Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

senaste-listan.

Min senaste pinnade bild på Pinterest:

den här, på elle och dakota fanning. tyckte de var så fina.

Mitt senaste inkommande sms:
”yes kollar med alla och återkommer under dagen”  + hundemoji. Från min chef på Rodeo.

Mitt senaste inkommande whatsapp:
”Jag fick lära mig att emojis används mer än siffran 5 på Twitter numera” från Alexandra.
Intressant ändå.

Mitt senaste skickade mail:
”Tack för förfrågan men nej tack! Men tack för att ni tänkte på mig.” Ett standard-bloggarmail skulle jag säga.

Mitt senaste sparade blogginlägg på Bloglovin:
Sparar sällan inlägg på Bloglovin. Det senaste sparade var ett Nina skrev i höstas om att bli 30+:
n

.
Mitt senaste lagda ord på wordfeud:
”Zests” till Stefan. 32 poäng!

Min senaste klarade bana på candy crush:
332. Klarade den ÄNTLIGEN igår kväll.

Mitt senaste telefonsamtal:
Pratar nästan aldrig i telefon. Det var en felringning igår. Stockholms Tingsrätt ville få tag i en Patrik. Lät allvarligt, hoppas det löser sig.

Min senaste seriebesatthet:
Det var nog Looking, även om jag upptäckte den för någon månad eller två sen. Så himla fin är den.

Och så sorgligt ögonblick här :'(

Mitt senaste skickade facebookmeddelande:
”<4” till Magnus.

Min senaste nedladdade app:
SATS-appen, så att jag och Alexandra kan träna något pass ihop någon gång. Osäker på om det kommer hända dock, för hon tränar bara yoga och det tycker inte jag är så kul.

Mitt senaste Pinterestrecept jag lagade:

Vietnamese Vermicelli Bowl.

Min senaste att följa på Instagram:
ba

@bagatallerna

Min senaste nya blogg att följa:

Tant Johanna, bättre sent än aldrig!

Min senaste sedda film/dokumentär/serie på Netflix:
Top of the Lake. Supermörkt New Zeeländskt drama om en gravid tolvårig flicka som rymmer hemifrån och en kvinnlig polis som försöker hitta henne. Anledningen till att jag påpekar att hon är kvinnlig är för att både lokalbefolkningen och poliskåren om och om ser till att hon inte ska glömma det. Spännande men lite seg serie.

Min senaste bild att bli taggad i på Facebook:
paris -13
Blev taggad i den här i förrgår. Från Gustavs engångskamera, Paris 2013.

Min senaste spelade låt på Spotify:
Mel Torme – Comin’ Home Baby

lista från elsa.

 

Translation. The most recent things in my life, from facebook to pinterest. read in google translator (there’s a button in the right frame)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ohhhg I have just started to watch Looking too!! this series is so good, my favorite guy is Mexican Richie for sure <3 what about yours?

  Deniz 2015-03-13 10:25:23 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • ser ju ut som bea (szenfeld)!!! första fanningbilden alltså

  Vicky 2015-03-13 01:36:12 http://vickys.se/
  Svara
 • Åh det här var så himla fint att jag ville göra min egen lista! http://www.cloudyshoes.com/?p=368 Där finns bl a Broad City med. Om du inte har sett det så bara måste du! Tror verkligen du skulle gilla Abbi och Ilana som också har skapat serien <3

  Ellie 2015-03-12 22:49:56 http://www.cloudyshoes.com
  Svara
 • Hej Sandra.
  Har läst din blogg i några år nu och tänkt för mig själv men herregud alla ställer ju samma frågor om sina kärleksbekymmer hur orkar ens Sandra svara? Men nu är det så att jag har kommit på mig själv med att vilja skriva av mig lite jag med, och det är så himla fint att det finns ett sånt här ställe att gör det på<33

  Det är rätt löjligt egentligen det jag går och tänker på hela tiden. Jag är (snart) 17 år och sen dagen jag började gymnasiet har jag pratat med en kille, H. Ifrån början så var vi bara kompisar och skrattade mycket och så. Iallafall var det bara så för mig. Sen började vi skriva på snapchat och fb och mina kompisar började höja på ögonbrynen, men jag höll fast vid att vi bara var kompisar. Tills en kväll då han bara frågade: "Vill du va ihop med mig" vad ska jag säga, jag fick smått panik, låg där och hyperventilerade i min säng. Vi hade ju liksom inte ens umgåtts efter skolan eller någonting. Så gör man ju liksom inte??? Bara pang på. Jag trodde lite halft att han drev med mig. Så jag skrev något vagt om att jag inte visste och sen svarade han inte och så helt plötsligt var allt så jävla awkward.

  Typ direkt efter började han hålla på med en annan tjej och under tiden hann ju jag gå och kära ner mig i honom såklart. Sen började vi skriva med varandra igen men vi pratar typ inte i skolan och allt är sjukt konstigt. Vi vet ju båda två att vi tycker om varandra, jag mer än han. Men tro mig jag har låtit honom veta det med. Men det är som att vi hamnat i något slags dödläge och nuförtiden vet jag aldrig vad jag ska säga till honom, vi som pratade så mycket innan.

  Alltså känner mig så sjukt förvirrad. Jag tror att det helt enkelt är så att ingen av oss vet hur man ska göra. Det enda jag vet är att när han stod ute i det fina vädret igår så typ dog jag lite smått för han var så söööööööt. Trodde aldrig jag skulle skriva någon sån här text, menmen nu är det gjort it's out there så att säga. Tack igen för detta fina forumet<333

  Amanda 2015-03-12 22:18:43
  Svara
 • Åh, de första kvinnorna, så vackra!!

  Daisy 2015-03-12 21:02:31 http://vinylbrus.blogspot.com/
  Svara
 • åh vilken rolig lista! Sandra du är för skön <3 och vad fan, illa att tingsrätten ringer fel :O

  ISA 2015-03-12 18:53:14 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej alla niotillfemmare, det här insta-kontot tror jag är något ni skulle gilla. Det är en tjej som skapar poesi genom att stryka över en prosatext och bara lämna kvar några få ord. https://instagram.com/bokpoesi/p/zeUwNMQ36R/

  Katarina 2015-03-12 15:57:52
  Svara
 • Så mycket blått i sista bilden haha. Ser nästan stage:at ut

  Lilla jag 2015-03-12 14:28:47
  Svara
 • Riktigt bra blogg!
  Keep up the good work!

  Jenni 2015-03-12 14:11:18 http://www.dropdeaddiva.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!