Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hej, det är jag som är sandra.

Sådärja, nu ska bloglovin vara fixat. Hoppas det fungerar. (<- uppdatering, verkar inte fungera ändå. jäklar vilket knix det här skulle vara då,  men jag jobbar på det)
Flyttar man från en plats till en annan passar väl sig en presentation tänkte jag. Även om de flesta (typ alla?) är tidigare läsare kan det väl ända vara fint med en liten uppdatering vem 17 jag är.

tuesday.
Så. Hej!
jag heter Sandra Beijer och är 30 år gammal. Jag har bloggat i snart tio år, senast på Rodeo men numera här på Metro.
Min blogg handlar om allt jag tycker om. Böcker jag läser, filmer jag tittar på, kläder jag bär, platser jag reser till, äventyr jag hittar på och saker jag tänker på. Den är som min kombinerade dagbok, scrapbook och fotoalbum.

november.
Jag jobbar som frilansskribent, författare och bloggare på heltid. Det har jag gjort i ganska exakt två år. Innan det jobbade jag även som copywriter på en reklambyrå i New York. Sa upp mig januari 2013 när mitt bokmanus blev antaget till ett förlag, för att satsa fullt ut på skrivandet.
För tillfället bor jag på Södermalm i Stockholm tillsammans med min pojkvän. Vår lägenhet är en tvåa vid Nytorget som vi håller på och inreder och fixar med just nu, så i vår blir det nog mycket före/efter-bilder på diverse rum och vrår.


Jag bodde i New York i två och ett halvt år och saknar det rätt mycket hela tiden. Men jag försöker att åka tillbaka ofta. Förra året var jag exempelvis där i över 2 månader totalt. Jag hoppas att det fortsätter så i år och framöver typ ever, annars blir längtsuget så olidligt.

det handlar om dig. paperback.
Min debutroman kom ut förra året och heter Det handlar om dig. I fredags kom den även ut i pocketformat, och du kan exempelvis handla den här för ynka 47 riksdaler. Annat jag skriver på eller sysslar med förutom bloggis kan du spana in i min portfolio, som finns här.

Untitled-1
När jag är ledig spenderar jag typ all tid med mina vänner. De är i olika former och storlekar men är alla exemplariskt strålande. Mitt bästa att göra med dom är: middagar med mycket rödvin och spaghetti, maskerader med knasiga teman, picknickar som aldrig tar slut, uteserveringar och hemmafest.

<3
new home.
Jag och Magnus har varit ihop i nästan två år och jag tycker så himla mycket om honom. Han har världens bästa leende och är knäpp och vettig på en och samma gång. Den bästa kombinationen alltså.

Untitled-1
Annars älskar jag att ha kläder på mig och därför lär det väl dyka upp en och annan dagens outfit härinne. Jag dras allra mest till sextiotalssiluetten och 90-talsestetik. Korta kjolar och klumpiga skor 4 life.

saturday.
Tycker jättemycket om att laga mat, speciellt pasta. Äter pasta nästan varje dag och kan få knäpp abstinens om det har gått några dagar. Skaffade ganska nyligen en pastamaskin också, här är jag exempelvis i full gång med att bygga spaghetti.


Musikmässigt gillar jag northern soul och svensk indie allra mest. De spellistor jag fyller på mest frekvent är:
Skriva.
Motown & Northern Soul.
Sixties.
Ni hittar fler spellistor i min musikkategori på bloggen.

Untitled-2
Resor står såklart också högt upp på min lista av grejer som gör livet lite finare. Eller lite och lite, jag tycker att resor gör att man växer som människa på alla möjliga sätt. Förra året besökte jag Andorra, New York, Marocko, Frankrike, Italien och Danmark.

one week

Det var väl jag på ett ungefär tror jag! Välkomna alla nya läsare och puss alla gamla läsare.
Hoppas ni kommer trivas.

Translation. Since I have a new blog url I thought that I might as well present myself. I’m Sandra and I’m 30 years old. I write and blog as a living and on my spare time I love to eat pasta, drink wine with my friends and travel. Read all the captions by clicking ”translation” in the top frame !

