Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

saturday morning.

saturday.

Glad lördag! Vi gick upp nio idag vilket har väl ungefär hänt tio gånger i mitt liv på en lördag. Vi kokade ägg och åt jättemycket frukost.

saturday.

För att preppa för resten av dagen. Vi har nämligen bygglördag i vårt vardagsrum.

saturday.

Vi spikar, målar, bygger ihop och ställer på plats. Och dricker kaffe ibland. Oväntat roligt är det faktiskt.

saturday.

Dessutom har vi nya kaktusar.

.

Translation. Happy Saturday! We are painting, building stuff together and organzing in our livingroom today.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • hej! vad är det ni bygger ihop på bilden? är det en hylla? ser så fint ut

  linn 2015-03-20 20:57:41
  Svara
 • Kära du som verkar vara expert på kärlek.
  Jag började gilla en kille i min parallellklass för ett tag sen och var helt säker på att han aldrig skulle gilla mig. Vi började smsa och jag försökte visa tydligt att jag var intresserad. Ibland kunde han verkligen försöka visa att han ville prata med mig och skriva gulliga saker, ibland kunde han svara riktigt drygt och kort och ibland var jag tvungen att skriva först hela tiden och bara få korta svar. Så är det irl också. Han kan komma fram och säga att vi borde ta en promenad tillsammans nån gång och sedan kan han ibland knappt titta på mig när jag går förbi och hälsar och ser trött ut. Folk runt mig har sagt att det är tydligt att han varit väldigt på mig när han är på bra humör. Självklart kan alla ha sämre dagar men är det en ursäkt? När han är sådär trött, drygg och tillbakadragen vet jag inte riktigt vad jag ska göra för jag vill inte vara för på eller slicka efter honom. Vilket det kan kännas som ibland! Jag tror han vet säkert hur jag känner. Min kompis säger att han kanske är väldigt osäker på vad han känner. Pendlar fram och tillbaka liksom. Kan det vara så? Eller leker han bara? Fast jag förstår inte varför han skulle göra så i så fall. Vad ska jag göra?

  S 2015-03-16 20:01:16
  Svara
 • Fint med bygglördag! Blev säkert en fin kväll sedan med stolthetskänslor över dagens prestationer samtidigt som ni såg vad mycket fint ni hann få till, tänker jag mig

  Elin 2015-03-16 14:08:29 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • sandra, här kommer en fråga till nästa past weeks comments, det känns som om du är rätt person att rådfråga.
  jo, för det första, är 22 helt okysst och mest rädd när det kommer till killar. har knappt varit kär, än mindre haft någon som varit kär i mig. hade crushar på killar i gymnasiet typ, men sen dess har det varit rätt tyst! tills nu när det började en ny kille på mitt jobb. han ser ut som en dröm. vill bara vara i hans närhet hela tiden, vill att han ska tycka jag är intressant, vill att han ska skratta, vill bara hångla med honom!! försöker prata med honom (är en sån rookie på detta det är sjukt) och han är charmig och pratglad och så. ler mycket. tyvärr är han så mot alla, han är så poppis på jobbet liksom. vill att han ska SE MIG, bara mig. bjuder jag honom på en kaffe bara sådär eller?
  kanske historiens klyschigaste mest klassiska problem, men har du några tips på vägen? hur vågar jag ens blotta mig så mycket så han fattar vinken? (för nu i min ålder är det väl en komplimang, inte ens pinsam grej, att få reda på att någon gillar en?)
  hjälp sandra!! kram kram

  ella 2015-03-15 18:03:26
  Svara
 • Soffborden är från IKEA och kaktusarna ser också ut att vara därifrån.

  x 2015-03-15 12:25:18
  Svara
 • Amalia: Sandra använder typsnittet Avenir Light. 🙂

  Lisa 2015-03-15 11:46:55
  Svara
 • Åh soffbordet!! Så himla fint, precis ett sådant jag är på jakt efter. Vart har du köpt det någonstans?

  Karin 2015-03-15 11:22:09
  Svara
 • Hej! Finfin blogg! Var har du köpt mattan i vardagsrummet? Härliga färger på den!

