Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fotograferad.

Ibland tar andra bilder på mig när jag hittar på grejer, vi tar en titt genom deras lins.

trondheim

När jag föreläste i Trondheim såg det ut så här. Fint va? Fler bilder hittar ni här.

photo by Christina Undrum Andersen

En bloggläsare som heter Christina Andersen tog den här bilden på mig i Trondheim. Hon hade en Fujifilm x100s som var en av de finaste små kamerorna jag sett. Måste gå till en fotoaffär och klämma på den känner jag.

photo by gustav gräll

I veckan blev jag intervjuad av Metro i och med bloggflytten. Här är några av bilderna som inte användes.

photo by gustav gräll

Gustav Gräll har tagit bilderna (men jag har redigerat just dessa).

photo by gustav gräll

Och artikeln hittar ni här förresten.

photo by gustav gräll

Önskar att det blir vår snart igen!

photo by yasmine winberg

Slutligen togs de här bilderna i torsdags av Yasmine Winberg när jag blev intervjuad i Resumé.

photo by yasmine winberg

Här finns intervjun, en jättelång en som publicerades igår.

photo by yasmine winberg

Det var ungefär det, nu ska jag laga middag till mig och min pojkvän, citronpasta med tryffel och zucchini.

.

Translation. Some photos other people have taken on me during the last couple of weeks.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Love all these pics of you!

  Amanda 2015-04-04 05:07:37
  Svara
 • Så himla snygg!

  Linnea 2015-03-29 10:18:16
  Svara
 • Så fin tröja! Var kommer den ifrån? (den ljusblåa)

  Daniela 2015-03-24 22:19:06
  Svara
 • Alltså sista bilden får mig att bli helt <333

  Madson 2015-03-24 12:21:04 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Du är såå vacker!

  Agnes 2015-03-24 09:39:12
  Svara
 • Du är en sådan pingla! Nu ska jag läsa intervjuer och artiklar. Tjohej!

  Hey Emelie 2015-03-23 23:17:17 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Du är en sån jävla förebild Sandra! Ville bara förmedla det 🙂

  Margareta 2015-03-23 22:32:40
  Svara
 • hallå berätta vart din grå stickade tröja kommer ifrån! snälla! så fin

  Elin 2015-03-23 21:57:50
  Svara
 • Sandra. Blir så orolig när det står i intervjun ”men bloggen är hennes ”bebis” som hon hoppas ha kvar ett tag till”. Du ska väl cirka ha kvar den föralltid, väl? Inte bara ett tag till?

  L 2015-03-23 21:28:05
  Svara
 • Vilken fin intervju i resumé. Gillar ärligheten – och motto att alltid ha kul och att det ska kännas rätt. Heja livet!

  alex 2015-03-23 21:18:17 http://wickedkidscantdie.blogg.se
  Svara
 • fina bilder

  joanna- journalist och föreläsare med autism 2015-03-23 20:52:41 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • En ska ju inte fokusera så mycket på utseende, men du är så snygg att jag tror att jag dör!

  Joy 2015-03-23 20:14:03 http://joym.devote.se/
  Svara
 • Älskar din outfit!

  Louise 2015-03-23 19:53:04 http://www.ofafashionlover.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Först och främst vill passa på att tacka för en fantastisk blogg som har räddat mig många gånger i tråkiga stunder. Sen skulle jag vilja, som så många andra redan har gjort och som du säkert är dötrött på vid det här laget, fråga dig om råd angående killproblem.

  Jag är snart 18 år och har aldrig haft en pojkvän förut, eller något som skulle kunna tolkas som pojkvän heller för den delen. Det närmaste jag har kommit kärlek i mitt liv var när en kille frågade chans på mig i tvåan, men eftersom vi inte pratade under hela den långa vecka vi var ihop så tycker jag inte riktigt att det räknas.

  Hursomhelst! Mitt problem: jag tränar på ett gym där jag har fått syn på (i min mening) VÄRLDENS sötaste kille. Vi brukar träna samtidigt ganska ofta, och jag skulle tro att han är i samma ålder som jag, kanske något år yngre. Jag vill gå fram och prata med honom men är lite för blyg för att starta en konversation (är inte blyg annars!), eftersom han alltid tränar med sin kompis (också ursnygg), och jag är rädd för att bli totaldissad och därefter inte våga visa mitt ansikte på gymmet igen. Det skulle vara, som du säkert förstår, väldigt jobbigt. Men jag kan inte sluta tänka på den här killen, så jag behöver hjälp från dig!!! Vad kan jag göra? Vi brukar kolla på varandra en del och jag har försökt hålla kvar blicken och le men han kan lätt tolka det som lite creepy om en tjej ler lite pillemariskt samtidigt som hon är helt röd i fejjan och gör sit-ups för glatta livet, så har inte blivit så mycket av den delen heller.

  Håller mig anonym hehe 2015-03-23 19:43:39
  Svara
  • Svar på Håller mig anonym hehes kommentar.

   Åh, killar på gym! Finns det något bättre? Det du skulle kunna göra är ju bara att heja egentligen, typ när ni går förbi varandra eller du ser att han tittar på dig. Bara säga hej och hålla kvar blicken lite och le är ju ett rätt enkelt sätt att visa intresse och ta kontakt 🙂 Om ni kör på samma sorts maskiner kan du ju alltid ställa dig och köa, fråga hur det går eller något sådant också 🙂 Det kommer gå fint och lycka till!

   Sara 2015-03-24 21:36:07
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!