answers to past week’s comments. part 1.

Skulle du inte kunna visa upp din garderob, liksom hur organiserar du kläder o sånt där på ett bra sätt?
Hej! Just nu använder vi en garderob som fanns i lägenheten, men vi kommer byta ut den till ikeas garderobsystem senare i år. Kan visa då! kram

Å det ser gott ut, men vad tusan är zest? Eller vad hette det? Typ skalet eller? Fast då är det väl bara att skriva skal… Måste vara något annat…
Zest är skalet på citronen, men det är bara det gula på skalet. Man river av det som är gult och lämnar den del av skalet som är vitt!

Ohhhg I have just started to watch Looking too!! this series is so good, my favorite guy is Mexican Richie for sure <3 what about yours?
Richie is my favorite too, he is adorable.

HALLÅ VAD HAR EKOLLONET TAGIT VÄGEN I VASEN? ?(kanske är pinsamt dålig på biologi, men blir brydd)
Oj vet inte, håller med mystiskt. Den kanske bara blev ett med rötterna eller något.

såg på fornis blogg att en ny restaurang (burger&lobster) ska öppna i sthlm. tänkte på dig för att de ska servera lobster rolls!!! det här visste du säkert men tänkte att ifall du inte gör det så happy thursday!
  ja så pepp!!

hej sandra!! superduperviktig fråga här! hur spelar ni in podd på skype? jag och min kompis ville börja podda, men så flyttade hon till stockholm och jag är kvar i lund liksom. och om det ni använder funkar på mac (ifall ni använder pc då)? tjohej, hoppas du mår bra! puss!
  Vi har köpt mikrofoner och sedan har vi laddat ner ett program som heter ”call recorder” som kan spela in skypesamtal! puss

Hej Sandra! Tycker det är lite tråkigt när det är tävlingar på just instagram. Min profil där är privat, och för att någon ska kunna se hashtaggen måste mina bilder vara offentliga, vilket jag inte vill. Det är ju tråkigt av instagram att man inte kan välja att vissa bilder ska vara offentliga, som Facebook har, men nu är det så, och vi med privata profiler kan inte tävla, för det kommer inte synas för dig 🙁 kram
  Maila ditt stilleben till mig, det går fint. puss.

Vad heter typsnittet på bilden? Så himla fint!
  Det heter Learning curve.

Alltså, den där kakan ser helt gudomlig ut!!! Var var var kan man fika den?
  Bistro Berns. Den var omnom och då brukar jag inte ens gilla bakverksgrejer.

Men köpte du byxorna du provade? va ju sketsnygga!! 🙂
  Det gjorde jag! Bättre bilder kommer ^^

Hej Sandra! Här kommer en lite knasig efterlysning:
Har för mig att jag nån gång sett ett fint textstycke av någon svensk, rätt känd författare på din blogg som gick ungefär: ”såg någon på tunnelbanan idag som påminde om dig ” + någonting mer och sen obehagskänslor och så steg hon av.
Minns det bara som väldigt fint och har försökt googla som en galning utan att hitta något så tänkte att det fanns en miniliten chans att du eller någon läsare kanske visste vilken jag menar..? Kan mycket möjligt bara ha råkat läst det i kommentatorsfältet på något citatinlägg men vore hemskt fint att luska ut hur det egentligen gick.
Tack på förhand!
  Det är en dikt skriven av Kersin Thorvall ur samlingen ‘Jag är en grön bänk i Paris’. Såhär går den:
I dag på tunnelbanan.
Det var en man som liknade dig.
Inte så att han var lik dig.
Han var yngre och hans hår mörkare än ditt.
Men
hans sätt att hålla huvudet
handen som tog åt nacken,
när han talade.
Det var som tandvärkeller ett häftigt håll i mellangärdet
Det var inte att stå ut med.
Så vid nästa hållplats steg jag av.

acne suede jacket.
  jag är superintresserad av jackan!! Vet inte vad som blir lättast men ska vi (jag) säga att om du vill sälja den så maila mig om pris osv? skulle väl bli den mest perfekta vårjackan och partner in crime tror jag. KRAM
Maila mig om ni är intresserade av jackan. Den kostade 10 000 från början (ja jag vet det är knäppt), men jag kan tänka mig att sälja den för 4000 kanske? Men maila! Den är i nyskick och impregnerad.

  Alltså ÅH. Du måste läsa ”lilla syster kanin eller berättelsen om den feta näktergalen”. Hittade den i bokhyllan igår och dör söthetsdöden.
En av mina absoluta favoritbarnböcker!

Kan inte du göra ett inlägg där du visar hur du organiserar alla dina bilder? Du måste ju ha miljonernas miljoner på datorn!
  det har jag gjort! här!

  totalälskar er kök! vart är bordet + stolarna köpta?
Du hittar allt om köket i inredningskategorin på bloggen! Stolarna och bordet är från Habitat. krampuss.

jag vet att du förut har skrivit om var tallrikarna kommer ifrån men jag kan inte hitta inlägget. Kan du hjälpa mig på traven. Så himla fina!!!
Habitat också! puss.

  Förresten Sandra, jag åker snart till Tokyo. Några roliga tips?
Spana in min Tokyoguide!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Jag har fler Tokyo-tips på min blogg tokyoyo.se, för den som ska eller vill åka till Japan/Tokyo. ^__^)
    Åker dit för femte gången om 2 veckor!

