Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tävling! stilleben med aco.

still life by gustav broström
Jag har svårt med hudprodukter ni vet, är typ allergisk mot allt. Så när ACO frågade om jag ville göra ett samarbete med dem tyckte jag att det kunde passa fint. Det är ett av få märken jag använder och dessutom i en rimlig prisklass så att många av er har råd att köpa.
Hur som helst har de piffat upp sin design, så att det ska vara härligt att ha sina ACO-produkter framme. I samband med den nya designen gjorde jag och Gustav de här fina stillebenen!

still life by gustav broström
Ett rosa för torr hy.

still life by gustav broström
Och ett blått för normal hy.

Nu tänkte jag att ett gäng av er ska få vinna ACO’s 3-stegsrutin (antingen för normal eller torr hy beroende på vad som passar er) genom att göra era egna stillebens! Jag tycker det är så roligt när vi gör pysselgrejer ihop, typ som när jag visar era tumblrs eller skrivsbordsunderlägg.

still life with gustav broström
Fukt är något som ligger ACO extra varmt om hjärtat för att det är en av de viktigaste grunderna för frisk hy. Det nordiska klimatet gör dessutom att vi behöver vara extra noga med att återfukta huden. Därför hade jag och Gustav tanken ”fukt” när vi komponerade. Finns ju ingenting som behöver fukt och vätska så mycket som blommor resonerade vi.

ACO ville gärna se fler inspirerande stilleben på samma tema, alltså: ”fukt”.  Men tänk gärna så fritt som möjligt, för då blir det bäst. Ni behöver absolut inte använda några aco-produkter, utan det handlar mer om att skapa något fint.

Tagga era stilleben med #acostilleben och @sandrabeijer på instagram.
Tre vinnare dras om en vecka vars stilleben jag såklart visar upp här på bloggen då.

Glad pysselfix.

.

Translation. A competition for my Scandinavian readers where they can create still life on instagram and win beauty products.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • 1. Aco spotless är den ENDA produkt som faktiskt fungerat för min problemhy, och nu när jag närmar mig 30 kan jag ju säga att jag hunnit beta av en del. Den innehåller acetylsalicylsyra som jag kan tänka mig irritera viss hud. Men det enda som fungerar mot finnar på mig. Ibland använder jag kokosolja som jag bara torkar bort med en våt trasa, det funkar också väldigt bra.
  2. Som konstvetare kan jag ju dock meddela att ”blomster-stilleben” är en ganska stor grej inom konsten. Och inte bara döda blommor då. Ibland har man ju frukter och grönsaker med som stilleben (eller nature morte som fransoserna och konstprettona säger). Poängen är att det är uppstaplade objekt som ger en ”livlös” bild, inte nödvändigtvis ”döda” föremål.

  Linda 2015-03-15 11:28:08
  Svara
 • Men alltså, ACO har ju massa parabener och PARFYM i sina produkter. Det är ju helt galet. Skulle aldrig smeta in parfym ( = uttorkande) i mitt ansikte.

  Milliecent 2015-03-11 20:24:39
  Svara
 • Alltså Gustavs stilleben är bara mums!

  Linn - Festfolket 2015-03-11 18:38:59 http://festfolket.se
  Svara
 • Är Aco Spotless för fet, oren hud? Om ja, så är jag inte överraskad om den har orsakat finnar och andra problem för vissa. Jag själv har inte provat Aco, men motsvarande och ofta alltför starka produkter gjorde min akne så, så, så mycket värre än vad jag tror den hade blivit med andra, mindre starka produkter.

  Nu använder jag produkter för känslig hud samt kokosolja varje dag samt antingen salt eller aspirin (båda blandat med lite vatten) som peeling och både huden och själen mår väldigt bra 🙂

  Maijha 2015-03-11 18:14:23 http://himlahimla.blogspot.se/
  Svara
 • Viktigt är ju att komma ihåg när man testar nya hudvårdsserier är att det sällan (åtminstone inte för mig med problemhy) går på en dag, blev tvungen att byta hudvård i samband med att jag flyttade tillfälligt till Nederländerna och det tog nog tre veckor till en månad innan mitt ansikte blev vant och slutade fjälla och producera mer acne än innan. Nu funkar min kräm utmärkt, dock inte från Aco.

