:38:30
  Svara
 • Vad heter låten ni spelade i slutet? Så fin.

  Saga Aurora 2015-03-06 21:57:13 http://weheartit.com/sagaurora
  Svara
 • Blir nyfiken på vilka ansiktsmasker du använder : ) Har du några tips?

  Fröken Cocco Sohl 2015-03-06 11:28:04 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Jag tycker jättemycket om er podd! Höjdpunkten med torsdagar!
  Får man ha ett önskemål om ämne? Mitt är iallafall att ni pratar om att vara typ 18-19-20-21-22 och vara vilsen. Jag vet att ni har pratat om era 20 någonting, men kanske kan ni kan prata mer om drömmar/utbildning/yrke/flytta hemifrån. De där stora stegen från att vara tonåring/ungdom till att bli ‘vuxen’ och att hitta sig själv och vad man ska göra. Är själv i den åldern och är lite lost hehe 🙂

  M 2015-03-06 10:54:34
  Svara
 • gör en håkan-pod. vilka låtar har ni ont i hjärtat till, vart sker den utopiska lyckan, när föll ni för honom, finaste textrader osvosvosv? kör!

  en sån som dig 2015-03-05 23:04:58
  Svara
 • Härligt avsnitt! Men vill bara göra en liten rättelse, medelåldern för förstföderskor är inte 38 i Stockholm, den är 31,4. OBS säger inte detta för att deppa, men rätt ska vara rätt…

  Källa http://www.stockholm.se/OmStockholm/Fakta-och-kartor/

  Malin 2015-03-05 20:23:31
  Svara
 • Men hur gammal känner JAG mig nu då, när jag ser era bilder? Jag tänkte att matrosbilden, den är ju bara ett par år gammal, max! Men icke då. Tydligen. Har följt dig så himla länge nu så allt liksom flyter ihop.

  Tove 2015-03-05 17:29:00 http://chipsochchokladbloggen.blogg.se
  Svara
 • Heter det en eller ett skrutt? Eller kan man säga båda? Helt förvirrad nu :s hehe

  Ida 2015-03-05 17:25:35
  Svara
 • Hej Sandra eller någon som vet! Jag har ett problem. Jag har en kompis i min klass som jag rätt snabbt blev jättebra kompis med. Hon är allt en drömkompis är: Snäll, rolig, hjälpsam, ställer upp i alla lägen t.o.m ifall någon beter sig dåligt mot en (där många skulle vika undan), dans+öl-vänlig, tycker också det är lika megakul med vackra män osv. Men! Det finns ett problem som ändå är ett rätt stort problem. Hon är mytoman, på riktigt liksom. Det kan var om allt möjligt, och ibland hög frekvens om helt otroliga dramatiska ting som knappt händer någon. Och varje gång hon berättar någon lögn så märker jag det direkt! Vad som är sant och inte. Vet inte vad jag ska göra för vill ju inte lämna henne heller. Har en gång försökt ta upp det i form velande, mumlande och tillslut ”… ibland känns det som allt du säger inte är sant…” var på hon svarade något oklart mumlande ”mm aah jag vet” men ändå forsätter med mytomanin. En annan nära vän till oss har t.o.m sagt till henne att hon borde söka hjälp! Och allt fler i klassen börjar märka. Nu har vi varit ifrån varandra ett bra tag p.g.a praktik och jag har väl tagit lite avstånd, men vill egentligen hänga med henne och tänker att kaaanske kanske har hon slutat? För om man bortser från det här är hon världens bästa. Vet inte vad jag ska göra, hur gör man egentligen?

  Studenten 2015-03-05 15:23:37
  Svara
 • Känner igen mig massvis med Michelles situation i Kenya… Jag var i Uganda 6 månader för några år sen som 29-åring och fick frågor hela tiden om ”hur många barn har du” och ”vad gör din man?” etc. Himla drygt att förklara hela tiden att man inte behöver vara gift och ha barn i Sverige.. Kulturskillnad som tusan. Jag är nu 32, bor i gbg och inga av mina nära vänner ar barn eller ens planerar för eller är säkra på att de vill ha barn.. Skön att slippa den stressen, många verkar ju känna barnstress för att de omger sig av människor där alla har barn..

  nora 2015-03-05 13:20:01
  Svara
 • Bästa podd-avsnittet ni gjort! Älskade det! Vill typ lyssna igen.

  Jessica 2015-03-05 12:51:47
  Svara
 • Skitbra podd ni har! Apropå ämnet så blev jag så provocerad av detta: http://nyheter24.se/modette/livsstil/791246-25-misstag-alla-maste-gora-innan-man-fyller-25-ar
  Varför får man inte bara leva som man vill även efter att man fyllt 25?? Och tänk om man av olika omständigheter inte hunnit göra de där sakerna innan och kanske gör dem när man är 45 istället?

  Melwa 2015-03-05 12:18:32
  Svara
 • När jag känner mig som en gammal skrutt så ger du mig alltid hopp, man behöver liksom inte bli gammal och tråkig <3

  Cornelia 2015-03-05 11:29:07
  Svara
 • Hej bästa Sandra! Jag undrar hur det kommer sig att när du och Michelle berättar massa saker om er själva i podden, att ni aldrig verkar veta det om varandra innan? Är det så att ni fuskar lite ibland och låtsas att inte veta om? Jag menar, ni har ju känt varandra x antal år och känns så himla underligt att ni inte tycks veta vissa grejer om varandra. Men älskar eran pod hur som helst. Sitter jämt och fnissar och SÅN myskänsla på den.

  Ellen 2015-03-05 11:01:45 http://www.elaq.webblogg.se
  Svara
 • Hej! Tack för mycket bra blogg! Vill dela med mig av bästa dokumentärfilmstipset: bikes vs. Cars! Den har premiär imorgon 6/3. Du kan se den på bio rio, Victoria, Zita folkets bio, tellus. På fb kan du läsa mer https://www.facebook.com/events/810067679065080/
  Snälla snälla gå och se denna. Sååååå viktig film som alla borde se! Ha en fin torsdag! Kram Cissi

  Cecilia 2015-03-05 10:29:03
  Svara
 • åh hur kunde jag missa att det var onsdag igår!?? ska lyssna pronto!!

  ISA 2015-03-05 09:46:37 http://isabyl.devote.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!