    Tokyoyo 2015-03-20 15:35:36 http://tokyoyo.se
    Svara
  • Anna:
    vet inte hur gammal du är men det är grundläggande engelsk grammatik:
    genitiv = ’s = week’s = veckans
    plural = s = weeks = veckor
    plural genitiv = s’ = weeks’ = veckors / veckornas
    men week’s kan också vara sammandragen form för week is eller week has så som du skriver, man får förstå utifrån sammanhanget då:
    this week’s comments = denna veckas kommentarer
    this week’s great / this week’s been great = denna veckan är superbra / den här veckan har varit bra

    M 2015-03-16 16:01:59
    Svara
  • heter det last week’s? är inte det short för förra veckan är? jag tänker last weeks/weeks’??? *förvirrad*

    Anna 2015-03-16 13:44:17
    Svara
  • Ljuvliga liljevita Emma: Här har du en till bleknosad fröken. Och jag är en stolt blekfis. Bränner mig bara och blir inte brun. Illröd, japp, sen rosaröd, sen chockflagar jag, och sen är jag blek igen. Varför utsätta sig för det? Visst, mina föräldrar som blir tokbruna båda två brukar skämta att jag är genomskinlig och fundera över hur generna har hoppat över mig. Men. Vem i familjen får mest komplimanger för fin (ej solskadad) hy? Moi. Brunt är fint, absolut. Men det är min hy också! Jag är hellre liljevit/bleknosad och med färre (sol)rynkor som äldre än saint tropez-pressa-pressa-sololja-brun några månader om året.

    Caroline 2015-03-16 12:39:26
    Svara
  • Emma: Jag tycker pale-het är hur hett somhelst (hehe)! Finns inget snyggare än t.ex röda läppar mot en blek hud, tänk Dita von Teese, Rose McGowan, Zooey, Katy, Scarlett, Kate Winslet, Emma Stone! Färger poppar också mycket bättre mot en fair skinned person. Tänk de fula BUS-nyanserna som finns därute och den högre risken för hudcancer som kommer med solbrännan, nä usch. Vitamin D är bra men den här pressarkulturen med ”fräsch” brun hud är bu.

    L 2015-03-16 10:11:57
    Svara
  • Wow. 10 000 för en jacka! Men vilken jacka 😀 😀 Den är verkligen supersnygg. Älskar färgen.

    Sara 2015-03-16 09:20:42
    Svara
  • Hej! Nu kommer en fråga om en grej som gör mig sjuuukt ångestig. Jag lever ett liv som jag älskar just nu. Jag har en massa fina vänner och en fin pojkvän som jag alltid vill va med och en familj som bor nära. Dessutom pluggar jag exakt det jag vill. Men problemet är att jag kommer att behöva bli helt utelämnad till vilken högskola jag kommer in på. Och då blir jag så jävla ledsen. För jag får en konflikt inom mig som går typ ”jag är 24 år och måste göra det jag måste nu för att inte bli bitter i framtiden” och ”jag vill inte lämna det livet jag lever nu för jag älskar det”. Jag vet att min pojkvän kan tänka sig att flytta med mig men även han har det väldigt bra nu. Och distansförhållande har vi haft hur länge som helst redan. Jag vet inte hur jag ska tänka på framtiden och känna mig glad samtidigt vilket gör mig så sjukt deppig.

    A 2015-03-16 01:37:18
    Svara
  • Passar på att ställa en fråga jag med. Tack för en bäst blogg! Jag undrar lite hur du hanterar ”blibrun” hetsen i svergie. Jag har själv förlorat allt mitt pigment i en hudsjuksom o är så himla trött på att blek = fult o brunt = frächt o snyggt. Folk klagar 24/7 hur bleka o fula de tycker dem är osv. O jag har ofta svårt att hantera det och inte ta åt mig själv.

    Emma 2015-03-15 21:49:40
    Svara
  • Vet du skrivit ett inlägg för inte så länge sen om allt du Inte vill. Där skrev du att ’du inte vill bo i Paris’ vilket jag fann märkligt (eller inte egentligen) eftersom du bott där. Kände du att nu när du testat på det att det räckte 3 månader eller trivdes du inte riktigt och isf varför inte? 🙂 Kram

    gullan 2015-03-15 19:24:48
    Svara
  • Dessa inlägg = guld!

    ISA 2015-03-15 19:09:34 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Jätte kul inlägg, alltid kul att lära känna dig mer!!!

    Missa INTE www.modevarlden.se om du vill ha massor av inspiration inom mode och inredning.

    Kram Johanna

    Modevärlden 2015-03-15 19:06:01 http://www.modevarlden.se
    Svara
  • Sandra! Jag läser Nattsagor för sömnlösa av Johanna Wester just nu och tänker så mycket på att du nog skulle gilla den här boken. Läs den!

    Anna 2015-03-15 18:41:35 http://www.saganomsagorna.se
    Svara
  • Vad roligt med frågor med svar och den där jackan är galet snygg 😀

    Netti 2015-03-15 18:31:14 http://starby.devote.se
    Svara
  • vet inte vad det är med den dikten av kerstin thorvall men älskar den så himla mycket! måste läsa hennes diktsamling.

    elise 2015-03-15 18:28:25 http://singmyspring.blogspot.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!