Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

thursday night.

thursday.

Såhär såg jag ut i torsdagskväll när jag var på välgörenhetsmiddag för FN:s flyktingorgan UNCHR och deras arbete i Irak.
Viktiga grejer helt enkelt. Middagen var spektakulär på alla sätt och vis, ni ska få se bilder sedan!

thursday.

Jag hade på mig en kjol från Forever21 och en ny baseball-tröja som jag fick av Elin som har det strålande klädmärket Awesome Things. <– in och kolla.
Min finaste magtröja just nu! Hoppas ni har en bra lördag.

.

Translation. Thursday evenings clothing. Cropped top from Awesome things, skirt from Forever21.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • SJUKT snyggt!!

  Alexandra 2015-03-23 13:45:01 http://alexandramabon.com
  Svara
 • […] Duschade, bytte om och tog en dagens outfit. […]

  balkonghäng, vårsol och välgörenhetsmiddag. | Niotillfem 2015-03-09 08:36:34 http://rodeo.net/niotillfem/2015/03/balkonghang-varsol-och-valgorenhetsmiddag/
  Svara
 • Wow vad snygg du är och vilken snygg outfit du hade 🙂

  Netti 2015-03-08 21:01:19 http://starby.devote.se
  Svara
 • JA! Första-mötes-historier-inlägg! please!!!! hade varit så fint!!! och inspirerande kanske!!! Snälla Sandra!!!!!!!

  läääsare 2015-03-08 19:19:41
  Svara
 • Hej världens bästa superdupersandra! Vill bara igen berätta HUR HIMLA BRA menspodden är! Fick min pojkvän att lyssna på den och förstå att SÅHÄR ÄR DET. Han blev som en upplyst haha. Plus att han dessutom börjat lyssna på er podd och läsa din blogg:) we love you PUSS

  C 2015-03-08 12:40:18
  Svara
 • Hej Sandra! Jag vet inte om du redan gjort en lista på böcker man absolut måste läsa innan man dör. Eller en sån lista ändras ju hela tiden. Skulle inte du kunna göra en lista oavsett? Det hade varit perfekt inför sommaren, har verkligen ingen aning om vilka böcker jag ska läsa på semestern?!

  Dessa böcker tycker jag att man ska läsa innan man dör:
  Khaled Hosseinis samtliga (främst Tusen strålande solar och Och bergen svarade), Alkemisten, Sputnikälskling, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Nu kom jag inte på några fler, och troligtvis borde jag fortsätta jobba…

  Niki 2015-03-08 11:13:52
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag kom på en sak när jag läste om de finaste sakerna som hänt folk (love those inlägg). VART träffar folk dessa fina människor som de hånglar/ligger/blir eller är ihop med? Alltså från första början? Tinder är ju superstort just nu och jag har absolut 0 emot det, men jag tror också en missar fina personer för att en går ju baaara på utseendet och får inte chansen att höra denne prata,skratta och le. Samtidigt känner jag att tinder is my only hope för har knappt tid eller råd att gå ut, finns inga hångelkandidater på min jobbplats osv.

  Så min poäng är att jag cravar lite ”såhär träffades vi”-historier från folk som läser din babeiga blogg. Typ som ”finaste som hänt mig”-inlägget då, fast gulliga (eller ogulliga, vad vet jag) förstamöteshistorier. Hade tyckt det var ett superkul inlägg att läsa!<3

  Kram!

  Michelle 2015-03-08 09:22:00
  Svara
 • men jaaa, tröjan e fab

  vicky 2015-03-08 06:57:41 http://vickys.se/
  Svara
 • Jag har ALDRIG kommenterat innan, men du är fan världens finaste människa. Älskar hur du inte ser ut och beter dig som ”majoriteten” av nutidens kvinnor. Det låter så fel, men du är min förbild. Hur du är dig själv och bara är så jävla snygg. Vad är bättre än det i skillnad från att pusha upp bröst i bh:ar som är gjorda för att attrahera män och att låtsas vara dum i huvudet? Hoppas att du tar åt dig av denna kommentar, för jag fan älskar dig. Ytligt då såklart eftersom att jag inte känner dig. Men du verkar så jävla bra.