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Åh hej! Tack för en makabra blogg och nu till frågan: när du har bilder på dig där du beskriver att du är intresserad av kläder; varifrån är den vita långärmade tröjan? Lite tjockare, ser det ut som att den är! Kram.

  Jennifer 2015-03-20 17:47:23 http://jenniferjohansson.forme.se
  Svara
 • Hejsvejs! Du äger Sandra. Behöver skriva av mig lite, har nämligen ett i-landsproblem. Jag har masssor av überfina kompisar i många olika konstallationer som ofta vill ses. Jag är väldigt social och älskar människor men har under en period blivit stressad av alla fika-förfrågningar och middags-häng. Pluggar en tuff utbildning, pendlar i perioder och hinner knappt med hälften vad jag borde göra. Jag känner att jag bara behöver stänga av, ha ensam-dejt i soffan men får sååå dåligt samvete när jag tackar nej till saker. Vill ju hänga med mina vänner också! Har nån här liknande tankar och bra strategi för att hantera det. Både rent metalt hos sig själv och hur man förklarar det för kompisarna utan att det tror att man är sjuk/deppig/tycker livet suger. För älskar mitt liv, det är bäst! Men hinner inte andas bara.

  Sanna 2015-03-20 16:19:02
  Svara
 • Hei Sandra. Jeg lurer på en ting. Kan du ikke fortelle om eller liste opp noen uventede eller ukjente pros and cons ved å bo i New York? Jeg har lest 1000 reiseguider, vært der en gang selv, og dagdrømmer om å dra dit, typ en eller annen gang hver eneste dag, men trenger å vite MER før jeg kaster fra meg alt jeg har her, pakker livet ned i en koffert, og skyter over Atlanteren i et fly. Hadde vært utrolig hjelpsomt 🙂 Har lest din blogg siden 2008, og det føles som du er en venn som jeg ikke enda har møtt.

  Caroline 2015-03-20 12:18:14 http://bowtiemania.wordpress.com
  Svara
 • Tjena Sandra
  Jag uppskattar din känsla för kvalite, god mat och genuina prylar. Älskar pasta o itaienskt, så din mat insprierar. Parmesan for life. Köpte mig också en pastamaskin härom veckan. Gott.

  Här en fråga, som du inte behöver svara på om det känns för privat. Du lever ju ett rätt glammigt liv. Jag är bara lite nyfiken på ekomomin, fick nämligen precis ett utdrag på mitt ICA handlade härom dan. Usch varför är god mat så dyrt? Och då tänker jag på dig som lagar mycket god mat, äter ute, shoppar dyrt osv. Vad lägger du exempelvis på mat per månad?

  hade gött ju

  Lisa 2015-03-20 12:09:27
  Svara
 • Hej Sandra, tänk att jag läst din blogg i nästan tio år nu! Från ensammaste Skåne till Australien, till Frankrike till Finland. Så himla fint ju!

  Elena 2015-03-20 07:34:20 http://www.lily.fi/blogit/sulin-sulin
  Svara
 • No link to the English translator anymore? 🙁

  Kim 2015-03-19 23:48:44
  Svara
 • Jeg har akkurat hørt på podden om utroskap (ja, veldig gammel) og hadde mange tanker. Jeg tenkte på det dere sier helt til slutt, om at har noen vært utro en gang, så kommer de til å være utro igjen. Jeg synes dette ikke helt hang sammen med det dere sa tidligere, om ting som man kunne tilgitt. For kan man tilgi noe, så betyr det vel at man tror de ikke kommer til å være utro igjen?

  Jeg er veldig enig i at det er umulig å vite om den som har vært utro kommer til å gjøre det mange ganger (som Michelle har vært borti) eller angrer veldig og aldri gjør det igjen. Jeg har et annet perspektiv i tillegg til dere, jeg har vært ordentlig utro. Og i mitt nåværende forhold er jeg veldig sikker på at jeg ikke kommer til å være utro, for jeg vet akkurat hvordan det skjer og vet hvordan jeg kan unngå det. Jeg har ikke fortalt det til noen, noen gang, men vet med meg selv at jeg kan gå ut av enhver situasjon som kan føre til utroskap, fordi man alltid velger å være utro (som dere sa, man kan ikke skylde på alkohol).