  Anna 2015-03-11 16:38:11
  Svara
 • Koko: oj vad olika det kan vara! Jag har samma produkter, aco spotless, och efter massa års av testande och experimenterade med min stackars feta och (!) torra hud så har just den gjort mirakel! Jag älskar den! Min hy är i balans, det var över ett år sedan jag hade en finne (är 27 och har haft finnar sedan jag var 13) plus att priset är precis i min smak.

  Anna 2015-03-11 15:56:09
  Svara
 • Hej Sandra! Tycker det är lite tråkigt när det är tävlingar på just instagram. Min profil där är privat, och för att någon ska kunna se hashtaggen måste mina bilder vara offentliga, vilket jag inte vill. Det är ju tråkigt av instagram att man inte kan välja att vissa bilder ska vara offentliga, som Facebook har, men nu är det så, och vi med privata profiler kan inte tävla, för det kommer inte synas för dig 🙁 kram

  det går bra att maila mig isåfall! kram

  S 2015-03-11 15:54:30
  Svara
 • Gustav is the KING of still life on instagram. Love his feed.

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.blogspot.com

  Christine 2015-03-11 15:24:17 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Fint! Mitt bästa tips mot problemig hy är att inte hålla på och tvätta en massa, och att använda naturliga oljor som sminkborttagning/kräm. Har fixat min hy iaf!

  Andrea 2015-03-11 13:54:52
  Svara
 • Fint!

  Jag har startat en blogg, vore så kul om någon ville kommentera.

  Diskutera feminism 2015-03-11 12:18:33 https://diskuterafeminism.wordpress.com
  Svara
 • Fina är de, glömde säga det!

  Madeleine 2015-03-11 12:02:15
  Svara
 • Hej Sandra! Du har ett uppslag i senaste numret av Trondheims studenttidning Under dusken, med anledning av ditt besök här i stan 🙂 Se http://dusken.no/underdusken/2015/5/

  Elumynour 2015-03-11 12:01:09 https://instagram.com/elumynour/
  Svara
 • Fina stilleben! Förresten, kommer det fler favorittumblrs någon gång eller är de slut?

  Ellen 2015-03-11 11:39:32
  Svara
 • Du vet att stilleben står för ”döda icke levande ting” ?

  Madeleine 2015-03-11 11:30:27
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag måste undra om Susanne Sundför tävlingen!
  Är det klart vem som vann?

  Vinnaren har fått ett mail! kram

  Hannah 2015-03-11 10:17:58
  Svara
 • Huh, Aco innehåller hur som helst plast från tuberna och annat som bara lägger sig på huden. Nopoo <3
  Sheasmör, rapsolja, kokosolja, mandelolja osv <3

  Ida 2015-03-11 09:58:13
  Svara
 • Jag tycker inte om att ‘regna på parader’ direkt men tänker att jag borde dela med mig av min erfarenhet med aco-produkter.

  Jag har generellt fin hy (knacka i trä) men hade fått någon finne här och där, och tänkte att det var dags att sätta igång med en hudvårdsrutin. Så jag gick med aco’s spotless-serie; budgetvänligt, oparfymerat och utan parabener, men ändå ett bra märke. Jag har inte känslig hy direkt och den tål ganska mycket så jag tänkte att vi testar då!

  Stort misstag från min del. Min hy bröt ut i massa små finnar som jag aldrig haft, hyn blev torr och fjällade en massa (trots att jag smörjde in huden med deras återfuktare flera gånger om dagen) och det blev bara katastrof av det hela. Jag var fullkomligt förskräckt. Min syster, som har mild acne och en helt annan hudtyp, började med den samtidigt som jag gjorde och hennes hy förvärrades också. Allting slängdes. När jag nämnde skitet till min pojkvän sa han att han köpt deras produkter (inte samma serie dock) för flera år sedan när han var tonåring och hans hy inte var så lydlig, och haft liknande resultat.

  Nu behöver inte självklart alla ha samma erfarenheter som jag och de i min närhet hade, men skulle ändå uppmana folk med känslig hy som lätt bryter ut att vara extra försiktiga när det kommer till aco. Puss!

  Koko 2015-03-11 09:32:58
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!