  Josephine 2015-03-08 02:34:22
  Svara
 • Hej Sandra! Tack för favvo-blogg.
  Jag behöver akut råd. Det har snurrat så i mitt huvud på sistone, och jag behöver få råd av någon som inte är en vän. För det här är tankar jag knappt vågar erkänna för mig själv. Jag har världens bästa pojkvän. Han är urgullig, snäll och bara bäst. Jag har liksom planerat en framtid för oss. Men.. Senaste tiden har jag liksom känt en svacka, jag blir lätt irriterad, vill gosa istället för att ha sex, och tänker nästan på honom mer som vän än POJKvän. I förra veckan tog jag en öl tillsammans med kompisar + kompisars kompisar, och pratade en del med en supergullig kille. Efter den kvällen kunde jag inte riktigt släppa denna killen, och det grämde mig så.. I dag fick jag veta av en kompis att den här killen hade pratat om mig efteråt och tycke jag var supersöt, och känslan när hon sa det till mig var liksom läskig. Det pirrade i magen.
  På ett sätt vill jag bara glömma att den här killen ens existerar, och hoppas att det bara är en liten svacka med min pojkvän. Samtidigt kan jag inte sluta tänka och hoppas på att ”råka stöta på” den här andra killen, och sådana där andra helt jätteförbjuda tankar.. Vad ska jag göra? Kommer det gå över? Har jag slutat vara kär i min kille? Kan kärlekskänslorna komma tillbaka? Jag blir galen. Vågar heller inte berätta för någon hur jag tänker, känns liksom som allt blir på riktigt då..

  M 2015-03-07 23:41:45
  Svara
 • Sandra, kan inte du skriva/länka något om ångest, sviktande självkänsla och allt därtill? Hade varit guld.

  L 2015-03-07 23:05:12
  Svara
 • Så snyggt. Måste tipsa dottern.

  Härlig blogg!

  Anna 2015-03-07 22:49:19 http://6barnunder7.se/
  Svara
 • Sandra! Måste tipsa ett instragramkonto som är som gjort för dig; hotdudesreading ENJOY!

  Louise 2015-03-07 20:28:46
  Svara
 • K: Schitzofreni och dissociativ identitetsstörning har anknytning till varandra vad jag läst. Antar att om man har dissociativ identitetsstörning att man även har schitzofreni drag osv. Antar att det är personligt och kan variera, men just den där grejen med kontroll, verklighetsflykt och skapa alteregon är något jag noterat, också något som personerna själva inte verkar medvetna om eller kan sluta upp med…
  Verkar har ett behov av att försöka kontrollera andras liv och tankar kanske för de själva tror att de är kontrollerade själsmässigt?

  Fråga 2015-03-07 19:49:36
  Svara
 • Vilken otroligt fin och grön hörna du står i! Ville bara säga det.

  Johanna Retrolover 2015-03-07 19:29:34 http://www.retrolover.se
  Svara
 • åh det är ju en baseball! så fin!

  ISA 2015-03-07 18:34:08 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • så fint hår! hur gör du så det blir sådär vågigt längst ner?

  Frida 2015-03-07 18:24:46
  Svara
 • Den där kjolen är SÅ fin!
  Kram hej!

  Hey Emelie 2015-03-07 17:51:29 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • @Fråga: skizofreni handler IKKE om at have multiple/ flere personligheder eller at tro, man er en anden. Det er en anden lidelse, som er en personlighedsforstyrrelse, der har de symptomer. Just so you know.
  Jeg kan godt forstå, at det er skræmmende alligevel med venner, som ikke er psykisk raske. Det har jeg oplevet.
  Men mange misforstår, hvad skizofreni er. Og jeg synes, det er synd for dem, som lider af skizofreni, at der spredes forvirring om deres lidelse, som kan være svær nok at håndtere i forvejen uden flere misforståelser fra andre mennesker. Håber du forstår det danske 🙂

  K 2015-03-07 17:37:40
  Svara
 • Nyfiken man blir!
  Btw. tänkte ta o tipsa om Jennifer som ritat av dig!
  http://isolatedyouth.blogg.se/2015/march/teckna-steg-for-steg-sandra-beijer.html

  Saga 2015-03-07 17:13:14 http://marxgrav.blogg.se
  Svara
 • åh fin! älskar djungeln du står i också, SÅ FINT SÅ FINT SÅ FINT.

  amanda 2015-03-07 17:06:35
  Svara
 • Har du haft schizofrena vänner eller fd-vänner? Har du upplevt hur det är att utstå människor med olika personligheter?

  Det har jag, helt klart varit det mest kaotiska och skrämmande jag upplevt, se andra människor leva sig in i fiktioner på riktigt med påhittade karaktärer som de TROR ATT DE ÄR, på riktigt ofta för att störa och kontrollera andra.

  Fråga 2015-03-07 16:48:10
  Svara
 • Hej hej! Detta har inget med inlägget att göra utan jag vill bara tipsa om denna fantastiska sida som min kompis visade mig. Alla ni som gillar fina män och gulliga katter kommer smälla av när ni ser detta, haha. Man både skrattar och dreglar på samma gång…;) Glad helg hörrni!
  —> http://deshommesetdeschatons.tumblr.com/

  Emilie 2015-03-07 15:50:16
  Svara
 • Skitsnyggt! Älskar tröjan

  Erica 2015-03-07 15:06:30
  Svara
 • Alltså skorna!! Varifrån kommer de?

  greta 2015-03-07 14:40:25
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!