  Ingeborg 2015-03-19 18:56:28 http://blog.bulldozerborg.com
  Svara
 • Började följa dig sist du bloggade på metro. Kommer ihåg tårtheadern och alla rosetter 😀

  Erika 2015-03-19 18:53:17
  Svara
 • Kul att läsa för mig som är ny här 🙂 kram

  b 2015-03-19 17:23:17
  Svara
 • Sandra, do you listen to the Shangri-Las?

  Alexandra 2015-03-19 16:34:28
  Svara
 • Oh wow, I’ve been reading your blog since I discovered it on LiveJournal many years ago and just realized how long I’ve been reading about your adventures! Once I was having lunch at Mooncake near the agency I worked at back then, and you were sitting behind me with your friends but I was too shy to say hi because I was like ”OH MAN I know so much about this person from their blog, but don’t actually know them.” It was a crazy moment 🙂

  kallie 2015-03-19 14:47:38 http://www.happyhoneylark.blogspot.com
  Svara
 • Tror jag läst din blogg dagligen i över fem år! Och den är ju alltid bäst 🙂

  Fanny 2015-03-19 13:01:07 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Jag har följt dig länge och det blir bara bättre och bättre samt roligare att läsa din blogg.

  emma 2015-03-19 12:04:40 http://www.emmaeriksson.me/blog
  Svara
 • <3

  Synne 2015-03-19 12:03:52 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Roligt med flytt! Jag tycker det är underbart att du orkar fortsätta och förbättra hela tiden fortfarande, så duktig på vad du gör. Men texten var lite konstig här, jag fick lite huvudvärk av att läsa. Går det kanske att fixa? 🙂

  Alexandra 2015-03-19 11:19:54 http://emilyalexandra@devote.se
  Svara
 • Alltså, det är inte klokt att du bloggat i nästan tio år nu och fortfarande kan komma på så himla fina inlägg och nya saker att skriva om! Du är så inspirerande! ❤

  Sabina 2015-03-19 11:12:26 http://kjolhelaveckan.blogg.se
  Svara
 • ”Du har valt att följa sidan på denna webbadress, men det går inte att hitta någon feed för den.” står det när jag försöker lägga till dig i min läslista på Blogger… 🙁

  Annika 2015-03-19 09:35:34 http://annikaherlitz.se
  Svara
 • Världsbra presentation. Läste allt även om jag läst din blogg i flera år, haha. True fan!

  ISA 2015-03-19 09:22:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Kan du inte berätta vad du gör om dagarna egentligen? Förstår att bloggen tar mycket tid, men vad skriver du i övrigt för frilansprojekt etc? Vore fint! Kram

  Cecilia 2015-03-19 08:56:37
  Svara
 • Hej! Kan du inte berätta vad du gör om dagarna egentligen? Förstår att bloggen tar mycket tid, men vad skriver du i övrigt för frilansprojekt etc? Vore fint! Kram

  Cecilia 2015-03-19 08:56:37
  Svara
 • För mig var Bloglovin inte ändrad… Kanske tar en stund?

  Linnéa 2015-03-19 08:15:37
  Svara
 • oh detta kom inte upp på bloglovin? kanske bara min som bråkar. tur att jag kollade ändå, fiiiint här : )))

  mimmi 2015-03-19 08:13:50
  Svara
 • Så kul med flytten, tycker designen blev himla fin! Känns genomtänkt och välgjort!

  Julia 2015-03-19 08:10:41 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Åh du är så underbar! Himla härlig pressy :))

  Linnea 2015-03-19 07:59:02
  Svara
 • Hej Sandra! Jag älskar din blogg och särskilt din reseguide till NYC, är där ganska ofta och har snart betat av varje ställe på din lista;) hursomhelst, du är inte sugen på att göra en ny stockholmsguide snart? Vore så grymt, den som ligger uppe är ju från 2009 så lär ju ha hänt en del… Tack för Sveriges bästa blogg! /Ulrika

  Ulrika 2015-03-19 07:58:22
  Svara
 • Bästaste bloggen! 4ever 😀

  Cykelkatten 2015-03-19 07:47:04 http://cykelkatten.se/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!