  Sanna 2015-03-15 11:01:45
  Svara
 • Har en liten liten fråga – vad är det för typsnitt du använder i din inläggstext? 🙂

  Amalia 2015-03-15 09:22:00 http://svadilfare.blogg.se
  Svara
 • Ah men det här var ju bara för (!) perfekt. Har tänkt att Magnus ser ut som Fix-it Felix från Wreck-it Ralph tidigare! (Även att ni verkligen borde gå utklädda till Fix-it Felix och ”Dynamite Gal” någon gång, för DU SER UT SOM DYNAMITE GAL, ALLTSÅ ODDSEN???)

  Kan inte vara den enda som ser att karaktärerna typ är modellerade efter er!? :’) <3

  Cici 2015-03-15 02:34:29
  Svara
 • Alltså är SÅ KÄR i din lägenhet och hur du inreder den. Ser mycket fram emot när vardagsrummet är klart så man får se mer bilder!

  A 2015-03-14 21:09:37 http://adwink.blogspot.com
  Svara
 • Jag ska lätt äga kaktusar då jag är stor! <3

  Alexandra 2015-03-14 20:16:08 http://emilyalexandra.devote.se
  Svara
 • Var har du köpt dina kaktusar? Har aldrig sett några med sånna där gulliga blommor på! Superfina ju

  Mikaela 2015-03-14 20:05:33 http://tryffligt.tumblr.com
  Svara
 • Har ni TV?? :O Är den typ ny? Eller kom den med Magnus? (Sen vill jag också veta om du använder den själv ibland, för jag velar över att skaffa TV eller ej, liksom blir den använd?)

  Felicia 2015-03-14 18:53:56
  Svara
 • Sånt där är himla kul och pyssligt, så länge det går bra!! haha skruvar man fel är det tråkigt 😉

  ISA 2015-03-14 18:49:20 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Næ hvor hyggeligt 😀

  Anna 2015-03-14 18:11:37 http://annasteenberg.dk/
  Svara
 • Fibes: Nu är jag ju inte Sandra, men måste säga herregud ÅK!!!!!! Ett halvår är ingenting och det måste ju ändå vara bättre att åka innan man har karriär och eventuellt barn och hela köret. Att bo utomlands ett tag ger så himla mycket, och som sagt är ett halvår ingenting. Puss!

  Hej 2015-03-14 18:01:44
  Svara
 • Älskar också att hamra och snickra! Och oj! Vilken lustig bild på er två. Ser lite ut som att du är på väg att slå Magnus i huvvet med hamaren, mohahaha

  Hanna 2015-03-14 16:42:14
  Svara
 • Vad fin och ljust ni ser ut att ha det i er lägenhet! Superhärligt! Jag har en fråga till et Answer to past weeks comments inlägg (eller vad man säger)
  Det är nämligen så att jag tog examen från högskolan för några år sedan och har sedan dess jobbat på vick på upp till ett år på olika ställen. Jag längtar jättemycket efter ett fast (och roligt) jobb men hittills står det lite still. Dock har min kille chans att flytta till London ett halvår nästa höst och jag vill följa med så grymt, grymt mycket. Speciellt som mitt nuvarande vick tar slut efter sommaren precis så passar sjukt bra på så vis. Jag är dock orolig för vad det här kommer leda till för min ”karriär” Jag kommer väl mest jobba för att försörja mig för att leva i London och inte så mycket för att förbättra mitt CV. Min fråga är helt enkelt tror du att det är värt det och kommer jag fucka upp hela min karriär för det här halvåret i London? Hur resonerade du när du flyttade till Paris?

  Kramar!

  Fibes 2015-03-14 16:14:24
  Svara
 • Håper å få se litt bilder når dere er ferdige?! 🙂
  Den kasserollen (med eggene) var kjempestilig, liksom litt gammeldags – hvor har dere fått tak i den?

  Eirin 2015-03-14 16:01:45
  Svara
 • Mysigt!

  Tora 2015-03-14 15:45:42 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Så fint!

  Emilia 2015-03-14 15:38:55 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej! Varifrån kommer dina fina vardagrumsbord? Kram!

  Andrea 2015-03-14 14:56:32
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!